KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 40 - Love-game

Previously:
Jag trodde hans skulle prata så jag stängde av alla mina sinnen men kände plötsligt hur det kalla inte längre befann sig under mig. Det lilla fick mig att öppna upp igen och ta in omgivningen. ”Vi måste komma tillbaka till bilen innan dom kommer.” svarade han någon men jag var lika fastfrusen i hans famn som jag varit på marken.
-

”Ni måste få hem honom.” viskade jag och öppnade munnen för första gången på flera timmar. Tårarna hade runnit oavbrutet i samband med att jag tvättat Justins sår uppe på mitt rum. Jag tog den sista stegen som behövdes för att stå på platt mark igen. Rick förflyttade snabbt sin blick mot mig och jag lyckades se det oroliga i hans ögon innan han lyckades skymma den med en lätt blinkning.

Scarletts perspektiv:

”…Lagerhuset brann ner runt elva-tiden igår kväll. En anonym vittne sa att det befann sig en familj på tre ungdomar och två vuxna på platsen när branden tog fart. Vittnet berättar också att familjen inte visade någon tendens på att vilja bränna ner lagerhuset först – allting hände så snabbt. Anledningarna till varför familjen satte huset på brand är fortfarande oklart. Polisen jobbar hårt för att hitta dom misstänkta.”

Jag slöt ögonen och skakade irriterat på huvudet. Ljuden som tidigare tillhört nyheterna tonade bort i samband med att min tumme tryckte ner volymsknappen.
Sen den sekund Justin hade lämnat huset tack vare Rick och Kevin hade jag fått en bild på dom jobbiga ljud jag hört igår, när vi befann oss i skogen.
Sirener. Polisen, brandmän, tillochmed ambulans hade kommit till platsen precis några sekunder efter att vi lämnat den. Lagerhuset hade brunnit och det hade inte varit långt ifrån att träden runt omkring skulle slukas upp av elden också. Victoria hade inte tagit några säkerhetsåtgärder. Det var i alla fall vad Kevin hade sagt. Någonting som ändå verkade solklart och sant. Det enda som funnit på nyheterna sen igår kväll var branden. Flera bilder hade läckt ut men alla var lika dunkla och suddiga. Våra figuren syntes men man såg absolut inte att det var vi.
Det var tillräckligt med det hemska liv jag redan hade fått som en gåva av gud, jag behövde inte sättas i ett fängelse också. Om den myt som sa att man dog och föddes upp i ett nytt liv stämde – vad hade jag då gjort i mitt förra liv som vart så hemskt att jag fick utstå denna fysisk och psykiska smärta idag? Känslan av att sjunka igenom jorden och försvinna kändes lockande men jag hade inget sätt att göra det på. Det var även någonting som höll mig tillbaka. Kanske mina få vänner i skolan som fått mig att inse att kärlek fanns i vänskap? Kanske killarna i Five som fått mig att inse att om man ville ha någonting krävdes det blod och tårar? Kanske min lillebror som behövde mig lika mycket som jag behövde honom? Sluta vara så patetisk, skrek mitt inre åt mig.
Jag suckade högt och föll bakåt i soffan. Jag tog upp närmaste prydnadskudde och tryckte den hårt mot mitt ansikte. Alla dom anledningar som jag räknade upp stämde men inte lika mycket som denna gjorde.  Justin, han som fick mig i denna sits nu. Om jag hade byggt upp mina väggar dubbelt så tjocka och dubbelt så breda så skulle jag ha kunnat kontrollera mina känslor och inte falla pladask för honom, redan första dagen. Jag skulle ha kunnat leva ett liv där jag inte behövt bry mig om att en människa skulle kunna bli skadad på grund av mig. Jag skulle ha räddat honom och glömt bort allting  sekunden efter. Men jag kunde. Jag hade räddat honom, men fått in honom i ännu mer trubbel. Jag kunde inte leva i ett liv där jag var tvungen att titta efter två ryggar och vara beredd på att fånga två knivar.
Syret i mina lungor började ta slut och jag tog bort kudden från ansiktet. Sakta hasade jag mig upp från soffan och kände dom svarta fläckarna framför ögonen. Men det stoppade mig inte ifrån att ta den beslut som skulle kontrollera hela min framtid och hans…

Justins perspektiv:
Jag drog händerna uppochner flera gånger för att radera sömnen från mitt ansikte. Solen sipprade fram mellan persiennerna och landade på min bröstkorg. Ljuset såg annorlunda ut jämfört med alla dom andra morgnarna.  Den lös in från en annan vinkel. Spegelvänt. Jag drog täcket över huvudet samtidigt som en gäsp slank ut ur min mun. Någonting sa mig att detta inte var en vanlig morgon. Jag hade alltid en tendens att känna det så fort jag slog upp ögonen. Som den dagen Scarlett började i skolan eller när vi mötte Slyders i lagerhuset och dom hade Kayla med sig. Det sista fick mig att rynka irriterat pannan.
Med ett enkelt svep drog jag av mig täcket och slängde en blick på klockan. 14.18. Det förklarar den konstiga vinkeln ljuset sken ifrån. Istället för att känna panik över att jag missat en hel skoldag, som människor skulle ha gjort, spred sig istället ett flin på mina läppar. Jag brydde mig inte om framtiden, min var redan planerad. Blod, döda och pengar. Mer komplicerat var det inte.
Jag drog ett hand genom mitt rufsiga går och ställde mig upp, men föll tillbaka lika snabbt med ett stön när jag kände en smärta benet. Vafan?
På utsidan var allting som det skulle vara medans smärtan dunkade från insidan. Med i hopbitna käkar reste jag mig upp igen och kände smärtan skjuta upp likt en blixt, nu inte i bara benet utan hela kroppen. Att bli knivhuggen smärtade mer än detta men det var inte så långt ner på listan ändå.
För varje steg jag tog framåt kändes det som om jag gick tillbaka två. Tillslut lyckades jag ta mig till badrummet och kliva in i duschkabinen. Varje vattenstråla fick mina muskler att slappna av i några sekunder innan dom spände sig dubbelt så hårt.
Dom behagliga strålarna förvandlades till någonting vasst. Nålar som trycktes in i min rygg, knivar. Det sved som in i helvetet. En grymtning for ut ur min mun och jag steg ut ur duschen utan att bry mig om att tvätta mig med tvål. Smärta var någonting jag var van med, men då visste jag vad anledningen var. Nu hade jag ingen aning.
Jag vred en handduk runt midjan och ställde mig framför spegeln för att kunna skåda min rygg. Det fanns röda märken men ingenting som var så stort att det kunde ha orsakat en sådan svidande smärta. Jag visste inte vad som hänt eller vad jag gjort. Jag öppnade dörren och steg ut till den svala rummet. Jag kanske hade fallit ut ur sängen under natten? Gått i sömnen? Vad det än var så gjorde jag inte det vid medvetandet.
Jag drog handen genom mitt hår och gick till golvet bredvid sängen där mina jeans låg. Gårdagen var ett mysterium. Jag minns inte ett skit.
Jag började leta efter min Iphone jag visste låg i någon av fickorna. Nedervåningen var tyst vilket det inte annars brukade vara vid två-tiden. Men som vanligt brydde jag mig inte vart killarna var. Att ha huset för sig själv lite då och då skadade inte.
Ett sms från Scarlett var det enda som fanns. Dock det enda jag också ville skulle finnas. Det vanliga flinet som tog plats på mitt ansikte när hennes namn lyste upp min skärm klistrade sig fast och jag öppnade sms:et.

Från: Babe
Vi behöver prata.

Inget mer inget mindre. Bara en mening på tre ord som skulle få vem som helst att tänka på alla misstag dem gjort. Hade hon fått reda på det jag håller på med? Kanske hade hon tröttnat på mig? Hon kanske fått reda på alla dom fester jag gått på bakom hennes rygg? Jag svalde hårt och drog handen genom mitt blöta hår.
Mitt leende hade ersatts av ett rakt sträck samtidigt som jag började knappa in ett svar. Men blev avbruten efter två ord av ringklockan som ekade genom hela undervåningen och upp till övervåningen.
Frustationen tog fart i min kropp och jag slängde mobilen tillbaka på golvet och skyndade mig att ta på mig ett par nya kalsonger och mjukisbyxor. Vem det än var som hade ringt på, hade gjort det olägligt. Min flickvän ville prata, och när det gällde henne så visste jag att det var någonting allvarligt. Hon hade alltid en tendens att skicka e smileys efter varje sms, som avspeglade det humör hon var på.
Personen på andra sidan dörren måste ha ett bra tålamod då jag inte alls skyndade mig.
För varje steg i trappan jag tog, kändes det som om jag fick en spricka i kroppen. Jag var tvungen att prata med killarna senare när dom kom hem från vart dom nu var. Jag varken ville eller orkade leva på ”tror”.
Mina tankar avbröts av ringklockan igen och jag snabbade på stegen. Desto fortare jag gjort mig av med den som stod utanför dörren, desto fortare kunde jag prata med Scarlett.
Jag låste upp dörren och ryckte upp den i en hastig rörelse, beredd på att döda vem det än var som stod där ute. ”Vad fa…- Scar?”
”Vad har hänt?” mumlade jag innan hon hunnit öppna munnen. Mina ögon sökte runt på hennes bleka ansikte. Det enda källan till färg var dom lilatonade ringarna under hennes ögon och hennes gröna irisar som lyckades lysa i den mörkaste ljus.
Få hårstrån hade åkt ut -  framför hennes ansikte  - av hennes hår som var uppsatt i en så kallad bulle… tror jag. Jag sökte vidare på hennes kropp och möttes av jeans som satt smäck runt hennes höfter och en oversize tröja. ”Babe?” min röst var knappt hörbart men hon verkade höra det ändå då hon tog ett steg närmre mig. ”Kan jag komma in?”
Utan att göra något försök till att prata så nickade jag. Tonen i hennes röst var iskall, vilket skrämde mig. Inte att jag blev rädd över att hon skulle använda våld utan mer skräck över vad som pågick i hennes tankar.
Jag harklade mig för att återfå hennes uppmärksamhet när hon ställt sig upp igen efter sin böjda position, då hon hade tagit av sig sina skor. Hennes blick vilade och sökte på allt förutom mitt ansikte.
”Scar.” befallde jag då jag inte orkade med den spända tystnade längre.
”Vi går till vardagsrummet.” mumlade hon och fann plötsligt intresse för träplankorna som täckte golvet. Med en suck la jag en hand på hennes korsrygg - då hon inte verkade vilja ta första steget in till vardagsrummet – och började försiktigt föra henne framåt.
Stämningen omkring oss var tjock som isen var på istiden och lika kall. Det här var inte vi. Hur töntigt det än lät så hade vi aldrig haft en spänd och tyst stund med varandra som var obehaglig. Visst hade vi bråkat och sånt, men då fanns det en anledning. Inte nu.
Jag kände att om jag än en gång tog första steget så skulle vi bli sittandes här i flera timmar. Hennes ansikte avslöjadeklart och tydligt hur osäker hon var. Men på vad? Vad var så svårt att hon inte kunde berätta för mig?
”Hängde vi igår?” frågan slapp ut ur min mun innan jag hann stoppa det. Men sekunden efter kändes det som en lättnad, då jag lyckades starta en konversation och få svar på mina obesvarade frågor.
”Igår… när?” mumlade hon och började skrapa bort det blåa nagellacket från sina fingrar.
”Igår kväll…” hennes rörelsen frös till och hon mötte för första gången min blick sen den stund hon steg in. ”Du var hemma vad jag vet… Vart är killarna?” hon började sakta pendla med ögonen mellan mitt ansikte och bröstkorg.
”Jag vet inte.” suckade jag och kliade mig i håret.
Varför var hon så stel? Mina känslor var inte varma och lyckliga kring detta. Snarare kalla… iskalla.
Hon var alltid som månen. En sida som var ljus och alla fick se och en sida som alltid var mörk och gömd.
”Scarlett, vad är det som tynger dig? Du har agerat så här i flera dagar.”
Jag uttalade hennes hela namn långsamt då jag ville att hon skulle förstå att jag inte ville fortsätta tystnaden längre.
”Vi delade på ordet kärlek Justin. Du tog kär jag tog lek.


OMG gråter. Var så himla svårt att skriva detta kapitel. Hade en massa idéer men fick inte ner dom i ord!
Tack för alla era perfekta ord som ni lägger tid på att skriva i en kommentar. Älskar er verkligen!
Vill verkligen ha era åsikter och tankar på detta kapitel! ♥
27+
-
Till alla som läste MyBieberDrug förut men slutade när hon inte längre skrev kan nu börja igen! Hon är tillbaka och har många idéer på lager och behöver verkligen sina gamla läsare och nya! Klicka här för att komma till under bara MyBieberDrug!

-
Fråga: Vad skulle du göra om du var Justin för en dag?
Mitt svar: Jag skulle springa runt naken för att se Jerry, lol nej. xD
Haha men tillbringa tiden med Alfredo, Scooter, Kenny och companiet. Skulle dö för att träffa och lära känna dom. ^^

Comments
POSTAT AV: Lmssy

Fattar du vad död jag är nu eller?! Hur kan du skriva så bra och med så många detaljer? Är sjukt imponerad gumman!

POSTAT: 2013-09-24 / KLOCKAN: 22:25:44 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: emma

som jag väntat! väntar med spänning! du är helt fantastiskt duktig på att skriva. Sluta aldrig med det!

POSTAT: 2013-09-24 / KLOCKAN: 22:36:43 /



POSTAT AV: amanda

jätte spännande! men åh vill inte att hon gör slut :(

POSTAT: 2013-09-24 / KLOCKAN: 22:59:43 / URL: http://liindstrand.blogg.se



POSTAT AV: Maria :*

ÅHHH NEEJJJ hon får INTE göra slut!? :o Sjukt bra kapitel, alltså jag fattar inte hur duktig du är! <3
Svar: Jag skulle lära känna Kenny och de andra, jag skulle bara tillbringa tiden med de och så.Det skulle vara rkt sjukt att bara lära känna de :D

POSTAT: 2013-09-24 / KLOCKAN: 23:17:11 /



POSTAT AV: Andrea

NEEEJ SLUTA RETAS MED OSS. Nej men seriöst älskar dig, din novell... Ja ALLT! Jag beeeer dig ge oss nästa kapitel

POSTAT: 2013-09-24 / KLOCKAN: 23:33:07 /



POSTAT AV: Josefin

Ååh gud.. jag vill ju itne att du skulle sluta där. Jag vill bara läsa mer! det är så spännande och den sista meningen.. gud alltså!
Svar; JAg ksulle nog stå framför spegeln och studera min snygghet XD

POSTAT: 2013-09-24 / KLOCKAN: 23:51:41 /



POSTAT AV: Anonym

Neeeeej åh Gud ja dör! :O Så får hon ju inte säga! :O

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 06:37:57 /



POSTAT AV: camilla

Neeej....dom får inte splittras nu...

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 07:00:33 /



POSTAT AV: Michelle

Nej dom får inte göra slut :(

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 12:20:50 /



POSTAT AV: Julia

OMG SÅ BRAA!!!
Jag längtar tills nästa jätte mycket!!
Skriv den så fort du har fått 30 kommentarer (jag vet att du kommer att få det)
Älskar din novell ska du veta ;) !!❤❤

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 13:38:51 /



POSTAT AV: Rebecca ツ

NEEJ :'(

Du skriver som en Gud , så bra!! Jätte bra kapitel också, men hon får inte :'(

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 14:31:36 /



POSTAT AV: Anonym

Jag skulle umgås med alla från statford och träffa beliebers :)

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 15:42:39 /



POSTAT AV: Engla

Lalalalalal va bra de va !
Undra vad hon ska säga.. Hoppas bara inte dom ska börja bråka ):

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 16:13:23 /



POSTAT AV: Ida

Omg. Varför Gör Du Så Här Imot Mig Kvinna?! Svär du vill säkert plåga mig till döds. Vilket du gör. Du är så otroligt duktig på att skriva. Man vill bara lägga sig ner och dö.
Svar; jag skulle släppa heartbreaker. Hehe..

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 16:47:33 / URL: http://Idabergstedt.horseworld.se



POSTAT AV: Emilia<3

sååå bra, du är sååå duktigt!! du försöker verkligen döda mig eller oss alla här! längtar till nästa!!

svar: jag skulle nog vara med familjen och hans crew, skulle också stå och stirra på mig själv!!

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 17:58:11 /



POSTAT AV: Rebecka

What!? Så kan hon inte göra! Gud jag vet att hon vill skydda honom, men nej hon kan ju inte bara säga att det bara var ett spel för henne!!

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 18:21:46 /



POSTAT AV: Anonym

AH.... blir galen på dig.

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 20:35:33 /



POSTAT AV: Anonym

Bäst

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 20:43:36 /



POSTAT AV: Sandra

OMG!!!! Jag fattade inte direkt det där med "du tog kär, jag tog lek" för trots allt så fick hon ju känslor för honom och då kan det ju inte direkt bli en lek för henne eller?
Svar: Jag vet inte vad jag skulle göra, kanske ringa Selena Gomez och säga att hon var en äcklig bitch som vill ha uppmärksamhet och pengar (förlåt till dom som gillar henne men det är min åsikt om henne) för att enligt mig är hon det, även fast jag gillade när dom var tillsammans så är hon fortfarande en äcklig bitch som vill ha uppmärksamhet och pengar. Hehe

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 20:53:26 / URL: http://www.nattstad.se/jstinlover



POSTAT AV: Anonym

NEJ,NEJ,NEJ SCAR GÖR INTE DET HÄR NEEEEJ!!!

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 20:55:39 /



POSTAT AV: Erica

Vad bra!!! Hon får inte göra slut och inte Justin heller snälla

POSTAT: 2013-09-25 / KLOCKAN: 21:05:23 /



POSTAT AV: Anonym

Får ont i hjärtat ! :( mina FEEELINGS !
*gråter*

POSTAT: 2013-09-26 / KLOCKAN: 15:47:34 /



POSTAT AV: jasmina

ommgg sjuktbra meeeeer svar:skulle släppa heratbreaker och vara med hans crew o familj plus med kändisar coh med CHAZ O RYAN :** <33

POSTAT: 2013-09-26 / KLOCKAN: 20:10:43 / URL: http://justindrewnovell.bloggplatsen.se



POSTAT AV: Erika

men serri, du kan ju inte sluta såhär! Sjukt spännande ju! Du skriver verkligen grymt bra, längtar tills nästa!

POSTAT: 2013-09-27 / KLOCKAN: 06:08:52 /



POSTAT AV: evelina

oh shit , gör nästa del nu as taggad...

POSTAT: 2013-09-27 / KLOCKAN: 09:12:11 /



POSTAT AV: Anonym

Omg grym som alltid. Nästa kapitel mååååste komma nu, vill lääääääääsa! :D

POSTAT: 2013-09-27 / KLOCKAN: 19:56:06 /



POSTAT AV: Anonym

Ohhh såååå bra! Längtar tills nästa!!

POSTAT: 2013-09-27 / KLOCKAN: 20:34:50 /



POSTAT AV: Anonym

Ååhhhh när kommer nästa :(

POSTAT: 2013-09-27 / KLOCKAN: 20:36:04 /



POSTAT AV: Vicky

OMG SÅÅ BRA OMG JAG HOPPAS ALLT BLIR BRA MED DOM OMG DU SKRIVER SÅ HIMLAAANS BRAA VÄRLDENS BÄSTA NOVELL!

POSTAT: 2013-09-28 / KLOCKAN: 15:47:14 /



POSTAT AV: Lennie

Jag har börjat redigera mina bilder på photoshop.com. kan man lägga ihop 3 eller flera bilder så snyggt som du gjort på ditt collage? om du vet, i så fall, hur gör man? :)

Svar: Hej Lennie! :)Du kan söka på youtube "photoshop how to fade two images together."
Dom har en betydligt bättre förklaring än mig. :)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-10-03 / KLOCKAN: 18:39:53 /



POSTAT AV: Becca

Du är perfektion, åh herre min ge så bra du skriver. Man blir ju helt ordlös när man läst ett kapitel♡

Svar: Längtar tills klapparna ligger under granen och man sitter och äter julmiddag. Mysigaste stämningen på hela året.

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 19:00:43 / URL: http://bieberheaven.blogg.se



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback