KATEGORI: ✔ 3.New Moon

Chapter 16 - Mixed feelings (part 1)

Previously: 
Jag lät min hand glida upp längst hans arm som låg nära mig utan att nudda, tills jag nådde hans ena kind. Han slöt genast ögonen under min beröring och jag märkte själv hur jag smälte inombords hur fånigt det än lät.
”Är det en dejt?” fann jag mig själv undra.
”Bara om du vill det.” svarade han med en mjuk ton i sin röst och öppnade sina ögon.
”Vad vill du Justin?” han tvekade men försökte gömma det – vilket han misslyckades med.
Långsamt började jag smeka hans kind och det verkade vara allt stöd han behövde.
”Att det ska vara en dejt.”
”Bra för jag vill inget hellre.” viskade jag milt och tog hjälp av min hand på hans kind för att dra hans ansikte mot min och möta hans läppar.

Scarletts perspektiv:
2:a december - lördag
Jag slängde hej vilt runt med klänningar, kjolar, linnen, toppar, shorts, jeans… precis alla klädesplagg jag ägde utan att hitta det perfekta. En klänning hade varit min första tanke igår att ha på mig när Justin nämnt middag men senare hade jag också fått reda på att vi skulle besöka ett annat ställe också än bara restaurangen, och det behövdes mer bekvämare kläder till det – vilket direkt uteslöt klänningen, och kjol också för den delen. Så här stod jag nu mellan en massa högar kläder medan Justin skrockade då och då från sin sittplats på min säng. Han var redan på färdig, klädd i en helsvart outfit bestående av jeans, Supras och en av många långärmade tröjor jag skaffat honom till den nya garderoben. Ärmarna på tröjan var uppkavlade och som pricken över i:et så hade han fixat sitt hår till perfektion och hängt några guldkedjor kring sin hals. Ett tag trodde jag att jag kunde ta hjälp av vad han hade på sig och på så sätt få detaljer till vart vi skulle, men den tanken suddades snabbt bort då han går överallt med liknande outfits. Skolan, stan, dejter, promenader.
En annan tanke som hade slagit mig flera gånger i det här kaoset var just varför jag tillät honom att befinna sig i mitt rum under tiden jag gjorde mig iordning. Jag förstod inte mig själv ibland för hans närhet gjorde mig endast nervös och stressad. Men trots allt det så visste jag att jag ändå inte skulle kunnat ha sagt nej när han frågat.
Alla dessa tankar hade cirkulerat runt i mitt huvud i samband med att jag fortsätt gräva i klädhögarna utan framgång.
”Jag hatar detta. Hur kan ni killar ha det så enkelt?” utbrast jag tillslut och slängde ut med armarna samtidigt som jag utmattad satte mig på sängen.
”Vi har det inte enkelt, vi hanterar det bara bättre än tjejer.” skrockade Justin och ställde sig upp och försvann till min WIC, för att några minuter senare komma ut bärandes på få plagg och ett par vita Wedges klackar.
”Här.” utan ett ord tog jag emot de mörkblåa jeansen och det vita peplum linnet samt skorna och gjorde min väg till badrummet för att byta om.
Frustation var egentligen en underdrift men jag kom inte på något bättre ord att beskriva mitt humör på för stunden. Efter flera timmar hade jag inte hittat någonting att ha på mig, så hur lyckas han genom alla oorganiserade klädhögar finna två plagg som matchar som handen i handsken efter endast några minuter? Han må vara kille men han vet definitivt hur tjejer ska klä sig var det en röst som sa i mitt bakhuvud i ett försök att få mig på andra tankebanor men det fungerade inte...
Med mer kraft än nödvändigt drog jag på mig de tajta jeansen och knäppte dem innan jag sträckte mig efter linnet och drog ner den korta dragkedjan på ryggen för att kunna sätta på mig den. Mitt humör blev inte bättre av att jag sedan inte kunde dra upp dragkedjan då jag inte nådde den. Så med flera frustrerade suckar och grymtningar tog jag mig ut ur badrummet. Med inget hår som täckte nacken ställde jag mig framför Justin som snabbt förstod vad han skulle göra och drog upp dragkedjan. När han var klar gick jag fram till spegeln och började applicera Foundation och puder, tätt följt av eyeliner, mascara och en aning läppglans. Helt inne i vad jag gjorde ryckte jag häftigt till av Justins armar som slingrade sig runt min midja bakifrån.
”Du kommer få gråa hårstrån i förväg om du fortsätter stressa över onödiga saker.” viskade han med sin hesa röst och drog försiktigt allt mitt hår till min högra axel, så en del av min överhettade hals var blottad inför honom. Han mötte sedan mina gröna ögon med sina bruna genom helfigursspegeln framför oss.
”Jag kan inte hjälpa det.” viskade jag nästan hypnotiserad tillbaka och skruvade på korken till det ljusrosa läppglansen innan jag la den ifrån mig. Jävla humorsvängningar.
”Vad sägs om att bara stanna hemma så slipper du all stress?” undrade han med lika attraktiv röst och började lämna fjäderlätta kyssar längst min bara hals.
Han tryckte sin kropp närmare min samtidigt som hans tumme och pekfinger fann dragkedjan vid min nacke igen och började långsamt dra ner den, men han hann inte långt innan min röst stoppade honom.
”Du är så kåt Justin.” repeterade jag mig själv från igår. Skillnaden denna gång var att jag inte var långt bakom honom på samma spår.
”Bara för dig.” mumlade han och började lämna blöta kyssar som tog sig ändå upp till min käke.
”Du är omöjlig.” det tog all min självkontroll men jag lyckades dra bort min kropp från hans och möta hans trumpna min, denna gång inte genom spegeln.
Du är omöjlig.” muttrade han men jag kunde se ett dolt leende bakom hans ljusrosa läppar.
”Inte första gången jag hör det.” flinade jag och lämnade en hastig puss i hans mungipa och vände mig sedan om mot de flertals smycken som hängde vid spegelns övre hörn. Ett guldigt armband var allt jag satte på mig innan jag vände mig om mot Justin som nu kollade på mig med nyfikna ögon. Rosa spår efter mina läppar var placerade vid hans mungipa och jag använde mig genast av min tumme för att ta bort det. Pussen hade inte bara varit för jag inte kunde motstå honom utan för jag också ville få tillbaka hans leende – vilket jag också lyckades med – innan jag mer eller mindre avböjt honom.
-
”Jag är så mätt.” stönade jag och lutade mig tillbaka i läderstolen på en väldigt okvinnligt sätt, men kunde verkligen inte bry mig mer.
Justin klagade inte på mina gester utan endast skrockade och la undan sina bestick efter att ha stoppat in den sista räkbiten i sin mun. Han tog upp den servetten och torkade sig snabbt om händerna som han tidigare använd för att skala räkorna med.
De respektiva tallrikarna som tidigare varit fyllda med skaldjursrisotto låg nu tomma framför oss, men låg inte kvar där länge till då en manlig servitris i sin sena tjugoårsålder kom och plockade bort dem samtidigt som de blev ersätta av två höga glas med Dulce de Leche Mousse av en yngre kvinnlig servitris. De båda hade serverat oss under hela kvällen så det var inte någon överraskning att de kommit så snart vi varit klara.
Namnet på efterrätten hade tagit år att lära mig kändes det som – var egentligen några minuter – men bortsett från det hade jag också lärt mig att det var Argentisk, men mer än så visste jag inte. Allt detta hade Justin berättat. Om det sedan var rätt eller inte visste jag inte heller, men tanken grävde sig inte långt ner i mitt huvud innan jag fick syn på den ljusbruna moussen som fyllde 3/4 delar av glaset och var täckt med rostade kokosbitar som fick hela desserten att endast se mer aptitretande ut.
Att äta något ovanligt hade överraskat mig mer än jag velat erkänna då jag egentligen förväntat mig något vanligt som kött och potatis samt chokladdoppade frukter till efterrätt. Det mer eller midnre vanliga ”dejt-maten” med andra ord. Justin hade skrattat roat när jag berättat det för honom och gett mig ”det är bra med förändringar ibland” som svars. Jag hade inte kunnat göra något annat än att instämma med ett litet skratt.
På tal om Justin så gav en vänligt leende till de båda servitriserna innan de försvann, och började sedan äta av den porösa efterrätten. Inte vilja vara långt efter tog jag upp silverskeden som Ashley – servitrisen – lagt fram, och började med små tuggar äta den söta desserten.
”Jag trodde du var mätt.” flinade Justin och blinkade sedan med ögat för att visa att han bara skojade med mig.
”Du vet att jag inte kan säga nej till något sött.” svarade jag honom simpelt och tog ännu en sked av den himmelska desserten.
”Det vet jag.” bekräftade han och vi fortsatte resten av middagen i en bekväm tystnad med få samtalsämnen då och då om allt och inget.
”Du har någonting där.” skrockar Justin och nickar mot mitt nu panikslagna ansikte.
”Vart?”
”Kom närmare så tar jag bort det.” jag gjorde som han sa, men han rörde sig inte ur fläcken utan stirrade bara på mig med en oläsbar blick.
”Nå? Ta bort det då.” viskade jag i full panik över att det var någon stor yta på mitt ansikte som var nersmutsad.
Justin förde långsamt sin hand mot min mun och med hjälp av tummen tog bort vad det än var från mina läppar.
”Är det borta?”
”Vänta, det är fortfarande kvar.” svarade han mjukt och kupade mitt ansikte och förde sitt ansikte närmare. Hans ögon lämnade mina och åkte ner mot mina mjukt särade läppar, innan han snabbt pressade sina mot dem i en snabb kyss. Rysningar åkte upp och ner genom hela min kropp av den korta kontakten och jag fann mig själv genast vilja ha mer, men gjorde ingen ansats till det.
”Nu är det borta.” viskade han med sin hesa röst och jag kände genast hur mitt blod tog större plats på mina kinder.
"Now it's gone."

Kapitlet blev mer än 3000 ord så jag valde att dela upp det i två och på så sätt få mer tid att skriva färdigt några kapitel. :)
-
Ni måste hålla med att Justin är helt asdfghjkl söt just nu. ♥♥
-
Fråga: Någon/några resor ni vill göra med familjen inom en snar framtid?
Mitt svar: Vill verkligen åka till USA då jag aldrig varit där, sedan finns det Kanada också, haha ^^ Men dit finns det ens tor chans att vi åker då mammas kusin bor där. :P Lucky me. xD

Comments
POSTAT AV: Becca

VAD GÖR DU MED MIG KVINNA?! Okej, varje kommentar börjar med stora bokstäver men det är för att du är så ASDFGJKL bra på att skriva och får mina känslor att spridas över hela rummet. Bokstavligt talat. Jag tror inte jag klarar av det här mer.
JAAAA, så jävla söööt, är avundsjuk på Scar som får Justin för sig själv :( liksom ge mig honom
Kapitlet, collaget, ja hela paketet är perfekt. Skulle dock tagit det tretusen långa kapitlet men jag skulle nog ha freakat mer än vad jag gjorde nu och det skulle nog varken vara bra för varken mitt hjärta, mig eller resten av min familj som sover. Själv behöver jag inte min skönhetssömn, haha. Nu tänker jag läsa om det underbara kapitlet och fangirla över hur gudomligt bra du är på att skriva :*❤️❤️

Svar: DET ÄR DINA KAPITEL SOM ÄR ASDFGHJKL BRA BECCA!! Om dina känslor är all over the room så är mina all over the universum för dina kommentar är så galet perfekta varje gång. Dör bokstavligt talat. :')♥♥

De andra 1500 orden är nu uppe på bloggen så du har fått det 3000 långa kapitlet nu om man kan säga det så xD♥
Btw: Du behöver din skönhetssömn för att orka skriva dina fantastiska kapitel så yeah... u need it boo.♥♥
Celebnovell

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 01:36:12 / URL: http://bieberheaven.blogg.se



POSTAT AV: Camilla

Perfekt!!! (kan inte sova)

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 03:52:33 /



POSTAT AV: Anonym

Ohmajgaad va söööt, sjukt bra kapitel också. Fattar inte hur du alltid lyckas?

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 06:30:40 /



POSTAT AV: justindrewnovell

så sjukt bra!

Jag har alltid viljat åka till USA och Kanada.

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 07:43:08 / URL: http://justindrewnovell.blogg.se



POSTAT AV: Lmssy

SÅÅÅ BRA! :D

Har ända sedan jag varit liten velat åka till America och Afrika! :*

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 13:07:50 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Amanda

Gud så sjukt bra kapitel! Älskar verkligen alla dina noveller.

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 16:00:27 /



POSTAT AV: Emilia

SÅ JÄVLA BRA!!

Svar: Är faktiskt i Åre just nu och åker skidor, men vill också verkligen till USA och Kanada!

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 17:00:55 /



POSTAT AV: Foreverbiebs.blogg.se

OH



MY



GOD


Jag är i himelriket, detta kapitel gör så att det känns som om jag är i himlen. Det är så sjukt underbart GALET perfekt- ännu en gång är perfekt en underdrift. När Justin valde kläder till Scarlett ville jag bara tjuta av glädje, och han har super bra stil ju... XD LOL jag är helt störd som tänker på klädstilen. Men det finns inte så mycket mer att skriva än att kapitlet var gudomligt!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Som tur var så var jag inte på skolan utan hemma när jag läste detta kapitel, annars skulle jag förmodligen blivit retad resten av mitt livet. XD

Svar: Flinar för fullt för att dina kommentarer är alltid så roande. Går nog inte en mening innan jag börjar skratta för att du är så sjukt perfekt! ♥♥♥HAHA aww.
Celebnovell

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 18:44:18 / URL: http://foreverbiebs.blogg.se



POSTAT AV: amanda

Åh han är verkligen super gullig :D vill också ha en pojke!

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 18:58:40 / URL: http://liindstrand.blogg.se



POSTAT AV: Michelle

Jag älskar det :)

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 19:47:13 /



POSTAT AV: Fanny

Jätte bra ! Han är så söt mot henne !
Svar: skulle gärna vilja åka till USA igen!

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 19:50:36 /



POSTAT AV: Anonym

Vill till USA eller Australien med min familj :) tror dock inte det kommer hända haha

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 20:09:06 /



POSTAT AV: Anonym

Så sjukt bra!!

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 20:10:35 /



POSTAT AV: Oline

Jeez han är ju så himla söt <3
Svar: Alltså jag har varit på de flästa ställena men alltså typ Karibien så :3

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 21:04:03 /



POSTAT AV: Ida

Askdjatd. Förstår du ens själv hur freaking bra du är på att skriva ? Efter varje kapitel frågar jag mig själv: hur i helvete kan människan vara så otroligt bra på att skriva ?
Du får lära mig någon gång ;p
Svar: säger väl samma som dig: USA. Har alltid viljat åka dit. Sen Kanada oxå. Mamma har en kompis där så hon har sagt att vi kanske ska åka dit :D

Svar: Babe dina kommentarer blir bara bättre och bättre. Vet inte vart jag ska ta vägen när jag läser dem för de är så ASDFGHJKL söta. :')♥
Celebnovell

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 22:14:47 / URL: http://Idabergstedt.horseworld.se



POSTAT AV: ylva

😍😍😍😍👏

POSTAT: 2014-03-11 / KLOCKAN: 22:48:47 /



POSTAT AV: Emelie

åhh jätte bra ! :)

POSTAT: 2014-03-13 / KLOCKAN: 00:22:06 / URL: http://storiesaboutjustinb.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Hej, har du någon mail som jag skulle kunna få tag på dig? :)

Svar: Det finns en länk i headern som du kan klicka på för att komma till mitt mail >> [email protected] :)
Celebnovell

POSTAT: 2014-03-13 / KLOCKAN: 20:28:27 /



POSTAT AV: Anonym

Ooooo va söta😍😍😍❤️❤️❤️

POSTAT: 2014-03-13 / KLOCKAN: 20:36:04 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback