KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 54 - Second chance

Previously:
Långsamt föll Justin ner bredvid mig samtidigt som vi båda andades tung. ”Wow, det där var…”
”… perfekt.” avslutade jag hans mening och han instämde genast. Jag stirrade upp i taket men kände snart Justins ögon mot min kind och vred kroppen mot honom och mötte hans ögon. Han gav mig ett stort leende och jag började blygt skratta. ”Vad?”
”Du är så vacker.” viskade han och hasade sig upp på sin ena arm. Jag rodnade genast och borrade in ansiktet i hans varma bröstkorg. 
Hans fingrar vandrade från min arm till min haka och jag kände hur han lyfte mitt ansikte mot sitt. Hans kärleksfulla leende ändras snabbt till ett flin och jag bet mig i läppen då jag exakt visste vad som rörde sig i hans huvud.
”Redo för round två?"

Scarletts perspektiv:
Jag visste inte hur länge solstrålen hade kikat in genom springan som fanns mellan gardinerna i Justin rum, innan den hittat sin väg upp till mina ögon och inte heller visste jag hur lång tid det tog för mig att bli medveten om det.
Min puls låg på en snabbare takt än vanligt och allt berodde på drömmen jag nyss haft, men som nu sakta tonade bort. Jag hade flugit ett plan, vilket är konstigt, för jag har aldrig haft någon ambition till att bli en pilot. Men känslan av att vara ovanför dom solbelysta molnen och se ner på den gröna landsbygden var härlig.
Jag kämpade för att ignorera den vandrande solstrålen, för att återgå till sömnen. Någonting som till min olycka hade passerat.
Ju mer jag vaknade, ju mer kunde jag ta in av min omgivning. Jag hörde någon av grannarnas SUV rulla nerför deras avfart och någon annanstans skällde en hund.
Det varma täcket omfamnade min kropp men jag blev snart medveten om Justin som låg bredvid mig som en levande element. Han var som min egen version av Jacob i Twilight-filmerna. Varm, omtänksam, snäll, snygg, muskolös, solbränd…
Ett par varma läppar pressades på den bit av min hals som inte var täckt av mina röda lockar, och fick mina tankar att skjutas bort och mina ögon att fladdra upp. Min arm flög runt hans nacke och jag gnuggade mina knogar i ögonen för att driva bort sömnen.
”God morgon babe.” viskade hans raspiga röst i mitt öra samtidigt som jag smekte honom på nacken med mina fingertoppar innan jag tog bort handen så han kunde backa med huvudet.
”God morgon.” svarade jag och lämnade en snabb puss på hans läppar – rädd för att min egen andedräkt skulle spridas. Jag kunde knappt vara i samma rum som en människa när dom gäspade utan att hålla för munnen och sedan morgonandedräkt är samma historia fast djupare.
Långsamt hasade jag mig upp på ena armen och behöll min fria hand på bröstet för att undvika att täcket att åka ner och blotta min hud. Men den planen suddaste ut i samma sekund som Justin drog mig över sig så våra nakna kroppar pressades ihop.
”Igår var perfekt.” mumlade han och tryckte sina läppar mot mina innan jag hann vrida bort huvudet.
”Jag älskar dig.” fortsatte han och jag log bara lyckligt, för han visste redan mitt svar även om jag sa det varje minut eller inte alls.
Långsamt satte jag mig upp i sängen efter flera långa minuter av fjäderlätta beröringar. Min hand flög än en gång till min bröstkorg för att behålla täcket, men det var ett dåligt drag. För i nästa sekund spred sig en stark smärta i min rygg och genast stönade jag plågat till och knep ihop ögonen.
”Är du okej?” frågar Justin och sätter sig upp likaså.
”Min rygg gör verkligen ont.” muttrar jag samtidigt som jag med en hand masserar min axel som är öm likaväl. Ur ögonvrån skymde jag hur Justin flinar och sedan biter sig i läppen.
”Det är normalt.” jag stirrade förvirrat på honom men han fortsatte bara att flina och – trött som jag var – släppte jag det.
”Whatever.” långsamt slängde jag benen över sängkanten och bet ihop hårt för att inte låta smärtan få det bästa av mig, och ställde mig upp – endast för att kollapsa ner på sängen igen när en ännu värre smärta spred sig mellan mina lår. Jag muttrade ut en eller två svärord under mina tunga andetag. Jag kunde känna Justins blick studera mig bakifrån ända tills det – som en glödlampa – klickade i hans huvud om vad som egentligen var felet med mig.
”Känner du dig öm?” frågade han och masserade mig långsamt på korsryggen.
”Som om jag har cyklat en hel dag, eller något liknande. Mina ben tar kål på mig.” försäkrade jag.
”Damn, I did a good ass job then.” genast slängde jag bak huvudet mot honom och kände mina ögon vidgas.
”Justin!” tjöt jag och slog till honom på axeln. Han skrattade bara och tog upp händerna i ett värdelöst försvar.
”Det är sant.”
”Fortsätt tänkta det.” muttrar jag sarkastiskt och reser mig upp och börjar gå mot badrummet, stönades och grymtades åt varje steg jag tog. ”Damn, den kroppen.”
Jag slänger bak huvudet och ser hur han slickar sig om läpparna samtidigt som han studerar min kropp topp till tå. När hans ögon möter mina blinkar jag snabbt och tar ett säkert tag om handtaget till badrumsdörren och stiger in innan jag öppnar munnen. ”Dåligt att du inte kommer få mer då.”
Hastigt spärrade han upp ögonen och hoppade upp ur sängen men jag var lika snabb med att stänga dörren och låsa den innan han hann långt.
”Kom igen babe. Vi kan duscha tillsammans.” ber han och jag hör hur handtaget rycker till flera gånger om.
”Nej… jag klarar mig.” flinar jag och vet att jag retar honom till max.
”Så du vill inte ha mer av min – ”
”Nej! Jag hade tillräckligt igår. Jag kan inte ens gå normalt tack vare dig.” avbryter jag honom och himlar med ögonen.
”Babeeee.” gnäller han och drar ut på e:et.
”Du är som en kåt sexmaskin! Ta en dusch i det andra badrummet.” fnittrar jag och stirrar in på badrumsgolvet som bestod av svarta kakelplattor med gråa detaljer.
”Dom saker jag gör för dig Scar!” grymtar han och jag hör snart hur hans steg blir avlägsna. Jag pustar ut och börjar sedan flina. Mina steg var korta och långsamma när jag gjorde min väg till duschkabinen och vred på varmvattnet. Jag började tvätta mitt hår och kropp samtidigt som bilder från gårdagen och Justin spelades framför mina ögon. Hans betydelsefulla beröringar som gav en avslappnad effekt på min kropp och hans leende. Leendet som kunde lysa upp mina mörkaste dagar.
”Vad skulle jag göra utan dig?” viskade jag åt mig själv och slöt ögonen för att skölja bort balsamet.

Jag vände på ägget som hunnit bli gyllenbrun på kanterna och strödde på lite mer salt. Min mage kurrade och jag kunde inte stoppa mig själv innan jag tog en bit från det färdiga ägget som låg på tallriken bredvid spisen.
Min kropp ryckte till när jag kände varma andetag slå mot baksidan av min nacke, som jag – utan att tänka två gånger – kunde säga var Justins. Han började placera mjuka kyssar och jag gnydde till av hans varma beröring. Långsamt slingrade han sina muskolösa armar kring min midja och fortsatte lämna kyssar på min nacke, fram tills min örsnibb. Löst bet han i den och jag stönade tyst.
”Luktar gott…” jag svarade honom inte utan slöt ögonen och lutade bak huvudet mot hans axel samtidigt som gaffeln i min hand gled ut ur mitt grepp.

 "Smells good..."

”Älskar dig så mycket, Scar.” viskade han och jag mumlade otydligt samma sak tillbaka – osäker på om han hörde.

”SCARLETT!” skrek killarna glatt när dom såg mig och snart kände jag fyra muskelstenar omfamna mig. Så gott jag kunde slingrade jag armarna kring dom men kom inte ens halvvägs runt.
Damon, Carlos, Bruce och Matt hade efter flera dagar kommit tillbaka från Vegas och jag kunde inte ha saknat dom mer. Dom hade lämnat Justin i sitt värsta stadie i ren panik på att gänget från Vegas skulle komma hit. Det var i alla fall vad jag hade fått ut av Justin… och sedan om jag visste om det var sant eller inte kunde jag inte svara på. Dom här killarna byter planer lika ofta som tjejer byter kläder.
”Guys… jag kan inte andas.” muttra jag och lät som om jag sprungit ett maraton. Mina ögon klistrade sig i Justins och jag började genast blänga på honom där hans stod med armarna i kors och flinade roat. Hans mun formade fyra ord och genast himlade jag med ögonen. Karma is a bitch.
”Killar släpp mig nu.” jag försökte slingra mig ur deras grepp men den blev endast hårdare. Genast grymtade och hörde sekunden efter deras retsamma skratt.
”Vi har saknat dig.” flinade Matt och slängde sin arm runt mina axlar.
”Aw, jag har saknat er störsamma beteenden också killar.” genast himlade alla med ögonen men sprack upp i enorma leenden igen.
”Du anar inte vad vi gått igenom med Justin när du inte… aj what the hell bro!?” Damon masserade sig på huvudet och slängde en mördande blick på Bruce. Jag sjönk genast med huvudet och stirrade ner på mina fötter. Så mycket för en lycklig stund.
”Det hände aldrig. Hon är här och det är allt som räknas.” jag rynkade på pannan åt Justins svar och kände skuldkänslorna – men också lättnad – fylla min kropp maximalt.
”Flytta din jäkla arm innan jag gör det åt dig.”
Jag började genast fnittra över Justins överbeskyddande sida och slängde sedan en ursäktande blick mot Matt som nu backat undan. Han skakar roat på huvudet och snart kände jag Justins arm placeras runt min midja.
”Dude det är en match på TV:n mellan the Lakers och någon mer.” flinar Carlos efter några sekunder och försvinner bort från vårt synfält.
”Skönt att ha dig tillbaka Scar.” säger Damon och ler ett äkta leende innan han följer Carlos exempel, Bruce och Matt är inte långt efter. Så torra.
”Vilka är torra?” jag hummar åt Justins fråga och han förklarar att jag tänkte högt.
”Mhm… men ni är torra.”
”Varför?”
”Ni sa typ ett hej och allt var som vanligt igen.” han fortsatte stirra på mig och jag suckade men skakade på huvudet. Jag öppnade munnen för att förklara när en avlägsen knackning på dörren och Bruce röst avbröt mig.
”Scar kan du öppna?” förvirrat stirrade jag på Justin men han hade bara sin blick på TV:n där basketbollen höll på att passas fram och tillbaka. Med en suck drog jag mig ut ur Justins grepp och vände mig om för att gå tillbaka den lilla metern för att komma fram till dörren. Långsamt låste jag upp den och drog blicken chockat från golvet till personens ansikte. Caroline.

Ingens perspektiv:
Killarna satt stela i soffan och låtsades kolla på matchen medan dom i själva verket väntade på att någon av tjejerna skulle börja prata med den andra.
Justin förbannade Bruce än en gång för att han övertygade Justin att gå med på detta.
Han visste att Scar och Caro hade bråkat och det sista han ville att det skulle bli värre genom att man tvingade dom att prata och lösa allting. Caroline visste inte att Scarlett i stort sett bodde här och var här just idag och Scarlett visste inte att Caroline skulle komma idag då Justin hade hållit det undan från henne genom att distrahera henne med annat.
Men trots alla vägar som gick kors och tvärs så visste alla inners inne att Scar och Caro skulle ta sig genom det här stadiet och bli obrytbara.
”Vad gör du här?” mumlade dom två tjejerna i mun på varandra medans killarna inte rörde en fena samtidigt som dom lyssnade.
”Bruce ringde.” var Caro först med att svara och Scar suckar men nickar sedan och öppnar dörren helt så Caro kan stiga in. Hon väntade tills Caroline hade dragit av sig skorna och gjort sin väg till vardagsrummet innan hon började gräva i Justins fickor efter en cigarettpaket hon visste fanns. När hon hittat det hon behövde slängde hon på sig skor och jacka innan hon steg ut och stängde tyst dörren efter sig.
I den kalla höstkylan bildades stora rökmoln av att hennes varma andetag kolliderade med det kalla. Men det stora molnet blev både giftigare och tjockare när hon tände på cigaretten.
I vardagsrummet hade Caro nu stigit in och hälsat på alla och struntat i den vanliga kramen hon brukade dela ut när hon uppfattade hur spänd stämningen egentligen var.
Justin hade blicken över Carolines axel i väntan på Scar, som aldrig kom. Oron spred sig inom honom och han tänkte precis resa sig och gå ut när Bruce gav honom en blick som enkelt sade ”sitt kvar.”
”Varför gör ni det här?” mumlade Caroline och korsade armarna. Ingen av killarna hade ett vettigt svar men tillslut öppnade Bruce munnen.
”Varken du eller hon mår bra av detta.”
”Du vet inte ens vad jag går igenom Bruce! Hon bokstavligt talat frös ut mig och vägrade berätta vad felet var. En stund började jag tro att det var jag som gjort någonting som fick henne att hata mig.” Caroline började för första gången på länge berätta allting hon känt för någon. Allting hon gjort. Allt som Scarlett gjorde mot henne. Precis allt.
”Jag hatade dig aldrig.” alla vred huvudena mot den svaga rösten från hallen och mötte Scarletts ihopsjunkna figur.
”Hur ska jag kunna veta det!? Jag kan inte läsa tankar.”
”Är det vad du tror om mig? Att jag frös ut dig för att jag ville? Att jag gjorde det medvetet?” frågorna flög ur Scarletts mun och plötsligt brydde hon sig inte längre om killarna i rummet. Allt hon ville var att få sin bästa vän tillbaka. En bästa vän som trodde åt helt fel håll.
”Det är exakt vad jag tror. För du har inte visat någonting annat!”
”Löften betyder allt men när dom är brutna betyder ledsen ingenting.” fortsatte Caroline utan att vänta på svar från personen framför sig hon skulle ta tillbaka utan att tänka två gånger. Men hon tvingade sig själv att stanna stark.
”Vet du vad Caro? Du har rätt.” Justin stoppade sina andetag chockat och stirrade på sin flickvän. Hon som aldrig brukar ge upp så lätt. Hon som slåss till slutet. Varför sluta nu?
Scarlett uppfattade alla tankeförändringar runt henne men låtsades inte om dom och fortsatte endast.
”Men jag är säker på att jag skulle vara den sista du skulle tänka på om du gjorde slut med din Bruce av en anledning som inte gick att berätta. Jag skulle vara den sista du tänkte på om Bruce hamnade i sjukhus någon vecka senare. Och jag skulle absolut vara den sista du tänkte på när din andra hälft fick diagnosen Alzheimersmed det sagt vände hon sig om med tårfylld ögon och började gå upp för trapporna. Impulsen att hoppa ut genom fönstret för att komma hem snabbare slog henne som en storm men hon tvingade sig själv att packa allting och ta den vanliga vägen – dörren – ut.
En tystnad som man kunde skära igenom var utspridd i vardagsrummet medan Caro stod stilla som en staty och försökte placera allting hon nyss hört. Trots att hon redan visste allt detta så fanns det en extra kraft i Scarletts röst. Som om allt detta verkligen var hennes fel. Inte bara av rena skuldkänslor utan att hon i princip hade orsakat det hela. Men det var endast Caro som tänkte så.
Svaga snyftningar hördes från trappan och Carolines blick mötte genast Scarletts ansikte när hon hastigt torkade sig under ögonen och behöll blicken på golvet.
Utan att säga ett enda ord fortsatte hon ut genom dörren och kände som om hennes kropp saknade en fjärdedel.
Besvärat av den tunga väskan som hängde på hennes arm försökte hon gräva i sina fickor efter fjärrkontrollen till bilen. Tillslut fick hon upp den och tryckte på knappen som fick låset att gå upp. Snyftningar bröt ut ur hennes strupe men hon tvingade dom ner i samma sekund.
Hennes väska åkte in i baksätet och hon stängde dörren efter den med en hård smäll. Långsamt skakade hon på huvudet när alla känslor fick tag i henne och öppnade förardörren för att sätta sig, när en röst stoppade henne.
”Lovar du att det aldrig händer igen? Och nu berättar anledningen när det är rätt tidpunkt?” Scarletts huvud slängs chockar bakåt mot sin bästa vän som står med tårar rinnandes över hennes kinder – identiska till Scars. Det kommer aldrig bli rätt tidpunkt att berätta – var Scarletts enda tanke men hon nickade ändå.
”Jag gör allt som krävs för att få tillbaka dig igen.”
Caroline kände en stor vikt tas bort från hennes axlar… medan Scarlett i andra hand kände den vikten hamna på hennes axlar. Men för tillfället sköt hon bort det och började gå fram till Caroline som stod med utsträckta armar.
”Alla förtjänar en andra chans.”


3-4 kapitel kvar. :'(
Kort update: Det kommer komma en del två. Fast det kommer ta ett tag innan första delen kommer upp då jag måste planera allting i detalj etc.

-

Bieberheaven.blogg.se
Hon har nyss börjat med att blogga och måste säga att den är helt perfekt.

Lmssy.blogg.se
Underbara Emily har började med världens bästa novell. 
 
Smilingbieber.blogg.se
Vad kan man säga mer än perfektion?

Jbieberstories.blogg.se/
Älskar verkligen badboy Justin i denna novell - den är verkligen någonting extra.

-
Fråga: Vad i Julen längtar ni mest till just nu?
Mitt svar: Jag längtar verkligen till klapparna men också den mysiga stämningen som sprider sig på julafton. ^^


Comments
POSTAT AV: Maria :*

Inget ord passar kapitlet än perfektion <3

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 15:09:32 /



POSTAT AV: Vicky

OMGOOOSH VA BRA GRÄT I SLUTET SÅ HIMLA BRAA
Svar: jag längtar mest till julklapparna och de mysiga kvällarna ;)

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 15:12:29 /



POSTAT AV: Thea

OMG, finner inga ord.. Sååå jävla bra!
Believe movie och julafton helt klart!

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 15:59:43 /



POSTAT AV: Erica

Sååå jävla braaaaaaa!!!!

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 16:43:10 /



POSTAT AV: Anonym

Perf

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 16:59:43 /



POSTAT AV: Emilia

Sååå bra, vill verkligen inte att du ska sluta med denna novellen!!

Svar: Julklapparna är alltid roligt men samma som hos dig så är julstämningen helt klart det bästa!

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 17:03:42 /



POSTAT AV: Emelie

skit bra ! :)

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 17:03:57 / URL: http://emelajzaan.blogg.se



POSTAT AV: Josefin

Började nästna själv gråta <3

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 18:51:03 /



POSTAT AV: Becca

Helt jävla perfekt. Finns inga ord för hur bra det är♡

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 19:03:00 / URL: http://bieberheaven.blogg.se



POSTAT AV: amanda

kan du rekommendera lite noveller på wattpad också? :D

Svar: Läser tyvärr inga noveller på wattpadd - endast här på blogg.se och jbff. :)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 21:10:02 / URL: http://liindstrand.blogg.se



POSTAT AV: Ebba

Meeeeeeeeer!!!!:*

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 22:19:39 /



POSTAT AV: Ida

Oh. My. God. Finner inga ord. P. E. R. F. E. K. T. I. O. N. Är det ända som kan förklara hu bra det var.
Svar: alla julklappar

POSTAT: 2013-12-07 / KLOCKAN: 23:07:09 / URL: http://Idabergstedt.horseworld.se



POSTAT AV: Lmssy

SÅ FUCKING PERFEKT SÅ DET GÅR INTE ATT BESKRIVA?!

SV: Jullovet! Ska försöka bomba med kapitel då! ;) <3

Svar: Pfft... din novell är så "FUCKING PERFEKT SÅ DET GÅR INTE ATT BESKRIVA?!" som du så fint uttryckte det. ♥;)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-08 / KLOCKAN: 10:48:12 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Amanda

Sjukt bra men en sak tar kol på mig.. NÄR BERÄTTAR HON?? jag kan knappt vänta xD

sv: den mysiga julstämnigen och jullovet <33

Svar: Det kommer ... soon... really soon. ;)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-08 / KLOCKAN: 14:31:29 / URL: http://biebzstoory.blogg.se/



POSTAT AV: Ariana

As bra!!
Sv: presenterna

POSTAT: 2013-12-08 / KLOCKAN: 14:45:31 /



POSTAT AV: jasmina

Jättebra meeeeeeeeeer!!
svar: Jul stämingen den mysiga känslan, klapparna , och min biobiljett till den 19 eller 20 för Believe Movie

POSTAT: 2013-12-08 / KLOCKAN: 18:23:12 /



POSTAT AV: amanda

jätte bra kapitel. älskar det retliga, gulliga beteendet mellan scarlett och justin. och älskar att caroline och scarlett är vänner igen!

POSTAT: 2013-12-08 / KLOCKAN: 19:43:57 / URL: http://liindstrand.blogg.se



POSTAT AV: Thilda

Såå bra!!! :D, Justin och Scarlett är så gulliga mot varandra, alla deras små Söta moments är ju bara sååå awww.. Längtar till nästa kapitel. :)

Svar: att vara samlad med familjen/släkt, den mysiga julstämmningen, den goda maten och klapparna. :)

POSTAT: 2013-12-08 / KLOCKAN: 20:21:12 /



POSTAT AV: Biebsworldstory

Sjukt bra 👍👍

POSTAT: 2013-12-09 / KLOCKAN: 22:54:10 / URL: http://biebsworldstory.blogg.se



POSTAT AV: Biebsworldstory

Skulle du vilja göra länkbyte?? Vore sjukt snällt❤️
Om du skulle vilja kommentera gärna på min blogg❤️

POSTAT: 2013-12-10 / KLOCKAN: 09:23:33 / URL: http://biebsworldstory.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Älskar deras moment alltså! Älskar när han säger att han älskar henne, älskar allt! Älskar åååååh! Min är perfektion? Din blogg är mer än perfektion <3

POSTAT: 2013-12-10 / KLOCKAN: 21:41:05 / URL: http://smilingbieber.blogg.se



POSTAT AV: Sarah

Fick du mitt mail?

Svar: Ja det gjorde jag, ska svara. :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-11 / KLOCKAN: 18:05:19 / URL: http://mybiebeslovestorys.blogg.se



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback