KATEGORI: From me

She keeps on running

Rubriken passar bra till detta, för det är precis vad jag gjort – fortsatt sprungit från sanningen.
Mitt beslut var egentligen kristallklart långt innan jag skrev det här inlägget men jag försökte dra ut på det och se om det blev bättre, men det gjorde det inte.
-
Första gången jag skrev ett inlägg om att jag funderade på att sluta, så lyckades ni övertyga mig till motsatsen och den känslan raderades. Men nu är den tillbaka och dubbelt så stark.
Kapitlen jag skriver är endast påtvingade vilket gör att de blir kortare och mindre bra och jag får en klar bild på det när jag ser statistiken som sjunker varje dag, men jag klandrar er inte då jag som sagt är medveten om situationen
-
Ibland har jag prioriterat bloggen före läxorna för att jag har haft så fruktansvärda skuldkänslor över den dåliga uppdateringen, men det har aldrig lett till något bra, varken hos skolan eller bloggen, för hur lite jag än vill erkänna så åker jag tillbaka på ruta ett efter varje publicerat kapitel.
Jag kan inte säga att det kommer bli bättre för det är bara en vit lögn som kommer växa sig större med tiden, så därför kommer jag sluta.
Detta kanske inte varar för evigt men just nu känns det inte alls bra att stanna kvar.
-
Jag vill avsluta detta med att säga hur mycket var och en av era fina, perfekta, gudomliga kommentarer betytt för mig under den här tiden. De har fått mig att skratta och gråta samtidigt men framförallt känna lycka och glädje under mörka stunder. Ni är helt perfekta och hur cheesy det än låter så är ni värd något bättre än det lilla jag lyckas åstadkomma med New Moon.
-
Vem vet? Lite längre fram så kanske jag kommer tillbaka med en ny blogg, eller till denna?


Comments
POSTAT AV: Emma

Det är, och kommer alltid vara ditt val. Vill du detta så ska vi inte stå i din väg hur mycket vi än vill att du stannar. Tack för allt, du är helt fantastisk! Skulle vara kul att känna dig för du verkar sjukt snäll. Med denna kommentar vill jag säga tack, du kommer vara saknad. Att ha fått följa dig och din resa har betytt guld, men nu fortsätter din resa i ett annat håll. Hoppas du inte glömmer oss, för villomening inte glömma dig. Puss, vi älskar dig. 💖

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 21:08:20 /



POSTAT AV: Emma

Det är, och kommer alltid vara ditt val. Vill du detta så ska vi inte stå i din väg hur mycket vi än vill att du stannar. Tack för allt, du är helt fantastisk! Skulle vara kul att känna dig för du verkar sjukt snäll. Med denna kommentar vill jag säga tack, du kommer vara saknad. Att ha fått följa dig och din resa har betytt guld, men nu fortsätter din resa i ett annat håll. Hoppas du inte glömmer oss, för villomening inte glömma dig. Puss, vi älskar dig. 💖

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 21:08:24 /



POSTAT AV: Karolina

Kommer sakna dig Bobo :)

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 21:45:36 /



POSTAT AV: Ida

Jag kommer stanna här, har alltid gjort, kommer alltid att göra. No matter what. Ord kan inte beskriv hur jag känner just nu. Skulle kunna skriva flera sidor, men jag tror att du har förstått hur mycket du och dina noveller har betytt för mig. Hur mycket de har lyst upp min vardag. Fått mig att för en stund att glömma alla mina eländiga problem, komma bort från verkligheten en stund.
Om du en dag bestämmer dig för att börja skriva igen så vet du att jag finns här. Glöm aldrig det.
Puss & Kram Romina. Never forget that I love you ♡

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 21:55:39 /



POSTAT AV: JEN...<3

Jag uppfattar det du säger med sorg! Det är klart att du ska sluta om det är de du vill och känner är bäst!! Jag vet att när jag säger att jag kommer sakna dig så pratar jag från alla!!

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 22:03:20 / URL: http://justinblogg.blogg.se



POSTAT AV: tilde

bara så du vet så accepterar jag helt ditt val, vet hut de känns! men jag vill att du ska veta hur mycket din blog betytt för mig och vart en så stor inspiration för mig. det kommer bli svårt att förstå detta och kommer ett långt tag gå in här. det har ju blivit en rutin att gå in här morgon och kväll så det kommer bli ett helvette att sluta med de ahhaha love you

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 22:36:22 / URL: http://justinbdrew.blogg.se



POSTAT AV: Ylva kommer att sakna dig :(

Jag vill inte att du ska sluta blogga! Du är en av de bästa enligt mig och förhoppnings många andra! Men jag antar att jag bara kan säga/skriva att du vet vad du gör och jag hoppas du gör det rätta och inte känner dig tvingade till att göra det du gör just nu:( jag är faktis jätte ledsen:( kommer sakna dig grovttttt mycket och hoppas på det bästa. Att du ska komma tillbaka till DENNA bloggen.:) hoppas du har det bra i fortsättningen så ses vi hoppas jag:D
Puss och en massa kramar från lång håll (?) 😘🎀

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 22:42:15 /



POSTAT AV: Michelle

Vad tråkigt att du kommer sluta skriva :(

Men jag förstår att det inte är roligt att skriva när man inte har någon inspiration.
Jag hoppas du kommer tillbaka men ta den tid du behöver

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 22:48:11 /



POSTAT AV: Anonym

Nej OMG nej nej nej nej! Älskar din novell och ditt skrivande så mycket:( Kommer sakna att läsa din novell

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 23:14:42 /



POSTAT AV: Leif

Hoppas du kommer tillbaka snart och hälsar på lite:)

POSTAT: 2014-05-17 / KLOCKAN: 23:58:36 /



POSTAT AV: Emmy

Ditt val ditt beslut men jag kommer sakna ditt skrivande då det är så bra. Men man kan ju inte försörja sig på en novell blogg om den inte blir jätte stor så skolan måste ju gå före. Men jag kommer att vänta för att du är en underbar person som skriver fantastiskt. :D kommer att sakna dig <3

POSTAT: 2014-05-18 / KLOCKAN: 00:56:25 / URL: http://justindrewnovell.blogg.se



POSTAT AV: amanda

Åh vad tråkigt :( Så himla synd men förstår att du tröttnat. Jag har bloggat sen 2008, har haft många svackor men alltid lyckats hålla mig kvar. Man måste försöka balansera bloggen och livet utanför, samtidigt som man låter inspirationen komma till en själv istället för att söka efter den. Men ta en paus eller sluta och kom tillbaka om du känner att du vill göra det. Älskar din/dina noveller! Kramis

POSTAT: 2014-05-18 / KLOCKAN: 08:17:53 / URL: http://liindstrand.blogg.se



POSTAT AV: Linda

Jag är glad för din skull om detta är vad du vill och känner att det är rätt! Och det tror jag att de flesta av dina läsare också kommer att/har sagt :)
Jag kommer i alla fall att stötta ditt beslut och så hoppas jag att du får ett bra liv! Du kommer att vara saknad 💜

POSTAT: 2014-05-18 / KLOCKAN: 08:37:10 /



POSTAT AV: Emelie

Du var en av mina absoluta favorit novellbloggar, vare sig det var JB eller ej. Du har en stor potential gällande skrivandet. Och om du någonsin beslutar dig för att komma tillbaka med en ny blogg kommer jag definitivt vara en utav dina läsare igen! Dock kommer jag sakna ditt skrivande såå mycket.
Kram, lycka till i framtiden!!

POSTAT: 2014-05-18 / KLOCKAN: 11:26:42 / URL: http://storytimess.blogg.se



POSTAT AV: Ebba

Åh herregud, jag läste om inlägget massvis med gånger, jag kan nästan inte tro det. Du är en av de bästa novellbloggarna jag läser. Jag kommer stötta ditt beslut till 100, jag kommer gå in här nästan varje dag och läsa om dina underbara noveller. Jag kommer ALLTID att stanna kvar här och stötta dig. Jag accepterar ditt val, men jag kommer sakna dig och ditt skrivande så sjukt mycket. Jag hoppas att du vet att du skriver som en författare, och dina designer är av guld. Jag kommer sakna dig STORT. Kram, bästa du!

POSTAT: 2014-05-18 / KLOCKAN: 14:48:00 / URL: http://biebzters.blogg.se



POSTAT AV: camilla

Det är jäätte sorgligt....men skolan ska du DEFENTIVT fokusera på mest! Man kan inte leva på en blogg, speciellt inte en novell blogg, det tar slut någon gång, och denna gången är det din tur sorgligt nog. Jag hoppas iallafall att det kommer gå bättre i skolan och att du känner mindre press! :)

POSTAT: 2014-05-18 / KLOCKAN: 15:42:10 /



POSTAT AV: Oline

Tycker det är jättesynd för din senaste novell var så sjukt bra tycker jag. Men man ska ju skriva för att man tycker det är kul och inte tvinga fram inlägg som du gjorde. Så kan du komma tillbaka om du får "skrivlusten" tillbaka. <3

POSTAT: 2014-05-18 / KLOCKAN: 23:04:51 /



POSTAT AV: Lina

detta kommer låta såå wierd men jag har länge velat skriva detta till dig:

minns du love never dies? såklart du gör eftersom att det är din novell men iaf, det var den första famfictionen/novellen som jag läste på internet. vill du veta hur jag hittade din blogg? jag var sjuk & jag har alltid älskat kärleksnoveller/kärleksböcker så jag sökte på hashtagen "novell" på insta och hittade ditt konto (detta var när du skrev på LND och var på typ kapitel 20) så jag klickade in på din novell och fastnade direkt. det var riktigt tur att jag var hemma själv den dagen eftersom att mamma hade dödat mig om hon såg att jag höll på med mobilen när jag hade huvudvärk. jag läste alla 20 kapitlerna den dagen & när jag var klar så hade jag blivitt en smyg belieber, jag som tidigare hade istortsätt hatat justin. jag fick nästan ångest såfort som jag såg en affich på han eftersom att jag saknade han. jag hade levt mig in i rollen som Lina (vilket även är mitt namn haha). du fick mig att börja skriva fanfictions (du kan hitta mig på wattpad, hejdudr) nästa höst så ska vi utomlands & först så var det planerat att vi skulle till london & du förstår inte min lycka som jag fick när jag fick reda på att forever 21 fanns där, jag har alltid velat åka dit sen Lina köpte en klänning där. det har varit som en dröm.

jag vet inte om du kommer att se mig som en stalker efter detta eller om du kommer att uppsakta att jag la ner 20 minuter på att skriva de, men jag hoppas på det sista;).
snälla gör en tvåa på LND.

// Lina

Svar: Känslan av att min första novell påverkade någon så mycket är överväldigande - på ett bra sätt. ♥ :')
Älskar verkligen allt du skrev, men tyvärr kommer det ingen del 2 av LND då jag inte har mer inspiration till den. Love Never Dies var min första novell och jag skrev den mest för att testa på allting... hade aldrig flera planer på den. :(
Celebnovell

POSTAT: 2014-05-18 / KLOCKAN: 23:56:01 /



POSTAT AV: Lmssy

Kommer verkligen sakna sig och dina underbara kapitel babe! Men vi får se till att hålla kontakten ändå, så kan jag få läsa andra saker du skriver privat.. Eftersom jag inte kommer klara mig annars!
Love u to the moon and back! :* <3

POSTAT: 2014-05-19 / KLOCKAN: 06:38:48 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Lidre

Jag förstår dig om du vill sluta men snälla skriv klart novellen! Hatar när folk typ slutar mitt i. Du behöver inte skriva klart den nu om du vill göra det du kan skriva om flera månader om du så vill! Jag kommer altid kika in här o se om det finns en uppdatering! We loves u no matter what! Så lycka till nu i livet och hoppas du får ett underbart sommarlov! Puss o kram! ♥♥♥♥

POSTAT: 2014-05-19 / KLOCKAN: 19:05:23 /



POSTAT AV: Foreverbiebs.blogg.se

Jag kan inte andas jag håller på att dö. Vet du hur sjukt mycket jag kommer att sakna dig. Jag brukar alltid kolla in här och se om du har skrivit nått, det kommer bli så himla svårt att få bort den vanan.

Och jag vill bara säga att du är på riktigt anledningen till att jag skriver. Jag skämtar inte, när jag först började läsa Blue Moon jag fastnade helt i novellen. Jag blev helt besatt av den, jag läste ikapp alla kapitlar på 2 dagar. Jag var helt kär i den. Och när du hade skrivit klart den, jag ville på riktigt bli som du. Bli så sjukt duktig på att skriva som du är. Jag började skriva några noveller utan att lägga ut dom. Men när du började skriva på New moon BAMM det var då jag besämde mig för att skaffa en novellblogg. Du är min insperation och skälen till att jag började skriva. Du är som en novellblogg förebild. Och jag är så sjukt tacksam för att jag hittade din blogg!

Jag vill på riktigt inte att du ska sluta! Jag såg att du la upp det här inlägget för några dagar sedan men jag kunde inte skriva något. Jag var helt förlamad och jag mådde illa i hela kroppen och jag kunde inte skriva nått. Men idag bestämde jag mig för att sätta mig ner och skriva allt jag tyckte innan det var försent.

Hur jag har fått lära känna dig och din underbara personlighet vi hade en helt underbar koppling (okej nu låter jag lite creepy som om jag är förälskad i dig eller nått) våra personligheter passade ihop perfekt vi har samma humor och jag älskar att du förstår mig!

Du har förendrat mitt liv helt och jag är så sjukt tacksam för att du finns och det finns inga ord i hela världen som kommer kunna beskriva hur mycket jag kommer att sakna dig. Du är en sån underbar människa och jag kommer sakna dig så sjuk sjukt mycket älskade BOOOOOOOOO (,:

Och tack så sjukt hemskt mycket för den fina designen. Och tack för att du finns underbara du!

POSTAT: 2014-05-23 / KLOCKAN: 21:53:08 / URL: http://foreverbiebs.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Kommer sakna dig skit mycker 😍😍😘

POSTAT: 2014-05-25 / KLOCKAN: 22:05:43 /



POSTAT AV: Anonym

Kommer sakna dig skit mycker 😍😍😘

POSTAT: 2014-05-25 / KLOCKAN: 22:05:43 /



POSTAT AV: Anonym

Kommer sakna dig skit mycker 😍😍😘

POSTAT: 2014-05-25 / KLOCKAN: 22:05:43 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback