KATEGORI: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 63 - Forgive me.

Previously:
”Eyy, skyll inte på mig. Det var du som ville ”leva in dig i känslan.” ropar hon från köket och jag och Lina börjar skratta som aldrig förr. 
”Maten är klar.” mumlar han bara och vänder sig om.
”Så-å-g du h- ans mi-in” frågar Lina mellan skrattattackerna.
Jag nickar hysteriskt och fortsätter skratta.
”Sluta reta mig och kom och ät annars blir det inget kvar för er.” ropar Ryan från köket och jag och Lina slutar genast skratta.
”Kan vi inte äta här i vardagsrummet? Jag orkar inte gå till köket, och dom där skyhöga stolarna vid matsalsbordet är inte lämpliga för mitt tillstånd just nu!” ropar Lina frågandes.
”Allt för dig bestie!” ropar Nicki glatt tillbaka innan skrammel hörs från köket och dom kommer ut med tallrikar, bestick, glas och själva maten och lägger det på bordet framför oss.
 

”Kan vi inte gå till stranden och bara sola eller nått? Jag är trött på inomhuslivet.” gnäller jag när vi sitter vid vardagsrummet.
Killarnas ansikten var intryckta in i den stora plasmatv:n medans de förgäves försöker ta bollen från varandras lag.
”Nicki?” tjuter jag och slår ut med händerna när jag inte får ett svar från någon av dom.
”Aa, visst. Gör så.”
Hon har inte ens lyssnat på vad jag sagt.
Hela morgonen och förmiddagen hade spenderats osociala. Det vill säga, Tv-spel för killarnas del och Nicki också medans jag hade surfat runt på nätet. Skvallersidorna var fulla med incidenten vid stranden igår och tillslut hade jag klickat in mig på Twitter och skrivit att jag mår bra men min fot är skadad och Justin är hjälten som räddade mig.
Det sistnämnda var för att flera trodde det var killen som vi hyrde surfbrädorna från var ”hjälten”.
Jag suckar innan jag reser mig med kryckorna i varsin hand och börjar med och utan balans hoppa fram till trapporna som kommer ta mig till mitt och Justin sovrum.
”Lina vart ska du?”
”Jag glömde en sak fortsätt kolla på när killarna spelar.” säger jag och ler fejkat mot Nicki innan jag med problem försöker ta mig upp för dom tolv trappstegen. Ja jag har räknat.
Jag pustar ut när jag har nått målet. Sovrummet i mitt fall.
Snabbt öppnar jag dörren och stiger in innan jag studerar allt runt om mig och funderar på vad jag kan hitta på. Min blick fastnar på nattduksbordet där min och Justins mobiler ligger, och komiskt nog lyser bådas skärmar, vilket betyder antingen sms eller samtal.
Jag rör mig dit så sätter mig med en duns på sängen innan jag böjer mig ner över båda mobilerna. Jag har fått ett sms från okänd medans Justin har fått en samtal från Selena. Vänta här, vad vill fucking Selena nu då? Oh varför är det ett fucking hjärta efter hennes namn!?
Jag biter mig i läppen och funderar på om jag ska svara eller inte. Jag menar, han är min pojkvän och han gömmer väl ingenting. Tillslut tar både min nyfikenhet och ilska över och jag drar tummen över grön lur innan jag trycker mobilen mot örat.
”Hej Justin!” säger Selena direkt och fnittrar.
”Pfft… vad vill du?” frågar jag och struntar helt i att hon tror det är Justin.
”Vad gör du med Justins mobil?” tjuter hon förtvivlad och jag rynkar på pannan.
”Han är min pojkvän, jag gör vad jag vill med hans mobil. Men om du undrar nu så mycket så pratar jag med en bitch genom hans telefon, vill du veta vad hon heter?” säger jag med betoning på pojkvän.
”Om han är din pojkvän… varför skulle han skrika mitt namn igår när vi hade sex?”
Jag börjar gapskratta.
”Tyvärr är jag ledsen att förstöra dina värdelösa repliker, men Justin var med mig igår hela kvällen och vad jag vet och är helt säker på är att han inte hade sex igår, och om han skulle ha det så skulle det vara med mig. Så håll käften nu och radera Justins nummer från din mobil och ring inte hit något mer.” säger jag snabbt och hör hon grymtar till innan hon slänger på luren – vilket får mig att börja skratta igen – dock inte lika glatt som förut då funderingarna över varför hon heter som hon gör på hans mobil.
Snabbt plingar min mobil och jag lägger tillbaka Justins mobil där den var förut och börjar läsa sms:et som har skickats från okänd nummer till mig.

”Lina lever du?”

Jag rynkar på pannan innan jag går in på konversationen och börjar läsa dom andra sms:en.

Hej sötnos. (Ta det som en vänlig gest.) Men i alla fall, så har jag bytt mobilnummer för en massa personer jag inte har kontakt med längre hade mitt gamla nummer och jag ville starta om på nytt. Jag antar att det står okänd på din mobil just nu men var lugn, det är David. ”

Jag började skratta smått åt hans sms innan jag ringde numret sms:en var ifrån och väntade på att han skulle svara.

”David.” svarade han efter fem signaler.
”Hej du. Förlåt att jag svarade så sent men hade inte mobilen i närheten av mig hela morgonen och förmiddagen.”
Jag hör hur han skrockar i andra änden.
”Det är lugnt, hur går det med foten?”
”Det har väl varit bättre men jag överlever.” säger jag och ler.
”Skönt att höra, har du lust att träffas? Kanske på stranden?”
”Självklart, tänkte gå dit men hade ingen sällskap.”
”Men nu har du. Ska jag hämta dig om 10?”
”Aa, vi syns sen.”

Han sa ett snabbt hejdå innan vi la på och jag reste mig upp med kryckorna under varsin arm och försökte skynda mig till den lilla byrån vi har i sovrumet där jag bevarar min strandväska och bikinisar.
Drömfångarens lilla klocka klingade till vid den öppna fönstret, av den svala brisen som drog in över rummet.

Mobilen plingade till när jag satt i vardagsrummet igen, och kollade uttråkad på killarna och Nicki som fortfarande spelade Fifa.

”Jag är utanför! //D”

Ett leende spred sig på mina läppar och jag reste mig upp och började hoppa fram till ytterdörren.
”Vart ska du?”
När jag behöver sällskap bryr sig ingen men nu när jag har det måste alla bry sig. Jag vänder mig om och möter alla fyras blick innan jag fäster blicken mot Justin, som ställt frågan.
”Till stranden med David.” säger jag uttryckslös och vänder mig om igen.
”Du kunde ha frågat oss.” säger Justin, och man hör att han är sårad.
”Tyvärr så var ju Fifa intressantare än din flickvän.” säger jag och vänder mig om.
Vet ni hur ansträngande det är att snurra runt fram och tillbaka med ett par kryckor?
”Men jag kan följa med nu.” säger han och börjar resa på sig
”Nej nej, sitt kvar där du. Juste Selena ringde. Hon ville tacka dig för sexet igår.” säger jag argt och struntar helt i att Selena ljög, men jag ville ha något jag kunde slänga in i hans ansikte, på grund av hjärtat efter hennes namn på hans mobil och ignoreringen tidigare.
Ryan, Chaz och Nicki ser helt chockade ut medans Justin ser bara arg och irriterad ut.
”Är det vad du tror? Att jag hade sex med henne när jag i själva verket var här och hjälpte dig?” säger han och reser sig upp.
”Det är precis vad jag tror, du kanske ska välja henne framför mig igen? Jag menar hjärtat efter hennes namn på din mobil är väl tillräckligt med bevis.” säger jag ilsket och vänder mig om. Det var i alla fall sant.
Två hopp hinner jag ta innan jag känner ett grepp om min överarm.
”Släpper du inte kommer jag ramla och få värre skador än vad jag redan har.” muttrar jag sammanbitet fram och sneglar över axeln på Justin. Han grepp lossnar direkt och jag skyndar mig till dörren där jag med en viss svårighet öppnar den och böjer mig ner för att hänga väskan över axeln. Dörren smäller jag extra hårt bakom mig för att visa min ilska.
”Vem ringde dig?” frågar jag förbryllat när jag möter Jacob utanför.
”David.”
Jag nickar och ler innan Jacob börjar knuffa bort de få paparazzin som var utanför huset.
”Hej.” säger jag glatt när jag satt i framsätet och omfamnade David i en vänskaplig kram. Även om jag var sur på Justin betyder inte det att jag kommer vara otrogen.
Han sa ett lika glatt hej tillbaka och besvarade min kram innan han började köra mot stranden med Jacobs bil bakom oss.
Ur ögonvrån såg jag hur Justin stod vid köksfönstret och tittade med sammanbitna käkar på bilen jag befann mig i.
-

”Så han blev bara sur?” frågar David när vi sitter på solstolarna med varsin glass i handen. Jacob satt bredvid oss, men la sig inte in i våran konversation.
”Han blev inte sur utan anledning utan när jag sa att jag skulle till stranden med dig.”
”Vänta här nu… jag hänger inte med.”
Jag skrattar smått innan jag börjar berätta allt som hänt. Ignoreringen, Selena, och hur Justin reagerade…
”Jaha…” säger David när jag berättat klart och kliar sig i håret.
Jag nickar innan jag fortsätter äta på min glass.
”Ni kommer lösa det ikväll, jag lovar…” säger han tillslut och ett litet leende sprider sig på mina läppar.
-

Klockan var runt nio när jag satte nyckel i nyckelhålet på ytterdörren, proppmätt efter den roliga middagen som hade bestått av pizza. Vi hade skrattar så mycket att mina magmuskler nu var helt ömma. Paparazzin hade för en gångs skull gett oss privatitet och jag hade för första gången på ganska länge känt mig som en normal tonåring.
Jag vände mig om och vinkade en sista gång till David och Jacob innan dom båda svarta bilarna försvann längst med den mörka gatan.
Nicki var den första som mötte mig när jag kom in i huset.
”Förlåt för att jag ignorerade dig. Jag kommer gottgöra dig, jag lovar. Snälla förlåt!” bönfaller hon nästan och är på väg att slänga sig om min hals när jag stoppar henne genom att backa.
Hon kollar sårat och förbryllat på mig och jag ler lite mot henne.
”Jag vill inte ramla, och jag förlåter dig.” säger jag och hon kommer fram och kramar mig försiktet efter att ha nickat förståendet.
Ryan och Chaz kommer snart fram bakom Nicki, och båda drar in mig i varsin kam. Jag börjar febrilt leta efter Justin när vårat lilla kramkalas är avslutad.
”Han är uppe på sovrummet.” säger Ryan som om han läst mina tankar.
Jag nickar och börjar gå steg för steg upp för trapporna. Detta börjar ju på att bli enkelt.
Försiktigt öppnar jag dörren och går in. Justin ligger i sängen och kollar upp mot taket och jag lägger undan väskan innan jag går till sängen och sätter mig.
Han tittar fortfarande upp på taket med händerna sammanflätade över bröstkorgen.
Kryckorna lägger jag på golvet bredvid mig innan jag sträcker min hand mot Justins ansikte och smeker de sakta med fingertopparna.
Han drar ett djupt andetag innan han stänger ögonen och öppnar dom snart igen. Han blick letar sig till mitt ansikte och han uttalar dom orden jag inte trodde jag skulle få höra idag.
”Förlåt för att jag reagerade som jag gjorde.” mumlar han tyst fram och greppar tag om min hand som han för till munnen och pussar på.
Alla lysen i rummet var släckta vilket gav en helt ny känsla. Luften runt om oss var laddad.
”Jag förlåter dig och förlåt mig också.” mumlar jag fram.
”Du gjorde och sa inget fel.”
”Jag anklagade dig för något som jag med säkerhet visste inte var sant.” säger jag och lägger överkroppen på hans bröstkorg. Hans fria hand börjar smeka mitt hår och ett lugn sprider sig inom mig.
”Vi glömmer allt det dåliga som hänt och fokuserar på nuet och framtiden.” säger han efter en stunds behaglig tystnad och jag nickar sakta.
”Jag älskar dig.”
”Jag älskar dig med.” säger han och kysser mjukt min panna.


Lite småtjafs men de löste det! ♥
Kapitlarna börjar också på att bli längre och bättre, eller vad tycker ni? :)
Börjar fundera på att avrunda denna novell och föra den mot sitt slut. Mina idéer börjar torka ut. But don't worry - jag har flera noveller på lager! :)
Kommentera lovies! ♥


Comments
POSTAT AV: Tilde

SJUUUKT brA <333

POSTAT: 2013-06-11 / KLOCKAN: 18:03:30 / URL: http://fames.se/justinbiebers



POSTAT AV: Josefin

Det är bra :) men tycker att det är lite jobbigt att du bara gör drama efter att Justin då har varit otrogen eller något liknande :/

Svar: Ajdå, ska fixa lite romantik och skoj! :)♥
Celeb Novell

POSTAT: 2013-06-11 / KLOCKAN: 18:34:11 /



POSTAT AV: Emelie

Jätte bra! :)
Mer :)

POSTAT: 2013-06-11 / KLOCKAN: 19:03:53 /



POSTAT AV: Amina Bieber!

Har skickat ett mail angående länkbytet :)<3

POSTAT: 2013-06-11 / KLOCKAN: 19:08:50 / URL: http://jbieberfictions.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Jättebra!

POSTAT: 2013-06-11 / KLOCKAN: 20:17:16 /



POSTAT AV: Ida

Omg vad bra!

POSTAT: 2013-06-11 / KLOCKAN: 21:31:00 /



POSTAT AV: Amina bieber!

Länkat och klart! Tack så hemskt mycket är såå tacksam <3
Kraaam<3

POSTAT: 2013-06-11 / KLOCKAN: 23:03:49 / URL: http://jbieberfictions.blogg.se



POSTAT AV: Amina bieber!

Länkat och klart! Tack så hemskt mycket är såå tacksam <3
Kraaam<3

POSTAT: 2013-06-11 / KLOCKAN: 23:03:56 / URL: http://jbieberfictions.blogg.se



POSTAT AV: Sandra

Jo, du kan börja avsluta novellen som mera är en bok nu!;) Den är jättebra men den är över 60 kapitel...:D

POSTAT: 2013-06-12 / KLOCKAN: 06:35:12 / URL: http://www.novella.blogg.se



POSTAT AV: biebersfru

skitbra meeeeeeeer

POSTAT: 2013-06-12 / KLOCKAN: 12:23:13 / URL: http://justinnovell.devote.se



POSTAT AV: vickan

önskar mig ett förhållande som de , så sötta ^^ , jätte bra :)

POSTAT: 2013-06-19 / KLOCKAN: 22:47:08 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback