Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 41 - I must be on the wrong side

Previously:
Du var hemma vad jag vet… Vart är killarna?” hon började sakta pendla med ögonen mellan mitt ansikte och bröstkorg. 

”Jag vet inte.” suckade jag och kliade mig i håret.
Varför var hon så stel? Mina känslor var inte varma och lyckliga kring detta. Snarare kalla… iskalla. 
Hon var alltid som månen. En sida som var ljus och alla fick se och en sida som alltid var mörk och gömd.
”Scarlett, vad är det som tynger dig? Du har agerat så här i flera dagar.” 
Jag uttalade hennes hela namn långsamt då jag ville att hon skulle förstå att jag inte ville fortsätta tystnaden längre.
”Vi delade på ordet kärlek Justin. Du tog kär jag tog lek.

Justins perspektiv:

”Va?” jag fick inte in orden hon sa.
Det här var ett skämt, och hon skulle snart skratta och just säga det. Jag skulle bli arg för att hon hade skojat och jag skulle säga ord som jag senare tog tillbaka. Det hela skulle sluta med hennes läppar mot mina. Bekymmerslösa. I alla fall så bekymmerslös man kan bli i min sits. Men ingenting av min fantasi hände. Hon behöll det stela uttrycket som hon hade haft sedan hon stigit in. Inga känslor visades, bara blank. Det var omöjligt att se vad hon tänkte. Hon behöll munnen stängd och tittade på mig med ögon fyllda av… irritation? Jag visste inte.
Mina fingrar pillade på TV dosan i min hand. Jag hade inte märkt att den ens varit där.
Det var som att befinna sig i en fängelsecell på natten. Varje millimeter yta hade samma kolsvarta färg och några få strålar av frihet sipprade in mellan gallret från utsidan. Mina rop på hjälp började bli få. Scar höll på att sakta men säkert pressa in mig i cellen och radera dom få ljusstrålar, lämna mig i svart mörker.
”Det här är ett skämt. Ellerhur?” mumlade jag och höll mig fast vid mina tankar. Jag lämnade dosan med blicken och lyfte det på hennes ansikte. I en millisekund kunde jag tillochmed skymma spår av uppgivenhet, men dom var borta efter en blinkning. Hon skakade på huvudet och gav mig en mening jag kunde tolka på en gång.
”Justin, vi var inte menande. Den tid jag fick ifrån dig visade hur det var att leva normalt.”
”Vi lever normalt.” försökte jag och vägrade fortfarande ta in hennes ord.
Den sekund som hon väljer att resa sig och gå ut genom ytterdörren, kommer allting smälta för mig. Men innan dess. Ingenting.
”Kallar du vad vi har normalt? Att du bär med dig pistol dygnet runt är inte normalt. Att du planerar att bombardera en byggnad är inte normalt. Att jag behöver titta mig bakom ryggen varje gång jag är utan dig är inte normalt. Vi är allt annat än normalt Justin!” all ton av lugn hade försvunnit och lämnat ett tjockt täcke av ilska och irritation efter sig inne i hennes kropp.
Jag kände alla nerver stelna till och pulsen börja bulta hårdare mot den tunna huden. Allt hon sa var sant. Varenda ett av orden hennes läppar målade upp var sant. Men ingenting av det hade kommit från mig. Jag hade inte avslöjat någonting av vad vi höll på med. Jag hade inte avslöjat någonting av vad jag höll på med. ”Vart har du fått reda på allt det där?”
”Det har ingen betydelse i sammanhanget.” svarade hon och drog handen genom sitt hår.
Det kändes töntigt att jag såg dom smådetaljerna hos henne fortfarande och kände glädjen över att hon satt framför mig trots situationen.
”Du ljuger.”
Trots dom två orden började hennes ord snurra likt ett kretslopp i min kropp. Den stund jag fruktat var framför mig. Hon skulle lämna mig på grund av den jag är. Den jag blivit. Jag skrämde iväg henne.
Jag kände mig kall och ensam – precis som innan jag mötte henne. Precis som med Kayla kändes det som om både min hjärta och själv hade slitits ut från mig. Den enda skillnaden var att detta var dubbelt så hårt. En tom känsla spred sig i min mage, och den lyckliga känslan jag brukade hade inom mig vid synen av Scarlett var borta på mindre än en sekund. Jag började känna mig skyldig.
”Varför försöker du säga hejdå? Jag vill inte höra det.” mumlade jag och ställde mig upp från soffan. Jag knäppte händerna bakom nacken och stirrade tomt i golvet, samtidigt som jag började varsamt gå runt. Det var som om hon inte hörde mina ord eller mina böner efter att hon inte skulle göra detta.
”Jag vill inte leva i fara Justin.” hennes röst lät hånande. Inte åt mig utan åt sig själv. Som om hon tyckte att hon satte sig själv i fara.
”Jag kan skydda dig.” viskade jag stelt och stannade upp och hukade mig framför henne. ”Jag kan skydda dig.” repeterade jag.

 "I can protect you."

Hon skakade på huvudet och jag kunde skymma irritationen igen i hennes ögon.
”Radera våra sms. Radera mitt nummer. Du behöver inte glömma bort mig men acceptera att jag aldrig var den person du trodde jag var.”
”Nej. Du kan inte göra det här!” det sista skrek jag ut i ren frustation.
”Vill du att jag ska ljuga?” mumlade hon och la en hand på min kind. Automatiskt lutade jag huvudet mot hennes varma, mjuka hand. Jag slöt ögonen av hennes beröring.
Som en våg rann hennes ord över mig och omedveten nickade jag åt hennes fråga.
”Jag älskar dig.”
Mitt hjärta sjönk i bröstet och jag började skaka på huvudet. Utan att öppna ögonen reste jag mig upp och öppnade sedan ögonen. Jag stirrade blankt på allt som inte var henne.
Allting gick så fort. Hon sa inte dom tre orden men visade dom fysiskt. Jag gör slut.
Varje jävla gång skulle jag vara den som fick ta emot mest smärta och varje gång skulle jag ge revenge. Men inte denna gång. Jag kunde inte. Någonting sa att alla dom meningar hon sa – förutom den sista – var lögner. Dom sista tre orden var det enda sanning hon sa.
Jag var patetisk. Jag var ett jävla mönster.
”Jag vet vad du tänker Justin. Du skyller allt detta på dig själv men …-” jag slöt ut hennes röst och började själv prata.
”Kom inte med det-är-inte-du-det-är-jag-bullshiten! Motherfucking skit. Du är precis som vilken annan hora som helst. Får vad du vill och försvinner lika snabbt.”
Jag krossade varje gnutta känsla i hennes kropp, det visste jag men brydde mig inte. Ilskan över att ha blivit övergiven än en gång var enklare att hantera såhär.
Jag vände mig om så jag hade ryggen mot henne. Mina ögon stirrade blankt på min reflektion på TV:n.  Jag såg henne inte men jag visste att hon inte rört sig en meter.
Det här var min största skräck. Att hon skulle få reda på det jag gjorde och lämna mig.
När människor ser bra, förväntar dom sig bra också, och jag vill inte leva upp  till någons förväntningar. Det gällde bara tills jag mötte Scar. Och nu är det tillbaka igen.
Jag lät mig själv öppnas för henne bit för bit men hon ignorerade det. Jag var ett monster.
Ilskan kokade inom mig och med snabba steg tog jag mig till hallen och drog på mig mina skor. Jag drog på mig T-shirten som låg slängd över byrån och brydde mig inte ett skit om det var min eller killarnas.
Mina steg till bilen var snabba och jag satte mig bakom sätet och började zooma nerför gatan. Ilska var en underdrift. Jag var fucking förbannad.

”Smile.” viskade jag hest i hennes öra och sträckte fram mobilen så den var framför oss. Jag tryckte mina läppar mot hennes kind och såg hennes leende ur ögonvrån. Snabbt tryckte jag på knappen innan jag vände blicken mot kameran och tittade in i den. Jag skulle få flera chanser att ta bilder ikväll så jag slutade det hela med en enkel kyssbild innan vi fortsatte gå framåt. 
”Det är perfekt Justin.” mumlade hon och lutade sitt huvud mot min axel.
Jag fick bita mig i tungan för att inte slänga ut meningen jag velat säga hela kvällen.
 ”Endast det perfektaste åt dig.” jag tryckte mina läppar mot hennes hjässa.
-
”Hej babe.” säger jag glatt och närmar mig hennes träningsklädda kropp. ”Vad gör du här?” frågar Scar.
”Tänkte fråga dig precis samma sak.” hon fnittrar och börjar snart förklara.
”Jag brukar gå ut på kvällarna och jogga när jag inte har någonting bättre för mig.” sakta nickar jag och lägger armarna kring hennes perfekt kurviga kropp.
”Håll dig till ett mer befolkat ställa nästa gång.” mumlar jag och kysser henne lätt i håret. 
”Varför?” jag skakar endast på huvudet, inte på humör för att förklara. 
”Du svarade aldrig på min fråga.”
”Får jag inte hälsa på min vackra flickvän?” hon rodnar under min blick.
-
”Justin!” tjuter hon båda glatt och rädd och jag tar emot henne in till min famn med ett leende.
”Hej babe.” jag lyfter upp hennes kropp och snurrar runt. Hennes klingande skratt fyller ännu en gång mina öron och jag kan inte låta bli att skratta jag också. Sakta ställer jag henne på sina ben igen och lämnar en puss på henne blöta kind. Ur ögonvrån ser jag hur Cody tittar på oss med ett leende. Vi hälsar snabbt på varandra med en typiskt handslag innan jag sätter all min fokus på Scarlett igen.
”Du vet inte hur sexig du ser ut just nu, med blöt hår och bikini.” viskar jag i hennes öra och biter henne lätt i örsnibben. Hon stönar tyst och begraver huvudet i min hals.

Jag kunde inte glädjas åt minnena. Hur lyckliga dom än var. Allt som fanns var dom bittra orden som lämnat hennes mun.
Mina händer greppade hårdare om ratten och jag skrapade tänderna mot varandra. Hastigheten ökade till 130km/h samtidigt som jag passerade flera rödljus.
Jag lirkade ut en cigarett från fickan samtidigt som jag gjorde en skarp sväng åt höger – tjänade många tutningar och klagomål. Ett känslolöst flin spred sig på mina läppar och jag gjorde ännu en sväng.
-

Jag sparkade av mig skorna och slängde bilnycklarna på byrån.  Jag möter min egen blick i spegeln och grymtar till av synen. Mitt ansikte såg förstört ut, men inte med blod och blåmärken. Jag äcklades av mig själv. Hennes hand som hade varit på min kind. Hennes läppar. Hora.
Jag höjde handen och riktade den mot spegeln. Glasskärvorna bröt in genom min hud och jag riktade ännu ett slag. Blodet började rinna samtidigt som jag andades tung. Jag kände ingen smärta – bara hat. Vem var hon? Vem trodde hon att hon var?  Jag gör slut med tjejer när jag inte behöver dom längre – inte vice versa. Men hur mycket jag än funderade så var det en enda mening som snurrade i mitt huvud.
Vad är hon?

”Det har du inte med att göra. Vi båda har hemligheter som kommer komma upp till ytan någon gång, men just nu är inte den tillfället.” andades Scar fram tillslut och jag tystnar chockat.


Min blick lyftes upp och jag mötte den krossade spegelrutan. Tänk om den enda anledningen till varför vi inte kan gå igenom speglar är för att vår reflektion blockerar oss? Tänk om dom skyddar oss. Tänk om dom vet att den andra sidan är smärtsam och hemskt och dom försöker bara hålla oss borta från att korsa den linjen någon gång?
”Jag måste vara på fel sida av spegeln. ”mumlade jag raspigt och bröt blicken så jag istället stirrade ner i golvet.
Kanske var jag reflektionen?

Jag är ledsen för att ni fick vänta så länge, men jag hoppas iallafall ni gillade det! :)♥
Ett helt kapitel i Justins perspektiv var hårdare än väntat att skriva. Känner mig fortfarande inte helt nöjd - jag blandade för många känslor etc. =/ Aja - man lär sig av sina misstag.
Varför tror ni Scarlett gjorde slut? Var Justins reaktion rättvist mot Scar?
-
Till dig som frågade om jag gör bloggdesigner - svaret är ibland då jag har annat för mig. Du länkade hellerr aldrig någon blogg så jag vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig. Kommentera gärna igen.
-
Fråga: Om någon random skulle komma fram och ge dig en bok och du senare skulle förstå att den handlande om ditt liv - början till slut - skulle du läsa hela? (Fråga från Facebook.)
Mitt svar: Min första tanke var "Ja" men ju mer jag tänkte så började jag tveka. Jag skulle inte vilja leva ett liv där jag visste vad som händer varje sekund tills jag dör. Spänningen försvinner då och man har inget mer att se fram emot. =/


Kategori: Länkbyten

Länkbyte med SmilingBieber

Jag har länge levt i rädsla. Levt i skuggan av vad andra kallar ett vanligt liv. Länge har jag försökt att springa ifrån det. Men varje gång misslyckats. Gång på gång har jag blivit misshandlad till den lilla glimten av ljus slocknat under mina ögonlock. Jag har sedan lände sedan förlorat den glimt av hopp i mina ögon som jag en gång haft. Mina glittrande blå ögon har helt förlorat gnistan. Det är som att se på en stjärnlös himmel, du ser inte vad du förväntat. Allt du ser är ett rop på hjälp. Ingen hör mitt kvävda skrik. Allt som de hör är en andlös viskning. Han har länge jagat mig, Djävulen. Det känns gång, på gång som om jag ska bränna mig på elden jag leker med. Som om jag strosar runt på heta stenar, Men om det ändå vore så enkelt. Men det var det. Det var värt att springa, För annars skulle jag aldrig funnit honom. Lyckan.
Läser inte ni denna novell, missar ni någonting stort. Hon som skriver - gör det som en gud. Varje kapitel är perfekt och i lagoma längder.
Klicka här eller på bilden för att komma till bloggen! ♥
-
Skriver på nästa kapitel och siktar på att få ut den imorgon på dagen! :)♥

Kategori: From me

I be in the club standing on the couch

 

Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 40 - Love-game

Previously:
Jag trodde hans skulle prata så jag stängde av alla mina sinnen men kände plötsligt hur det kalla inte längre befann sig under mig. Det lilla fick mig att öppna upp igen och ta in omgivningen. ”Vi måste komma tillbaka till bilen innan dom kommer.” svarade han någon men jag var lika fastfrusen i hans famn som jag varit på marken.
-

”Ni måste få hem honom.” viskade jag och öppnade munnen för första gången på flera timmar. Tårarna hade runnit oavbrutet i samband med att jag tvättat Justins sår uppe på mitt rum. Jag tog den sista stegen som behövdes för att stå på platt mark igen. Rick förflyttade snabbt sin blick mot mig och jag lyckades se det oroliga i hans ögon innan han lyckades skymma den med en lätt blinkning.

Scarletts perspektiv:

”…Lagerhuset brann ner runt elva-tiden igår kväll. En anonym vittne sa att det befann sig en familj på tre ungdomar och två vuxna på platsen när branden tog fart. Vittnet berättar också att familjen inte visade någon tendens på att vilja bränna ner lagerhuset först – allting hände så snabbt. Anledningarna till varför familjen satte huset på brand är fortfarande oklart. Polisen jobbar hårt för att hitta dom misstänkta.”

Jag slöt ögonen och skakade irriterat på huvudet. Ljuden som tidigare tillhört nyheterna tonade bort i samband med att min tumme tryckte ner volymsknappen.
Sen den sekund Justin hade lämnat huset tack vare Rick och Kevin hade jag fått en bild på dom jobbiga ljud jag hört igår, när vi befann oss i skogen.
Sirener. Polisen, brandmän, tillochmed ambulans hade kommit till platsen precis några sekunder efter att vi lämnat den. Lagerhuset hade brunnit och det hade inte varit långt ifrån att träden runt omkring skulle slukas upp av elden också. Victoria hade inte tagit några säkerhetsåtgärder. Det var i alla fall vad Kevin hade sagt. Någonting som ändå verkade solklart och sant. Det enda som funnit på nyheterna sen igår kväll var branden. Flera bilder hade läckt ut men alla var lika dunkla och suddiga. Våra figuren syntes men man såg absolut inte att det var vi.
Det var tillräckligt med det hemska liv jag redan hade fått som en gåva av gud, jag behövde inte sättas i ett fängelse också. Om den myt som sa att man dog och föddes upp i ett nytt liv stämde – vad hade jag då gjort i mitt förra liv som vart så hemskt att jag fick utstå denna fysisk och psykiska smärta idag? Känslan av att sjunka igenom jorden och försvinna kändes lockande men jag hade inget sätt att göra det på. Det var även någonting som höll mig tillbaka. Kanske mina få vänner i skolan som fått mig att inse att kärlek fanns i vänskap? Kanske killarna i Five som fått mig att inse att om man ville ha någonting krävdes det blod och tårar? Kanske min lillebror som behövde mig lika mycket som jag behövde honom? Sluta vara så patetisk, skrek mitt inre åt mig.
Jag suckade högt och föll bakåt i soffan. Jag tog upp närmaste prydnadskudde och tryckte den hårt mot mitt ansikte. Alla dom anledningar som jag räknade upp stämde men inte lika mycket som denna gjorde.  Justin, han som fick mig i denna sits nu. Om jag hade byggt upp mina väggar dubbelt så tjocka och dubbelt så breda så skulle jag ha kunnat kontrollera mina känslor och inte falla pladask för honom, redan första dagen. Jag skulle ha kunnat leva ett liv där jag inte behövt bry mig om att en människa skulle kunna bli skadad på grund av mig. Jag skulle ha räddat honom och glömt bort allting  sekunden efter. Men jag kunde. Jag hade räddat honom, men fått in honom i ännu mer trubbel. Jag kunde inte leva i ett liv där jag var tvungen att titta efter två ryggar och vara beredd på att fånga två knivar.
Syret i mina lungor började ta slut och jag tog bort kudden från ansiktet. Sakta hasade jag mig upp från soffan och kände dom svarta fläckarna framför ögonen. Men det stoppade mig inte ifrån att ta den beslut som skulle kontrollera hela min framtid och hans…

Justins perspektiv:
Jag drog händerna uppochner flera gånger för att radera sömnen från mitt ansikte. Solen sipprade fram mellan persiennerna och landade på min bröstkorg. Ljuset såg annorlunda ut jämfört med alla dom andra morgnarna.  Den lös in från en annan vinkel. Spegelvänt. Jag drog täcket över huvudet samtidigt som en gäsp slank ut ur min mun. Någonting sa mig att detta inte var en vanlig morgon. Jag hade alltid en tendens att känna det så fort jag slog upp ögonen. Som den dagen Scarlett började i skolan eller när vi mötte Slyders i lagerhuset och dom hade Kayla med sig. Det sista fick mig att rynka irriterat pannan.
Med ett enkelt svep drog jag av mig täcket och slängde en blick på klockan. 14.18. Det förklarar den konstiga vinkeln ljuset sken ifrån. Istället för att känna panik över att jag missat en hel skoldag, som människor skulle ha gjort, spred sig istället ett flin på mina läppar. Jag brydde mig inte om framtiden, min var redan planerad. Blod, döda och pengar. Mer komplicerat var det inte.
Jag drog ett hand genom mitt rufsiga går och ställde mig upp, men föll tillbaka lika snabbt med ett stön när jag kände en smärta benet. Vafan?
På utsidan var allting som det skulle vara medans smärtan dunkade från insidan. Med i hopbitna käkar reste jag mig upp igen och kände smärtan skjuta upp likt en blixt, nu inte i bara benet utan hela kroppen. Att bli knivhuggen smärtade mer än detta men det var inte så långt ner på listan ändå.
För varje steg jag tog framåt kändes det som om jag gick tillbaka två. Tillslut lyckades jag ta mig till badrummet och kliva in i duschkabinen. Varje vattenstråla fick mina muskler att slappna av i några sekunder innan dom spände sig dubbelt så hårt.
Dom behagliga strålarna förvandlades till någonting vasst. Nålar som trycktes in i min rygg, knivar. Det sved som in i helvetet. En grymtning for ut ur min mun och jag steg ut ur duschen utan att bry mig om att tvätta mig med tvål. Smärta var någonting jag var van med, men då visste jag vad anledningen var. Nu hade jag ingen aning.
Jag vred en handduk runt midjan och ställde mig framför spegeln för att kunna skåda min rygg. Det fanns röda märken men ingenting som var så stort att det kunde ha orsakat en sådan svidande smärta. Jag visste inte vad som hänt eller vad jag gjort. Jag öppnade dörren och steg ut till den svala rummet. Jag kanske hade fallit ut ur sängen under natten? Gått i sömnen? Vad det än var så gjorde jag inte det vid medvetandet.
Jag drog handen genom mitt hår och gick till golvet bredvid sängen där mina jeans låg. Gårdagen var ett mysterium. Jag minns inte ett skit.
Jag började leta efter min Iphone jag visste låg i någon av fickorna. Nedervåningen var tyst vilket det inte annars brukade vara vid två-tiden. Men som vanligt brydde jag mig inte vart killarna var. Att ha huset för sig själv lite då och då skadade inte.
Ett sms från Scarlett var det enda som fanns. Dock det enda jag också ville skulle finnas. Det vanliga flinet som tog plats på mitt ansikte när hennes namn lyste upp min skärm klistrade sig fast och jag öppnade sms:et.

Från: Babe
Vi behöver prata.

Inget mer inget mindre. Bara en mening på tre ord som skulle få vem som helst att tänka på alla misstag dem gjort. Hade hon fått reda på det jag håller på med? Kanske hade hon tröttnat på mig? Hon kanske fått reda på alla dom fester jag gått på bakom hennes rygg? Jag svalde hårt och drog handen genom mitt blöta hår.
Mitt leende hade ersatts av ett rakt sträck samtidigt som jag började knappa in ett svar. Men blev avbruten efter två ord av ringklockan som ekade genom hela undervåningen och upp till övervåningen.
Frustationen tog fart i min kropp och jag slängde mobilen tillbaka på golvet och skyndade mig att ta på mig ett par nya kalsonger och mjukisbyxor. Vem det än var som hade ringt på, hade gjort det olägligt. Min flickvän ville prata, och när det gällde henne så visste jag att det var någonting allvarligt. Hon hade alltid en tendens att skicka e smileys efter varje sms, som avspeglade det humör hon var på.
Personen på andra sidan dörren måste ha ett bra tålamod då jag inte alls skyndade mig.
För varje steg i trappan jag tog, kändes det som om jag fick en spricka i kroppen. Jag var tvungen att prata med killarna senare när dom kom hem från vart dom nu var. Jag varken ville eller orkade leva på ”tror”.
Mina tankar avbröts av ringklockan igen och jag snabbade på stegen. Desto fortare jag gjort mig av med den som stod utanför dörren, desto fortare kunde jag prata med Scarlett.
Jag låste upp dörren och ryckte upp den i en hastig rörelse, beredd på att döda vem det än var som stod där ute. ”Vad fa…- Scar?”
”Vad har hänt?” mumlade jag innan hon hunnit öppna munnen. Mina ögon sökte runt på hennes bleka ansikte. Det enda källan till färg var dom lilatonade ringarna under hennes ögon och hennes gröna irisar som lyckades lysa i den mörkaste ljus.
Få hårstrån hade åkt ut -  framför hennes ansikte  - av hennes hår som var uppsatt i en så kallad bulle… tror jag. Jag sökte vidare på hennes kropp och möttes av jeans som satt smäck runt hennes höfter och en oversize tröja. ”Babe?” min röst var knappt hörbart men hon verkade höra det ändå då hon tog ett steg närmre mig. ”Kan jag komma in?”
Utan att göra något försök till att prata så nickade jag. Tonen i hennes röst var iskall, vilket skrämde mig. Inte att jag blev rädd över att hon skulle använda våld utan mer skräck över vad som pågick i hennes tankar.
Jag harklade mig för att återfå hennes uppmärksamhet när hon ställt sig upp igen efter sin böjda position, då hon hade tagit av sig sina skor. Hennes blick vilade och sökte på allt förutom mitt ansikte.
”Scar.” befallde jag då jag inte orkade med den spända tystnade längre.
”Vi går till vardagsrummet.” mumlade hon och fann plötsligt intresse för träplankorna som täckte golvet. Med en suck la jag en hand på hennes korsrygg - då hon inte verkade vilja ta första steget in till vardagsrummet – och började försiktigt föra henne framåt.
Stämningen omkring oss var tjock som isen var på istiden och lika kall. Det här var inte vi. Hur töntigt det än lät så hade vi aldrig haft en spänd och tyst stund med varandra som var obehaglig. Visst hade vi bråkat och sånt, men då fanns det en anledning. Inte nu.
Jag kände att om jag än en gång tog första steget så skulle vi bli sittandes här i flera timmar. Hennes ansikte avslöjadeklart och tydligt hur osäker hon var. Men på vad? Vad var så svårt att hon inte kunde berätta för mig?
”Hängde vi igår?” frågan slapp ut ur min mun innan jag hann stoppa det. Men sekunden efter kändes det som en lättnad, då jag lyckades starta en konversation och få svar på mina obesvarade frågor.
”Igår… när?” mumlade hon och började skrapa bort det blåa nagellacket från sina fingrar.
”Igår kväll…” hennes rörelsen frös till och hon mötte för första gången min blick sen den stund hon steg in. ”Du var hemma vad jag vet… Vart är killarna?” hon började sakta pendla med ögonen mellan mitt ansikte och bröstkorg.
”Jag vet inte.” suckade jag och kliade mig i håret.
Varför var hon så stel? Mina känslor var inte varma och lyckliga kring detta. Snarare kalla… iskalla.
Hon var alltid som månen. En sida som var ljus och alla fick se och en sida som alltid var mörk och gömd.
”Scarlett, vad är det som tynger dig? Du har agerat så här i flera dagar.”
Jag uttalade hennes hela namn långsamt då jag ville att hon skulle förstå att jag inte ville fortsätta tystnaden längre.
”Vi delade på ordet kärlek Justin. Du tog kär jag tog lek.


OMG gråter. Var så himla svårt att skriva detta kapitel. Hade en massa idéer men fick inte ner dom i ord!
Tack för alla era perfekta ord som ni lägger tid på att skriva i en kommentar. Älskar er verkligen!
Vill verkligen ha era åsikter och tankar på detta kapitel! ♥
27+
-
Till alla som läste MyBieberDrug förut men slutade när hon inte längre skrev kan nu börja igen! Hon är tillbaka och har många idéer på lager och behöver verkligen sina gamla läsare och nya! Klicka här för att komma till under bara MyBieberDrug!

-
Fråga: Vad skulle du göra om du var Justin för en dag?
Mitt svar: Jag skulle springa runt naken för att se Jerry, lol nej. xD
Haha men tillbringa tiden med Alfredo, Scooter, Kenny och companiet. Skulle dö för att träffa och lära känna dom. ^^

Kategori: From me

He's a one and only beautiful liar

Hej babes!
Ni har säkert frågor om varför kapitlet inte kommit hittills och det beror nog mest på att jag har varit trött och inte haft ork. Har också haft läxor men inte lika mycket som vanligt. (THANKS GOD!)
Anyway, jag skriver just nu och siktar på att få ut kapitel 40 ut idag!
Kommer även finnas en överraskning i kapitlet som jag inte tror ni är beredda på. ;)♥


Kategori: From me

And i'm sorry if I hurt you - VIKTIGT

 
Hej babes!
Länge sen det kom ett inlägg på bloggen som inte var kapitel. ;)
Många av er fann kapitel 39 rörigt och förvirrande. Ber väldigt mycket om ursäkt för det. Ska försöka förklara det på ett bra sätt så ni förstår hur jag tänkte när jag skrev.

1. Rubriken - She's dead. 
-
Det var inte med i själva kapitlet, vilken någon av er märkte. Man kan kalla det som en sammanfattning av hur Scar kände sig när hon satt bredvid Justins blodiga kropp och hur hon betedde sig efteråt. Hon var tom, kände inga känslor etc. Hon var död inom sig.
2. Perspektiven:
-
Jag skrev först anonyms perspektiv och det var klockan 23.00.
Anonym = fightern = drogsmugglaren.
Anonym hade lurat Justin och fått honom till skogen ensam för att hämta drogerna men egentligen ville hon skada honom och få Scar ur balans då hon visste hur mycket Justin betydde för Scar. Sedan på Scarletts perspektiv så var det två timmar innan allt i anonyms/fighterns perspektiv hände. "Klockan var nio på kvällen och Justin skulle befinna sig gud vet vart om två timmar med en black fighter." - skrev jag.
Och sedan - lite längre ner i kapitlet - så var det små flashbacks från kapitel 23, då Scarlett åker själv till Slyders och Kaylas/fighters hus. 
 Mina instinkter sa åt mig att Kayla och Slyders hade flyttat – vilket var det bästa sedan jag hittat deras gömställe – men jag ville vara helt säker. Tanken av att behöva leta efter Justin i skogen var inte lockande. Jag skulle kunna springa åt söder medans han kanske befann sig i norr och hann bli dödad innan jag kom fram. ”Vad är klockan?” frågade jag med blicken fäst på dom alla många trappstegen jags satte min fot på. ”Tjugotre, sjutton.” Fuck!
Då Cody svarar henne där på slutet av stycken så menar han att klockan är över elva - 23.17 - vilket är då Justin håller på att bli slagen av anonym/fighter, men Scar och companiet vet inte det. Dom försöker leta efter honom i Slyders och Kaylas gamla hus, eftersom drogsmugglingarna sker i området där runt omkring.
Lucas har ju nu fått sin extrakraft eftersom han fyllt 17. "Spåra människor."
Droger. Skog. Byggnad.” - Lucas menar då att Justin befinner sig nära droger, i en skog och det finns en byggnad omkring. 
Justins bil. Lagerhus.” - Han menar då att Justins bil är vid lagerhuset. Det får Scarlett att skynda sig dit då det ligger nära Slyder och Kaylas hus. Där finner hon då Justins kropp.
Ljuden hon hör kommer ni få veta vad det var i kapitel 40. 
Slutet av kapitlet så är dom hemma igen och Scarlett kommer ner från sitt rum till vardagsrummet. Kevin och Rick hade bärt upp Justins skadade kropp till Scars rum då hon skulle tvätta av hans sår.
Hon säger till Rick och Kevin att dom ska få hem Justin eftersom hon var klar med allt (radera hans minne och tvätta hans sår.)
3.Justin är inte död:
Många av er trodde Justin skulle dö etc men han lever och är bara skadad. När han vaknar igen (nästa dag) så kommer han inte minnas någonting av vad som hände eftersom Scar har raderat hans minne.

UPDATE: Till anonym: "Varje nerv i min kropp vibrerade och gjorde att jag skakade okontrollerat på utsidan. Min reaktion var inte normal. Jag visste inte om jag var glad over den ensamma strecket det visade eller om jag var ledsen. Jag visste inte om jag grät över graviditetstestet eller om sms:et eller om alla nedgångar jag fått gå igenom med Justin. Allt bara rann ut ur mig likt forsande vatten. Jag borrade ansiktet hårdare in i mina knän och kände en liten smärta skjuta upp i ryggen av den alldeles för böjda positionen. Mina sinnen kunde inte längre skilja på upp eller ner." - Hon var inte gravid men samtidigt visste hon inte om det var glädjetårar eller inte.

Det var det! Hoppas det klarnade upp allt för er! Snälla lämna en kommentar - dom betyder enormt mycket! ♥ Om det finns någonting mer som är oklart - tveka inte att berätta det! Skriv gärna också om det klarnade upp för er nu - vill se om detta inlägg hjälpte er!
Klicka här för att komma till kapitel 39!

Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 39 - She's dead

Previously:
Men det kom aldrig. Allt som hördes var mina snyftningar.
Jag lät blicken falla mot golvet, och där låg hans Iphone på hans skinnjacka. 
Jag visste inte vad jag gjorde längre, jag visste inte vad som hände. Jag staplade mot badrummet och sträckte mig efter den.
En minut, tre minuter, fem minuter. Allting stannade i den sekund jag hörde det ljud från stickan som låg på handfatet. Min hand dämpade mina snyftningar. Jag låste dörren och en sekund senare tog jag upp stickan.
Mina tårar började rinna och jag föll ihop på golvet med mina knän hårt tryckta mot min bröstkorg.
Nästa dag – kl. 23.00
Anonyms perspektiv:
Bingo. Ett flin spred sig på mina läppar när jag såg Justin stiga ensam ut ur bilen. Han hade följt mina råd och gått på mitt spel.  Han var dummare än dummast.
Ingen kunde komma mellan mig och mitt mål. Men jag tänkte inte genomföra det ikväll. Leka är alltid kul… Trots allt skit jag skulle få senare så tänkte jag inte göra det jag egentligen skulle ha gjort.
Hans ansikte såg spänt ut och matchade resten av kroppen. Han må inte vara rädd nu men när jag var klar med honom skulle han inte veta vart ljuset var längre.
”Du lyssnade trots allt?” min röst var lika förvräng som den alltid var vid mötena med killarna. Någonting som kommer ändras ikväll. Han var högst tre meter ifrån mig där jag stod bakom trädet med påsen fylld med marijuana i handen. Det han egentligen kommit hit för men inte kommer få. Han spände käkarna men svarade inte.
Irriterat himlade jag med ögonen och trampade på grenen som låg på marken. ”Svara mig!”
”Vad fan ser det ut som?” spottade han fram och flinet var än en gång tillbaka på mina läppar. Ingen vanlig människa bestämmer över mig. Jag kunde bara låta överlåta jobbet till min kraft men ville gärna minnas detta i detalj. Nog av pausen mellan våra meningar tog jag ännu ett steg tills jag var halvsynlig för honom. ”Du vet…” jag tog ännu ett steg så jag var helt synlig för honom.
”…du borde hålla din tunga i styr.” hans ögon brände i mitt maskklädda ansiktet.
Den svarta dräkten jag hade på mig visade klart och tydligt min kroppsform tillskillnad från alla dom föregående gångerna.
Jag släppte den bruna påsen på marken och sparkade den bakåt med klacken av min stövel. ”Man vet aldrig vad en tjej kan göra.” viskade jag långsamt och hörde hur han började andas i hackiga andetag. Någonting som endast roade mig. Jag lät min hand glida upp till kanten av masken och med ett snabbt ryck drog jag den över huvudet. Den behagliga brisen slog mot mitt ansikte. Långsamt tiltade jag huvudet åt sidan med ett brett flin. ”Känner du igen mig?”
Hans ögon spärrades upp och han öppnade munnen. Men jag lät honom inte svara innan jag var framme på mindre än en sekund och hade ett hårt grepp om hans hals. Mina fingrar borrade sig in i huden. Ett stön lämnade hans strupe och hans händer började kravla över min arm för att nå min hand. ”Svårt att andas?” viskade jag flinandes och närmade hans ansikte mitt innan jag med ett enkelt svep slängde ner honom på marken. ”Du har din perfekta flickvän att tacka för detta.”

Scarletts perspektiv:
- Flashback från kvällen innan -
Varje nerv i min kropp vibrerade och gjorde att jag skakade okontrollerat på utsidan. Min reaktion var inte normal. Jag visste inte om jag var glad over den ensamma strecket det visade eller om jag var ledsen. Jag visste inte om jag grät över graviditetstestet eller om sms:et eller om alla nedgångar jag fått gå igenom med Justin. Allt bara rann ut ur mig likt forsande vatten. Jag borrade ansiktet hårdare in i mina knän och kände en liten smärta skjuta upp i ryggen av den alldeles för böjda positionen. Mina sinnen kunde inte längre skilja på upp eller ner.
- Tillbaka till nutid -

”Cody!” röt jag för femte gången när han fortfarande inte kommit ner. 
Klockan var nio på kvällen och Justin skulle befinna sig gud vet vart om två timmar med en black fighter, som han inte ens visste om var en black fighter. Jag hade räknat varje sekund sen den stund han lämnade huset i morse.
Skolan var inte ens ett altenativ för mig idag då jag hade detta bitandes efter mig. Jag var tvungen att ta varje åtgärd för att skydda Justin.
Jag andades häftigt och knöt ihop mina nävar av tanken på gårdagen och irritationen jag kände nu. Mina tankar var låsta för Kevins nyfikna kraft. Mina händer började skaka och häftigt stängde jag ögonen för att få tillbaka kontrollen och aldrig mer gå igenom den Scarlett från gårdagen. Mina murar skulle byggas upp stadiga igen.
Alla satt tysta runt i soffgruppen och hade sina blickar på allting förutom mig. Ett bra val om man ville klara sig utan några blåmärken för kvällen.
Jag hörde Ricks muttrande men la ingen vikt på det förrän jag hörde steg i trappan. ”Hey! Jag var inte klar där uppe.” irritation i varje ord Cody uttalade. Rick hade sin blick fast på honom och styrde Cody med ögonen då han tvingade honom ner. Ricks extrakraft var verkligen till nytta men jag la ingen uppmärksamhet på att tacka honom. Ilskan kokade inom mig över Codys handlingar.
”Jag kommer slita dig i stycken nästa gång.” röt jag och sköt upp från soffan samtidigt som jag spände ögonen i Cody. Med ett duns satte han sig i den enda lediga platsen, framför mig och himlade med ögonen. Hans flin suddades inte bort trots min attack han med säkerhet visste jag skulle genomföra när jag fick chansen.
”Din motherfucker.” jag hann inte kontrollera mina handlingar innan jag attackera honom och placerade ett slag i hans käke. Min omgivning var blank och det enda jag såg var Cody som även var mitt byte för stunden. Skenet på min kropp var allt annat än svag och jag kände hur febern jag redan hade blev värre. ”Fattar du?” muttrade jag farligt nära hans ansikte. Ett rött märke hade placerats på hans kind, dock ingenting han la vikt på. Irritationen droppade i hans ansikte och han var på väg att resa sig när jag la en hand på hans axel och tryckte ner honom igen. ”Fattar du!?” upprepade jag och borrade in mina naglar i hans axel.
En nickning var allt jag fick till svars innan jag kände hur jag drogs bakåt mot soffan av en kraft som inte var min egen. Jag blängde giftigt på Cody från min position i soffan, fast under Ricks kraft.
”Kontrollera dig!” Lucas röst var entonig men trots det lyssnade jag på honom och slöt ögonen samtidigt som andetag åkte ut och in genom min mun. När jag kände hur alla nerver slutade slå mot varandra öppnade jag ögonen och såg hur alla väntade på min förklarning om varför dom var här. ”Justin fick ett sms igår kväll.”
”Du tvingade ner mig hit för ett jävla sms!?” röt Cody och ställde sig upp ur soffan men blev tillbaka dragen lika fort med hjälp av Ricks kraft som gjort mer nytta idag än på hela sin existens. Jag behöll rösten lugn då jag inte var kapabel till ännu ett utbrott med den höga febern. ”Av en black fighter.” jag betonade dom två sista orden och såg sedan hur alla spände sig. Victorias underläpp började darra och hon öppnade munnen för att säga någonting, men jag avbröt henne innan hon ens hunnit börja med en lätt huvudskakning. ”Hur vet du att det var en black fighter?”
”Du och dina jävla frågor Cody. Håll käften i fem minuter. Kan du?” bröt Kevin tillslut ut och vände sedan blicken till mig för att visa att jag skulle fortsätta.
Jag svalde hårt och slog ner blicken på vasen på bordet. Mina ögon började följa konturerna på blomman. ”Imorgon kl. 23.00. Vid det vanliga stället. – B.M.F.” repeterade jag sms:et och la betoning på dom tre sista bokstäverna.
Droger. Skog. Byggnad.” viskade plötsligt Lucas och stirrade rakt fram. Hans blick var fäst på mig men det kändes som om han inte såg mig utan igenom mig. Jag var osynlig. Jag förstod ingenting av hans ord. Jag vred sakta huvudet mot Rick som var högröd i ansiktet.
Rummet verkade förlora sin tyngdkraft helt plötsligt utan att jag hann reagera. Alla hoppade upp ur sofforna och började springa runt medans dom ropade saker som ”varför sitter vi här för” eller ”ta med varsin vapen och sätt på er dräkterna.
Mitt i allt det kaos så satt ändå Cody kvar på sin plats och behöll stadigt blicken på mig. Hans ansikte var spänt och jag såg hur hans händer började skaka på armstöden. Det kändes som en patetisk actionfilm där det man minst anar händer och situationen runt om är suddigt och långsam.
Vad händer?  Det enda som snurrade i mitt huvudet var den frågan på två ord.
Min blick drogs ofrivilligt ner på mina händer och någonting verkade klicka för mig. Lucas extrakraft. Droger. Skog. Byggnad. Anonym. Fightern Five har affärer med. Allting kom tillbaka till mig och mina tidigare dimmiga tankar var nu helt rena. Inte en enda punkt var oklar. Hon hade lurat honom då jag inte hört ett enda ord mellan honom och killarna om drogaffärer. Trots det avstånd vi hade haft dom senaste dagarna stoppade det inte mig från att hålla ett öga på honom. Hur arg, irriterad, sårad jag än var. Han var mitt första och enda prioritet.
Med en lätt huvudskakning på huvudet kom jag ur min trans och ställde mig upp med ett ryck, precis som dom andra gjort. Jag var tvungen att rädda Justin.
-

Ilsket bet jag ihop käkarna av synen av huset igen.

En vit byggnad - eller ska jag säga hus – fångade min uppmärksamhet när jag körde upp på grusvägen. Med en blick på alla dom bilar och motorcyklar som stod parkerad utanförhuset  så visste jag att jag kommit rätt. Ingen normal människa skulle bo såhär långt in i en skog och äga så många bilar. I alla fall inte i Stratford.

Skillnaden denna gång var att parkeringen var helt tom. Varken bilar eller motorcyklar stod parkerade där. Tanken av att Justin kunde befinna sig där inne gjorde impulsen att slänga upp dörren större. Hårt flätade jag ihop mina handske klädda händer för att just inte göra det. ”Inget blodbad. Hitta honom och åka tillbaka.” påminde Rick skarpt från förarsätet. Vanligtvis skulle jag ha himlat med ögonen och struntat i hans order, men då var jag själv. Nu hade jag en annan att se till att ha i säkerhet också. Hur mycket han än kunde hantera en pistol så var det som att jämföra en myra med en elefant. Han var myran, anonym var elefanten. Bilderna i min näthinna fick mig att hårt sluta igen ögonen. Hans döda kropp i mina armar. Fightern som hade ett hårt grepp om hans hals. Den ton av lila och blå som bildade blåmärken på hans kropp. ”Scarlett!” jag spärrade upp ögonen och mötte Kevins mjuka blick trots den hårda tonen i hans röst. ”Vi kommer hitta honom.”
”Jag vet men…” tänk om han är död?
Han öppnade munnen men stängde den igen och gav mina tankar enbart ett ofrivilligt bekräftande. Det kunde hända. Det kunde ha hänt.
Bilen stannade upp äntligen och jag öste inte sekunder på att sitta kvar. Mina svarta stövlar mötte den leriga marken och med ett fast grepp om pistolen började jag gå mot ytterdörren, välmedveten om ifall det befann sig människor där inne så skulle dom veta att vi var här.

Jag sparkar upp dörren och höjer genast pistolen. Men ingen befann sig framför mig eller runt om mig. Det var tomt. 

Precis som en deja vu från förra gången. Lika öde och tyst. Den enda skillnaden nu var att det inte befann sig några möbler heller. Ytorna täcktes av tunna lager damm.
Kevin och companiets välkända steg hörs bakom mig när jag börjar gå upp för trappan till våningen där sovrummen var. Varit. Mina instinkter sa åt mig att Kayla och Slyders hade flyttat – vilket var det bästa sedan jag hittat deras gömställe – men jag ville vara helt säker. Tanken av att behöva leta efter Justin i skogen var inte lockande. Jag skulle kunna springa åt söder medans han kanske befann sig i norr och hann bli dödad innan jag kom fram. ”Vad är klockan?” frågade jag med blicken fäst på dom alla många trappstegen jags satte min fot på. ”Tjugotre, sjutton.” Fuck!
”Jag har inte tid för lekar Cody! Vad är klockan på riktigt!?” frågade jag och stannade upp. ”Jag är seriös Scar! Skyll inte dina jävla kärleksproblem på mig!”
Jag vägrade inse att jag Justin kunde vara död eller skadad. Jag vägrade att ta in Codys ord. Allting som spelade roll var Justin. Att han andades och inte hade spillt en droppe blod. ”Han är inte död.” viskar Kevin och lägger en hand på min axel. Irritationen började droppa likt regn över mig. Han sa någonting han inte visste. ”Han kan fucking vara död nu! Vad är det du inte förstår!?” utbrast jag och slog ut med händerna. Min blick borrade in i hans. ”Han är inte död.” repeterade han som blixten i regnvädret som befann sig i min hjärna. Min kropp började skaka. Ljuset började synas och jag blickade mordlystet på Kevin. ”Han. Kan. Vara. Död.”
Ur ögonvrån såg jag hur Lucas arm sträcktes åt mitt håll men föll halvvägs och han började skaka hysteriskt. Mina mordtankar försvann och jag var på mindre än en halvsekund och jag var framme vid Lucas. ”Vad är det? Vart är han?”
Justins bil. Lagerhus.” än en gång verkade jag vara osynlig inför hans ögon när han talade. Justins bil. Lagerhus.
”Lucas.” bedjande jag och la mina händer på hans axlar. Jag behövde en bättre förklarning än tre ord. Han blinkande flera gånger och skakade på huvudet. Hans djupa ögon hade kommit tillbaka till ytan igen när han började prata. ”Jag ser inte Justin, men...” mumlade han och slängde en snabb blick på trägolvet. ”Men? ” tjöt jag och skakade på hans kropp. ”Hans bil är parkerad vid det nedbrunna lagerhuset. Det är uppbyggt igen.” mina händer faller från hans axlar samtidigt som orden slår rot i min hjärna. Jag måste ta mig till lagerhuset!
Jag börjar springa utan att någon hann stoppa mig. Ingen sprang efter mig. Ingen ropade efter mig. Kanske gör dom det men jag inte märker det? Justins ansikte var det jag såg framför mig. Trädens grenar som började som piskade mot min kropp var osynliga. Jag skulle klara av att rädda honom. Han skulle vara oskadd. Ingen droppe blod.
Lagerhuset tog knappt fem minuter innan det kom inom mitt synfält. Precis som Lucas hade berättat så var lagerhuset uppbyggt igen. Dock såg det lika gammalt ut. Tegelstenarna var gråa. Den ruttna trädörren hade ett stort hål mitt i. Fönsterkarmen var spruckna och inga glas täckte ytorna mellan dom. Trädgrenar låg krossade på marken omkring tillsammans med krossade stenar och glasskivor. Den andetag fylld med koldioxid jag skulle andas ut fastnade i min hals och tårarna fylldes i mina ögon. Det jag fruktat så länge låg på marken bredvid den välkända Range Rovern. Jag skyndade mig framåt och tittade mig runt flera gånger men möttes enbart av mörker och tomhet.
Justins livlösa kropp låg alldeles blodig på marken. Skrapsår täckte hans ansikte och händer.
Det här var någon sjuk dröm jag än en gång hade. Jag började skaka av rädsla och föll på knä bredvid honom. Hans ögonlock var hopslagna och hans bröstkorg höjdes och sänktes i långsamma rörelsen. Det var en positiv gest men det goda vägrade stanna länge i mina ögon. ”Han är inte död.”
Perfekt nu hallucinerar jag också. ”Du vägrar tro på sanningen men lögner har du inga problem med.” Jag slängde upp huvudet och möttes av Kevins kropp som var närmre än väntat. Han satt på huk bakom mig och behöll sin blick stadigt på mig. Jag kunde skymma dom andras siluetter bakom honom.
”F-få hem h-honom.” viskade jag och kände det blöta som rann på mina kinder som även tolkades som tårar. Smärtan var överallt.
”Radera hans minne innan det är för sent.” jag nickade löst och vände tillbaka blicken mot Justin. Det som hänt idag skulle vara borta innan klockan slog midnatt. Annars var min kraft värdelös och han skulle för alltid komma ihåg händelsen. Mina fötter sjönk i styrka och jag föll ihop på den lövtäckta marken. Kylan spred sig i min kropp men jag la inte vikt på det. Min pekfinger och långfinger gled långsamt över Justins bröstkorg. Allt som hänt denna kväll skulle vara som bortblåst för honom när han slog upp sina vackra ögon igen.
Tårarna försämrade min syn men jag lyckades utskilja lågorna som tog plats på lagerhuset. Denna gång skulle det vara omöjligt att återuppbygga den. Justins kropp drogs bort ut ur min synfält.
Okända men ändå välkända ljud hördes långt borta. Jag kröp till en boll och lyckades inte fästa mig vid ljuden. Jag såg hur Kevin och Victorias munnar skrek ljudlösa meningar till varandra. Alla fastnade med blicken på mig plötsligt där jag satt ihop kurrad på marken. Försvarslös.
Meningen till mitt framtida liv hade skadats. Tänk om han plötsligt dö? Av blodbrist? För många skador?
Precis som tidigare i vardagsrummet började alla yra runt förutom Cody. Han tittade med orolig blick på mig och lyckades komma fram till mig utan att jag hann reagera. Jag trodde hans skulle prata så jag stängde av alla mina sinnen men kände plötsligt hur det kalla inte längre befann sig under mig. Det lilla fick mig att öppna upp igen och ta in omgivningen. ”Vi måste komma tillbaka till bilen innan dom kommer.” svarade han någon men jag var lika fastfrusen i hans famn som jag varit på marken.
-

”Ni måste få hem honom.” viskade jag och öppnade munnen för första gången på flera timmar. Tårarna hade runnit oavbrutet i samband med att jag tvättat Justins sår uppe på mitt rum. Jag tog den sista stegen som behövdes för att stå på platt mark igen. Rick förflyttade snabbt sin blick mot mig och jag lyckades se det oroliga i hans ögon innan han lyckades skymma den med en lätt blinkning.

HON ÄR INTE GRAVID. Väldigt roligt att läsa om era reaktioner dock. :P
Men jag tror varken ni, jag eller dom är redo för några Jarlettbebisar.... än.
Någon ville att Scarlett skulle börja använda sina krafter mer och jag tycker det kom ganska mycket i detta kapitel. ;)
Justin blev skadad. Aningar om vem anonym kan vara?
32+ kommentarer
-


Fråga: Vad är det första ni gör på morgonen?
Mitt svar: Jag tar upp mobilen. Instagram, facebook, Bloglovin, Bloggen. Precis som om det vore morgontidningen. :P♥

Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 38 - It's not a story.

Previously: Hans kraft skulle hjälpa oss en hel del men sedan slog en tanke mig. 
”Han kan inte behärska kraften så bra ännu…?” mitt påstående blev en fråga. 

”Han kan inte exakt säga vart hon eller han befinner sig. Det kan lika gärna var en kilometer bort från just den platsen han kommer fram till.” jag nickade sakta och vände tillbaka blicken mot den tätbyggda skogen som var äckligt lik min dröm. Den skrämde mig inte lika mycket nu, då jag glömt bort detaljerna men jag mindes fortfarande Justins medvetslösa kropp i min famn. Jag knep ihop ögonen.
”Vad hände exakt där borta?” jag visste att frågan skulle komma och svarade honom kort. 
”Allt och inget..”

30:e Augusti Måndag
Scarletts perspektiv:
Två veckor gick snabbare än blixten. Dom ljusa timmarna på dygnet började bli kortare och kylan började dra in över landet. Det kändes nu vardagligt att frysa varje minut man befann sig på utsidan.
All träning som jag missat för varje kväll jag tillbringat med Justin tog nu hela min kvällstid, medans skolan tog den andra hälften av dagen.
Jag och Justin hade kommit fram till det stadiet då vi tjafsade om allt och alla. Från att avboka planer vi haft till någonting så litet som att inte svara på den andres sms. Båda två blev lika irriterade, men trots det så fanns det tid då vi inte fick nog av varandra. Men samtidigt uppskattade jag den här tiden jag fick utan honom, det gav mig stunder att tänka. Tänka på mitt beslut.
Kayla och Slyders var tillbaka i stan men höll låg profil. Alla mådde som dom gjort innan min lilla attack som fick knockouteffekt på dom. Varje dag väntade vi på en attack, och varje dag hade vi slösat mer tid på att vänta, då attacken aldrig kom.
Rick hade försökte anfalla men Victoria hade stoppat honom i samma sekund som tanken slagit honom. ”Lucas är inte redo.” hade hon sagt. Det var sanning. Han var inte redo. Han hade haft det svårare än svårast att få kontroll på sin extrakraft.
Rick, Kevin och Cody hade alla tre lämnat huset olika tider på dygnet, för att åka till okända ställen och se om Lucas lyckades spåra upp dom. Få gånger lyckades han, men för det mesta var han minst en kilometer bortom platsen killarna befann sig på eller så var det en kilometer kvar tills platsen. Han blev lika frustrerad varje gång och det hjälpte inte då han tappade fokus. Vi visste inte längre hur vi skulle hjälpa honom. Hans kraft kanske inte kunde fungera exakt. Han kanske fortfarande var för ung. Vad det än var så gav det negativ effekt, inte bara på honom utan på oss alla.
Vi hade räknat med att hans kraft skulle underlätta en hel del.
Tid är nog det enda som behövs och det enda vi inte har.HanH
Jag rös till och kurade ihop mig till en boll där jag låg inlindat i den stora duntäcket. Min kroppstemperatur var bortom varm och min näsa var igentäppt. Den vanliga hunger jag egentligen skulle ha burit på morgnarna var som bortblåst. Varje liten bit mat jag åt åkte upp igen.
Jag trodde jag började bli paranoid när jag märkte hur jag började spy allt oftare. Min mage krympte direkt jag såg mat eller ens hörde någon prata om mat.
Victoria hade tillochmed vart iväg och köpt ett gravitetstest i lördags som fortfarande var oöppnad. Jag vågade inte testa. Justin hade använt kondom varje gång vi haft sex så jag kunde omöjligt vara gravid men tveksamheten fanns fortfarande i varje hörn. Men varje gång blev jag ännu mer fastbesluten vid att det bara var magsjuka.
Klockan på nattduksbordet slog exakt nio på morgonen vilket betydde att lektionen började nu. Min mobil hade plingat oavbrutet dom senaste tio minuterna men jag hade varken ork eller lust att läsa Caroline och Justins sms om varför jag inte befann mig i skolan.
”Scar?” Victorias röst ekade mellan väggarna. Med ett suck stönade jag till då jag inte orkade använda ord. Jag kände hur min mage gjorde uppror av den lilla ansträngningen och på mindre än en minut var jag inne i badrummet, hukad över toalettstolen.
Det lilla vatten jag hade haft i magen åkte ut och jag kände mig helt tom. Jag torkade munnen med toalettpapper och spolade. Min rygg krockade med ryggen när jag lutade mig mot den med huvudet lutad mot mina knän.
Tänk om jag var gravid? Tänk om kondomen hade spruckit utan att jag och Justin fick reda på det? Hur skulle Justin reagera på nyheten som fortfarande var okänd för mig? Om han lämnade mig skulle jag bryta ihop men samtidigt lycklig över att han lyckades slita sig bort från min farliga värld. Frasen ”When you got nothing, you got nothing to lose” åkte snabbt förbi min näthinna. Det var sant. Han skulle lämna mig förr eller senare. Jag var tvungen att göra någonting.
”Sluta tänk om.” jag ryckte till av Kevins röst. Han stod med händerna nerstuckna i sina fickor och tittade på mig med bekymrade ögon. ”Jag kan inte.” viskade jag hest.
Utan några ord hjälpte han mig upp från golvet och höll mitt hår när jag sköljde munnen och snabbt borstade tänderna.
”Jag måste prata med Rick.” viskade jag skyndade mig ut ur rummet innan Kevin hann säga någonting.
-

”Kärlek är inte alltid perfekt Scarlett. Det är inte en saga. Och det kommer inte alltid lätt. Kärlek är att övervinna hinder, ställas inför utmaningar, kämpa för att vara tillsammans, hålla i och aldrig släppa taget. Det är ett kort ord, lätt att stava, svårt att definiera, och omöjligt att leva utan. Kärlek är arbete, men av allt är kärleken att inse att varje timme, varje minut och varje sekund var värt det eftersom ni gjorde det tillsammans. "
Jag skakade på huvudet åt Victorias ord. Jag ville stå emot dom men dom lyckade ändå tränga in genom hål i min redan fallfärdiga sköld. Hon hade hört hela mitt samtal med Rick. Varje liten ord. Det kändes som om hon vände hela situationen mot mig och det var det jag fruktat.
Flera suckar lämnade mi strupe då jag försiktigt smuttade på det varma teet som förövrigt det enda jag fått i mig idag förutom medicin.
Försiktigt satte jag koppen på bordet och lutade mig tillbaka i soffan. Rick och Kevin var på utsidan för att förbreda inför kvällens träning och Cody, Lucas och Victoria var i respektive sovrum.
Alltid lika ensam…
Min mobil som jag glömt var i fickan av mina mjukisbyxor plingade till och jag lirkade upp den.

Från: Babe <3
Jag kommer komma över ikväll varken du svarar på det här eller inte. Don’t ignore. ;)

Ett leende spred sig på mina läppar över hans orolighet men tonade bort lika snabbt och med ännu en suck slängde jag mobilen bredvid mig. Sömn var det enda som snurrade runt i mitt huvud förutom alla tankar.
”Hur mår min favoritsyster?” jag slängde bak blicken på Lucas som hyper sprang ner för trappan lik en virvelvind. ”Jag är din enda syster.” mumlade jag och log.
Jag såg hur hans ögon tindrade när han tittade på mig och förbryllat höjde jag på ögonbrynen. ”Jag fick dig att le.”
”Det gjorde du.” medgav jag och studerade honom där han nu satt bredvid mig.
”Någonting säger mig att det hände mer i Malibu än att en fighter befann sig omkring er…”

                                                             "Something tells me it happened more in Malibu..."


Jag visste att påpekandet skulle komma förr eller senare men inte såhär snart. Jag berättade aldrig om brevet som låg i min väska. Jag kunde inte låta dom veta hur jag låter två meningar krossa allt jag byggt upp.
”Roligt att få ditt förhållande att svaja till. Din pojkvän sov djupt när jag raderade sms:et från hans mobil som jag skickade.”
”Jag…Vi…Jag-” orden kom inte ut.
Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag visste inte hur jag skulle säga det. Därför blev jag mer än glad när Rick ropade på Lucas om träningen. ”Du måste berätta förr eller senare.” var det sista han sa innan han försvann och ytterdörren smälldes igen.
Varför kunde jag bara inte vara normal? Vanliga tonårsproblem som att göra slut eller inte ha tränat på provet till nästa dag. Jag begravde huvudet i mina händer och började snyfta tyst.
Jag är ett monster. Själviskt monster.
Steg hördes bakom soffan och snart kände jag hur soffan sjönk bredvid mig. ”Sluta gråta. Det är inte till någon nytta.” viskade Cody tyst och drog in mig i en kram. En sån där kram som fick allting att släppa. En sån kram som fick dig att må bättre efter några få sekunder.
”Varför är du inte med på träningen?” mumlade jag mot hans axel utan att lägga vikt på dom få ord han nyss sa. En lätt suck från honom hördes.
”Jag skadade armen i skolan på idrotten. Någon tönt tacklade ner mig när vi körde fotboll.” han skrockade samtidigt som jag lät mina ögon läggas på hans bandagerade arm. ”Gör det ont?” jag lät mina fingrar nudda vid bandaget vilket gjorde att han grimaserade. ”Ganska.”
”Nog om mig. Är du okej?” viskade han och höll ett stadigt grepp om min nacke samtidigt som hans fingrar rörde sig försiktigt i mitt hår. Hopplöst ryckte jag på axlarna.
-

Min kropp skakade och jag satte mig käpprätt upp i sängen. Bara en dröm.
Svetten rann längst min panna och jag kunde med en viss svårighet andas.
Knackande ljud som hade befunnit sig i drömmen ekade fortfarande omkring mig och jag skakade på huvudet för att få bort dom men det blev endast starkare. Jag skakade fortare på huvudet och kände hur yrseln tog plats och fick det att svarta några sekunder för mina ögon. Ljudet kom från fönstret.
Jag kravlade mig ut ur sängen fram till fönstret. Gardinerna rörde sig smått i brisen som sipprade in genom fönsterglipan. Skakigt skjuter jag bort dom två tygbitarna och möts av en svart gestalt uppflugen i trädet. Luften blev tunnare omkring mig i några sekunder innan jag lyckades identifiera människan.
Jag kommer komma över ikväll varken du svarar på det här eller inte. Don’t ignore. Hans sms uppspelades i mitt huvudet och jag la handen på handtaget och öppnade fönstret.

Justins perspektiv:
”Jag har saknat dig.” viskade jag och drog in hennes direkt in i min omfamning. Hon småskakade av kylan som spred sig från min skinnjacka och genast backade jag undan. Kvällskylan var bitande.
”Hur mår du?” frågade jag och började dra med henne till sängen och dra täcket över henne.
Hennes ögon hade mörka ringar under sig, hennes röda flammande kinder bevisade att hon hade feber och svetten gjorde bara den punkten ännu klarare. Men ändå såg hon lika vacker ut. ”Som jag förtjänar antar jag.” mumlade hon och studerade mig där jag stod bredvid sängen. Jag drog av mig jackan och mina skor innan jag kröp ner bredvid henne och la mina armar omkring henne. ”Justin sluta. Jag kommer smitta dig.” säger hon trött och lägger sina händer på min bröstkorg i ett försök att knuffa bort mig. Jag log lite över hennes beskyddande sida.
”Jag bryr mig inte baby. Jag har inte sett dig på hela dagen och tänker inte låta någon virus stoppa mig.” jag drar henne närmre mig och kysser henne på pannan. Hon var kokhet.
”Ta en dusch för att dämpa febern.” Jag löste mitt grepp om henne men hon tog genast tag i min T-shirt. ”Inte nu.” jag smekte henne på kinden och la tillbaka huvudet med ett suck på kudden. Hon hade varit så tillbakadragen sen resan. Den ensamtid vi en gång hade varje dag hade minskat till varannan dag eller tillochmed mindre. Våra tjafs var om helt oviktiga saker man enkelt kunde lösa men vi valde ändå att förstora dom. Jag hade fyllt huvudet med affärer och fester bakom hennes rygg, för att slippa sakna henne, men det blev bara värre. Det var inte bara saknad jag kände då utan skuldkänslor också. Jag hade inte varit otrogen men ändå kändes det så efter varje fest då jag spanat in varje tjej som gick förbi mig. ”Är någonting på gång?” jag kunde inte stoppa frågan från att rinna ut ur min mun. Jag behövde veta vad som tyngde ner henne.
Jag kände spänningen i hennes kropp och blev genast orolig. Hon började snyfta och begravde huvudet genast i min hals. ”Scar, baby. Prata med mig.”
”Jag vet inte vad som händer. Allting är så invecklat.” jag förstod ingenting av hennes ord. Vad var invecklat? Alla par har uppochner gångar. Jag var egentligen inte rätt person att säga det men jag var inte dum. Jag kunde inte komma på någonting annat som kunde möjligtvis tynga ner henne.
”Jag kan inte sluta tänka på dig Justin. Jag har saknat våra stunder.” viskade hon och la sin hand på min kind, vilket fick mig automatisk att luta huvudet mot den.


”Jag vill inte att du ska sluta tänka på mig.” jag lägger min hand ovanför hennes och möter hennes gröna ögon som borrade sig in i mina. Vi hade aldrig haft kommunikationsproblem. Jag kunde känna direkt hur orolig hon kände sig.
Egentligen borde jag släppt henne vid det här laget. Hela mitt liv är en fälla. Hon skulle inte behöva titta sig bakom ryggen när hon gick ut. Inte behöva vara rädd för att bli anfallen plötsligt. Men jag var självisk och behöll alla hemligheter som just de var. Hemligheter.
Jag ville ha henne sedan den första stunden jag la mina ögon på henne. Jag kunde inte se på när hon dejtade andra killar. Jag kunde inte låta den här chansen åka mellan mina fingrar likt sandkorn. Jag lutade mig framåt för att kunna känna hennes läppar mot mina för första gången på flera dagar. Jag lät allting flöda ut och kände hur hon gjorde detsamma.
Jag vill ha henne. Jag vill ha oss.
-

Scarletts perspektiv:
Jag kände hur mitt medvetande började komma tillbaka till mig och på mindre än en sekund slog jag upp ögonen och mötte Justins sovande figur bredvid mig. Ett vitt sken låg över rummet och vid det här laget hade jag redan gått igenom detta en gång. Det var Justins mobil som säkert fått ett sms. Min hjärta sa att jag skulle låta bli att sträcka den lilla metern för att nå hans mobil medans min hjärna spelade spratt med mig och tvingade mig att titta. Jag var rädd. Rädd för att fightern skulle skicka sms till honom. Rädd för att hon skulle fånga honom.
Hans muskolösa armar var runt min kropp, höll mig hårt. Mitt huvud låg på hans bröstkorg och jag hörde hans långsamma hjärtslag likt en symfoni.
Jag kravlar mig ut ur sängen och ser direkt hur han börjar röra och vrida sig. Mina andetag fastnar i halsen men rinner lättad ut när jag ser hur han kramar om min kudde istället. Ett leende sprider målas upp på mina läppar och jag skakar generat på huvudet. Även om han inte ser eller gör det medvetet så blir jag generad.

Från: Okänd:
Imorgon kl. 23.00. Vid det vanliga stället. – B.M.F

Jag svalde hårt och lät min hand falla över min mun för att dämpa snyftningarna. B.M.F… Black moon fighter. Nej! Visste han om det?
Mina snyftningar blev högre och genast tappade jag hans mobil. Jag knep ihop ögonen och väntade på smällen som skulle höras. Men det kom aldrig. Allt som hördes var mina snyftningar.
Jag lät blicken falla mot golvet, och där låg hans Iphone på hans skinnjacka.
Jag visste inte vad jag gjorde längre, jag visste inte vad som hände. Jag staplade mot badrummet och sträckte mig efter den.
En minut, tre minuter, fem minuter. Allting stannade i den sekund jag hörde det ljud från stickan som låg på handfatet. Min hand dämpade mina snyftningar. Jag låste dörren och en sekund senare tog jag upp stickan.
Mina tårar började rinna och jag föll ihop på golvet med mina knän hårt tryckta mot min bröstkorg.


För er som inte förstod så var det graviditetstestet där på slutet. Men nu till frågan. 
ÄR HON GRAVID? ELLER INTE?
Justin fick sms från en B.M.F - någon som kan gissa varför? Det har varit med förut i novellen, i början. :D
För er som det blev lite mindfuck för genom bilden - den där med hästen som det står "drugs" på ville jag typ förmedla hennes yrsel men samtidigt en liten bit av nästa kapitel.
35+ kommentarer för nästa! - Från olika IP


Fråga: Är ni duktiga på att måla/teckna?
Mitt svar: Om jag lägger tid på det och har någonting att måla av så går det ganska bra men inte bara sådär på fri hand. Jag rentutsagt suger då. :P


Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 37 - Everything and nothing

Previously:
Det sved men absolut inte mycket. Med en rynkad panna stoppade jag ner handen igen och hittade källan till vad jag lyckats skära mig på. En dubbelvikt pappersark. Min panna rynkades ännu mer när jag närmare lyckats identifiera pappret. Mitt namn stod med en ful stil på den. 
Utan att fundera på vem det kan vara och inte vara så tog nyfikenheten övertaget och sakta vecklade jag ut papperarket. 
Någonting jag ångrar…
”Roligt att få ditt förhållande att svaja till. Din pojkvän sov djupt när jag raderade sms:et från hans mobil som jag skickade.”

15:e Augusti Söndag
Scarletts perspektiv:
Himlen var kolsvart. Höstlöven föll med små mellanrum från träden. Regnet som för ett tag sen slutat började droppa ner på mitt ansikte. Den svarta ytan på himlen som vanligtvis skulle vara prydd med måne och stjärnor var helt blank. Träden omkring mig tonade upp sig på alla håll och kanter.
Prasslandet av löven fick min blick att skjutas framåt. Det var den gamla varuhuset. Väggarna såg fallfärdiga ut och det fanns stora hål. Jag lyfte foten för att ta ett steg framåt när hela scenariot ändrades.
En kraftig vind drog över platsen och fick mitt hår att fladdra okontrollerat. Gnisslande ljud hördes. Precis som någon drog naglarna över en tavla. Jag knep ihop ögonen och la händerna för öronen men ljudet blev bara starkare och mörkare. Det lät som ett skrik av smärta.
Jag slog upp ögonen och möttes av en bländade gestalt. Formerna på kroppen bevisade klart och tydligt att det var en kille. Hans kropp och ansikte täcktes av svarta kläder. Ett ljussken började formas på konturerna av hans kropp och dra sig inåt. En fighter.
Just då, i den sekunden, som ljuset möttes från båda sidorna i mitten av hans kropp lyckades jag urskilja hur han höll i någon.
En människa.
En kille.
Killen jag skulle kunna döda för att skydda.
Hans bruna, hjälplösa ögon mötte mina. Huden i hans ansikte var slagen gul och blå och det droppade blod i samma tackt som regnet. Nej! Fightern som verkade uppfatta mina tankar tog ett hårdare grepp om hans hals.
Nej! Nej!  Jag upprepade ordet gång på gång. Jag försökte springa men mina fötter vägrade lyda.
Jag började hastigt pendla med ögonen mellan fightern och killen. Jag skrek men ljudet av min röst hördes inte. Regnet började smattra hårdare och jag föll ihop på den leriga marken.
Fightern började gå med långsamma steg mot mig och jag såg hur killens ögon började rulla bakåt av syrebristen. Jag vägrade inse att detta hände. Mina ögon kneps ihop av sig själva och hörde hur ett skott avlossnades från ingenstans. En tyngd i mina armar fick mig att spärra upp ögonen och möta Justins blodiga kropp i mina armar.

Min kropp slängs upp ur sängen och jag söker panikslaget efter Justin i det mörka rummet. Hans djupa andetag fick min blick att dras tillbaka till sängen och där låg han på mage med båda händerna under kudden. Han andades. Han var okej. Han var här.
Skakigt drog jag mina fingrar genom hans rufsiga hår för att verkligen inse att han var här. Bredvid mig. Jag slöt ögonen i några sekunder av lättnaden som fyllde mig.
Mitt hjärta slog dubbelslag varje gång jag såg hans leende. Varje gång han kramade om mig kändes det som om jag hade världen i mina armar. Hans läppar som mötte mina och sa dom tre orden som fick min kropp ur balans.
Jag är självisk som fortsätter behålla honom under den ständiga faran. Jag svalde hårt och försökte få bort bilderna från drömmen ut ur min näthinna. Hans sönderslagna kropp, blodet som rann, hans bleka hud.
Tyst snyftade jag och började kravla mig ut ur sängen för att ta en tankeställande dusch.
Detta var vad som hände när karma vände sig om och bet mig. Allt jag stod för, trotsade mig. Jag blev källan till min egen smärta.
En stark huvudvärk  spred sig och stängde av duschen. Mina rörelsen var långsamma och hackiga.
Jag virrade handduken kring mig och öppnade badrumsdörren. Jag kände inte av temperaturen kring min kropp. Det var tomt. Varken kallt eller varmt.
Jag såg och hörde allting men det vägrade stanna kvar.
Justin låg nyvaken i sängen och försökte fånga min blick men jag tittade bara ner i marken. Han kommer hata mig. Jag hatar mig själv.
”Babe?” jag slöt ögonen och skakade på huvudet åt hans oroliga röst.
”Gå och ta en dusch Justin, vi åker snart.” mumlade jag och vände mig så jag satt hukad framför min resväska. Kläderna låg både innanför och utanför, men istället för att packa drog jag fram ett par mjukisbyxor och sträckte mig efter Justin för att ta en av hans T-shirtar.
Jag trodde aldrig resan skulle sluta såhär. Att jag skulle balansera mellan två beslut. Ett bra och ett dåligt.
Jag hörde hur dörren till badrummet stängdes och bröt ihop. Tårarna började rinna nerför mina kinder och jag begravde huvudet i mina händer.
Jag är självisk. Jag kan inte låta dom fånga honom. Jag måste skydda honom.
Jag kände plötsligt hur två starka armar lyfte upp mig. Genom skynket av tårar tittade jag upp mot Justin som hade sin oroliga blick fastklistrad på mig. Hjärteslitande snyftningar lämnade min strupe okontrollerat och jag klamrade mig fast vid honom. Vägrade tro på mitt beslut var nästintill glasklart.
Han satte sig i sängen med mig i sin famn och började sakta vagga sida till sida. Han frågade och sa inget, – han förstod min tystnad när jag inte hade ord att säga - utan bara torkade mina tårar och fortsatte röra sig från sida till sida i lugnande rörelsen. Han skulle inte se mig såhär. Han skulle befinna sig i duschen nu.
Mina snyftningar började dö ut och jag kunde andas normalt igen. Tårarna hade slutat rinna. ”Jag älskar dig.” viskade jag och kramade hårt om honom.
-

Jag kammade igenom mitt hår och satte upp det i ett högt hästsvans. Jag visste inte vad som hade hänt på morgonen. Allting lämnade plötsligt min kropp bara. Men det var trots allt sanningen.  
Mitt inre började klamra sig hårdare vid det beslut jag kommit fram. Ingenting skulle kunna stoppa mig nu. Det var för Justins säkerhet.
Han kunde ha hittat någon annan. Någon som var normal och inte undangömde allting från honom. Han förtjänade bättre än mig.
Vi skulle snart åka till flygplatsen. Åka hem. Där allt drama fanns.
”Vi kan bara stanna här och aldrig åka tillbaka.” viskade Justin raspigt i mitt öra och slingrade sina armar runt min midja. Han började lämna små försiktiga pussar på min hals.
Orden klingade så rätt i mina öron men det skulle inte hända inom den närmaste tiden. Jag kunde inte bara släppa allting för att jag vill. Jag var tvungen att fånga fighterna. Jag var tvungen att finnas där för Lucas.
”Vi kan inte.” viskade jag utan att tänka klart. Känsloexplosionen i morse hade tagit alla mina krafter.
”Varför?” viskade han, men lät inte alls så förvånat som han ville verka.
”Vi kan inte släppa allting. Både du och jag har skolan. Killarna behöver dig. Min familj behöver mig.”
Jag måste skydda Stratford. Du är kriminell.
”Den här diskussionen är inte över.” flinade han och jag var glad att det inte blev någon pinsam situation. Med ett litet leende lämnade jag en fjäderlätt på hans kind och började dra med honom ut ur rummet.
Justin låste noga dörren innan vi tillsammans satte oss i Range Rovern som Damon och Matt satt i redan. ”Är allt klart?” frågade Matt när Justin började köra ut från uppfarten.
”Allting är klart.”
Resan tog inte alls lika lång tid som det gjort för att åka från flygplatsen till huset. Istället för att gå igenom glassdörrarna på framsidan så fortsatte Justin köra tills vi kom till baksidan där två killar stod. Båda lika uppbyggda. Ena av dom var mörkhyad och hade svart hår som var spikad uppåt. Hans känslolösa ansikte hade skarpa drag och man såg klart och tydligt ärret som löpte längst hans vänstra kind. Den andra killen var motsatsen. Ett brett leende uppenbarandes på hans läppar. Han var solbränd och hade mörkblont hår.
Justin drog ut nyckeln och motorn dog ut. Han gav mig ett spänt leende samtidigt som han steg ut. Damon och Matt följde hans exempel från baksätet medans jag böjde mig ner för att se att jag hade allt det nödvändiga i väskan, innan jag steg ut.
Utan att uttala några ord till killarna så gav Justin nyckeln till dom och greppade tag i min hand och började dra mig in till byggnaden. Förbryllat tittade jag bakåt och möttes av resten av gänget följde efter oss. ”Vem var dom?” mumlade jag och tog ett fastare grepp om hans hand för att inte snubbla i den fart han gick. Han var så känslolös och kall plötsligt. ”Inga.”
Jag orkade inte argumentera med honom. Jag ville inte att vi skulle lämna semestern värre än vad det redan var. ”Okej.”

Jag vägrade sova någonting under resan. Rädd för att drömmen skulle jaga mig igen och få mig att vakna kallsvettig. Alla somnade efter någon timme och jag försökte sysselsätta mig med filmer och mat.
Att stå på stadig mark igen efter en lång flygresa har aldrig varit så behaglig än vad det var då.
Jag lutade trött mitt huvud mot Justins axel och gav upp försöken om att inte somna. Det var en halvtimme från flygplatsen och mitt hus och mina ögonlock höll på att stängas närsomhelst.
Damon körde denna gång och pratade med Matt som satt bredvid honom i passagerarsätet. Caroline, Bruce och Carlos hade jag sagt ett snabbt hejdå till innan dom började köra åt andra hållet från flygplatset.
Musiken dunkade lugnt från mina hörlurar och fick min kropp i trans.
”Är du trött?” frågade Justin och kysste min hjässa samtidigt som han smekte min arm. Sakta nickade jag.
And you can see my heart beating.
You can see it through my chest.
Said I'm terrified, but I'm not leaving.
I know that I must pass this test.
So just pull the trigger.

Mitt medvetande började försvinna ifrån mig och Justins smekningar kändes mindre tills jag försvann in i mörkret.

”Vi ses imorgon babe.” viskade Justin i mitt hår där jag klamrade mig fast vid honom utanför ytterdörren till mitt hus. ”Jag saknar dig redan.” min röst var knappt hörbart. Han skrockade och spände sina armar kring min kropp.
”Jag älskar dig.” jag kunde se framför mig hur han hade ett brett leende på sina läppar.
Hela familjen visste säkert vid det här laget att jag stod utanför dörren, då Kevin säkert hade informerat dom om mina tankar som kom tillbaka till honom efter fyra dagar. Jag var glad att dom inte sprang ut och slängde sig över mig.
”Jag älskar dig också.” viskade jag och pressade ihop våra läppar. Hans läppar rör sig i mjuk takt med mina medans hans händer smeker min korsrygg.
”Jag ringer dig innan jag somnar.” log han och lämnade en snabb puss på min kind. Jag ville inte att han skulle åka även om det bara var för några timmar. Men gav in efter några sekunder och släppte honom med en suck. ”Hey… jag kommer inte försvinna för alltid.” Lögn.
”Lovar du?” viskade jag och slöt ögonen i några sekunder innan jag öppnade dom igen. Med en rynkad panna stirrade han in i mina ögon i några sekunder. ”Jag lovar.En till lögn.

 "I promise."

Försiktigt nickade jag och kysste hans läppar igen och såg efter honom hur han gick tillbaka till Range Rovern och satte sig. Han vinkade mot mig och jag besvarade den halvhjärtat.
Skydda honom. Skydda honom. Skydda honom.
Jag kände hur en ensam tår rann nerför min kind men jag torkade bort den snabbt och öppnade dörren för att komma in till värmen.
”Jag är hemma!” ropade jag och på mindre än en sekund blev jag överröstad med kramar.
Jag skrattade när Lucas lyfte upp mig och började snurra mig runt. ”Jag har saknat dig syrran!” jag slingrade mina armar kring hans nacke och mumlade ett ”jag har saknat dig också” i hans öra.
”Du har växt till dig.” mumlade jag förundrat när han släppt ner mig. Hans muskelbyggnad var mycket kraftigare och hans ansiktsdrag hade blivit skarpare. ”Den här extrakraften har bara gjort gott.” flinade han. Jag skrattade och sparade ämnet om vad hans kraft var till senare.
”Hur var det?” frågade Rick och mitt leende tonade bort lite. ”Bra.”
Kevin tittade förbryllat på mig och jag kände hur han försökte komma in i mina tankar för att hitta källan till mitt beteende. Men det slutar utan framgång. ”Vad har hänt här omkring?” försökte jag för att ta bort uppmärksamheten från mig själv. Jag orkade inte med alla frågor om jag berättade om exakt vad som hänt.
”Ingenting. Tomt och tråkigt. Jag kände mig normal.” jag skrattade i slutet av Kevins mening och nickade. En kort tystnad la sig över arean omkring oss men jag bröt den. ”Det är ganska sent och jag är trött. Vi får prata mer imorgon.”
”Scarlett?” jag spände hela kroppen. Rick skulle aldrig säga hela mitt namn om det inte var någonting viktigt. Försiktigt hummade jag och höjde blicken från golvet och möttes av killarnas och Victorias ryggar som försvann in i köket.
Perfekt. Nu vill han prata själv. Sarkasm i varje ord.
”Vi går till utsidan.” jag suckar och drog stelt fram mitt cigarettpaket jag ytterfacket av min resväska, och följde efter Rick som redan höll upp dörren åt mig.
Det var längesen jag fått känna den lugnande röken i mina lungor. Rick stod tyst bredvid mig och följde min hand med blicken, då jag förflyttade den hela tiden för att känna cigaretten mellan mina läppar.
Trots att det endast var augusti så hade löven redan bytt färg till den orangebruna. Små högar som skulle växa, täckte ytan runt om trädstammen.

Lucas gnydde till och vred sig i smärta där han låg inlindat i täcket på sin säng. Födelsedagar skulle vara roliga, right? Speciellt när man fyller sjutton. Det sista året innan man blir myndig och får allt ansvar slängd över sig. Men nej, för fighters var det allt annat än roligt. Det var den födelsedag som man blev plågad av en smärta så starkt att du endast ville bara lägga dig ner på marken och dö. Det är då en fighters extrakraft bildas. 

”Hur har det gått med Lucas?” viskade jag och studerade den lysande askan som tonades till grått när den föll från cigaretten till marken. Jag ville prata om detta med alla men visste att det var enda sättet att få bort Ricks tankar ifrån mig. Även om det var för några minuter. ”Han kan inte behärska kraften så bra ännu, men jag hjälper honom på alla sätt som finns.” sakta nickade jag och ställde ännu en fråga. ”Vad är det för kraft?”
”Spårning.” jag höjde på ena ögonbrynet och vände mig fullt mot Rick. ”Spårning?”
Han nickade sakta och kliade sig löst i pannan. ”Han kan söka upp människor inom fem kilometer.”
Imponerat nickade jag. Hans kraft skulle hjälpa oss en hel del men sedan slog en tanke mig.
Han kan inte behärska kraften så bra ännu…?” mitt påstående blev en fråga.
”Han kan inte exakt säga vart hon eller han befinner sig. Det kan lika gärna var en kilometer bort från just den platsen han kommer fram till.” jag nickade sakta och vände tillbaka blicken mot den tätbyggda skogen som var äckligt lik min dröm. Den skrämde mig inte lika mycket nu, då jag glömt bort detaljerna men jag mindes fortfarande Justins medvetslösa kropp i min famn. Jag knep ihop ögonen.
”Vad hände exakt där borta?” jag visste att frågan skulle komma och svarade honom kort.
”Allt och inget..”


Någon som vågar gissa på vad hennes beslut är? 
Jag vet att det var lite mindfuck i detta kapitel men det kommer klarna ut längre fram, promise!
Era kommentarer gör seriöst min dag, så många söta ord. Jag älskar er! ♥
Lyckades jag lura någon där i början? Ingen? Okej? =/

29+ kommentarer för nästa!


Fråga: Vad vill ni jobba med när ni är vuxna?
Mitt svar: Har planer på att bli advodkat men det varierar dag på dag. :)

 


Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 36 - Go back

Previously:
Tidigare händelserna sköljde över mig och fick skuldkänslorna att bubbla inom mig, hur mycket jag än ville neka dom. 
Jag ångrade min reaktion mot honom och att jag tillät mig själv att bli dragen av stundens hetta. Jag hade kunnat tänka klart och lyssnat på honom. Men jag gjorde det exakta motsatsen.
Försiktigt vred jag av vattnet och virrade en handduk kring min kropp innan jag steg ut i det tomma sovrummet. Jag vet inte vad jag hade haft att vänta mig. Kanske att Justin hade suttit på sängen?
Med håret i en bulle och en enkel klänning sittandes på min kropp, gick jag ut ur sovrummet, nerför trapporna.
Jag ville att han skulle förklara. Vem var jag att döma när jag hade lika många hemligheter? Den ena värre än den andra.

Scarletts perspektiv:
Min strupe var igentäppt och mina ögon sved.
Alla nerver i min kropp ville slänga sig in i Justins famn när jag såg honom sittandes i en av dom två fåtöljerna, i vardagsrummet med huvudet vridet mot fönstret. ”Justin…” min röst dog ut i en tyst viskning. Jag vågade inte säga någonting. Men visste att jag var tvungen.
Han vände sin blick mot mig och trots hans ögon som fortfarande var svarta, kunde jag skilja ut spår av sorg. Jag tog ett djupt och började sakta gå fram till fåtöljen mittemot hans.
Jag följde mina fingrar med blicken, när jag löst drog dom över det svarta tyget som täckte fåtöljens  ytan.  ”Jag… jag är ledsen för hur jag reagerade…” medgav jag och tvingade mig själv att möta hans ansikte för att se reaktionen.
Han log lite och lyfte blicken från golvet. Utan några ord reste han sig och gick med långsamma steg fram till mig. Han hukade sig över mig och stödde sig på armstöden som fanns på båda sidorna av min kropp. Den lilla gesten tvingade mig att trycka min rygg mot soffan. Jag kände mig så liten, rädd, hjälplös.
Hans ögon var fortfarande lika svarta längst in i irisen medans området längre ut började få tillbaka sin bruna nyans.
”Babe…” den lilla ordet fick mitt hjärta att hoppa över ett slag. Han slickade lugnt sina läppar innan han började prata. Snabbt. Nästa så att jag knappt kunde urskilja hans meningar och ord.
”Jag vet inte vad du svamlade om förut men du borde veta att jag aldrig skulle vara otrogen mot dig, och absolut inte med någon som Cassandra.” han tog en kort paus samtidigt som jag lyssnade noga på vad han hade att säga. ”Hon var bara till en sak för mig, och det var sex. Min kropp var fucked up precis som min hjärna var då. Men sen så bestämde du dig för att komma fram och fråga vart rektorns kontor var och bröt dig genom alla murar jag lyckats bygga genom åren.” han skrattade tyst vilket fick mig att le.

”Hej.”  sa jag helt avslappnad och vände alla blickarna mot mig. En vissling hördes från Matt som satt bredvid Damon och jag gav honom ett leende.
”Och vad vill en sexig chick som dig?” frågar Damon och biter sig i läppen. 
”Veta vart rektors kontor är.” säger jag rakt på och vänder blicken tillbaka mot honom. Jag känner hur de andra killarnas blickar bränner  på mig. ”Badass, inte ens ett snälla.” mumlar han och jag rycker oskyldigt på axlarna. ”Korridoren längst bort, dörren till vänster.” mumlar han vidare, och blinkar och nickar bakom mig.
Precis när jag skulle vända mig om sträckte Justin fram handen. ”Bieber.”
 

”Till saken jag vill komma är… med dig var det inte sex igår eller natten före, det var lovemaking. Någonting jag aldrig känt förut. Den horan kan tråna hur mycket hon vill efter mig, men på slutet av dagen så är du den enda. Jag älskar dig. Glöm inte det.” jag bet mig själv i läppen för att inte bryta ut i lyckotårar av hans ord. I just den sekunden så blev jag säker på att hon endast är ett minne blott för honom. Och för mig också nu.
Långsamts smekte han mig över håret och travade sedan ner med handen till min haka. ”Förlåter du mig?” frågade han i en viskande ton. Det fanns inte längre någonting för honom att be förlåtelse om. Men jag nickade ändå – mest rädd för att jag skulle bryta i tårar om jag öppnade munnen.  Jag log och sträckte på mig för att lämna en kyss på hans läppar. Den var öm och försiktig.
”Ser man på. Kärleksparet lyckades lösa allting?”
Jag himlade med ögonen inombords av irritation som från ingenstans fyllde mig, och släppte Justins läppar. Sakta vred jag huvudet mot Damon som hade ett brett flin på läpparna. Han visste vad han gjorde för att reta upp mig. Och han var bra på det.
”Jag svär Damon. Den dag du får en flickvän ska jag reta gallfeber på dig.” hotade jag.
Han skrockade och blinkade åt mig. Någonting som fick Justin att stelna till i sin – fortfarande – böjda position över mig. Damon som också såg det började prata. ”Dela med dig Justin. Hon är het.” Justin började skaka i kroppen och genast la jag en hand på hans kind för att känna hur hans kropp slappnade av under min beröring.  ”Jag gillar inte att dela.” muttrade han och fångade mina ögon i en stadig kontakt. Den bruna färger var tillbaka och även dom speciella små glimten han hade.
Jag ryckte till av den höga dunsen som plötsligt kom från övervåningen, tätt följt av Carlos svordomar. Ljudet ekade mellan väggarna.
Justins skakade på huvudet med ett suck och slöt ögonen.
Försiktigt kikade jag över hans axel och fick se i rätt sekund hur Damon hoppade över soffans ryggstöd och fångade sedan fjärkontrollen i ett enkelt svep.
Jag himlade med ögonen – trots att han hade gjort det på ett smidigt sätt, så kunde han lika gärna gå dom få stegen som krävdes för att komma runt och sätta sig som en normal människa. Men än en gång… ingen i detta hus är en ”normal människa.”  Möjligtvis Caroline, men det skulle inte dröja länge innan hon också blev en utanför mängden.
Jag skakade bort tankarna och la armarna kring Justins midja där han nu stod framför mig. Försiktigt lutade jag huvudet på hans mage och kände hans händer flätas in i mitt hår.
”Babe…?” jag hummade till och slöt ögonen för att kunna känna av hans närhet till max.
”Längre ner.”
Jag rynkade på pannan men sekunden efter förstod jag hans mening och spärrade upp ögonen. ”Verkligen roligt Justin.” mumlade jag sarkastiskt och backade undan från honom. Jag la upp armbågen på stödet och la handen under hakan.
”Jag skojar bara med dig baby. Jag älskar dig.”
”Jag älskar dig också.” sa jag efter några få sekunder. Hans ansikte hade ett retsamt uttryck vilket fick mig att fundera. ”Och det andra får jag förr eller senare.”
”Justin!” tjöt jag och boxade honom i magen. Han började skratta och små irriterat vände jag blicken mot Bruce som hade kommit till vardagsrummet nu också, med Caroline vid sin sida. Hon sprack upp i ett leende när våra blickar möttes, och gjorde tummen upp. Jag skakade på huvudet med ett generat leende och tittade ner i golvet, men hann inte göra det länge innan jag kände fingrar under min haka som lyfte upp min blick.
”Jag älskar dig Scar.”
-

Jag sträckte på min kropp där jag låg i sängen tillsammans med Justin bredvid mig. Jag hade tvingat honom att titta på film med mig. Trots att det tagit både många om och men, så gick han med på det. Skärmen blev svart och eftertexterna började fladdra förbi.
En gäsp slank ut ur min mun. Sömnen började komma tillbaka med stormsteg. Jag skulle kunna lätt somna nu, men jag visste om jag gjorde det så skulle jag inte få någon sömn under natten.
Ur ögonvrån såg jag Justins flin. Han lutade huvudet åt sidan som om han övervägde någonting. Förvirrat vred jag huvudet mot honom i hopp om att kunna finna svaret till hans beteende, men hann inte leta länge innan han började prata.
”Jag undrar…” började han och flinade sexigt mot mig. Jag svalde hårt när han drog mig närmre sin kropp. ”…vill det här piggna upp dig?” han pressade omsorgsfullt upp min haka uppåt, så våra näsor nuddade varandra. Jag kunde känna hans varma andetag som krockade med min mun. Om jag bara lutade mig närmre… mina tankar blåste bort när han attackerade sina läppar mot mina. Kyssen var mjuk och mild, men den innehöll mycket mer kraft än vanligt. Jag kände allting smälta inom mig. Min mening, min existens var meningslöst. Tills nu.
Andfått backade vi båda undan. Hans leende avspeglade sig på mina läppar och jag begravde genast mitt varma ansikte i gropen mellan hans axel och käke. Hans armar spändes omöjligt hårdare om mig. Jag skulle göra vadsomhelst för att ligga såhär för alltid, utan några bekymmer och problem.
”Vad säger du om att gå ut nu? Jag vill visa dig en sak.”
Mitt hjärta hoppade över ett slag och började slå hårdare mot bröstkorgen, när han nämnde ordet ”ut”. Hans röst var lugn och mild men inte ens det fick harmonin kring oss att stanna länge.
Tanken som aldrig slagit mig tidigare gjorde just det. Men vid fel tidpunkt. Tänk om någon skulle vaka över oss, precis som igår kväll?
Det sista jag ville var att utsätta Justin för fara. Hans fiender var ingenting mot mig tillskillnad mot vad mina var mot honom och gänget. ”Scar, baby?” mumlade han frågandes och sköt bort mina tankar. Försiktigt träffade jag den varma huden på hans hals med mina läppar innan jag sakta nickade åt hans första fråga och trotsade mina egna överbeskyddande tankar. Jag var och är självisk.
-


”En fågel viskade att du alltid velat åka motorcykel.” utan att svara Justin så tog jag flera steg närmre dom två svarta motorcyklarna, som stod prydligt parkerade i mitten av den lada liknande huset vi befann oss i. Fascinerat drog jag med handen över den blanka ytan som avspeglade mitt ansikte.
Jag vet inte hur många gånger jag tjatade hål i huvudet på mamma och pappa om att få en motorcykel. Men alltid var det samma svar, ett enkelt nej. Jag visste inte hur Justin hade fått reda på det, men jag var glad att han hade gjort det.
”Babe, det är bara motorcyklar.” chockat vände jag mig om och öppnade och stängde munnen för att kunna säga någonting. ”Bara? Vet du hur länge jag velat åka!?” det sista nästintill skrek jag och slängde mig kring hans hals.
Än en gång kändes våra roller ombytta, jag borde vara den som var ointresserad medans han borde vara den som skulle dra in varje detalj från motorcyklarna.
Hans skratt kittlade mig i nacken, samtidigt som hans armar lindades kring min kropp.
Plötsligt kändes inte min korta klänning lika bekväm och perfekt som det gjort för några timmar sen. Jag skyllde det hela på Justin, då han aldrig nämnt någonting om vart vi skulle eller vad vi skulle göra.
Men jag tänkte inte låta en liten tygbit dra mig ifrån det jag velat göra sen jag fyllde tretton.
”Vill du åka på en åktur?”
”Såklart! Vart tar du mig?” tjöt jag glatt och släppte honom.
”Nej babe. Jag menade på mig.” flinar han.
-

Jag gick ut ur rummet med en handduk kring min midja. Ett osuddbart leende var målat på mina läppar. Jag hade aldrig haft så roligt, och att få uppleva det med Justin gjorde saken endast bättre. För att inte verka som den överbeskyddade flickvännen jag egentligen är, tvingade jag ner honom för att ta en öl med killarna, medans jag tog en välbehövd dusch efter det leriga åket.
Trots lyckan som fyllde mig topp till tå så fanns fortfarande dom bittra tankarna kvar i mitt bakhuvud. Dom tankarna som tänkte på Justin i första hand.
Med ett djupt andetag sköt jag bort tanken och vägrade låta den förstöra min humör för den kommande, och sista natten här. Någonting jag inte tänkt på förrän Justin hade påpekat det när jag frågat om vad vi skulle göra imorgon. ”Åka tillbaka till Stratford.” hade han svarat. Tiden här hade svischat förbi, och både gett mig dåliga och bra minnen att ta med mig hem.  Hem…Källan till all drama. Min mage krympte ihop och jag kände den oroliga känslan.
Jag hukade mig ner över min väska och började gräva med min ena hand i jakt på mina älskade mjukisbyxor medans den andra höll hårt i handduken.
I all hast känner jag någonting vasst mot min pekfinger. Snabbt drog jag upp handen och tittade på den lilla jacket som det sipprade ut några få droppar blod ur. Det sved men absolut inte mycket. Med en rynkad panna stoppade jag ner handen igen och hittade källan till vad jag lyckats skära mig på. En dubbelvikt pappersark. Min panna rynkades ännu mer när jag närmare lyckats identifiera pappret. Mitt namn stod med en ful stil på den.
Utan att fundera på vem det kan vara och inte vara så tog nyfikenheten övertaget och sakta vecklade jag ut papperarket.
Någonting jag ångrar…
”Roligt att få ditt förhållande att svaja till. Din pojkvän sov djupt när jag raderade sms:et från hans mobil som jag skickade.”


TACK FÖR ALLA KOMMENTARER! 40 STYCKEN?!?!? OMG. ♥♥
DÖDA MIG INTE FÖR SLUTET! Lol, jag älskar att retas med er ovh avsluta mitt i allting. :P
Hur tror ni det kommer blir när dom kommer tillbaka?
Det var någon som ville att dom inte skulle förlåta varandra och sånt nu, men var lugn. Även om det hände så har jag mycket drama på G när dom kommer tillbaka. ;)
En retsam Justin där i vardagsrummet eller vad tycker ni? :P
-
Klarar ni 40 kommentarer till? Från olika IP. ;)
-
Fråga: Tycker du om att skriva berättelser/noveller? :)
Mitt svar: Det är nog ganska självklart att svaret är ja från min sida. Önskade att jag skulle kunna skriva varje dag men jag får nästan aldrig tid. =/

Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 35 - Dark secrets

Previously:
Jag ryckte till av den plingande ljud som tillhörde min mobil. Jag förbannade mig själv över att jag inte lämnade den kvar i huset. 
Jag stoppade en skakig hand i min ficka och slöt fingrarna runt min Iphone som lyckats bli iskall. 
Hur mycket jag än ville att det skulle vara Justin så ville jag dubbelt så mycket att det inte skulle vara han. Jag orkade inte med mig själv just nu, så att behöva ha honom vetandes om att jag inte var närvarande gjorde endast saken värre.
Tur i oturen, var min enda tanke. 
”Okänd” var sändaren jag hade fått den korta sms:et - som innehöll en bilaga – av. 
Den lilla mening och bild lyckades vända uppochner på hela mitt liv på mindre än två sekunder…

Scarletts perspektiv:
Bilden var en exakt kopia på hur jag hade suttit från mindre än fem sekunder sen.
”Jag borde tycka synd om dig men det gör du tillräckligt själv.”

Hjärtat saktade ner i några sekunder innan den återtog dubbelt så snabb takt. Mobilen for ut ur mina händer och mötte den steniga marken,  med skärmen före.
Jag lyfte huvudet men fann det endast tomt. Inga ljud hördes förutom min skenande puls och snabba andetag. Alla mina muskler var på helspänn och vaksamt sökte jag mig runt mellan stenklipporna med blicken.
Rädsla var det sista jag kände, men jag visste att jag inte kunde möta vem det än var nu. Jag kunde knappt kontrollera mig själv.


Jag blickade ner på den müslifyllda skålen. Min aptit hade försvunnit och innehållet i skålen såg bara äcklig ut nu. En djup suck for ur min mun och jag släppte skeden jag höll i handen.
Bilden jag fick igår kväll vägrade lämna min näthinna.
”Jag borde tycka synd om dig men det gör du tillräckligt själv.”
Jag hade sökt runt på hela stranden trots att sömnen hade börjat smyga sig fram på min kropp. Det enda jag hade upptäckt var fotspår i den leriga stigen innan stranden. Till min förlust så hade dom tillhört mig själv. Jag tvivlade på att en människa skulle kunna vara så skicklig. Inte en enda detalj hade spillts. Hur lite jag än ville inse det så kunde det vara en fighter. Någon som kanske Kayla hade skickat efter oss.
Med trötta fötter hade jag tillslut kommit hem igen och hade klockan varit mer eller mindre åtta på morgonen. Istället för att lägga mig ner och sova, så hade jag gått till köket och det leder oss till nutid.
Mjukiskläderna satt fortfarande på min kropp och jag kände mig smutsig. En dusch var välbehövd men jag hade ingen ork kvar i kroppen.
Jag ryckte till av dom starka armarna som plötsligt kramade om mig bakifrån. Varma läppar trycktes mot min hals och fick mig att sluta ögonen. Inte i njutning utan helt enkelt för att reagera som jag alltid brukade göra över hans gester och handlingar. Situationen kändes stel från min sida men jag kunde alltid spela. Precis som han hade gjort.
”God morgon babe.”
Utan att svara honom tryckte jag min kropp närmre hans. Han lämnade en fjäderlätt kyss på min kind och vred sedan mjukt min kropp mot sin.
Det brände efter hans händer som tog på min kropp trots att ett tjockt lager tyg var i mellan. Men jag tänkte inte visa mig svag.
Jag känner mig så utnyttjad.  Det var en lögn. De söta saker som han sade, den söta texter, de sena telefonsamtalen. Allt var en vit lögn. Han använde mig tills jag inte behövdes längre. Det var vad jag försökte intala mig själv.
Jag skulle spela med till min slutpunk kom och om han inte berättade om sms:et frivilligt så skulle det inte sluta bra.
Jag både såg och kände hur hans ögon fastnade under mina. Jag skulle gissa på att jag hade mörka ringar.
”Har du inte sovit?” mumlade han och smekte försiktigt med sina tummar över den mörka ytan. Sakta skakar jag på huvudet och avslutade vår ögonkontakt. Huset var fortfarande tyst, men det var en självklarhet. Klockan var endast lite över åtta och alla var bakfulla.
”Varför?” han la sin pekfinger under min haka och vred min blick tillbaka till sin.
”Jag kunde inte.” andas jag fram och sluter ögonen i några sekunder innan jag öppnar dom igen och ser den bekymrade rynkan mellan Justins ögonbryn.
”Kom, vi går och lägger oss.” han gled ner med sin hand från min midja för att kunna fläta ihop våra fingrar. Villigt följde jag efter honom när han började dra mig mot trappan.
Han la sig före mig i sängen och klappade på platsen bredvid sig. Utan att uttala några ord la jag mig bredvid honom och kröp närmre hans bröstkorg. Hur mycket jag än ville så kunde inte mitt hjärta stå emot honom.
”Scarlett jag älskar dig.” allvaret i hans ögonen fick mig rädd, och i några sekunder började jag tro på den faktum att han visste allra mörkaste hemligheter.
Orden som vanligtvis skulle flöda fritt ur min mun kom hackigt fram. ”Jag älskar dig också Justin.”
När jag väl trodde att jag inte skulle behöva pressa mig ytterligare för att han inte skulle misstänka någonting så tryckte han ihop våra läppar. Allting gick så fort.
Han kysste mig mjukt men sedan med kraft, samtidigt som jag frös till i hans armar. Jag ville att det skulle vara riktigt, men kunde inte gå med i fantasin. Det gick inte och allting som fyllde mig var dom bittra minnena.
-

Det var lättare sagt än gjort att spela med. Varje kyss, beröring, mening som han gav och sa till mig irriterade mig, samtidigt som jag ville ha mer. Mitt liv balanserade på en tunn lina som antingen fick mig att falla åt ena kanten och få ett utbrott på honom, eller den andra kanten där jag skulle börja gråta för vilken idiot jag är mot honom. Sen kyssen i sängen så hade jag varje gång vridit huvudet åt sidan så hans läppar skulle möta min kind istället. Någonting han börjat störa sig på men jag viftade bara bort det.
Jag justerade min position i soffan. Mina öron lyssnade på vad killarna pratade om där de satt vid altanen på utsidan förutom Justin, medans mina ögon var fastklistrade på TV:n. Trots det så lyckades jag inte uppfatta någonting från min omgivning.
Jag hade varken hört någonting från Rick eller hört av mig till honom. Det första borde vara positivt då han endast skulle ringa om någonting dåligt hände Lucas…-
”Babe, har du lust att hänga med till stranden?” ropade Justin från övervåningen och jag suckade tyst men skakade på huvudet. Mer åt mig själv än honom. Stranden påminde om bilden och bilden påminde om gårdagen vilket i sin tur slutade på alla möjliga negativa sätt.
”Scar? Vad fan är det med dig idag?” han lät mycket närmre än vad jag hade förväntat mig.
Meningen kom ut hårt och fick mig att bli irriterad. Alla spår av harmoni jag lyckats bygga upp, försvann. Bara sådär.
”Du kan gå med Cassandra!” bröt jag ut och satte mig rakt upp soffan utan att vända mig om. Det enda jag hörde var hans andetag, och min egna puls som dunkade hårt. Damons röst som tidigare ekat högt från altanen hade också tystnat.
”Vad i helvetet svamlar du om? Är detta om vad hon sa igår kväll? I sådana fall var det endast rent skit. När ska du förstå att det är dig jag vill ha?” jag skakade på huvudet gång på gång.
Irritationen var på topp, men jag hade kontroll över skenet. Ett felsteg och hela min historia skulle vara blottad inför hans ögon.
Utan att svara honom reste jag mig snabbt från soffan och började gå upp för trapporna. Jag hörde hans tunga steg bakom mig i samma sekund som jag slog upp dörren till vårat sovrum.
Nästan alla mina tankar var blanka, det enda som fanns kvar var att visa honom sms:et som fått mig att springa ut mitt i natten, som fått mig att tappa kontrollen, som fått mig att veta att vi hade fiender efter oss vart vi än gick.
Jag fann mitt mål och tog genast upp hans svarta iphone som tidigare hade varit slängd på den obäddade sängen.
”Vad gör du?” jag ignorerade hans fråga och tryckte snabbt in mig själv på alla hans smskonversationer.
Bruce, Melissa, Amy, Damon, Matt, Chloé… alla möjliga namn skrollade jag förbi utan att hittade den slampans.
”Vad fan letar du efter!?” röt Justin tillslut och fick mig att slänga upp huvudet. Vilken tjej som helst skulle vara rädd nu, men jag var inte vilken tjej som helst. Han borde vara den som var rädd för mig.
”Du har tagit bort sms:et från henne så att jag inte skulle se det?” mitt påstående blev till en fråga. Jag slängde hans mobil på sängen igen och drog frustrerat händerna genom mitt småfuktiga hår. Mitt huvud började dunka av hans ilskna röst och jag slöt ögonen för att slippa se hans svarta ögon.
”Vilket jävla sms?”
”Scarlett fucking ignorera mig inte!”
”Cassandra! Okej!?” jag slog ut med händerna och drog in djupa andetag från näsan för att lugna ner mig själv. ”Horan du låg med flera gånger förut! Hon skickade ett sms som fick mig att stanna uppe halva natten. Jag förstår inte varför du fortfarande ljuger? Låter det bättre i dina öron? Ser mina tårar bra ut i dina ögon?” jag pratade snabbt och orden slingrade sig in i varandra.
Min kropp skakade av känslorna jag kände. Ena sekunden var jag arg medans i nästa ville jag bara låta någon döda mig. Smärtsamt. För jag visste att i slutändan skulle det vara värt.
Jag knöt försiktigt mina nävar och började gå mot badrummet utan en endaste blick tillbaka. Det sista jag hade sett var att han stått i mitten av rummet med blicken fäst på golvet.
-

Jag ryckte till i det kalla vattnet av ett högt duns som ekade i rummet utanför.
Mina ögon sved efter alla salta tårar jag släppt. Jag förstod inte varför jag hade gråtit. Det borde vara han som skulle be om ursäkt och känna skuldkänslor. Inte jag.
Flera gånger blinkade jag för att få bort sömnen från min kropp.
Försiktigt - rädd för att halka - reste jag mig upp ur badkaret – jag lyckats somna i - och sträckte mig efter duschslangen som sekunden efter började spruta varmvatten. I samma takt som vattnet rann över min kropp så började mina tårar också falla. Tidigare händelserna sköljde över mig och fick skuldkänslorna att bubbla inom mig, hur mycket jag än ville neka dom.
Jag ångrade min reaktion mot honom och att jag tillät mig själv att bli dragen av stundens hetta. Jag hade kunnat tänka klart och lyssnat på honom. Men jag gjorde det exakta motsatsen.
Försiktigt vred jag av vattnet och virrade en handduk kring min kropp innan jag steg ut i det tomma sovrummet. Jag vet inte vad jag hade haft att vänta mig. Kanske att Justin hade suttit på sängen?
Med håret i en bulle och en enkel klänning sittandes på min kropp, gick jag ut ur sovrummet, nerför trapporna.
Jag ville att han skulle förklara. Vem var jag att döma när jag hade lika många hemligheter? Den ena värre än den andra.


Saker börjar sätta fart nu, vad tror ni kommer hända?
Kommer Scarlett och Justins förhållande hålla? Vem tror ni är personen som skickar alla sms, bilder och brev? 
Många frågor och den enda som vet svaret är JAG! ^^ Ni kan alltid gissa. ;)
Minst 30 kommentarer - från olika IP-adresser - för
nästa - det är klart!
-

Fråga: Om du fick ändra vadsomhelst med dig själv, vad skulle det vara? (Inte utseendemässigt.)
Mitt svar: Jag skulle vilja kunna vara mer pratglad när jag träffar någon för första gången. Alltid är jag blyg och håller mig i bakgrunden. =/


Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 34 - Burning coal

Previously:
Jag satte mig i Justins knä och hann se hans retsamma flin innan jag tryckte mina läppar mot hans. Han blev småchockad av kraften jag använde men besvarade snabbt kyssen. Hans händer sökte på min kropp tills dom nådde min rumpa och han klämde till. En flämtning lämnade min mun och han tryckte genast in sin tunga och vi började utforska varandra.
”Jealous baby?” viskar han andfått när vi släppt varandra. Jag himlade med ögonen och vände mig om så jag var ansikte mot ansikte med den största bitchen på jorden. 
Hon såg ut att vilja klösa mig här och nu, vilket roade mig bara.
”Hej Cassandra.”

Scarletts perspektiv:
Dom saker jag gör för dig Justin… Istället för att slänga fram första, bästa elaka mening så tvingade jag mig själv att besvara hennes leenden, se glad ut och svara trevligt.
Jag skulle lätt kunna hoppa på henne här och sedan radera minnet på alla som såg det, men satt kvar i Justins famn. Jag försökte koncentrera mig på hans varma andetag som träffade min nacke med jämna mellanrum, hans tummar som rörde sig i cirkelrörelsen på mina lår. Allt för att inte låta irritationen få det bästa av mig.
Jag klistrade på ett leende för att avspeglade hennes, och började långsamt studera henne från topp till tå. En svart klänning satt på hennes kropp, som fick henne att se någorlunda bra ut istället för slampig. Första gången.
Varje gång spotlighten åkte åt hennes håll så kunde jag ta in en mer detalj än föregående gång. Som att hennes hår hängde slitet längst hennes axlar, eller att hon hade röda pumps.
Onödig information som mer än häften av tjejerna tittar på hos andra tjejer.
”Scarlett, vad gör du här?” hon slog ut med händerna som i att just visa vart jag befann mig.
”Jag tänkte precis fråga dig samma sak!” tjöt jag glatt och himlade sedan osynligt med ögonen.
För varje minut som gick så åkte en droppe av alkoholen i min kropp till den irriterade sidan.
”Lite time off, skolan tar alla krafter.” jag nickade ointressear åt hennes svar och tryckte min rygg närmre Justins bröstkorg. Blondiner är verkligen dumma… jag menar hon glömde bort på mindre än två minuter att jag inte svarade på hennes fråga.
Justin  var den närmaste källa till lugn och jag tänkte använda det.
Han kände förmodligen hur spänd jag var av Cassandras närhet, för han förflyttade snabbt sina händer mot mina överarmar och började sakta smeka dom uppochner. Rysning efter rysning for längst min ryggrad av hans varma utandningar som krockade med min nacke gång på gång. Jag ville känna hans kropp pressad mot min. Hans läppar och händer som smekte varje millimeter av min kropp och gav mig njutning.
Ett leende uppenbarandes på mina läppar och jag vred huvudet bakåt för att kunna möta hans perfekta ansikte. Jag skulle kunna titta på honom dag in och dag ut, utan att tröttna.
Värmen han utstrålade, lugnet jag kände kring honom, hur vi tillsammans passade som ett.
Jag glömde av att Cassandra stod framför oss, att vår omgivning var fullt med människor. Det var bara jag och Justin, i vår egna bubbla.
Jag närmade mig hans läppar jag suktat efter så mycket, men fått så lite. Jag kände den lilla irritation jag hade kvar försvinna med musiken som dunkade hårt i arean omkring oss, i samma sekund som jag kände hans mjuka läppar röra sig i synk med mina. Jag drog min hand längst hans mage och bröstkorg för att sedan kunna kupa hans kind. Kyssen började lugn men blev allt mer hungriga ju fler sekunder som tickade iväg. Hans tunga letade sig in i min mun samtidigt som hans händer, ivrigt sökte runt på min kropp. I en smidig rörelse så vred han min kropp mot sin så våra läppar fick bättre tillgång. Jag kände hans läppar släppa mina och vandra över mina käkben, ner till min hals. Han lämnade fjäderlätta kyssar efter sig.
”Easy tiger.” viskade han andfådd i mitt öra, som om jag var den som hade retat hallfeber på den andra.
Jag tittade retsamt på honom och såg hur hans ögon hade den där glimten av lust. Med en lätt kyss i hans mungipan lutade jag kinden mot hans axel och korsade benen. Han smekte mig över armarna och lämnade brännande märken efter sig. Han hade en kraft över min kropp som inte ens jag själv hade.
Caroline satt i Bruce knä och samtalade om någonting ohörbart med Carlos. Hennes ansiktsuttryck var road men samtidigt fanns det spår av irritation. Säkerligen över Carlos dumhet.
Trots samtalen som pågick några metrar ifrån mig, musiken som pumpade ut ur högtalarna och alla glas som klingade mot varandra så la sig en tystnad över oss. Som för människor skulle uppfattas som obehaglig medans det endast gav mig tid att tänka.
Jag skulle inte kunna kontrollera min irritation över Cassandra om vi var här ett längre tag. Hon gick mig på nerverna genom att inte göra någonting. Jag kände Justins ögon på min ansikte så jag vred den mot människogrupperna, för att han inte skulle hinna upptäcka mina stela uttryck.
Det var vid sådana här stunder Codys krafter skulle vara perfekta att ha. Kunna lugna ner sig själv utan att använda ord.
Min blick var fastklistrat på dansgolvet medans jag i ögonvrån såg hur Cassandra slängde meddelande över till Justin genom sina ögon. Jag hade lust att vrida kroppen åt Justins håll för att se om han såg dom och i sådana fall hur han reagerade, men motstod impulsen och fortsatte stirra ut på dom onyktra människorna.
”Justin skulle vi ses imorgon?”
Min någorlunda avslappnade kropp spände upp sig likt ett gummiband över hennes fråga. Mina tankar började flöda okontrollbart.
Skulle? Hade dom planerat det här? Visste han att hon var här?
Jag kände mitt överbeskyddade del ta över min kropp och jag spände genast ögonen i Cassandra som nu satt klämd mellan Damon och Justin utan att jag märkt det. Jag var inte rädd för att döda henne utan mer för att det inte skulle skapa positiva rykten efter sig.
”Lek inte Cass. Kom igen.” sa Justin och försökte vifta bort ämnet.
Men jag visste inte om det var för att hon ljög eller för att jag var här.
Jag behöll min mun stängd för att inte ställa till en scen även om jag var millimeter från att just göra det.
”Du vet att jag kan ge dig det du vill ha.” viskade hon förföriskt som om jag inte satt där. Som om inte Justins egna flickvän satt där.
”Cass lägg av!” han höjde rösten åt henne och jag hörde dom få droppar irritation. Trots det så kände jag mig inte den endaste lugn. Hur ont det än gjorde att tänka på det sättet… så kan han spela.
Jag svor flera gånger under mina andetag av alla känslorna och stenarna som gång på gång lades över mitt hjärta. Irritation, ilska, osäkerhet, frustation, förbryllning.
Min blick fastnade på Justins whiskyglas och med ett enkelt svep tog jag upp den och drack upp hela innehållet. Jag hörde Cassandras gnällande, killarnas skratt och höga röster. Det blev för mycket. Hårt smällde jag glaset i bordsskivan. Min kropp väntade på att explodera och hur mycket jag än ville tillåta det så kunde jag inte. Jag hade kontroll över min kropp men inte tillräckligt för att dölja min ilska.
Jag drog frustrerat handen genom håret och reste mig upp. Mitt i all hast så fastnade min blick på Dave och Jack som båda hade ögonen på mig trots att dom satt på andra sidan av lokalen. Jag lyckades fånga dom oläsbara uttrycken på båda deras ansikten. Med en lätt skakning på huvudet så vände jag på mig så jag stod öga mot öga med Cassandra.
Samtalen kring borden hade dött ut i samma sekund som glaset träffade bordsskivan och allas blickar hade vilat på mig.
”Lyssna här din bitch. Lämna honom ifred…” jag slog ut med handen mot Justin. ”…eller så kommer det inte sluta bra.”
Det var gift i varje ord jag sa och jag hoppade att hon lyssnade noga och hörde allvaret. Jag var trött på att få allting som gjorde mig lycklig bortdraget från mig. Först mina föräldrar sen mitt mänskliga liv. Justin skulle inte tillhöra den listan.
Musiken som tidigare hade känt som frihet var endast helvete nu. Huvudvärken började komma ikapp mig och dunkade i takt med den snabba basen.
”Borde jag vara rädd?” ingen skrattade åt hennes försök till skämt, inte ens hennes ”vänner.”
Jag gav henne en sista blick innan jag vände mig om. Jag brydde mig inte om killarna och Caroline följde med eller inte, huvudsaken var att jag kom ut härifrån. Jag började tränga mig genom folkmassorna.
”Justin ring mig!” tjöt hon bakom mig och gav mig omedveten ett tecken på att Justin följde efter mig.
Jag hörde aldrig Justins svar innan jag steg ut genom dörrarna till den friska luften. Jag drog mina fingrar genom håret och kände hur stenarna som tidigare lagt sig över min bröst blev tyngre och skarpare. Min blick höjdes mot himlen där varken måne eller stjärnor syntes. Allt var tyst och dunkelt precis som mitt liv var vid denna tidpunkt.
Utan förvarning kände jag varma fingrar omsluta sig kring min handled. Jag slängde bak huvudet och kände hur mitt hjärta började slå dubbelslag vid synen av Justin.
”Jag älskar dig och du vet att jag inte skulle…-” jag avbröt hans sludder med enkelt kyss. Han tystnade genast under mina läppar och virrade sina armar kring mig. ”Jag älskar dig också.”
-

Jag steg ut ur badrummet med en av Justins T-shirtar på mig. Resan hem hade varit i tystnad och detsamma gällde det när vi kom hem. Mina tidigare handlingar hade fått alla att bli stela. Någonting jag inte ville behålla så men inte orkade ändra på. Trots alkoholen i mitt blod så var mina tankar klara.
Dom få glas vatten hade gjort det dom ska och jag kunde med glädje tacka Jack för det.
Dörren till sovrummet slogs upp och Justin kom in. Antagligen var hans kropp van vid alkoholen eller så hade han inte fått i sig någon större mängd, för han var inte alls mycket påverkad.
”Jag vill ha dig, babe.” viskar han hest och närmar sig min kropp.
Han sluddrade smått och la sina händer på mina höfter. Jag var inte på humör för det han ville göra men kunde samtidigt inte sänka lusten som sakta började fylla mig av hans närhet.
”Justin du är full.” min röst blandades med ett stön när han börjar nafsa mig på halsen. Han börjar gå framåt medans jag backade i samma takt. Hans läppar började vandra över min hals och käkben.
Mina knän vek sig av den hårda kanten dom mötte på, som tillhörde sängen och min rygg togs emot av den mjuka madrassen.
”Jag bryr mig inte…” han drog med ett enkelt svep sin T-shirt över huvudet och mötte min blick med brinnande ögon. ”…Jag vill ha dig nu.”
Han satte sig över mig med sina ben på varsin sida av min kropp.

 

Jag kände hettan från hans kropp och glömde alla problem. I just den sekunden fick han göra vad han ville med mig. Jag var under hans makt.
Hans fingrar smekte bort hårstråna från mitt ansikte, och han närmade sina läppar till mitt öra. Rysning efter rysning börjar åka längst min ryggrad. ” You’re all mine tonight, princess.”
Hans varma andedräkt träffade min nacke…
-

Jag vred och vände på mig när jag kände ljuset för ögonen. I en tung rörelse slog jag upp ögonen och möttes av ett svart rum som endast lyste i en vit sken. Paniken steg i mig och sömnen var som bortblåst.
Natten var alltid en skrämmande tid för mig, samtidigt som den var befriande. En liten rörelse, ljud, ljus fick mig att gå upp i taket av skräck.
Jag sökte runt med blicken samtidigt som jag behöll mitt stenhårda grepp om lakanet kring min halvnakna kropp. Justin hade fått mig exakt där han ville ha mig.
Mina ögon letade fortfarande efter ljuskällan och jag fann den ganska snart. Justin mobil.
Den låg halvgömd bland våra kläder på golvet, och det var nästan skrattretande att jag inte märkte den allra först.
Min första tanke var att låta den lysa tills den tillslut slocknade, då jag inte hade ork att resa mig men när jag både såg och hörde hur ett sms trillade in så kunde jag inte kontrollera min nyfikenhet. Vad hade han för hemligt som jag inte redan visste?
När jag tillslut kom fram till att svaret var ”Inget” på min egna fråga, så lyfte jag försiktigt bort hans arm från min midja, och la den mjukt på den tomma platsen jag tidigare hade sovit på. Jag rös till av svalheten golvet gav mig.

Från Cass:
”Kommer du imorgon som planerat? : )”


Sms:et syntes klart och tydligt trots att jag var någon meter ifrån mobilen. Ilskan jag känt tidigare i klubben kom tillbaka och jag visste att jag var tvungen att få ut den denna gång.
Det sista ordet bevisade att Justin inte var långt ifrån att vara lika dum som hon var. Han hade lurat mig med sina ord och ögon.Men jag var precis lika dum.. om inte mer. Jag hade gått på hans handlingar och lögner.
Utan att bry mig om Justin skulle vakna så förflyttade jag mig själv på mindre än en sekund till min resväska och drog fram ett par enkla mjukisbyxor och en varm tröja. Istället för att sitta och gråta medans jag tycker synd om mig själv så tog jag mig i kragen och skyndade mig nerför trapporna för att komma ut till den svala morgonluften.
Mina fötter började spinga framåt. Jag tittade mig runt flera gånger men fann det endast folktomt. Ingen normal människa skulle gå ut vid klockan fyra på morgonen. Men jag var allt annat än normal.
Jag trycker mina fötter hårdare mot marken och känner hur luften piskar mig i ansiktet av den fart jag använde. Jag behövde komma bort och låta min ilska flöda fritt.
Jag blev inte förvånad av vilken mark jag stod på efter flera långa minuter. Stranden.
Dock ingen vanlig sandstrand. Denna hade klippor som täckte stora delar. Vågorna slog kraftigt mot dom stora sten blockarna.
Min blick fastnade på ett avlägset plats som var skymd av både träd och klippor. Som gjorde det omöjligt för någon att se in i hålan. Det var av ren tur att jag hittade den under den halvdunkla himlen. Utan att tveka så började jag springa igen.
Rick, Kevin, Cody, Justin, Bruce alla skulle döda mig när dom fick reda på detta. Rick och Kevin för att jag ska låta min ilska flöda på en allmän plats. Bruce och Justin för att jag ger mig själv ut när det är mörkt.
Jag var trött på att behandlas som ett barn, jag var trött på att få allt jag ville ha bortdraget från mig, men mest var jag trött på att inte kunna bestämma själv. Alltid fanns det någon eller något som bestämde över mig.
Ilsket tog jag upp flera småstenar och kramade om dom hårt med mina bara händer, tills ett knastrande ljud hördes och dom delades i flera bitar.
Jag lät ljuset på mindre än en sekund ta över min kropp.
Jag drog ner min tröjärm över handen och slog den hårt i klippblocket, för att slippa några synliga skador som skulle få Justin att gå i taket.

Jag trodde att få ut min frustation skulle få mig lugn igen, men jag var långt ifrån lugn efter säkerligen en timme. Frustationen släppte i samband med varje sten jag krossade och slog mot, men det var någonting annat som fyllde platsen. Någonting som inte var lugn…
Likt varje sten jag bröt så gjorde även mitt hjärta det. Min kropp började skaka och jag kände hur ljuset blev mörkare och mörkare tills den inte befann sig längre på min kropp. Mina knän vek sig och jag föll ihop som en trasig docka på marken och började snyfta häftigt. Jag förflyttade hackigt mina knän närmre min kropp och lutade huvudet mot dem för att slippa den förstörda scenariot omkring mig, jag orsakat.
Jag hatade alltid hur min ilska – hur mycket jag än försökte stoppa det – förvandlas till tårar. Alltid var jag lika sårbar. Det var som att hålla i en brinnande kolbit. Istället för att kasta den mot fienden fortsatte jag behålla den och det slutade med att jag brände mig själv.
Någonting inom mig sa att Cassandra hade skickat den där sms:et för att psyka mig, medans min andra hälft var säker på att Justin var otrogen mot mig. I sådana fall kunde han inte skylla på att det var ett misstag. Otrogenhet är ett val.
Jag ryckte till av den plingande ljud som tillhörde min mobil. Jag förbannade mig själv över att jag inte lämnade den kvar i huset.
Jag stoppade en skakig hand i min ficka och slöt fingrarna runt min Iphone som lyckats bli iskall.
Hur mycket jag än ville att det skulle vara Justin så ville jag dubbelt så mycket att det inte skulle vara han. Jag orkade inte med mig själv just nu, så att behöva ha honom vetandes om att jag inte var närvarande gjorde endast saken värre.
Tur i oturen, var min enda tanke.
”Okänd” var sändaren jag hade fått den korta sms:et - som innehöll en bilaga – av.
Den lilla mening och bild lyckades vända uppochner på hela mitt liv på mindre än två sekunder…


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!
Först av allt vill jag säga FÖRLÅT x2. Skrev helt fel namn på förra kapitlet där på slutet. Men som tur påpekade någon av er det och jag hade lust att slå mig själv med en stol. xD 
Jag hade skrivit Caroline men självklart skulle det ha stått Cassandra. Det är iallafall fixat nu. :)♥

Mitt andra förlåt är för att kapitlet kom så himla sent. Hade så mycket läxor denna vecka och var tvungen att sätta dom som nummer 1.
Jag uppdaterar varje gång på instagram - om ni inte följer mig där så gör det - Celebnovell.

-
Vad tror ni det är för bild hon fick på slutet?
-
Fick en fråga om vart jag bor i Västra Götaland och det är enkelt att svara på... Göteborg. ;)♥

Fråga: Sämsta köp någonsin?
Mitt svar: Det är nog en stickad tröja från HM... tror jag. Den var så "perfekt" när jag köpte den men efter första tvätten så blev den - ursäkta - skitlång och usch nej. Hemskt var det. :P

Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 33 - Bad memories

Previously:
Min kropp hade inte lyckats sjunka ända till botten av hans tidigare handlingar, vilket gjorde att jag balanserade på kanten av att komma eller att hålla det inom mig. Mina inre väggar spände sig kring honom. 
”Babe släpp det.” hans hesa röst i mitt öra fick mig att gå in i väggen och med ett högt stön lät jag mig själv att släppa kontrollen och rann över honom.
”Fuck baby.” stönade han och stötte några gånger till innan vi båda kom tillsammans.
Han rullade av mig. Båda andades i höga och hastiga andetag. 
”Jag älskar dig.” mumlade han och slingrade sina armar kring min midja. Jag log brett av det som nyss hänt och la mig på hans bröstkorg.
”Jag älskar dig också Justin.”

Justins perspektiv:
Lördag 14:e Augusti
Jag sträcker ut min vänstra arm i hopp att finna Scar bredvid mig, men det var tomt. Istället bemöttes jag av en kall plats. För att försäkra mig om att jag inte drömde så slog jag upp ögonen. Men det var precis som det kändes. Tomt och kallt.
Min panna rynkades och jag började lyssna noga efter vatten som rann ner från duschen, men ingenting. Förbryllad och orolig på samma gång, hasade jag mig upp på mina armbågar och började yrvaket söka  runt i rummet. Våra kläder låg precis på samma ställe som vi slängt dom på igår. Ett flin spred sig på mina läppar av tanken. Hennes njutning, stön, kyssar och beröringar. Jag trodde aldrig jag skulle känna känslan av kärlek igen efter… mitt förflutna, men Scar fanns där. Hon fick mig att känna igen och bli en människa istället för en blodtörstig vampyr.  Det var precis allting mitt liv handlade om förut, döda, blod, pengar.
Gardinerna som täckte balkongen började röra sig inåt av vinden som drog in över rummet. Om gardinerna rörde sig, så betydde det att balkongdörrarna var öppna, och att någon befann sig där ute. Någon i detta fall var Scarlett.
Jag sköt snabbt bort täcket från min kropp, som endast täcktes av mina boxers, och la fötterna på dom svala träplankorna, som täckte golvet. Jag lät mitt huvud vänja sig vid den hastiga rörelsen innan jag reste mig upp helt och började gå mot balkongen.
Precis som jag hade tänkt så stod Scarlett ute på balkongen. Mina ögon studerade hennes perfekta kropp. Hon hade endast linnet från igår på sig och ett par svarta spetstrosor som gjorde henne ännu sexigare. Min blick drogs uppåt. Hennes ansikte var bortvänt och jag möttes istället av hennes röda hår som hängde rufsigt längst hennes rygg.
Hon var vacker och min. Jag gillande inte att dela.

Scarletts perspektiv:
Jag fortsatte studera den vackra utsikten. Palmerna  var planterade med jämna mellanrum längst med sidorna av vägen som ledde ner till stranden. Himlen var klarblå och solen var halvvägs uppe. Det var fortfarande en ganska tidig morgon. Trottoarerna var inte överfylla av människor som det vanligtvis skulle ha varit.
Dom träningsinrikta ungdomarna som tog morgonens joggning pass, gamla par gick på promenader och dom få familjer som gick till stranden för att få en bra plats inför dagen. Jag suckade lyckligt när jag såg ett äldre par gå hand i hand. En dag skulle det vara jag och Justin.
Minnena från gårdagen flöda fritt framför min näthinna och gjorde att min koncentration låg plötsligt nere på minus tio.
Hans händer som tog på min kropp, hans läppar som masserade mina, hans kropp som var pressad mot min.
Även om han inte hade tagit min oskuld så hade det känts som det. Alla jag varit med innan honom kändes endast som ett bittra misstag jag aldrig önskat hända. Jag var dum och ung – är en av mina vettiga anledning. Den andra är… att jag behövde någonting som fick mig att glömma mina föräldrars död. Det stack till av minnet.

Hur den stora lastbilen i all fart glidit över isen mot mor- och fars bil, som stod vid trottoaren i väntan på mig och Lucas, som hade gnällt hela kvällen efter en påse godis till julfirandet. Våran vilja hade gått igenom tillslut, men detsamma gjorde oturen.

Jag stirrade ut i tomma intet när jag kände två stora, starka armar runt min midja. Jag behövde inte titta för att veta att det var Justin. Hans armar passade som två pusselbitar runt min midja. ”Jag älskar dig.”jag rös av hans hesa morgonröst.
Jag undrade hur länge han hade varit närvarande medans jag varit i min lilla bubbla om allt och inget.
Hans varma andetag träffade min nacke med jämna mellanrum och gjorde så att gåshuden spred sig på min kropp.
Jag älskade ha honom såhär nära, ingenting kunde placeras mellan oss.
Som vanligt skulle livet spela mig ett spratt vid varje stund jag var lycklig och påminna mig om hur mycket jag undanhöll för honom och få mig olycklig.
En klump bildades i min mage vid tanken av att har ljugit för honom exakt från den första sekund. Vi hade båda hemligheter för varandra men skillnaden mellan oss var att jag visste vart hans hemligheter ledde till, kriminalitet, medans han inte hade aningar om vart mina ledde till. Han visste inte ens att jag hade hemligheter för honom.
Någonting jag ville behålla så, men samtidigt inte.
Jag hade försökt övertala mig själv flera gånger till att berätta för honom när rädslan över att han skulle få reda det på ett annat sätt eller av någon annan slog mig. Fast jag fegade ut, varje gång. Jag var självisk och ville inte att han skulle springa ifrån mig med svansen mellan benen. Han var orädd men inte när det skulle komma till mig.
Känslan över att han skulle lämna mig om jag berättade, att han skulle känna skräck för mig, inte vilja ha någonting med mig att göra. Det skrämde livet ur mig.
Jag kunde sätta honom som mitt första och enda prioritet genom att lämna honom och flytta ifrån Stratford och endast bli ett minne. Men det var där käppen i hjulet kom. Jag ville inte vara ett minne, jag ville vara en framtid…
”Babe vad tänker du på?” hans röst drog mig tillbaka till verkligheten och jag skakade lätt på huvudet. ”Ingenting.”
Jag var förvånad över att han inte ställde några följdfrågor men samtidigt glad. Jag ville inte slänga fler lögner än vad jag redan gjort.
”Ska vi gå in?” jag vände mig mot honom och la mina armar kring hans nacke för att minimalisera avståndet mellan oss. ”Mhm…” han röst dog ut i samband med att våra läppar trycktes mot varandra.
”Justin.” mumlade jag och la mina händer på hans bröstkorg för att putta bort honom. ”Senare.”
Jag blev chockad över min rörelse men samtidigt stolt. Det var en början på att klara mig utan honom när den stunden väl kom och han lämnade mig.
”Hur kan du motstå mina perfekta läppar som rör sig mot dina i mjuka röre…-”
”Sluta manipulera mig. Du fick tillräckligt igår.” någonting klickade i hans blick.
”På tal om igår…” jag rodnade genast men behåll ögonkontakten med honom. ”Har du ont?” jag svalde hårt men ryckte smått på axlarna. ”Lite.” erkände jag.
”Du har gjort det förut.” påpekade han och jag slog förbryllat ner blicken på våra fötter. Hur visste han?
”Den lilla motstånd man känner första gången, fanns inte där. Och du gjorde också det ganska tydligt i mitt kök.” förklarade han som om han läst mina tankar.

”Så du är inte oskuld?” flinade Damon och jag huden kring mina ögon spändes samtidigt som jag höjde på ögonbrynen. ”Vart vill du komma?” väste jag och kände hur jag blev irriterad av hans fråga. 

Jag hade verkligen inte kunnat kontrollera min ilska efteråt.
Försiktigt nickade jag och kände hur det var min tur att säga någonting.
”Du har rätt…” började jag tyst. ”det var inte min första gång.”
”Vill du prata om det?” viskade han och drog med sina fingrar längst min kind. Jag var glad att han förstod min situation. Det var någonting jag inte velat skulle hända egentligen, men samtidigt inte stoppat det. Jag drog in ett djupt andetag och tittade över hans axel. Skämdes inför hans blick.
”Jag var dum och ung.”
Utan att jag hann reagera var min kind hårt pressad mot hans brötskorg och hans armar var spända kring mig. ”Du kan inte ändra på det som hänt.” viskade han stöttande.
Ett leende målades på mina läppar. Han visste exakt när han skulle släppa ämnet, inte pressa mig ytterligare. ”Jag älskar dig.”
-

”Eyy, det ligger en nattklubb i närheten. Någon som hänger på?” Damon som uttalat frågan var redan påklädd och hade håret perfekt stylat på huvudet.
Jag himlade med ögonen och satte mig upp från soffan. Caroline följde mitt exempel.
Vi båda hade lagt oss nästintill medvetslösa på soffan för några timmar sen. Vi hade bestämt oss för att gå ut och jogga men det blev mer tävla-mot-varandra-joggning.
Mina ben kändes som gelé, och jag skulle få sota enormt för detta imorgon då jag inte stretchat. Hade varken ork eller lust.
”Jag sover hellre.” mumlade jag och lutade huvudet mot nackstödet samtidigt som jag slöt ögonen. Mitt hår som fortfarande var fuktig efter duschen ramlade för mitt ansikte men jag hade inte kraft att ta bort det.
”Påminn mig att aldrig låta dig springa tillsammans med Caroline igen.” Justins varma fingrar smekte bort hårslingorna från mitt ansikte. Jag mumlade något ohörbart.
”Vi följer med.” jag spärrade upp ögonen när jag kände hur jag inte plötsligt hade soffan under mig. Av rädsla att ramla så slängde jag armarna kring Justins hals och kände hans vibrerande bröstkorg mot min sida. Jag hörde även dom andra skratta bakom oss.
Han gick upp till vårat sovrum och la ner mig i sängen. Jag lossnade mitt grepp om honom och var beredd på att somna men han hade andra planer.
”Justin, vad gör du?” jag slingrade mina händer i hans hår.
Utan att svara mig så började han lämna blöta kyssar på min nacke och la sig halvt över mig. Ett tyst stön lämnade mina läppar.
”Hjälper dig att piggna upp.” jag tittade trumpet på honom när han satte sig på sängkanten med en hand på min mage, under tröjan. Våra roller var ombytta. Jag var den som ville ha honom mest och han var den som ville retas och vänta.
”Klä på dig så ska vi ha roligt sen.” han blinkade med ögat och försvann ut genom sovrumsdörren och lämnade mig ensam. Jag himlade med ögonen men reste mig upp och började gå mot garderoben.
Nu när jag tänkte efter så var Justin redan tillfixad… förutom hans frisyr som jag drog mina händer genom flera gånger och förstörde. Jag log lite men började sedan titta igenom  dom klänningar jag tagit med.
Efter många tvekande stunder kände jag mig någorlunda klar.
”Scarlett kommer du?!” nästan alla hade ropat på mig den närmaste kvarten. Människor hade ingen tålamod nuförtiden, speciellt inte killar då jag hört dom ropa Carolines namn också ett antal gånger. ”Ja!” istället för att gå ut genom dörren på en gång så ställde jag mig framför spegeln. Jag vred och vände mig.
En vit kort klänning satt som smäck längst min kropp. Små hål formades till olika mönster på framsidan, men inte så att det skulle avslöja för mycket hud. Jag bar ett par beigea klackar och hade håret lockigt längst mina axlar. Min sminkning matchade med mina skor och klänning. Beige och vit.
Med ett leende vände jag mig om och gick ut ur rummet. Rädd för att ramla tog jag ett steg i taget och tittade inte upp förrän jag stod stadigt på båda fötterna på platt golv. Alla stod och stirrade på mig och jag rodnade.
”Damn…” jag himlade med ögonen åt Damons kommentar.
Jag mötte Justin blick. Han ögon var uppspärrade och han öppnade och stängde munnen flera gånger, vilket fick mig att fnittra till och generat vända bort blicken.
”Du kommer inte få släppa henne ur siktet ikväll.” skrockade Carlos och boxade till Justin på axeln. Han ignorerade det och steg fram och la armarna kring min midja.
”Hey beautiful.” jag rodnade och begravde huvudet i hans nacke.
”Hej.” andades jag fram och lämnade en kyss på hans nacke.
Jag tittade över hans axel på dom andra som tyst började gå ut genom den öppna ytterdörren. Caroline vred huvudet mot mig och blinkade med ögat snabbt.
”Jag har en bättre idé än att gå ut nu…” viskade Justin hest och började leka med blixtlåsen till min klänning. Jag backade från hans omfamning och skakade retsamt på huvudet.
”Glöm det Bieber, det var du som ville gå ut, remember?” han suckade men flätade ihop våra fingrar. ”Du ser så jävla vacker ut babe.” han tryckte sina läppar mot mina. Precis som alla andra gånger tog han andan ur mig.

Dom neonfärgade lamporna och den snabba musiken lyfte upp en livlig atmosfär kring oss.
Justin hade ett hårt grepp om min midja med båda händerna och knuffade mig försiktigt framåt igenom folkmassan. Jag kände mig hemma. Det var länge sen jag varit på en riktig nattklubb. Ärligt talat saknade jag det ansvarslösa livet men samtidigt ville jag inte byta ut det mot vad jag hade nu.
Vi fann en soffa som vi direkt satte oss på. Damon, Carlos och Matt försvann direkt mot baren för att beställa drinkar till alla.
Jag följde dom onyktra ungdomarna med blicken medans jag kändes Justins läppar mot min hals. Rihannas röst pumpade ut genom dom stora högtalarna som var placerade vid DJ-båset.
Då jag inte orkade med Justins rethumör vände jag ansiktet mot honom och fångade hans läppar med mina egna. Kyssen gick genast över till grovhångel och jag tryckte min rygg mot soffan igen och hans kropp följde efter så han i stort sätt täckte hela min överkropp för allmänheten. Han stödde sig på sina händer som låg på varsin sida av mina lår. När jag kände Damons välkända röst igen så avbröt jag kyssen och backade undan.
”Easy tiger.” jag blinkade mot Justin och sträckte mig efter en av drinkarna som Damon hade i handen. Justin muttrade något ohörbart men sträckte sig efter ett whiskyglas.
”Move your little white ass.” jag himlade åt Carlos kommentar men satte mig i Justins knä. Killar hade en tendens att bredda ut sig på sittplatsen.
Jag förde den svarta sugröret mot munnen och tog en klunk av jordgubbsdrinken. Justin la sitt glas på bordet och la båda sina händer på mina lår, högt upp.
”Du fick tydligen inte nog igår kväll.” viskade jag i hans öra och bet honom i örsnibben. Han stönade tyst och skakade med ett flin på huvudet. ”Något jag kommer ta igen ikväll.”

Jag skratta högt när Caroline lyckade för tredje gången knuffa till samma kille på armen. Hon fnittrade ut ett förlåt och vi båda började skrattades gå av dansgolvet mot baren. Justin och Bruce hade dansat med oss men tröttnat och gått tillbaka till soffan.
Jag hade fått i mig ett antal många drinkar men det stoppade mig inte ifrån att dricka flera. Jag vinglade till men tog snabbt ett grepp om närmaste människa jag trodde var Caroline, men den tanken suddades ut när jag kände ett muskulöst arm under mitt grepp. ”F-förlåt.” muttrade jag och kände två stadiga armar kring min midja.
”Scarlett?” jag tittade förvånat upp på killen och brast upp i ett leende.

Jag kände hur jag krockade i någon eller något och tappade glassen jag höll i på marken.
Jag lyfte huvudet och mötte en kille kanske ett eller två år äldre än mig själv stå med skuldmedvetande ögon framför mig. Hans blonda hår var snyggt stylat. Han var lång och den muskolösa kroppen täcktes av ett par svarta jeans och en svart T-shirt. Runt hans hals hängde en guldkedja som fick honom att se dubbelt snyggare ut. 
”Förlåt mig, min idiot till bror här” han slog ut med handen till killen bredvid sig. ”puttade mig.” avslutade han med ett blängande på killen. 
Jag tappade fattningen för en sekund när jag mötte hans blåa ögon som lyste klart i hans solbrända ansikte. 
”Det är lugnt, jag behöver inte veta hela historien.” stammar jag och skratta nervöst för att låtsats att jag inte nyss kollat in honom. Han skrattade sträckte sedan ut sin hand. ”Jack.”


Minnet flödade snabbt förbi mina ögon och jag kramade genast om honom. Jag mötte honom samma dag som killarna inte ville följa med till parken och det hade slutat med att jag och Justin hade haft ett argument. ”Hej Jack!”
”Någon som har fått för mycket att dricka?” skrockade han och hjälpte mig fram till barstolen. Jag skakade på huvudet, men slutade direkt när jag kände spår av yrsel. Caroline som jag tidigare haft med mig satt i nästa sekund bredvid mig och hade ett hårt grepp om killen som var en exakt kopia av Jake.
”Dave!” tjöt jag och han kramade skrattades om mig. ”Hej Scarlett.”
Vi började prata om allt och inget medans dom båda tvingad i mig och Caroline varsin flaska vatten.
”Så är ni här själva?” jag skakade på huvudet åt Daves fråga och lyfte blicken smått över hans axel för att söka till soffan jag visste killarna satt vid.
Huden kring mina ögon spändes när jag såg hur dom pratade med några tjejer. Jag såg hur Justin skrattade och bet jag ilsket ihop.
”Vi är själva.” Dave blev små ställd av mina skarpa röst men nickade sedan med ett leende. Jag orkade plötsligt inte med Justin. Med en lätt suck lutade jag mig bakåt och korsade benen.
”Caroline jag är fortfarande öm efter dina slag på dansgolvet.” jag brast ut i skratt sekunden efter och glömde bort det dåliga.
”Herregud så det var du. Förlåt.” mumlade hon generat och begravde huvudet i händerna. Killarna skrattade lika väl. Jake förflyttade sig närmre mig när en tjej med en bricka full med tomma glas gick bakom honom. Hans skrev trycks mot min knä och det störde mig smått att han inte flyttade sig bakåt igen, men jag var för onykter för att påpeka det.
”Scarlett?” jag slängde upp huvudet åt det håll den alldeles för välkända rösten kom ifrån. Genast himlade jag med ögonen när jag såg Justins svarta ögon och spända käkar.
Hans blick började pendla mellan mitt ansikte och ben som var hårt tryckta mot Jakes. Dom andra som nu också hade märkt Justin stod tysta.
Jake harklade sig och backade undan från sin position. Jag trodde Justin skulle bli lugn av den lilla gesten men det blev endast värre.
”Fucking rör min tjej en gång till och jag slår skiten ur dig.” gift i varje ord han talade. Än en gång himlade jag med ögonen och skickade en ursäktande blick på Jake som nickade löst mot mig.
Jag fattade att detta inte skulle sluta bra om jag fortsatte trycka och leka med Justins knappar ännu mer, så utan ett ord tog jag tag i Carolines arm och gick förbi Justin mot soffan och satte mig med ned. Han satte sig sekunden efter bredvid mig och drack ilsket upp hela allt innehållet i sitt whiskyglas. Jag himlade med ögonen. Det borde vara jag som var mest arg i denna situation över att han förstört det roliga. Men det var jag inte. Inte ett dugg. Snarare… glad, lycklig? Mina hormoner spelade spratt med mig idag.
Jag orkade verkligen inte med en Justin på dålig humör. Speciellt inte ikväll, så istället för att sitta tyst bredvid honom tog jag ett fast grepp om hans T-shirt och vände hans ansikte mot mig, så jag kunde trycka ihop våra läppar. Hans händer fann genast min rumpa och han lyfte upp mig så jag gränslade honom.
Jag tryckte in min runga in i hans mun och kände hur han blev chockad över min plötsliga initiativ.
När jag släppt hans läppar så var alla ilskna drag i hans ansikte borta. ”Nöjd?” flinade jag och han himlade med ögonen men nickade och pussade mig snabbt på kinden.
”Gör inte om det.” jag förstod inte vad han menade, vi bara pratade och Jake var den som var närgången. Jag kunde ha sagt ifrån men i detta fall skyllde jag på alkoholen som täckte mer än femtio procent av mina handlingar. Men istället för att säga allt det där så nickade jag bara och satte mig bredvid honom igen.
Jag hade mina aningar på att Bruce också visste vad som hade hänt men det var förmodligen bortglömt nu då han hade läpparna hårt tryckta mot Carolines.

”Caroline?!” skrek jag över bordet och genast for hennes blick till mig. Jag nickade löst mot Jake och Daves soffgrupp där dom satt med några andra okända tjejer och killar.
Caroline rynkade på pannan men fattade sedan vart jag ville komma och vi båda slängde fram räddare-i-nöden-repliken. ”Vi ska på toa.” Justin och Bruce nickade och vi vände oss om.
Jag ville be om ursäkt till Jake och Dave om vad som hänt tidigare. Men om jag skulle ha sagt det till Justin så skulle han ha flippat ut.
För att inte verka misstänksam så gick vi in i toan en snabbis och väntade några sekunder innan vi steg ut igen.
Killarna hade fått i sig några flera whiskyglas medans jag och Caroline nöjdes oss med vatten. Hur frestande det än var att dricka så orkade jag inte med en rejäl baksmälla imorgon.
Jag tittade genast åt Justins håll och såg hur alla killarna var i en högljudd konversation blandat med skratt. Jag log smått men gjorde sedan armkrok med Caro och började röra oss mot Jake och Dave.
”Någon som är någorlunda nykter?” jag skrattade bara och satte mig bredvid Jake. Caro satte sig bredvid Dave och skulle antagligen säga samma sak som mig.
”Förlåt för det där.” jag nickade åt Justins håll trots att jag inte såg honom genom folkmassorna.
”Det är lugnt, jag skulle antagligen reagera likadant… vilket leder oss till min ursäkt till dig.” jag rynkade på pannan men sen klickade det och jag skakade på huvudet.
”Det är lugnt, det var säkert inte med medvetenhet.” han log endast och det blev några tysta sekunder mellan oss innan han tog till orda igen.
”Kan jag få ditt nummer?” jag kände mig en aning tveksam men nickade sedan och knappade in mitt nummer in i hans mobil.
Jag ville inte väcka misstankar så vi sa snabbt hejdå. För att vara ännu mer på den säkra sidan tog jag och Caroline en omväg för att komma tillbaka till Justin och killarna.
Knappt några meter ifrån dom stannade jag upp, vilket orsakade att Caroline också gjorde det då jag höll ett hjärngrepp om  hennes arm.
Min blick pendlade mellan dom bekanta blondinerna som stod vid vårat bord. Ilskan kokar inom mig när jag såg hur Justin flinade åt tjejen i mitten. Jag störde mig på att det inte var ett vanligt flin utan mer åt du-är-sexig-flin.
Ilsket börjar jag klampa dit.
För första gången förstod jag Justins ilska över Jakes tidigare handlingar och då hade Jake rört mig. Nu flinade endast Justin och jag var dubbelt så förbannad som han varit.
Jag satte mig i Justins knä och hann se hans retsamma flin innan jag tryckte mina läppar mot hans. Han blev småchockad av kraften jag använde men besvarade snabbt kyssen. Hans händer sökte på min kropp tills dom nådde min rumpa och han klämde till. En flämtning lämnade min mun och han tryckte genast in sin tunga och vi började utforska varandra.
”Jealous baby?” viskar han andfått när vi släppt varandra. Jag himlade med ögonen och vände mig om så jag var ansikte mot ansikte med den största bitchen på jorden.
Hon såg ut att vilja klösa mig här och nu, vilket roade mig bara.
”Hej Cassandra.”


DUN DUN. The bitch is back! Vad tror ni kommer hända?
Vad tycker ni Om Jake och Dave? Misstankar eller är dom bara vanliga killar?
Minst 25 kommentarer för nästa - jag vet att ni kan.
:D


Fråga: I vilket landskap bor ni?
Mitt svar: Västra Götaland, flyttade hit i början av Juli från Värmland. :)
FORTSÄTT GE MIG TIPS PÅ FRÅGOR!