KATEGORI: Länkbyten

Länkbyte med mybieberlovestorys


Beskrivning:
Mercedes Flores är en kort tjej med hår ner till svanken. Hon har lugg, mörk bruna ögon och gyllenbrun hy. Hon är 16 år och fyller år 27 augusti. 
Hon har en pojkvän, Moshe Smith, han är 19 år och går sista året i skolan.
Som man hör på efternamnet är hon kusin med Alfredo Flores. Men det träffas aldrig. De träffas kanske en gång varannat år. 
Mercedes mamma, Stayce Flores är syster med Alfredos mamma.

Några rader ur prologen:
Hans leende sken upp den tysta tomma staden. Jag visste inte vad de var med honom som gjorde mig glad och varm rakt igenom. 
Det var något speciellt med denna pojke, jag kunde bara inte sätta fingret på vad. Han var speciell och det hade många i den lilla staden fattat. 
Ett tjugotal personer samlades runt Avon Theathre varje dag för att se honom spela gitarr och sjunga. Jag visste inte vad det var med mig när han satt där nere, jag som aldrig gillat musik så mycket innan.
Mamma blev aldrig förvånad längre när jag drog åt mig mina små skor och sprang ner för trappan och över gatan. Hon visste redan att jag skulle sätta mig bredvid honom på de andra trappsteget. Jag satt aldrig så nära, och låtsades alltid göra något annat, som att fläta håret eller fixa skosnörena, flera gånger. 
Jag tror han har kollat igenom min sharad. 
Ibland tog jag med mig en krona eller två, idag var en sådan dag.

Ta och klicka på bilen eller här för att komma till Ebbas blogg. Helt awesome! ♥

Comments
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback