Kategori: From me

And we can't get back yesterday

Jag tänkte ge er ett kapitel till imorgon (tidsinställd) - men det är bara en person som har kommenterat på kapitel 59. Så nu får ni inget kapitel förrän senast på tisdag, för jag kommer åka bort hela helgen och på måndag kommer jag inte hinna.

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 59 - Justin's birthday (Part 1)

Previously:
”Vill du flytta in med mig när vi är tillbaka i New York?”

Jag tittar på honom och tänker noga över frågan.
”Huset har jag redan köpt – bara för oss två. Själva, kunna göra vad vi vill.” säger Justin förföriskt med en djup och hes röst. 
Jag ryser till innan jag svarar på hans fråga. Någonstans måste man börja.
”Ja, jag vill flytta in med dig.” säger jag och ler.

Han besvarar mitt leende och kramar om mig ännu en gång. Jag börjar skrika när han ställer sig upp och börjar snurra oss runt något varv innan han sätter sig ner igen. Hans blick borrar sig in i min.
”Den här gången kommer det bli enklare. Jag lovar. Något eller någon kommer inte separera oss igen.” säger han och jag ler och lindar mina armar tajtare runt hans hals.

 

1 mars – Justins födelsedag
”Vakna upp, babe.” säger jag och kysser Justin läppar med ett leende.
Plötsligt känner jag honom kyssa tillbaka så jag puttar bort honom.
”Heey.” säger han förolämpad av min lilla gest.
”Vadå?” säger jag och kollar på honom med mitt leende som aldrig tycks försvinna idag.
”Du tryckte bort mig från dina läppar.” tjurade han.
”Du måste gå upp, jag tror verkligen att din mobil snart går sönder från alla samtal, sms och mentions på Twitter.”
”Jag är födelsedagskillen så kan jag få en kyss först? En riktigt kyss.” säger han med betoning på den sista meningen.”
”Visst.” säger jag och han börjar le brett.
Jag trycker mina läppar mot hans och han drar ner mig över sig. Ett litet leende börjar leta sig upp på hans läppar.
Hans händer höjs upp till mina kinder där han börjar smeka. Jag vinklar huvudet åt sidan för att fördjupa kyssen. Mina händer har ingenstans att ta vägen – dom rör överallt på hans barbrösta överkropp. Justin tar tillfället i akt och trycker sin tunga i min mun när ett litet stön lämnar den.
”Kom igen Juju, gå och duscha så hämtar jag din födelsedagsfrukost.” säger jag efter att ännu en gång avbrytit kyssen.
”Swag. Frukost i sängen.”


”Precis så njut av tillfället för det blir nog inte många av sådana här stunder i framtiden.” säger jag och skrattar.
Han såg trumpen ut men sprack snart upp i ett flin och kysste mig snabbt innan han reste sig från sängen. Synen av honom i bara kalsonger fick mig att bita tag i min läpp.
När han stängt badrumsdörren skyndade jag mig nerför trapporna i vårat hus och gick snabbt till köket där jag började tillaga bacon, ägg, toast samt hälla upp juice till båda.
Vi hade fått ledigt nu –tills första April - , men några intervjuer här och där kunde vi tyvärr inte slippa.
-

”Baby, jag har en fundering…”
”Visst. Vad är det?” säger jag och stoppar in den sista toastbiten i munnen innan jag lutar mig bak mot sängavel, bredvid Justin – som varit klar ett bra tag.
”Du vet. Jag tänkte att vi kanske kunde spendera denna dag ensam i sängen, vara slöa, se filmer, mysa, kyssas, prata, skapa kärlek?”
”Vill du inte fira din dag med din familj och vänner?”
”Jag vill fira min födelsedag med dom, men imorgon. Babe, vi har inte haft någon ensam tid på sistone och jag saknar det.  Kan vi snälla bara stanna inne och bara vara vi två?”
”Om du vill det. Ring bara dina föräldrar och vänner så att dom inte hoppas för någonting.”
Hans ögon mjuknade när han hörde mitt svar och han lutade sig mot mig och tryckte sina läppar mot mina i en snabb kyss.
”Tack Lina.” viskade han.
”Det är din födelsedag, du får göra vad du vill. Förresten har vi ingen födelsedagstårta. Vad sägs om att baka en? Juste en sak till, jag har glömt ge dig din present.”
”Babe, jag sa att jag inte vill ha någon present överhuvudtaget. Du är min present, du är den vackraste och viktigaste presenten i mitt liv.” säger han och kysser mig en gång till.
”Jag vet, men jag trodde du ville se din nya bil som står utanför.” sa jag och snörpte på munnen.
”Du köpte en bil till mig?!” utbrister han chockad men samtidigt exalterad.
”Kanske…” mumlar jag för att retas smått med honom.
”Oh my god!!”
Han reser sig fort och springer fort nerför trapporna och jag hör hur han öppnar dörren med en sån kraft att det lät i hela huset. Hoppas det inte blev någon märke på väggen.
Jag kravlar mig försiktigt ut ur sängen och kollar på honom genom sovrumsfönstret, där han står vid sin nya Mercedes-Benz SLR Stirling Moss.
Hur jag har lärt mig det namnet? Säljaren fick repetera det för mig hundra gånger om innan det fastnade.


Jag är och kommer aldrig bli någon expert på bilar. Jag skakade av mig tankarna och fortsätta studera Justin som nästan stod och hoppade runt bilen.
Till slut gick jag ut ur sovrummet, nerför trapporna och ut till honom. Direkt han fick syn på mig sprang han fram till mig och kramade hårt om mig och snurrade oss runt flera varv.
”Vet du att den här bilen är så exklusiv att endast 75 exemplar någonsin har tillverkats.” utbrister han samtidigt som han släppt ner mig.
Jag nickar och ger honom ett flin. Säljaren hade berättat det också.
”Vad sägs om att checka in insidan också?”
Han gör ifrån sig något glatt läte innan han går fram till bilen och står och betraktar den innan en tanke slår honom.
”Vart är…-”
”Den här?” fortsätter jag hans mening och håller fram fjärkontrollen till bilen i min högra hand.
Han nickar glatt och joggar fram till mig, kysser min hand mjukt innan han tar fjärkontrollen ifrån mig och låser upp bilen. Hans tumme åker över nån annan knapp som gör att bildörren på höger sida – framför honom – åker uppåt och han skyndar sig att sätta sig i den.
”OH MY GOD! Du har låtit broderat mina initialer i de röda sätena!” utbrister han och jag bara skrattar åt honom.
-

”Men ska man inte hälla det här i den här skålen?” frågar Justin och håller fram en deciliter mjöl och skålen vi har gjort glasyren i.
”Nej Justin, det där är glasyren som redan är färdig, mjölet ska vara…” säger jag och funderar.
”…här.” säger jag och ger honom skålen där man ska blanda torringredienserna.
Han nickar och häller det försiktigt i skålen innan han lutar sig bakåt mot diskbänken med händerna i slappt hängandes parallellt med sidorna, samtidigt som han studerar hur jag blandar allting.
”Då var det klart.” säger jag när jag stoppat in formen fylld med tårtsmeten in i ugnen.
”Bra, kan du komma hit lite? Jag vill krama om dig.” säger han och jag tvekar inte en sekund innan jag ställer mig i hans famn med armarna slingrade runt hans midja. Hans händer dras över min rygg upp till håret där han börjar leka med den… vänta lite.
”JUSTIN JAG BOKSTAVLIGT TALAT JAGAR DIG RUNT HELA HUSET OM DU JUST BLANDADE IN EN MASSA MJÖL IN I MITT HÅR.”
”Ojdå, bäst att sätta fart att springa.” säger han och puttar bort mig smått innan han börjar springa till andra sidan köksön.
Jag ställer på motsatsa sidan och ser säkert hämndlysten ut. Så känns det i alla fall.

Hon bokstavligt talat jagar mig verkligen – precis som hon sa.
”Aj fan.” säger hon och jag stannar genast upp i mitt springande och kollar bak på henne. Hon tittar på sin arm innan hon lägger sin motsatta hand över det och går tillbaka till köket. Vi befann oss vi vardagsrummet.
Vad hände? Jag blir genast orolig och börjar gå efter henne. Hon står med ryggen emot mig.
”Lina? Babe? Vad hände? Hur gick det?” frågorna sprutar ur min mun och jag går fort till henne för att kolla på hennes arm. Men när jag tittar där så är det inget fel med den och jag rynkar pannan.
”Hämnden är ljuv, babe.” säger hon, vänder sig om och höjer händerna till mitt hår där jag snart känner något klippigt rinna ner. Ägg.
”NEJ! INTE ÄGG I HÅRET! utbrister jag och ser säkert ut som en diva där jag försöker ta bort ägget, men till min olycka blir det bara värre.
Ugnen plingar till precis när jag tänkt kleta lite ägg på Lina, men det hinner jag inte med förrän hon slinker undan.
”Nej du. Det står 1-1 vilket betyder att vi ska duscha och sedan komma och dekorera tårtan.” säger hon när jag ännu en gång försöker kleta sörja på henne.
Jag suckar men ger mig innan en brilliant idé slår mig.
”Jag slutar om vi duschar tillsammans.”
Hennes blick möter min och hon tar ett löst tag om sin underläpp.
”Vem har sagt att jag ska duscha själv?”
”Perfekt.” säger jag och lyfter upp henne i brudstil och trycker mina läppar hungrigt mot henne, samtidigt som jag börjar gå ut från köket, uppför trapporna och in till badrumet.

SEXSCEN – Läs inte om du tycker det blir obehagligt!
Jag släpper ner henne och börjar kyssa nerför hennes hals samtidigt som jag sträcker ut handen för att sätta på duschen. Hennes händer flyttas till mjukbyxor och försiktigt lossnar hon på snöret, innan hon tar av dom halva biten och jag sparkar av mig dom själv den sista biten. Jag tar tag i kanten på hennes linne och drar snabbt den och slänger iväg den bakåt innan jag försiktigt börjar smeka BH-banden nerför hennes axlar. Ett stön lämnar hennes mun och jag börjar le samtidigt som jag kysser henne på axlarna nertill brösten. Jag knäpper upp Bh:n med en hand och jag tar tag i hennes vänstra bröst. Snabbt börjar jag massera den samtidigt som jag börjar nafsa och suga på den andra. Stön för stön lämnar hennes mun.

Jag länger händerna på hans hår och trycker honom närmre min kropp. Hans händertar grepp om mina mjukisbyxor och han börjar dra ner dom sakta.
”Sluta retas Justin.” stönar jag fram och känner hur han skrockar men drar ner mina byxor i ett ryck. Mitt underliv börjar dunka efter honom. Hans linne åker av innan han hinner reagera, och han kollar smått chockad på mig.
”Två kan spela spelet, Bieber.” säger jag och vikar på ögonbrynen.
Han biter sig i läppen och det får mig att bli galen av hunger efter honom. Mina trosor och hans kalsonger åker av snabbt och han lyfter mig i famnen och går in under de varma strålarna från duschen. Min rygg trycks snabbt mot väggen och jag ryser till men hinner inte reagera innan Justin tränger in i mig.
SEXSCEN ÖVER.
-
Resten av kvällen spenderades framför TV med mys och Justins favoritfilmer. Tårtan hade nog blivit den bästa jag bakat men det måste nog varit för att jag följ recepten till punkt och pricka – vilket inte är vanligt annars. När det var dags för middag beställde vi kinamat – mest för att Justin var för lat för någonting annat.
”Tack.” viskar Justin vid mitt öra när den andra filmens eftertext börjar rulla.
”För vad?” frågar jag förbryllat.
”För att du gjorde den här födelsedagen perfekt. Jag älskar dig.”
”Jag älskar dig också.” viskar jag tillbaka och vänder på huvudet för att ge honom en mjuk och kärleksfylld kyss.
-


True love never dies. It only gets stronger with time <3

DEL 1 är ute! - vad tycker ni hittills om Justins födelsedag?
Måste säga att jag är så avundsjuk över deras föhållande - önskar jag hade en sån! Nu ska jag sluta deppa och istället tänka ut vad som ska hända i nästa. :P
En fråga till: Vad tycker ni om längden på kapitlarna? :)
LOVE YOU BABES! Kommentera så mycket ni orkar! ♥♥


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 58 - Nothing like you and me

Previously: 
Jag behöver inte ens titta ner för att veta vad det är. Ett stort flin börjar sprida sig på mina läppar när jag känner att min plan går perfekt. Jag trycker mitt underliv mot honom, vilket gör att han börjar andas tyngre. Precis när han ska lägga sig ner i soffan med mig över sig, bryter jag kyssen och hoppar ner från hans famn och börjar sakta gå iväg från honom.
”Lina?” frågar Justin oförstående.
”Ja?” säger jag och vänder mig om.
”Seriöst?” frågar han och pekar neråt. Jag kollar på hans byxor och märker att han har stånd. Ett skratt lämnar min mun.
”Tack babe, verkligen,” säger han och placerar sina händer över sin ”area.”
Jag börjar flina stort.
”Jag ska duscha.” säger jag glatt och vänder mig om för att gå till duschen.

När jag steg ut ur badrumet med en handduk runt min nakna kropp, såg jag hur Justin satt på sängen och kollade ut genom fönstret.
”Det finns kläder på en pall vid garderoben.” säger han utan att vända sig mot mig.
Vad hände dom minuterna jag stod i duschen?
Förbryllat styrde jag stegen mot garderoben och där – prydligt vikta – låg en liten hög med kläder. Jag tog upp dom och gick snabbt tillbaka till badrummet där jag släppte handduken och tog upp var plagg för sig för att studera dom. Det var mina egna kläder.
Han hade säkert skickat någon till mitt hotellrum som kunde hämta kläderna åt mig, för vad jag minns, hade jag inget extra med mig hit.
Jag drog snabbt på mig dom blå, matchande underkläderna, innan jag satte på mig dom gråa mjukisbyxorna och det vita linnet. Handduket som hamnat på golvet tog jag upp och började torka mitt hår lite slarvigt – drog fingrarna igenom det – och hängde upp den på en krok när jag var klar. Jag vände ansiktet mot den immiga spegeln och började dra handen över en liten area för att kunna se hur jag såg ut. Barnslig som jag är började jag skriva mitt namn och ritade några hjärtor här och där. "Mästerverket" framför mig fick mig att småskratta men snart var jag tvungen att gå ut när jag kom ihåg hur känslolös Justin var.
Även denna gång när jag öppnar dörren sitter Justin där fortfarande med blicken ut mot fönstret.
”Justin vad är det?” frågar jag tysta när jag satt mig på sängen med benen korsade. Armarna gömmer jag under täcket så att han inte ser ärren som pryder mina handleder.
Hans ansikte ser plågat ut när han snabbt vänder den mot mig och tar ett djupt andetag.
”Lina vart står vi ens?” säger han och struntar helt i den frågan ställde.
Snabbt blev jag ställd. Vart står vi? En väldigt bra fråga i denna situation, som våran, men det finns ingen svar till det. Är vi pojkvän flickvän, eller bara vänner? Men vänner går inte runt och håller hand, vänner dumpar inte sin flickvän – pojkvän i våran sits -  för att bara vara vänner med någon, vänner går inte runt och kysser varandra hursomhelst.
”Jag vet inte.” säger jag tillslut.
”Vill du bli min igen? Litar du på mig som du gjorde förut?” frågan han med samma känslolösa ton.
Vad ska jag svara på det? Vill du bli min igen? JA, Justin, det var därför jag dumpade David. Jag vill vara din för alltid. Litar du på mig som du gjorde förut? Nej, för jag kommer alltid vara rädd att du kommer hitta någon bättre, vackrare än mig. När det väl händer kommer jag bara vara ännu ett minne för dig medans du var min framtid.
”Jag vet inte.” suckar jag.
”Vad sägs om att du får en riktig ursäkt av mig här och nu, sedan är det upp till dig?”
Jag nickar sakta och blickar ner i det vita täcket, mina händer var gömda under.
”Okej… jag är ledsen.”
”Var det allt?” säger jag och rynkar min pannan.
Var det hans ursäkt? Om han trodde jag skulle lita på honom nu som jag gjorde förut, så hade han fel.
”Nej Lina. Jag är verkligen ledsen för vad jag gjorde. Det var ett stort misstag och jag ska inte ljuga för dig, jag lät både henne och mig att fortsätta. Jag vill bara säga att jag ångrar det vid hela mitt hjärta. Jag insåg att Selena inte var tjejen för mig, du är. Under dom här dagarna kunde jag inte stoppa mig själv att tänka på dig. Du gör mitt liv komplett och utan dig, är jag inget. Jag kan inte leva utan dig. Du håller mig på rätt bana, du gör mig glad. Du är perfekt. Din röst, ditt hår, ditt ansikte, din kropp, ditt hjärta, och viktigast av allt, din personalitet. Jag behöver dig för att leva. Jag behöver känna dina kärleksfulla beröringar igen. Din kärlek. Jag kanske har ljugit för dig men jag älskar dig Lina. Det gör jag verkligen.
”Jag…” börjar jag men Justin klipper av mig.
”Baby, jag älskar dig. Snälla ta mig tillbaka.”
Jag måste visa honom.
Utan att svara honom, drar jag upp mina armar från under täcket och drar fingrarna över ärren. Justin kollar chockad på mina handleder samtidigt som hans ögon börjar bli blanka.
”Orsakade jag detta?” viskar han fram.
Jag nickar och han tar ett skälvande andetag.
”Jag är ledsen…” säger han och en tår lämnar hans vänstra öga. Han drar upp min handled och kysser den mjukt.
"Lova att du inte kommer göra det igen.” säger Justin och jag ser hur hans underläpp darrar.
Det kommer jag inte kunna. Det är det ena sättet för mig att få ut smärtor som människor orsakar inom mig.
”Jag tror inte jag kan lova det…” mumlar jag fram.
Justin lägger två fingrar under min haka, lyfter upp mitt ansikte, och kollar djupt in i mina ögon.
”Du kommer sluta. Lita på mig.”
Jag ler mjukt mot honom. Hans hand lämnar snart min haka och han tar till orda igen.
”Jag har något till dig.” säger han och jag ser hur det tindrar in i hans bruna ögon.
”Vad är det?” frågar jag och behåller leendet på mina läppar.
”En sång.”
”Kan du sjunga den?”
”Jag ska, men först vill jag veta om vill bli min igen och litar på mig.”
”Jag är din Justin och jag litar på dig. Det kommer jag alltid vara men jag är rädd att du kommer hitta någon bättre än mig.”
”Du är den enda för mig och tvivla aldrig på dig själv.”
Både mitt och Justins serösa ansikten ersätts av stora leenden.
”Jag älskar dig.” säger han och kramar mig.
Mitt hjärta börjar slå hårdare samtidigt som hans kram utvecklas likaså.
Han puttar sakta bort mig och böjer sig över kanten på sängen för att ta fram någonting som ligger under den. En gitarr.
Snart är Justins röst det enda man hör i hela rummet.

Lately I've been thinkin',
Thinkin' bout what we had,
I know it was hard,
It was all that we knew, yeah

Have you been drinkin'
To take all the pain away?
I wish that I could give you what you deserve...

'Cause nothing can ever,
Ever replace you.
Nothing can make me feel like you do, yeah.
You know there's no one
I can relate to.
And know we won't find a love that's so true...

Sången börjar lida mot sitt slut och mina tårar rinner som floder.
”Jag älskar dig så mycket.” säger jag och slänger mig runt hans hals när han lagt undan gitarren bredvid sig.
Hans armar slingrar sig runt min midja och han borrar sitt ansikte i mitt hår innan han viskar…
”Jag älskar dig så mycket att ord inte kan beskriva det.”
Jag lutar mig bakåt smått för att kunna möta hans underbara ögon. Våra läppar möts snabbt i en passionerade kyss, fylld med glädje och kärlek.

Justin ler genom hela kyssen. Snart blir jag tvungen att avsluta kyssen för att hämta andan.
”Jag har saknat dina riktiga kyssar.” viskar Justin mot mina läppar och jag antar att han tänkte på stunden innan jag försvann in i duschen.
”Jag har saknat dig.” viskar jag tillbaka.
Justin ler gulligt och mina kinder blossar upp i en röd nyans.

”Du gör mig glad.” säger jag och kollar ner på våra flätade fingrar men höjer snabbt huvudet igen sen och möter Justins tindrade ögon.
”Så nu när det förflutna är bakom oss så vill jag fråga dig en sak.” säger Justin nervöst helt från ingenstans.
”Såklart. Fråga på.” säger jag med en stöttande röst.
Justin skakar på huvudet men öppnar sedan munnen.
”Nej… jag vet inte om jag borde. Det för snart.” säger Justin och kollar ner.
”Babe, säg.” säger jag mjukt och ser hur Justin blir överaskad över mitt sätt att säga babe till honom.
”Vill du flytta in med mig när vi är tillbaka i New York?”
Jag tittar på honom och tänker noga över frågan.
”Huset har jag redan köpt – bara för oss två. Själva, kunna göra vad vi vill.” säger Justin förföriskt med en djup och hes röst.
Jag ryser till innan jag svarar på hans fråga. Någonstans måste man börja.
”Ja, jag vill flytta in med dig.” säger jag och ler.
Han besvarar mitt leende och kramar om mig ännu en gång. Jag börjar skrika när han ställer sig upp och börjar snurra oss runt något varv innan han sätter sig ner igen. Hans blick borrar sig in i min.
”Den här gången kommer det bli enklare. Jag lovar. Något eller någon kommer inte separera oss igen.” säger han och jag ler och lindar mina armar tajtare runt hans hals.


                                                                                There's nothing like us, Nothing like you & me togther.


And they are back together!
Ge mig många åsikter och tankar! ♥
Kommentera massor!


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 57 - You're beautiful!

Previously:
”Allt har blivit upp och ner. Du är nu kändare än någonsin och med Justin vid din sida har du ingenting att förlora – varken kärlek, fans eller karriären. Men med mig så kommer du förlora allt, men en annan sak är att jag inte är redo. Jag vill inte bli igenkänd varje gång jag går ut från en dörr. En normal kille med kompisar är allt jag begär, med en flickvän som dig skulle det vara bättre men man kan inte få allt – och jag ger upp min kärlek till dig för att du ska bli lycklig Lina.”
En ensam tår rinner nerför min kind och jag tittar på honom samtidigt som flera tårar bildas.
”Jag vet inte vad jag ska säga.”
”Du behöver inte. Du har gjort tillräckligt för mig, och allt jag har gjort är en massa problem – känns det som.”
”Jag kommer sakna dig David.”
”Jag kommer sakna dig också, men se det från det ljusa sidan – vi kan fortfarande vara vänner, hålla kontakten  och du får spendera din tid med någon du verkligen älskar.”
”Jag älskade dig David och gör det fortfarande.”
”Jag vet Lina, men du älskar honom mer och han älskar dig mer än vad jag någonsin kommer och kan göra.

Livet var inte bra men samtidigt inte dåligt. Den var neutral. David åkte tillbaka, till New York, igår. Det måste nog varit en av de svåraste sakerna – att säga hejdå. Jag kanske inte ville ha honom som pojkvän men vi var mer än vänner, nästan som syster och bror.
Justin hade stöttat mig varje gång han såg mig nedstämd och jag tackar honom hundra gånger om för det. Det han gjort var historia och nu fokuserar vi bara på framtiden.
Vi är inte ihop men vi är inte heller bara vänner. Det går sakta framåt.
”Då så – vi är klara nu så det är bara kläderna som saknas.” säger Julia – min stylist.
Jag nickar och öppnar ögonen sakta för att inte bli bländad av det starka ljuset. Julia lägger ner ögonskuggspenseln hon nyss använt på bordet bredvid alla de andra tjugo styckena hon har.
Jag tittar in i spegeln och möts av ett par bruna ögon inramade i tjocka svarta ögonfransar,  grå och brun ögonskugga.  Kinderna var smårosiga efter rougen hon lagt på, läpparna var hudfärgade. Mitt hår hängde platt nerför mina axlar men hade volym.
”Wow.” säger jag och studerar mig ur olika vinklar för att försäkra mig om att det där är jag.
Smink hade varit det sista jag tänkt på dom senaste dagarna – kanske lite mascara och foundation -  eftersom jag bara befunnit mig inomhus, så jag var inte van att se mig såhär.
”Gillar du det?” frågar Julia och ler.
”Älskar det.” rättar jag henne och besvarar leende, och ställer mig upp från stolen jag suttit på den senaste timmen.
Jag styr stegen mot klädavdelningen där jag möts av en långklänning med rosa kjol och mönstrad överdel. Vid midjan satt det ett svart band. Accessoarer till det var ett guldhalsband och ett par svarta pumps. Det var en lapp som satt fast vid galgen och jag gick närmare för att se vad som stod.
”Young forever.”
Jag nickade förstående för mig själv och gick till nästa galge där det var motsatsen till det första.
Ett par korta svarta shorts med hög midja, orange lös linne och ett par svarta högklackade boots.
På lappen som hängde vid galgen stod det ”Starship.”
Det fanns även en tredje outfit till också, – som jag antar var till Freedom – en vinterbaserad outfit, bestående av ett par korta vita shorts, vita strumpbyxor, en vit lite tjockare jacka och till det ett par högklackade boots – nu vita.
Jag började sätta på mig freedom-kläderna och när jag var klar satte jag fart mot baksidan av scenen där dom fixade allt tekniskt.
Justin var nog och bytte om – de hade skilt på oss direkt vi hade stigit in genom dörrarna till arenan – för jag såg honom inte någonstans.
”Lina 30 sekunder.” ropade någon och jag sträckte upp handen och gjorde tummen upp.
Mina steg började röra sig framåt så snart som introt började spelas och jag var uppe på scen och fansen skrek som galna.

They'll never thank me for opening doors
But they ain't even thank jesus when he died on the cross
Cause your spirit is ungrateful, b-tches is so hateful, I remain a staple
My career's been the pink print
-
Jag pustade ut och skyndade mig av scenen så fort kören hade tagit de sista tonerna. Där satte jag snabbt fart mot klädrummet tillsammans med Julia.
Young forever-kläderna var på och Julia satte fart med att förbättra mitt smink och hår. Ute på scenen hörde jag hur Justin började sjunga på ”All around the world.”

You're beautiful, beautiful, you should know it
(You're beautiful, beautiful, you should know it)
I think it's time, think it's time that you show it
You're beautiful, beautiful

Jag hade hunnit se en skymt av honom när jag hade stigit av scenen men inget mer. Jag stängde ögonen när jag såg hur Julia stressat höjde ögonskuggspenseln och snart kände jag något mjukt mot ögonlocken. När hon var klar böjde jag mig ner och satte på mina svarta pumps och började stiga mot dörren.
Någon minut senare var Justin klar och sprang andfått ner för scenen – och jag sträckte ut handen i ett high five som han besvarade och log glatt.
Jag drog upp kjolen på den långa klänningen, så jag inte skulle trampa på den, och började gå ut mot scenen med mikrofonen i handen.

I used to think that we'd run away
Whenever date, pretty summer day
I remember when you would say
We'd be okay, come what may.
-

Justin sjöng dom sista tonerna på One Less lonely girl och jag stod vid sidan av scenen och kollade på honom med mina kläder till Starship. Kläderna var en aning bekvämare än dom andra – men det berodde nog mest på att jag skulle dansa också.
-

Let's go to the beach, each
Let's go get away
They say, what they gonna say?
Have a drink, clink, found the bud light
-

”Så vad ska ni ungdomar göra idag då?” frågade Scooter när jag och Justin satt i matsalen och åt frukost liknande två zombies nästa morgon. Kvällen hade varit tuff igår men samtidigt rolig.
”Sova.” sa Justin, till vänster om mig, och gäspade stort vilket smittade av sig och alla runt bordet började skratta – förutom Selena. Vad gör hon ens här fortfarande?
Hon blängde på mig och jag blängde tillbaka. Helt plötsligt kände jag en mjuk spark mot mitt ben och vände mig åt höger där Miranda satt.
”Bry dig inte om henne.” sa hon tyst och jag nickade.
Dans mobil börjar ringa snart och alla vänder nyfiket blickarna mot honom. Han ursäktar sig och går iväg för att prata ostört.
”Det blir nog inget sovande idag Justin.” säger Dan när han kommer tillbaka efter få minuter.
Jag och Justin kollar oförståendet på honom och han börjar förklara.
”Det var en person från Coca Cola som ringde, de vill göra mer reklam för deras nya smak, så de undrar om ni vill designa flaskor som kommer finnas i butik, självklart får ni betalning för det.”
Jag vrider huvudet mot Justin, och märker att han kollar på mig, jag höjder ögonbrynen i en frågande gest och han rycker på axlarna.
”Vi är med.” svarar jag och Dan nickar och börjar knappa på sin mobil.
-

”Här väljer ni vilka färger, mönster, textstil och så vidare. Om något ni inte vill ha, inte är med så är det bara att ni skapar det genom att klicka här.”
En kille i 25 årsålder börjar förklara allting, jag och Justin nickar åt varje information vi får.
”Jag vill ha en rosa flaska med typ en body på.” säger jag och flinar mot Justin när killen hade gått iväg.
Han skrockar och gör en gest - mot datorerna vi har framför oss - att jag ska börja. Jag börjar trixa med allt möjligt och tillslut för jag ett ganska snyggt resultat ändå. Justin ställer sig bredvid mig och ”beundrar” mitt verk.
”Inte illa.” säger han och ställer sig vid datorn bredvid min och börjar trixa med den. Snart har han fått fram en svart, vit randig pappersark med någon smileys ut från kopieringsapparet bredvid – precis som jag fick med min body-design.
”Tack.” säger jag och vänder mig mot datorn framför mig och snabbt har jag fått ut ännu en design.
Vi hade fått i uppgift att göra tre designer var och än så länge hade jag två medans Justin hade en.
-

”Det där var jobbigt.” säger jag och pustar ut samtidigt som jag stiger in till Justins hotellrum.
”Nähä, det menar du inte.” svarar han sarkastiskt och stänger dörren efter oss. Paparazzoerna hade jagat åt hela vägen från parkeringen in till hotellet – och det var inte en kort väg heller.
Jag kollar runt med blicken och studerar varje sak som finns i rummet.
”Bytt rum?”
”Aa, du vet… efter… vad… som hände…”
”Jag vet Justin.”
Denna rum var lika stort som det andra men lite annorlunda möblerat. Jag känner Justins blick bränna mot min kind och vänder mig mot honom och möter hans glada ansikte.
”Varför stirrar du?” frågar jag och känner hur mitt heliumblod stiger.
”Du är vacker.” säger han och jag blir ännu rödare, tillslut tar jag mod till mig.
”Sluta prata om dig själv.” viskar jag tillbaka.
Justin skrockar smått och börjar gå mot mig. Jag tar ett steg bakåt för varje steg han tar framåt, men snart möts min rygg av en vägg och där står jag med Justins armar på varsin sida av mitt huvud. Justin lutar sig närmre och låter sina läppar nudda mina. Ingen av oss ger sig, ingen börjar kyssen – något jag är ivrig för.
”Reta?” viskar jag med ett flin.
”Sluta prata om dig själv.” härmar Justin lekfullt.
Snart fångar Justin mina läppar i en mjuk kyss. Jag kysser honom lika mjukt till och överväldigas av hans läppar. Han stönar och jag slickar hans underläpp. Han öppnar direkt sin mun och låter mig sticka in min tunga, när jag gör det kommer det ännu ett stön från Justin. Hans händer åker ner till mina lår i en gest att jag ska hoppa upp. Jag gör precis som han vill och slingrar mina ben runt hans midja samtidigt som han trycker mig mot väggen. Våra kyssar börjar bli mera aggressiva, eller ska jag säga, passionerade. Mina händer höjer jag till hans hår och börjar dra i toppar, ett sexigt stön lämnar hans mun. Han börjar sakta gå bakåt, och jag börjar känna något mot mitt innerlår. Jag behöver inte ens titta ner för att veta vad det är. Ett stort flin börjar sprida sig på mina läppar när jag känner att min plan går perfekt. Jag trycker mitt underliv mot honom, vilket gör att han börjar andas tyngre. Precis när han ska lägga sig ner i soffan med mig över sig, bryter jag kyssen och hoppar ner från hans famn och börjar sakta gå iväg från honom.
”Lina?” frågar Justin oförstående.
”Ja?” säger jag och vänder mig om.
”Seriöst?” frågar han och pekar neråt. Jag kollar på hans byxor och märker att han har stånd. Ett skratt lämnar min mun.
”Tack babe, verkligen,” säger han och placerar sina händer över sin ”area.”
Jag börjar flina stort.
”Jag ska duscha.” säger jag glatt och vänder mig om för att gå till duschen.
-

Music makes me stronger.

*Tidinställt*
Jag hoppas ni gillar detta - lite händelselöst men på slutet gick det hett till, haha.
Tror ni Lina och Justin är ihop efter händelsen?
Vad tycker ni om att David har åkt?
Kommentera mycket! ♥

Kategori: From me

Unchain my soul, give me love, make me whole

 

Förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna denna kommentar. Blev alldeles varm inuti när jag läste den! Tack så mycket Lina, jag vet inte vad jag ska säga - jag är helt ordlös! ♥
 
Det betyder att man inte kan komma in på bloggen under dom 7 timmarna, så bli inte oroliga eller något! :)

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 56 - He loves you more than I ever can do.

Previously:
”Förlåter du mig om jag ber om ursäkt och lovar att inte vara en sån igen?”
Jag låtsats fundera ett tag och jag ser snabbt hur svetten börjar bildas i hans panna när han blir nervös över mitt dröjande svar.
”Även om jag vill vara sur på dig så går det inte.” säger jag och slänger mig runt hans hals. Han lägger sin ena arm runt min midja medans han fortsätter hålla den andra bakom ryggen – precis som han gjort sen vi steg ut från dansalen.

”Du skrämde livet ur mig Lina Smith.” säger han och borrar huvudet i mitt hår.
Jag fnittrar och drar mig undan omfamningen och kollar nyfiket på hans vänstra arm – som han har bakom ryggen. Min blick börjar pendla mellan hans ögon och arm.
Han märker vart jag kollar och börjar flina smått innan han räcker fram en bukett vita tulpaner.
”Tänkte att om du inte skulle förlät mig så skulle detta förmodligen funka, men nu så förlät du mig så detta blir bara ett plus i kanten.”

”Vad fan är ditt problem? Vi är bara vänner, jag är över honom men om du fortsätter såhär kan du lika gärna gå ut härifrån.”
Linas blandade skrik och snyftningar hördes ända ut från deras hotellrum. Jag stod med örat tryckt mot dörren i hopp om bättre ljud – detsamma gällde alla andra i bådas crew.
”Jag är rädd okej? Du kommer dumpa mig lika lätt som du gjorde förut.” sa David lugnt.
”För det första dumpade jag dig för att jag hade en stor anledning – du var otrogen. Fan vad är det för fel på er killar? Hur många dagar har det gått sen vi kom tillbaka? Två? Tre? Hur ska vi klara oss längre fram om du fortsätter såhär?”
”…Du kan inte behärska din svartsjuka och tänk inte ens tanken att säga att du kommer ändra dig.” Jag såg framför mig hur hon avbröt honom när han öppnade munnen och höjde handen i en varnande gest.
Sådär hade det varit nästan hela tiden sen de kommit tillbaka – på ett sätt glädjade det mig men det var svårt att se Lina så sårad och att veta att jag inte kan göra någonting.
Det blev tyst och snabbt hörde vi steg mot dörren. Alla började snabbt dela på sig och gå åt varsitt håll men jag stod där som fastfrusen, med blicken mot dörren. Fanns det en chans att de skulle göra slut?
Dörren slängdes upp och Linas röst hördes över korridoren.
”Jag låtsats att ni inte stod utanför dörren och lyssnade på hela vårat samtal. Inte ett skit till privatliv kan man ens få, av sitt eget crew, sin egen familj.
Alla blev knäpptysta innan de skyndade sig därifrån.
Hennes mascara hade runnit nerför hennes kinder och skapat svarta sträck, och ögonen var rödsprängda. Hon såg förstörd ut.
Jag stod kvar där framför henne stilla, tills alla hade försvunnit innan jag sträckte ut händerna mot henne i hopp att kunna trösta henne.
”Rör mig inte.” sa hon vasst och jag ryckte tillbaka.
Hon är förbannad , och det är inte lite heller.
Hon trängde sig förbi mig med ännu flera tårarna rinnande nerför kinderna och började gå mot hissen. Jag började gå efter henne men hennes sårbara röst gjorde så att jag stannade i stegen och tittade på när hon gick in till hissen.
”Jag vill vara ensam. Så gå och underhåll dig med något eller någon annat.”
-

En timme… två... två och en halv…
Till slut fick jag nog och slängde mig upp ur soffan i hotellrummet. Lina hade inte kommit tillbaka än och jag var orolig. Tänk om hon gjort någonting.
Hissen hade åkt uppåt så jag antar att hon var på taket eftersom det finns bara en våning till ovanför oss – och det består av städrum och några få kontorer.
Jag gick snabbt ut ur rummet och gick in i hissen där jag tryckte på rätt våning.
Mycket rätt hade jag också – där satt hon lutad mot armarna vid räcket runt hela taket och kollade ner på de ljusfyllda utsikten framför oss. Jag gick sakta mot henne och såg snabbt att hennes hårstrån på armar och ben stod rakt upp – hon frös – men det var en självklarhet. Hon stod i enbart ett vit tajt linne och ett par jeansshorts – kvällen var inte lika varm som alltid.
”Du fryser.” mumlade jag och hon vände sig skrämt bakåt, men hon såg att det var jag lugnade hon sig och kollade med sorgsna ögon på mig.
”Du skrämde mig.”
”Förlåt.”
Hon suckar och ler ett leende som inte når ögonen innan hon vänder sig om. Jag fortsatte gå framåt tills jag stod bakom henne.
”Hur länge har jag varit borta?” mumlar hon efter en stunds tystnad – ingen obehaglig eller pinsam utan bara tystnad.
”Två och en halv timma.”
”Du håller fortfarande koll efter mig, ellerhur?”
Jag nickar och vänder blicken uppåt och kollar på det svarta himlen fylld med stjärnor.
”Ibland önskar jag att vi aldrig hänt.” mumlar jag och märker att hon blir förvånad över mina ord.
”Vad menar du?” frågar hon och jag tar ett djupt andetag innan jag berättar om mina tankar.
”Att jag aldrig blivit känd, att vi aldrig vart ihop. Livet skulle vara enklare. Jag vill inte vakna varje morgon och känna alla skuldkänslor över hur mycket jag sårade dig. Jag skulle aldrig sakna dig, vilja känna dina läppar mot mina, titta in i dina bruna ögon och säga att jag älskar dig. Du skulle leva lyckligt.”
”Du är bra på att luras Justin – men med den där lögnen lurar du ingen – varken dig eller mig. Om det hjälper så önskar jag det motsatta till det du sa. ”
”Nej det gör du inte. Det är det sista du skulle ha gjort. Du har David.”
Jag känner hennes blick bränna i kinden men fortsätter kolla på himlen.
”Jag kanske har David men jag kan erkänna att mina känslor för honom har svalnat efter hur mycket vi bråkat dom senaste dagarna. Jag är tillräckligt stressad och jag behöver inte mer stress i livet.”
Nu var det min tur att fråga vad hon menar.
”Jag saknar dig Justin – men jag skulle lika gärna kunna betraktas som en… hora. Jag blir ihop med honom och efter 3 dagar så gör jag slut och börjar dejta dig. Det går inte. Speciellt inte med en massa median efter mig som längtar efter ett snedsteg.”
”Du är ingen hora. Säg aldrig så och tänk aldrig det. Det krossar mig.” säger jag och vänder blicken mot henne och kollar bestämt in i hennes ögon som blänker. Hur kan hon ens tänka så? Det borde vara förbjudet för varje tjej att tänka så.
Hon slänger sig runt min hals och jag kramar hårt om henne tillbaka. Jag kände hur hon ryste till av temperaturändringen i sin kropp.
”Jag har saknat dig Lina.” säger jag och borrar mitt ansikte in i hennes hår.
”Och jag dig Juju.” säger hon och ett leende börjar leta sig upp på mina läppar av hennes smeknamn hon gett mig.
Jag börjar snurra runt oss och hennes skratt ekar runt oss. Snabbt hänger hon över min axel och sprattlar med benen.”Justin släpp ner mig. Du kommer tappa mig.”
”Jag är inte klen.” säger jag och låtsats bli sur samtidigt som jag tar ner henne från axeln.
”Varför lyssnade du på mig då?” säger hon och flinar.
”Jag vill inte riskera något.” säger jag och viftar bort samtalsämne samtidigt som hennes skratt börjar eka igen.
-

När jag kommer in till hotellrummet igen – efter min och Justins stund på taket – så är det tomt. Min panna rynkar sig och jag går fram till sängen för att se om någon lapp eller något ligger där från David – ingenting.
Min panna rynkas ännu mer och jag går mot fönstret för att se om han sitter på hotellets privata strand eller någonting. Bingo.
Snabbt sätter jag på mig mina ballerina skor och hämtar en blå stickad tröja för att inte frysa lika mycket nu, och skyndar mig ner till baksidan av hotellet. Det må vara mörkt men jag hittar honom snabbt.
David sitter med ryggen mot mig på bryggan, med benen nere i vattnet. Det sårar mig att se honom så. Ensam.

”Varför sitter du här?”
Han vänder sakta bak huvudet som om han väntat på att jag skulle komma.
”Ensamtid.”
Jag nickar och går och sätter mig bredvid honom. Jag drar upp benen och lutar hakan mot mina knän.
”Vi kanske bara ska ge upp detta Lina. Vi kanske inte är menade för varandra. Jag ser hur du kollar på Justin varenda gång han är i närheten – för så brukade du kolla på mig.”
Jag kunde inte säga någonting. Det han sa var sant men jag vågade inte hålla med honom.
”Säg att jag har rätt, det gör inget...” det var som om han läste mina tankar men jag sa ändå ingenting.
”Allt har blivit upp och ner. Du är nu kändare än någonsin och med Justin vid din sida har du ingenting att förlora – varken kärlek, fans eller karriären. Men med mig så kommer du förlora allt, men en annan sak är att jag inte är redo. Jag vill inte bli igenkänd varje gång jag går ut från en dörr. En normal kille med kompisar är allt jag begär, med en flickvän som dig skulle det vara bättre men man kan inte få allt – och jag ger upp min kärlek till dig för att du ska bli lycklig Lina.”
En ensam tår rinner nerför min kind och jag tittar på honom samtidigt som flera tårar bildas.
”Jag vet inte vad jag ska säga.”
”Du behöver inte. Du har gjort tillräckligt för mig, och allt jag har gjort är en massa problem – känns det som.”
”Jag kommer sakna dig David.”
”Jag kommer sakna dig också, men se det från det ljusa sidan – vi kan fortfarande vara vänner, hålla kontakten  och du får spendera din tid med någon du verkligen älskar.”
”Jag älskade dig David och gör det fortfarande.”
”Jag vet Lina, men du älskar honom mer och han älskar dig mer än vad jag någonsin kommer och kan göra.”
-


Become your dream

Mycket deep-talk i detta kapitel. Måste säga att jag blev super nöjd över detta kapitel och hoppas ni också tyckte det.
Vad tycker ni om deras beslut de tog?
Kommentera mycket och inte bara 4-5 utan mer! ♥


Kategori: Länkbyten

Länkbyte med JustinDrewBieberStorys
Rue Adams som är 17-18 där någonstans. Hon bor i Stratford, Kanada. Hennes föräldrar bestämmer sig hastigt för att skilja sig efter att Rues pappa vart otrogen, men med vem? Rues mamma får ett jobb i L.A, så Rue och hennes, storasyster flyttar dit. Rue borjar i en ny skola, West Beverly och träffar där skolans största badboy, Justin, men som i hennes ögon är någon annat än en badboy, men vad? Det får ni reda på om ni läsaer: Trust is something you have to earn.
Ni måste verkligen läsa denna novell. Bloggen ägs av två tjejer (om jag inte minnst fel), Mii och Lina! :)
Klicka här eller på bilden för att komma till bloggen.

Kategori: From me

Eye for an eye, why tear each other apart?

Kommentera mer på kapitel 55 för att få nästa kapitel!

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 55 - Bro, she hates me.

Previously:
Snart får jag tidningen framför mig och mina ögon går snabbt igenom det.

”Tonårsstjärnorna Justin Bieber och Lina Smith är för tillfället på en liten turné i Hawaii – ja precis så var det för några dagar sen, men nu har Lina Smith upptäckts vara i New York med en okänd kille och en liten flicka i 5-årsåldern, medans Justin Bieber spenderar sin tid på en sjukhus i Hawaii efter kollapset som skedde igår kväll. The Biebs har även lagt ut en bild idag runt 12-tiden på Instagram där han ligger i bar överkropp på en sjukhussäng.
Stjärnorna har även skjutit upp alla konserter som är kvar på turnén och har inte synts till på några Meet & Greets. Vad är det som har hänt? Börjar det gå åt fel håll?
Mer info kommer!”


Det kan inte vara sant! Jag tar upp min mobil och ringer snabbt till Dan i hopp om mer information.

”Har du allt du behöver?” frågar Scooter och jag nickar.
En svart gymnastikväska hänger på min axel fylld med några enstakade kläder. En subwaymacka vilar i min hand som jag tuggar på då och då.
Scooter börjar gå mot dörren med mig i släptåg.
Doktorerna sa att kollapset berodde på för lågt blodtryck och för mycket stress.
Direkt jag ”vaknat” hade jag varit tvungen att äta och dricka, inte mig emot – jag är alltid hungrig, men äter inte alltid. Tanken fick mig att småle.
”Hörde du vad jag sa Justin?”
”Huh...?”
”Jag sa – Lina kommer hem idag med sällskap. Hon blev orolig för dig och tog första bästa plan hem.”
Jag nickade uttryckslöst. Sällskap… sällskap… David… David.
Jag har blivit trött på hans namn – det är det enda som snurrat i mitt huvud sen jag vaknat men för några minuter sen hade jag glömt bort det…
-

”Hur mår du nu då?” Linas röst kändes lika vackert som utsikten framför oss.
David hade varit tvungen att följa med Dan – Linas manager – för något snackande och både jag och hon hade tagit tillfället i akt för att prata. Vi hade gått helt planlösa in i en skogen och kommit fram till en liten sjö med räcke runt, och där – på räcket – satt vi nu båda.
”Bättre, antar jag…”
Jag vred huvudet mot henne och såg hur hon nickade, log och kollade ner på fiskarna i sjön framför oss. En tystnad började göra sig hörd.
”Vad hände ens Justin...?” frågade hon och mötte nu min blick.
Jag bröt min blick från hennes bruna ögon och tittade upp mot himlen istället, innan jag öppnade munnen.
”Jag blev helt förstörd när jag hann med i dina tankar – när jag förstod vad du tänkte göra. Sedan hamnade med i ett bråk med en paparazzi och det ena ledde till det andra. Scooter blev ilsken och Selena blev… omtänksam… jag orkade verkligen inte med deras humörsvängningar så tillslut släppte allt bara och jag försvann in i det svarta.” mumlar jag fram.
”Jag är ledsen men det kändes rätt att göra det…” hon avbröt sig och tog ett djupt andetag innan hon fortsatte.
”Vi försöker skydda människor vi älskar genom att hålla dem utanför det, men i slutändan sårar vi dom ändå. ”Hon hade rätt i det sista hon hade men för mig funkar det inte så längre.
”Gör det fortfarande det?”
”Han har ändrats och jag litar på honom när han säger det.”
”Litar du på mig om jag säger det?”
”Inte än Justin, jag måste smälta hela situationen först. Jag är känd i min familj för att ta längst tid på mig att läka mina sår – stora som små.”
Jag bröts ännu mer när jag hörde hennes ord. Jag förstod nog aldrig hur mycket skada jag gjorde henne när jag kysste Selena. Om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden men det är lättare sagt än gjort.
”Du ska veta att – allt var ett enormt misstag.” mumlar jag och syftar på Selena dramat.
”Jag vet Justin. Jag vet.

Minuterna tickar förbi och tillslut tar jag mod till mig och förflyttar mig närmre henne. Jag lägger min arm runt hennes midja och hon flyttar sig lite närmre mig för att lägga huvudet på min axel.


”Jag saknar dig Lina.”
Även om jag inte förväntar mig något svar så gör det ont ändå när jag inte hör ett ljud ifrån henne. Jag tänker öppna munnen för att säga något liknande ett ”förlåt” men blir avbruten av hennes ringsignal. Hon drar upp den och börjar snabbt prata.
”Hallå… aa… okej… gick det bra… vad bra… jag kommer nu… see you later baby.”
Jag drar bort min arm från henne när jag hör på långa vägar att det är David som ringde. Mitt ansikte behåller jag som det är men inuti vill jag bara lägga mig i en säng och gråta.
”Ska vi gå?” mumlar jag och börjar resa mig bort från räcket när hon lagt ner mobilen utan att vänta på svar.
”Justin, sluta. Du vet att det skulle hända.” säger hon och tar tag i min handled och vänder mitt ansikte mot henne.
”Om jag ska vara ärlig så hade jag ingen jävla aning! Nån chans trodde jag att jag hade.” skriker jag och vänder ryggen åt henne innan jag börjar gå med snabba steg.
Jag blir chockad av mina egna ord och hur jag skrek dom åt henne.
”Justin… jag förlåter människor men det betyder inte att jag ser och litar på dem på samma sätt.”
-

”Ey bro? Hur mår du?”
”Perfekt.” svarar jag iskallt på Alfredos fråga när han kommer och sätter sig bredvid mig i soffan nere vid lobbyn.


Hela min crew hade åkt ut för något fika eller något men jag hade inte lust att följa med. Jag trodde Alfredo hade följt med, men tydligen inte.
”Sluta ljug för dig själv och ryck upp dig. Deras förhållande kommer inte hålla länge till. Deras första bråk var redan idag.” säger han.
Även om det är dumt så får jag en gnutta glädje i mig, när jag hör det.
”Hon har träning – dans – i salen längst bort i högra korridoren. Följ med och försök att rycka upp henne.”
”Bro, hon hatar mig, och hur mycket det än glädjer mig att de har bråkat så kommer de bli sams lika fort. Samma sak gällde förut för mig och henne.”
”Fine. Men följ med och bara kolla på, istället för att sitta här och tycka synd om dig själv.”
Jag suckar men reser mig tillslut för att följa efter honom.

Starship – som jag förstått att sången hon sjöng när vi var på väg till stranden hette – pumpade högt ut ur högtalarna. Direkt jag och Fredo steg in genom trädörren mötte hon min blick i spegeln och jag såg hur det ryckte till i henne mungipor.
Hon kanske inte hatar mig trots allt.
Salen var stor och speglar täckte större delarna av väggarna. Väggarna var ljusa, och såg ännu ljusare ut under skenet från dom stora lamporna. Golvet var gjort i ett ljust trämaterial. Några tavlor ägde plats på de återstående platserna.
Dörren öppnades bakom oss och jag vände mig och mötte personen jag minst ville se i just denna tillfälle – David. Han blick mötte min och jag såg hur han försökte sig till ett leende men ajg bara vände tillbaka huvudet framåt lika fort, och studerade Lina i spegeln när hon rörde sig i takt till musiken. Ibland såg man hur hennes mun rörde sig smått när hon sjöng med.
Tjejen kunde verkligen röra på sig.
David stod bakom mig tålmodigt tills musiken stängdes av.
”Då var det klart! Konserterna börjar i övermorgon och denna gång missar du inte Meet and Greeten.” sa Dan med sträng röst i slutet.
Lina nickade och log innan hon gick fram till stereon där hon hade sin flaska och började dricka törstigt ur den – detsamma gällde det dansarna. Hon tog upp sin huvtröja och började gå åt mitt håll – dörren.
”Så Juju lyckades piggna upp i alla fall?” det lät inte elakt, snarare som om hon verkligen undrade hur jag mådde.
”Typ…” säger jag och besvarar hennes leende.
Hon nickar innan hennes blick förflyttar sig till det som var bakom mig. Hennes leende försvinner men det glittrar fortfarande i henne ögon.
”Ska vi gå ut?”
Hon nickar enkelt åt Davids fråga innan de båda försvinner ut.

”Förlåter du mig om jag ber om ursäkt och lovar att inte vara en sån igen?”
Jag låtsats fundera ett tag och jag ser snabbt hur svetten börjar bildas i hans panna när han blir nervös över mitt dröjande svar.
”Även om jag vill vara sur på dig så går det inte.” säger jag och slänger mig runt hans hals. Han lägger sin ena arm runt min midja medans han fortsätter hålla den andra bakom ryggen – precis som han gjort sen vi steg ut från dansalen.
”Du skrämde livet ur mig Lina Smith.” säger han och borrar huvudet i mitt hår.
Jag fnittrar och drar mig undan omfamningen och kollar nyfiket på hans vänstra arm – som han har bakom ryggen. Min blick börjar pendla mellan hans ögon och arm.
Han märker vart jag kollar och börjar flina smått innan han räcker fram en bukett vita tulpaner.
”Tänkte att om du inte skulle förlät mig så skulle detta förmodligen funka, men nu så förlät du mig så detta blir bara ett plus i kanten.”


Heartbreak changes people.

 

Jag hoppas ni gillar det! Har längtat i år - känns det som - för att skriva en sån där dansdel. 
Kommentera mycket nu! - minst 11. ♥

Kategori: Länkbyten

Länkbyte med JustGettingStartedJust Getting Started handlar om sjuttonåriga Vanessa Ray Hudsen som flyttar från England till den lilla staden Stratford, Canada, till hennes mammas nya pojkvän Michael och hans dotter Emily. 
Nessa, som hon kallas, tvingas att börja om från början i en ny stad med nya kompisar samtidigt som hennes förflutnakommer i kapp henne. Men vem är killen som finns vid hennes sida? Och vad är det som hänt i hennes förflutna som gör att hon inte kan släppa in någon?
Denna novell handlar om att övervinna sina rädslor, hitta sig själv och kärlek i alla former.

Där var handlingen! Själv funderar jag starkt på att börja följa novellen! Om ni har samma planer som jag råder jag er att klicka på bilden eller här! :)

Nästa kapitel ska jag börja på snart - ska fixa några saker först bara! :)

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 54 - Meeting family.


Previously:

Jag blir chockad av hans lilla tal och tänker precis svara men han ställer sig upp -  jag stänger munnen för att se vad han ska göra – och drar mig med sig.
Han lägger sin arm runt min midja och drar mig närmare sig. Han ögon stirrar in i mina och just vid den tidpunkten är det bara vi som existerar. Hans blick drar sig ner mot mina läppar – och han biter sin egen – men den stannar inte där utan börjar pendla mellan mina ögon och läppar. Han höjer sin ena hand och tar försiktigt tag i mitt ansikte – som om jag skulle vara gjord i skör glas – och lutar sig sakta närmre och närmre tills hans läppar är tryck mot mina i en passionsfylld kyss.
Jag höjer händerna till hans nacke och börjar dra smått i hans hår. Mitt huvud lutar jag åt sidan för att fördjupa kyssen. Han biter i min under läpp och snabbt ger jag honom tillgång. 
Jag har saknat det här…

”Gumman vad jag har saknat dig!” utbrister mamma när jag utan förvarning ”kommer  hem. ”
Hon slänger sig runt min hals och jag kramar så hårt jag kan tillbaka.
”Jag har saknat dig också!”
Jag tänkte fråga vart Melanie och pappa var men blev ställd av frågan hon ställde mig.
”Vart har du Justin då?
En pinsam tystnad fyller snabbt arean runt oss.
”Ehm… vi har gjort slut… men jag har… någon annan med mig.” säger jag efter mycket tvekande, och vänder mig bakåt för att vinka in David.
Jacob hade åkt till sin familj som bodde här i New York. Jag hade inte tvekat en sekund när han frågat om han kunde få ledigt nu på kvällen.
Davids ansikte var full med rädsla och nervösitet . Han gick med långsamma steg mot huset från parkeringen. Den lilla sista biten räcker jag ut min hand som han tar och ler. Man såg på hela honom hur den gesten fick honom att lugna ner sig smått.
”Mamma här är…-”
”David?” utbrister min mor och struntar helt i att hon avbröt mig mitt i meningen.
Känslorna i hennes röst går inte att tyda.
”Lina vad tänker du med? Han missh…-”
Jag avbryter henne precis som hon gjort med mig och kollar stint in i hennes ögon.
”Mina beslut. Mina misstag, och om du ursäktar oss.” säger jag entonigt och börjar dra med David in. Jag inspekterar dom nya möblerna i vardagsrummet och korridoren där sovrumsdörrarna befinner sig. Jag blir exalterad av att vara hemma igen och styr stegen mot mitt rum.
Jag chockas över synen jag får när jag öppnar dörren. Snabbt släpper jag Davids hand och klampar tillbaka.
”Vad fan har ni gjort med mitt rum?”
”Vårda ditt språk unga dam. Men eftersom du inte är hemma så ofta längre och släppt kontakten med din familj så tänkte jag  att omvandla ditt rum till ett kontor var en bra ide.”
”Jag svär hur mycket jag vill. Här kommer jag och försöker vara normal och hälsa på min familj, men vad får jag? Jo ett hemskt välkomnande och så får jag en utskällning om varför inte ringt? Du kunde lika gärna ha gjort det. Pappa kunde gjort det.” skriker jag och börjar klampa irriterat runt på stället.
Hennes ansikte vrids i någon smärta men jag är så uppfylld av stundens hetta att jag inte ens har plats för skuldkänslor i min kropp.
Min mor ska precis öppna munnen men jag låter henne inte utan börjar själv prata.
”Vart är ens pappa? Eller Mel?”
”De skulle handla…”
”Du ljuger. Vad fan har hänt?”
Hon suckar och kollar ner i golvet, själv lugnar jag ner mig och ställer mig stilla.
”Du har alltid varit bra på att läsa mig som en öppen bok. Jag och din far bråkade någon timme innan du dök upp och han tog med sig Mel till ett hotell. Anledningen till att vi inte ringt är att vi inte visste om du var upptagen eller inte? Första dagarna provade vi men det var alltid någon som inte var du som svarade och sa att du var upptagen… så efter ett tag slutade vi försöka och väntade till du själv ringde eller hälsade på.”
Skuldkänslorna började bubbla inom mig när jag hörde allt hon berättat. Känslorna började gnaga på mig inifrån. Två steg framåt och jag slängde armarna runt hennes varma kropp.
”Förlåt, jag visste inte.” säger jag och snyftar smått.
”Det gör inget gumman. Sluta gråt och ta hit din unge man nu så ska vi äta någonting och så får jag chansen att be om ursäkt.” säger hon lugnt och kramar mig tillbaka.
Jag spricker upp i ett leende och drar mig ur kramen för att hämta David – som stod på samma ställe jag lämnat honom.
”Hörde du?”
Han nickade sakta och drog in mig en av hans stora, sköna kramar.
Sådana som Justin brukade ge…-
Jag avbröt mina egna tankar innan dom hann fortsätta för långt och började dra med mig David till den stora kvadratiska köket när vi avslutat kramen.
-

”Är du okej?” frågade jag David under tiden Jacob körde oss mot hotellet pappa och Mel befunnit sig på under natten, och befann sig där fortfarande.
”Jag är orolig över vad din pappa kommer tycka.”
”Det kommer gå bra.” säger jag och kramar mjukt om hans hand.
Han nickar och kollar leendes på mig men jag såg fortfarande oroligheten i hans ögon.
”Lita på mig.” säger jag och lägger min fria hand på hans kind och drar ner hans ansikte i samma höjd som min för att trycka läpparna mot hans.
-
”Jag hoppas du är rädd om min lilla flicka nu. Om hon inte hade övertalat mig om hur mycket du ändrats så skulle du åkt ut med huvudet före härifrån.”
David svalde nervöst, nickade och skakade min fars utsträckta hand.
”Jag lovar.”
Ett leende spred sig på mina läppar och jag ställde mig upp igen. Jag och Mel hade gått in till sovrummet - efter mitt lilla tal om hur David har ändrats - och kollat på TV – eller hon gjorde det medans jag ägnade min tid åt nyckelhålet för att kunna hålla koll på pappa och David.
Jag sträckte på mig och hörde hur det knakade smått i ryggen efter den jobbiga böjda positionen.
Snart hörde jag steg mot sovrummet och skyndade mig till sängen och han precis slänga mig där och kolla på TV när dörren öppnades och David steg in.
”Hur gick det?” frågar jag oskyldigt och pustar ut efter min lilla springtur.
”Som om du inte vet det, babe!”
Jag rodnade och kollade ner i det guldiga överkastet.
Babe? Det lät så rätt.
Han skrockade smått innan han satte sig bredvid mig med läpparna vid min öra.
”Bra.” viskade han hest och bet mig i örsnibben.
Jag rös till och kunde inte vara gladare i just denna stund av att Mels totala fokus var på TV:n.
Hans hand började röra sig uppför mina ben tills den nådde min lår där han började smeka. Jag lägger min hand på hans i ett försök att få hans lilla rörelse att bli stilla, men som vanligt funkar det aldrig. Istället trycker jag läpparna hårt mot hans och han ber snabbt om tillgång till min mun men jag nekar. Äntligen stannade hans hand.
Hela han utstrålar oförstående när jag drar mig tillbaka.
”Inte framför henne.” viska jag nickar mot Mel.
Han nickar förstående och lägger armarna runt mig samtidigt som jag lutar huvudet mot hans axel och vi kollar alla tre tillsammans på det tecknade programmet på TV:n.
”Mel, vill du följa med ut och äta glass?” frågar jag när programmet var slut.
Hon tjuter ett ja och slänger sig runt min hals. Jag skrattar och börjar kravla mig ut ur sängen med en arm runt henne. David följer med.
Hon blir kvar i in famn ända tills vi når ”hotellvardagsrummet,” där jag finner pappa sitta och stirra rakt fram in i tomma intet med händerna sammanflätande under hakan. Jag släpper ner Mel och ger henne ett tecken att hon ska vara tyst. Hon nickar lydigt.
”Varför pratar du inte med henne?”
Han rycker till. ”Med vem?”
”Mamma. Ingen av er mår bra av detta, vem som helst kan se det. Vi går ut och äter glass…” säger jag och pekar på mig, Mel och David. ”… och du går och besöker henne och går inte ut ur huset förrän ni löst problemet.” säger jag.
Han suckar men nickar. Jag tar upp mobilen och ringer ett snabbt samtal till Jacob om att han ska komma för att hämta oss, även att han ska ta med sig en annan vakt.
Överbeskyddande syster.
-

”Var det gott?” frågar jag och tar upp en servett för att torka bort den utsmetade glassen runt Mels mun. Hon uttalade ett glatt ja och jag log brett mot henne.
Vi satt längst in i ett hörn med Jacob och John – den andra vakten – på varsin sida av oss.
Tre tjejer i 16-årsålder kom med långsamma steg mot oss och jag hörde hur de viskade smått.
”Du får fråga…- nej du… - jag kan göra det.”
Tjejen i mitten kom fram och frågade snällt efter autografer och bilder. Jacob och John ställde sig snabbt upp från sina sittande positioner.
Jag sköt bak min stol och reste mig, sedan började jag gå fram och la varsin hand på deras axlar för att få dem att sitta igen innan jag sa ett ja till tjejen framför mig och kollade även på henne kompisar.
”Tack!” tjöt tjejerna när dom hade fått bilder och autografer. Jag log och kramade om dem snabbt.
”Förresten är ni ihop…” frågade dom och pekade på mig och David ”…eller är du ihop med Justin?”
Jag ryckte till av frågan och försökte svara så fort som möjligt så inga misstankar bildades.
Sanning 50% - lögn 50%.
”Vi är bara vänner…” säger jag och pekar mellan mig och David, och undviker att säga hans namn, median ”…och jag och Justin var och är bara vänner.” säger jag med betoning på bara vänner.
Dom nickar glatt.
”Är det där din syster?” frågar tjejen som jag uppfattade som den blygaste.
Jag nickar bara och ler – även henne undviker jag att prata om.

”Varför bara vänner?”
”Huh?”
”Varför sa du bara att vi var vänner?” frågar David lågt.
”Jag vill inte sätta dig i trubbel med median. Det räcker med bilderna de fick utanför hotellet.” säger jag och suckar.
Varför måste paparazzoerna – median – var en del av paketet?
Han nickar och förflyttar sin blick ner till bordet, upp på väggen på vänster sida av oss och vidare till en tidningshylla – där den stannade.
Jag studerar hans rygg när han går mot hyllan och kollar på alla dom olika tidningarna. Hans ögon spärras smått upp och jag blir genast nyfiken.
Snart får jag tidningen framför mig och mina ögon går snabbt igenom det.

”Tonårsstjärnorna Justin Bieber och Lina Smith är för tillfället på en liten turné i Hawaii – ja precis så var det för några dagar sen, men nu har Lina Smith upptäckts vara i New York med en okänd kille och en liten flicka i 5-årsåldern, medans Justin Bieber spenderar sin tid på en sjukhus i Hawaii efter kollapset som skedde igår kväll. The Biebs har även lagt ut en bild idag runt 12-tiden på Instagram där han ligger i bar överkropp på en sjukhussäng.
Stjärnorna har även skjutit upp alla konserter som är kvar på turnén och har inte synts till på några Meet & Greets. Vad är det som har hänt? Börjar det gå åt fel håll?
Mer info kommer!”


Det kan inte vara sant! Jag tar upp min mobil och ringer snabbt till Dan i hopp om mer information.
-The sky is full of dreams, but you don't know how to fly.

Ca 2000 ord - *stolt tjej*
Vad tycker ni om det Linas mamma gjorde?
Börjar det gå åt fel håll för Lina och Justin?

Detta blir tyvärr första och sista kapitlet den här veckan. Ni börjar nog få koll på mina rutiner nu på helgerna, haha, men jag ska åka bort och kommer hem på söndagkväll. Samma visa varje gång och jag kan inte slippa det.

Gör det något om jag hoppas fram i tiden i nästa kapitel?
Kommentera! ♥ - Minst 15!


Kategori: From me

My heart just opened up the door again

Kapitel kommer imorgon. Jag har skrivit klart det men är inte helnöjd med det, och jag hinner inte ändra och sånt nu så ni får vänta tills imorgon. Jag är hemskt ledsen för den långa väntan men jag vill få ut ett bra kapitel! :) ♥

Kategori: Länkbyten

Länkbyte med Biebstoory

En av mina absoluta favoritnoveller - den har verkligen pricket över i:et! Checka in den genom att klicka här eller på bilden! :)

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 53 - I've miss this...Previously:
”JUSTIN!” skrek alla när jag stod på det platta golvet istället för trapporna. Dom skyndade sig fram och omringade mig åt alla håll och kanter.

”Hur mår du?” gnällde Selena från ett håll.
”Hur fan tänkte du Justin!?” skrek Scooter från något annat håll.
Jag blev snabbt yr av alla frågor, och skriken gjorde mig döva kändes det som.
Det måste vara nog nån gång.
Jag puttade bort alla och försökte gå upp för trapporna igen. Nån gång skulle jag ta tag i detta men idag var inte den dagen.

Benen kändes som gelé medans fötterna var som tunga stenar. Jag försökte lyfta min vänstra fot men det gick inte. Ögonen svartnade och jag kände ett hårt smäll mot huvudet innan allt försvann.
Hoppas jag inte vaknar igen.

Jag kunde inte få ut Justins ansikte bort från min näthinna. Var verkligen detta det rätta valet..?
NEJ. Lina sluta. Han kommer krossa dig igen, sa min mörka sida mot Justin medans den ljusa sa motsatsen.
Kommer David också inte göra det nån gång?
Mitt huvudvärk satte fart av alla tankar, röster och obesvarade frågor.
”Lina? Vi är framme.”
Jacob saktar in bilen och jag väcks ut ur mitt drömmande.
”Fortfarande lika säker?” frågar han när han ser att han har mitt uppmärksamhet.
Nej…
”Absolut.” säger jag istället och ler.
Vi steg ut och snabbt kom det steg ut tre vakter från bilen bakom oss.
”Vad fick dig att berätta för alla men inte Justin?” frågar Jacob apropå ingenting när vi har gått några steg.
”Han skulle försökt stoppa mig.”
”Vi andra kunde göra det också…”
”Det jag menar är att jag skulle falla för honom igen… och det vill jag inte.” säger jag helt ärligt.
Han nickar.
Det kändes skönt att besöka – vara hemma i -  New York igen, men helst skulle jag ha gjort det under ett annat tillfälle.
Ett lyckligare tillfälle.
Men… detta var valet jag gjort och jag var några meter ifrån att få just det valet verkligt.
-

Leendet på hans läppar var inte så elakt jag trott det skulle ha varit när han såg mig. Den här var mjuk. Ögonen tindrade som det gjort när vi varit tillsammans.
Varför lägger jag plötsligt märket till sånt igen? Har mina känslor för honom hettats upp igen?
”Är ni fortfarande lika säker Ms. Smith?” frågade polisen på min vänstra sida.
Jag kollade djupt i Davids ögon och försökte leta efter dåliga tecken men finner inga.
”Ja.” säger jag enkelt och vrider huvudet mot polisen.
”Då så. Skriv under här och här, sen har David längre inget fängelsestraff.”
Jag tog ett djupt andetag och skrev snabbt mitt underskrift på de två raderna han pekat på.

”Varför gjorde du det?” frågar David när vi går på trottoaren samma kväll tillsammans med Jacob några meter bakom oss.
”Jag har saknat dig…”
Det var sant. Även om han gjort som han gjort.
”Hur kunde du göra det? Efter allt jag gjorde. Efter allt jag började?”
”Ärligt talat har jag ingen aning. Men du verkade inte vara en sån typ. Det var aldrig din personlighet. Men just då var jag för rädd för dig.”
”Jag är ledsen, men om det hjälper – jag har saknat dig också, så sjukt mycket.” mumlar han och jag vrider huvudet mot honom och ser att hans blick är fastklistrad nere i marken.
”Hur känns kändislivet och vad hände mellan dig och Justin egentligen?”
”Är du verkligen nyfiken på hur det gått för mig?” frågar jag och skrattar smått.
Det känns mer som om han tvingar fram frågor för att det inte ska vara en pinsam tystnad än att han verkligen bryr sig. Hans andra fråga hörde jag inte… säger vi.
”Kanske…” säger han och skrockar.
”Väl det går bra. Är på turné just nu, fast detta fick gå före.” säger jag och vänder blicken framåt.
Jag blev generad av att säga det där sista om jag ska vara ärlig.
”Jag vill säga tack – fast det känns som om det inte räcker långt. Berätta när du känner dig redo… eller när du vill.”
Jag rynkar pannan och förstår sedan att han menar Justin.
”Du behöver inte. Ett tack är allt jag begär.”
Lögn.
”Vad sägs om att sätta oss på bänken där?” frågar han och nickar smått mot bänken som står i det tomma parken och tittar sedan menande på mina höga pumps.
Jag skrattar och tar tag i hans hand och drar med honom dit utan att svara.
”Hur kan det vara så öde här? Det är New York.” frågar han när vi satt oss ner.
”Ingen aning. Men det är skönt att känna sig… normal utan en massa paparazzin och fans för en kväll.”
Jacob sätter sig på en bänk kanske 20 meter ifrån oss för att inte störa. Jag ger honom ett tacksamt leende som han besvarar.
”Livvakt?”
Jag nickar och vänder blicken från Jacob till den stjärntäckta himlen. Efter en liten stund lutar jag huvudet mot Davids axel och sekunden efter lägger han sitt arm runt mina axlar.
”Du är fortfarande inte helt avslappnad i mitt sällskap, men jag förstår det. Jag kommer aldrig sluta be ursäkt om det även om vi är vänner eller inte. Jag skulle aldrig göra något sånt mot dig igen. Tiden i den där lilla fängelsecellen fick mig att tänka om. Jag saknade dig och var arg på mig själv. Jag förväntar mig ingenting men jag ska kämpa för att få dig att lita på mig.”
Jag blir chockad av hans lilla tal och tänker precis svara men han ställer sig upp -  jag stänger munnen för att se vad han ska göra – och drar mig med sig.
Han lägger sin arm runt min midja och drar mig närmare sig. Han ögon stirrar in i mina och just vid den tidpunkten är det bara vi som existerar. Hans blick drar sig ner mot mina läppar – och han biter sin egen – men den stannar inte där utan börjar pendla mellan mina ögon och läppar. Han höjer sin ena hand och tar försiktigt tag i mitt ansikte – som om jag skulle vara gjord i skör glas – och lutar sig sakta närmre och närmre tills hans läppar är tryck mot mina i en passionsfylld kyss.
Jag höjer händerna till hans nacke och börjar dra smått i hans hår. Mitt huvud lutar jag åt sidan för att fördjupa kyssen. Han biter i min under läpp och snabbt ger jag honom tillgång.
Jag har saknat det här…
-


                                                                                                 If it still hurts, it means you still care.

*Tidinställt*
Hoppas ni inte tyckte att det blev allt för kort! :)
Anledningen till att just det som hände hände var för att nästan alla noveller jag läser är att någon blir otrogen och så förlåter man varandra och BAM man är ihop igen - så ville jag inte ha det.
Kanske kommer det sluta med Jina (Justin + Lina) eller Javid (David + Lina)

Kommentera mycket! ♥


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 52 - I fucking beat the fuck of you.

Previously:
”Du får inte gå in dit Mr. Bieber.” 
”Jag är Justin Bieber och får göra vad fan jag vill.”
Jag börjar knuffa mig mellan dom men det gav ingen framgång.
”Justin lugna dig.” säger Kenny och tar tag i mina armar.
Hans röst fick mig att bryta ihop och jag föll ner på knä. Han viftade bort vakterna runt oss och satte sig på huk bredvid mig.
”Det är för sent grabben.”
Hans röst lät avlägset. 
Hon får inte åka!
Min mobil vibrerade till i min ficka och jag drog upp den med skakiga fingrar.

Från Lina:
Ibland måste man släppa taget om dom man älskar för att göra dom lyckliga.


”Justin.”
Jag vände min uppmärksamhet från juiceflaskan i min hand till Kenny. Inga ord lämnade min mun. Jag var krossad inifrån och ut.
”Det har blivit värre där ute, så vi måste fixa det på något sätt. Jag ringde ett samtal nyss som du märkte – till Scooter. Han ska skicka två nya vakter –Peter och Alex. Jag ska ta bakvägen och köra förbi paparazzoerna och fansen i Range Rovern för att åtminstone får bort några av dom.”
Jag missade hälften av alla ord han sa, men nickade ändå snabbt bara. Den där samtalet han pratade om, hade jag inte ens märkt. Tankarna om Lina började äta upp mig inifrån igen.
Hur kunde hon bara lämna sådär? Inte ens ett hejdå…
”Där kommer vakterna. Ta hand om dig den här lilla stunden och försök se ljust igen grabben.” sa Kenny och nickade åt min högra sida samtidigt som han klappade mig stöttande på axeln.
Även denna gång nickade jag och lät blicken falla ner tillbaka på flaskan.
Lätt för honom att säga.
Lina ska gå tillbaka till sitt ex och här sitter jag och gör ingenting för att göra så att hon inte gör samma misstag igen.
10 minuter till satt jag där efter att Kenny hade lämnat mig med Peter och Alex. De stod på varsin sida om mig för att kunna skydda mig på bästa sätt om någon helt plötsligt fick för sig att attackera.
Inga fans hade kommit fram, och jag kände mig lättad.
Tur i oturen.
Jag älskar mina fans – verkligen – men just nu orkar jag inte – vill inte – se glad ut.
Ingenting i mitt huvud var ljust.
”Justin, vi ska gå nu.”
Jag nickade mot Alex precis som jag gjort mot Kenny och reste mig. Mina steg började röra sig mot utgången men jag stoppades av Peter.
”Jag går först och du bakom mig med Alex bakom dig. Du får böja ner överkroppen när vi kommer ut så de inte får så många bilder på ditt ansikte. Desto mindre rubriker – desto bättre. Okej?”
Jag mm-ade igen och så började vi gå mot utgången.
Direkt glasdörrarna sköts åt sidorna böjde jag mig ner precis som Peter hade bett mig och gick med snabba steg efter honom.
Kaos kändes inte som rätt ord. Detta var värre.
Mina tankar hann inte längre förrän Peter sköt upp bildörren och jag steg snabbt in.
Jag pustade ut när jag satte mig ner i det bekväma skinnsätet. Gör inte denna dag värre.
Ljudet av skrik och smattrandet av kamerorna dämpades smått men jag hörde fortfarande hur vissa slängde ur sig kommentarer. Både bra och dåliga. Jag hörde även hur Alex och Peter bad alla stega bak. Jag försöka att stänga ute rösterna men dom trängde sig bara in igen.
”Fuck you.”
”Fuck back to America.”
Där gick min önskan bort. Min gräns var uppnådd. Vad fan var deras problem?
Blodet började snabbt cirkulera inom mig och min ilska ökade. Jag sköt aggressivt upp dörren och brydde mig inte ett skit om vilka rubriker detta skulle skapa.
”What the fuck did you say? What did you say?” spottade jag ursinnit fram och tog två snabba steg framåt för att slå till paparazzin – men Peter fick tag i mig i sista sekund. Jag knuffade emot men hans styrka var större än min.
Paparazzin framför slängde ur sig en massa och ilskan - som redan var på topp -  växte sig större.
”I fucking beat the fuck of you.” spottade jag giftigt fram innan jag vände mig om och gick in i bilen igen och Peter stängde dörren snabbt efter mig.
-

Jag hade kommit tillbaka till hotellet utan att någon från min eller hennes crew hade sett mig.
Jag kände för att gråta och slå sönder saker – men det skulle inte hjälpa.
Jag plockade ut sakta mobilen ur fickan och gick in på twitter.
Skriva av mig kort kanske var ett bra altenativ.

”Sometimes when people r showing cameras in your face all day and yell the worst thing possible at u… well I’m human. Rough morning.”

”Only way someone can break u is if you let hem #BELIEVE”

Jag slängde mobilen bredvid mig i soffan och stirrade in i den svarta TV-skärmen.
Mina tankar hade blivit tomma, mitt hjärta var tomt – hela jag var tom.
Mobilen började snart ringa och jag tog trött upp den.
”Mm...?”
”Justin. Kom. Ner. Nu.”
Scooters röst var allt ifrån det vanliga – den var ursinnig.  Det vara bara att lyda.
Jag mm-ade ännu en gång och la på innan jag på skakiga ben reste mig och började gå mot nedervåningen.
”JUSTIN!” skrek alla när jag stod på det platta golvet istället för trapporna. Dom skyndade sig fram och omringade mig åt alla håll och kanter.
”Hur mår du?” gnällde Selena från ett håll.
”Hur fan tänkte du Justin!?” skrek Scooter från något annat håll.
Jag blev snabbt yr av alla frågor, och skriken gjorde mig döva kändes det som.
Det måste vara nog nån gång.
Jag puttade bort alla och försökte gå upp för trapporna igen. Nån gång skulle jag ta tag i detta men idag var inte den dagen.
Benen kändes som gelé medans fötterna var som tunga stenar. Jag försökte lyfta min vänstra fot men det gick inte. Ögonen svartnade och jag kände ett hårt smäll mot huvudet innan allt försvann.
Hoppas jag inte vaknar igen.
-


                                                                                Don't let a bad day make you feel like you have a bad life.

*Tidinställt*
Vad tror ni kommer hända med Justin?
Hur kommer det gå med Lina?
Kommentera! ♥


Kategori: From me

It's been written in the scars on our hearts.

Har fixat två tidinställda inlägg nu! :)
Den ena kommer imorgon (onsdag) vid exakt 16.00 och den andra kommer på lördag 16.30!
Nu får ni också kommentera! ♥

Till er som undrar vem David är fortfarande - läs inlägget som heter : "And you were strong and i was not"

Kategori: From me

Never said yes to the right guy.

Det kommer ingen kapitel idag - tyvärr - men jag ska försöka fixa två tidinställda tills imorgon för jag åker bort den här veckan också och kommer hem på söndag. 
Den här gången ska jag verkligen försöka fixa mer än ett kapitel! :)

Kategori: From me

And you were strong and I was not

Såg att några undrade vem David var och jag tänkte svara på det. :)
Det är hennes expojkvän hon gjorde slut med efter att han varit otrogen med Selena och det ledde till att han och "deras" kompisar misshandlade Lina och de fick fängelsestraff! 

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 51 - Sometimes you have to let go of the ones you love to make them happy.

Previously:
Jag måste ut och få frisk luft.
Jag drar med mig mitt rumskort – mobilen struntar jag i – och sätter på mig skor innan jag stiger ut till den belysta korridoren.
Jag går sakta mot trapporna.
”Kunde du inte heller sova?”
Jag blir så rädd att jag snubblar på trappsteget och landar rätt på min bakdel.
Jag slänger en blick bakåt och ser Lina stå där och försöker hålla sig för skratt.
”Vad var det där bra för?” gnäller jag och reser mig upp.
”Jag frågade bara en enkel fråga.”
Jag himlar med ögononen och svarar sen ett nej på hennes fråga.


Let’s go to the beach, each
Let’s go get away
They say, what they gonna say?

Have a drink, clink, found the Bud Light

”Ny sång?” frågar jag och blir förvånad över att hon är så avslappnad i mitt sällskap men samtidigt… glad.
”Kanske… Men du måste hålla med att den passar vid just denna tidpunkt.” säger hon och tar upp där hon slutade.
Jag nickade och släpper fram ett leende.
Vi var – precis som sången lyder – på väg mot stranden.
När vi stod där på trappan med 2 meters mellanrum mellan oss hade det blivit en obekväm tystnad. Tillslut kände jag på mig att det var jag som skulle bryta den.
”Vill du följa med till stranden?” – precis så hade jag frågat. Det hade låtit svagt och nervös.
Jag brukade aldrig vara nervös runt tjejer.
Vad gör hon med mig?
Men när hon sa okej och avfyrade av ett leende, hade jag blivit varm inuti – jag hade varit under hennes makt. Hur kunde jag sjunka ända ner till Selenas nivå när jag var på toppen med Lina?
”Vad tänker du på?”
Hennes röst drar tillbaka mig till nuet.
Ska jag dra sanning och berätta att jag tänkte på henne eller lögn och berätta om något random?
Jag kliar mig nervöst på pannan innan jag svarar henne.
”Hur allt kunde bli så fel plötsligt.” mumlar jag fram. Sanning.
”Åh…”
Våra steg blir långsammare och korta tills vi inte rör oss över huvudtaget.
Havsvindarna åker in mot land och Linas hår flyger bakåt.
”Jag är förvånad att inga paparazzin har hittat oss.”
Bra replik Justin, verkligen.
Mina tankar består endas av sarkasm. Hon mm-ar och sätter sig ner i sanden.
Sekunden efter upprepar jag hennes rörelse och där sitter vi under skenet av månen och lyssnar på vågorna som träffar dom stora klipphällarna.
”Förstår inte ibland hur jag står ut med paparazzoerna.”  säger hon efter nån minuts tystnad mellan oss.
”Det visar bara att du är professionell, baby.” säger jag och blinkar mot henne.
Hon ler samtidigt som hennes kinder ändrar färg.
”Sluta flirta med mig.” säger hon och täcker sitt ansikte.

”Varför? Du gillar det.” säger Justin och lutar sig bakåt och tar stöd på armbågarna.
”Nej det gör jag inte.” säger jag fullt allvarligt men min fasad bryts snabbt ner och jag spricker upp i ett blygt leende.
”Okej.” mumlar han och jag undrar om jag förstört stunden… men det visas sig ganska snart att mina funderingar var fel.
Han lägger sin hand på min lår och jag stänger ögonen för att känna hans varma hud mot mitt bara ben.
Herregud!? Sluta tänk så Lina… du har en redan… kanske.
”Justin.” säger jag strängt och tar bort hans hand.
”Vad?” säger han med ett oskyldigt leende och lägger handen på min lår igen.
”Sluta röra mig.” säger jag och tar bort hans hand ännu en gång.
”Nej.” säger han och upprepar rörelsen dock högre upp denna gång.
Jag skrattar lätt och skakar smått på huvudet samtidigt som jag tar bort hans hand – igen.
”Du är så irriterande.” säger jag lekfullt.
”Men du gillar det.” säger han och blinkar.
Ännu en gång skakar jag på huvudet och vänder blicken mot den vänstra delen av stranden.
”Hur känns det att sitta här alldeles ensam med mig?” frågar Justin helt apropå ingenting och jag vrider mitt huvud mot honom. Han har ett retsamt leende över läpparna.
”Farligt.” säger jag och börjar kravla mig bort men han hinner få tag på mig. Jag har ingen chans mot hans styrka så han får mig lätt ner på rygg och börjar kittla mig.
Skratt och skrik fyller tystnaden. Jag börjar sprattla med benen och vrida mig runt i hopp om att komma lös men han lägger sig på mig för att få mig att stanna – men det stoppar allt annat också.
Båda två kollar flåsande på varandra.
Hela situationen känns fel plötsligt för min del.
Justins ansikte blir allvarligt och han närmar sig mitt.
Jag vill inte detta… men en liten sida hos mig ser fortfarande ljust på honom.
Några millimeter mellan våra läppar och jag brottar fortfarande med mitt inre.
Hans guldbruna ögon lyckas hypnotisera mig för en sekund och han tar tillfället i akt att närma sig ännu mer.
Jag kunde inte röra mig även om jag ville. Men när han stängde sina ögon och tryckte läpparna mot mina, kom jag tillbaka till verkligheten.
Bilder från honom och Selena på soffan tätt liggande med läpparna tryckt mot varandra – de läppar han har mot mina nu – bläddrades framför min näthinna och jag blev… äcklad.
Jag vred huvudet åt sidan så hans läppar släppte mina och puttade honom bort från mig.
Gjorde jag nyss det där?
Jag blev… stolt över mig själv – att jag lyckats stå emot och kämpat för att inte falla platt som en pannkaka för honom igen.
Han kollade chockat på mig när jag snabbt kom upp från mitt liggande ställning och ställde mig på benen.
”Du borde inte älska någon du inte kan få. Du äcklar mig Justin.” sa jag känslolöst.
Sorg rann likt vatten över hans ansikte. Jag vänder på mig och går med raska steg tillbaka till hotellet.
Känslorna var blandade men en sak som var säkert – mina känslor för Justin är inte densamma.
När jag efter 5 minuters promenad var tillbaka på hotellen gick jag snabbt uppför trappan och skyndade mig till mitt hotellrum. Rumskorten drog jag upp och öppnade dörren.
Jag gick till sängen där jag drog ut min ena väska från under den och packade den med allt nödvändigt jag behövde för 2 dagar.
Jag kommer komma tillbaka fast med sällskap.
Klockan hade närmat sig 4 på morgonen när jag var klar och jag kröp ner under täcket för att åtminståndet få nån timmes söm.


Kaoset som var på flygplatsen var inget att leka med. Fans – som skrek, grät, knuffades för att komma längst fram vid stängslet – och paparazzin – som skrek ut en massa frågor, som jag inte ens la uppmärksamhet på.
Jag skrev några autografer innan jag med nerböjt huvud gick tillsammans med Jacob och två andra vakter in genom glasportarna.
Jacobs mobil började ringa och hans svarade snabbt. Han pratade tyst och spänd och jag hörde mitt namn nämnas vi några tillfällen.
”Justin är på väg. Vi måste skynda oss.” mumlar han i mitt öra och jag blir irriterad.
Först händelsen på stranden och nu ska han säkert försöka stoppa mig från att…

Jag måste hinna. Jag måste.
”Kom igen Kenny!”
Han svarar inte utan trycker ner gasen till botten på Range Rovern.
Hon får inte åka.

Jag steg in till hotellrestaurangen för att äta frukost. Min blick var fast i golvet och jag ville inte möta någon, men så enkelt är går inte det när man ska sitta med över 15 personer.
”Du borde inte älska någon du inte kan få. Du äcklar mig Justin.” snurrade runt likt ett pariserhjul i mitt hjärna.
Hon hade rätt. Jag äcklar mig själv också. Såklart hon skulle putta bort mig – vad tänkte jag med ens?
Aptiten var inte på topp så jag tog bara ett grönt äpple och gick till ”vårat bord.”
Jag höjde blicken för att se till att jag inte går in i något eller någon – men även för att se vart Lina befann sig. Men hon syntes inte till – varken hon eller Jacob.
Oroligheten började bubbla inom mig. Hon kunde inte ha åkt till New York redan idag. Hon fick inte.
”Vart är Lina och Jacob?” frågar jag så snabbt jag är framme vid bordet.
”De åkte till flygpl…-” börjar Kenny men jag avbryter honom och slår mentalt till mig själv.
Tanken som slagit mig för några dagar sen började finslipas. Såklart hon skulle göra det.

Vi klev snabbt ut ur bilen och trängde oss bort mot glasportarna. Skriken och blixtarna blev värre, men vad skulle jag förvänta mig? Här kommer jag världens kända tonåring och ingen kommer märka mig? Jovisst.
Min blick letade sig snabbt efter den svarta skärmen där alla flygtider står och jag hittade New York direkt.
Gate 15. Bingo.
Jag skyndade mig åt höger sida med Kenny efter mig. Min blick letade efter Lina när vi var framme och jag fann henne snabbt – vid säkerhetskontrollen – tack vare alla vakter runt henne.
”Lina!” skriker jag panikslaget när jag inte hittar något annat sätt att fånga hennes uppmärksamhet på.
Hon höjer blicken och skakar på huvudet.
Hon hade sina Ray Bans på så jag kunde inte se hur hon reagerade över min närvaro. Hon börjar snart tillsammans med Jacob och två andra vakter röra sig längre bort ifrån mig och in genom ett dörr.
Jag måste stoppa henne.
Jag började springa efter henne men blev stoppad av vakterna vid säkerhetskontrollen.
”Du får inte gå in dit Mr. Bieber.”
”Jag är Justin Bieber och får göra vad fan jag vill.”
Jag börjar knuffa mig mellan dom men det gav ingen framgång.
”Justin lugna dig.” säger Kenny och tar tag i mina armar.
Hans röst fick mig att bryta ihop och jag föll ner på knä. Han viftade bort vakterna runt oss och satte sig på huk bredvid mig.
”Det är för sent grabben.”
Hans röst lät avlägset.
Hon får inte åka!
Min mobil vibrerade till i min ficka och jag drog upp den med skakiga fingrar.

Från Lina:
Ibland måste man släppa taget om dom man älskar för att göra dom lyckliga.

Detta får inte var sant. Jag väntade fortfarande på stunden där jag vaknar och märker att allt bara var en dröm.
Hon får inte köpa ut David från fängelset.
-

                                                                                         Follow your heart but take your brain with you.

 


DAM DAM!
Vad tycker ni - ni fick ju reda på anledningen till att Lina åker till New York - dåligt? Bra?
Är Lina för hård mot Justin?
Kommentera! ♥


Kategori: Länkbyten

Länkbyte med Justajbnovell

 
Kelsey Hastings är en sådan man kallar, nobody. Hennes föräldrar däremot, hennes mamma var den framgånsrikaste inom mode och hennes pappa var den mest betalade basebolls stjärnan. Jo, hon hade det väl ganska gott ställt till sig. Men hennes föräldrar lever inte längre, de gick bort för några år sedan. När Kelsey var liten ville alla vara hon, hon hade det största huset, bästa leksakerna, men sanningen var att hon inte ville vara hon. Om Kelsey skulle vara ärlig skulle hon säga att hon inte kände något när hennes föräldrar dog, för henne var de ett namn på ett papper som bevisades att de var hennes föräldrar, inget mer. När hennes föräldrar dog så tog hennes mormor hand om henne och hennes storebröder, men bara i nio månader. När Brian hennes äldsta broder fyllde tjugo tyckte han att de kunde ta hand om sig själva. Nu är Brian 22 år, Lucas är 18 och fyller 19 i år och Kelsey ja hon är 18. Hennes liv inte särskilt intressant igentligen, hon går på privatskolan Abby Mount, "kändis skolan" som den kallades förr. Inga kändisar går där nu, bara äckligt rika personer, precis som hon, hennes föräldrars pengar delades i tre till henne och hennes storebröder när de dog, hon får dock inte ta del av de pengarna tills hon är arton. Hon har i alla fall en bästa vän nu som hon haft i några månader, dock är hon hennes motsatt. Julia har haft pojkvänner, går på fester och så vidare, Kelsey har aldrig haft en pojkvän, aldrig gått på en fest, när vi ändå håller på att erkänna saker så har hon aldrig heller kysst en kille. Men en dag så börjar en viss person i samma klass, och det är ingen mindre en Justin Bieber.
 
Justin Bieber, total misslyckad, förstörd, Snygg, Dum i huvudet, Sex monster, Alkohlist, Underbar. Alla kallar honom olika saker. Men som ni ser är det mest nackdelar.  Han har väl stupat rakt ner i diket kan man säga. Även fast han lovade sina Belibers att han inte skulle göra det så föll han ändå. Scooter och hans mamma har blivit trött på honom då det ända han gör är att supa på kvällarna och tar med sig tjejer till antingen hans hus eller ett hotell. De anmäler Justin till Las Privat skolor och hoppas på att Justins liv ska förändras.Justin ska släppa ett album, ska åka på en tour, men han kan inte göra det än, medans han är på skolan ska han också jobba med sitt album på fritiden då också det måste släppas snart, touren är också för skjuten. Enligt Pattie och Scooter så kommer han inte ha någon ledig tid till att supa, dra hem tjejer, men kom igen, det är Justin Bieber vi pratar om. 
 
Justin fattar snabbt tycke för en tjej för hans polare sagt att det är omöjligt att få henne i säng, Justin älskar utmaningar och ska se till att detta händer men han hade ingen aning att det skulle förändra hela hans liv framöver.  
Hoppas ni tyckte prologen lät lika spännande som jag när jag läste den för första gången! Klicka här eller bilden får att komma till novellen! :)
-

Kapitel kommer snart - jag ska fixa bilder bara! ♥

Kategori: Länkbyten

Länkbyte med JuustanordinarygiirlPenelope Hawkin, men du kan kalla henne Penny, 16 år gammal, flyttar från Winnipeg till Stratford när hennes far får ett bättre jobberbjudande och när ett sådant erbjudande hamnar framför näsan på dig tackar du inte nej. Särskilt inte när Pennys mamma endast jobbar deltid för att ta hand om hennes sjuka bror Jesse, diagnoserad med obotlig leukemi. Tillsammans med flytten dra det till sig hemligheter från hennes fars förflutna och Penny står plötsligt framför en chockerande nyhet som skakar om hela hennes liv. 
En av mina absoluta favoriter! Checka in den! :)
Klicka här eller på bilden!

Kategori: From me

Cause that truth hurts, and those lies heal.

Kapitel kommer upp idag! Love you! ♥♥

Kategori: Länkbyten

Länkbyte med BiebsDrew

Sasha Gonzales är en 17 årig tjej från Calabasas Kalifornien. Hon bor med sin sjuka mamma och 8 åriga lillasyster. Sasha är en ganska populär tjej i skolan, fast när det kommer till hennes hem har hon det väldigt jobbig med sin mamma som är en alkohlist. Sasha och hennes lillasyster först bort till en rik fosterfamilj i Canada, Stratford som består av Mr Butler, Mrs Butler och deras 18 åriga son Ryan Butler. Ryan Butler som är Justins bästa vän.

Justin Bieber, 18 år som bor med sin mamma Pattie Malette. Han är snygg, han festar nästan varje helg men har också andra saker att ta hand om som ingen i hans skolliv vet om. Han är tjejernas drömkille, och nästan alla tjejer i skolkorridoren ger honom flörtiga blickar och drömmer om att bli hans en dag, men Justin får så småning om ögonen bara för en tjej som flyttar in hos hans bästa vän Ryan Butler. Men håller kärleken länge för Justins beteende och hemliga liv?
Justin är INTE KÄND i den här novellen.


Blev själv helt tagen av handlingen! Novellen är nystartad - så klicka här eller på bilden för att besöka den! :)


Kategori: From me

Only miss the sun when it starts to snow.

Åh herregud! Känner mig så hemsk att ni inte fått ett kapitel på över en vecka! Jag ber om ursäkt 100 gånger om! jag ska sätta mig och skriva mycket nu. Har fått väldigt mycket inspiration av att sitta i en bil i 5 timmar. :P
Jag vill även tacka er - hade 89 besökare för några dagar sen!! ♥♥