KATEGORI: Länkbyten

Länkbyte med bbieberstory


Personlighetsbeskrivning:

Jag är Primrose, en vanlig 17 årig tjej som bor i Californien. Skolavslutningen är snart här, och sedan ska jag till Stratford över sommaren. Till pappa och min syster, Lily. Hon som är skådespelare och dejtar Justin Bieber. Justin Bieber, vars musik gör mig varm i hela kroppen. Jag vill verkligen bort här ifrån, men jag vill abslout inte dit. Ingen kommer gilla mig där heller. Jag är född till att vara ensam och behöver ingen annan i min närhet. Jag klarar mig bättre ensam. Men jag har inget val, mamma har bestämt sig nu. Jag ska dit, hon kommer inte ändra sig. Sommaren som jag hoppades på att bara kunna slappna av, bara skita i allt, jag skulle bara vilja lägga mig ute på gräsmattan och läsa en bok. En bra bok, en bok jag skulle fastna för och aldrig kunna sluta läsa. Bara ligga hela sommaren och läsa den om och om igen, för det är för bra. För spännande. Fult med äventyr och överaskningar.
 
Men den där boken... Den skulle jag själv uppleva nu i sommar, jag visste det bara inte själv. Inte ännu. Men snart. Jag kan bara säga att på en sommar, skulle mitt liv vändas upp och ner. Från ensamhet till något jag aldrig hoppades på att få uppleva. Men nu får jag inte säga mer. Det får du ta reda på själv, genom att läsa. 


Bloggen är ny men det betyder inte att den är dålig! Har inte hunnit läsa första kapitlet än men jag blev fast av att läsa personlighetsbeskrivningen.
Klicka här eller på bilden för att komma till bloggen! :)

Comments
POSTAT AV: bbieberstory.blogg.se

gjort nu, kram. ♥

POSTAT: 2013-04-02 / KLOCKAN: 19:45:44 / URL: http://bbieberstory.blogg.se



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback