Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 3 - I wouldn't laugh if I were you.

Previoulsy:
”Cigaretter…” säger hon snabbt. För snabbt. ”Du kunde bara komma fram och prata, du behöver inte fejka en hel historia.” mumlar Kevin som troligen kan hela hennes livshistoria genom hennes tankar. ”Okej då, Vad heter du?” frågar hon och ler. ”Too late.” säger Kevin och viftar med handen mot brunetten, och jag spricker upp i gapskratt. Tjejen ger mig en bitchblick innan hon vänder sig om och tillbaka till sina tre valpar som stod och väntade på henne. Jag ger Kevin en high five, och vi börjar resa oss för att komma in till skolbyggnaden.
”Oh my god. Det var nog första gången Cassandra blev nobbad…” och liknande hörde lite från överallt runt om oss när vi började gå upp för trapporna till ingången. Brunetten hade tydligen ett namn. Direkt vi kom in i byggnaden, möttes vi av svarta skåp som stod längst väggaran. Några bord med stolar kring fanns här och där också, men det var en speciell bord som fångade min blick. Bordet där fem killar satt. Five.

Scarletts perspektiv:

”Klockan två Vegas.” mumlar jag tyst fram så att bara Kevin och Lucas hör. 
”Kan du inte fråga vart rektors kontor är? Så går vi direkt på bara och sparar tid.” mumlar Lucas lika tyst tillbaka och jag ger båda stanna-här-blicken. Dom nickar och jag andades ut och in en gång, innan jag styr stegen mot Biebers bord men stannar när jag är ungefär fem meter ifrån, av att fröken Cassandra stiger fram till dom och trycker brösten upp i Justins ansikte. Han flyttar snabbt sina händer till hennes rumpa medans jag äcklat kollar på. Ännu en gång tar jag en djup andetag innan jag går fram till Damon, istället för Justin som hade tungan nere i halsen på slampan. 
”Hej.”  sa jag helt avslappnad och vände alla blickarna mot mig – även slampans och Biebers. En vissling hördes från Matt som satt bredvid Damon och jag ger honom ett leende.
”Och vad vill en sexig chick som dig?” frågar Damon och biter sig i läppen. 
”Veta vart rektors kontor är.” säger jag rakt på och vänder blicken tillbaka mot honom. Jag känner hur de andra killarnas blickar bränner  på mig. ”Badass, inte ens ett snälla.” mumlar han och jag rycker oskyldigt på axlarna. ”Korridoren längst bort, dörren till vänster.” mumlar han vidare, och blinkar mot mig och nickar bakom mig. ”Har inte du redan typ… två pojkvänner?” frågade tinnitusstämman när jag är på väg att vända mig om. Jag hade lust att brista ut i skratt. ”Om mina bröder räknas som pojkvän så visst, vad du än säger sötnos.” säger jag och blinkar mot henne. Killarna oo-ar och jag avfyrar av ett leende mot henne. Hon tjuter till och småspringer till sina hundvalpar, ännu en gång av att inte hänga med i mina repliker.
 ”*host* slut *host*” hostar jag fram och killarna skrattar ännu en gång. 
”Kul att jag roar er, men jag har en tid att passa.” säger jag och är precis på väg att vända mig om ännu en gång, när Justin sträcker fram handen. ”Bieber.”

"Bieber."

Jag börjar skaka hans hand. ”Har möjligtvis denna Bieber ett förnamn?” frågar jag och spelar oförståendet. Jag vet detaljer in och ut om alla dessa fem - och hans namn är inget undantag - men jag spelar med för säkerhetsskull. 
”Du kommer nog få reda på det förr eller senare.” säger han och jag nickar. ”Själv då?” frågar han och ger mig ett litet leende. ” Du kommer nog få reda på det förr eller senare.” imiterar jag honom och vänder ryggen åt innan han hinner säga något mer. ”Hon dissade dig nyss, Bieber.” skrattar någon av killarna fram och jag har mina aningar på Damon.
Min blick börjar snabbt leta efter Kevin och Lucas och jag ser dom ståendes vid en brun vägg, båda med rynkade pannor. ”Gjorde jag något fel?” mumlar jag oförståndet när jag väl är framme hos dom.
”Det är något skumt med dom. Deras tankar är helt bortblåsta från mig.” säger Kevin och jag höjer förvånat på ögonbrynen. Ingen vanlig människa kan stå emot en fighters kraft.
”Tror ni… det har något… att göra med fightern? Hennes…kraft?” frågar jag osäkert.
”Det skulle inte förvåna mig.” 
”Kom igen nu guys, vi måste till rektorn.” fortsätter jag när jag ser hur eleverna en efter börjar försvinna mot respektive klassrum. Dom nickar och börjar följa efter mig i den riktningen Damon sa. Snart möts vi av en dörr där det står ”Principal” med stora silvriga bokstäver. Jag knackar löst på och en kvinna i kanske trettioårsåldern öppnar dörren. ”Syskonen Johansson?” frågar hon och vi nickar. ”Välkommen in.”

Vi var alla tre i jakt på våra skåp, dock på olika platser i skolan. Kevin skulle börja i årskursen över mig medans Lucas skulle börja årskursen under mig.1102…1103…1004…och 1105. Finally.
Jag öppnade skåpet snabbt med nyckeln jag fått och la in högen med böcker jag även fått på köpet, och kollade på schemat. SO i klassrum 214, och jag var tio minuter försenad. Great!
Jag tittar mig snabbt runt och noterar att ingen är i korridoren innan jag tar nytta av min övernaturliga kraft och är på mindre än en sekund framme vid klassrumsdörren. Jag drar en hand genom mitt smårufsiga hår innan jag knackar på och hör ett ”kom in.”
Blickarna från eleverna dras snabbt mot mig när jag öppnar dörren och alla sitter tysta på sina platser för att studera den nya tjejen som börjar i klassen. ”Scarlett. Välkommen.” säger en kvinna och reser sig upp från stolen hon tidigare suttit på. Jag nickar bara och kollar över hennes axel på katedern för att se vad denna lärarinna har för namn. ”Mariah Hamilton.” 
”Klassen hör upp.” ropar hon onödigt ut – deras uppmärksamhet låg redan till 100% på mig. ”Detta är Scarlett Johansson och hon kommer härmed börja i denna klass. Ta hand om henne väl.” Pfft… vad är jag…tre år? För första gången drar jag ut blicken mot eleverna och möter Justin och Matts blickar. Båda två med leenden på läpparna och jag höjer på ena ögonbrynet.
Eleverna satt tre och tre vid varje rund bord klassrummet ägde medans Justin och Matt satt två. Alla andra platser var upptagna så jag antar att jag skulle…- ”Scarlett du kan sätta dig med Mr. Carter och Mr. Bieber” Precis vad jag tänkte. Jag nickar löst mot henne och går fram till deras bord, men innan jag hunnit sätta mig, sätter sig Matt längst ut vilket gör att mittenplatsen blir ledig istället för den vänstra. ”Vad är du? Två?” mumlar jag fram och sätter mig på platsen mellan dom och med en suck. ”Jag är vad du vill.” viskar han och Justin brister ut i ett gapskratt, vilket drar till sig dubbelt så många blickar som vi redan hade på oss.
 ”Well, that’s nice.” viskar jag och himlar med ögonen. Elevernas blickar forsätter bränner på oss och jag ger alla en frågandes blick som gör att de vänder snabbt blickarna framåt igen. ”Scarlett, huh?” frågar Justin från min andra sida och jag suckar och släpper texten om romarriket från den uppslagna boken framför mig. ”Ja, Justin.” säger jag och vänder tillbaka blicken. ”Så du fick reda på mitt namn tillslut?” mumlar han och jag ser hans breda flin ur ögonvrån. ” Don’t believe everything a girl says. It could be a lie.” viskar jag tillbaka och ser hur han rynkar på pannan men kommenterar inte saken.

”Fortfarande ingenting?” frågar jag Kevin på lunchrasten.
”Deras tankar är som bortblåsta Scar, det har aldrig hänt förut.” säger han förbryllat och slänger gaffeln han höll i handen ner i den geggiga röran som låg på våra tallrikar och kallade sig lunch.
”Ta det lugnt, Kev. Vi hittar på någonting.” säger Lucas och boxar till honom löst på axeln. Fightern var starkare än vi trodde och detta skulle bli svårare än förväntad. Hur ska vi förklara detta för Rick utan att han blir förbannad. Vi hade inte räknat in detta i våran plan. Plötsligt bildas en ilska inuti mig helt utan anledning och jag hade bara lust att slå sönder allt och alla runt mig.
”Five klockan sex tillsammans med Cassandra och company.” säger Kevin och jag nickar bara löst. ”Jag går ut och tar frisk luft.” säger jag spänd och lyfter brickan med lunchen och går och slänger det innan jag går ut. Jag känner deras frågande blickar på min rygg, men struntar helt i det.
Snabbt tar upp cigarettpaketet och tändaren innan jag sätter mig vid samma bänk som förut. Mina tankar och nerver lugnar ner sig efter första blosset och jag pustar ut. Men mitt dåliga humör var fortfarande kvar.
”Så du är verkligen bad?” frågar en hes stämma och jag höjer blicken från grässtråna och möter Justin. ”Jag är inte på humör.” säger jag, men han bara skrattar. 
”Jag skulle inte skratta om jag var du.” säger jag irriterat. ”Jag skulle inte prata sådär mot mig om jag var du.” säger han och alla spår av humör är bortblåst från hans ansikte. ”Varför inte?” kaxar jag tillbaka även om jag vet svaret. ”Då kan du balansera på liv och död.”
”Jag riskerar det.” säger jag och reser mig upp för att gå förbi honom men han tar ett hårt grepp om min handled. ”Ingen pratar sådär mot mig."
Ilskan inom mig börjar bubbla i min kropp. Inte här, inte nu, inte framför honom.
Några minuter till och jag kommer vara ett levande ljus. ”Du kommer ångra att du ens la ett finger på mig.” säger jag och drar mig ur hans grepp innan jag börjar springa till bilen. Snabbt klättrar jag till baksätet och ser hur glöden hade tagit plats på min hud. Jag tar några djupa andetag och försöker lugna ner mig. Hur kan en liten mening skapa en sån stor kaos? Min mobil piper till och jag drar upp den och ser ett sms från Lucas. ”Vi börjar snart. Vart är du?” 
En sista lektion och jag får försvinna härifrån, i alla fall tills imorgon. Jag studerar mig själv noga flera gånger innan jag tar ett djupt andetag och klättrar till framsätet och går ut. Snabbt går jag tillbaka till skolbyggnaden med blicken nere i marken. ”Scar?” ropar någon bakom mig och jag vänder mig om och ser hur Kevin och Lucas små joggar mot mig. ”Vart var du?” frågar Kevin genast och jag suckar.
”Vegas gjorde mig förbannad så jag var tvungen att gömma mig.” säger jag och himlar med ögonen. Dom nickar förstående innan Lucas viskar något som får mig att tänka om. ”Du måste bli vän med honom igen om vi ska lyckas fånga fightern. Kevins kraft är redan borta och jag tvivlar på att någon av dom andra krafterna vi har fungerar. Du är vår enda chans.”


Inte ens en dag har gått och de har redan tjafsat. :O 
Kevin kan inte läsa deras tankar? VAD HÄNDER?
Sluta aldrig med era fantastiska kommentarer! I love you♥
-

Gör även ett snabbt länkbyte:

 
Lucy Gonzalez är 17 år och kommer från Kalifornien, hon bor i den högljudda staden Los Angeles. Hon och hennes familj var lyckligt lottade tills bara för någon månad sedan då hennes föräldrar omkom i en brand. Lucy och hennes storebror Mike klarar sig och de blir tvungen att flytta från Los Angeles till den lilla staden Stratford i Kanada. Där kommer de att bo med några av Mikes kompisar, men inte vilka som helst utan ett kriminellt gäng. Där möter Lucy en mystisk kille som hon fattar intresse för. Killen som är ledare i gänget, killen som tycker att tjejer är slöseri på tid. Vad kommer han att tycka om att Lucy ska bo under samma tak som honom själv. Och vad kommer Lucy att tycka om att bo hos honom och hans gäng? Läs novellen och ta reda på det.
Har själv börjat läsa första kapitlet idag och det verkar som en grym novell! Checka in den här eller klicka på bilden. :)

Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 2 - Too late...

Previously:
”Det är exakt vad jag menar.” säger han och jag grymtar ännu en gång till. Han låtsats som om han inte hörde min grymtning, och börjar istället berätta hur vi ska göra, och Kevin som, redan läst planen från Ricks tankar, fyller i tomrummen.
”Vi kommer numera heta familjen Johansson…” började han men jag avbryter honom. ”Varför Johansson?”
”För att du ska få det enklare om någon frågar efter information om dig, och så att du inte försäger dig.” förklarar han och börjar fortsätta berätta där jag avbröt honom, medans jag uttråkat lyssnar på hans röst med en enda tanke i huvudet.
Om jag ska fånga en killes uppmärksamhet som ligger med olika tjejer varje kväll, måste jag bli en sån tjej.
Det kommer inte bli enkelt men om jag redan varit det en gång så kommer jag kunna vara det igen, men… kommer jag kunna bli mig själv när allt är slut?

Scarletts perspektiv:
*Beep beep beep.*

Väckarklockans irriterande pip väckte mig på måndagsmorgonen. Första skoldagen var här och därmed var uppdraget påbörjat.  ”Ugh.” stönade jag fram och slog på snooze knappen, innan jag blundade igen och försökte somna om, men det var omöjligt. Jag har en tendens att aldrig kunna somna om när jag väl vaknade efter klockan fem på morgonen. Ett av de mindre bra sakerna jag ogillar med mig själv. Istället för att vänta på att den irriterande pipet skulle börja igen, stängde jag av alarmet helt, och slängde bort täcket från mig innan jag började yrvaket gå mot badrummet. Detta dag känns som ett helvete redan, men jag kan trösta mig själv med att Kevin och Lucas ska gå igenom samma sak. Med ett utdraget suck strippar jag av mig kläderna och stiger in under det ånghetta vattnet. När varje millimeter av mig är blött, stiger jag ut en bit från det rinnande vattnet och tar schampoflaskan för att lägga ett klick av den äppelluktande schampot i min hand och börjar massera det in i håret. Snart står jag under vattnet igen och sköljer noga ut schampot, innan jag börjar om processen igen fast denna gång med balsam. När jag väl är klar sträcker jag mig efter handduken som hänger på kroken, mittemot handfatet och börjar torka mig. Jag drar fram ännu en handduk från skåpet under handfatet och gör den till en turban på huvudet medans den andra handduket är lindat runt kroppen, och stiger ut. En kall vindsvep drar in över rummet, genom det öppnade fönstret och jag ryser till. Jag skyndar mig till min WIC och sätter på mig ett par vita, matchande spetsunderkläder, sedan står jag framför dagens första, någorlunda svåra val. Välja kläder.
Något som drar till sig uppmärksamhet, men fortfarande är vardagligt. Det var i mitten av juni så det var varmt, vilket begränsade antalet av mina kläder lite. Tillslut tar jag på mig en vit kortärmad spetströja med ett par tie dye shorts. Jag matchar det hela med två breda, guldiga armband innan jag stiger ut och går tillbaka till badrummet där jag snabbt sätter igång hårfönet och börjar torka mitt fuktiga hår.
”Scar?” hör jag Victorias röst utanför sovrumsdörren. Snabbt stänger jag av hårfönet och ropar ett enkelt ja tillbaka.
”Jag skulle bara se om du var vaken.” mumlade hon, och hennes röst hördes mycket närmre nu.
”Mhm…” hennes mammaroll har redan tagit fart. Hon försvann lika snabbt ut och stängde dörren efter sig och jag fortsätter torka mitt hår. Hela historien vi skulle berätta – om någon frågade - var, att vi var nyinflyttade hit till Stratford. Och om de frågade varför vi är så olika i utseende så beror det på att vi – barnen – var adopterade. Precis som twillight. Tanken fick mig att himla med ögonen. Vi var inte i någon jävla film eller bok, detta var verkligheten. En grym verklighet. Människor är helt omedvetna om att dom lever i. En värld fylld med goda och onda fighters.
När mitt hår var helt torrt, börjar jag med en ljus sminkningen, när jag känner mig nöjd stiger jag ut från sovrummet för att gå till köket och få mig något att äta.
”God morgon.” sa Rick och tog ett klunk av sitt – vad jag såg – svarta kaffe. ”God morgon.” säger jag tillbaka, och börjar ta fram en skål och sked för att sedan hälla i müsli med vaniljyoghurt i och börja äta. Min blick drogs mot klockan och jag noterade att vi började om trettio minuter.
”Vart är killarna?” frågar jag och vänder blicken mot Victoria som sitter med ett glas apelsinjuice framför sig. ”Här.” hör jag två trötta röster säga, innan Victoria hunnit öppna munnen och jag vänder blicken mot Lucas och Kevin, som faktiskt såg fixade ut och snygga, för att vara så trötta. Jag nickade bara åt dom och fortsatte att äta i lugn och ro innan Rick tog till orda.
”Här har ni varsin öronsnäcka som  vi kommer hålla kontakten med er genom.” säger han och räcker fram tre beigea öronsnäckor.
”Avancerat för att vara så liten.” mumlar jag och sträcker fram handen för att plocka upp en och stoppa den i högra örat. ”Här har ni även varsin mikrofon som ni kan ha under kläderna, så att dom inte syns. Och ja dom kommer fungera lika bra.” säger han innan någon hunnit fråga och vi nickar och börjar sätta dom på passande ställen.  Som tur var dom väldigt små, så dom stack inte ut på något konstigt sätt. Min fick sitta vid shortsen – midjan.  ”Vi har även fixat hit nya bilar, till dig och Kevin, från New York, som sticker ut.” säger han med betoning på det sista, till mig och sedan vänder blicken mot Kevin som ger en kort nick tillbaka.
”Då var det allt – åk tillsammans hela den här veckan, så de lägger märket till att ni är ’syskon’. Och innan det blir tjafs, så bestämmer jag att Scar kör idag.” säger han med citationstecken på ordet ”syskon” och ett leende klistrar sig fast på mina läppar. Alla nickar till innan vi går till hallen där jag sätter på mig ett par vita sandaletter, och Kevin och Lucas sätter på sig sina älskade Nike skor. ”Ni två beter er som tvillingar.” säger jag och himlar med ögonen. ”Och du som en diva.” mumlar Kevin innan han går förbi mig med Lucas i släptåg. Jag flämtar till men avbryts av deras höga glada hojtande. Antar att bilarna är något speciellt. Jag tar upp min väska innan jag med snabba steg går ut till trädgården där jag möts av en Fisker karma och en Lamborghini  på uppfarten.
”Pax för Lamborghini!” skriker jag och springer fram till den svarta Lamborghinin, vars dörrar redan var öppna. ”Go for It!” skriker Kevin tillbaka och springer fram till den silvriga Fisker karman, som stod parallellt med Lamborghinin. Ett stort leende leker på mina läppar, och jag tar upp fjärkontrollen från bilens förarsäte innan jag sätter mig bakom ratten. Sätena var beigea – eller ska jag säga att hela bilens insida gick i färgerna beige och brun?
”Boys, you coming?” ropar jag och sticker ut huvudet och kollar bak mot killarna som inspekterar varje detalj av Fisker Karmans baksida. Ett suck lämnar bådas läppar men sedan spricker de upp i två stora leenden och nästan springer till bilen jag sitter i. Kevin sätter sig i framsätet och Lucas bak. De börjar hojta ännu en gång när de ser allting i min bil.

Väl framme på skolans parkering – efter att ha kört i säkert 100km/h, ger vi oss ut på jakt efter en parkeringsplats. Blickarna dras mot bilen vi sitter i och jag kan inte njuta mer. ”Det här kan jag leva med.” säger Lucas som om han läst mina tankar. Leendet jag haft hela morgonen sitter fortfarande kvar på mina läppar. Snart hittar vi en parkering mellan någon pickup och en batmobile. ”5 dollar på att det är någon från Fives bil.” mumlar jag fram och syftar på batmobilen. ”7 dollar på att det inte är det.” säger Lucas och jag vänder blicken mot Kevin. ”Jag är inte med, jag har redan läst hälften av eleverna på den här skolans tankar, och jag vet redan vems bil det är.” ”Bra att du inte fuskar Kev.” säger jag innan jag trycker på knappen, på dörren som gör att den åker upp och jag stiger ut. Kevin följer mitt exempel och Lucas skjuter fram hans säte så han också kan stiga ut. Viskningarna och blickarna tar snabbt plats. ”Vad säger ni? Bad eller inte?” mumlar jag fram och följer denna gång Kevins exempel och drar ner mina Ray Bans framför ögonen. ”Definitivt bad.” säger Lucas och ett leende sprider sig på oss alla tre. Ett knastrade hörs i mitt högra öra och snart börjar Ricks röst tala ut. ”Gör hur ni vill för att fånga Mr Biebers uppmärksamhet, men när det gäller fightern så är det vi som bestämmer.” säger han och jag nickar men kommer sedan på att han inte ser mig. ”Okej, boss.” Jag antar att killarna har hört samma sak för även dom mumlade fram någonting som liknande ”okej.”
”Någon som har cigaretter?” mumlar Kevin fram och Lucas sticker handen ner i sina jeans och tar upp ett paket och en tändare. ”Hold on, jag har två paket i väskan som ligger i bilen. Det där ser ut som värsta drogsmugglingen annars.” mumlar jag fram och vänder mig bakåt och går tillbaka till bilen där jag snabbt drar upp dom två paketen och går tillbaka till killarna. Kevin tar emot paketet och vi alla turas om att tända varsin cigarett, med tändaren Lucas hade med sig. Det hela drar till sig dubbelt så många blickar. Tjejerna som suktar efter Kevin och Lucas medans killarna dras till mig. Jag himlar med ögonen innan vi börjar gå till en liten bänk som var under ett träd. Det var tio minuter kvar tills vi började så tid var det inget ont av, och om vi kom för sent så kunde vi skylla på att vi var nya. ”Ska vi köra med samma ålder vi redan har, eller ändra?” frågar Kevin. ”Ta samma, desto fler klasser vi är utspridda i, desto bättre.” säger jag och tar ännu ett bloss av min cigarett. Ur ögonvrån ser jag hur ett tjejgäng på fyra kommer fram trippandes med skyhöga klackskor och mini klänningar som varken täcker underdelen eller överdelen.  Slampa borde stå med ett stämpel på alla fyras pannor.
”Har ni en tändare?” frågar en tjej med en sån ljus röst att man nästan för tinnitus. ”Mhm…” mumlar jag fram och tar upp Lucas tändare som råkade vara i mina händer. ”Kan vi låna den i två minuter?” frågar hon lite mer irriterad nu när hon märkte att killarna inte hade den. Jag kan inte neka den faktum att mina bröder är snygga. ”Det beror på vad ni vill ha den till.” frågar Lucas och tjejen vänder snabbt sin blick mot honom. ”Cigaretter…” säger hon snabbt. För snabbt. ”Du kunde bara komma fram och prata, du behöver inte fejka en hel historia.” mumlar Kevin som troligen kan hela hennes livshistoria genom hennes tankar. ”Okej då, Vad heter du?” frågar hon och ler. ”Too late.” säger Kevin och viftar med handen mot brunetten, och jag spricker upp i gapskratt. Tjejen ger mig en bitchblick innan hon vänder sig om och tillbaka till sina tre valpar som stod och väntade på henne. Jag ger Kevin en high five, och vi börjar resa oss för att komma in till skolbyggnaden.
”Oh my god. Det var nog första gången Cassandra blev nobbad…” och liknande hördes lite från överallt runt om oss när vi började gå upp för trapporna till ingången. Brunetten hade tydligen ett namn. Direkt vi kom in i byggnaden, möttes vi av svarta skåp som stod längst väggaran. Några bord med stolar kring fanns här och där också, men det var en speciell bord som fångade min blick. Bordet där fem killar satt. Five.


Kapitel 2 är ute och jag hoppas jag inte har tråkat ut er än. 
Kommentera era åsikter, och om ni har idéer ni vill ha med i novellen - tveka inte att skriva dom. :)♥


Kategori: Länkbyten

Länkbyten med OnlyBiebz & BiebzStoory


Skyler Jones är 17 år. Hon lever i Stockholm med sin pappa, och hans nya fru, Claire, som också har två tvilling söner på 18 år, Jack och Finn. De flyttade till Sverige från England några månader efter deras föräldrar hade mötts. Skylers mamma dog i en olycklig flygplanskrasch när hon var 5 år gammal. Skylers bästa vän Brooklyn, hjälper henne när hon är nere, vilket är tur, då hon inte brukar ta upp sin mammas död hemma, det är alldeles för känsligt för både Skyler och hennes pappa. Skylers stora passion är sång, och hon är duktig på det. En dag tar hennes styvmamma med henne till en studio för att sjunga in en låt. Det är några där, med det lägger inte Skyler tid att tänka på, så hon sjunger direkt från hjärtat. En av de få personer i studion visade sig vara Justin Bieber. Skyler blir utvald att följa med honom på turné över hela världen. Vad händer här näst?  
Tycker ni det låter spännande - klicka på bilden eller här för att komma till novellen som heter Two different worlds.
-
 

 
Detta är en novell om en tjej vid namn Molly Winden som bor själv med sin dotter som är 3år och hon själv 19år.
 
Att inte kunna göra vad man vill eller att alltid bete sig som en vuxen är inte så lätt då jag bara var sjutton år när jag fick Angelica. Om man är en tjej som festar nästan varje dag och plötsligt ska bli en mamma är ännu jobbigare men jag gör allt i min makt för att Angelica ska trivas och bo bra. Jag och Angelica bor i Toronto som ligger i Canada men mina föräldrar och lillebror bor i Stratford som ligger en bit från Toronto. Jag har gått ut skolan och jobbar hemma då jag designar hus, kläder och olika hemsidor. Jag gör mitt bästa för att vara en bra mamma och uppfostra Angelica för hon har det svårt då hon inte har en pappa. Själv minns jag inte vad han hette men jag kommer ihåg att han hade hasselbruna ögon. Resten minns jag inte då det var så mörkt.
Verkar som en bra story. Klicka här eller på bilden för att komma till bloggen.
-
 
Kapitel 1 här nedanför!

Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 1 - The beginning


Scarletts perspektiv:
6 månader senare

”Vi kan inte låta en black fighter vara i Stratford, det sätter alla människor i fara.” utbrister Rick och slår handen i bordet. ”Det är W.M.F uppgift att se till att det som har hänt inte får hända!” fortsätter han förbannat.
W.M.F, White moon fighters. Våran uppgift att skydda människorna från ondskan. Dock är det inte alltid en dans på rosor. Vi har blivit nerslagna flera gånger men då har det aldrig varit lika allvarligt som nu. Om vi blev nedslagna nu skulle Stratford vara i klorna på black fighters…
”Rick, lugna dig. Vi måste planera i detalj innan vi kan göra något. Det kan lika gärna vara en fälla för att de vill komma åt oss.” säger Victoria lugnt. Rick bara blänger på henne och hon suckar hopplöst ut.
”Jag håller med henne, gå direkt på är inget altenativ…” försöker jag men får en grymtning och en blick som säger du-gör-som-du-blir-tillsagd till svars.
Jag känner hur hans förbannade kraft börjar omsluta mig, hur han försöker få mig att gå med på hans idé. Hela min kropp spänner sig och jag borrar min blick in i hans, i själförsvar.  Ögonen börjar skifta till svart och hans kropp började glöda smått. Tecken på att han överanstränger sig och att helvetet kan braka ut närsomhelst. Han är ursinnig, vilket smittar av sig till mig.
”Rick! Skärp dig!” utbrister Kevin som har kommit in till vardagsrummet med Lucas efter sig. Det räcker, för att få Ricks kraft bort från mig och jag flyttar mig framåt på en sekund, tar ett strypgrepp om hans hals och lyfter upp honom. Ansiktet som tidigare glödde var numera lilablått. Han gjorde mig arg så nu får han betala för det också. Hans händer höjs till min och försöker förgäves få bort den men jag är starkare än honom.
”Scat släpp taget för fan!” skriker Kevin och kommer fram till mig på mindre än en sekund och drar bort mig från Rick med en sådan kraft att jag flyger in i väggen. Rick ramlar framåt på alla fyra och försöker få tillbaka andan. Hans hals prydes av ett rött märke som mina fingrar hade lämnat efter sig.
Smärtan i min rygg var det sista jag tänkte på i denna stund. Min kropp glödde okontrollbart och jag var snabbt på benen igen för att attackera både Rick och Kevin. Mina muskler spänner sig och glöden kring min kropp blir starkare. Jag var som ett levande rovdjur som var ute efter sitt byte.
”Scar lugna dig.” säger Lucas och ställer sig snabbt framför mig innan jag hunnit ta ett steg. Min kropp slappnar genast av och jag faller ner på golvet framför min lillebror, där jag andas ut i okontrollbara andetag. Han är nog den enda som kan stoppa mig från att vara så nära att attackera någon till att sitta här framför honom, helt hjälplös, och han kommer alltid vara den enda. Snabbt började jag skakade på kroppen för att få tillbaka mitt avslappnade jag, och få bort glöden som prydde varje millimeter av min kropp. Rick gav ifrån sig ännu en grymtning och Kevins blick borrade sig in i honom.
”Vi kan inte anfalla, det spelar ingen roll om personen är förbredd eller inte. Hellre att han eller hon är förbredd och att vi också är det, än motsatsen.” säger han lugnt, och släpper blicken från Rick, då han förmodligen gav en svar till hans tanke.
”Sluta bry dig om mina tankar.” morrar Rick fram, men på hans kroppspråk ser man att han har gett upp.
”Skydda dig ifrån mig då.” säger Kevin överlägset.

”Vi måste få reda på vilka de där Five är först för att få reda på mer om fightern.” mumlar Victoria fram med en suck och lutade sig bak i fåtöljen. Hon drog ut tofsen från håret och började göra om hästsvansen hon tidigare haft i det blonda håret.  Fightern har haft och har affärer med Five, och våran enda chans att få tag i fightern är att först få reda mer på om Five och sedan på något sätt ansluta oss till dom för att möta fighter och sedan ta honom eller henne innan flera kommer till Stratford.
”Är inte Five gänget där Bieber är ledare?” frågar Lucas och Kevin lyser upp. Hur får han reda på allting, vi går ju inte ens i skolan.
”Han umgås med mig.” flinar Kevin mot mig. Jag himlar med ögonen. ”Men det är definitivt dom.” fortsätter han mot Lucas, och tar datorn ifrån Rick innan började knappa in någonting på den. En vanlig människa skulle aldrig hinna med i hans rörelser, men för fighters är det som vardagsmat att se andra fighters röra sig så snabbt.
”Fightern är skicklig, inte en enda bild finns ute på nätet.” mumlar han imponerat fram. Han vänder datorskärmen mot oss för att visa bild på alla gängmedlemmarna i Five.
Carlos Floyd, 19 år. Den tekniske.” börjar han och visar en bild på en kille med ljusbrunt hår och blåa ögonen. En typisk strandkille som varje tjej skulle dö för.
Bruce Miller, 22 år. Justins högra hand.” säger han och byter bild. Killen på bilden har kolsvart hår, skarpa ansiktdrag och ett ärr som pryder en liten bit av hakan. Knivhuggen kanske? 
”Skulle inte förvåna mig.” säger Kevin och flinar mot mig. 
Damon Barkley, 20 år. Killen som ritar alla deras kartor. Den smarte kort sagt.” jag himlar med ögonen och tar in varje detalj av den mörkhyade killen. 
Matt Carter, 17 år. Finslipar planerna.” gröna ögon och mökbrunt hår tänker jag och försöker memorera honom.
”Och så… Justin Bieber, 18 år. Ledare och måltavla.” säger han med betoning på Justin Bieber.
Killen såg ju bra ut, hasselbruna ögon, ljusbrunt hår, hjärtformad ansikte. Men inget för mig, kanske ett ligg men det är allt. Lite konstigt att han den där Bruce som är äldst inte är ledare, men det är inte mitt problem.
”Pfft…” allas blickar drogs mot mig som halvlåg i soffan med armarna i kors över bröstet och blicken fäst på laptopskärmet. ”Så svårt kan det väl inte vara och ta ner dom. Vi har våra eskort.”
”Vi ska inte döda dom Scar. Vi ska bara få reda på vem fightern är, och förhoppningsvis följa med Five när de ska möta henne för framtida affärer, och sedan först se vad han eller hon är kapabel till att göra innan vi dödar fightern. Vi ska inte göra en enda sak med Bieber och dom andra killarna.” säger Rick genom spända käkar. Jag himlade med ögonen och ryckte på axlarna till hans uttalande.
”Ni ska inte, men jag kommer definitivt göra något med honom.” säger jag och nickar mot Justins bild på skärmen och biter mig löst i läppen innan jag ser Ricks mörka blick. Inte en gång till.
”Vad du än säger chefen.” muttrar jag istället fram och sätter mig rakt upp för att slippa ännu ett bråk. Hans ögon ändrar färg till den vanliga blåa färgen innan han börjar fundera med blicken nere i golvet.
”Vi behöver veta vart han går…” börjar Rick men blir avbruten av Lucas. ”Stratford High.”
”Hur vet du det?” frågar jag snabbt, och vänder mig mot Lucas med rynkad pannan. En axelryckning är vad jag får till svars.
”Dina krafter kanske börjar göra sig synliga…” mumlar Victoria fram som suttit tyst ett bra tag och Lucas blick klarnar upp. Alla nickade instämmande och ett leende sprider sig både på min och Lucas läppar.
”Nog pratat om det. Vi behöver en plan och det är nu.” säger Rick och vänder all uppmärksamhet som tidigare låg på Lucas mot sig själv. Jag nickar sakta innan jag börjar fundera.
”Scar, Kevin och Lucas, ni ska börja i Stratford High...” säger han plötsligt och jag spärrar upp ögonen. 
”Ska? Har vi inget val?” frågar jag.
”Inte om du inte vill att fightern ska bilda kaos i Stratford.” jag grymtade till men sen slår en tanke mig. Jag är den enda tjejen här vilket betyder att jag kommer vara huvudkaraktären i hela den här såpoperan.
”Vad är det du menar? Att jag ska bli ihop med tönten?” frågar jag och himlar med ögonen men är samtidigt spänd över svaret. Jag kan inte och vill inte ha en förhållande med en vanlig människa även om det är på låtsats. Killen skulle bara sättas i ännu mer fara än vad han befann sig i och skulle få dubbelt så många pilar siktade mot sig, och jag skulle vara tvungen att vara närvarande varje gång för att ta emot varje pil. Ännu mindre med Justin fucking Bieber.
”Det är exakt vad jag menar.” säger han och jag grymtar ännu en gång till. Han låtsats som om han inte hörde min grymtning, och börjar istället berätta hur vi ska göra, och Kevin som, redan läst planen från Ricks tankar, fyller i tomrummen.
”Vi kommer numera heta familjen Johansson…” började han men jag avbryter honom. ”Varför Johansson?”
”För att du ska få det enklare om någon frågar efter information om dig, och så att du inte försäger dig.” förklarar han och börjar fortsätta berätta där jag avbröt honom, medans jag uttråkat lyssnar på hans röst med en enda tanke i huvudet.
Om jag ska fånga en killes uppmärksamhet som ligger med olika tjejer varje kväll, måste jag bli en sån tjej.
Det kommer inte bli enkelt men om jag redan varit det en gång så kommer jag kunna vara det igen, men… kommer jag kunna bli mig själv när allt är slut?


Då var kapitel ett ute och jag hoppas ni gillar det.
Kommentera mycket! :)♥

Kategori: Länkbyten

Angående länkbyten!

Har fått många frågor angående länkbyte dom senaste dagarna och jag tänkte skriva de två "kraven" jag har.
•50+ läsare.
•En aktiv blogg.

Om du har det där så kan vi gärna göra ett länkbyte. Anledningen till att jag har en gräns är för att jag vill tjäna någonting på det! :)

Kategori: Länkbyten

Länkbyte med Justtwitter

 
Tiffany var en gång i tiden en av Justins absolut bästa vänner som när dom var små hade planer på att styra världen tillsammans. Men allt det där förändrades när Justin blev känd och allt annat som en gång var viktigt glömdes bort. Justin fick ingen tid att komma tillbaka att träffa hennes så ofta och det blev istället att dom tappa kontakten helt, eller det är i alla fall vad Justin tror att anledningen är. Men helt plötsligt när Justin har en paus från sin karriär bestämmer sig Justins mamma att det är dags att hälsa på hennes gamla kompis som är ingen mindre än Tiffanys mamma. Gamla känslor som en gång funnits där eller kanske aldrig försvann bubblas återigen upp till ytan och även om dom inte pratat på länge är det henne som han vänder till sig när det plötsligt händer något i hans liv och snart leder allting till en olycka. En olycka som ser till att allting förändras på mindre än bara en sekund och kommer förändra världen totalt.
Jag har läst hennes tidigare noveller och dom var helt grymma - sedan utan någon anledningen slutade jag.
Men jag har planer på att börja igen och läsa hennes nya novell "Memories can come and go." Enligt mig verkar den superbra och om ni också tycker det så borde ni checka in Emelies blogg! 
Klicka här eller på bilden för att komma till bloggen! :)♥

Kategori: Svar på tal

Svar på tal

Tack! ♥ Som det stog i faktatexten så är Lucas under 17 - vilket betyder inte att han har fått sin "extrakraft" än, men den kommer, just nu har han bara snabbheten och styrkan. :)
 
Aw, jag blir såg glad! Tyvärr så gör jag inte design åt andra och det beror på att jag inte har tid för att göra det och att jag inte är proffs på kodning. Header kan jag göra, men jag skulle ändå råda dig att fråga någon som verkligen kan det där med design, eller ladda ner och sedan ändra bilder och sånt i designen själv. :)

Update: Justin är bara en vanlig människa och ingen fighter. :P

Om ni har några frågor så kan ni ställa dom i en kommentar här nedan.

Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Prolog - Blue Moon


Mörkret hade sedan länge lagt sig över gatorna och snön låg som ett tjock täcke över den isiga marken. Himlens stjärnor, lyste starkt, densamma med månen. Jag tog ett sista bloss av cigaretten i min hand innan jag slängde den i snön, där lågan snabbt dog ut. December månad, samma plats, samma veckodag. Här hände allt. Jag minns situationen som igår. Hur den stora lastbilen i all fart glidit över isen mot mor- och fars bil, som stod vid trottoaren i väntan på mig och Lucas, som hade gnällt hela kvällen efter en påse godis till julfirandet. Våran vilja hade gått igenom tillslut, men detsamma gjorde oturen.
”Vad tänker du på Scar?” frågade min sextonåriga broder som satt bredvid mig på den låga stenmuren vid kyrkogården. Hans varma andedräkt bildade en liten rökmoln i den kalla luften. Den halvrökta cigarretten förde han mot sin mun och tog ett bloss innan han blåste ut allt. Hans mörkbruna hår låg rufsigt på huvudet och hans grågröna ögon, som tittade på mig,  lyste i skenet av gatlyktan.
”Undergången.” mumlar jag fram. Vi hade växt till oss och lärt oss att inte visa känslor, men både han och jag visste att vi kommer bryta ihop om vi ens nämner orden ’’mor’’ och ’’far.’’ Ett enda ord räckte för att beskriva det hela, och ’’undergången’’ var precis det ordet. Våra världar hade gått under, när deras död bekräftats. Vi hade inte haft någon släktning som ville ta hand om oss, så socialen fick den uppgiften. Lika snabbt som vi sattes på barnhem, rymde vi därifrån. De jagades oss tills vi var femton år men nu när båda är äldre så gav dom upp och vi fick ta hand om oss själva, vilket har gått sådär. Vi började röka, dricka och festa. Ett tag var jag tvungen att vara prostituerad för att få pengar, dock inget jag är stolt över men det fick oss att överleva.
Han nickade och vände huvudet mot den ödebelagda gatan. Min blick följde hans och jag studerade dom stora snöflingorna som börjat falla, utan att jag märkt det. 
Hur skulle det varit om mor och far fortfarande levde? Skulle vi leva lyckligt som alla andra familjer som förmodligen satt i sina hus och firade julafton vid denna tidpunkt? Utan några bekymmer om vad framtiden har att ge. Jag skakade av mig tankarna och tog  upp den iskalla, nästan uppdruckna ölburken och förde den mot munnen för att ta den sista klunken.
”Vad säger du? Ska vi ta och hitta någon plats att sova på?” frågar jag och reser mig upp från den kalla stenmuren. Min fötter kändes som två levande isbitar, men det förvånade mig inte. Ett par tunna strumpor och låga Converse när det är minus tjugo grader räcker inte, men jag har inget val. Dom tvåhundra kronorna vi snott från någon random snubbe, räckte bara till två små smörgåsar, ölburkar och cigarettpaket. Samma visa varje dag. Jag himlade med ögonen innan jag satte fokus på Lucas som ännu inte svarat, men han var inte kvar på samma plats. Min panna rynkade sig och jag vände bak huvudet mot gänget på fem killar som var kanske trettio meter ifrån mig. Deras skratt och höga röster fyllde den behagliga tystnaden som funnits där för någon minut sen. Snabbt drogs mina tankar mot Lucas igen. Vart är han? 
Min blick vändes mot den mörka gatan. Jag rynkade ännu en gång på pannan när jag såg en gestalt stå vid affären där jag och Lucas tjatat om att få köpa godis för fem år sen vid olyckan. Hur fucking möjligt var det att jag såg någon som stod femtio meter ifrån mig, utan någon gatlyckta? Jag menar, killarna som befann sig trettio meter ifrån mig, såg jag med svårighet och de stod under en gatlykta.. Arean kring personen var inte mörkt utan snarare ljus som om en lampa var tänd precis vid personens kropp. Mina steg började röra sig framåt utan att jag begärt om det. Jag försökte stanna men det gick inte. Vad händer?
”Gå bara framåt så kommer allt gå bra.” viskade en mörk röst vid min öra med en varm andedräkt, och jag vände mig förskräckt bakåt men ingen stod där.
Jag spärrade upp ögonen när jag kände hur en hand tog tag i min arm framifrån. Mitt ansikte var fortfarande bakåtvänd och jag hade inga planer på att vända den framåt. Min kropp började skaka av rädsla men samtidigt av en smärta som tidigare inte befunnit sig där. Mitt huvud vändes med ett ryck framåt, precis som om någon tvingade mig, och jag mötte ett par glödande ögon som stirrade in i mina. Om jag skakade förut var det ingenting mot vad jag gjorde nu. Smärtan började sprida sig i mina armar och jag öppnade munnen för att låta ut ett skrik, men inte ett ord kom ut. Världen runt mig började snurra och det enda jag såg var tre par glödande ansiktet som stirrade rakt in i mina innan jag slocknade och föll ihop i den kalla snön.
-

Hur lång tid har passerat? Hur många dagar, veckor… år? Den eldhetta smärtan var fortfarande kvar i mina armar och varken ökade eller minskade. Mina armar kändes som två levande eldlågor. Vart befann jag mig och vart var Lucas? Paniken steg för varje sekund som tickade iväg. Förgäves försökte jag röra på min stela kropp men inget funkade.
”Det blir svårare för varje sekund att få reda på hennes tankar. Sakta men säkert bleknar dom bort ifrån mig.” hördes en okänd röst långt bort. Vadå få reda på mina tankar? Vem är personen?
”Hon är förvirrad och orolig.” fortsatte rösten. Det menar du inte, tänkte jag sarkastiskt.
”Det betyder bara att hon är på rätt väg att bli en fighter.” började en annan röst prata och frågorna blev dubbelt så många i min hjärna. Vadå fighter? Vem är personerna som befinner sig i samma rum som mig? Jag spände armarna och försökte lyfta dom men något hårt höll mig på plats.
”Det är bättre om vi går ut så hon får gå igenom detta själv.” började den första rösten prata. Nej! Lämna mig inte! 
”Eller inte…” Hur långt bort rösten än var, så kunde jag höra munterheten. Jag pustade ut och försökte glömma bort mina brännande armar, som vid den här laget kändes dom som två högar aska.

Min kropp skrek efter en liten rörelse men jag kunde inte göra någonting. Precis när jag tänkte ge upp och försöka försvinna in i mörkret började smärtan i mina armar röra sig, och lättnaden som jag kände var obeskrivlig. Äntligen skulle jag slippa detta hemska värld, men tanken suddades bort lika snabbt som smärtan ökade. Den började dra ut sig mot mina axlar och över bröstkorgen vidare till mina ben.
”Det är nära nu.” viskade den första rösten och jag hörde hur den andra personen pustade ut.
Hela min kropp var en låga och jag skulle göra vadsomhelst för att släcka den. ”Det är bara någon minut kvar.” Menar dom att jag kommer slippa denna smärta som hade omslutit hela min kropp och satt den på brand? Men så enkelt kom jag inte undan, utan smärtan blev bara värre och började dra sig tillbaka till mina armar. Varje cell i min kropp var fylld av eld
”Shadow.” viskade den andra personen och jag hörde det hur tydligt som helst, till skillnad från allt annat de sagt hittills. Ordet kändes så bekant. Men något annat jag reagerade också på, var att jag glömde bort smärtan för någon minut.
”Hon reagerade på det.” mumlar tankeläsaren, som jag nu tänkte kalla den första personen.
Mina fingertoppar kändes som kol vid detta tillfälle och tankeläsaren fångade även den tanken.
”Kraften kommer vara i hennes fingertoppar.” mumlade han fram och just vid den tidpunkten, den sekunden försvann allt smärta och jag spärrade upp ögonen och möttes av den starka lampan som var rakt över mig.
”Välkommen Scarlett.”

Har suttit i en timme och fixat och trixat med småsaker jag störde mig på i designen - dock inga märkbara saker utan mer att jag har fixat kommentarerna så dom "snygga" ut. :P
Men nog pratat om det - vad tyckte ni om prologen? Bra? Dålig? :D
 
Här kommer en liten lista som kommer klargöra en del saker till kapitel 1.:)

Fakta om Fighters:
•Snabbhet.
•Får en övernaturlig styrka när dom är ursinniga och deras kropp börjar glöda.
•Får en extrakraft när dom fyller sjutton.
•Extra krafterna funkar på andra fighters, men dom kan stå emot.
•Det finns goda fighters = W.M.F = White Moon Fighters, och onda = B.M.F = Black Moon Fighters.
 
Karaktärer
Justin Bieber - 18 år - kriminell 
Scarlett Johansson - 17 år - White moon fighter - Kan få människor att glömma
Victoria - 27 - White moon fighter - Kan kontrollera eld
Kevin - 18 år - White moon fighter - Kan läsa tankar

Lucas Johansson - 16 år - White Moon Fighter
Rick - 29 - White moon fighter - Kan få männsikor att göra som han vill

Kategori: ✔ 2.Blue Moon

Handling - Blue Moon (fantasynovell)

Scarlett Johansson och hennes lillebror, Lucas Johansson, förlorade sida föräldrar i en bilolycka när de var 14 och 13 år. Detta krossade båda och ledde till droger, sprit och fester. Men när Rick hittar dem en kall vinterkväll, fem år senare, med varsin ölburk och cigarett i handen, vänder allting och de hör inte längre till dom vanliga människorna. Dom två syskonen får en ny familj, nya mål att uppnå, nya uppgifter, men framförallt nya uppdrag.. De välkomnas till en ny värld – månens värld. 

Justin Bieber, skolans kriminell. Ledare i gänget. Killen som inte bryr sig om någonting.
Dagarna består av - förvånansvärt - av skolan medans nätterna är motsatsen – fester , droger, sprit och tjejer. Han är jagad av många men ingen lyckas att fälla ner honom.

Vad händer när Scarletts och Justins vägar korsas? Ta reda på det genom att läsa Blue Moon. 


Som rubriken säger kommer detta vara en fantasynovell :D
Justin och Scarlett är huvudkaraktärerna, men självklart kommer det komma flera personer in. Snart kommer det komma ett inlägg med karaktärerna -  och bli inte förvånade om något konstigt kommer in. :P
Jag bestämde mig för att inte avslöja så mycket, mest pågrund av att det inte var lätt att skriva handlingen utan att avslöja hela berättelsen men också för att jag vill hålla det så spännande som möjligt för er! :)
Låter det lilla handling ni läst bra? Ge mig alla era åsikter! ♥


Kategori: ✔ 1.Love never dies

Epilog - Love Never Dies

 
”…Jag älskar att veta att jag kommer vakna upp bredvid dig varje morgon, för resten av mitt liv. Att veta att vi kommer äta onyttig mat, bara för att ingen av oss orkar laga mat. Att veta att jag kommer dela bra och dåliga dagar med dig. Att veta att jag du kommer låta mig älska dig tills jag dör. Jag älskar dig och kommer föralltid göra det.” en tår lämnade Justins öga när hans tal var slut.
”Du kan nu kyssa bruden.” sa prästen och Justin sammanlänkande våra läppar.
Jubel hördes från varje bänkrad där våra familj och vänner satt. Vi vände oss båda mot människorna i kyrkan efter den korta kyssen. Min blick drog direkt ner mot min mor som satt lutad mot min fars axel med Melanie i knät. Tårarna lämnade hennes och hon slängde en slängkyss till mig. Min far satt också där med blanka ögon. Min blick drogs bakåt mot Nicki – som var en av mina brudtärnor. Hon log ett glatt leende och blinkade med ett öga mot mig.
Jag ville aldrig att denna stund skulle ta slut.
-

Jag vaknade med ett leende på läpparna. Det första jag tänkte på var gårdagens kväll – hur jag och Justin hade älskat varandra. Min blick vreds mot Justin och jag såg hur han sov med rufsigt hår och halvöppen mun.
Två veckor hade gått sedan bröllopet och vi befann oss just nu i Bahamas på smekmånad. Vi hade varit här i två veckor och planerade att spendera två veckor ytterligare.
Jag reste mig smått upp för att väcka honom när jag kände en smärta i magen och hur jag var påväg att spy. Jag täckte min mun och skyndade mig till badrummet, där allt innehåll kom ut ur min mun och rann ner i toaletten.
Jag kände hur någon lyfte bort allt hår, som hängde runt mitt ansikte och smekte mig sakta uppochner på ryggen. Efter ett tag var allt - som min mage tidigare innehöll - borta och jag reste mig sakta och spolade. Skakigt tog jag ner toalettlocket och satte mig på den. Justin satte sig på knä framför mig oroad.
”Baby? Är du okej?” frågade han och smekte min kind.
Jag nickade sakta och lutade huvudet mot hans axel.
”Jag tror jag åt någonting dåligt igår.” ljög jag och han nickade.
Hur mycket jag än ville tro på det jag sa till honom så visste jag att det inte var sanningen.
”Vill du gå någonstans, eller stanna i hotellet?”
”Låt mig ta en dusch och sen kan vi gå till stranden eller något liknande.” mumlade jag fram.
Han kysste min panna mjukt.
”Bara säg till om du behöver mig, okej baby?”
Jag nickade och log mot honom. Han reste sig och gick ut ur badrummet och stängde dörren efter sig. Snabbt reste jag mig och låste dörren, innan jag tog ut väskan  jag lagt in i byrån. Jag drog fram graviditetstestet mamma hade lagt ner. Mina tänder bet nervöst på min underläpp samtidigt som jag öppnade den. Jag gjorde som instruktionerna sa och nervöst började jag vandra fram och tillbaka, i väntan på att dom fem minuterna jag var tvungen att vänta skulle gå framåt.
Testet pep till och jag drog ett djupt andetag innan jag lyfte den och stirrade på dom två strecken. Jag började le som ett fån och låste upp dörren samtidigt som jag ropade på Justin.
”Vad är det? Är du okej, baby?” frågade han oroligt.
Mitt leende blev ännu bredare. ”Justin… jag är gravid.”
Han blinkade och började sedan flina. ”Vad sa du?”
”Jag sa att vi kommer ha en mini oss som springer runt i huset om nio månader.”
Han omfamnade mig snabbt och började snurra runt. Jag slingrade mina armar runt hans nacke och började skratta lyckligt. Han gav mig en romantisk kyss och böjde sig sen i samma höjd som min mage och pussade den.
”Jag kan inte vänta tills jag får se dig!” utbrast han glatt innan han ställde sig upp igen.
Jag slingrade mina armar ännu en gång runt hans hals och kysste honom mjukt.
”Jag älskar dig.”
Han började le. ”Jag älskar dig också.”

9 månader senare
Jag och Justin satt i soffan och myste och kollade på TV.
”Jag går och hämtar popcornen.” sa Justin - när mikrovågsugnen pep till - och log innan han kysste mig mjukt och tittade sedan ner på min enorma mage och smekte den sakta. Jag började också le. Vi hade fått reda på att barnet var en kille och direkt hade vi enats om namnet.
Jordan Drew Bieber.
Mina tankar avbröt när jag kände hur soffan under mig blev blöt och snabbt spärrade jag upp ögonen.
”Justin!” ropade jag.
”Vad är det älskling?” frågade han och gick sakta med skålen fylld med popcorn i handen.
”Uh… mitt vatten gick.”
Han kollade chokad på mig och sedan flinade stort.
”Yes! Jag kommer äntligen få hålla honom.” utbrast han lyckligt.
Jag himlande med ögonen, och kände snart en smärtsam ryck i min mage.
”Okej babe, just nu är det inte tid att diskuterade detta. Kan du köra mig till sjukhuset?” frågade jag med en röst fylld av smärta.
Han nickade och gav mig en kyss innan han hjälpte mig upp, och sedan ut till bilen och tog med sig väskan, vi packat redan – ifall någonting sånt här skulle hända plötsligt – från kroken.
-

Jordan Drew Bieber var född. Jag andades häftigt och min kropp skrek av smärta. Jag öppnade ögonen och tittade upp på Justin som höll våran nyfödda kille i sina armar. Han kollade kärleksfullt ner på honom.
”Kolla baby, han har dina ögon.” sa Justin och böjde sig ner med Jordan i samma höjd som mig.
Jag började le och Justin tryckte sina underbara läppar mot mina.
Our Love never Dies.
179 sidor - 76 997 ord totalt = hela novellen, wow!
Denna novell är nu slut och jag kan inte tacka er nog för allt stöd ni gett mig! Jag kan inte förstå att jag redan ska börja på min andra novell - det är helt sjukt! ♥
Jag älskar er så enormt mycket!
Handlingen till nästa novell kommer ut när detta har fått 12 kommentrer! :D
-

Angående designen så är den färdig - har lagt ut en lite sneak peak på Instagram -, och det enda som saknas är att den nya novellen ska börja! :)♥

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 66 - Come on baby, I wanna cuddle.

Previously:
”Jaha. Nej… nej… inget annat.” skrattar Justin nervöst fram och börjar gå till köksön för att ta upp den randiga kartongen fylld med mackarons i olika färger.
Även om jag ville få reda på vad de egentligen gjorde så tog min kärlek till mackarons över dom tankarna.
Jag stönar njutningsfullt när jag tagit den första tuggan av den goda kakan i min hand.
”Dude… fråga nu då.” viskar Ryan fram och knuffar Justin på axeln.
”Fråga vadå?” undrar jag nyfiket när mackaronen i min hand var uppäten.
”Ehm… vill du gå på middag med mig ikväll?” frågar Justin och kliar sig i håret.
”Självklart. Varför blev du nervös för det?” frågar jag – nu ännu mer nyfiken.
”Ingen aning.” säger han och ger mig ett leende – som dock inte ser helt äkta ut.
En månad senare:

”…Jag kan fortfarande inte förstå att du hyrde en sån här stor båt för att bara bjuda ut mig på middag.” mumlar jag fram när rundturen med Justin var slut.
”Jag skulle inte säga ´bara´. Du är värd så mycket mer, men vid detta tillfälle lät det här altenativet som det mest romantiska” mumlar han fram och flätar ihop sina fingrarna med mina och börjar dra med mig till bordet som var dukat för två.
En stor vit duk klädde bordsskivan och två ljusstakar lös upp mörkret runt bordet. Två tallrikar med skaldjur, potatis och majs stod på bordet tillsammans med två vinglas och en flaska - jag listat ut vid detta tillfälle var vin.
Justin – som den gentleman han är – släppte min hand och skyndade sig fram för att dra ut stolen åt mig innan han gick till stolen på andra sidan av det runda borde och satte sig.
En lätt bris drog in från norr, och fick några av mina hårstrån att flyga bakåt.
”Det ser gott ut.” säger jag och ler mot honom efter att den långa bekväma tystnaden ägt rum omkring oss.
Han besvarade mitt leende och sträckte sig efter vinflaskan och öppnar den innan han häller i våra glas.
Jag smuttade försiktigt på vinet innan jag tog upp gaffeln och kniven och började äta den utsökta maten.

”Jag älskar dig.” mumlar han mot min nacke när vi stod vid räcket och tittade på den vackra solnedgången.
”Jag älskar dig ännu mer.” viskar jag tillbaka och lutar huvudet mot hans axel.
”Omöjligt.”
Ett lyckligt leende tonar sig fram på mina läppar och jag vrider på kroppen för att fånga hans läppar i en mjuk kyss. Han händer smeker upp och ner på min midja och en lätt stön lämnar mina läppar, och får honom att bli stolt. Jag flätar ihop mina fingrar runt hans nacke samtidigt som våra läppar börjar röra sig i synk. Justin lutar huvudet försiktigt åt sidan och gör kyssen djupare. Han kysser mig passionerad, och gör att ett litet leende börjar leta sig fram på mina läppar ännu en gång. Jag trycker försiktigt honom ifrån mig och vi båda tar djupa andetag, samtidigt som en tystnad fyller arean omkring oss.
”Du är perfekt.” viskar han.
”Nej det är jag inte.” viskar jag tillbaka.
Justin kupar händerna runt mina kinder och lutar huvudet närmre mitt.
”Jo, det är du. Varje centimeter av dig är perfekt. Tro mig när jag säger att du är perfekt och att vi inte kommer ångra detta.”
Mina läppar åker upp i ett litet leende samtidigt som min panna rynkas smått när jag tagit in hans sista ord.
”Vad menar du?”
Han tar ett djupt andetag och sticker ner handen i fickan och tar upp en röd ask. Den lilla gesten får hela min värld att stanna upp. Mina händer flyger upp till min mun och jag kollar chockad på Justin när han sätter sig ner på ett knä med asken i sina händer. Aldrig i hela mitt liv trodde jag att detta skulle hända. Aldrig.
Sakta höjer han den mot mig och öppnar den. Den guldiga diamantringen tar andan ur mig och jag börjar hyperventilera.
”Lina jag har älskat dig en gång. Jag älskar dig fortfarande. Jag har alltid gjort det, och kommer alltid göra det. Vill du gifta dig med mig?” mumlar han fram och jag ser hur svettpärlor börjar bildas på hans panna av nervositet.
Tårarna börjar rinna nerför mina kinder och jag börjar nicka hysteriskt.
”Ja!” utbrister jag och slänger mig runt hans nacke och han omfamnar mig hårt tillbaka.
Aldrig har jag känt en sån stor lycka som jag gör nu. Justin är min själsfrände, min andra hälft. Jag skulle aldrig klara mig utan honom. Ljuset skulle inte existera i min värld.
Han träder ringen på mitt finger och min högra hand flyger upp till min mun ännu en gång samtidigt som jag studerar ringen.

”Stäng dina ögon.” mumlar Justin när vi båda har tagit oss samman och vänt oss mot havsutsikten igen.
Jag gör spänt som han säger och väntar vidare på vad han ska säga.
”Kan du se någonting?” viskar han vid min öra och lägger sina trygga armar omkring min kropp.
”Nej, det är mörkt.” viskar jag och ryser av hans läppar som kysser mig på axeln.
”Det är mitt liv utan dig.”

”Lina?!” utbister Dan och drar mig ut ur mitt dagdrömmande.
Jag skakar på huvudet för att komma tillbaka till verkligheten, från mina tankar när Justin friade på middagen.
”Ehm… förlåt. Vart var vi?” stammar jag fram.
Han suckar men börjar berätta om allt han förmodligen berättat en gång redan.
”Detta går fort, du kommer ha en röd lång klänning och vi ska gå till baksidan här ute, där dom fixat bakgrunden till själva bilden som kommer pryda deras tidnings framsida imorgon. Vad jag förstod ska byggnaden föreställa ett museum. Jag har inte sett den, så jag är inte säker.” säger han och gör en gest att jag ska följa med honom.
Jag nickar och gör som han begär.

Snart står jag ute vid dom stora trapporna vid ”museet,”  med den röda långa klänningen fladdrandes omkring mig. Dom hade lyckats bra med bakgrunden – jag nickade imponerande.
Dagen hade varit lång och detta var det sista jag ville just nu. Även om det gått en månad sen frieriet så var det, den enda saken som prydde mina tankar. Bröllopet hölls på att planeras i minsta lilla detalj av mamma, Pattie och Nicki. Tanken fick mig att pusta ut, jag skulle inte hinna med att förbreda min egna bröllop, och sedan jag varit liten ville jag att det skulle vara en överraskning för mig – och nu blir den drömmen uppfylld.
Jag avbryter mina tankar och försöker så gott jag kan följa de instruktioner fotografen ger mig.

Direkt jag kommit hem, hade mamma ringt och berättat att hon hade lämnat en katalog, fylld med bröllops klänningar, på köksön som jag var tvungen att titta igenom.
Så det var vad jag gjorde nu. Med katalogen uppslagen i mitt knä, satt jag i en fåtölj i vardagsrummet och studerade dom vackra klänningarna. Det skulle ta år innan jag bestämde mig. Den efterlängtande stunden jag sett fram emot att spendera med Justin gick inte igenom.
Klockan hade passerat elva och Justin hade gått och lagt sig för kanske trettio minuter sen. Hur mycket jag än ville strunta i detta och gå och lägga mig bredvid honom så kunde jag inte.
Mina tankar avbröts av Justin som steg nerför trapporna med ett par mjukisbyxor och bar överkropp.
”Kom igen baby, jag vill mysa.” mumlade han och jag tvekade inte en sekund innan jag slängde ihop katalogen och gick rakt in i hans famn.
Slutet är nära nu! Bara en epilog kvar! ;D
Är så taggad inför den nya novellen och hoppas ni också är det. ♥
GLAD MIDSOMMAR! :D

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 65 - Please Justin...

Previously:
”Jag slår vad om att du inte kommer klara av att göra hundra armhävningar.” säger Lina när allt fika var uppätet.
”Oh, yeah? Lägg dig ner på gräset.” säger jag och nickar på marken bredvid filten vi satt på.
”Varför?”
”Bara gör det, babe.”
Hon gör som jag säger och jag börjar göra armhävningarna över hennes kropp.
”Ett, två, tre…” börjar jag räkna och kysser henne varje gång.
”Vad gör du?” frågar hon när jag var på tio och släppt hennes läppar.
”Jag behöver motivation om jag ska klara alla dessa armhävningar.
Nicki och killarna börjar skratta.
En vecka senare.
”Finns inget mat i detta hus.” gnäller Chaz.
”Det finns mat, men inget du tycker om tydligen.” säger Justin och gör ett high five med Ryan.
”Shut up. Lämna era flickvänner en stund och följ med till affären.” försöker Chaz och slår ut med armarna mot mig och Nicki som roat tittar på.
”Glöm det!” säger dom i mun och jag ger Nicki en blick. Båda tänker samma sak.
”Jo det låter som en bra idé Chaz.” utbrister Nicki och jag nickar instämmande.
”Ser ni?!” skriker Chaz glatt och slår ut med armarna mot oss ännu en gång.
”Vill ni bli av med oss?” flämtar Ryan till och vänder sig mot oss med Justin i släptåg.
”Vi måste ta igen alla de timmar vi inte umgåtts själva.” säger jag som om de vore det mest självklara saken i världen. Vilket det är  - för oss, men tydligen inte för dem.
”Det var en bra ursäkt.” säger Justin och låtsats fundera samtidigt som han kliar sig på hakan.
”Visst, men bara för denna gång.” fortsätter han efter några tickande sekunder i tystnad.
”Perfekt!” utbrister jag och haltar fram till honom för att slänga mig runt hans hals och ge honom en snabb kyss. Kryckorna jag använt tidigare, använder jag inte lika ofta, utan jag går – eller försöker rättare sagt att gå utan dom. För två dagar sen var vi hos doktor och de hade blivit väldigt överaskade av hur fort min fot läkt. Egentligen hade jag varit tvingad att använda kryckor i minst en månad efter olyckan, men efter besöket ändrades deras tankar och istället sa dom att jag måste försöka gå så mycket jag kan på foten för att stärka upp musklerna igen. Gipset jag haft, tog dom bort och ersatte den istället med en lite tjockare bandage.
Innan Justin hunnit reagera backade jag till min tidigare plats och vinkade mot honom. Nicki har nog förmodligen gjort samma sak som mig för nu stod hon även bredvid mig och vinkade.
Ryan och Justin suckar uppgivet och Chaz tjuter av lyckan att köpa ”god” mat.
”Jag ska ta en dusch och sen kan vi väl hitta på någonting roligt?” frågar Nicki och vänder sig mot mig när dörren smällts igen efter killarna.
Jag nickar glatt och går i normal takt upp till mitt och Justins gemensamma sovrum samtidigt som Nicki försvinner in till badrummet.
Jag studerar sovrummet, under tiden jag funderar på vad jag ska hitta på, och min blick fastnar på Justins mörkblåa gitarr som hänger bredvid dom andra tre gitarrerna på väggen.
”Lite nytta kan man göra för sången även om jag har ledigt.” mumlar jag för mig själv och plockar ner gitarren, innan jag sätter mig på sängen. Jag kände hur obekvämt det var i de tajta jeansen jag hade på mig så jag la undan gitarren med en suck och reste mig för att gå till min WIC för att byta om. Jag var på jakt efter ett par mjukisbyxor men hittade inga, min panna rynkandes, innan tanken, som en glödlampa tänds, kom till mig. Alla mjukisbyxorna är i tvätten.
Jag ägde säkert åtta par mjukisar och alla var i tvätten. Vilken otur. Jag suckade gång på gång innan jag bestämde att sätta på mig en lång blå kjol med mönster på i olika färger. Snabbt drog jag av mig de tajta jeansen – dock med lite svårighet – och drog på mig kjolen. Den mörkblåa, lösa linnet jag haft tidigare fick sitta kvar på överkroppen och jag begav mig mot sängen där jag ännu en gång tog upp gitarren. Fingrarna drogs automatiskt över strängarna och snabbt började jag spela.

I can be selfish
Yeah, so impatient
Sometimes I feel like Marilyn Monroe
I’m insecure, yeah, I make mistakes
Sometimes I feel like I’m at the end of the road

I can get low, I can get low
Don’t know which way is up
Yeah, I can get high, I can get high
Like I could never come down

Det lilla stycke jag improviserade lät faktiskt bra, jag la det på minnet för att prata med Dan om att göra den till en hel låt. Mina tankar avbröts när Nicki öppnade dörren fullklädd och sminkad.
”Ryan ringde och sa att dom hade glömt bort plånböckerna alla tre så jag ska till Walmart och betala.” säger Nicki och himlar med ögonen.
”Jaha okej, jag kan följa med.” säger jag och börjar lägga undan gitarren men avbryts av Nicki som utbrister ett nej.
Jag höjer på ögonbrynen och kollar misstänksamt på henne.
”Ehm… Justin ska köpa… ehm… mackarons till dig, eftersom han vet hur mycket du gillar det och… han bad Ryan ringa till mig och komma dit och hjälpa dom välja smak...” mumlar hon nervöst fram.
Man hör på långa vägar hur hon ljuger, men jag bestämmer mig för att spela med.
”Visst, okej. Jag vill ha jordgubbs- och chokladsmak.” säger jag och ger henne ett fake leende – som hon dock inte märker.
Hon nickar glatt och stänger dörren efter sig och snart hör jag även hur ytterdörren på nedervåningen också smälls igen. Jag suckar men reser mig upp och hänger tillbaka gitarren på sin plats och bestämmer mig för att läsa, så jag drar upp en bok från lådan längst ner från sängbordet. Trodde jag aldrig skulle kunna ha så tråkigt att jag skulle bestämma mig för att läsa. Ett högt suck lämnar min mun innan jag vänder på boken och mina ögon börjar läsa igenom raderna ur handingen på baksidan.

Det finns koder. Vissa regler. Som när man kommer ny till klassen. Då handlar det om att inte märkas för mycket. Att vara lagom. Glida in och smälta ihop med de andra. 
Så gör inte Silja. Silja gör precis tvärtom…
-

”Lina? Vi är hemma!” hör jag Justins ropa och ytterdörren smällas igen samt mummel från Ryan, Chaz och Nicki.
”Jag är i sovrummet!” ropar jag tillbaka och återgår till att läsa dom sista återstående sidorna av boken. Jag hade nästan läst ut den – när jag hade börjat kunde jag inte sluta.
”He…- vad gör du?” frågar Justin förvånat och avbryter ännu en gång mitt läsande.
”Läser.” svarar jag enkelt och återgår till boken men hinner bara läsa två meningar innan han ännu en gång avbryter.
”Varför?”
”Snälla Justin, får jag läsa klart och svara på dina frågor senare?” frågar jag honom och ler varmt - för att han inte ska ta illa upp.
”Aa, visst. Kom till köket när du har…läst klart.” säger han och rynkar på pannan innan han försvinner och stänger dörren efter sig.
Jag pustar ut och tar upp där jag avbrutits.
-

Sista meningen var läst och jag slängde ihop boken på sängen, innan jag sträcker på armarna högt över huvudet, och hörde hur lederna knakade av att suttit i samma position i snart… jag slänger en blick på klockan… tre timmar. Mina ögonbryn for upp och min mun formades som ett ”O.” Jag blev faktiskt ganska stolt över mig själv av att kunna göra något jag tidigare nästintill hatat.
Vänta här… det betyder att Nicki var ute med killarna i två och en halv timme.
Den sista halvtimmen räknades till när jag läste dom sista sidorna – då dom var hemma. Men tillbaka till min tanke. Vad kunde dom ha gjort så länge? Man kan inte stå och välja mackarons i två och en halv timme.
Jag rycker på axlarna innan jag reser mig och haltar till köket.
Nicki och companiet var uppe i någon diskussion, dock hade jag ingen aning om vad. Jag bestämmer mig för att spela med dom, och kanske få ut någon mening av vad dom gjorde, jag harklar mig, vilket drar till sig deras uppmärksamhet.
”Jag vet vad ni har gjort så försök inte att gömma det.” säger jag och ser direkt hur Justin blir nervös.
”Gjort vadå? Hur?” stammar fram.
”Median tar reda på allting Justin, och Nicki berättade också lite.” säger jag och flinar mot honom samtidigt som jag undviker hans första fråga. Gjort vadå? Jag har ingen aning.
Nicki kollar chockad mot mig samtidigt som killarnas blick – förutom Justins – är nere i bordet.
”Jag hade tänkt att det skulle bli en överraskning men nu när du fått reda på det så kan du få det här…” säger han och börjar backa men jag stoppar honom.
”Vad bra. För jag vill gärna ha mina mackarons.” säger jag och flinar.
”Va?” säger alla fyra i mun på varandra.
”Ja… Nicki sa ju att hon skulle komma till affären för att välja smak på mackarons till mig, eller var det något annat?” frågar jag och låtsats vara förvånad.
”Jaha. Nej… nej… inget annat.” skrattar Justin nervöst fram och börjar gå till köksön för att ta upp den randiga kartongen fylld med mackarons i olika färger.
Även om jag ville få reda på vad de egentligen gjorde så tog min kärlek till mackarons över dom tankarna.
Jag stönar njutningsfullt när jag tagit den första tuggan av den goda kakan i min hand.
”Dude… fråga nu då.” viskar Ryan fram och knuffar Justin på axeln.
”Fråga vadå?” undrar jag nyfiket när mackaronen i min hand var uppäten.
”Ehm… vill du gå på middag med mig ikväll?” frågar Justin och kliar sig i håret.
”Självklart. Varför blev du nervös för det?” frågar jag – nu ännu mer nyfiken.
”Ingen aning.” säger han och ger mig ett leende – som dock inte ser helt äkta ut.
Vad tror ni Justin och gänget döljer för Lina?
Lite långtråkigt kanske, men det beror på att novellen är slut snart och jag har inte varken plats eller idéer til något spännande som ska hända. Nästa kapitel blir den sista och efter det kommer det en epilog ut och sedan handlingen till den nya novellen. Jag är så ivrig inför att börja skriva den, samt för att höra vad ni kommer ni kommer tycka!
Kommentera mycket så kommer nästa kpaitel ut fortare! ♥

Kategori: From me

I ain't got all day, you don't need another lover

GOOD NEWS - min dator är tillbaka och jag är fylld med skrivlust! Ska göra allt i min makt för att få ut en kapitel idag. Jag älskar er för att ni varit så tålmodiga! Håll ut i några timmar så kommer kapitel ut ikväll! ♥f

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 64 - No complaints?

Previously:
”Förlåt för att jag reagerade som jag gjorde.” mumlar han tyst fram och greppar tag om min hand som han för till munnen och pussar på. 
Alla lysen i rummet var släckta vilket gav en helt ny känsla. Luften runt om oss var laddad.
”Jag förlåter dig och förlåt mig också.” mumlar jag fram.
”Du gjorde och sa inget fel.”
”Jag anklagade dig för något som jag med säkerhet visste inte var sant.” säger jag och lägger överkroppen på hans bröstkorg. Hans fria hand börjar smeka mitt hår och ett lugn sprider sig inom mig.
”Vi glömmer allt det dåliga som hänt och fokuserar på nuet och framtiden.” säger han efter en stunds behaglig tystnad och jag nickar sakta.
”Jag älskar dig.”
”Jag älskar dig med.” säger han och kysser mjukt min panna.

”Sovit gott?” frågar Lina direkt jag vaknar nästa morgon av hennes fjäderlätta kyssar.
”Mhm…” säger jag och börjar sträcka på mig.
Ett stön lämnar min mun innan jag lägger mina armar runt Linas smala kropp och knuffar ner henne från sina armbågar innan hon hinner reagera.
Vi börjar skojbråka och snurrar runt i hela sängen. Jag slutar att skratta helt plötsligt när jag ser hennes plågade ansikte.
”Va…-”
”Min fot.” avbryter hon mig snabbt och försöker tränga fram ett leende, men som ser mest ut som en grimas.
Jag rullar snabbt av henne och slår sönder mig inombords. Varför glömmer jag alltid det viktiga?
”Justin sluta. Jag tänkte inte heller på den.” mumlar hon och lägger sig på mig.
Hon kollar med valpögonen på mig och ett leende sprider sig snabbt på mina läppar.
”Du har ingen aning om vad du gör med mig.” mumlar jag fram och kollar kärleksfullt in i hennes ögon innan jag trycker ihop våra läppar. När kyssen avslutas fyller hennes klingande, underbara skratt rummet och får mitt leende att bara bli större.

”Så vad händer idag?” början Ryan, – när vi sitter vid frukostbordet -  men innan någon hinner svara börjar min mobil ringa.
Jag ursäktar mig snabbt och går ut ur köket och lägger mobilen mot örat.
”Justin.” säger jag och väntar tills personen på andra sidan börjar prata.

”Babe, jag ska på intervju. Scooter ringde men jag kommer tillbaka runt tretiden.” berättar Justin när han kommer tillbaka och jag slänger en blick på klockan. 12.46, suck. Två hela timmar utan Justin.
”Hur ska jag klara mig?” mumlar jag fram och sträcker ut armarna i en kramgest.
”Hey, du har ju oss.” utbrister Chaz och Ryan i mun på varandra.
Jag vrider huvudet mot dom och lipar.
”Med er kan jag inte mysa.” säger jag och vänder mig mot Justin som kommit fram till mig och lagt armarna runt min midja. Han böjer sig ner och kysser mig och jag hör hur Chaz gör kräkljud.
”Du kommer en vacker dag få en flickvän och då kommer det vara vi som gör kräkljud Chazie.” säger Justin när vi avslutat kyssen.
”Men den dagen är inte idag.” säger Chaz överlägset.
Justin himlar med ögonen innan han kysser mig en gång till och mumlar hejdå och sen ställer sig rakt igen och säger hejdå till de andra också. Han försvinner snabbt ut ur köket och jag hör hur dörren smälls igen, men öppnas lika snabbt och Justin kommer tillbaka. Alla kollar förbryllat på honom.
”Intervjun är med radio Disney så missa den inte.” säger han och slänger en slängkyss till mig som jag fångar, innan han försvinner igen, och denna gång - inte kommer tillbaka.
”Så… vad ska vi göra?” frågar Ryan och denna gång hinner vi tänka och svara innan något avbryter oss.
”Det finns ett biblioteksrum där nere och så biljardbord och lite andra roliga grejer.” säger jag och kollar på dom och ser hur de tänker.
”Kan vi inte fixa oss och ta kort först och sen spela biljard – jag vill ha ett minne denna gång jag kan ta hem och visa mamma och pappa. Dom tjatade förra gången om det.”
”Typiskt våra föräldrar.” säger jag och skrattar
”Men visst kan vi göra det.” fortsätter jag och sträcker mig efter mina kryckor som var lutad mot stolen bredvid mig, och reser mig.

Femton eller tjugo minuter senare var jag färdigfixad och hade en digitalkamera i handen.
Mitt hår var lockat och uppsatt så att det bara hängde över mitt högra axel. Sminkningen var väldigt neutral. Klänningen jag hade på mig var en kort, ljusrosa med volanger på överdelen och så hade jag ett brunt bälte vid midjan för att få en form på den, eftersom den var ganska lössittande.
På fötterna – eller ska jag säga på min ena fot – hade jag en sandal med låg klack och den andra kunde jag inte göra mycket åt, utan gipset och bandaget fick sitta kvar och pryda den.

”Åh Lina! Har du fortfarande kvar den här?” utbrast Nicki när hon hittade den gamla kameran vi båda hade fått varsin av när vi var mindre.
Hon börjar studera den ur alla möjliga vinklar och håll.
”Självklart. Det är ju ett minne.” säger jag från fåtöljen jag sitter på.
”Min är också kvar fast den funkar inte längre. Jag råkade välta ner den en dag när jag var förbannad.” mumlar hon fram och kollar skamset ner i golvet.
”Råkade…?”
”Tro det eller ej, men ja.” säger hon och ger mig ett leende.
”Funkar den?” fortsätter hon.
”Självklart.” säger jag och reser mig upp och ostadigt börjar hoppa fram till henne.
Jag tar kameran ifrån henne och tar bort det lilla dammet som satt sig på linsen innan jag sätter på den och knäpper ett kort på Nicki.
”Jag var inte beredd.” säger hon och tar kameran ifrån mig för att studera kortet.
”Det blev ju ändå bra…” fortsätter hon och jag skrattar åt henne.

 

Jag tar tillbaka kameran ifrån henne och studerar kortet som jag slumpmässigt tog. Hennes blick var genomträngande och munnen var avslappnad, i mer exakta ord så är fotot perfekt. Även om leendet inte finns i hennes läppar så finns den i glimten i ögat.
Hur jag har lärt mig att beskriva en bild så, beror på allt för många photoshoots. De olika fotograferna jag har haft, berättar alltid vad de tycker om bilderna och hur jag kan förbättra dom.
”Den blev ju jättebra.” säger jag och ger henne ett leende.
Killarna som bara suttit i soffan och pratat om Fifa gav oss deras uppmärksamhet för några minuter.
”Vad pratar ni två om?”
”Om hur bra Nickis bild blev. Nu ska ni två resa er och ta och posa.” säger jag och flinar mot dom.
Utan några klagomål reser dom sig och jag blir faktiskt ganska förvånad.
”Inga klagomål?” frågar Nicki som också är förvånad.
”Nepp, tänkte vi kunde vara snälla.” säger Ryan simpelt och ler.

”Jag vill ha en bild där mitt ansikte inte syns.” säger jag och vänder mig bort från spegeln där jag står och kollar istället på Nicki.
”Då är vi två.” mumlar Chaz bredvid mig och skrockar.
”Då kan väl du och Chaz stå vid spegeln och ta kort på bara er två, själva?”
”Sen så kan du typ hålla kameran framför ditt ansikte och Chaz kan ta den här.” fortsätter hon och sträcker fram en LP-skiva som var formad som en skål.
Chaz nickar och ställer sig med skålen slash LP-skivan framför ansiktet. Jag ställer mig bredvid – utan kryckor och försöker stödja mig så bra som möjligt på min friska fot – honom, exakt lika fast med kameran framför ansiktet och börjar knäppa några bilder.

”Så detta var det ni gjorde undertiden jag var borta?” frågar Justin och bläddrar sig vidare bland bilderna i de båda kameror vi hade använt.
”Japp, väldigt kul var det och synd att du missade det.” mumlar jag fram och lutar mig trött mot hans axel.
”Hm… det kan vi nog ta igen.” säger han och pussar mig mjukt i håret.
”Hur då?” frågar Chaz.
”Picknick, jag vet det perfekta stället.” svarar Justin tillbaka och börjar resa sig och gå mot köket.
”Varför inte…” mumlar Ryan fram innan han också reser sig upp och går efter.

Ryan börjar skära upp olika sorters frukter - Vindruvor, banan, jordgubbar – medans jag börjar göra en melondryck efter mormors recept.
Chaz, Nicki och Lina satt i vardagsrummet och förmodligen halvsov just nu. Tanken fick mig att börja småle.

”Vart är vi?” frågar Lina hypotiserat när vi har kommit fram till en äng jag hittat för direkt jag och mamma hade flyttat till New York.
”Jag brukade alltid komma hit när jag hade svåra stunder, men nu när jag har dig, existerar inte dom stunderna längre utan bara motsatsen.” säger jag och kysser henne passionerad.
Jag hör hur Nicki aw:ar bredvid oss.
”Jag älskar dig.” säger Lina när vi dragit oss tillbaka från kyssen.
”Jag älskar dig också.”

”Jag slår vad om att du inte kommer klara av att göra hundra armhävningar.” säger Lina när allt fika var uppätet.
”Oh, yeah? Lägg dig ner på gräset.” säger jag och nickar på marken bredvid filten vi satt på.
”Varför?”
”Bara gör det, babe.”
Hon gör som jag säger och jag börjar göra armhävningarna över hennes kropp.
”Ett, två, tre…” börjar jag räkna och kysser henne varje gång.
”Vad gör du?” frågar hon när jag var på tio och släppt hennes läppar.
”Jag behöver motivation om jag ska klara alla dessa armhävningar.
Nicki och killarna börjar skratta.


 

Så nu är kapitel 64 ute! :)
Som tur hade jag sparat det i utkastet - vilket jag inte märkte/tänkte på igår. :S
Novellen kommer bli runt 66-67 kapitel, har jag bestämt mig och sedan kommer det en epilog ut! Låter det bra? :)
Kommentera mycket nu! 

Kategori: From me

Info

Jag är verkligen ledsen. Jag hade skrivit klart kapitel 64 och tänkte den skulle komma ut ikväll fast när jag kommer hem efter att ha varit med några kompisar, har pappa "plockat ihop" min dator. Jag blev verkligen pissed off. Nu använder jag en minilaptop som suger men iallafall har Word så jag kan börja skriva de andra kapitlarna tills på fredag / lördag då min "riktiga dator kommer tillbaka. Don't hate me, because I love you!

Kategori: Länkbyten

Länkbyte med JBieberFictions


Handlingen låter jättbra och står definitivt på min lista på noveller jag ska läsa. Klicka på bilden eller här för att komma till bloggen! :)
 
 
 l

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 63 - Forgive me.

Previously:
”Eyy, skyll inte på mig. Det var du som ville ”leva in dig i känslan.” ropar hon från köket och jag och Lina börjar skratta som aldrig förr. 
”Maten är klar.” mumlar han bara och vänder sig om.
”Så-å-g du h- ans mi-in” frågar Lina mellan skrattattackerna.
Jag nickar hysteriskt och fortsätter skratta.
”Sluta reta mig och kom och ät annars blir det inget kvar för er.” ropar Ryan från köket och jag och Lina slutar genast skratta.
”Kan vi inte äta här i vardagsrummet? Jag orkar inte gå till köket, och dom där skyhöga stolarna vid matsalsbordet är inte lämpliga för mitt tillstånd just nu!” ropar Lina frågandes.
”Allt för dig bestie!” ropar Nicki glatt tillbaka innan skrammel hörs från köket och dom kommer ut med tallrikar, bestick, glas och själva maten och lägger det på bordet framför oss.
 

”Kan vi inte gå till stranden och bara sola eller nått? Jag är trött på inomhuslivet.” gnäller jag när vi sitter vid vardagsrummet.
Killarnas ansikten var intryckta in i den stora plasmatv:n medans de förgäves försöker ta bollen från varandras lag.
”Nicki?” tjuter jag och slår ut med händerna när jag inte får ett svar från någon av dom.
”Aa, visst. Gör så.”
Hon har inte ens lyssnat på vad jag sagt.
Hela morgonen och förmiddagen hade spenderats osociala. Det vill säga, Tv-spel för killarnas del och Nicki också medans jag hade surfat runt på nätet. Skvallersidorna var fulla med incidenten vid stranden igår och tillslut hade jag klickat in mig på Twitter och skrivit att jag mår bra men min fot är skadad och Justin är hjälten som räddade mig.
Det sistnämnda var för att flera trodde det var killen som vi hyrde surfbrädorna från var ”hjälten”.
Jag suckar innan jag reser mig med kryckorna i varsin hand och börjar med och utan balans hoppa fram till trapporna som kommer ta mig till mitt och Justin sovrum.
”Lina vart ska du?”
”Jag glömde en sak fortsätt kolla på när killarna spelar.” säger jag och ler fejkat mot Nicki innan jag med problem försöker ta mig upp för dom tolv trappstegen. Ja jag har räknat.
Jag pustar ut när jag har nått målet. Sovrummet i mitt fall.
Snabbt öppnar jag dörren och stiger in innan jag studerar allt runt om mig och funderar på vad jag kan hitta på. Min blick fastnar på nattduksbordet där min och Justins mobiler ligger, och komiskt nog lyser bådas skärmar, vilket betyder antingen sms eller samtal.
Jag rör mig dit så sätter mig med en duns på sängen innan jag böjer mig ner över båda mobilerna. Jag har fått ett sms från okänd medans Justin har fått en samtal från Selena. Vänta här, vad vill fucking Selena nu då? Oh varför är det ett fucking hjärta efter hennes namn!?
Jag biter mig i läppen och funderar på om jag ska svara eller inte. Jag menar, han är min pojkvän och han gömmer väl ingenting. Tillslut tar både min nyfikenhet och ilska över och jag drar tummen över grön lur innan jag trycker mobilen mot örat.
”Hej Justin!” säger Selena direkt och fnittrar.
”Pfft… vad vill du?” frågar jag och struntar helt i att hon tror det är Justin.
”Vad gör du med Justins mobil?” tjuter hon förtvivlad och jag rynkar på pannan.
”Han är min pojkvän, jag gör vad jag vill med hans mobil. Men om du undrar nu så mycket så pratar jag med en bitch genom hans telefon, vill du veta vad hon heter?” säger jag med betoning på pojkvän.
”Om han är din pojkvän… varför skulle han skrika mitt namn igår när vi hade sex?”
Jag börjar gapskratta.
”Tyvärr är jag ledsen att förstöra dina värdelösa repliker, men Justin var med mig igår hela kvällen och vad jag vet och är helt säker på är att han inte hade sex igår, och om han skulle ha det så skulle det vara med mig. Så håll käften nu och radera Justins nummer från din mobil och ring inte hit något mer.” säger jag snabbt och hör hon grymtar till innan hon slänger på luren – vilket får mig att börja skratta igen – dock inte lika glatt som förut då funderingarna över varför hon heter som hon gör på hans mobil.
Snabbt plingar min mobil och jag lägger tillbaka Justins mobil där den var förut och börjar läsa sms:et som har skickats från okänd nummer till mig.

”Lina lever du?”

Jag rynkar på pannan innan jag går in på konversationen och börjar läsa dom andra sms:en.

Hej sötnos. (Ta det som en vänlig gest.) Men i alla fall, så har jag bytt mobilnummer för en massa personer jag inte har kontakt med längre hade mitt gamla nummer och jag ville starta om på nytt. Jag antar att det står okänd på din mobil just nu men var lugn, det är David. ”

Jag började skratta smått åt hans sms innan jag ringde numret sms:en var ifrån och väntade på att han skulle svara.

”David.” svarade han efter fem signaler.
”Hej du. Förlåt att jag svarade så sent men hade inte mobilen i närheten av mig hela morgonen och förmiddagen.”
Jag hör hur han skrockar i andra änden.
”Det är lugnt, hur går det med foten?”
”Det har väl varit bättre men jag överlever.” säger jag och ler.
”Skönt att höra, har du lust att träffas? Kanske på stranden?”
”Självklart, tänkte gå dit men hade ingen sällskap.”
”Men nu har du. Ska jag hämta dig om 10?”
”Aa, vi syns sen.”

Han sa ett snabbt hejdå innan vi la på och jag reste mig upp med kryckorna under varsin arm och försökte skynda mig till den lilla byrån vi har i sovrumet där jag bevarar min strandväska och bikinisar.
Drömfångarens lilla klocka klingade till vid den öppna fönstret, av den svala brisen som drog in över rummet.

Mobilen plingade till när jag satt i vardagsrummet igen, och kollade uttråkad på killarna och Nicki som fortfarande spelade Fifa.

”Jag är utanför! //D”

Ett leende spred sig på mina läppar och jag reste mig upp och började hoppa fram till ytterdörren.
”Vart ska du?”
När jag behöver sällskap bryr sig ingen men nu när jag har det måste alla bry sig. Jag vänder mig om och möter alla fyras blick innan jag fäster blicken mot Justin, som ställt frågan.
”Till stranden med David.” säger jag uttryckslös och vänder mig om igen.
”Du kunde ha frågat oss.” säger Justin, och man hör att han är sårad.
”Tyvärr så var ju Fifa intressantare än din flickvän.” säger jag och vänder mig om.
Vet ni hur ansträngande det är att snurra runt fram och tillbaka med ett par kryckor?
”Men jag kan följa med nu.” säger han och börjar resa på sig
”Nej nej, sitt kvar där du. Juste Selena ringde. Hon ville tacka dig för sexet igår.” säger jag argt och struntar helt i att Selena ljög, men jag ville ha något jag kunde slänga in i hans ansikte, på grund av hjärtat efter hennes namn på hans mobil och ignoreringen tidigare.
Ryan, Chaz och Nicki ser helt chockade ut medans Justin ser bara arg och irriterad ut.
”Är det vad du tror? Att jag hade sex med henne när jag i själva verket var här och hjälpte dig?” säger han och reser sig upp.
”Det är precis vad jag tror, du kanske ska välja henne framför mig igen? Jag menar hjärtat efter hennes namn på din mobil är väl tillräckligt med bevis.” säger jag ilsket och vänder mig om. Det var i alla fall sant.
Två hopp hinner jag ta innan jag känner ett grepp om min överarm.
”Släpper du inte kommer jag ramla och få värre skador än vad jag redan har.” muttrar jag sammanbitet fram och sneglar över axeln på Justin. Han grepp lossnar direkt och jag skyndar mig till dörren där jag med en viss svårighet öppnar den och böjer mig ner för att hänga väskan över axeln. Dörren smäller jag extra hårt bakom mig för att visa min ilska.
”Vem ringde dig?” frågar jag förbryllat när jag möter Jacob utanför.
”David.”
Jag nickar och ler innan Jacob börjar knuffa bort de få paparazzin som var utanför huset.
”Hej.” säger jag glatt när jag satt i framsätet och omfamnade David i en vänskaplig kram. Även om jag var sur på Justin betyder inte det att jag kommer vara otrogen.
Han sa ett lika glatt hej tillbaka och besvarade min kram innan han började köra mot stranden med Jacobs bil bakom oss.
Ur ögonvrån såg jag hur Justin stod vid köksfönstret och tittade med sammanbitna käkar på bilen jag befann mig i.
-

”Så han blev bara sur?” frågar David när vi sitter på solstolarna med varsin glass i handen. Jacob satt bredvid oss, men la sig inte in i våran konversation.
”Han blev inte sur utan anledning utan när jag sa att jag skulle till stranden med dig.”
”Vänta här nu… jag hänger inte med.”
Jag skrattar smått innan jag börjar berätta allt som hänt. Ignoreringen, Selena, och hur Justin reagerade…
”Jaha…” säger David när jag berättat klart och kliar sig i håret.
Jag nickar innan jag fortsätter äta på min glass.
”Ni kommer lösa det ikväll, jag lovar…” säger han tillslut och ett litet leende sprider sig på mina läppar.
-

Klockan var runt nio när jag satte nyckel i nyckelhålet på ytterdörren, proppmätt efter den roliga middagen som hade bestått av pizza. Vi hade skrattar så mycket att mina magmuskler nu var helt ömma. Paparazzin hade för en gångs skull gett oss privatitet och jag hade för första gången på ganska länge känt mig som en normal tonåring.
Jag vände mig om och vinkade en sista gång till David och Jacob innan dom båda svarta bilarna försvann längst med den mörka gatan.
Nicki var den första som mötte mig när jag kom in i huset.
”Förlåt för att jag ignorerade dig. Jag kommer gottgöra dig, jag lovar. Snälla förlåt!” bönfaller hon nästan och är på väg att slänga sig om min hals när jag stoppar henne genom att backa.
Hon kollar sårat och förbryllat på mig och jag ler lite mot henne.
”Jag vill inte ramla, och jag förlåter dig.” säger jag och hon kommer fram och kramar mig försiktet efter att ha nickat förståendet.
Ryan och Chaz kommer snart fram bakom Nicki, och båda drar in mig i varsin kam. Jag börjar febrilt leta efter Justin när vårat lilla kramkalas är avslutad.
”Han är uppe på sovrummet.” säger Ryan som om han läst mina tankar.
Jag nickar och börjar gå steg för steg upp för trapporna. Detta börjar ju på att bli enkelt.
Försiktigt öppnar jag dörren och går in. Justin ligger i sängen och kollar upp mot taket och jag lägger undan väskan innan jag går till sängen och sätter mig.
Han tittar fortfarande upp på taket med händerna sammanflätade över bröstkorgen.
Kryckorna lägger jag på golvet bredvid mig innan jag sträcker min hand mot Justins ansikte och smeker de sakta med fingertopparna.
Han drar ett djupt andetag innan han stänger ögonen och öppnar dom snart igen. Han blick letar sig till mitt ansikte och han uttalar dom orden jag inte trodde jag skulle få höra idag.
”Förlåt för att jag reagerade som jag gjorde.” mumlar han tyst fram och greppar tag om min hand som han för till munnen och pussar på.
Alla lysen i rummet var släckta vilket gav en helt ny känsla. Luften runt om oss var laddad.
”Jag förlåter dig och förlåt mig också.” mumlar jag fram.
”Du gjorde och sa inget fel.”
”Jag anklagade dig för något som jag med säkerhet visste inte var sant.” säger jag och lägger överkroppen på hans bröstkorg. Hans fria hand börjar smeka mitt hår och ett lugn sprider sig inom mig.
”Vi glömmer allt det dåliga som hänt och fokuserar på nuet och framtiden.” säger han efter en stunds behaglig tystnad och jag nickar sakta.
”Jag älskar dig.”
”Jag älskar dig med.” säger han och kysser mjukt min panna.


Lite småtjafs men de löste det! ♥
Kapitlarna börjar också på att bli längre och bättre, eller vad tycker ni? :)
Börjar fundera på att avrunda denna novell och föra den mot sitt slut. Mina idéer börjar torka ut. But don't worry - jag har flera noveller på lager! :)
Kommentera lovies! ♥


Kategori: From me

Set the club on fire, just go

Uppdateringen den här veckan kanske inte blir den bästa men jag ska försöka skriva nu och så imorgon när jag kommer hem från skolan om inget annat kommer i vägen då. På onsdag ska jag hänga med några kompisar och på torsdag måste jag packa inför flytten som sker på fredag, och under helgen måste jag packa upp. :P
Som sagt ska jag försöka så gott jag kan. Jag älskar er! ♥

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 62 - I need help.

Previously:
”Har du tränat extra också…?” frågar jag och höjer blicken mot hans ansikte där ett stolt leende börjar visa upp sig.
”Bara för dig.” flörtar han och blinkar mot mig.
Jag tar ett löst tag i min underläpp innan jag går fram till honom och kysser honom passionerad.
Paparazzoerna har säkert fått över tusen bilden men dom verkar ändå inte vara nöjda. Blixtarna rullar hejvilt runt oss. Jag suckar när jag slutat kyssa Justin och lägger mig ner på brädan och börjar simma längre ut. Justin följer mitt exempel och snart har han fått tag på en våg som han surfar som en gud på medans jag sitter där och kollar på helt omedveten om vad som är runt mig.
”LINA SE UP!” hör jag Chaz ropa in från land men jag hinner inte reagera förrän den stora saltvågen har sköljt över mig.
Jag får panik och försöker ropa på hjälp men dum som jag är tänker jag inte på att jag kan få vatten i munnen och… drunkna… kvävas…
Jag fick panik när jag såg hur den stora vågen omslöt Lina och välte henne. Jag hoppade av surfbrädan och la mig ner istället på den och började hysteriskt paddla bort mot henne. Oroligheten bubblade över inuti mig och jag började bli yr. Snabbt skakade jag på huvudet och bet ihop käkarna – jag ska hinna.
När jag kom fram till platsen där hon befunnit sig fem sekunder sedan var det bara en surfbräda i två delar som flöt runt på ytan. Jag tog ett djupt andetag innan jag hoppade av min egen bräda och dök ner. Synen var suddig, jag letade febrilt efter henne och snabbt hittade jag henne. Hon flöt runt men det var något som höll henne kvar. Jag vet inte vad. Jag simmade ännu längre ner och var påväg att dra i hennes arm när jag såg hennes fot. Den var fast mellan två vassa stenar. Det höll henne kvar. Jag fick panik och dök ännu längre ner och började röra på hennes fot för att få ut den. Snart fylldes arean runt oss med blod.
Luften i mina lungor började ta slut och jag gjorde mitt bästa. Snart kom foten lös och jag drog upp hennes medvetslösa kropp. Jag drog ett djupt andetag när vi nått ytan och försökte med all min kraft hålla kvar Lina i mina armar.
Bådas brädor var borta och istället var en räddningsbåt med två män i den som hjälpte mig att bära upp Lina och sedan komma upp själv. Männen började snabbt ropa saker till varandra men det var inget jag la uppmärksam på, allt låg på Linas ansikte och hennes blålila läppar.
Jag hann inte reagera förrän dom började göra hjärt- och lugnräddning på henne. Vattnet forsade ut ur hennes mun och hon började hosta.
Stenen i mitt hjärta lyftes och jag la snabbt hennes huvud i mitt knä.
”Lina? Hur mår du?”
”M-i-in f-o-ot.” stönar hon och jag slår mentalt till mig själv. Jag hade glömt hennes fot.
Personalen började snabbt göra något med hennes fot och hon skrek till.
”Justin lugna henne – vi måste göra detta.”
Jag tittade upp på han som sa det och nickade innan jag slängde en blick på hennes fot som såg hemsk ut. Såret var på undersidan av foten och blodet höll fortfarande på att forsa ut. Foten var böjd på något sätt och såg brutet ut.
”Lina titta på mig, det kommer gå bra. Tänk inte på det.” började jag och tårar började rinna nerför hennes kinder samtidigt som hennes blick mötte min och hon nickade.
-

”Hur mår hon?” frågade Chaz när vi satt i vardagsrummet medans Lina var uppe i vårat sovrum och vilade sig.
”Hennes strupe är ömtålig och skör efter allt saltvatten hon svalde och hennes fot har tagit en rejäl skada.” mumlar jag fram samtidigt som skuldkänslorna bubblar inom mig.
Om jag inte hade lämnat henne för att ta den där förbaskade vågen så skulle hon må lika bra som innan vi åkte till stranden.
”Justin, skyll inte på dig själv. Det som hände kan hända vem som helst.” säger Nicki som om hon kan läsa mina tankar. Hon flyttade sig från sin plats – bredvid Ryan – till bredvid mig och la en arm runt mina axlar.
”Om jag bara hade stannat med henne så skulle det aldrig hänt.” säger jag och struntar fullkomligt i det Nicki sa nyss. Jag begraver huvudet i händerna och börjar ropa ut svordomar till mig själv mentalt.
Min mobil började ringa och jag tog upp den från bordet, och hann få en skymt av Scooter på skärmen.
”Hur mår hon?!” frågar Scooter hysterisk och jag rynkar pannan.
”Hur ve…-”
”Median Justin, MEDIAN!” utbriset han och jag slår mentalt till mig själv för tredje gången idag.
” Hennes strupe är ömtålig och skör efter allt saltvatten hon svalde och hennes fot har tagit en rejäl skada.” upprepar jag allt jag sagt till killarna och Nicki för någon minut sen.
”Hur skadad?”
”Hon har ett tunt lager gips och bandage runt den. Den hade fastnat mellan två stenar och hon får inte anstränga sig som att springa och dansa på en hel månad.” mumlar jag och börjar anklaga mig själv igen.
Jag hör ett pust på andra sidan och jag antar att de hade väntat sig värre.
”Jag vet vad du tänker Justin – men mitt råd till dig är att sluta skylla situationen på dig själv och tänka på att du räddade henne. Du.” säger han och jag nickar men kommer på att han inte ser mig.
Jag mm-ar och snart hör jag hur Nickis mobil plingar till. Jag lägger inte så stor uppmärksamhet på det innan hon visar mig meddelandet som har ploppat in.

Från Lina:
”Behöver lite hjälp, börjar bli uttråkande att sitta här forever alone. :3”

Jag himlar med ögonen. Typiskt Lina att försöka lätta upp situationen.
”Justin är du kvar?” hör jag Scooter på andra sidan linjen.
”Lina behöver hjälp så jag måste gå.” mumlar jag fram och trycker på röd lur innan han har hunnit svara och skyndar mig upp till andra våningen. Jag tar två trappsteg i taget för att det ska gå fortare.
När jag öppnar dörren ser jag hur Lina försöker ställa upp sig med hjälp av sina kryckor och jag skyndar mig snabbt fram till henne och puttar försiktigt ner henne i sängen.
”Varför gjorde du så?” frågan hon förbryllat och jag ler lite – ett leende som inte når ögonen – innan jag börjar förklara för henne att hon inte för överanstränga sig.
”Jag har fått kryckor för en anledning Justin, jag måste lära mig använda dom.” säger hon och sträcker sig efter kryckorna som jag håller i mina händer.
”Jag bär dig.” säger jag simpelt och lägger undan kryckorna innan jag gör som jag säger utan att hon hinner reagera.
”Mycket mer bekvämt är detta men jag måste lära mig att gå själv.”
”Det tar vi senare.” säger jag och böjer huvudet för att kyssa henne.

”Vad sägs om att laga något och äta?” frågar Nicki när vi var på vårt tredje avsnitt av Simpsons.
”Jag Ryan och Chaz kan ansvara för det.” fortsätter hon och ger Ryan och Chaz – som ser trumpna ut - ett varsitt leende.
”Ja! Jag är utsvulten.” utropar Lina, där hon ligger på soffan med benen i mitt knä, och jag börjar skrocka smått.
”Då är vi två.” säger jag och flinar roat mot henne.
”Tre.” fotsätter Chaz och alla brister ut i skratt.

”Vad är det Justin?” frågar Lina oroligt när de andra har försvunnit in till köket.
Hennes leende är som bortsuddat och jag suckar.
”Om jag skulle ha stannat kvar med dig så skulle detta aldrig har hänt.” säger jag och pekar på hennes vänstra fot som ett bevis.
”Det är tack vare dig jag lever, det är tack vare dig jag är här och nu. Justin anklaga dig inte för något du inte ens är skyldig till.”
”Snälla…” säger hon när hon ser att jag tänker protestera.
Jag nickar och ler mot henne men inuti är jag rena motsatsen.
”Justin jag ser hur ditt leende inte är äkta. Du måste förstå att du räddade mig.”
Jag svarar inte utan bara böjer mig ner över henne och pressar mina läppar mot hennes. Jag är noga med att inte nudda hennes fot. Hennes händer höjs till mitt hår, som hon börjar dra fingrarna igenom. Ett litet stön som inte ska lämna min mun gör det. Jag släpper hennes läppar och fortsätter kyssa hennes kind ner till halsen och vidare till nyckelbenet.
”Jaha, här sitter ni turturduvor och myser ser jag.”
Jag sätter mig i sittande ställning och blänger på Ryan som kommit ut med ett förkläde runt midjan.
”Så… du är mästerkocken nu också?” frågar Lina och jag brister ut i gapskratt.
”Nicki tvingade mig…”
”Eyy, skyll inte på mig. Det var du som ville ”leva in dig i känslan.” ropar hon från köket och jag och Lina börjar skratta som aldrig förr.
”Maten är klar.” mumlar han bara och vänder sig om.
”Så-å-g du h- ans mi-in” frågar Lina mellan skrattattackerna.
Jag nickar hysteriskt och fortsätter skratta.
”Sluta reta mig och kom och ät annars blir det inget kvar för er.” ropar Ryan från köket och jag och Lina slutar genast skratta.
”Kan vi inte äta här i vardagsrummet? Jag orkar inte gå till köket, och dom där skyhöga stolarna vid matsalsbordet är inte lämpliga för mitt tillstånd just nu!” ropar Lina frågandes.
”Allt för dig bestie!” ropar Nicki glatt tillbaka innan skrammel hörs från köket och dom kommer ut med tallrikar, bestick, glas och själva maten och lägger det på bordet framför oss.
Trodde ni detta eller något värre? :P
Vad tycker ni om att Justin anklagar sig själv för det som hände?
Avslöja era tankar och skriv vad ni tycker om kapitlet i en kommentar! Love you! ♥

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 61 - LINA WATCH OUT!

Previously:
Ett litet stön lämnar min mun och jag känner hur hon börjar flina.
”Skaffa ett rum.” utbrister Chaz och jag avbryter kyssen för att blänga mot honom.
”Justin, de vuxna åker nu men se till att ni sköter det.” säger Scooter som kommer fram bakom oss innan jag hunnit slänga fram nån kommentar till Chaz.
Jag lägger min hand runt Linas midja och vänder mig mot Scooter.
”Promise.” säger jag och avfyrar av ett leende.

”PARTY TIME!” skriker Lina och Nicki i mun på varandra när den sista ”vuxna” har lämnat festen. Jubel sprider sig i hela salen och Alfredo reser sig för att gå till de tre vagnarna som står vid DJ båsen med varsin täcke över. Han rycker snabbt bort dom och Vodka flaskor, Red Bull, Gin och massa annat alkohol börjar göra sig synliga. Ännu en jubelvåg går genom folkmassan.
Nu börjar det roliga.

Huvudet dunkade av smärta när jag vaknade. Snabbt la jag handen över ögonen för att få bort det irriterande ljuset.
Jag förbannade mig själv att jag inte drog ner persiennerna  igår. Min blick vände sig mot klockan och det visade halv sex på morgonen. Ett stön lämnade min mun och jag drog täcket över huvudet för att försöka somna om. Sekunden innan jag drömde mig bort så spärrade jag upp ögonen och slängde av mig täcket. Förbannade ljus.
Jag kisade med ögonen och försökte leta efter Lina. Hon låg inte bredvid mig. Hjärtat började dunka fortare och jag var på väg att resa mig upp när dörren försiktigt öppnade och Lina stack in huvudet. När hon såg att jag var vaken letade ett trött leende fram på hennes läppar.
”Jag antar att jag inte är den enda som mår skit.” säger hon med en hes röst som spred ilningar längst min ryggrad.
Jag skakade på huvudet innan jag la mig ner igen.
”Jag blev orolig över vart du var.” mumlar jag och kollar på henne där hon står i min stora T-shirt.
”Jag var nere och tog en smärtstillande mot huvudvärken.” säger hon och börjar gå mot sängen.
”Så du drack också igår?” frågar jag och blinkar med ögat mot henne.
Hon rodnar och kollar ner i golvet.
”Jag kanske fick i mig lite vodka – men du själv var inte heller så nykter.” säger hon samtidigt som hon räcker fram en tablett och ett glas vatten som jag tacksamt tog emot. Den tomma glaset la jag på nattduksborden och sträckte händerna mot Lina i en gest att hon skulle komma till min famn. Lydigt gjorde hon som jag begärde och kröp upp i min famn där jag börjad kyssa henne smått på halsen.
”Justin jag skulle inte ha någonting emot att du gjorde såhär men just nu vill jag sova.” mumlar hon och kysser mig på kinden innan hon lägger sig ner med täcket kring sig. Jag lägger mig bakom henne utan att svara med en arm runt hennes midja och blundar.
-


Huvudet dunkade av smärta när jag vaknade. Snabbt la jag handen över ögonen för att få bort det irriterande ljuset.
Jag förbannade mig själv att jag inte drog ner persiennerna  igår. Min blick vände sig mot klockan och det visade halv sex på morgonen. Ett stön lämnade min mun och jag drog täcket över huvudet för att försöka somna om. Sekunden innan jag drömde mig bort så spärrade jag upp ögonen och slängde av mig täcket. Förbannade ljus.
Jag kisade med ögonen och försökte leta efter Lina. Hon låg inte bredvid mig. Hjärtat började dunka fortare och jag var på väg att resa mig upp när dörren försiktigt öppnade och Lina stack in huvudet. När hon såg att jag var vaken letade ett trött leende fram på hennes läppar.
”Jag antar att jag inte är den enda som mår skit.” säger hon med en hes röst som spred ilningar längst min ryggrad.
Jag skakade på huvudet innan jag la mig ner igen.
”Jag blev orolig över vart du var.” mumlar jag och kollar på henne där hon står i min stora T-shirt.
”Jag var nere och tog en smärtstillande mot huvudvärken.” säger hon och börjar gå mot sängen.
”Så du drack också igår?” frågar jag och blinkar med ögat mot henne.
Hon rodnar och kollar ner i golvet.
”Jag kanske fick i mig lite vodka – men du själv var inte heller så nykter.” säger hon samtidigt som hon räcker fram en tablett och ett glas vatten som jag tacksamt tog emot. Den tomma glaset la jag på nattduksborden och sträckte händerna mot Lina i en gest att hon skulle komma till min famn. Lydigt gjorde hon som jag begärde och kröp upp i min famn där jag börjad kyssa henne smått på halsen.
”Justin jag skulle inte ha någonting emot att du gjorde såhär men just nu vill jag sova.” mumlar hon och kysser mig på kinden innan hon lägger sig ner med täcket kring sig. Jag lägger mig bakom henne utan att svara med en arm runt hennes midja och blundar.
-

Nästa gång jag vaknar är klockan ett på dagen. Solen skiner starkt mig rakt i ansiktet och jag höjer handen för att få bort ljuset på något sätt.


När jag märker att det är hopplöst vänder jag huvudet bakåt och tittar på hur Justin sover med halvöppen mun.
Jag böjer mig fram och kysser hans hals och snart fladdrar hans ögon och han öppnar dom.
”God morgon sötnos.” mumlar han fram med sin sexiga morgonröst.
Eller morgon är det väl inte…
”Vad är klockan?” stönar han fram och sträcker på sig.
”God morgon, eller ska man säga god dag? Klockan är ett.” säger jag och böjer mig fram för att kyssa hans läppar. Han besvarar snabbt kyssen och tittar mystiskt på mig när jag drar mig bakåt.
”Sådär vill jag vakna varje morgon.” säger han och blinkar med ögat.
”Då ska vi se till att du också gör det.” säger jag och kysser honom snabbt en gång till och reser mig för att gå in till duschen.
”Får man joina?” frågar han och jag vänder mig om mot honom.
”Vem har sagt att du behöver fråga.” flinar jag och börjar gå mot badrumsdörren.
Snart känner jag Justins armar runt min midja och vi går in till badrummet.
-

”Är det inte snart dags och avslöja att vi är ihop? Det har gått ett bra tag.” säger Justin när vi håller på att sätta på oss kläder efter duschen.
”Det är en bra ide nog, en massa rykten har ju börjat tagit fart också. Dock är dom flesta sanna.” svarar jag honom och drar på mig en tröja med ett par jeansshorts.
-

”Vad sägs om att gå till stranden?” frågar Justin när vi sitter i köket och äter frukost. Chaz, Ryan, Nicki, jag och självklart Justin.
”Låter som en bra ide, jag vill surfa.” svarar Chaz.
”Det är bra gubben, lite motion skadar aldrig.” mumlar Nicki fram med bebisröst och Chaz sträcker ut fingret mot henne.
”Har lille Chaz blivit en tuffing nu också?” frågar jag och rufsar till hans hår.
Han blänger surt mot mig och alla runt bordet börjar gapskratta förutom han.
-


”Vi sätter oss bakom er.” säger Kenny innan han och Jacob börjar gå ifrån oss.
”Jaha, okej. Visst. Gå ni bara.” mumlar jag fram och försöker låta sårad.
Nicki börjar skratta medans killarna skrockar smått.
Paparazzoerna står och fotar oss från alla möjliga håll och jag blir så irriterad.
Jag lägger ner min handduk på solstolen och dom andra följer mitt exempel. Sen drar jag av mig min tröja och knäpper snabbt upp shortsen och tar av mig dom också. Justins blick spanar in hela mig och jag tar ett djupt andetag innan jag går fram till honom och lägger armarna runt hans nacke. Blixtarna blir allt starkare och när jag väl trycker mina läppar mot Justins är dom helt utan kontroll. Justin ler mot mig när vi avslutat kyssen, innan han vänder sig om och lägger sig på solstolen två hack ifrån mig – Nicki hade insisterat på den närmast mig.
”Damn girl, jag vill också ha en sån bikini.” säger Nicki och spanar in den ljusrosa bikinin med fransöverdel jag har på mig.
”Hey, din bikini är att dö för. Ser du ens hur Ryan glor på dig.” säger jag och slänger en blick på Ryan, som håller halvligger på sin solstol och spanar in Nickis rumpa igenom solglasögonen han har framför ögonen.
”He’s looking at your ass now.” fortsätter jag och drar ner glasögonen framför ögonen innan jag lägger mig ner på mage för att jobba på brännan på ryggen.
Nickis fnittrar smått innan hon också lägger sig på sin solstol, bredvid min.
”Nej guys vad säger ni om att hyra några surfbrädor?” frågar Justin och sätter sig upp efter kanske en kvart.
Jag och Nicki släpper vår konversationen om killarna på stranden och vänder oss mot Justin.
”Go for It.” säger Chaz och skrockar.
Justin vänder sin blick mot mig och höjer på ögonbrynen. Jag nickar och ler mot honom som han besvarar innan han går fram till killen som styr hela surfingen. Vi andra reser oss och går efter honom. Jag skyndar på stegen så jag kommer ikapp Justin och flätar mina fingrar med hans.
Han kollar på mig och ler snabbt innan han vänder sig mot killen.
Damn, han ser ju bra ut.
Solbränd hy, mörkblond hår och blåa ögon – en typical strandkille varje tjej drömmer om.
”Justin och Lina Bieber?”
”Lina Smith.” harklar jag mig och rodnar smått.
”Oj förlåt – tänkte aldrig på vad jag sa.”
Jag nickar och ler mot honom i en gest som betyder det-är-lugnt.
”Kan ni åka?” frågar han sedan och jag fastnar med blicken in i hans blåa ögon..
”Ehm…” börjar jag och kommer tillbaka till verkligheten när jag får en knuff på armen av Nicki.
”Nej. Kan du lära oss?” frågar Nicki tillslut när jag inte verkar få ut någonting.
”Ja visst.” säger han och avfyrar ett leende som avslöjar hans vita raka tänder.
Jag känner hur Justins blick bränner i kinden och jag suckar och, men struntar i det för tillfälle.
”Ni kan ställa er där borta så kommer jag snart med fyra brädor.” säger killen och pekar åt vänster håll. Längre bort från paparazzoerna.
Justin går med snabba steg förbi mig och jag bestämmer mig för att lösa vad det nu är. Jag skyndar mig fram till honom och lägger armarna runt hans hals och söker hans blick, men han vägrar kolla på mig.
”Lite ögongodis skadar inte, men du kommer alltid vara först.” säger jag och kysser honom vilket får hela honom att slappna av och lägga sina armar runt min midja. När jag lutar mig bakåt efter att avslutat kyssen ser jag hur ett leende har spridit sig på hans läppar och han kollar på mig med kärlek i blicken.
”Ställ er på brädorna med böjda knän och puta inte ut med rumpan för mycket.” säger strandkillen  - jag inte fått veta namnet på än - när han kommit ut med två brädor under vardera hand.
Killarna kan redan åka så bara jag och Nicki gör bara som han säger.

-
”Då tror jag det bara är ut och köra hårt.” säger han när vi är ”färdiglärda” enligt honom.
Jag och Nicki ler varsitt leende innan jag går fram till Justin och börjar dra med honom ut. Vi hade varsin bräda under armen.
”Det är ju iskallt.” tjuter jag när den klarblåa vattnet har stigit mig låren.
”Slappna av babe.” mumlar han fram och kysser min kind innan han lägger ner brädan i vattnet och dyker ner och stiger upp en halvsekund efter helt genomblöt.
Jag biter mig i läppen av synen på hans blöta muskler.
”Har du tränat extra också…?” frågar jag och höjer blicken mot hans ansikte där ett stolt leende börjar visa upp sig.
”Bara för dig.” flörtar han och blinkar mot mig.
Jag tar ett löst tag i min underläpp innan jag går fram till honom och kysser honom passionerad.
Paparazzoerna har säkert fått över tusen bilden men dom verkar ändå inte vara nöjda. Blixtarna rullar hejvilt runt oss. Jag suckar när jag slutat kyssa Justin och lägger mig ner på brädan och börjar simma längre ut. Justin följer mitt exempel och snart har han fått tag på en våg som han surfar som en gud på medans jag sitter där och kollar på helt omedveten om vad som är runt mig.
”LINA SE UP!” hör jag Chaz ropa in från land men jag hinner inte reagera förrän den stora saltvågen har sköljt över mig.
Jag får panik och försöker ropa på hjälp men dum som jag är tänker jag inte på att jag kan få vatten i munnen och… drunkna… kvävas…

*Tidinställd*
DAM DAM!
Don't hate me - men det hade blivit för tråkigt kapitel annars. :P
Kommentera mycket - jag älskar era korta som långa meningar, dom betyder allt för mig och får mig att tänka på varför jag just skriver! ♥

Kategori: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 60 - Justin's birthday (Part 2)

Previously:
”Två kan spela spelet, Bieber.” säger jag och vikar på ögonbrynen.

Han biter sig i läppen och det får mig att bli galen av hunger efter honom. Mina trosor och hans kalsonger åker av snabbt och han lyfter mig i famnen och går in under de varma strålarna från duschen. Min rygg trycks snabbt mot väggen och jag ryser till men hinner inte reagera innan Justin tränger in i mig.

Resten av kvällen spenderades framför TV med mys och Justins favoritfilmer. Tårtan hade nog blivit den bästa jag bakat men det måste nog varit för att jag följ recepten till punkt och pricka – vilket inte är vanligt annars. När det var dags för middag beställde vi kinamat – mest för att Justin var för lat för någonting annat.
”Tack.” viskar Justin vid mitt öra när den andra filmens eftertext börjar rulla.

”För vad?” frågar jag förbryllat.
”För att du gjorde den här födelsedagen perfekt. Jag älskar dig.”
”Jag älskar dig också.” viskar jag tillbaka och vänder på huvudet för att ge honom en mjuk och kärleksfylld kyss.


”Jag har saknat dig bestie!” säger jag och omfamnar Nicki i en stor kram där vi står vid baksidan av flygplatsen.
”Det är ingenting mot vad jag har saknat dig!” utbrister hon och kramar hårt tillbaka.
Justin birthday party skulle vara idag och jag hade tjutit av glädje när han berättat att Nicki, Ryan och Chaz skulle komma. På tal om Ryan och Chaz – vart är dom?
”Dom försvann lika fort som vi landat, de skulle hjälpa Justin att planera någonting” säger hon som om hon läst mina tankar.
Jag nickar förstående och börjar gå mot Range Rovern som var parkerad bakom oss med Jacob som förare. Han steg ut snabbt och tog Nickis väska samtidigt som vi satte oss i baksätet. Jacob kom snabbt tillbaka och startade bilen.
”Vart ska ni damer nu då?” frågar han och ler.
”Närmaste shoppingcenter.” svarar jag utan att tveka och besvarar hans leende.
-
”Men vad sägs om den här gröna då?” jag suckar men skakar på huvudet åt Nickis 104:e klänning hon visade mig. Vi hade säkert varit inne på Forever21 i nån timme och jag hade fortfarande inte hittat två klänningar. En till själva festen och en till Justins överraskning.
Hon hade redan valt sin klänning  för Justins fest ikväll och hade den slappt hägnades nerför sin vänstra arm. En gul kort klänning med öppen ring och en större urringning än en vanlig. Kjolen satt lite tajtare medans toppen var lösare.
Jag sökte runt med blicken och suckade ännu en gång.
”Den där orange som hänger där då?” säger Jacob när min blick hopplöst landar på honom.
Jag följer hans blick och spärrar upp ögonen.
”Den är perfekt.” mumlar jag och går fram till den orange långklänningen.
Jag hör hur Jacob skrockar medans Nicki fnittrar till och tjuter av glädje.
Jag drar fingrarna över det silkeslena tyget och inspekterar överdelen. En liten mörkare orange band går åt olika håll på framsidan av överdelen och sammanlänkas på ryggen.
”Jag visste inte att du kunde något om mode.” säger jag och vänder mig mot Jacob.
”Jag fick lära mig det.” säger han och blinkar med ena ögat mot mig.
Jag börjar fnittra innan jag vänder mig mot klänningen framför mig och börjar letar efter min storlek. När jag har gjort det tar jag ner klänningen som jag hänger över min arm innan jag går i jakt på den andra. Några meter bort ser jag en ljusblå kort klänning. Varför såg jag inte den här avdelningen förut? Jag skakar på huvudet innan jag går fram och studerar den blåa klänningen. Överdelen går i kors över ryggen och sammanlänkar sig vid magen.
”Har Miss Smith hittat allt hon vill nu?” frågar David när jag kommer tillbaka med två klänningar i famnen.
Jag börjar snabbt skratta åt hans sätt att tala, samtidigt som jag nickar.
”Då går vi till kassan.” säger han och sträcker ut handen mot mina klänningar. Jag ger honom dom och kollar bak och ser hur Nicki står och inspekterar ett par beige klackar. Jag höjer ögonbrynen och går fram till henne.
”Vill du ha dom?” frågar jag och hon vänder sig snabbt mot mig.
”Svaret är ja men jag kan inte.”
”Jag kommer då inte ha råd med allt annat jag vill köpa.” säger hon åt min förbryllade ansikte.
”Vem har sagt att du ska betala?” frågar jag och vickar på ögonbrynen.
”Lina sluta, jag vill inte att du betalar mina grejer.”
”Men jag vill.” säger jag simpelt och tar tag i ett par 38:or och drar klänningen ur hennes famn och går fram till Jacob och kassörskan.
Jag hör hur hon motargumenterar bakom mig när jag tar fram kreditkorten men jag låtsats som om jag inte hör henne.
”Varsågod.” säger jag och ger henne  kassen med klänningen och skorna.
Hon suckar innan hon säger ett tack.
”Sluta sura nu. Pengar finns det inga problem om och det där var det minsta jag kunde göra.”
Hon nickar innan hon kramar om mig.
-

”Vart är Lina?” skriker jag och försöker överrösta den höga musiken som dunkar ut.
”Hon kommer snart.” skriker Alfredo tillbaka och halsar ölen han har i handen.
Någon kommer må skit imorgon.
Fast jag ska inte säga så, själv dricker jag ju också. Man fyller arton en gång i livet bara.
Vi satt längst in i ett hörn och diggade i takt med As your friend med Chris Brown.
”Han har gjort ett bra jobb med musiken.” skriker Ryan och jag ser hur han nickar mot DJ:n.
Jag besvarar det hela med ett leende.  Jag tar en klunk av ölen i min hand innan jag förflyttar blicken över folkmassan som täcker golvet.
Helt plötsligt stängs musiken av och jag rynkar förvirrat pannan. Mummel hörs från folkmassan på dansgolvet.
DJ:n böjer sig ner och tar upp något liknande en mikrofon.
”Bieber! Din överraskning är här nu!” utbrister han och alla klappar högt med händerna och hojtar.Linas figur kommer snart fram ur rökmolnen som bildats på scenen och jag spärrar upp ögonen.

It all comes down to this
I miss your morning kiss
I won’t lie
I’m feelin' it
You don’t know
I’m missing it
I’m so dumb I must admit
It’s too much to hold it in
I can’t say no more than this

Folk börjar ta fram mobiler och rör dom sida till sida i luften. Man skulle nästan tro att man var på en konsert. Iför sig var det som en konsert. Nästan.
Refrängen fyller mina ögon och jag gungar sakta sida till sida.
Ännu en gestalt stiger snart upp på scenen och skrik börjar höras från vissa hörn. Chris Brown.

Lets meet at out favourite spot
You know the one, right around the block
From a nice place, you love to shop
Can you get away?
Care to sit down, lets talk it out
One on one, without a crowd
I wanna hold your hand


”Justin du ska upp på scen.” skriker Scooter som kommer fram helt från ingenstans.
Jag rycker till, men nickar och börjar resa mig.
Ljuset landar på mig och jag ser hur Lina spricker upp i ett leende. Det smittar av sig och vi har ögonkontakt med varandra hela vägen tills jag går upp för den lilla trappan vid scenen och hon tar tag i min hand.
Snart kommer hennes expertområde – rappningen.

It aint your spit game, it’s your **** game
That got me walking ’round ready to wear your big chain
I only argue wit’ ‘em when the Lakers on
Other than that I’m getting my Marc Jacob’s on
When my ***** game so cold that he always seem to come back
-
”Vårda ditt språk nästa gång unga dam.” säger jag och trycker mina läppar mot Linas när hon kommer fram till oss tillfixad och en med en blå klänning.
”Skyll inte på mig. Dan skrev den delen av låten.” mumlar hon tillbaka när våra läppar har släppt varandras.
”Men jag kan inte ljuga – jag gillar att du är bad.”
Hon fnittrar till och vänder ryggen mot mig samtidigt som hon hälsar på Ryan och companiet. Hon böjde sig framåt och började viska något i Nickis öra – som satt i Ryans knä – och jag fick perfekt syn på hennes rumpa.
Jag bet mig i läppen och slog till henne.
”Och du sa att jag var bad, Bieber.” säger hon och vänder sig mot mig med ett flin.
”Säg mig något jag inte vet.” säger jag och trycker läpparna mot hennes i en het hångelstund. Hon slingrar armarna runt min hals och mina händer landar på hennes rumpa, som jag klämmer på. Hon sträcker på sig så hon når mina läppar bättre.
Ett litet stön lämnar min mun och jag känner hur hon börjar flina.
”Skaffa ett rum.” utbrister Chaz och jag avbryter kyssen för att blänga mot honom.
”Justin, de vuxna åker nu men se till att ni sköter det.” säger Scooter som kommer fram bakom oss innan jag hunnit slänga fram nån kommentar till Chaz.
Jag lägger min hand runt Linas midja och vänder mig mot Scooter.
”Promise.” säger jag och avfyrar av ett leende.

”PARTY TIME!” skriker Lina och Nicki i mun på varandra när den sista ”vuxna” har lämnat festen. Jubel sprider sig i hela salen och Alfredo reser sig för att gå till de tre vagnarna som står vid DJ båsen med varsin täcke över. Han rycker snabbt bort dom och Vodka flaskor, Red Bull, Gin och massa annat alkohol börjar göra sig synliga. Ännu en jubelvåg går genom folkmassan.
Nu börjar det roliga.


Fick slut på fantasi där på slutet :3 - så därför blev kapitlet lite kortare än de andra.
Men vad tycker ni om kapitlet?
Kommentera - Minst 12 ♥


Kategori: Länkbyten

Länkbyte med MyBieberLoveStorys

  

Mammas ansikte såg så fridfullt ut där hon låg helt ovetande om allt som snart skulle ske, egentligen skulle inget hända med henne, inte egentligen. Men om jag kände min mor rätt skulle hon skadas lika mycket av det här som jag. Jag önskade bara att hon inte skulle hata mig föralltid. Jag hade lämnat en liten lapp under hennes kudde, där stod det hur mycket jag älskade henne. Hur mycket hon betydde, allt jag någonsin velat skriva henne stod på ett litet kort. Det var egentligen för liten plats, men jag ville inte skriva en roman till henne. Hon förstod hur mycket jag älskade henne, även fast det stod på en för liten yta. Jag höjde handen för att smeka hennes kind och kysste den sedan, mjukt, för att hon inte skulle vakna. Jag reste mig upp och drog ett djupt andetag. Jag kunde känna tårarna trycka i ögonen.

 Jag gick runt sängen och studerade min fars ansikte. Jeremy. Jag hoppades på att han inte skulle ta det lika hårt som mamma. Att hon skulle så upp för henne och hjälpa henne, stötta henne helt enkelt. Ett papper låg under hans kudde, den skrev allt han skulle göra, stötta henne, stå upp för henne, finnas där, hjälpa henne att glömma mig. Hjälpa henne med allt, lägga sin sorg åt sidan, inte gråta när ingen såg på. Och förlåta mig. Han var tvungen att förlåta mig. De fick hata mig, alla fick hata mig. Om de ville använda den metoden för att komma över mig, gav jag de tillståndet att hata mig. Så mycket de ville. Jag lutade mig ner och placerade en lätt kyss på pappas panna.

 ”Jag älskar er. Förlåt.”


Där var en liten del ut Ebbas fantastiska novell. Vi har redan gjort ett länkbyte med nu gör vi ett till! :P
Klicka här eller på bilden för att komma till hennes blogg - och om ni inte gör det, så missar ni en väldigt speciell novell. ♥