Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 21 - Wake up

Previously:
Jag hörde att det var personer som satt i rummet jag befann mig i som snyftade. Jag hörde även ett maskin som pep. Sen kom jag på vad som hade hänt. Mår Lina bra? Levde hon? ”Vart befinner jag mig?” Jag började bli orolig och maskinens pep blev högre och fortare. Vad händer?


Maskinen som hade koll på hur Justins hjärta slog blev hysterisk. Doktorer och sköterskor kom inspringandes in till rummet. De skrek nånting till varandra men jag kunde inte utskilja orden. En doktor kom fram till oss och puttade ut oss och följde med oss till väntsalen. Han sa det värsta man kan höra nu.

”Vi måste försöka väcka honom annars finns det en chans att han…” han stoppade sig själv
”Att han vadå?” frågade Chaz oroligt.
”…dör."


”VAD FAN RY!”
Jag skrattade ihjäl mig. Justin hade nyss förlorat för tredje gången mot mig i FIFA. Stoltheten var på topp just nu.
”Jag är bäst.” skrek jag.
Justins slängde x-box kontrollen ifrån sig och lutade sig bakåt i soffan och tjurade, vilket fick mig att skratta ännu mer.
”Ey guys, nån som vill ha pizza?” Chaz kom in i vardagsrummet med två pizzakartonger.
Jag och Justin, som hade glömt bort att tjura skrek ja i mun på varandra.
Chaz kom och la pizzakartongerna på bordet innan han själv satte sig på en fåtölj.
”Vad skulle ni göra om man fick reda på att jag var på gränsen att dö?” frågade Justin när han tagit en bit av hawaiipizzan.
Jag blev helt stum. Chaz började hosta som en galning så jag tror han satte pizzan i halsen.
”Varför frågar du nått sånt?” frågade jag.
Han ryckte på axlarna. Varken jag eller Chaz svarade.

Jag skakade på huvudet och kom tillbaka till verkligheten. Nånting som en gång var ett minne blev verklighet. Ja, vad skulle jag göra? Doktorn som nyss hade berättat den dåliga nyheten om Justin stod framför mig och kollade oroligt mot mig. Jag kände ingenting. Smärta, sorg, glädje, förvåning…ingenting. Jag var i chock.
”Varför står du här ute då? Gå och hjälp dom!” skrek Chaz.
”Tyvärr kan jag inte det.”

Sju timmar hade gått och vi satt fortfarande i väntsalen. Vi hade fått reda Lina låg i koma. Justin hade fått någon slags anfall och man kunde säga att han också låg i koma men läget var stabilt hade doktorn sagt. Jag och Chaz hade totalt brutit ihop medan Nicki bara satt och kollade rakt fram. Hon visade inga känslor och hon grät inte. Hennes tårkanaler såg helt torra ut och ögonen var helt rödsprängda. Jag kom och tänka på Justin och Linas föräldrar. Dom visste ingenting. Jag tog upp mobilen och ringde först Pattie. Ringsignalerna gick fram och när jag hade tänk att lägga på svarade hon.
”Pattie.”
”Hej, det är Ryan.” sa jag med skakig röst.
”Ryan? Vad har hänt?” jag tog ett djupt andetag och tårarna vällde upp igen.
Jag berättade hela historien och hon sa att hon skulle ringa Linas föräldrar och komma hit så fort som möjligt.
Jag la tillbaka mobilen i fickan och begravde huvudet i händerna. Det kan nog inte bli värre nu.
20 minuter senare hörde jag steg och jag kollade upp. Maria, Jake och Pattie kom fram och kramade om oss allihop. Jake gick fram till en doktor för att få reda på en mer detaljerad beskrivning om vad som hade hänt eftersom varken jag, Chaz eller Nicki kunde prata utan att börja gråta. Maria och Pattie hade börjat gråta och tårarna rann längst deras kinder när de fick reda på det doktorn hade berättat, även Jake hade släppt några tårar.
”Ryan?” sa en doktor.
Jag ställde mig upp.
”Jag har goda nyheter.”
Jag nickade. Tvingade mig själv att inte känna för mycket hopp.
”Om ni vill så kan ni hälsa på Justin, han har precis vaknat men han är väldigt sliten så han kan somna när som helst.” sa han och log.
 Nicki hoppade upp i Chaz famn och Pattie kramade om Maria och Jake.
”Lina då?” frågade jag.
Hans leende försvann och detsamma med mitt hopp.
”Tyvärr.” sa han.
Vi nickade. Vi fick gå in tre stycken i taget så Pattie, Jake och Maria fick gå in först. Om vi skulle ha gått in så skulle vi nog ha suttit där ett bra tag så det var bättre att låta de vuxna gå in. De kom ut efter nästan 15 minuter. Vi sprang nästan till hans rum. Där låg han och såg allmänt sliten ut precis som doktorn sa.

 
Ryan, Chaz och Nicki stod vi dörren och man såg på lång väg att de alla hade gråtit floder. Vad hade egentligen hänt? Jag hade minnesluckor och jag fick huvudvärk om jag försökte minnas.
Nicki kom fram först och gav mig en kram som jag försökte besvara men det gick inte vidare. Ryan och Chaz slängde sig nästan över mig.
”Vad hände? Jag kommer bara ihåg att jag såg två gestalter i parken, inget mer.” frågade jag när de hade satt sig på stolarna som var här inne.
Chaz svalde.
”Du sprang fram till dom och där hittade vi Lina medvetslös på marken helt blodig.” Han tog ett djupt andetag och Ryan fortsatte åt honom.
”Du svimmade och vi ringde ambulansen, sen så fick du nån slags anfall efter nån timme på sjukhuset så det var nästan som om du låg i koma efteråt.”
”Lina?” frågade jag med en skakig röst.
”Läget är stabilt och hon ligger i koma.”
Jag svalde och vände upp blicken mot taket.
Hon måste vakna.
Lyckade jag lura nån i början? =P
Kommentera babes! ♥

Kategori: From me

Nästa kapitel

Jag ska börja skriva på det snart. Det kommer komma ut idag eller imorgon så håll utkik! :D

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 20 - The hospital

 

Previously:
Smärtan i min arm ville inte ge sig. Jag kollade ner på den och såg att en stor pöl av blod var bildat runt den. Jag skrek och sparkade för att komma lös men greppet han hade om mitt ben var stenhård.
”Släpp mig!” skrek jag för full hals.
Han svarade inte utan jag kände en hemsk smärta i huvudet och samma vätska som rann från min arm började rinna från huvudet nu också. Ett öronbedövande skrik lämnade min strupe. Men han tog en fast grepp om min hals och verkligheten började försvinna.
Vi hade säkert kört runt i minst tre timmar utan ett skymt av Lina. Vart kan hon vara? Hennes föräldrar hade ringt på hennes mobil och jag hade svarat. Jag hade berättat hela historien. De hade precis tänk att släppa allt för att gå och leta efter henne men jag hade tvingat dom att stanna och tillslut gick de med på det om jag lovade att ringa när jag hittat Lina.
”Justin släpp gaspedalen…-” sa Ryan.
”Håll käf…-”
”Avbryt mig inte! Vi kan inte se henne bättre om du kör i 140 km/h” sa han med hård röst.
Jag suckade för han hade rätt, desto fortare jag kör desto mindre chans att hitta henne. Jag släppte gaspedalen så hastigheten sjönk.  Vi åkte förbi den gamla lekparken som låg några minuter ifrån Linas hus.
Fönsterrutorna var nervevade så vi kanske skulle hö….-
Mina tankar avbröts av ett öronbedövande skrik.
”Det är Lina!” skrek Nicki och hennes tårarna började rinna.
Jag gjorde en snabb U-sväng och åkte tillbaka till lekparken. Killarna hoppade ut innan jag ens hade stängt av bilen men Nicki satt kvar tills jag hade stängt av. Det var skog runt hela parken så det är inte så enkelt att hitta. Nicki sa nånting jag inte hörde för jag tittade bara framåt där jag såg två gestalter. En som satt på huk och hade nånting i handen och en annan som låg ner på marken.
”Där framme!” skrek jag och pekade.
Gestalten som stod på huk vände upp ansiktet men jag hann bara se att det var en kille med kort brunt hår innan han sprang iväg. Vi började springa framåt.
Jag kunde inte tro mina ögon, tårarna började rinna när jag kollade på tjejen som jag älskade, som fortfarande älskar ligga medvetslös på marken, jag sjönk ner i sittande ställning för att ta hennes puls. Det var svagt, för svagt. Hon hade en långt sår på armen och det rann blod från pannan. Jag tog tag i hennes hand. Man såg och kände att hon hade förlorat mycket blod för hennes hand var iskall och hon var blek. Jag började darra och kände att jag föll ihop.

”CHAZ TA EMOT JUSTIN, NICKI RING AMBULANSEN!” hörde jag Ryan säga innan allt blev svart.Känslan när man kör efter en ambulansbil i 180 km/h till sjukhuset är inget man vill uppleva. Speciellt inte när ens bästa vän och tjejen han älskar ligger på varsin bår där inne. Nicki satt i baksätet med Chaz som försökte lugna hennes gråtanfall. Men det är inte enkelt att få nån annan att sluta gråta när man själv också gråter.
Jag vet verkligen inte hur paparazzierna och fansen får reda på vart man ska eller vart man är. Men när vi åkte förbi sjukhuset så smattrade kamerorna och skriket blev högre. Fansen grät och bad säkert till gud för att deras idoler skulle bli friska medans paparazzierna vill känna pengar på bilder. Vi fick köra runt hela sjukhuset för att komma in. Väl inne kom det flera personaler som bar Justins och Linas bår till varsitt rum. Vi sprang efter dom.
”Ni får inte komma in förrän vi har fått reda på vad som har hänt.” sa en doktor när vi var på väg in till Linas rum.
”Får vi besöka Justin då?” frågade jag hård.
”Tyvärr inte.”
Men vad fan, de är ju våra vänner.”
”Jag är ledsen men sätt er i väntsalen.”
Vi vände oss om och gick och satte oss på stolarna. Nickis tårar rann inte lika mycket men jag antar hon snart hade slut på vatten i kroppen. Jag reste mig upp för att gå och köpa tre vattenflaskor, jag vill inte att en till också ska svimma fast denna gång på grund av vattenbrist. Hon i kassan log mot mig. Hur kan man ens le när man jobbar på ett ställe där sjuka, döda, skadade personer är? Jag skakade bara på huvudet och gick tillbaka.
”Här.” sa jag och sträckte flaskan mot Nicki men hon skakade bara på huvudet.
Jag suckade innan jag satte mig på huk framför henne.
”Du kommer få slut på vatten i kroppen annars och då blir du bara sämre så var snäll och drick detta.” sa jag.
Hon kollade på mig innan hon tog flaskan ur min hand skakigt. Jag gav en flaska till Chaz också innan jag satte mig på en stol bredvid dom. Jag drack några klunkar vatten innan jag begravde huvudet i händerna.
Efter två timmar kom det fram en doktor till os som sa att vi kunde besöka Justin men han hade inte vaknat än.
”Lina Smith då?”
”Hon håller tyvärr på att opereras just nu.”
Jag spärrade upp ögonen och Nicki började gråta igen och kastade sig i Chaz famn men vi nickade och gick in till Justins rum. Justin hade en sladd till armvecket men annars var det inget mer. Det var två stolar där inne så Nicki satte sig i Chaz knä. Vi satt där alla tysta och kollade på Justin om vi hoppade skulle vakna snart.


Jag hörde att det var personer som satt i rummet jag befann mig i som snyftade. Jag hörde även ett maskin som pep. Sen kom jag på vad som hade hänt. Mår Lina bra? Levde hon? ”Vart befinner jag mig?” Jag började bli orolig och maskinens pep blev högre och fortare. Vad händer?


Maskinen som hade koll på hur Justins hjärta slog blev hysterisk. Doktorer och sköterskor kom inspringandes in till rummet. De skrek nånting till varandra men jag kunde inte utskilja orden. En doktor kom fram till oss och puttade ut oss och följde med oss till väntsalen. Han sa det värsta man kan höra nu.
”Vi måste försöka väcka honom annars finns det en chans att han…” han stoppade sig själv
”Att han vadå?” frågade Chaz oroligt.
”…dör."


Vad tycker ni om att jag skrev från Ryans perspektiv?
Vad tror ni kommer hända med Justin och Lina?
Kommentera.


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 19 - Scream

 
Previously:
Jag och Nicki satt på stranden och solade. Killarna skulle hem till Justin och köra tv-spel eller nånting. Varken jag och Nicki hade lust med det så vi avböjde när de frågade.
"Han såg snygg ut." sa Nicki och nickade mot en solbränd kille med brunt hår.
Jag visst inte vem det var eftersom han hade ryggen mot oss. Men han verkade bekant.
"Damn It." sa jag och vi skrattade.
Killen kollade på oss och andan fastnade i halsen.Dagen innan Nicki och killarna skulle komma så fick jag ett sms efter att jag hade släppt av Justin hemma hos honom.

”Jag tror vi behöver ringa vakter.” sa Justin.
Jag slängde en blick ut och nickade.
Han ringde Kenny medans jag ringde Jacob som är min livvakt . När de kom gick vi ut och båda skrev autografer till fansen.
”Vi syns imorgon.” sa jag när vi var utanför hans hus.
Han nickade och kramade och pussade mig på kinden. Jag log mot honom och han gick ut ur bilen och jag åkte bort från Justins hus. Mobilen pep till och jag blev som vanligt väldigt nyfiken på vem det var så jag parkerade bilen och tog upp den.
”Du kommer inte så lätt undan. Möt mig vid den gamla lekparken den 17 April klockan 18.00.”


”Ska vi ta och gå hem?” frågade jag Nicki med spänd röst.
Min humörsvängning förvånade henne men hon nickade i alla fall. Vi ställde oss upp och satte på oss kläderna och sen vek vi handdukarna som vad hade suttit på och la dom i våran strandväska. Nicki fick nästan springa efter mig för att hinna med. Paparazzierna stod runt oss så det var inte direkt lätt att ta sig fram.
”Lina!”
Rösten som tillhörde honom gjorde blixtarna värre.
Jag snabbade bara på stegen.
”Lina den där killen ropar på dig.” sa Nicki andfådd.
”Nej det gör han inte, skynda dig in i bilen.” väste jag.
Hon visste att hon inte skulle leka med mig när jag hade humörsvängningar så hon hoppade in i bilen. Jag la allt väskan i baksätet och hoppade in vid ratten. Jag tryckte gasen i botten.
”Lugna dig, vad fan hände?”
Jag släppte trycket på gasen men svarade henne inte. Jag åkte till Justins hus.
Grindarna vid Justins hus verkade ta längre tid än vanligt att öppna sig och jag hade verkligen inte tålamod. Jag körde upp till Justins garage och parkerade bilen där. Jag och Nicki hoppade ur bilen och gick och ringde på dörren.
”Hej!” ropade Justin när han öppnade dörren.
Nicki hälsade medan jag bara nickade. Han flyttade sig så vi kom in.
”Ni skulle spela Tv-spel inte bombadera stället.” sa Nicki anklagande.
Hela rummet var fullt med drickor, godis, glas, skålar och chips.
Om jag inte varit så rädd och arg så skulle jag flinat. Vi satte oss på sofforna och kollade på när killarna körde nån hockeyspel. Efter ett tag så började Nicki också bli väldigt engagerad så jag smög upp för soffan och gick till övervåningen. Som tur märkte de inte nånting.Jag märkte att Lina reste sig och gick till övervåningen men jag gjorde ingen ansats att följa efter henne. Men jag blev väldigt förvånad men även rädd att hon efter två timme fortfarande inte kommit ner.
”Vart är Lina?” min fråga var mest syftad på Nicki eftersom att hon hängde med henne mest.
”Jag vet inte.” hon kollade sig runt. Jag suckade men nickade.
”Hon har säkert somnat på övervåningen eller nånting Justin, du behöver inte vara orolig.”
Jag nickade bara.
”Jag ska på toa.” ljög jag.Alla sa ett okej innan de fortsatte att prata.
Jag gick uppför trappan. Inte ett skymt av Lina. Jag fick gåshud på armarna och det var då jag insåg att det var väldigt kallt i rummet. Jag kollade åt vänster och fönstret där var öppet. Jag gick fram och stängde den innan jag fortsatte jakten på Lina.
Jag skymtade nånting svart på skrivbordet, när jag kom närmare så såg jag att det var hennes mobil. Jag rynkade pannan. Hon har alltid mobilen med sig och det är även extra viktigt nu när hon är känd. Okej nu blev jag orolig, vart är hon?Sen kom tanken om det öppna fönstret fram. Hon måste ha hoppat ut från den.
Jag sprang ner igen. Nicki, Ryan och Chaz kollade oroligt mot mig.
”Vad har hänt bro?”
”Lina är borta och hennes mobil är kvar.”
”Hon kanske bara är ute på en prome..-”
Jag avbröt honom.
”Hur fan kan hon vara på en promenad om hon hoppade ut ur fönstret?!” jag var verkligen på gränsen till ett utbrott för att de ibland kan vara så dumma. Min bättre sida försökte intyga mig att de inte vet nånting medan min dåliga sida vill dra till dom.
”Lugn bro, vi går och letar efter henne.”
Alla tre skyndade sig upp för att byta kläder och jag försökte lugna mig själv men det ville bara inte funka. När de kom tillbaka kändes det som om jag suttit där i fem timmar men egentligen kanske det hade gått tio minuter.
Jag skyndade mig fram till dörren för att dra på mina supra och de andra följde mitt exempel.


Smärtan i min arm ville inte ge sig. Jag kollade ner på den och såg att en stor pöl av blod var bildat runt den. Jag skrek och sparkade för att komma lös men greppet han hade om mitt ben var stenhård.
”Släpp mig!” skrek jag för full hals.
Han svarade inte utan jag kände en hemsk smärta i huvudet och samma vätska som rann från min arm började rinna från huvudet nu också. Ett öronbedövande skrik lämnade min strupe. Men han tog en fast grepp om min hals och verkligheten började försvinna.


De där trodde ni inte skulle hända? =P
Har ni nån aning om vem det kan vara?
Kommentera.


Kategori: From me

Skriver

.

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 18 - LAX airport


Previously:
”Jag tror vi behöver ringa vakter.” sa jag till henne.

Hon slängde en blick ut och nickade.
Jag ringde Kenny medans hon ringde en kille som hette Jacob tror jag. När de kom gick vi ut och båda skrev autografer till fansen.

”Vi syns imorgon.” sa hon när vi var utanför mitt hus.
Jag nickade och kramade om henne och pussade henne på kinden. Hon log mot mig och jag gick ut ur bilen och såg hennes bil försvinna.Vi satt nu i bilen påväg till LAX flygplatsen med Kenny som förare. Nicki, Chaz och Ryan skulle komma idag för att vi ska umgås dom två veckorna framöver, eftersom jag och Justin har ledigt. 

”Är ni redo att gå ut?” frågade Kenny när han hade parkerat bilen utanför ingången.
Jag förstod att ha syftade på alla paparazzi och fansen.
Vi nickade som svar på Kennys fråga så han gick ut ur bilen. Jag satte på mig ett par svarta solglasögon för att inte bli bländad av blixtarna från kamerorna och gick sedan ut efter Justin. Det ser säkert jätte dumt ut med glasögon inomhus men jag vill helst ha kvar min syn. Det var väldigt varmt idag så jag hade på mig ett par jeansshorts och en tunn skjorta som jag hade vikt upp ärmarna på och stoppat in i shortsen. Det var tur att vi hade flera vakter med oss för människorna verkade vara extra vilda idag. Dom knuffades hela tiden och paparazzin ställde en massa frågor om jag och Justin var ihop. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte själv svaret. Vi struntade i deras frågor och försökte skriva autografer och ta kort med så många fans som möjligt.
De flesta dagarna känns det vanligt att skriva autografer på grund av att jag har blivit van vid det men andra dagar kan jag verkligen inte tro att de vill ha min autograf.


Jag skulle gärna ha stått där och skrivit autografer och ta bilder hela livet men jag längtade verkligen efter att träffa Ryan och Chaz. Jag sneglade på Lina fast jag antar att jag inte gjorde det så diskret som jag trodde för blixtarna blev mer och skriket blev högre. Ögonen började göra ont på grund av blixtarna och jag ångrade att jag inte hade satt på mig solglasögon som Lina hade gjort. Tillslut fick vakterna putta bort människorna ganska hårt för att de skulle flytta på sig. Jag älskar verkligen mina fans men de kan vara lite överdrivna ibland. Vi skyndade oss till gate 4 för att möta killarna och Nicki. Undrar varför Jenny inte var med? Får ta och fråga sen.
”Gud vad jag har saknat dig. Glöm aldrig bort mig igen!” skrek Nicki när vi kom fram till dom och slängde sig i armarna på Lina. Tårarna började rinna från hennes kinder.
Jag antar att hon överdrev det där med att Lina har glömt bort henne för vad jag har hört så har de ringt varandra minst en gång per dag.
”Hej buddy!” sa Ryan och Chaz
De var mer vana än Nicki att vara borta från sin vän så de var lugna.
”Hej.” sa jag och gjorde handslag med båda två. Vi vände oss mot tjejerna och såg att Nicki hade lugnat ner sig så jag gick fram för att hälsa på henne. Vi kramade om varandra medan Lina gick och slängde sig i famnen på killarna. Jag kunde inte stoppa avundsjukan som bubblade inom mig men jag försökte gång på gång att förklara för mig själv att de hade inte träffats på ett tag.
Kramkalaset var äntligen klart och vi följde med vakterna för att gå ut bakvägen. Det gick mycket smidigare nu. Varför tog vi inte denna väg förut? När vi kom ut så kom Kenny emot oss och gjorde en handslag med Ryan och Chaz.
”Så du måste vara Nicki?” frågade han.
”Japp det är jag.” sa Nicki och Kenny drog in henne i en kram.
Hon blev förvånad men kramade om honom tillbaka.
”Så vart ska vi?” frågade Kenny när alla satt i bilen och hade bälten på sig.
”Vi kan åka hem till mig så Nicki kan lämna väskan och sen till Justin för att Ryan och Chaz ska göra samma sek och sen vet jag inte.” sa Lina och log.
Kenny nickade på styrde bilen mot motorvägen.


Jag och Nicki satt på stranden och solade. Killarna skulle hem till Justin och köra tv-spel eller nånting. Varken jag och Nicki hade lust med det så vi avböjde när de frågade.
"Han såg snygg ut." sa Nicki och nickade mot en solbränd kille med brunt hår.
Jag visst inte vem det var eftersom han hade ryggen mot oss. Men han verkade bekant.
"Damn It." sa jag och vi skrattade.
Killen kollade på oss och andan fastnade i halsen.


Kapitlet skulle egentligen bli längre men jag måste träna på min SO läxa -.-
Vem tror ni det är?
Kommentera.


Kategori: From me

Nästa kapitel.

Det kommer förmodlingen på lördag. Jag tänker inte komma med ursäkter så jag kan väl säga att jag har varit ganska lat dom senaste dagarna.

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 17 - Nine months later

 
Previously:
”Jag låter er prata själva!” viskade mamma och fortsatte till bilen.

Jag suckade med stod kvar på min plats tills Justin kom fram till mig. Han var tvungen att dra upp byxorna på grund av att de halade ner när han sprang. Jag skulle ha börjat skratta om jag inte varit arg på honom.
”Snälla ge mig en chans till och jag lovar att förbättra mig.”
”Glöm det Justin, två chanser räcker gott och väl.” sa jag och vände ryggen mot honom. Jag var på väg att gå ut när han drog i min arm och vände mig mot honom. 
Han tryckte sina läppar mot mina i en passionsfylld kyss.
Mina händer höjdes automatiskt till hans nacke. Alla bekymmer verkade som bortblåsta. Han lutade sin panna mot min och kollade djupt i mina ögon.
”Snälla en chans till.” bedjande han.
”Vi kan vara…vänner.” sa jag.
”Antar att det är bättre än inget. Jag ska få dig att lita på mig även om det är det sista jag gör.”
Jag log bara mot honom.
”Vi hörs senare, mamma väntar säkert.”
Han kramade om mig och sa ett tyst hejdå innan jag vände mig om och gick ut.
Jag undrar om det var så smart drag av Justin att kyssa mig i public. Man vet aldrig vad skvallersidorna hittar på för rubrik nästa dag.

Nio månader senare (Torsdag 15 April)

”Kan du ta om de sista från refrängen?” frågade Dan.
Det hade gått nio månader nu sen jag sa till Justin att vi kan vara vänner, vi är väl direkt inte ”vänner” eftersom vi ibland kysser varandra eller så men vi är inte tillsammans. Vi har inte setts på ungefär 2 dagar eftersom båda hade mycket att göra men efter en rep till i studion imorgon så har jag ledig i ungefär 2 veckor så då ska Nicki, Ryan och Chaz komma och hälsa på. Jag har verkligen kommit igång med sången och har hunnit väldigt mycket på så kort tid.
Jag nickade mot Dan och musiken hördes hörlurarna jag hade på mig.

I feel free, I feel freedom why the mad
You should see them, burning up
Cause it's crazy in here crazy in here crazy in here

”Super.” sa Dan och log mot mig.
Jag gick ut och tog flaskan som stod på bordet. Vi började lyssna på hela låten och det lät verkligen bra.
”Intervjun är klockan 16.00 idag så du har ungefär 1 timme att äta och bli fixad. Så jag råder dig att inte slappa.” sa han och skrattade.
”Självklart.” sa jag och stämde in i skrattet.
Väl ute ur Dans studio så mötte jag Julia min stylist.
”Där är du.” sa hon och drog mig till ett rum.
”Me..-”
”Jag har redan fixat en smörgås åt dig så du kan äta medan jag fixar ditt hår. Den ligger på bordet vid spegeln.”
Jag log stort mot henne. Jag gick lydigt och satte mig på stolen som var inne på rummet och tog upp smörgåsen från borden. Kyckling och grönsaker. Min favorit.
”LINA!” jag vände mig om och såg mina bakgrundsdansare komma in. Alexia, Leah och Nelly.
”Hej på er med!” sa jag och skrattade.
Julia släppte mitt hår för några minuter så jag kunde krama om dom.
Jag gick och satt mig på stolen igen och Julia började hålla på med håret igen.
”Våran gäst idag är ingen mindre än Lina Smith.”
Det kändes skönt när jag hörde jublet. Jag hade äntligen hittat mitt rätta plats på jorden. Jag gick ut till Ellen med ett leende på läpparna.
”Hej Lina.” sa Ellen när jublet hade lugnat ner sig.
”Hej Ellen.”
”Hur känns det att vara så ny på allt detta men ändå ha många fans?” frågade hon.
”Det känns helt underbart att många accepterar mig för den jag är och sakerna jag gör.” sa jag leendes.
”Kan inte du berätta hur allt gick till?”
”Jo det kan jag väl. Jag hade verkligen stora drömmar och jag måste väl tacka min familj som hjälpte mig, speciellt min mamma. Utan henne hade nog ingenting hänt. Men i alla fall så åkte jag med henne till en kille som heter Dan och som bland annat min manager nu…” jag fick ta en paus på grund av jublet. ”…Och han tyckte verkligen om mig så då började vi arbeta och nu sitter jag här.” sa jag med ett brett leende.
”Du måste verkligen ha tur.”
”Jag tror inte att det handlar om tur utan att det man vill göra verkligen sitter i själen och att man är villig att göra vad som helst för det.”
”Väldigt kloka ord av en 17 årig.” sa Ellen och skrattade.
Publiken stämde in och även jag.
”Har du nått nytt på g nu då?”
”Inget förutom Freedom.”
Publiken började jubla igen.
Ellen nickade glatt.
”Tyvärr så är våran tid slut men glöm inte bort att köpa Freedom på Itunes, den kommer ut på måndag! Vi är tillbaka efter reklamen!” sa Ellen till publiken och de började klappa och jubla.
Jag reste mig från stolen och gick backstage.
”Du skötte dig alldeles utmärkt. Är du redo för lite ledighet nu då?” sa Dan och kramade om mig.
”Absolut.”

När jag kom hem så kom hela familjen fram och sa hur bra de tyckte Ellenshowen var. Jag tackade och gick till mitt rum för att byta om till skönare kläder och sen gå ner och slappa vid TV:n med resten av familjen.

Jag vaknade av alarmet på morgon. Jag stänge sömndrucket av den och reste mig för att gå till badrummet och vidare till duschen. Tidiga morgnar och sena kvällar är inte roligt men som jag sa till Ellen så måste man vara villig att göra vad som helst, och de gör jag verkligen för sången.
Anledningen till att jag vaknar såhär tidigt är för skolan, jag har en privatlärare. Mrs. Barkley.
När jag stängde av duschen hörde jag mobilen ringa så jag virade handduken runt mig och sprang ut. Vattnet från mitt hår droppade ner på golvet.
”Hallå?”
”Har du sprungit en maraton?” frågade Justin från andra sidan.
”Ja från badrummet till telefonen. Men vad vill du?” Jag skrattade.
Han skrattade också.
”Min lärare är sjuk så Scooter undrar om jag kan gå med dig?” hans svar övergick till en fråga.
”Jag ringer och frågar så skickar jag sms till dig.”
”Sure.”
Vi sa hejdå och jag skyndade mig att ringa och fråga Mrs. Barkley. Hon tyckte det var helt okej så jag skrev ett sms om plats och tid. Sen gick jag och bytte kläder. Det fick bli en klänning som hade en grön kjol och en svart topp, till det tog jag ett par svarta sandaler. Jag sminkade mig en snabbis också. Hela familjen sov eftersom det var sommarlov så nu var det bara jag som jobbade. Jag hade god tid på mig så jag stekte pannkakor som jag sedan åt tillsammans med jordgubbar. Jag gick tyst till ytterdörren och ut genom huset till min bil.

Matte är verkligen kul när man har lust med det vilket jag hade idag medan Justin klagade hela tiden om hur svårt det var. Tur att Mrs. Barkley har humör annars skulle hon bli arg för länge sen. Två timmar tog slut fortare än förväntad.
”Vad ska du göra nu?” frågade Justin när vi var på väg ut.
”Studion. Själv då?”
”Har fått ledigt, kan inte jag följa med?”
”Såklart.”
Ha hade åkt hit med Scooter så vi åkte tillsammans i min bil. Det var jobbigt att ta sig förbi paparazzierna men det flyttade sig efter några tutande från min sida.

”Nämen se vem som är här.” sa Dan när jag och Justin gick in.
Han kramade om mig och gjorde nån handslag med Justin.
”Ska vi börja direkt?” frågade han.
Jag nickade och gick in till rummet och tog på mig hörlurarna.
 


När jag kom ut kollade Justin med stora ögon på mig och jag rodnade självklart.
”Minns du när jag sa att din chans kommer för sången?”

Jag fick en flashback av hela händelsen.
”Gillar du att sjunga?” frågade Justin.
”Det är min dröm att bli en stor artist i framtiden, tillbaka till din fråga så ja jag gillar att sjunga. Själv då?”
”Ja. Förresten så har jag precis samma dröm som dig och det är en av anledningarna till att jag och mamma ska flytta till LA. Inte för att skryta eller så men en kille vid namn Scooter har sett mina videos på youtube och han vill gärna hjälpa mig. 
Jag kunde inte stoppa den styng av avundsjuka som bubblade inom mig men samtidigt var jag glad för hans skull.
”Åh jag önskade det skulle hända mig.” sa jag.
”Din chans kommer.” sa han och log.

Jag nickade med ett leende.
”Här är den, och du är verkligen super duktig.”
”Sluta genera mig.” sa jag och la händerna för ansiktet.
Dan och Justin skrattade bara.


Vi satt nu inne i Starbucks. Papparazzierna stod utanför kafeterian och fotograferade. Det som kändes skönt var att jag inte behöver vara rädd om Lina inte gillar det. Eftersom hon också är en ”artist” så är de efter henne också.
När vi hade fikat klart så tänkte vi resa oss upp och gå ut men sen slängde jag en blick ut.
”Jag tror vi behöver ringa vakter.” sa jag till henne.
Hon slängde en blick ut och nickade.
Jag ringde Kenny medans hon ringde en kille som hette Jacob tror jag. När de kom gick vi ut och båda skrev autografer till fansen.

”Vi syns imorgon.” sa hon när vi var utanför mitt hus.
Jag nickade och kramade om henne och pussade henne på kinden. Hon log mot mig och jag gick ut ur bilen och såg hennes bil försvinna.


Fick ut kapitlet till slut =)
Kommentera.


Kategori: From me

Ändringar i novellen

Jag och min dåliga planering.

I första kapitlet var Lina 16 år och sen blev det en framspolning (3 år) så då var hon 19. Och nu när jag skriver på kapitel 17 tänkte jag på att hon kommer bli jättegammal när karriären tar fart och sånt så jag har ändrat hennes ålder till 17 år nutid.
Jag har redan ändrat på alla ställen i novellen.

Hoppas ni förstod vad jag menar och tycker det är helt okej, annars är det bara att fråga. :)

Update: Kapitel kommer inte idag (måndag) pga jag vet inte hur jag ska fortsätta, sitter fast =/

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 16 - You kidding me?!


Previously:

Efter en stunds pratande kände jag verkligen hur hungrig jag var så jag och Nicki la på och jag skyndade mig till köket där jag åt två smörgåsar och drack ett glas vatten innan jag gick och satte mig i vardagsrummet. Pappa frågade inget så jag antar mamma hade berättat för honom.

”Mamma kan du sjukanmäla mig imorgon?” frågade jag.
”Självklart gumman, jag hoppas du blir bättre.” hon tittade lidande på mig.
Jag vände blicken mot TV:n igen.
Äntligen blev klockan så mycket så jag kunde gå och lägga mig.Igår när jag kom hem från parken gick jag raka vägen till sängen och grät mig själv söms. Jag vill varken se eller prata med nån. Om jag inte hade gått till parken så skulle säkert jag och Lina fortfarande ha nånting på g och vi skulle må bra. Hon varken svarade på mina sms eller samtal. Om jag skulle besöka henne så skulle hon inte släppa in mig. Jag har aldrig varit aggressiv av mig men just nu ville jag verkligen döda David för att han tog med henne till parken, men det var inte bara hans fel utan Selenas också.
”Justin vill du följa med till Marie?” mamma gick raka vägen in till mitt rum utan att knacka eller nånting. Jag suckade bara.
”Lina kommer vara där, och hon vill inte se mig.”
”Ni behöver verkligen reda ut era problem.” sa mamma.
”Ja det måste vi men inte idag.”
Hon suckade
”Jag åker om ungefär 10 minuter.” sa hon och gick ut.
Snarare efter 5 minuter hörde jag ytterdörren öppnas och stängas. Jag kollade ut ur mitt fönster och såg mammas bil åka ner från uppfarten. Jaha, vad ska man göra nu då?


Jag låg i sängen och kollade på TV när jag hörde Patties röst nere i vardagsrummet. Jag svalde och bad till gud att han inte skulle vara med. Jag gick sakta ner för trappan och förberedde mig för det värsta. Men jag såg inte en skymt av honom utan bara Pattie som stod och pratade med mamma.
”Hej gumman, hur mår du?” sa Pattie och kollade lidande på mig.
Jag suckade, det räcker väl med att bara jag tycker synd om mig själv. Alla andra behöver inte bry sig om det.
”Hej Pattie. Jag mår väl sådär, själv då?”
”Bara bra.” sa hon och log.
Jag nickade och gick vidare till köket för att dricka vatten. Jag skulle precis gå upp för trappan när mamma ropade på mig. Jag gick till vardagsrummet där de satt.
”Jag hoppas du inte glömt att du ska sjunga för Dan imorgon. Orkar du med det eller ska jag fråga om vi kan flytta fram det?”
Jag skakade på huvudet och blev genast på bra humör när hon sa det.
Dagen gick fortare än förväntad och det var dags att sova, men det var inte lätt. Minnena av Justin och Selena kom fram och jag grät mig själv till söms ännu en natt.

Nästa morgon när jag vaknade gick jag raka vägen till badrummet, klockan var runt 10 och vi skulle åka klockan 14.00. När jag såg mig själv i spegeln så var mina ögon röda och jag hade mörka ringar under dom. Jag fick väl använda extra mycket smink för att se pigg ut. Jag tog en dusch, mina kinder kändes så stela efter allt gråtande igår kväll. Men om allt skulle gå bra idag så skulle jag må bättre imorgon.

Jag kände hur nervös jag var när vi höll på att åka till Dans studio. Mamma märkte det så hon la en betryggande arm runt mina axlar.
Väl framme gick vi till entredörren där det stod en man med en svart kostym med papper i handen.
”Namn.” sa han uttrycktslös.
”Marie Smith”
Han kollade på pappren, när han hittade namnet släppte han in oss. Vi gick igenom en lång korridor med bilder på alla olika artister, från Beyonce till Willow Smith. Men mellan alla de där bilderna så var det en bild som fångade mitt intressen direkt. Justin Bieber.
Vi gick igenom korridoren tills vi kom fram till en dörr där det stod Dan på. Mamma knckade på och en kille i 30 årsåldern öppnade dörren.
Ingen tid för paus här, utan jag fick gå in till rummet där det fanns en mikrofon och ett par hörlurar hängde på den. Jag satte på mig hörlurarna och Dan tryckte på en knapp så att jag kunde höra honom.
”Hör du mig bra?” frågade han och jag nickade.
”Okej, vad vill du köra för låt?”
Jag hade redan funderat på det så jag sa "Va va voom" med Nicki Minaj utan att tveka. Om det var nånting jag var bra på så var det att rappa. Han nickade och satte på musiken. Jag stängde ögonen för att kunna koncentrera mig bättre och började sjunga.

If you want it, I'm gonna be
Va Va Voom Voom
It you got it, you got it
You got that boom boom

If you want it, I'm gonna be
Va Va Voom Voom
It you got it, you got it
You got that boom boom

Jag pustade ut och öppnade ögonen när jag tagit den sista tonen. Jag hängde tillbaka hörlurarna och gick ut. Dan kollade på mig med ett uttrycklöst ansikte. Jag höll andan tills han sprack upp i ett leende.
”Du har verkligen talang, och jag skulle verkligen skriva på alla papper och signa dig redan nu men...”
Nej nej, inga men. Jag höll andan ännu en gång.
”…jag har ingen penna.”
”Du skojar?!” skrek jag rakt ut och spärrade upp mina ögon.
Han skakade bara på huvudet och jag slängde mig i famnen på mamma. Hon kramade om mig hårt tillbaka.
Mamma och Dan började prata om hur jag ska göra med manager och sånt, jag reste mig efter ett tag för att kunna gå och dricka vatten. Några meter från rummet jag var stod det en bord med tillbringare och glas på. Så jag gick dit. Jag var helt uppspelt för att kunna stå still så jag stod där och stampade med foten medan jag drack mitt vatten. Det såg säkert väldigt komiskt ut.
”Lina?”
Snälla säg att jag bara drömde den där rösten. Jag vände mig om och såg Justin. Jag skulle precis vända mig om och gå till rummet när Justin tog tag i min arm så jag inte kunde röra mig ut fläcken.
”Vad gör du här?” frågade han.
”Jag sjöng.” suckade jag och undrade vart detta skulle leda.
Han nickade och det blev en besvärlig tystnad, och hans grepp om min arm gjorde ont.
”Kan du släppa mig?” frågade jag irriterad.
”Förlåt mig Lina, jag är så ledsen för allt.” sa han med tjock röst och var på väg att dra in mig i en kram.
”Glöm det Justin. Jag vill inte veta av dina ursäkter.” sa jag argt och puttade bort honom
”Lina jag gillar verkligen dig.”
”Nej det gör du inte.”
”Varför tror du mig inte?”
”För om du skulle gilla mig, skulle du inte glömma bort mig och du skulle framför allt inte kyssa sla..Selena.” Jag höll på att säga slampa men jag borde väl sköta mig eftersom jag inte direkt är vart som helst.
Jag hörde mammas röst när hon ropade mig så jag skyndade mig till henne.
”Vart har du varit?” frågade hon.
”Jag drack vatten.”
Hon nickade men var fortfarande misstänksam. Vi började gå ner till bilen.
”Hur blev det med managern?”
Hon sprack upp i ett leende. ”Dan gillade dig verkligen så han bestämde sig för att ta den rollen själv.”
”DU MÅSTE SKOJA?!” skrek jag började hoppa runt till mamma hyschade mig.
Då såg jag alla blickar jag hade på mig. Jag började rodna och kollade ner i marken.
”Lina!” Justins röst hördes bakom mig och när jag vände mig om såg jag honom springa mot mig.
”Jag låter er prata själva!” viskade mamma och fortsatte till bilen.
Jag suckade med stod kvar på min plats tills Justin kom fram till mig. Han var tvungen att dra upp byxorna på grund av att de halade ner när han sprang. Jag skulle ha börjat skratta om jag inte varit arg på honom.
”Snälla ge mig en chans till och jag lovar att förbättra mig.”
”Glöm det Justin, två chanser räcker gott och väl.” sa jag och vände ryggen mot honom. Jag var på väg att gå ut när han drog i min arm och vände mig mot honom.
Han tryckte sina läppar mot mina i en passionsfylld kyss.


Hur tror ni hon kommer reagera?
Kommentera.


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 15 - Hard problems

Previously:
”Jag ljuger inte, jag kan bevisa det för dig idag efter skolan.”
”Visst.” Justin skulle aldrig göra så mot mig, det visste jag. Men ändå kunde jag inte låta bli att vara rädd.
Dagen var äntligen klar och vi satt i min Porsche på väg till en park som David har sagt att han har sett Selena och Justin i. Vi hoppade ur bilen när vi var framme. Det var verkligen vackert, bänkarna som stod bredvid sjön och själva naturen men vad jag såg så var det öde där och jag undrar om David bara lurade mig. Jag blev genast arg och skulle skrika på honom men skriket fastnade i halsen när jag såg sanningen


De satt på en bänk och Justin hade sin arm runt hennes axlar. Hon hade sitt huvud lutad mot hans axel. Helt från ingenstans tryckte Selena sina läppar mot Justins. Vad jag såg så gjorde han ingen ansats att stoppa henne


Igår när jag sa till Lina att jag hade ärenden att göra så var det för att träffa Selena. Hon ville reda ut allt och jag gav henne en chans. Vi hade inte hunnit prata så mycket på grund av alla paparazzi och jag hoppas verkligen Lina inte ser bilderna. Då skulle hon aldrig förlåta mig igen.
Idag skulle jag träffa Selena i ett avskilt ställa där vi skulle kunna prata ifred. Väl framme hoppade jag ut ur min Ferrari. Stället såg ut som en park men det var verkligen öde. När jag hade gått närmare sjön så såg jag en gestalt sitta på en bänk. Jag kunde från långa vägar se att det var Selena och rätt hade jag också.
”Hej.” sa jag när jag kommit fram till henne.
Jag blev förvånad av hur hon såg ut. Hennes ögon var rödsprängda och hon hade mörklila ringar under ögonen. Håret satt fast i en slarvig knut på huvudet. Kläderna bestod av ett par jeansshorts, ett randigt linne och sandaler.
”Hej.” viskade  hon och jag satte mig bredvid henne.
”Hur mår du?” frågade jag.
”Har väl mått bättre.” jag tyckte så synd om henne även om hon har varit otrogen mot mig. Hon ryste till även om det var ganska varmt ute. Jag la min arm runt hennes axlar och såg hur fort gåshuden försvann. Hon lutade huvudet mot min axel och började prata.
”Justin jag är så ledsen, jag vet inte vad som flög i mig när jag var otrogen mot dig. Du är värd mycket mer än en ursäkt men jag vet inte vad eller hur jag ska göra.”
”Det du gjorde sårade mig verkligen och jag hoppas du förstår det men det finns inte en chans att du och jag blir tillsammans igen. Jag tycker verkligen om Lina och är villig att offra allt med dig för att kunna vara med henne.” Egentligen hade jag lust att säga att jag älskar Lina men det är för starka ord.
Efter några tysta minuter lyfte Selena sitt huvud och tryckta sina läppar på mina. Jag blev helt chockad. Jag kunde inte röra en enda muskel även om jag ville det så därför kunde jag inte putta bort henne. Jag hörde snyftningar bakom då började mina muskler jobba igen. Jag puttade bort Selena och vände huvudet för att se vem som snyftade. Nej nej nej, fan det var Lina. Jag hoppas hon hade hört vad jag sagt till Selena innan hon kysste mig annars skulle mitt liv vara över. Jag skyndade mig att ställa mig upp och gå fram till henne men hon sprang iväg. Jag hann se en skymt av en kille som såg ut som David.
Mina ben började röra sig framåt men Lina och David hade redan hunnit springa en bit.


”Ser du?” sa David medan han flåsade för han hade sprungit efter mig.
”Håll käften för fan David. Det skulle inte förvåna mig om du och Selena hade planerat det här för att du få tillbaka mig och hon skulle få tillbaka Justin. Justin ramlade ner i eran fälla men du kan glömma att jag också gör det.” jag torkade tårarna och tog ett djupt andetag. Men det kom hela tiden flera.
Jag vände mig om och skulle precis sätta mig i bilen när jag hörde fotsteg bakom mig. Justin kom fram till mig men jag backade undan för varje steg han tog framåt.
Till slut gav han upp och började prata även om det säkert var fem meter emellan oss.
”Snälla Lina låt mig förklara.”
”Finns inget att förklara.” jag snyftade till innan jag fortsatte ”Du puttade inte direkt undan henne så det var förklarning nog. Skicka inte sms till mig, ring mig inte och kontakta mig inte på nåt annat sätt. Jag vill inte se dig igen. Jag hoppas du och den där slampan till flickvän får ett bra liv.” hans tårar hade också börjat rinna nu.
Jag vände mig om till David som kollade på mig med uppspärrade ögon.
”Fan att vi går i samma skola så jag måste möta dig varje dag. Förresten allt jag sa till Justin gäller även dig. Skulle inte förvåna mig om hon fick barn med båda er och ni skulle inte märka nånting.” det var mina sista ord innan jag satte mig i bilen och körde därifrån. Tårarna rann fortfarande oavbrutet och mitt smink hade runnit ner för mina kinder men jag brydde mig inte längre om hur jag såg ut. Mobilen ringde och pipade hela tiden så till slut stängde jag av den.  Jag hade passerat körhastigheten för länge sen. Jag sicksackade mellan bilarna tills jag kom fram till mitt hus. Jag hoppade upp ur bilen och skyndade mig fram till ytterdörren som jag låste upp och gick raka vägen till mitt rum utan att ens säga ett hej eller ge en blick till någon. Jag slängde mig i sängen och började gråta och skrika hysterisk. Som tur var dämpade kudden mina skrik. Varför lät jag honom komma in till mitt liv igen. Inte nog med att han tog mitt hjärta utan han stampade på den också, så den gick sönder i tusen bitar. Jävla fucking kändis som tror han kan allt.
”Gumman?” frågade mamma och kom upp till mig. Jag hade ingen aning om vad klockan var men jag hade i alla fall lugnat ner mig.
”Gå ut.” sa jag, om jag kunde gråta så skulle jag ha gjort det men tårarna var helt slut.
”Inte förrän du berättar varför du är helt förstörd.” sa hon bestämt.
Jag suckade. ”Kan jag i alla fall få ett glas vatten så berättar jag allt sen.”
Hon nickade och inom kort var hon tillbaka med ett glas vatten. Min hals kändes helt uttorkad efter allt gråtande. Jag drack törstigt vattnet och tog ett djupt andetag innan jag började berätta hela historien. Precis allt. Jag berättade om allt innan Justin var känd, middagen häromdagen och otroheten. Mamma lyssnade utan att avbryta.
”Det var inte direkt enkla problem ni har, men om ödet är att ni ska bli tillsammans så kommer ni nog stöta på varandra flera gånger, tills nån av er tar första steget till erat så kallade ”förhållande.”
Det var väldigt kloka ord hon sa och jag ska tänka på det nästa gång jag möter honom, även om jag inte vill.
Mamma insåg att jag ville vara själv ett tag så hon gick ner. Jag la mig och stirrade upp i taket tills jag kom på att jag stängt av mobilen. Det var väl dags att ta tag i verkligheten. Jag satte på den igen och sms efter sms landade in i inkorgen och jag hade 15 missade samtal från ingen mindre än Justin. Förstod han inget när jag sa att han inte skulle kontakta mig? Jag hade även några missade samtal från Nicki, Nellie och David. Jag struntade i alla samtalen och kollade på meddelande där jag hade några tio stycken från Justin och David som jag raderade på en gång utan att slänga en blick på dom och kollade istället på Nicki och Nellies sms. Nellie undrade varför jag försvann efter skolan utan ett hejdå till henne och Nicki hade skrivit att hon kanske ska komma och hälsa på. Jag ringde upp Nicki för jag hade inte ork att skriva allting i sms. Vi pratade om allt och jag berättade om Justin. Hon lyssnade verkligen precis som mamma hade gjort. Efter en stunds pratande kände jag verkligen hur hungrig jag var så jag och Nicki la på och jag skyndade mig till köket där jag åt två smörgåsar och drack ett glas vatten innan jag gick och satte mig i vardagsrummet. Pappa frågade inget så jag antar mamma hade berättat för honom.
”Mamma kan du sjukanmäla mig imorgon?” frågade jag.
”Självklart gumman, jag hoppas du blir bättre.” hon tittade lidande på mig.
Jag vände blicken mot TV:n igen.
Äntligen blev klockan så mycket så jag kunde gå och lägga mig.


Hur tror ni det kommer gå för dem? :)
Kommentera.

Update:
 Jag fick en fråga av en tjej som undrade om jag kunde ha en kapitelbomb nån dag, alltså om jag typ kunde lägga ut fem kapitel på en dag. Självklart kan jag det men jag vill helst ha flera läsare så jag kan få några kommentarer. Vad ni tycker betyder verkligen mycket. Så om du också vill ha en kapitelbomb så kanske du kan hjälpa till att reklamera bloggen. =)

Kategori: From me

Snabbuppdatering

Jag har nyss kommit hem från innebandy match som vi vann med 7-0!
Ska ta och duscha och sen så ska jag börja på kapitel 15. :)

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 14 - The truth

Previously:
”Gör det fortfarande o..-?”
Han tryckte sina läppar mot mina. Jag kunde verkligen inte göra något annat än att kyssa honom tillbaka. Hans mjuka läppar masserade mina och kyssen övergick snabbt till hångel.
Vi fick avsluta våran mysstund eftersom båda behövde hämta andan.
”Jag har alltid velat göra det där.” sa han efter ett tag.
”Jag med.” sa jag och kysste honom på munnen.
”God natt shawty.” sa han.
”God natt Justin.” sa jag och la mig på hans bröstkorg.

Nästa morgon vaknade jag av solen strålar. Jag kollade till höger och såg att Justin låg där och sov. Jag kollade på honom, han såg verkligen söt ut. Jag gick försiktigt upp ur sängen för att hämta en handduk och gå till badrummet. Jag la även fram en handduk till Justin så han slapp fråga om det sen. Väl inne i badrummet så tog jag av mig kläderna och gick in i duschen. Jag kände mig så äcklig sen David rörde mig sist. Jag tvättade både håret och kroppen noga. När jag var klar torkade jag mig och smörjde in kroppen med Body lotion. När jag kom ut såg jag att Justin fortfarande sov så jag stod och kollade på honom.
”Varför stirrar du?” mumlade han och jag hoppade till.
”Du ser så söt ut.”
Han vände sig mot mig och stirrade på min kropp, då kom jag på att jag fortfarande har handduken runt mig. Jag rodnade till och skyndade mig till min WIC för att sätta på mig ett par mjukisbyxor och en knallrosa linne.
När jag kom ut igen gick jag till sängen där jag satte mig och smekte Justin över armen.
”God morgon.” sa han och kollade på mig.
”God morgon, sovit gott?”
”Sover alltid bra när du finns i närheten.”
Jag rodnade men vände inte bort ansiktet.
”Notera att detta var första gången.” sa jag.
Helt plötsligt drog han mig över sig och tryckte sina läppar mot mina. Jag var inte sen med att besvara kyssen. Handduken som jag hade som en turban på huvudet ramlade ner och vattendropparna rann ner på Justin.
Han skrek till och hoppade upp ur sängen, jag vek mig av skratt i sängen.
”Du kommer ångra att du skrattade åt mig.” sa han och hämtade handduken jag hade lagt fram och gick in till duschen.
Han kom ut  10 minuter senare med handuken runt höften. Min blick fastnade på hans mage. Damn, killen kunde träna. Eftersom han inte hade ombyte med sig så satte han på sig det han hade igår. Han tog med sig sina boxershorts och jeans och gick till badrummet. När han kom ut retade han mig till max genom att sätta på sig tröjan väldigt sakta. När han var klar kom han fram till mig med ett roande blick i ansiktet.
”Du skulle aldrig våga att kittla mig.” sa jag skräckslaget.
”Är du säker?” frågade han retligt innan han sprang fram till sängen och började kittla mig. Jag skrek, sparkade och skrattade men han slutade inte.
”Säg Justin är sexigast!”
”Aldrig!” skrek jag och han fortsatte att kittla mig.
”Okej, okej, Justin är sexigast.” jag andades ut när han äntligen slutade.
Ska vi gå och äta frukost sa jag och slängde en blick på klockan, 12.45.
Han nickade och vi gick ner. Familjen satt vid TV:n men vände sig om när de såg oss. De blev förvånade av att Justin var med men kommenterade inte saken.
”God morgon.” sa mamma och pappa.
Vi svarade ett enkelt god morgon tillbaka innan vi gick till köket där det stod en tallrik pannkakor på bordet. Jag och Justin började hugga in direkt.
När vi ätit klart, diskade och torkade vi efter oss. Vi tackade mamma när vi gick upp för trappan till mitt rum.
”Vad ska vi göra idag då?” frågade jag Justin som slängt sig i min säng.
”Jag ska va..-” han blev avbruten av min mobil som ringde.
Jag hämtade den och la den mot örat.
”Lina.”
”Nicki här. Jag saknar dig så mycket." tjöt hon.
”Aw, jag saknar dig också, Hur mår du?”
”Bra, livet går på och jag och Chaz har blivit tightare. Men jag måste gå så vi syns senare. Hejdå.”
”Hejdå.” log jag.
Justin kollade undrande på mig men jag sa bara att det var Nicki. han nickade som svars.

Justin var tvungen att gå hem efter ett tag för han hade ärenden att göra. Det lät som om han var nervös men jag struntade i hans bussiness.

På kvällen satt jag på min säng med en Ben & Jerrys i handen och kollade på ”The Notebook.” Tårarna rann oavbrutet ner från mina kinder.
Jag måste ha somnat efter ett tag för nästa morgon när jag vaknade var det för att mamma skakade om mig.
”Gumman vakna, du hade glömt att sätta på larmen så du har ungefär 45 minuter på dig innan du börjar.” sa hon stressad.
Jag hoppade upp ur sängen och skyndade mig till badrummet. Jag struntade i att duscha för jag visste att jag inte skulle hinna så istället tvättade jag ansiktet väldigt noga och borstade tänderna. När jag gick in till min WIC hade jag ingen aning om vad jag skulle sätta på mig och när jag kollade ut från fönstret så såg jag att det var mulet. Jag drog fram ett par vita trasiga jeans, en grå tröja med en smileys på och till det tog jag ett par vita sneakers. Jag skyndade mig tillbaka till badrummet där jag kammade igenom håret och sminkade mig innan jag sprang ner till köket och åt en snabb frukost, som bestod av en smörgås och en glas apelsinjuice.

5 minuter kvar tills vi skulle börja stod jag med andan i halsen vid klassrummet. Nellie hade slutit upp vid min sida precis när jag kom in till skolbyggnaden. Jag såg Jake och David komma mot oss. Jag sa en snabb hej till Jake och struntade i David till 100%.
Han sökte min blick men jag ignorerade den bara.
Första lektionen var avklarad och jag skyndade mig till mitt skåp, jag orkade inte med David som hängde efter mig. När jag hade låst skåpet hörde jag Davids röst bakom mig.
”Får jag prata med dig själv?”
Jag suckade men nickade innan jag följde med honom till ett avskilt ställe. Jag gjorde en gest åt honom så han skulle börja prata.
”Jag tror Justin och Selena är tillsammans igen.”
Jag skrattade bara.
”Du har en massa sätt att ta tillbaka din ex-flickvän på och du börjar med att berätta en lögn?” jag skrattade till igen.
”Jag ljuger inte, jag kan bevisa det för dig idag efter skolan.”
”Visst.” Justin skulle aldrig göra så mot mig, det visste jag. Men ändå kunde jag inte låta bli att vara rädd.

Dagen var äntligen klar och vi satt i min Porsche på väg till en park som David har sagt att han har sett Selena och Justin i. Vi hoppade ur bilen när vi var framme. Det var verkligen vackert, bänkarna som stod bredvid sjön och själva naturen men vad jag såg så var det öde där och jag undrar om David bara lurade mig. Jag blev genast arg och skulle skrika på honom men skriket fastnade i halsen när jag såg sanningen

Vad tycker ni?
Kommentera.

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 13 - Pain in my ass


Previously:

Hennes klackskor klickade mot marken när vi gick mot salen där partyt skulle hållas. 
Musiken dunkade i huvudet men vi fortsatte att dansa. Det enda jag druckit var vatten och Linahade väl inte heller druckit nånting mer än en cider. Selena hade försvunnit efter ett tags klängande på mig. David hade jag inte heller sett nånting mer av än när han ”välkomnande” Lina med en kyss. Jag höll på att spy.
”Ska vi gå ut?” skrek jag och Justin nickade.
Jag tog Justins hand och drog med honom till dörren. Det känns precis som för tre år sen när jag och han var på festen. Våran sista kväll.
Vi hade gått ett tag tills vi hörde ljud av nån som stönade. 
”Jag chansar på att det är Selena.” sa jag.
”Vi kollar.” sa Justin och vi följde stönljudet.
”Har ni trevligt?” sa jag stelt


Selena som stod med ryggen mot väggen puttade David ifrån sig. Båda såg förvånade ut när de såg mig och Justin.
”Det är inte som du tror Justin.” sa Selena och struntade helt i att jag stod mellan henne och Justin.
”Snälla babe jag skulle inte göra så mot dig, förlåt mig. Du är den enda för mig.” sa David och kramade om mig. Han luktade absolut inte alkohol så han kunde inte skylla på att han var full imorgon. Suprising? Not really.
Jag hade värsta huvudvärken och Selenas gnällande bakom mig, David som kom med ursäkt på ursäkt och musiken gjorde ju inte allt bättre.
”Håll käften för helvete.” skrek jag.
Selena och David spärrade upp ögonen av mitt plötsliga utbrott. Justin rörde inte en min.
”Babe är du okej?” frågade David.
”Håll käften för fan. Tror du inte jag visste att du var otrogen. Ända sen den dagen jag såg dig och den där slampan…” jag nickade på Selena ”…kysstes vid MIN pool i MITT hus så hade jag lust att slå ihjäl dig. Det skulle inte förvåna mig om du hade ett förflutet med henne som har börjat komma upp till ytan. Du är bara pain in my ass. Hur fan kunde jag gilla dig?”
”Och du.” sa jag och vände mig mot Selena som såg helt skrämd ut fast det brydde jag inte mig ett skit om.
”Om jag någonsin får se dig igen så kan du räkna med att det inte blir ett trevlig stund.” Jag tog ett djupt andetag och masserade mina tinningar. Jag hade helt glömt bort att Justin stod med oss tills han öppnande munnen och började skälla på Selena.
”Du skriker inte så mot henne.” sa David och ställde sig i en skyddande position framför Selena.
”Och vad fan har du med att göra?” sa Justin som verkligen inte var på humör.
David svarade inte utan bara höjde knytnäven och slog ett hårt slag mot Justins högra kind.
”Vad fan är ditt problem?” skrek jag till David och satte mig på huk bredvid Justin.
”Du är mitt problem.”
”Ursäkta?” sa jag och ställde mig upp.
”Du hörde mig.”
Innan jag hann reagera satte han sig ner och höll sig för magen.
”Vi går innan nån ser oss.” sa Justin känslolöst och drog mig till hans bil.
Han snubblade till precis vid bilen men som tur hann han ta tag i bildörren.
”Ska jag köra?” frågade jag honom och hjälpte honom in till bilen.
Han gav mig nycklarna och jag sprang till förarsidan för att sätta mig och starta bilen så vi kom bort från den där jävla festen så fort som möjligt.
”Ta det lugnt med gasen nästa gång.” sa Justin när vi var framme hemma hos mig och skrattade men grimaserade sen.
”Gör det ont?” frågade jag och smekte hans kind där en blåmärkte prydde.
Han såg verkligen inte ut att må bra. Det rann blod från näsan och överläppen och så blåmärket på kinden.
Jag hjälpte honom in till huset. Jag skyndade mig att sätta honom i soffan och gick till köket för att tvätta händerna innan jag gjorde nånting annat. När jag skulle gå ut så fastande min blick på en lapp som låg på bordet.

Hej gumman det blev krissituation så jag och pappa fick åka på affärsresa och kommer hem om två dagar alltså på måndag. Du får gärna ha kompisar som sover över så du inte blir själv.Mel är hos mormor och morfar så henne behöver du inte oroa dig för.
Älskar dig, mamma.

Jag slängde lappen i soptunnan innan jag gick till Justin för att dra honom till badrummet. Väl framme satte han sig på toalettlocket och jag tog en handduk som jag baddade hans ansikte med. Få tårar rann från hans öga så jag tog en paus och slängde armarna om honom.
”Förlåt men jag måste göra det.”
Han nickade och jag fortsatte. När jag hade rengjort hans ansikte for min blick ner till hans hand. Den var helt mörkbultad.
”Hur hårt slog du?” sa jag och tårarna började rinna.
”Det är okej.” sa han och försökte torka tårarna.
Jag skakade bara på huvudet och tog fram bandage som jag snurrade några varv runt hans hand och tejpade det så det inte skulle bli löst.
Jag hjälpte honom till mitt rum där han fick sova på min säng. Jag var på väg att gå ut när hans hesa röst avbröt mig.
”Vart ska du?” frågade han.
”Till mina föräldrars rum.”
”Sov med mig.” sa han och klappade på platsen bredvid sig.
Jag nickade innan jag bytte om till en pyjamas och tvätta bort sminket. När jag var klar gick jag och la mig bredvid honom.
”Gör det fortfarande o..-?”
Han tryckte sina läppar mot mina. Jag kunde verkligen inte göra något annat än att kyssa honom tillbaka. Hans mjuka läppar masserade mina och kyssen övergick snabbt till hångel.


Vi fick avsluta våran mysstund eftersom båda behövde hämta andan.
”Jag har alltid velat göra det där.” sa han efter ett tag.
”Jag med.” sa jag och kysste honom på munnen.
”God natt shawty.” sa han.
”God natt Justin.” sa jag och la mig på hans bröstkorg.


Blev inte lika långt som alla andra kapitel men jag hade verkligen bråttom.
Hoppas ni gillar det.
Kommentera.


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 12 - Wow


Previously:
”Jag har hört en massa bra saker om dig.” jag kollade på Justin  som rykte oskyldigt på axlarna. Direkt vi kom ut ur parkeringen kom en massa paparazzi fram och ställde en massa frågor som ”vem är hon?” ”är hon din flickvän?” Kenny gjorde sitt bästa för att putta bort dom och när vi kom in i byggnaden fick vi flera vakter men även flera fans och paparazzi.
”Är du okej?” frågade Justin.
Jag nickade bara. Jag hade handen för ansiktet men jag tror de fick flera bilder på den. Justin skrev autografer till så många fans han kunde innan vakter puttade bort dom. Till slut försvann när alla fick vad de ville ha så försvann de och vi kunde få en ganska lugn shoppingstund i alla fall. För första gången kollade jag upp och fick världens största chock.Lina blev stel helt plötsligt. Jag följde hennes blick och såg att David och Selena satt på en bänk några meter ifrån oss. De var inte själva utan det satt en kille och en blondhårig tjej framför dom. Men det som nog sved mest var nog att Selena satt i Davids knä.
Jag la en hand på Linas korsrygg innan jag puttade henne därifrån. De få paparazzi som var kvar blev helt galna av den lilla beröringen men vi struntade i dom. Jag kände fortfarande hur Lina var spänd i hela kroppen.
”Hey slappna av, de kommer få igen på festen.”
Hon nickade och jag kände hur hon slappnade av någorlunda. Vi fortsatte gå till Lina stannade.
”Jag vill gå in där.” sa hon med ett leende och nickade mot Forever 21.
Jag gjorde som hon sa och snart stod vi bland en massa klänningar. Tillslut hade hon valt två stycken klänningar som hon skulle prova.
”Du får vara med och bestämma.” sa hon och försvann in i omklädningsrummet. Jag svarade inte utan bara gick och satte mig på soffan och väntade tills hon skulle komma ut.
Den första klänningen var blå med svarta detaljer och den andra klänningen var beige med svarta dekorationer på axlarna.
”Jag tar nog båda två.” sa hon när hon stod i sina vanliga kläder framför mig med de båda klänningarna på varsin galge.
”Vad sägs som att du tar båda och jag betalar?” sa jag.
”Glöm det.” sa hon.
”Precis lika envis.” muttrade jag.
”Vi låtsats att jag inte hörde det där.”
Jag följde inte med henne till kassan på grund av alla tjejer som skulle freaka ut om dom såg mig.
”Vart ska vi gå nu då?” frågade hon när hon kommit tillbaka.
”Till G-star.”
Hon nickade och följde med. Det gick betydligt fortare för mig än vad det gjorde för henne.
”Du behövde egentligen inte de där kläderna, eller hur?” frågade hon och nickade mot min kasse.
Jag skrattade innan jag sa ett enkelt nej. Vi fortsatte gå runt till bådas ögon fastnade på en skobutik. Vi började gå dit. Lina gick till klackskorna medan jag gick till alla supraskor.
”Jag hade valt tre par supras och Lina var på väg mot kassan med ett par svarta pumps.”
”Jag betalar och inga nej.” sa jag bestämd.


Jag suckade innan jag gav honom pumpsen.
”Ska vi gå och fika lite och sen går vi hem?” frågade jag när han hade kommit tillbaka.
Sagt och gjort. När jag skulle gå in till caféet krockade jag med nån.
”Förlå..-”
”Lina.”
Snälla säg att jag bara drömde den där rösten. David var på väg att dra in mig i en kram men jag puttade bort honom.
”Bort med tassarna. Du och jag kommer ha ett snack sen men just nu kan du lika gärna försvinna.” sa jag hårt.
Justin började skratta och David kollade förvånad på oss. Jag viftade med handen i en gest att han skulle flytta sig så vi kunde gå förbi honom. Väl inne beställde vi varsin muffins och milkshake.
”Tuff brud.”  sa Justin när vi satt oss.
”Han ska få se på ett och annat ikväll.” sa jag och båda skrattade.

”Hallå?” ropade jag när jag kommit hem.
”I köket.” ropade pappa.
Jag tog av mig mina Jeffrey Campbell innan jag traskade in till köket. Där satt pappa och kollade på Mel när hon åt upp sin yoghurt.
Jag sa hej till båda innan jag förklarade för pappa att jag skulle på fest ikväll med Justin. För säkerhetsskull sa jag David och Selena så pappa inte skulle tro att jag och Justin skulle på nån club och bli fulla. Han nickade.
”Var försiktig bara.” sa han.
Jag nickade och sprang upp till mitt rum. Klockan var 17.00 så jag hoppade in i duschen. Vi skulle till festen runt klockan 20.00 så jag stod i duschen ett bra tag. Jag passade på att raka benen och göra en hårinpackning. När jag var klar virade jag en handduk runt mig och gick ut. Jag tvärstannade vid badrumsdörren när jag såg vem som satt på min säng.
”Justin, sluta med att hoppa fram närsomhelst.” sa jag och la handen för hjärtat.
”Förlåt jag ska gå ut.” sa han och var på väg ut men jag stoppade honom.
”Du kan sitta där, jag ska ändå gå till min WIC.
Han nickade och satte sig ner igen och jag skyndade mig för att sätta på mig kläder. Vad fan sa jag att han fick stanna för? Jag skakade på huvudet och satte på mig en mjukisdress eftersom det fortfarande var för tidigt att sätta på sig klänningen.
”Så vad gjorde du i mitt rum?” frågade jag när jag kommit tillbaka.


Vad ska jag svara? Jag kan inte säga att jag saknade henne. Till slut harklade hon sig och jag förstod att min tänketid var slut.
”Jag vet inte.” suckade jag och var beredd på att hon skulle tvinga mig säga sanningen.
Hon nickade innan hon satte sig bredvid mig.
”Det är lugnt. Men behöver inte du göra dig i ordning också?” frågade hon och jag pustade ut.
”Jag duschade hemma och kläderna ligger där.” sa jag och nickade mot väskan som låg på golvet bredvid dörren.”
”Hur ska vi göra ikväll då?” frågade jag för att byta samtalsämne.
”Vi får väl vara vanliga först och sen ställer vi dom mot väggen.” sa hon.
”Vi gör det samtidigt, på samma plats man vet aldrig vad dom har för tricks och lögner  för att få oss tillbaka.”
Hon nickad men brast sedan ut i skratt. Jag kollade oförstående på henne.
”Vi låter som värsta FBI agenter eller nått men vi gör som du sa. Men nu ska jag fixa mig.” sa hon och gick till spegeln för att börja torka håret.
Det enda jag behövde göra var att sätta på mig kläder och fixa håret lite så jag la mig bekvämt i sängen och kollade på henne.
”Justin?” frågade hon plötsligt.
”Ja?”
”Kan du hjälpa mig platta håret här bak?” frågade hon och drog handen på sitt bakhuvud för att tydligare visa vad hon menade.
”Visst men var beredd på att det inte kommer se bra ut.”
Hon skrattade bara.
”Det blev ju bra.” sa hon när jag var klar.
Men ändå drog hon plattången genom håret några gånger till, tjejer är verkligen petnoga. 
”Jag lånar badrummet.” sa jag och drog med mig väskan för att kunna byta om.
Hon nickade bara lite och fortsatte att sminka sig.
Jag gick in till badrummet och bytte kläder, det fick bli en vanlig T-shirt och sen ett par vita jeans och Supras.
”Wow.” sa jag när jag kom ut.
”Ser du nått du gillar?”
”Definitivt.”
Hon började rodna men vände inte bort huvudet utan fortsatte att kolla på mig.
”Du ser inte heller dum ut.”
”Tack.” sa jag och log.

Hennes klackskor klickade mot marken när vi gick mot salen där partyt skulle hållas.
Musiken dunkade i huvudet men vi fortsatte att dansa. Det enda jag druckit var vatten och Linahade väl inte heller druckit nånting mer än en cider. Selena hade försvunnit efter ett tags klängande på mig. David hade jag inte heller sett nånting mer av än när han ”välkomnande” Lina med en kyss. Jag höll på att spy.


”Ska vi gå ut?” skrek jag och Justin nickade.
Jag tog Justins hand och drog med honom till dörren. Det känns precis som för tre år sen när jag och han var på festen. Våran sista kväll.
Vi hade gått ett tag tills vi hörde ljud av nån som stönade.
”Jag chansar på att det är Selena.” sa jag.
”Vi kollar.” sa Justin och vi följde stönljudet.

”Har ni trevligt?” sa jag stelt

Do you have a good time?


 

Försökte mitt bästa med att variera mellan deras perspektiv. Hur tror ni det kommer gå?
Kommentera.

Kategori: From me

Om uppdateringen

Som alla ungdomar så börjar jag också skolan vilket jag tycker är sjukt jobbigt men iallafall så ska jag försöka få ut minst en kapitel varje dag och det kommer nog vara runt klockan 17.00 eller nått sånt. =)

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 11 - Are you okay?

Previously:
”Hey, du är söt när du rodnar.”
”Ska vi gå ner så dom inte undrar för mycket?” frågade hon och bytte samtalsämne.
Jag nickade och vi ställde oss upp. Lina gick till badrummet för att sminka om sig en snabbis så de inte skulle se att hon har gråtit innan vi gick ner. När vi kom ner så satt de och pratade om gamla minnen men när de såg oss avbröt de sig.
Selena kollade på mig som om inget hade hänt innan hon reste sig upp för att trycka sina läppar mot mina. Det kändes som om jag skulle spy men jag gjorde mitt bästa för att besvara kyssen.
Jag ville inget hellre än att dumpa henne redan nu men jag kontrollerade mig själv.


 


David drog ner mig i sitt knä och jag såg att Selena och Justin också satte sig ner. Justin kollade på mig med äcklad blick och jag kunde inte stoppa skrattet som kom ut ur min mun. Selena och David kollade förvånat på mig medan Justin hade pokerface.
”Vart var ni två då?” frågade Selena.
”Jag var på toa och…-”
”…jag drack vatten.” fortsatte Justin. Selena nickade bara.
Jag flyttade mig ner från Davids knä efter att tag och han kollade besviket på mig men jag låtsades att jag inte såg det.
Det kändes som en lättnad när familjen kom hem igen men denna gång så var Pattie inte med och de förklarade att hon hade stannat hemma.
”Hejdå älskling.” sa Selena och kysste Justin med passion. Stackars Justin.
”Mhm..hejdå.”
”Hejdå babe.” sa David och kramade om mig och pussade mig på kinden.
Han och Selena sa att de bodde nära varandra så de skulle gå tillsammans, jag och Justin orkade inte kommentera saken för vi vet att de ska vara hos varandra. Jag blev illamående av att bara tänka på det. Jag stängde dörren efter att sagt en snabbt hejdå till båda. Justin skulle stanna ett tag till.
”Fyfan, hatar båda två.” sa Justin.
Jag skrattade och skyndade mig till badrummet för att tvätta kinden där jag fått Davids puss.
”Vänta bara tills festen.” sa jag när jag kommit tillbaka.
Nu var det Justins tur att skratta. Vi gick upp till mitt rum och satte på en film på TV:n men jag tror inte nån av oss la uppmärksamhet på den.
”Du har ändrats sen sist.” sa Justin och kollade på mig.
”Bra eller dåligt?”
”Både och.” jag nickade.
”Du är inte direkt samma Justin.” han log.
”Är allt lugnt mellan oss?” frågade han.
”Vad menar du?”
”Jo du vet…jag lämnade dig och ja…” sa han och klickade sig på huvudet.
Jag var tyst en lång stund innan jag svarade.
”Jag är inte över det men det är mycket bättre mellan oss än vad det var igår.”
”Du ville knappt nudda i mig under middagen, jag fick inte ens en kram.” sa han.
Båda skrattade till av minnet.
”Jag ska ta och dra mig hemåt nu, men vi syns på festen imorgon.” sa han.
Jag nickade bara och vi gick till ytterdörren.
”Vill du ha kramen du inte fick igår?” frågade jag.
Han svarade inte utan bara sträckte ut armarna så jag kunde gå in i hans omfamning.
”Syns imorgon.” sa han och gick ut.
Jag log mot honom och stängde dörren.

Den kvällen somnade jag inte direkt, allt jag kunde tänka på var vad Selena och David gjorde nu. Tårarna började rinna smärtan inom mig gick inte att beskriva, det knackade på dörren. Jag skyndade mig att torka tårarna innan jag fick fram ett tyst ”kom in.”
Min underbara syster kom in.
”Jag kunde inte sova.” sa hon.
”Kom här.” jag sträckte ut armarna mot henne.
Hon kramade om mig och jag drog ner henne under täcket där hon somnade efter några minuter. Det var tur att hon inte märkte att jag hade gråtit men det berodde nog på mörkret. Jag somnade en stund efter henne men tillochmed i sömnen kunde jag känna smärtan, den blev bara lite bedövad men jag var medveten om den.

Nästa morgon var nog inte den bästa eftersom min syster slog till mig med hennes hand. Jag tänkte säga till henne att sluta men sen såg jag att hon hade slagit mig i sömnen. Så jag väckte henne inte. Jag kände hur stela mina kinder var efter alla salta tårar som runnit igår så jag krånglade mig ut ur sängen och gick mot badrummet där jag tvättade ansiktet och borstade tänderna och håret. Jag skulle ändå duscha senare idag så jag struntade i det nu. Jag gick till min WIC och satte på mig min One Piece innan jag kollade på klockan. 07.00? Du måste skoja med mig, det var därför Mel inte hade vaknat än. Jag skulle aldrig kunna somna om nu så jag gick tyst ner till köket där jag började med pannkakor.
Jag satt och åt i lugn och ro när jag hörde steg i trappan och mamma kom ner.
”Åh är du vaken?”
Jag mm:ade bara och fortsatte att äta. Mamma tog en kopp kaffe och satte sig emot mig och började äta på pannkakorna. Efter ett tag kom Mel och pappa också ner. Jag fick beröm av alla tre för mina pannkakor. Jag tackade och gick upp till mitt rum för att sätta på TV:n. Min mobil började ringa så jag svarade utan att kolla vem det var.
”Lina.” sa jag men min fokus var på TV:n.
”Hej.” jag hörde genast på rösten att det var David. Det lät som om det var en tjej i bakgrunden han hyschade henne och trodde nog jag inte hörde.
”Vem var det?” frågade jag även om jag kunde gissa. Selena.
”Vem.”
”Kom igen tro inte att jag inte hörde tjejrösten, vem är det?”
”TV:n.”
”Okej vad ville du?”
”Höra din röst.” sa han och ännu en gång hörde jag tjejrösten
Jag struntade i allt han sa.
”Vänta bara tills festen David, du kommer inte så lät undan.” sa jag och la på.
Mobilen började ringa och jag trodde det var han igen men jag hade fel, skärmen lyste upp Justins namn.
”Heej.” sa han.
”Haha, hej på dig med.”
”Vad gör du?”
”Sitter och slöar framför Gossip girl på TV:n. Själv då?”
 ”Inget speciellt, men du jag har inga kläder för ikväll ochjag undrar om du har lust att shoppa.”
”Det där var din ursäkt för att träffa mig eller hur?”
”Du kom på mig.”
”Men visst kan vi shoppa.”
”Yes, jag kommer och hämtar dig om 30 minuter, hejdå.” han la på innan jag svarade.
30 minuter?! Jag stängde av TV:n och sprang till min WIC för att välja kläder. Jag satte på mig en blommig klänning med en jeansväst över det, till det tog jag mina beige Jeffrey Cambells. Jag skyndade mig vidare till badrummet där jag sminkade mig och fixade till håret lite. Jag hörde en tutning och kollade ut genom fönstret, Justin.
Jag skyndade mig ner till trädgården. När jag satt i bilen hade jag andan i halsen.
”Har du sprungit en maraton?” frågade han och flinade.
”Jag hatar dig ibland, vet du det?”
Han kollade chockad på mig och frågade varför.
”Hur ska en tjej göra sig klar på 30 minuter har du tänkt dig?”
Han pustade ut.
”Du skrämde livet ur mig Lina, men du kunde väl ha sagt det.”
”Du la ju på.”
”Ring upp igen då.”
”Jaja men behöver inte din livvakt vara med, vad hette han nu igen?”
”Kenny, jo men han möter oss där framme.” sa han och började köra.
Vi gick till samma köpcentrum som jag och David var på. Jag fick en klump i magen.
Kenny kom och mötte upp oss direkt vi hoppade upp ur bilen.
”Hej du måste vara Lina.” sa han och drog in mig i en kram.
”Det är jag.”
”Jag har hört en massa bra saker om dig.” jag kollade på Justin  som rykte oskyldigt på axlarna. Direkt vi kom ut ur parkeringen kom en massa paparazzi fram och ställde en massa frågor som ”vem är hon?” ”är hon din flickvän?” Kenny gjorde sitt bästa för att putta bort dom och när vi kom in i byggnaden fick vi flera vakter men även flera fans och paparazzi.
”Är du okej?” frågade Justin.
Jag nickade bara. Jag hade handen för ansiktet men jag tror de fick flera bilder på den. Justin skrev autografer till så många fans han kunde innan vakter puttade bort dom. Till slut försvann när alla fick vad de ville ha så försvann de och vi kunde få en ganska lugn shoppingstund i alla fall. För första gången kollade jag upp och fick världens största chock.


Vem tror ni det är hon ser?
Kommentera.


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 10 - Do you know each other?

 
Previously:
”Vad gör du?” frågade hon chockad. 

Jag skrattade innan jag gick till kassan för att betala för henne. Jag hörde henne ropa nått men jag brydde mig inte. Kassörskan log mot mig när jag kom fram.
”Varsågod.” sa jag och gav kassen med underkläderna till Lina.
”Men varf...-?”
Jag avbröt henne genom att trycka mina läppar mot hennes.
”Jag vill att du ska se sexig ut.” viskade jag mot hennes läppar och bet min egen. Hon tryckte sina läppar mot mina. 
”Jag vet att det är tidigt att säga detta men jag kan verkligen inte hålla mig. Jag älskar dig.”På insidan log jag och hade fjärilar i magen men på utsidan visade jag inget. Pokerface. Jag hade bara lust att retas med honom. Han kollade nervöst på mig och till slut såg han så rädd ut så jag slängde mina armar runt hans nacke.
”Jag älskar dig med.” viskade jag i hans öra.
Jag hörde honom sucka.
”Du skrämde livet ur mig Lina.” sa han.
Jag svarade inte utan bara la min hand på hans kind och tryckte läpparna mot hans. Kyssen var verkligen laddad och jag kunde inte få nog men sen kom jag på vart vi befann oss så jag avbröt kyssen och han kollade besviket mot mig.
”Ska du köpa nånting mer?” frågade jag och lutade pannan mot hans.Han funderade en stund innan han drog mig till en skoaffär med bara supra skor. Jag följde med David till en hylla med där han valde ut en massa Supras i olika färger. Jag skrattade bara. Han kollade oförstående mot mig. Jag skakade bara på huvudet och gav honom en snabb puss på munnen. Han kollade ännu en gång besviket mot mig och jag förstod honom. Jag retade ju honom till max och jag antar att jag kommer få igen när vi kommer hem.
”Ska jag prova dessa? frågade han och höll fram 3 par Supras.
Jag blinkade.
”Hade du inte typ 50 par i händerna nyss?” han skrattade bara och gick och satte sig på en bänk för att prova skorna.
Han kunde inte bestämma sig så han tog alla par. Den ena var guldig, en annan var svart och limegrön och den sista var vit och svart. Vi ställde oss i kö. När han hade betalat gick vi till bilen för att åka hem till mig. Han fick köra även denna gång.
”Hur kändes det att vara hos Justin då?” frågade han när vi hade kört i några minuter.
”Hemskt, direkt efter att jag hade skakad hand med honom skyndade jag mig till badrummet och bröt ihop.” sa jag och min röst tjocknade.
”Gumman då.” sa David och la en hand på min lår.

”Hallå?” ropade jag när vi gick igenom ytterdörren.
”I vardagsrummet.” ropade pappa.
Vi tog av oss skorna och gick in i vardagsrummet där hela familjen satt + Pattie och Justin.
Jag sprang fram till Mel och kramade om henne.
”Hej hade ni roligt?” frågade mamma och kollade roat på oss.
”Hej, jadå. Vad har ni gjort då?” sa jag och log.
”Nej inget speciellt.” sa mamma.
Jag nickade och gick tillbaka till David som stod och pratade med pappa om bilar. Pappa känner Davids familj smått så det blev inte så stelt mellan dom.
”Ska vi gå upp?” frågade jag och avbröt pappa mitt i mening om nån bilmotor.
”Visst.”
Jag drog med honom upp till mitt rum. Där vi la alla kassar vid min säng.
”Vet du vad?” frågade han med ett lömskt leende.
Jag skakade på huvudet.
”Nu är det min tur att reta dig.” sa han och tryckte sina läppar mot mina. Vi backade tills jag kände att mina knän vek sig och vi landade på sängen.
”Jag älskar dig.” viskade han när hans läppar var vid min hals. Han hittade min svaga punkt och jag stönade tyst.
Ett flin spred sig på hans läppar.
”Jag älskar dig med.” sa jag tyst.
Precis när jag njöt som mest avbröt han självklart allt.
”Du måste skoja med mig!” sa jag och kollade surt mot honom.
Han skakade på huvudet och flinade.
”Ska vi gå ner och äta nånting?” frågade jag och kände hur magen kurrade.
Han började gapskratta, jag gick surt förbi honom till dörren för att gå ner. Men det jag inte var beredd på var att han skulle slänga mig över axeln. Jag sprattlade och skrattade tills jag fick ont i magen.
När vi kom ner för trappan hann jag få en skymt av en tjej som satt bredvid Justin och han höll hennes hand. Vad trodde jag, att han som är så känd men framförallt snygg inte ska ha en flickvän?
Jag hann inte se vem det var förrän David drog med mig till köket. Äntligen släppte han ner mig.
”Vad vill du ha?” frågade jag sockersött.
Han kollade misstänksamt på mig men rykte sedan på axlarna. Jag gick till kylen och fann två pizzabitar som jag la i mikrovågsungen. Jag skulle precis sätta mig när han drog mig till sitt knä och tryckte läpparna mot min hals. Han fortsatte kyssa mig men vi blev avbrutna när vi hörde en harkling bakom oss. Jag kände genast igen att det var pappa.
”Jaha här sitter ni och myser.” sa han och drog fram ett glas för att fylla den med vatten.
Jag rodnade och kollade ner. David verkade inte vara ett dugg bekymrad.
”Det är okej så länge ni skyddar er.” sa pappa och gick ut.
”Pappa.” skrek jag uppgivet efter honom men jag hörde bara hans skratt.
Jag kände Davids flin i nacken.
Vi åt upp våra pizzor och gick till vardagsrummet för att sätta oss med resten av company.
Nu hann jag att undersöka tjejen som satt bredvid Justin mer noga.
Selena.
Jag gick i alla fall fram för att hälsa och vara artig.
”Lina.” sa jag och skakade hand med henne.
”Sel…-”
”Selena.” skrek David glatt när han såg henne.
”Jag kollade oförstående på Justin och han kollade lika mot mig.
”David vad länge sen det var. Jag har saknat dig.”
De omfamnade varandra, jag vet inte om det bara var mina fantasier eller om de kramade varandra mycket längre och hårdare än en vanligt ”kompiskram”
”Känner ni varandra?” frågade Justin stelt.
Han gillade inte heller situationen.
”Ja, vi var nära vänner men vi tappade kontakten helt enkelt.”
”Nära vänner” är aldrig en bra sak, tänkte jag.

”Så det är fest imorgon hos en av mina kompisar och jag undrar om ni vill hänga på?” frågade Selena när vi satt på solstolarna vid poolen senare på kvällen.Mamma, pappa, Mel och Pattie hade gått hem till Justin så det var bara vi ungdomar kvar.
”Visst.” svarade David som om jag inte ens satt där.
”Eller?” frågade han och kollade mot mig.
Jag sa bara sure innan jag ursäktade mig för att gå på toa. Jag gick in i badrummet och låste dörren efter mig. Jag kände mig plötsligt illamående och innan jag hann tänka längre böjde jag mig över toalettstolen och lät pizzan som jag tidigare ätit komma ut. Jag ställde mig upp när jag var säker på att det inte skulle komma upp nått mer och sköljde ansiktet med kallt vatten. Jag satte mig i skräddarställning på golvet.
Tre knackningar på dörren fick mig att rycka till.
”Lina hur mår du?” hörde jag Justins röst utanför.
Istället för att svara öppnade jag dörren så han fick komma in. Han blev genast orolig.
”Lina?”
”Jag vet inte hur jag mår, allt jag kan tänka på är den där jävla kramen och nära vänner.” sa jag tyst.
”Du kan inte heller släppa det eller hur?”
Jag skakade på huvudet.
”Ska vi gå tillbaka så du får lite frisk luft?”
”Jag nickade bara och han hjälpte mig att resa mig upp.
När vi kom ut möttes jag av den största chocken någonsin. Selena satt i Davids knä och de kysste varandra. Jag kände att Justin blev stel i hela kroppen och var på väg ut men jag drog upp honom för trappan och stängde dörren efter mig. Tårarna började plötsligt rinna.
”Jag ska döda den jäve..-” sa han men avbröt sig när han såg att jag grät.
Han drog in mig i hans varma famn och jag lät tårarna rinna. Jag la min huvud på hans axel och lät tårarna rinna, hans T-shirt blev helt blöt. Han strök mig över ryggen och viskade lungande ord i mitt öra. Efter kanske tio minuter slutade tårarna äntligen rinna.


”Hur mår du?” frågade jag.
”Det var en dum fråga, svara inte på den om du inte vill.”
Hon skrattade lite, och jag log. Jag fick tjejen jag en gång älskade skratta.
”Har mått bättre. Själv då?”
”Samma som dig.” sa jag.
Det blev tyst men hon avbröt den efter ett tag.
”Kan vi typ låtsats att vi inte såg det där och sen gör vi bara slut med dom på festen eller nått?”
Det lät faktiskt inte som en dum idé fast sen kom jag på vem jag är.
”Jag skulle gärna ha gjort det om jag inte var jag.”
”Vad menar du?”
”Pressen skulle hitta på en massa rykten om att jag har gjort slut med Selena och bla bla bla.”
”Oj jag glömde.” jag sprack upp i ett leende när hon sa så, var det så enkelt för henne att bara var med mig och inte Justin Bieber, världens kändaste tonåring?
”Vi ger det ett försök, för jag kan inte vara ihop med henne efter allt hon har gjort.” sa jag.
”Har Selena vart otrogen flera gånger?” frågade hon chockad.
Jag nickade ”Jag har alltid tagit tillbaka henne men när jag såg dig igår ville jag inget hellre än att dumpa henne.”
Hon rodnade och kollade bort.
”Hey, du är söt när du rodnar.”
”Ska vi gå ner så dom inte undrar för mycket?” frågade hon och bytte samtalsämne.
Jag nickade och vi ställde oss upp. Lina gick till badrummet för att sminka om sig en snabbis så de inte skulle se att hon har gråtit innan vi gick ner. När vi kom ner så satt de och pratade om gamla minnen men när de såg oss avbröt de sig.
Selena kollade på mig som om inget hade hänt innan hon reste sig upp för att trycka sina läppar mot mina. Det kändes som om jag skulle spy men jag gjorde mitt bästa för att besvara kyssen.
Jag ville inget hellre än att dumpa henne redan nu men jag kontrollerade mig själv.


Det händer inte så mycket just nu men snart.. =)
Kommentera.


Kategori: From me

Skriver...

..på kapitel 10 =)

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 9 - I love you

Previously:
Jag tog av mig kläderna och slängde dom i tvättkorgen för att byta om till en stor T-shirt och krypa ner i sängen. Hur kan detta dag börja som i himlen men sluta som i helvetet? Jag försökte somna men det gick inte bra det enda jag hade i tankarna var Justin även om jag försökte att tänka på nånting annat så gick det inte.
David…Justin…musiken…Justin…Nellie…Justin…Nicki...Justin.
Detta var ju värdelöst. Min mobil vibrerade på min nattduksbord. Jag rynkade pannan. Vem skickar sms kl. 00.23? Jag tog ner mobilen och såg att jag fått sms från okänd nummer.

”Hej Liina, länge sen.
Det står förmodligen okänd nummer på din mobil men det beror på att jag har fått en ny mobil och bytt nummer.
Jag vet inte vad klockan är hos dig men här är den i alla fall 06.24 för att vara exakt. Jag är jävligt trött ska du veta men Chaz sover som en stock här bredvid mig och snarkar. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag skickar detta till dig, haha. Vi vill gärna komma och hälsa på dig nån dag. Men vi hörs mer om det på dagen eller nått. Förresten nånting nytt Från J?
//Nicki”

Jag sprack upp i ett leende. Det var säkert förra veckan jag hörde nånting från henne. Vi har börjat tappa kontakten lite smått och det tänker jag inte tillåta. Jag funderade lite snabbt innan jag knappade in ett svar till henne.
Hej på dig med! Stackaren, jag hoppas han slutar snarka så du inte ser ut som en zombie imorgon. Du kan aldrig ana vad som har hänt idag. Mamma har hittat en kille som ska hjälpa mig på traven till musikkarriären. Hur cool är inte det!? God du ska bara veta hur mycket jag saknar dig just nu. Du kommer bokstavligt talat tappa hakan nu men vi var hos Justin idag. JUSTIN BIEBER. Det blir långt om jag skriver allt på sms och det orkar jag inte med eftersom klockan är…” jag slängde en blick på klockan innan jag fortsatte skriva ”…00.27 så vi får antingen höras genom skype eller vanligt telefonsamtal. Aja jag ska sova nu så god natt.=)”
Skicka.

Jag la mobilen på nattduksbordet och la mig till rätta i sängen innan jag så småningom  somnade.
När jag vaknade nästa dag så hörde jag röster i hallen, jag anade att det var mamma och pappa men var inte 100% säker eftersom jag hörde andra röster också. Jag ryckte på axlarna innan jag hoppade in i duschen och lät det varma vattnet rinna nerför min kropp. När jag hade duschat färdigt och torkat mig så var öppnade jag dörren och möttes av den största chocken någonsin. Justin stod vid min säng. Jag stängde badrumsdörren och bad Justin gå ut tills jag var färdigt. Jag kunde höra mina egna hjärtslag dunka, vad i helvetet gjorde han i mitt rum en lördagsmorgon. Jag hörde att dörren till mitt rum stängdes och jag kollade igenom nyckelhålet för att vara säkert att det var tomt. Jag öppnade dörren och skyndade mig till min WIC för att sätta på mig kläder. Jag tog fram ett par matchande underkläder och ett par jeansshorts och ett enkelt linne. Jag gick tillbaka till badrummet för att sminka mig en snabbis sen tog jag ett djupt andetag innan jag öppnade min sovrumsdörr och gick ner till köket. Där satt Justin och Pattie, det var deras röster jag hade hört i morse förutom mammas och pappas.
”God morgon Lina.” sa Pattie och log.
Jag sa ett enkelt god morgon till henne innan jag satte mig vid bordet och började bre en macka.
"Mamma vart är Mel?"
"Hon är hos en kompis." sa hon och log mot mig, jag nickade till svars.
När jag hade ätit min frukost vände jag mig mot Justin för första gången.
”Du och jag uppe på mitt rum nu.” sa jag stelt innan jag började gå ut från köket.
Jag kollade bak för att vara säker på att han lyssnade, och det gjorde han. Vi gick till mitt rum innan jag satte mig vid datastolen och sa till Justin att han skulle sätta sig på sängen. Han satte sig på sängen innan jag började med mina anklagelser.
”Varför var du i mitt rum i morse?”
Han suckade innan han började berätta.
”Din mamma sa att jag skulle komma upp och väcka dig och oturligt nog  när jag stod vid din säng kom du ut från duschen med en handduk runt dig.
Jag nickade, så allt detta var mammas fel. Henne borde jag väl också ta ett snack med sen. Det blev en pinsam tystnad mellan mig och Justin tills dörren öppnades och David kom in med världens största leende men den försvann i samma stund han såg Justin på min säng. Jag brydde mig inte om det utan kastade mig i hans famn och tryckte läpparna mot hans, han blev förvånad men besvarade kyssen. Hans händer och till min rumpa och jag började flina vilket förstörde hela kyssen.


”Eh..jag tror jag ska gå ut nu.” sa Justin innan han gick förbi oss.
Jag hann inte ens säga nånting men han lät…sårad?
Varför högg det i mig när jag såg henne med en annan kille? Jag kan inte beskriva känslan men jag antar att hon har kommit över mig men jag har definitivt inte kommit över henne även om det ser ut så. Hur kunde jag bara strunta i allt, jag antar att hon hade rätt med att jag slutade bry mig om henne när jag fick en massa tjejer efter mig. Hur kan jag vara så dum mot tjejen jag en gång i tiden älskade?
Jag suckade innan jag satte mig ner vid i deras kök med blicken ner i bordet.

 
”Vad gjorde han här?” frågade David och rynkade pannan.
”Jag skulle ta ett snack med honom om varför han var i mitt rum när jag kom ut ur duschen.
David spärrade upp ögonen.
”Och vad svarade han då?”
”Din mamma skickade upp mig för att väcka dig.” sa jag med tillgjord röst.
David skrattade och pustade ut.
”Du vet att jag aldrig skulle vara otrogen och speciellt inte efter en dag i ett förhållande.” sa jag och kollade in i hans ögon.
”Jag vet.” sa han innan han tryckte sina läppar mot mina igen.
Vi rörde oss mot sängen och jag ramlade underst med honom över mig.
Efter en stunds mys så frågade David om vi skulle gå ut på shopping en sväng och jag svarade självklart ja.
”Mamma? Jag och David går ut på en shoppingrunda.” sa jag när vi kommit ner till köket.
Justin som satt där slängde inte ens en blick på mig utan kollade ner i bordet.
”Okej gumman, ha så roligt.” sa hon.
Jag svarade inte utan bara drog med David ut ur huset och till min Porsche. Jag slängde nycklarna till honom. Han kollade förvånat på mig innan han sprack upp i ett leende. Han satte sig vid ratten och jag satte mig bredvid innan vi började köra mot närmaste shoppingcentrum.

Mina armar värkte efter alla påsar jag burit på men jag har aldrig haft så kul. Jag ville inte gå hem än eftersom vi bara varit borta i 1,5 timme.
”Ska jag ta kassarna så går vi till bilen och lämnar dom sen kan vi komma tillbaka och fika lite innan vi shoppar mer?” frågade David och blinkade mot mig.
Jag nickade tacksamt och vi började röra oss mot bilen. Känslan av att känna sina armar igen var underbart. Jag tog Davids ena hand innan vi började gå till Starbucks.
”Vad vill ni ha?” frågade tjejen i kassan och log extra mycket när hon kollade på David.
Jag kände svartsjukan stiga men den försvann lika fort när jag märkte att han inte brydde sig om tjejen vid kassan utan bara kollade på mig. Jag tog en Chai latte medan han tog en vanilj milkshake. Vi fick våra muggar innan vi gick till ett avskilt bord och satte oss. Min mobil vibrerade i min ficka och jag tog upp den och såg att det var ett sms från Nicki. Jag orkade inte svara så jag la tillbaka mobilen i fickan.
”Vem var det?” frågade David nyfiket.
Jag skrattade lite innan jag började berätta.
”Du vet min kompis från Göteborg, Nicki?”
”Ja?”
”Det var hon.” sa jag enkelt.
Han nickade bara och log mot mig.
”Ska vi börja röra oss mot nån affär nu, jag börjar bli stel i benen av att bara sitta här.” sa han efter att vi hade druckit upp.
Jag nickade och reste mig upp och han följde mitt exempel.
”Vi går in här.” sa jag och drog med honom till en VS affär med bara underkläder.
Han började le.
”Ditt perv.” sa jag och båda skrattade.
Vi hade säkert gått runt i minst 50 minuter där inne. Hon såg så söt ut när hon yrade runt där bland en massa underkläder men till slut stoppade jag henne.
”Ska du ha allt det där?”
”Egentligen vill jag ha det men jag har inte tillräckligt med pengar.” sa hon dystert.
Jag tog allt ur hennes famn.
”Vad gör du?” frågade hon chockad.
Jag skrattade innan jag gick till kassan för att betala för henne. Jag hörde henne ropa nått men jag brydde mig inte. Kassörskan log mot mig när jag kom fram.
”Varsågod.” sa jag och gav kassen med underkläderna till Lina.
”Men varf...-?”
Jag avbröt henne genom att trycka mina läppar mot hennes.
”Jag vill att du ska se sexig ut.” viskade jag mot hennes läppar och bet min egen. Hon tryckte sina läppar mot mina.
”Jag vet att det är tidigt att säga detta men jag kan verkligen inte hålla mig. Jag älskar dig.”


 

David sa VAAD?
Blev ett kapitel. Fick ju 4 kommentarer till slut =)
Kommentera.

Kategori: From me

.

Kommentera på kapitlet nedan så kommer ni få kapitel 9 idag. Den är redan färdig. =)

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 8 - Lina, I'm sorry

Previously:
Jag  kollade ner på Mel som gömde sig bakom mig.
Jag böjde mig ner till hennes nivå. Hennes klänning fladdrade i den ljumma kvällsvinden.
”Ska du gå och hälsa?” frågade jag henne.
Hon skrattade ett gulligt skratt innan hon gick fram till Pattie.
”Nämen hej på dig, vad heter du då?” fråga Pattie och böjde sig till hennes nivå.
”Hej, jag heter Melanie.”  sa hon tyst.
Hon sa nått mer till Mel men jag hörde henne inte för min blick var fast på gestalten som kom ner för trappan bakom henne.
Justin.


Det kändes som om såret jag i tre år försökt få läka sprängdes i bröstet. Tårarna brände bakom ögonlocket men jag bet ihop. 
Varför gick jag med att gå till denna middag? De skulle klara sig lika bra utan mig.
Han kollade på mig när han kommit närmare men jag vek bara undan blicken.
”Nämen hej Justin.” sa mamma med en glad ton och gick mot honomför att dra in honom i en kram.
”Hej på dig med Marie.” 
Jag ryste till när jag hörde hans röst. Han släppte kramen om mamma och var på väg att sträcka ut armarna till mig också för att få en kram men jag sträckte fram min högra hand i en gest att han skulle skaka den. Han kollade besviket på mig men tog min hand och skakade den. Jag vet inte om jag fanatiserade om att han kramade om min hand hårdare än vad man brukar göra eller om han verkligen gjorde det. Jag kände tårarna bakom min ögon igen, nu kände jag att jag började tappa kontrollen.
”Pattie vart är badrummet?” frågade jag. 
Min röst var svag och mamma kollade konstigt på mig men orkade inte bry mig mindre. Pattie pekade ut en riktning som jag följde efter ett snabbt tack. Jag gick in i badrummet och låste dörren sen bröt jag ihop. Jag satte mig på det kalla kakelgolvet och lät tårarna rinna. Hur kan han ha så stort effekt på mig? Varför blev jag en mjukis?Jag vet inte hur länge jag satt där men de knackade helt plötsligt på dörren.
”Lina, jag behöver gå på toa.” hörde jag min lillasyster säga.
Borde det inte finnas mer badrum i detta hus tänkte jag för mig själv för att släppa in Mel. När hon var inne låste jag dörren igen. Jag hjälpte henne att göra sitt behov.
”Stanna här tills jag säger att vi ska gå ut.” sa jag åt min syster och hon nickade till svar.
Jag ställde mig framför spegeln. Jag fixade sminket och drog några djupa andetag. 
”Så.” jag öppnade dörren för att gå ut när jag krockade med Justin.
Jag höll på att ramla bakåt men han höll ett stadigt grepp om mina armar. Jag lyfte upp huvudet för att säga förlåt till honom men min blick fastnade i hans ögon, min ursäkt fastnade i halsen.
”Förlåt men din mamma skickade mig för att se vart ni två tog vägen.” sa han och jag förstod att han syftade på mig och Mel.
Jag nickade bara sen märkte jag att han fortfarande höll i mina armar.
”Eh…kan du släppa mig?” frågade jag.
”Oj förlåt.” sa han och drog åt sig sina händer.
”Lina kan vi gå och äta nu?” frågade Mel med bedjande ögon.
Jag log mot henne.
”Självklart gumman.” sa jag och tog hennes hand för att gå in till matsalen med Justin efter oss. Jag kände hans blick bränna i min nacke och frasen ”ögon i nacken” spelades runt i huvudet.
Det kändes faktiskt lite bättre efter att jag hade gråtit. När vi hade satt oss vid bordet så såg jag vad det var för mat. Kyckling med potatis och kantarellsås till det hade vi lite sallad som bestod av gurka, tomat, paprika och morot. 
Oturligt nog satte Justin sig framför mig. Jag slängde inte ens en blick mot honom. Eller försökte iallafall.

”Tack för maten Pattie, det var jättegott.” sa jag när jag ätit upp.
”Varsågod gumman, Vad bra att du gillade det.” sa hon.
Melanie som satt bredvid mig drog i min arm för att få min uppmärksamhet. Jag kollade mot henne och hon gjorde en gest att jag skulle böja mig. Jag rynkade pannan innan jag böjde mig ner.
”Jag vill kolla på TV.” viskade hon
”Varför frågar du inte Pattie?” viskade jag i hennes öra och skrattade.
”Jag vågar inte.” sa hon och kollade med sin hundvalpsmin mot mig.
Jag suckade och visste exakt vad hon ville, att jag skulle fråga Pattie.
”Vad sitter ni två och viskar om?” frågade pappa och kollade misstänksamt på oss. Jag suckade medan Mel fnittrade. Jag vände blicken mot Pattie.
”Pattie?” 
Hon svarade ett enkelt ja.
”Melanie vill kolla på TV och jag undrar om ni kan visa vägen eller säga vart det är.”
Pattie tänkte precis svara när hon blev avbruten.
”Jag kan visa er, har ändå ätit upp.” sa Justin och kollade med genomträngande blick mot mig.
Jag svalde men nickade. Han sa ett tack till sin mamma innan vi gick till vardagsrummet, trodde jag iallafall. Men blev lite chockad när vi kom in till ett rum som såg ut som ett hemmabio. Mel tjöt av glädje. 
Vi hade kollat på flera avsnitt av Phineas och Ferb och jag och Justin hade inte sagt ett enda ord till varandra.
”Lina jag är ledsen.” sa han.
”För vad?” frågade jag dumt nog men visste precis vad han menade.

 


Snälla säg att hon inte är seriös. Jag tänker inte berätta hela ”varför jag inte hade kontaktat” henne grejen. Jag sökte i hennes ansikte efter nån spår av humor men hon var ytters seriös. Jag suckade innan jag började berätta.
”För att jag inte har kontaktat dig precis som jag lovade och att jag fick dig att gråta det första du gjorde när du såg mig.” jag sa allt så fort att jag undrar om hon hörde vad jag sa.
”Du hörde mig vadå?” skrek hon nästan skräckslaget. 
Hon slängde en blick på Melanie för att se att hon inte hörde vårt samtal.
”Gråta.” sa jag och begravde ansiktet i händerna.
Det blev tyst en lång stund, det enda ag hörde var deras andetag och mina.
”Förklara varför du bröt ditt löfte och hur du hörde mig gråta på badrummet för jag är inte här för att tycka synd om dig.” sa hon med en seriös ton.
När jag kollade upp så kollade hon stelt på TV skärmen.
”Jag hade för mycket att göra och glömde helt enkelt att ringa och sms dig. Sen så sa mamma att vi skulle få gäster idag. Jag blev helt ställd när jag hörde att det var ni. Jag visste inte om jag skulle bli glad eller ledsen.” jag tog ett djupt andetag innan jag fortsatte. ”Svaret på din andra fråga är att  jag följde efter dig när våra föräldrar hade gått till köket då hörde jag dina snyftningar.”
”Jag trodde verkligen jag kunde lita på dig. Vet du vad som svider mest?”
Jag skakade på huvudet.
”Du var den första killen jag gav mitt hjärta till men du slängde iväg den när du blev känd och kunde få vilken tjej du än vill.”
”Nej jag lovar att j..-”
”Glöm det Justin. Jag orkar inte med dina jävl..-” hon avbröt sig själv. ”dina ursäkter.” 
Hon kollade ner på sitt armbandsur.
”Vi borde gå nu.”
Jag nickade och stängde av TV:n.
”Mel ska vi gå oc..-” hon avbröts sig själv ännu en gång när hon märkte att Melanie sov.
Hon suckade innan hon försiktigt väckte henne.
”Mel? Gumman…ska vi gå till mamma och pappa?” frågade hon tyst.
Melanie mumlade något innan hon öppnade ögonen. Hon ställde sig upp för att gå men höll på att ramla. Som tur var fick Lina tag i henne i sista sekund. Hon bar upp henne i sin famn och vi gick ut.
”Mamma, Mel har somnat.” sa hon när vi kom till köket.
”Jag kan ta henne så kan du ock Justin gå och göra nånting.” sa hennes mamma och jag sprack upp i ett leende men som försvann like fort när jag hörde Linas svar.
”Me..-”
”Inga men Lina.”
Hon suckade innan hon vände sig om och gick ut till dörren.
”Vad gör du?” frågade jag henne när hon satte på sig sina sandaler.
”Kan vi gå på en promenad?” frågade hon.
”Klockan 22.20?” frågade jag med rynkad panna.
Hon nickade och jag ryckte på axlarna innan jag satte på mig mina supras.
”Mamma vi går ut en sväng.” sa jag och väntade inte på nån svar innan jag smällde igen dörren.

 


Jag vet inte varför jag sa att vi skulle gå ut på promenad men till min förvånad gick han med på det. Vi började gå sakta till en park där vi satte oss på en bänk.
”Vet du vad detta påminner om?” frågade han.
Jag skakade på huvudet.
”Minns du festen vi var på och vi satte oss på en bänk i trädgården, där du gav mig en alvedon och jag trodde det var droger?”
Jag skrattade till av minnet men suckade sen.  
Vi satt där på bänken ett bra tag innan jag kände hur kallt det blev. Jag ryste till.
”Fryser du?” frågade Justin.
”Lite erkände jag.”
Han började ta av sig huvtröjan han hade på sig för att ge det till mig men jag avbröt honom.
”Det behövs inte. Du kommer frysa annars.”
”Tro mig jag kommer inte frysa.” 
Jag gav upp och han höll upp tröjan som jag kunde sticka in armarna i. Det kändes genast bättre. Jag drog in doften av tröjan och den luktade precis som Justin.
 Detta kändes egentligen som rena helvetet.  Jag borde inte förlåta honom så fort. Han måste lida precis som jag gjorde i tre år. Men jag är inte den personen som får andra att lida bara för att jag vill det. Det här var enda gången vi var hemma hos dom.. eller? Jag hoppas det.
”Lina?” jag kom tillbaka till verkligheten och kollade mot Justin.
”Förlåt vad sa du?”
”Jag frågade om vi skulle börja dra oss hemåt.”
”Okej.” sa jag och reste mig.
Han följde mitt exempel och vi gick tillbaka. Denna gång lite fortare.
När vi kom tillbaka så stod mamma och pappa med Mel i famnen vid dörren.
”Åh vad bra att du kom, vi tänkte precis ringa dig.”
Jag nickade bara och höll på att dra av mig Justins tröja för att ge den till honom men han skakade på huvudet.
”Du kan behålla den.”
Nu var det min tur att skaka på huvudet. Jag ville inte ha nånting i mitt hus som påminde om Justin mer än vad jag hade blivit påmind denna kväll. Jag tog av mig tröjan och sträckte den mot honom. Han tog den och log, jag försökte le tillbaka men det gick nog inte så bra.
”Detta var jättetrevligt. Vi får göra om det nån gång.” sa mamma och kramade om Pattie.
Skojar människan med mig? Jag suckade bara innan jag gick fram till Pattie och sa hejdå och kramade om henne.
”Kan jag få en kram nudå?” frågade Justin.
Jag suckade innan jag sträckte ut mina armar mot Justin för att krama honom. Pappa skakade hand med Pattie och Justin innan vi gick ut till bilen.
”Det var väl inte så jobbigt?” frågade mamma när vi klivit in genom ytterdörren till vårat hus.
”Jo det var det, du märkte bara inget för att du hade så trevligt.” sa jag och gick upp till mitt rum.
Jag hörde mamma säga nånting bakom mig men jag brydde mig inte. Jag smällde dörren efter mig och gick in till badrummet för att borsta tänderna och tvätta bort sminket. Jag tog av mig kläderna och slängde dom i tvättkorgen för att byta om till en stor T-shirt och krypa ner i sängen. Hur kan detta dag börja som i himlen men sluta som i helvetet? Jag försökte somna men det gick inte bra det enda jag hade i tankarna var Justin även om jag försökte att tänka på nånting annat så gick det inte.
David…Justin…musiken…Justin…Nellie…Justin…Nicki...Justin.
Detta var ju värdelöst. Min mobil vibrerade på min nattduksbord. Jag rynkade pannan. Vem skickar sms kl. 00.23? Jag tog ner mobilen och såg att jag fått sms från okänd nummer.


Vem tror ni smsar henne?
Blev två långa kapitel idag. =)
Kapitel 7 här under!
Minst 4 kommentarer för nästa.


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Länkbyte med justindbiebernoveller.blogg.se

Brooke floyd är en 17 årig tjej som drömmer om att bli professionell dansare. Tillsammans med sin mamma och storebror Zayne bor hon i Stratford, Ontario i Kanada. Brooke gick från att varit en av topp eleverna i skolan till en tjej som skolkade väldigt mycket, detta skedde på grund av hennes pappas död när hon var 15 år gammal. Under skolkningsperioden mötte hon ett gäng unga dansare som visade henne skolans dansgrupp som var för tonåringar som inte kände någon mening med skolan längre och kunde behöva en annorlunda lektion lite då och då. Brooke älskar dans, hon har gjort det sedan hon var liten och gör vad som helst för den. Villkoren för denna dansgrupp var att hon måste sköta skolan, annars blir hon utsparkad från gruppen och får gå tillbaka till sin gamla klass. En dag får hennes dansgrupp en inbjudan till att vara med i en tävling. Det vinnande laget får chansen att vara bakgrundsdansare på hela Justin Biebers nästa turné. Brooke är inget större fan av Justin Bieber men som sagt, hon gör allt för dansen.

När Brookes dansgrupp vinner förändras hela hennes liv för all framtid och Justin Bieber var inte riktigt den person hon trott att han skulle vara..Denna blogg är helt awsome. Tjejen som skriver heter Ida och skriver helt gudomligt ♥
Hon har nu börjat skriva på sin tredje novell och det ni fick läsa om ovan var prologen.
Klicka här eller på bilden för att komma till hennes blogg.


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Karaktärerna

Om ni undrar nånting så kan ni fråga på instagram 98Romina eller så kan ni fråga här på bloggen. När jag har nått lite mer läsare så kommer jag nog göra en facebook sida men just nu har jag inga planer på det.

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 7 - Then you're mine now

Previously:
Justin lutade fram sitt huvud mot mig och tryckte sina läppar mot mina. Jag var inte sen med att besvara kyssen. Just i den stunden bestämde jag mig att inte krossa hans hjärta. Varken han eller hans hjärta var värd det. Nicki och Jenny fick göra vad de ville. Men jag var inte känslolös.  Kyssen tog slut fortare än jag ville. Justin la sin panna mot min och vi stirrade i varandras ögon.
”Justin kan du lova mig en sak?”
”Självklart shawty.”
”Lovar du att vi kommer hålla kontakten även om du blir känd?”
”Jag lovar.” sa han och blinkade med ögat.
Och det var nånting han inte höll.


3 år senare

Tre år hade passerat utan att jag hade hört nånting från Justin. Det var värdelöst att falla för honom i sista sekund. Självklart ser jag honom på hemsidor och skvallertidningar.  Karriären verkar gå bra för honom och jag är glad men samtidigt väldigt besviken att han bröt sitt löfte.
Mycket hade hänt dessa två år. Vi hade flyttat till New York från Göteborg, jag, mamma och pappa på grund av att både mammas och pappas jobb hade flyttats hit.
Jag hade fortfarande kontakt med Nicki, Ryan och Chaz. Jenny hade blivit en badgirl som låg runt med killar, drack, gick på fester varje dag och struntade i skolan. Direkt jag hade fått reda på det bröt jag kontakten med henne och Nicki, Ryan och Chaz gjorde samma sak
”Vi ska bryta killarnas hjärta” – grejen blev aldrig av eftersom Jenny helt enkelt struntade i det och Nicki och Chaz blev ihop efter att hon fått känslor för honom.
Kate hade gift sig med Nate och de lever lyckligt i Göteborg vad jag vet. Här i New York har jag fått nya vänner vilket jag aldrig trodde jag skulle få. Jake, Nellie och David. Jake och Nellie är ihop och jag börjar misstänka att jag och David har nånting på g.
Mamma hade blivit gravid. Jag hade inte tagit nyheten om att jag skulle få en lillasyster så bra, men nu när hon väl hade kommit kunde jag inte göra något annat än att vara glad. Hon är 2 år och heter Melanie men vi brukar kalla henne för Mel.

”Linaa.” ropade hon när hon kom in genom ytterdörren och sprang in i min famn.
”Hej på dig med Mel.” sa jag och kramade om henne.
”Jag och mamma har köpt glass!” tjöt hon och hoppade ner från min famn för att springa in till köket.
Jag följde efter henne.
”Hej gumman.” sa mamma och log när hon såg mig.
”Hej.” sa jag och log tillbaka.
Mamma tänkte säga nånting när Mel avbröt henne.
”Mamma jag vill kolla på TV och äta glass.”
Mamma nickade och drog ut glassen ur frysen som hon precis hade stoppat in. Hon la lite glass i en skål och följde med Mel till vardagsrummet för att sätta på TV:n.
När hon kom tillbaka kollade hon på mig glatt men samtidigt som om hon skämdes.
”Jag har två saker att berätta.” sa hon och tig ett djupt andetag innan hon fortsatte. ”Eftersom du är 19 år nu så ville jag gärna ge dig ett jobb och eftersom jag vet att du har en dröm om att bli artist i framtiden så har jag pratat med några personer som kan lyssna på dig och om vi har tur signa dig. Vi har tid nästa vecka på onsdag alltså om fem dagar hos en kille som heter Dan, han ska lyssna på dig och så får vi hoppas på det bästa.”
Jag spärrade upp ögonen och slängde mina armar om henne. Tårarna började rinna oavbrutet.
”Mamma jag älskar dig.”
Hon la armarna runt mig innan hon viskade att hon älskade mig också. Jag avbröt kramen och torkade tårarna.
”Du sa att du hade två saker att berätta, vad var det andra?”
Hon tog ett djupt andetag.
”Minns du Justin?”
Jag svalde och nickade. Undra vart detta skulle leda.
”Jag mötte hans mamma förra veckan och vi blev väldigt goda vänner. Jag frågade vad de gjorde i New York och de sa att de också har flyttat hit efter att Justin blivit känd, och idag när jag mötte henne frågade hon om vi ville komma på middag imorgon kvä..-”
”Och du sa självklart ja?” avbröt jag henne.
Hon nickade.
”Bara denna gång följer jag med utan något tjafs på grund av vad du gjorde för mig.” sa jag och syftade på artist grejen.
Hon sprack upp i ett leende och kramade om mig ännu en gång.

”Så du menar att du ska till nån som bröt dit hjärta imorgon kväll?” frågade Nellie när vi satt i Starbucks nästa dag. Jake och David hade gått för att beställa.
”Mhm.” sa jag dystert.
”Varför sa du inte emot då?” frågade hon och drog en hand genom sitt blonda hår.
”För att mamma har fixat en kille som ska lyssna på mig och kanske signa mig. Därför ville jag vara en duktig flicka.” sa jag och himlade med ögonen.
Hon spärrade upp sina blågråa ögon och var på väg att säga nått när hon blev avbruten.
”Vem ska vara en duktig flicka?” frågade David när han och Jake hade kommit tillbaka med kaffet och muffinsen.
”Me.” sa jag.
”Varför?” frågade Jake.
Jag sparkade till Nellies ben och hon förstod att jag ville att hon skulle berätta. Hon började berätta hela historien.
När hon hade berättat klart kollade alla tre med stora ögon på mig. Jag skakade på huvudet och började äta på min chokladmuffins.
”Ska vi börja dra oss hemåt?” frågade David.
”Visst.” sa vi andra.
Jag följde med David till hans svarta Range Rover. Han öppnade dörren och jag satte mig i bilen.

Han stängde av bilen när vi var framme vid mitt hus.
”Så.” sa han.
”Vill du följa med in?” frågade jag utan att tänka.
han sprack upp i ett leende och gick ut ur bilen. Jag tolkade det som ett ja.
Jag rotade i min väska för att hitta dörrnycklarna. Jag öppnade dörren när jag hittade nycklarna och vi steg in.
”Hallå?” ropade jag.
Inget svar.
”Antar att vi blir själva.” sa jag och log mot David.

Vi låg i min säng och kollade på TV när David la handen under min haka och drog upp mitt huvud mot hans. Han kollade på mig som om han försökte lista ut vad jag tänkte. Utan att tveka tryckte jag läpparna mot hans. Han la sig ovan mig och var noga med att inte trycka ner sin vikt på mig.
”Lin..- oj förlåt.” sa mamma och stängde dörren med en smäll.
David hoppade bort från mig och vi började båda att skratta.
”Okej det där var pinsamt. Vem var det förresten?” frågade David när vi hade hämtat andan.
”Mamma.” sa jag och började skratta igen.
Han började också att skratta.
”Det är nog dags för mig att gå hem, klockan är 15.00, och vad jag vet så ska ni gå till Justin och dom ikväll så du vill nog göra dig i ordning.” 
Jag nickade dystert.
”Hey det kommer gå bra, men låt honom inte ta dig från mig.” sa han och la handen under min haka för att trycka sina läppar mot mig igen.
”Så jag är din nu?” frågade jag roande.
”Om du vill det.” sa han och kollade ner.
Jag svarade inte utan bara slängde armarna runt hans nacke och tryckte läpparna mot hans igen.
Vi båda gick ner till dörren där han satte på sig sina skor.
Jag kramade om honom.
”Då är du min nu.” viskade jag i hans öra.
Han blinkade mot mig, kysste mig en snabbis innan vi sa ett enkelt hejdå och han gick ut.
”Lina kan du komma hit en stund.”
Jag suckade och gick in i köket, jag hade mina misstankar om att hon skulle vara arg men jag hade fel.
”Jag är glad att du har kommit över Justin.” sa hon och log.
”Jag med. Jag trodde du skulle vara arg eller nått.” sa jag och skrattade.
Hon stämde in i skrattet.
”Du kanske borde gå och göra dig i ordning. Vi ska åka om två timmar.
Jag nickade och gick upp för trappan för att hoppa in i duschen. Jag tvättade håret med schampo och balsam. Efter kanske 30 minuter stängde jag av duschen och torkade mig. Jag smörjde in kroppen med Body lotion innan jag gick ut till rummet och in till min WIC. Jag stod där ett bra tag innan jag bestämde mig. Jag satte på mig en svart T-shirt med dekorationer på axlarna och ett par svarta short som jag stoppade T-shirten i. Till det tog jag ett par armband och sen gick jag tillbaka till badrummet för att sminka mig. Jag sotade ögonen med svart och brun ögonskugga, jag blev väldigt nöjd. Håret fick torka och bli lockigt för jag orkade inte göra nånting med det.

Två timmar hade passerat fortare än förväntad och nu stod jag, mamma, Mel och pappa utanför Justins hus och knackade på. Jag skulle ljuga om jag tyckte att huset var fult för det var det inte. Huset var stort och vit på utsidan, Den var två våningar, hade en stor pool på framsidan och trädgården var väldig stor. Det såg väldigt mysigt ut. Jag undrar hur det ser ut på insi…-
Mina tankar avbröts när dörren öppnades av Pattie.
”Välkommen in.” hon flyttade på sig så vi kunde komma in, sen började kramkalaset.
”Hej Marie.” sa hon och kramade om mamma.
”Hej Pattie.” sa mamma och kramade om henne tillbaka.
Pappa skakade hand med henne och presenterade sig.
”Hej Lina.” sa hon och kramade om mig.
”Jag ber om ursäkt för det Justin har gjort mot dig, han har berättat allt.” viskade hon i mitt öra.
Jag  sa bara ett enkelt hej och struntade i att kommentera resten. Jag bryr mig inte längre om vad Justin har gjort och inte gjort, nu när jag har fått David. Jag  kollade ner på Mel som gömde sig bakom mig.
Jag böjde mig ner till hennes nivå. Hennes klänning fladdrade i den ljumma kvällsvinden.
”Ska du gå och hälsa?” frågade jag henne.
Hon skrattade ett gulligt skratt innan hon gick fram till Pattie.
”Nämen hej på dig, vad heter du då?” fråga Pattie och böjde sig till hennes nivå.
”Hej, jag heter Melanie.”  sa hon tyst.
Hon sa nått mer till Mel men jag hörde henne inte för min blick var fast på gestalten som kom ner för trappan bakom henne.
Justin.


Hoppas ni gillar det!
Minst 3 kommentarer för nästa.


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 6 - I promise


Previously:
Jag hade visst kommit längre än dom, jag tog ett djupt andetag innan jag berättade
”Hm, hur ska jag säga detta? Vi har kysst varandra.” sa jag och väntade spänt på deras reaktioner.
De spärrade upp ögonen och hela deras kropp skrek att jag skulle säga detaljer.
”Glöm detaljerna.”
De sjönk ihop båda två innan Nicki öppnade munnen.
”Få inte känslor för honom bara.”
Jag satt tyst i en lång stund innan jag svarade.
”Jag har redan känslor för honom.


 


Om jag kände Jenny och Nicki rätt, vilket jag gör så kommer de börja ställa frågo..-
”Du skojar?!” sa Nicki och avbröt mitt tänkande.
Jag skakade på huvudet. De skulle precis börja ställa mer frågor när det ringde på dörren. Jag kollade på klockan och såg att till min lycka var 19.43 vilket betydde att killarna antingen var här och jag skulle slippa Jenny och Nickis frågor i några timmar i alla fall.
Jag kollade bestämd på Jenny och Nicki innan jag öppnade munnen.
”Ni håller tyst om det där, förstått?” sa jag stelt.
Det sista jag ville var att Justin skulle få reda på det. Dom nickade och följde mig till dörren.
De första jag såg var Justins bruna ögon. Dom tindrade som aldrig förr när jag tittade in i dom.
Min blick fastnade på hans kläder. Oh jeez. Han hade ett par jeans med en vit T-shirt och en vit kavaj över det till det hade han ett par vita supras och en vit keps på huvudet.

 


”Gillar du vad du ser?” frågade han och skrattade tyst.
Jag rodnade och kollade bort.
”Hey kolla på mig.”
Jag kollade på honom. Han stod med händerna utsträckta mot mig. Då förstod jag.
Jag gick in i hans famn och la armarna om hans midja.
”Du är väldigt vacker ikväll.” sa han och självklart började jag rodna mer.
Jag var van vid att folk kallade mig snygg men inte vacker. Det måste vara första gången. Ryan harklade sig bakom oss.
”Ska vi gå turturduvor?” frågade han retligt.
Då märkte jag att jag fortfarande hade armarna om Justin. Jag drog åt mig armarna.
”Visst.” svarade jag.

Min blick fördes mot våran uppfart.
”Tog alla ni varsin bil eller?” frågade jag och kollade nyfiket på Chaz, Ryan och Justin.
Dom skrattade bara innan Justin drog med mig till bilen längst fram vilken var en vit Audi R8.
”Wow. Jag visste inte att du körde bil.”
”Jag kan köra men jag har inget körkort så det blir en riskfylld kväll” sa han och kollade roande på mig.
Jag svalde men kommenterade inte saken nån mer. Justin öppnade dörren till framsätet så jag kunde  sätta mig. Justin satte sig vid ratten innan han började köra.  Jag såg i backspegeln att Ryan körde bakom oss i en mörkgrå Volkswagen cc och Chaz körde bakom honom i en röd Volvo c70.

Festen hade blivit helt vild eftersom vissa ungdomar var vid 20 år så det fanns självklart alkohol, fast det enda jag hade druckit var päroncider och cola.
”Ska vi gå och dansa?” frågade Justin hest i mitt öra.
Jag ryste till innan jag nickade och drog ut honom på dansgolvet.
Skrillex låt ”Rock’N Roll” började spela. Det såg säkert jätte sjukt ut när jag och Justin dansade men vi hade i alla fall kul.
Justin tog sin hand runt min midja och böjde sitt huvud framåt. Jag trodde han skulle kyssa mig men blev förvånad när han förde munnen till mitt öra.
”Ska vi gå ut?” skrek han i min men det kändes som om han viskade.
Jag nickade bara. Han hade fortfarande armen runt min midja.
Vi kom ut på trädgården till huset festen var i. Nu kände jag hur högt musik det var, stackars grannarna.


Vi började gå sakta runt på trädgården.
Jag kände hur huvudet ville explodera men jag gjorde inget märkvärdigt sak av det.
”Hur mår du.” frågade Lina.
”Vad menar du?” frågade jag dumt tillbaka.
”Du ser blek ut och är varm i hela kroppen.”
Jag tänkte precis fråga henne hur hon kände min kroppstemperatur men sen märkte jag min arm runt hennes midja. Såklart hon kände hur varm min hud var mot hennes genom det tunna tyget klänningen hade. Jag drog bort armen.
”Förlåt.” sa jag tyst.
”Hey det gör inget.” sa hon och tog min hand.
Jag kände fyrverkningarna runt oss när hennes hand höll i min. Vi fortsatte att gå tills Lina drog mig till en bänk.
”Du svarade aldrig på min fråga.”
Jag kollade oförstående på henne.
”Hur mår du?” frågade hon och log lite.
Jag skrattade men stoppade mig själv när jag kände hur det dunkade i huvudet.
”Bra men jag har värsta huvudvärket.”
Hon öppnade sin lilla väska hon hade med sig och började rota runt i den till hon fann vad hon sökte.
”Här.” sa hon och sträckte fram handen och hade något som såg ut som en tablett och en flaska vatten.  Jag kollade oförstående på hennes hand. Ska hon ge mig droger? Hon började skratta smått åt minen jag hade i ansiktet.
”Alvedon.” sa hon
”Jahaa.” sa jag och drog ut på a:et ”Trodde det var droger eller nått.”


Jag började skratta högt.
”Det är alvedon, jag lovar.” sa jag och skrattade igen.
Han tog tabletten och vattnet ur mina händer. Han tog några klunkar av vattnet innan han skickade tillbaka det. Jag stoppade ner det i min väska.

”Hur känns det nu?” frågade jag efter några minuter.
”Mycket bättre.” svarade han och jag log.
”Fryser du inte?” frågade han.
Jag kollade ner och såg att jag hade gåshud på både armarna och benen.
”Lite.” erkände jag.
Han la sin arm runt mina axlar och jag lutade huvudet mot hans kropp. Det kändes som om hans arm brände där den låg.
Musiken dundrade fortfarande men vi brydde oss inte om det.
Jag öppnade munnen för att säga nått men blev avbruten av Chaz röst.
”Guys vi tänkte åka hem nu, följer ni med?”
Justin kollade ner mot mig och jag nickade. Han reste sig och la sin arm runt min midja och vi gick tillsammans mot Chaz som stod tillsammans med Nicki. När vi kom närmare såg jag att Jenny och Ryan stod bakom dom. Jenny och Nicki kollade med roade blickar mot mig.

En sån gentleman som Justin var skyndade han sig ut ur bilen för att öppna dörren åt mig när vi var framme vid mitt hus.
”Varsågod madame.” sa han och jag skrattade.
Han följde mig fram till dörren.
”Hejdå Lina.” sa han och la armarna runt min kropp.
”Hejdå Justin.” sa jag och kände hur en tår rann ner från mitt öga. Jag torkade bort den så fort kramen var slut så Justin inte skulle se den, men snabb som han var så såg han den.
”Hey gråt inte.” sa han och drog in mig i ännu en kram men denna gång mycket längre.
Kramen var slut och vi stod och kollade bara på varandra i månskenet. Justin lutade fram sitt huvud mot mig och tryckte sina läppar mot mina. Jag var inte sen med att besvara kyssen. Just i den stunden bestämde jag mig att inte krossa hans hjärta. Varken han eller hans hjärta var värd det. Nicki och Jenny fick göra vad de ville. Men jag var inte känslolös.  Kyssen tog slut fortare än jag ville. Justin la sin panna mot min och vi stirrade i varandras ögon.
”Justin kan du lova mig en sak?”
”Självklart shawty.”
”Lovar du att vi kommer hålla kontakten även om du blir känd?”
”Jag lovar.” sa han och blinkade med ögat.

I promise.Och det var nånting han inte höll.Jag är ingen bilexpert så jag fick söka runt för att hitta ganska normala personbilar (Okej Justins bil blev väl inte direkt normal men what ever) annars hade det nog blivit värsta ferrari eller nått, haha.
Men jag hoppas ni gillar det. 
Minst 2 kommentarer för nästa.

 

 


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 5 - I have already feelings for him


Previously:
Det här kanske inte är världens bästa nyhet men jag kommer flytta till LA på lördag, och minns du när jag sa att jag kom från Stratford? Jag ljög, jag försökte bara imponera på dig.” Han tog ett skakigt andetag och kollade på mig med nervösa ögon. Jag kunde inte säga nånting, jag satt fastfrusen tills jag sa nånting och det måste vara det värsta och onödigaste jag har sagt i hela mitt liv.
”Jag vet inte vad jag ska säga.”
Han kollade på mig innan han reste sig upp och gick ut ur rummet. Jag gjorde ingen ansats att följa efter honom.

Linas perspektiv:

Nästa morgon vaknade jag av att mobilen ringde. Jag kollade trött på mobilen och det stod okänd nummer. Jag rynkade pannan innan jag tryckte på svara.
”Lina.” sa jag och gäspade.
”Hej det är Justin.”
Min gäspning fastande i halsen så jag blev tvungen att hosta några gånger.
”Är du okej?” frågade Justin och man hörde att han var orolig.
”Jadå vaknade nyss. ” sa jag och slängde en blick på klockan. ”Shit klockan är 9.00.” sa jag högt.
Justin skrattade i telefonen. ”Det var just därför jag ringde, jag undrade vart du var men nu fick jag svar i alla fall.” han skrattade igen.
”Ska jag säga att du är sjuk eller nått?” frågade han.
”Ja, tack. Men du?”
”Ja?”
”Skulle du inte ehm..flytta idag?”
”Jo, men det blir senare på dagen.” sa han lite tystare.
”Jaha. Men kan du inte komma hit efter skolan?”
”Självklart.” svarade han med en glad ton.
”Hur fick du mitt nummer förresten?”
”Från Jenny.”
”Jaha men skicka ett sms så jag kan få ditt också.”
”Okej men jag måste gå, lektionen börjar. See you later shawty.”
Vi la på efter att jag hade sagt ett enkelt hejdå. Jag började fundera på det sista han hade sagt, ”Shawty.” Förut tyckte jag det lät så töntigt men när Justin sa det lät det bara gulligt.
Jag gick med ett leende till badrummet, där jag tog av mig kläderna och hoppade in i duschen. Jag tvålade in kroppen och håret.
Jag ryste till när jag kom ut ur badrummet. Jag småjoggade till min walk in closet för att få på mig kläder så fort som möjligt.
Jag drog på mig ett beige linne, ett par slitna jeans och lite smycken, till det tog jag mina vita ballerinaskor.
Jag studsade ner för trappan in till köket där Kate satt och tittade in i morgontidning.
Kate är min syster och är tre år större än mig, 19 år alltså. Hon ser ungefär ut som mig. Mörbrunt, medellångt hår, bruna ögon och solbränd.
Jag gick till kylskåpet för att plocka ut apelsinjuicen och smöret.
”God morgon på dig med.” sa hon och skrattade.
Jag vände mig och log mot henne. ”Förlåt, god morgon.”
Jag satte mig vid bordet.
”Kan du skicka brödet?” frågade jag snällt.
Hon svarade inte utan bara skickade brödet, solen sken på hennes vänsterhand och jag såg en diamantring.
Jag tänkte inte på det mer tills jag höll på att dricka lite av min juice. Jag spärrade upp ögonen och juicen som tidigare var i min mun sprutades ut på bordet.
”Har du förlovat dig med Nate?” skrek jag ut
Nate är Kates pojkvän sen fyra år tillbaka.
Hon log lite och kollade hemlighetsfullt på mig.
”Oh my god. När hände det?” frågade jag och kollade nyfiken på henne
”Två veckor sen. Mamma och pappa vet redan”
”Varför har du inte sagt nått?”
”Jag ville att du skulle märka själv.” sa hon och log.
”Aw vad gulligt. Berätta allt i detalj. Nu.”
Kate och jag höll på att prata för fullt när vi avbröts av dörrklockan.
Jag gick och öppnade och blev förvånad av att Justin stod där. Men sen kom jag på att han skulle komma efter skolan.
”Hej.” sa jag och drog in honom i en kram.
”Hej på dig också.” sa han och kramade om mig hårt.
”Lina vem..?” frågade Kate men så såg hon Justin.
”Kate detta är min kompis Justin.” sa jag och drog in Justin.
”Trevligt att träffa dig….Kate.” sa han och skakade hand med Justin.
”Hur visste du hennes…?
”Namn? Du sa det nyss.” skrattade Justin och kollade retfullt på mig.
Kate började skratta och Justin hängde på, jag blev bara röd i ansiktet.
”Nu går vi upp.” sa jag och drog i Justins arm.
Han följde lydigt med mig. När vi kom upp stängde han dörren. Jag gick och satte mig på sängen och han följde mitt exempel.
Det blev en pinsam tystnad.
”Så..” började båda.
Vi skrattade. ”Börja du.” sa Justin.
”Du vet festen på fredag? Hur blir det med den?” frågade jag.
”Det var just det jag tänkte prata om.” han tog en paus och drog handen igenom sitt hår, vilket såg otroligt sexigt ut innan han började prata igen. ”Jag pratade om det med mamma och hon sa att eftersom festen är imorgon så kan vi stanna här så blir flytten av på lördag.
Jag sprack upp i ett brett leende och kastade mig i hans famn. Han blev lite förvånad först innan han kramade mig tillbaka.
”Kan vi sjunga karaoke?” frågade Justin när vi avslutat kramen.
”Ja visst.” sa jag och fnittrade.
Sen när börjar jag fnittra? Justin gör mig till en mer tjejigare tjej vilket jag alltid inte gillar.
”Jag gick fram till x-boxet för att sätta på det och tog sen gav jag en mikrofon till Justin och tog den andra själv.
”Gillar du att sjunga?” frågade Justin.
”Det är min dröm att bli en stor artist i framtiden, tillbaka till din fråga så ja jag gillar att sjunga. Själv då?”
”Ja. Förresten så har jag precis samma dröm som dig och det är en av anledningarna till att jag och mamma ska flytta till LA. Inte för att skryta eller så men en kille vid namn Scooter har sett mina videos på youtube och han vill gärna hjälpa mig.
Jag kunde inte stoppa den styng av avundsjuka som bubblade inom mig men samtidigt var jag glad för hans skull.
”Åh jag önskade det skulle hända mig.” sa jag.
”Din chans kommer.” sa han och log.
Jag log tillbaka innan jag satt i karaokespelet.

Justin och jag låg avlånga på min säng och kollade upp i taket. Vi hade sjungit en massa låtar och båda var både trötta i kroppen och rösten eftersom vi var tvungna att dansa samtidigt också.
”Det där var kul, jag skulle gärna säga att vi skulle göra om det men jag vet inte om jag kommer  se dig igen.” sa jag.
Han log medlidsamt på mig innan han öppnade munnen.
”Tro mig, vi kommer träffas igen” sa han som om det var världens mest självklaraste sak.
Jag svarade inte utan bara log ett sorgsen leende mot honom.

Nästa morgon var jag noga med att vakna tidigt så jag skulle hinna till skolan.
Jag gick till toaletten för att göra mina behov och borsta tänderna. När jag kom ut gick jag raka vägen till min walk in closet för att hämta ett par jeansshorts, ett blått linne och ett par svarta sandaler.

Skolan gick till min lycka fort och nu var klockan 16.00 vilket betydde att det bara var fyra timmar kvar tills festen skulle börja.
Nicki och Jenny skulle komma hit vid 17.00 för att göra oss klara tillsammans.

”Vad tror ni Justin, Ryan och Chaz kommer ha på sig”? Frågade Nicki när vi höll på att sminka oss och fixa håret.
”Något snyggt i alla fall.” sa Jenny och skrattade.
Vi sminkade oss ganska naturligt men samtidigt inte för lite smink heller så vi såg ut som döda fåglar. Jenny och Nicki hade plattat håret medan jag hade lockat.
Jag gick in till min walk in closet för att välja vad jag skulle ha på mig. Jenny och Nicki följde med för att hjälpa mig. De hade redan sina klänningar på sig. Nicki hade en ljusgrön axelbandlös klänning med små blommor som dekorationer under bysten och Jenny hade en svart kort klänning med silverband.
”Vilken ska jag ha?” frågade jag och höll upp en klänning med guldig topp och svart kjol och en annan som var en blåglittrig, kort klänning.
”Den guldiga.” sa båda
Jag skrattade innan jag försiktigt satte på mig klänningen för att inte förstöra frisyren.
Klockan var 19.00 och Justin och company skulle komma vid 19.45. Vi satte oss i sofforna under tiden vi väntade.
”Hur går det med killarna då?” frågade Jenny.
Även om hon sa killarna så var frågan mer riktad mot mig än Nicki.
”Bra.” svarade Nicki. Vi gosade lite igår i min säng sa hon och log.
Jenny nickade ”Du då?”
Jag skakade på huvudet. ”Du först.”
”Okej då. Han bjöd ut mig på en bio dejt förrgår. Och när vi skulle ut höll han min hand.” sa hon och log. ”Din tur nu sa hon med en retlig blick.”
Jag hade visst kommit längre än dom, jag tog ett djupt andetag innan jag berättade
”Hm, hur ska jag säga detta? Vi har kysst varandra.” sa jag och väntade spänt på deras reaktioner.
De spärrade upp ögonen och hela deras kropp skrek att jag skulle säga detaljer.
”Glöm detaljerna.”
De sjönk ihop båda två innan Nicki öppnade munnen.
”Få inte känslor för honom bara.”
Jag satt tyst i en lång stund innan jag svarade.
”Jag har redan känslor för honom.”


I have already feelings for him.

Blev ett långt inlägg^^
Hon har fått vad för honom?!?
Kommentera.


Kategori: From me

Skriver

.

Kategori: From me

Hemma

Jag ber om ursäkt om mina "reseinlägg" irriterar er men iallafall så är jag hemma nu. Jag ska börja med kapitel 5 snart men den kommer nog ut imorgon!