KATEGORI: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 27 - Not pancakes

Previously:
”Så vad händer?”
Han började berätta om intervjuer. Hur jag skulle svara och vad jag skulle säga om de frågade om ”olyckan.”
Som tur tror jag han inte märkte mitt deprimerade humör.
Jag skulle även börja med två nya låtar och kanske sätta in nån konsert däremellan. Skolan fick jag inte heller glömma. 
Jag nickade och tog in allt han sa. Jobbet fick mig att glömma bort det jobbiga en stund. 
Justins hand vilade på min lår under hela samtalet och när vi skulle gå ut tog han min hand men släppte den strax innan vi skulle gå ut till bilen.


 


Vi åkte hem till mig efter studio mötet där Nicky, Ryan och Chaz hade spenderat de nätterna jag och Justin varit på sjukhuset. Mamma hade åkt på semester med sina väninnor, bland annat Pattie så hemma hos honom var det också tomt.
”Hemma!” ropade jag och killarna och Nicky kom till dörren från vardagsrummet.
De sa alla ett varsitt hej och frågade hur det gick, jag svarade ett enkelt bra och vi gick och satte oss i vardagsrummet.
Kvällen spenderades framför en massa filmer och mycket godsaker. Chaz proppade i sig godis medan jag och Justin satt i ena soffan och myste medans Nicky och Ryan satt i andra soffan och gjorde samma sak.


Jag vaknade av solens varma strålar Jag kollade åt höger och såg tjejen jag älskade sova bredvid mig. Hennes ögon var stängda och hennes ansikte var lika vackert om vanligt. Hon låg med ansiktet mot mig och hade kurrat sig till en boll.
Jag reste mig försiktigt för att inte väcka henne och hämtade en handduk för att gå och duscha.
Jag tog av mig mjukisbyxorna och kalsongerna och gick raka vägen till duschen. Det var en uppfriskande känsla av att känna det ljumma vattnet rinna nerför kroppen på morgonen. Man blev mycket piggare och kände sig enormt fräschare under dagen. Jag tog schampo och tvättade håret noga sen tvättade jag även kroppen innan jag stängde av vattnet och tog handduken för att torka mig. Jag virrade handduken runt midjan när jag kände mig tillräckligt torr och ställde mig framför badrumsspegeln. Jag höjde handen och tog bort imman som var på spegeln. Tandborsten tog jag fram och la på tandkräm innan jag lät mintsmaken ta över hela min mun. Jag la en hand på handfatet och borstade tänderna i ett lugnt tempo. När jag kände mig nöjd spottade jag ut tandkrämen och sköljde munnen. Till min förfäran hade jag iskallt vatten så tänderna isade och jag knep fort ihop ögonen tills det hade försvunnit. Jag öppnade tyst badrumsdörren för att inte väcka Lina och gick tyst ut till min Walk In Closet.  Jag tog fram en långärmad röd tröja som det stod ”YMCMB” med svart text och ett par svarta jeans. Jag satte på en OBEY keps på huvudet för jag orkade inte fixa det idag. Jag gick ut från sovrummet och vidare ner till köket för att fixa frukost till Lina – och nej jag tänker inte göra pannkakor.
Killarna och Nicky var inte vakna så jag fick göra allt så tyst jag kunde.
Jag tog fram två ägg som jag stekte och sedan rostade jag bröd och skar det så det såg ungefär ut som ett hjärta. Till det tog jag apelsinklyftor och några halvor körsbärstomater. För att göra det finare la jag dit en kvist av nån ört vi hade framme. Jag hällde apelsinjuice i ett glas och la allt på en bricka som jag bar försiktig tillbaka till sovrummet.
Hon såg så söt ut där hon sov intrasslad i täcket, jag gick fram och la brickan på nattduksbordet och satte mig på sängkanten sen böjde jag huvudet mot hennes och tryckte läpparna mot hennes. Hennes ögon fladdrade till precis som det gör innan man vaknar.
”God morgon.” stönade hon och sträckte sig lite i sängen.
”God morgon sweetie. Jag har gjort frukost.” sa jag och skrattade smått.
Hennes blick följde dit jag pekade och hon spärrade upp ögonen.
”Gud vad fint du har gjort.” sa hon och satte sig upp.
Jag log mot henne och la brickan i hennes famn.
”Jag kommer inte orka allt så du får hjälpa mig.”
”Gärna.”
Vi började hugga in på frukosten.


”Vad är schemat för idag?” frågade Justin när vi hade ätit klart.
Gud vad gott det var!
”Jag har intervju klockan två och Ryan och Chaz ska med men efter det är jag din.”
”Vad bra själv ska bort till studion och försöka sjunga lite och värma upp rösten, Nicky ska följa med men jag kommer säkert hem till klockan tre, så då kanske vi kan bada i poolen eller något.” svarade jag glatt.
”Självklart.”


Jag fick ut ett kapitel till slu. Jag kom hem runt klockan 17.00 idag och duschade och packade för morgondagen. Vi ska åka till Göteborg och kommer hem på lördag kväll eller på söndag. 
Kommentera så länge på detta kapitel. ♥
OBS: jag har inte läst igenom kapitlet så ni får säga till om ni hittar stavfel eller nån konstig mening!


Comments
POSTAT AV: emmy

Jätte bra! Hoppas att det kommer upp fler inlägg under helgen!! Vet du en hur lång den här novellen blir? Och kommer du att skriva flera noveller efter denna? Tacksam för svar /emmy

POSTAT: 2013-02-22 / KLOCKAN: 10:18:02 /



POSTAT AV: Emelie

Jätte bra! <3

POSTAT: 2013-02-22 / KLOCKAN: 12:56:01 / URL: http://bieberrstorys.blogg.se



POSTAT AV: Marie

Hej, var gärna med på min blog award! :)

http://tvdsweden.blo.gg/2013/february/blog-award.html#comment

POSTAT: 2013-02-23 / KLOCKAN: 13:55:30 / URL: http://tvdsweden.blo.gg



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback