KATEGORI: Länkbyten

Länkbyte med Justajbnovell

 
Kelsey Hastings är en sådan man kallar, nobody. Hennes föräldrar däremot, hennes mamma var den framgånsrikaste inom mode och hennes pappa var den mest betalade basebolls stjärnan. Jo, hon hade det väl ganska gott ställt till sig. Men hennes föräldrar lever inte längre, de gick bort för några år sedan. När Kelsey var liten ville alla vara hon, hon hade det största huset, bästa leksakerna, men sanningen var att hon inte ville vara hon. Om Kelsey skulle vara ärlig skulle hon säga att hon inte kände något när hennes föräldrar dog, för henne var de ett namn på ett papper som bevisades att de var hennes föräldrar, inget mer. När hennes föräldrar dog så tog hennes mormor hand om henne och hennes storebröder, men bara i nio månader. När Brian hennes äldsta broder fyllde tjugo tyckte han att de kunde ta hand om sig själva. Nu är Brian 22 år, Lucas är 18 och fyller 19 i år och Kelsey ja hon är 18. Hennes liv inte särskilt intressant igentligen, hon går på privatskolan Abby Mount, "kändis skolan" som den kallades förr. Inga kändisar går där nu, bara äckligt rika personer, precis som hon, hennes föräldrars pengar delades i tre till henne och hennes storebröder när de dog, hon får dock inte ta del av de pengarna tills hon är arton. Hon har i alla fall en bästa vän nu som hon haft i några månader, dock är hon hennes motsatt. Julia har haft pojkvänner, går på fester och så vidare, Kelsey har aldrig haft en pojkvän, aldrig gått på en fest, när vi ändå håller på att erkänna saker så har hon aldrig heller kysst en kille. Men en dag så börjar en viss person i samma klass, och det är ingen mindre en Justin Bieber.
 
Justin Bieber, total misslyckad, förstörd, Snygg, Dum i huvudet, Sex monster, Alkohlist, Underbar. Alla kallar honom olika saker. Men som ni ser är det mest nackdelar.  Han har väl stupat rakt ner i diket kan man säga. Även fast han lovade sina Belibers att han inte skulle göra det så föll han ändå. Scooter och hans mamma har blivit trött på honom då det ända han gör är att supa på kvällarna och tar med sig tjejer till antingen hans hus eller ett hotell. De anmäler Justin till Las Privat skolor och hoppas på att Justins liv ska förändras.Justin ska släppa ett album, ska åka på en tour, men han kan inte göra det än, medans han är på skolan ska han också jobba med sitt album på fritiden då också det måste släppas snart, touren är också för skjuten. Enligt Pattie och Scooter så kommer han inte ha någon ledig tid till att supa, dra hem tjejer, men kom igen, det är Justin Bieber vi pratar om. 
 
Justin fattar snabbt tycke för en tjej för hans polare sagt att det är omöjligt att få henne i säng, Justin älskar utmaningar och ska se till att detta händer men han hade ingen aning att det skulle förändra hela hans liv framöver.  
Hoppas ni tyckte prologen lät lika spännande som jag när jag läste den för första gången! Klicka här eller bilden får att komma till novellen! :)
-

Kapitel kommer snart - jag ska fixa bilder bara! ♥

Comments
POSTAT AV: Hanna :)

skulle du vilja göra länkbyte med mig? :)

POSTAT: 2013-05-06 / KLOCKAN: 21:22:42 / URL: http://www.novellbl0gg.devote.se



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback