KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 31 - He's a keeper (Part 1)

Previously:
Jag kröp närmre Justin och hans armar spändes kring min kropp. Allt var tyst förutom ljudet av havets vågor och våra lugna andhämtning.
”Det här är perfekt.” mumlar han i mitt öra, och en lycklig suck lämnar mina läppar. Jag myser mig närmre hans bröstkorg. Kvällen var sval men Justins kroppsvärme fann sin väg kring min kropp också. I precis rätt sekund tittade jag upp mot himlen igen för att se ett stjärnfall. Vi båda flämtade till.
”Önska dig någonting.” viskar jag och han skrattar mjukt.
”Jag behöver inte önska mig någonting. Jag har allting här bredvid mig. ” Jag ler brett och tittar upp in i hans bruna ögon som var fylld av kärlek och under.
”Jag älskar dig Scarlett. Till stjärnorna och tillbaka, flera gånger om.” säger han snabbt, och böjer sig ner för att fånga upp mina läppar i en passionerad kyss.

Scarletts perspektiv:
13:e augusti
Jag grymtade av kylan som träffade min halvnakna kropp, och kröp till en boll i den alldeles för stora sängen. Gåshuden spred sig på mina ben och armar.
Lika snabbt som jag hade slagit upp mina ögonlock, stängde jag dom av solen som sken mig rätt i ansiktet. Jag kunde inte ha vaknat på ett värre sätt än vad jag redan gjort.
Jag kisade med ögonen, rädd för att upprepa mötet med den skarpa ljusskenet. Min blick fokuserade på personen som stod vid sängkanten med min älskade täcke i händerna.
”Rise and shine!”
När jag lyckats identifiera rösten himlade jag genast med ögonen och vände mig om så jag låg med ryggen emot henne. Jag mumlade någonting ohörbart och slöt ögonen igen. Mina sinnen fungerade inte helt perfekt och sömnen låg som ett stort behov över mig.
”Scar seriöst. Klockan är snart ett.” utbrast Caroline. Jag kände hur madrassen sjönk bredvid mig och med ett uppgivet stön vände jag mig mot henne och öppnade munnen. ”Vart är Justin?”
”Han är nere i köket.” log hon och jag skymtade lyckliga glimtar i hennes ögon som inte funnits där under gårdagen. Hennes leende återspeglade sig på mina läppar när jag kom ihåg gårdagen.
Min och Justins dejt, hur underbart det varit, när han hade sagt ”jag älskar dig,” under månskenet. Jag drog ner blicken på halsbandet kring min hals och började vrida den åt alla håll och kanter med min hand.
”Berätta allt!” tjöt Caroline när hennes blick följt min.
Mitt leende blir bredare på mina läppar och orden börjar forsa ut ur min mun.

Jag drog in havslukten och gick närmre vattnet tills mina bara fötter var under ytan. Det här kunde jag göra varje kväll. Det här var livet jag strävat efter hela min existent. Jag hade äntligen funnit den. Det kunde inte bli bättre.
-
”Jag vill att du tar hand om mig, att stå ut med mig, och mest av allt, jag vill att du älskar mig, därför att jag älskar dig.” 
Allting i min kropp släppte i just den sekund han uttalade dom orden jag så länge velat höra. Jag kände mig överlycklig. Som en blind man som sett ljuset för första gången. Som en blomma som slog ut på våren. Som en föräldrar som för första gången för höra sitt barns skratt.
 
-
”Jag behöver inte önska mig någonting. Jag har allting här bredvid mig. ” Jag ler brett och tittar upp in i hans bruna ögon som var fylld av kärlek och under.
”Jag älskar dig Scarlett. Till stjärnorna och tillbaka, flera gånger om.”

Jag drar ett djupt andetag och tystnar. Minnena fick lyckliga tårar att bildas i mina ögon. Han är det perfektaste jag har.
Mina sinnen fokuserade på Caroline igen. Hennes ögon hade en ton av röd, men dom välkända blå irisarna lyckades tindra ändå.
”He’s a keeper.” mumlar hon och drog in mig till sin omfamning. Genast la jag armarna kring henne och lutar min kind mot hennes axel.
Lyckan från gårdagen utstrålade än idag, både fysiskt och psykiskt.
Allting kändes normalt förengångsskull. Jag hade en bästa vän, inga bekymmer, och en perfekt pojkvän vid min sida.
”Ska vi gå ner?” frågar Caroline när vi släppt varandra. Genast blängde jag på henne.
”Försök inte att smita undan kvinna. Du måste berätta vad du och Bruce gjorde igår.” hon rodnar genast och börjar leka med sina fingrar som låg i hennes knä.
”Han bjöd mig på middag.” mumlar hon. Hennes blick for osäkert runt på allting förutom mig.
”Det måste ha hänt någonting mer, eftersom du är rödare än en tomat just nu.” sa jag retsamt. Hon blängde på mig i några få sekunder innan hon sprack upp i ett leende och gömde sitt ansikte i sina händer. Allting klickade för mig då och jag tjöt glatt.
”Ni hade sex!” genast spärrar hon ögonen och hysschar mig.
”Vad hände med blygheten?” viskar hon, mer åt sig själv än mig. Ett flin målades på mina läppar och jag reste mig upp från den alltför bekväma sängen.
Det kändes som om jag hade känt Caroline i flera år men i verkligheten var det bara någon månad. Vi kunde prata om allting med den andre. Det var enkelt att vara sig själv i hennes sällskap. Hon var den vän och syster jag aldrig fick i mitt normala liv.
Med en lätt skakning på huvudet så gick jag in till badrummet. Jag gjorde mina behov och fräschade upp mig själv.
”Vet du vad vi ska göra idag?” frågade Caroline när jag höll på att sätta upp mitt hår i en hästsvans. På tonen av hennes röst så visste jag att hon log.
”Nej..?” jag steg ut och skyndade mig till min resväska för att ta ut några kläder för nu.
Mina ögon studerade den blåa T-shirten jag höll framför mig. Mina händer började gräva i resväskan än en gång, som inte ens innehöll hälften av alla kläder jag tagit med mig. Jag drog upp ett par vita jeansshorts och ett par rena underkläder och gick tillbaka till badrummet för att byta om.
Jag struntade i att stänga dörren.
”Killarna fundera på om vi ska åka till ett nöjesfält.” jag brast genast i skratt och hon följde mitt exempel. Tanken av killarna på ett nöjesfält, trängandes i långa köer fick våra skrattsalvor att endast öka. Dom var trots allt tuffa killar inför allmänheten.
Jag slängde den stora T-shirten på sängen och drog en hand genom hästsvansen.
”Ska vi gå ner?” frågade jag och torkade dom få tårarna som lyckats tränga ut av all skratt. Caroline förmådde sig själv endast nicka och tillsammans gick vi ner med lyckliga leendes fastklistrade på våra läppar.
Killarnas röster tillsammans med skratt hördes och det glädje mig att dom kunde känna sig avslappnade och inta ha några bekymmer under några få dagar framöver.
”God morgon.” utbrast jag och stoppade vad dom än pratade om. Dom satt kring köksön.
Bröd, flingor, juice och frukt prydde borsskivan.
Min blick förflyttade sig från frukosten till Justin som log retsamt mot mig. Med en rynkad panna tittade jag ner på mig själv för att se om jag hade glömt någon viktig klädesplagg, men allt satt där det skulle. Förbryllat tittade jag upp på honom igen men han inte till hans ansikte innan jag fastnade på hans kropp. Smågenerad började jag bita på min kind.
Han hade endast ett par gråa mjukisbyxor på sig och bar överkropp. För att göra allt bättre så låg hans hår rufsigt. Vem brydde sig om grekiska gudar när man hade Justin?
Jag rodnade under hans genomträngande blick och lyckade nätt och jämt höra killarnas ”god morgon.”
Ur ögonvrån såg jag hur Caroline tog den sista platsen bredvid Bruce. Med ett leende gömt bakom mina läppar började jag gå med försiktiga steg fram till Justin.
Jag drog löst mina naglar över hans bröstkorg och knäppte dom bakom hans nacke efter några sekunder. Hans händer vilade på mina höfter och jag såg toner av lust i hans ögon över min lilla gest.
Han närmade sig mitt ansikte och lät stadigare på rösten än vad jag väntat mig.
”Sorry babe, men hon bokstavligt talat slängde ut mig ur rummet.”
Jag fnittrar och skakar på huvudet. Våra läppar trycks mot varandra i flera snabba pussar.
Jag älskar dig.” mumlar han och fjärilarna satte fart i min mage av att höra dom tre orden igen.
”Jag älskar dig också.”
Genom att endast titta in i hans ögon visste jag att vi båda tänkte tillbaka på gårdagen. Som att göra det tydligare höjde Justin sin ena hand till kedjan kring min hals och strök försiktigt med tummen över den silvriga ringen.
-

Precis som Caroline hade sagt så avslutade vi dagen på ett nöjesfält. Klockan hade passerat nio på kvällen och vi hade varit här i minst två timmar. Det var få barn på plats, och det kändes skönt att slippa allt spring och föräldrar som skrek.
Mitt hår fladdrade bak av brisen som drog över land samtidigt som vi fortsatte gå framåt mellan dom olika attraktionerna. Stjärnorna gömde sig i den svarta himlen och skuggor av dom många neonfärgerna föll över människorna.
Killarna pratade högljutt med varandra medans jag och Caroline delade lyckliga leenden var och varannan minut. Jag kände mig mer bekväm med att lyssna än att prata, trots det så slängde jag in repliker lite då och då.
Justin flätade ihop våra fingrar och höjde sedan min hand för att lämna en lätt kyss på baksidan av den.
”Jag älskar dig.” ett leende spred sig på mina läppar och smittade av sig på honom. Jag skulle aldrig bli trött på att höra dom orden eller att säga dom. ”Jag älskar dig också.”
”Okej kärleksparet, vad vill ni åka?” utbrast Damon små irriterat. Jag förstod honom, det var inte enkelt att umgås med två par som endast brydde sig om varandra, även om Carlos och Matt fanns vid hans sida. På tal om två par… jag sökte runt med blicken efter Caroline och Bruce.
Jag fann dom stå lutade mot ett träd. Carolines rygg var pressad mot trädet och Bruce lyckades nätt och jämt täcka hela henne för allmänheten.
Leendes skakade jag på huvudet och visste att även om jorden gick under nu så skulle dom inte märka någonting.
Jag förflyttade snabbt min blick till Damon innan jag började söka runt mellan människorna och dom stånd som sålde allt från mat till kläder. Mitt första svar skulle ha varit ”inget” men när jag fann pariserhjulet tvekade jag inte en sekund.
”Seriöst Scar? Pariserhjul?” Carlos skakar bestämt på huvudet och jag himlade med ögonen.
Höga skrik fick mig att rycka till och genast slängde jag huvudet bakåt för att möta bergochdalbanan som startat. ”Det där kallar jag rolig.” mumlade Matt, nästintill hypnotiserat. Än en gång himlade jag med ögonen, innan Justins röst fyllde mina öron.
”Vad sägs om att ni åker den.” han nickade mot bergochdalbanan. ”och jag och Scar åker den.” han vred huvudet och nickade mot pariserhjulet. Ett leende spred sig på mina läppar över att han stod upp för mig, även om det var för en liten sak.
”Man, det är inte roligt utan dig.” klagade Damon och jag väntade utan tålamod på Justins svar. Antingen nekade han dom eller så nekar han mig. Det förstnämnda lät bäst.
”Det är okej Justin.” mumlade jag och ville inte framstå som flickvännen som drog bort honom från sina kompisar slash bröder.
Han tittade på mig och skakade på huvudet med ett leende. Greppet om min hand blev tajtare och han började dra bort mig till pariserhjulet utan några mer ord. Jag hörde killarnas suckar trots alla ljud omkring oss.
Utan att säga någonting som ”du hade inte behövt” eller  ”vi kunde åka senare” så höll jag det för mig själv och lät min kropp njuta av hans sällskap.
”Jag älskar dig.” viskade jag och sträckte på mig så jag nådde hans kind. Jag lämnade en puss på den och ställde mig sedan tillrätta igen.
”Då är vi två som älskar mig.” flinade han och genast slog jag till honom löst på bröstkorgen.
”Jag skojar bara baby, jag älskar dig också.” han kramade hårdare om min hand.
Kön var inte speciell långt, vilket tillät oss att stiga in i en kabin efter några få minuter. Det hade plats åt endast fyra personer per kabin. Men till min lycka befann sig endast jag och Justin i en. Själva.
Jag ställde mig vid fönstret som täckte överdelen av kabinen.
Hjulet börjar röra sig och jag kände Justins arm kring mina axlar i samma sekund. Jag lutade mitt huvud mot hans axel och ställde mig närmre honom.
Jag tittade ut på den färgglada nöjesfältet under oss och staden bortom den.
”Jag är så glad att du är här med mig.” viskar Justin och lämnar en enkel kyss på min hjässa. Jag höjde blicken och tittade in i hans bruna ögon. ”Jag med.”
Justin bryter våran ögonkontakt och tittar sig runt samtidigt som han slickar sina läppar. ”Vet du? Jag har alltid velat kyssa någon på toppen av ett pariserhjul.” flinar han.
”Oh really?” jag höjer ögonbrynen retsamt åt honom. Våra läppar var millimeter ifrån varandra. Han börjar pendla med blicken mellan mina ögon och läppar, samtidigt som han slickade sina egna. ”Really.” svarar han, böjde sig fram mot mitt ansikte och trycker ihop våra läppar mjukt,  samtidigt som pariserhjulet nådde toppen.
Det kändes verkligen som en romantisk film för efter några sekunder hörde jag avlägsna ljud av fyrverkerier som sköts upp, lyste upp den svarta natthimlen. Vi båda avbröt kyssen och skrattandes lutade pannorna mot varandra.
”Det här är perfekt.” mumlade jag och smekte honom över kinden.
”Inte lika perfekt som du.” viskar han och lägger sin hand på min nacke för att inleda ännu en kyss.
Detta kapitel skulle egentligen bli längre men jag delade upp det.
Jag behöver verkligen tid för att skriva kapitel 33 (kapitel 32, part 2) är redan klar - och detta kändes som ett bra sätt att göra det hela på. :)
Kommentera!

Fråga: Favoritlärare i skolan?
Mitt svar: Jag gillar vår mentor och idrottlärare. Båda har humor - vilket jag älskar hos vuxna. :P
Visst har vuxna humor, men det är få som har en "bra," enligt mig. xD

Comments
POSTAT AV: Anonym

Min mentor :)

POSTAT: 2013-08-26 / KLOCKAN: 21:01:55 /



POSTAT AV: Anonym

love it!! <3 Min mentor som också är min matte/no lärare! :)

POSTAT: 2013-08-26 / KLOCKAN: 21:25:04 /



POSTAT AV: Anonym

FÖÖÖÖR BRA I LOVE IT!!:)

POSTAT: 2013-08-26 / KLOCKAN: 21:33:41 /



POSTAT AV: Anonym

Så bra!!♥♥

Jag gillar inte skolan över huvud taget så därför har jag inte favorit lärare ;)♥

POSTAT: 2013-08-26 / KLOCKAN: 21:49:14 /



POSTAT AV: Lmssy

Så bra!!♥♥ Jag gillar inte skolan över huvud taget så därför har jag inte favorit lärare ;)♥

POSTAT: 2013-08-26 / KLOCKAN: 21:49:48 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Asså jag kommer vara forever alone för jag kommer ALDRIG att hitta en sån pojkvän som Justin. HERREGUD SÅ PERFEKT <3

POSTAT: 2013-08-26 / KLOCKAN: 21:54:55 /



POSTAT AV: Thilda

Så bra,fast det inte var så långt! älskar verkligen hur Justin är så romantisk mot Scar! aww... Btw dom är såå gulliga tillsammans, var tvungen att säga det hehe..! :DD längtar till nästa kapitel <3

svar: jag gillar våra mentorer dom är roliga men samtidigt väldigt snälla och förstående :)

POSTAT: 2013-08-26 / KLOCKAN: 21:57:03 /



POSTAT AV: Emelie

ahh gtymt bra :)

POSTAT: 2013-08-26 / KLOCKAN: 22:09:55 /



POSTAT AV: Maria :*

Sjukt bra!!

POSTAT: 2013-08-26 / KLOCKAN: 23:54:42 /



POSTAT AV: Josefin

svar;Jag älskade min NO lärare hon var verkligne suverän och hade verkligen humor så man kunde skämta med henne.

Väntar tills nästa :3 tycker Justin har blivit smörig av sig, det är gulligt.

POSTAT: 2013-08-27 / KLOCKAN: 00:27:31 /



POSTAT AV: Cajsa

God morgon tjejen!!!
Tänkte bara meddela att idag är sista chansen att få en länkning i min blogg utan att knappt göra något! Det ända jag ber om är en eller flera frågor i min frågestund!! (Ställer man dock en fråga och den redan har blivit ställd mister man chansen till länkning). Så alltså ställ en eller flera frågor och få din blogg länkad hos mig! :) SISTA CHANSEN IDAG!

POSTAT: 2013-08-27 / KLOCKAN: 04:57:46 / URL: http://cjssong.se



POSTAT AV: jasmina

sjuktbra meeeeeeeeerSvar: min förra tyska lärare som är mamam ledig nu

POSTAT: 2013-08-27 / KLOCKAN: 08:57:30 / URL: http://justndrewnovell.bloggplatsen.se



POSTAT AV: Michelle

Awww vilket gulligt kapitel :)

POSTAT: 2013-08-27 / KLOCKAN: 10:50:32 /



POSTAT AV: Y

Sjukt bra! Tänkte dock fråga när Scar kommer berätta för Justin vem hon egentligen är. Vore sjukt tacksam om du svarade :)

POSTAT: 2013-08-27 / KLOCKAN: 15:23:25 /



POSTAT AV: Y

Sjukt bra! Tänkte dock fråga när Scar kommer berätta för Justin vem hon egentligen är. Vore sjukt tacksam om du svarade :)

POSTAT: 2013-08-27 / KLOCKAN: 15:23:25 /



POSTAT AV: Anonym

Awesome *-*

Min spanska lärare :D

POSTAT: 2013-08-27 / KLOCKAN: 16:21:32 /



POSTAT AV: camilla

Jag gillar våra två mentorer o vår spanska lärare! :D du är båst på att skriva!!! Asså man dör ju! Perfekt är allt!

POSTAT: 2013-08-27 / KLOCKAN: 19:15:23 /



POSTAT AV: Engla

Gaaah, så sjukt bra :D

Gillar min matte lärare x) haha. Men hon är liksom snäll, lagom sträng å rolig :D

POSTAT: 2013-08-27 / KLOCKAN: 19:19:43 /



POSTAT AV: Rebecca

Perfekt pojkvän asså.. Jätte bra kapitel!

Svar: min mentor och engelska lärare - dem har humor (:

POSTAT: 2013-08-28 / KLOCKAN: 17:53:07 /



POSTAT AV: amanda

grymt kapitel!

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 08:56:26 / URL: http://liindstrand.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

(Ja, jag är liite efter xP)
Men Gud så bra kapitel! Jag log hela tiden som ett fån :D
Älskar din novell!!
Love you :))

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 11:36:23 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback