KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 3 - I wouldn't laugh if I were you.

Previoulsy:
”Cigaretter…” säger hon snabbt. För snabbt. ”Du kunde bara komma fram och prata, du behöver inte fejka en hel historia.” mumlar Kevin som troligen kan hela hennes livshistoria genom hennes tankar. ”Okej då, Vad heter du?” frågar hon och ler. ”Too late.” säger Kevin och viftar med handen mot brunetten, och jag spricker upp i gapskratt. Tjejen ger mig en bitchblick innan hon vänder sig om och tillbaka till sina tre valpar som stod och väntade på henne. Jag ger Kevin en high five, och vi börjar resa oss för att komma in till skolbyggnaden.
”Oh my god. Det var nog första gången Cassandra blev nobbad…” och liknande hörde lite från överallt runt om oss när vi började gå upp för trapporna till ingången. Brunetten hade tydligen ett namn. Direkt vi kom in i byggnaden, möttes vi av svarta skåp som stod längst väggaran. Några bord med stolar kring fanns här och där också, men det var en speciell bord som fångade min blick. Bordet där fem killar satt. Five.

Scarletts perspektiv:

”Klockan två Vegas.” mumlar jag tyst fram så att bara Kevin och Lucas hör. 
”Kan du inte fråga vart rektors kontor är? Så går vi direkt på bara och sparar tid.” mumlar Lucas lika tyst tillbaka och jag ger båda stanna-här-blicken. Dom nickar och jag andades ut och in en gång, innan jag styr stegen mot Biebers bord men stannar när jag är ungefär fem meter ifrån, av att fröken Cassandra stiger fram till dom och trycker brösten upp i Justins ansikte. Han flyttar snabbt sina händer till hennes rumpa medans jag äcklat kollar på. Ännu en gång tar jag en djup andetag innan jag går fram till Damon, istället för Justin som hade tungan nere i halsen på slampan. 
”Hej.”  sa jag helt avslappnad och vände alla blickarna mot mig – även slampans och Biebers. En vissling hördes från Matt som satt bredvid Damon och jag ger honom ett leende.
”Och vad vill en sexig chick som dig?” frågar Damon och biter sig i läppen. 
”Veta vart rektors kontor är.” säger jag rakt på och vänder blicken tillbaka mot honom. Jag känner hur de andra killarnas blickar bränner  på mig. ”Badass, inte ens ett snälla.” mumlar han och jag rycker oskyldigt på axlarna. ”Korridoren längst bort, dörren till vänster.” mumlar han vidare, och blinkar mot mig och nickar bakom mig. ”Har inte du redan typ… två pojkvänner?” frågade tinnitusstämman när jag är på väg att vända mig om. Jag hade lust att brista ut i skratt. ”Om mina bröder räknas som pojkvän så visst, vad du än säger sötnos.” säger jag och blinkar mot henne. Killarna oo-ar och jag avfyrar av ett leende mot henne. Hon tjuter till och småspringer till sina hundvalpar, ännu en gång av att inte hänga med i mina repliker.
 ”*host* slut *host*” hostar jag fram och killarna skrattar ännu en gång. 
”Kul att jag roar er, men jag har en tid att passa.” säger jag och är precis på väg att vända mig om ännu en gång, när Justin sträcker fram handen. ”Bieber.”

"Bieber."

Jag börjar skaka hans hand. ”Har möjligtvis denna Bieber ett förnamn?” frågar jag och spelar oförståendet. Jag vet detaljer in och ut om alla dessa fem - och hans namn är inget undantag - men jag spelar med för säkerhetsskull. 
”Du kommer nog få reda på det förr eller senare.” säger han och jag nickar. ”Själv då?” frågar han och ger mig ett litet leende. ” Du kommer nog få reda på det förr eller senare.” imiterar jag honom och vänder ryggen åt innan han hinner säga något mer. ”Hon dissade dig nyss, Bieber.” skrattar någon av killarna fram och jag har mina aningar på Damon.
Min blick börjar snabbt leta efter Kevin och Lucas och jag ser dom ståendes vid en brun vägg, båda med rynkade pannor. ”Gjorde jag något fel?” mumlar jag oförståndet när jag väl är framme hos dom.
”Det är något skumt med dom. Deras tankar är helt bortblåsta från mig.” säger Kevin och jag höjer förvånat på ögonbrynen. Ingen vanlig människa kan stå emot en fighters kraft.
”Tror ni… det har något… att göra med fightern? Hennes…kraft?” frågar jag osäkert.
”Det skulle inte förvåna mig.” 
”Kom igen nu guys, vi måste till rektorn.” fortsätter jag när jag ser hur eleverna en efter börjar försvinna mot respektive klassrum. Dom nickar och börjar följa efter mig i den riktningen Damon sa. Snart möts vi av en dörr där det står ”Principal” med stora silvriga bokstäver. Jag knackar löst på och en kvinna i kanske trettioårsåldern öppnar dörren. ”Syskonen Johansson?” frågar hon och vi nickar. ”Välkommen in.”

Vi var alla tre i jakt på våra skåp, dock på olika platser i skolan. Kevin skulle börja i årskursen över mig medans Lucas skulle börja årskursen under mig.1102…1103…1004…och 1105. Finally.
Jag öppnade skåpet snabbt med nyckeln jag fått och la in högen med böcker jag även fått på köpet, och kollade på schemat. SO i klassrum 214, och jag var tio minuter försenad. Great!
Jag tittar mig snabbt runt och noterar att ingen är i korridoren innan jag tar nytta av min övernaturliga kraft och är på mindre än en sekund framme vid klassrumsdörren. Jag drar en hand genom mitt smårufsiga hår innan jag knackar på och hör ett ”kom in.”
Blickarna från eleverna dras snabbt mot mig när jag öppnar dörren och alla sitter tysta på sina platser för att studera den nya tjejen som börjar i klassen. ”Scarlett. Välkommen.” säger en kvinna och reser sig upp från stolen hon tidigare suttit på. Jag nickar bara och kollar över hennes axel på katedern för att se vad denna lärarinna har för namn. ”Mariah Hamilton.” 
”Klassen hör upp.” ropar hon onödigt ut – deras uppmärksamhet låg redan till 100% på mig. ”Detta är Scarlett Johansson och hon kommer härmed börja i denna klass. Ta hand om henne väl.” Pfft… vad är jag…tre år? För första gången drar jag ut blicken mot eleverna och möter Justin och Matts blickar. Båda två med leenden på läpparna och jag höjer på ena ögonbrynet.
Eleverna satt tre och tre vid varje rund bord klassrummet ägde medans Justin och Matt satt två. Alla andra platser var upptagna så jag antar att jag skulle…- ”Scarlett du kan sätta dig med Mr. Carter och Mr. Bieber” Precis vad jag tänkte. Jag nickar löst mot henne och går fram till deras bord, men innan jag hunnit sätta mig, sätter sig Matt längst ut vilket gör att mittenplatsen blir ledig istället för den vänstra. ”Vad är du? Två?” mumlar jag fram och sätter mig på platsen mellan dom och med en suck. ”Jag är vad du vill.” viskar han och Justin brister ut i ett gapskratt, vilket drar till sig dubbelt så många blickar som vi redan hade på oss.
 ”Well, that’s nice.” viskar jag och himlar med ögonen. Elevernas blickar forsätter bränner på oss och jag ger alla en frågandes blick som gör att de vänder snabbt blickarna framåt igen. ”Scarlett, huh?” frågar Justin från min andra sida och jag suckar och släpper texten om romarriket från den uppslagna boken framför mig. ”Ja, Justin.” säger jag och vänder tillbaka blicken. ”Så du fick reda på mitt namn tillslut?” mumlar han och jag ser hans breda flin ur ögonvrån. ” Don’t believe everything a girl says. It could be a lie.” viskar jag tillbaka och ser hur han rynkar på pannan men kommenterar inte saken.

”Fortfarande ingenting?” frågar jag Kevin på lunchrasten.
”Deras tankar är som bortblåsta Scar, det har aldrig hänt förut.” säger han förbryllat och slänger gaffeln han höll i handen ner i den geggiga röran som låg på våra tallrikar och kallade sig lunch.
”Ta det lugnt, Kev. Vi hittar på någonting.” säger Lucas och boxar till honom löst på axeln. Fightern var starkare än vi trodde och detta skulle bli svårare än förväntad. Hur ska vi förklara detta för Rick utan att han blir förbannad. Vi hade inte räknat in detta i våran plan. Plötsligt bildas en ilska inuti mig helt utan anledning och jag hade bara lust att slå sönder allt och alla runt mig.
”Five klockan sex tillsammans med Cassandra och company.” säger Kevin och jag nickar bara löst. ”Jag går ut och tar frisk luft.” säger jag spänd och lyfter brickan med lunchen och går och slänger det innan jag går ut. Jag känner deras frågande blickar på min rygg, men struntar helt i det.
Snabbt tar upp cigarettpaketet och tändaren innan jag sätter mig vid samma bänk som förut. Mina tankar och nerver lugnar ner sig efter första blosset och jag pustar ut. Men mitt dåliga humör var fortfarande kvar.
”Så du är verkligen bad?” frågar en hes stämma och jag höjer blicken från grässtråna och möter Justin. ”Jag är inte på humör.” säger jag, men han bara skrattar. 
”Jag skulle inte skratta om jag var du.” säger jag irriterat. ”Jag skulle inte prata sådär mot mig om jag var du.” säger han och alla spår av humör är bortblåst från hans ansikte. ”Varför inte?” kaxar jag tillbaka även om jag vet svaret. ”Då kan du balansera på liv och död.”
”Jag riskerar det.” säger jag och reser mig upp för att gå förbi honom men han tar ett hårt grepp om min handled. ”Ingen pratar sådär mot mig."
Ilskan inom mig börjar bubbla i min kropp. Inte här, inte nu, inte framför honom.
Några minuter till och jag kommer vara ett levande ljus. ”Du kommer ångra att du ens la ett finger på mig.” säger jag och drar mig ur hans grepp innan jag börjar springa till bilen. Snabbt klättrar jag till baksätet och ser hur glöden hade tagit plats på min hud. Jag tar några djupa andetag och försöker lugna ner mig. Hur kan en liten mening skapa en sån stor kaos? Min mobil piper till och jag drar upp den och ser ett sms från Lucas. ”Vi börjar snart. Vart är du?” 
En sista lektion och jag får försvinna härifrån, i alla fall tills imorgon. Jag studerar mig själv noga flera gånger innan jag tar ett djupt andetag och klättrar till framsätet och går ut. Snabbt går jag tillbaka till skolbyggnaden med blicken nere i marken. ”Scar?” ropar någon bakom mig och jag vänder mig om och ser hur Kevin och Lucas små joggar mot mig. ”Vart var du?” frågar Kevin genast och jag suckar.
”Vegas gjorde mig förbannad så jag var tvungen att gömma mig.” säger jag och himlar med ögonen. Dom nickar förstående innan Lucas viskar något som får mig att tänka om. ”Du måste bli vän med honom igen om vi ska lyckas fånga fightern. Kevins kraft är redan borta och jag tvivlar på att någon av dom andra krafterna vi har fungerar. Du är vår enda chans.”


Inte ens en dag har gått och de har redan tjafsat. :O 
Kevin kan inte läsa deras tankar? VAD HÄNDER?
Sluta aldrig med era fantastiska kommentarer! I love you♥
-

Gör även ett snabbt länkbyte:

 
Lucy Gonzalez är 17 år och kommer från Kalifornien, hon bor i den högljudda staden Los Angeles. Hon och hennes familj var lyckligt lottade tills bara för någon månad sedan då hennes föräldrar omkom i en brand. Lucy och hennes storebror Mike klarar sig och de blir tvungen att flytta från Los Angeles till den lilla staden Stratford i Kanada. Där kommer de att bo med några av Mikes kompisar, men inte vilka som helst utan ett kriminellt gäng. Där möter Lucy en mystisk kille som hon fattar intresse för. Killen som är ledare i gänget, killen som tycker att tjejer är slöseri på tid. Vad kommer han att tycka om att Lucy ska bo under samma tak som honom själv. Och vad kommer Lucy att tycka om att bo hos honom och hans gäng? Läs novellen och ta reda på det.
Har själv börjat läsa första kapitlet idag och det verkar som en grym novell! Checka in den här eller klicka på bilden. :)

Comments
POSTAT AV: anna

snääääääälllla ett till kapitell ? :)

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 13:34:06 /



POSTAT AV: anonym

så bra O.o

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 13:34:29 /



POSTAT AV: Anonym

Jag vet inte hur jag ska säga detta, men ja kan ha läst igenom det minst 5 gånger och det fortfarande lika bra! ♥

Svar: Aww, vad glad jag blir! ♥♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 13:41:44 /



POSTAT AV: Anonym

Mer:)

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 13:42:46 /



POSTAT AV: Emelie

As bra! :)
Mer !

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 14:53:46 /



POSTAT AV: alva

så bra :)

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 15:58:19 /



POSTAT AV: Maria :*

JÄTTE BRA!! Meeeeeer

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 16:08:11 /



POSTAT AV: Anonym

sjukt bra <3, novellen blir bättre o bättre för varje kapitel som går <3

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 17:43:19 / URL: http://biebzstoory.blogg.se/2013/june/



POSTAT AV: Ida

Mermermer!! Nununu!!

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 18:33:36 / URL: http://Imanangel.devote.se



POSTAT AV: Ebba

MER OMG! SÅ SPÄNNANDE, REDAN

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 20:44:24 / URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se



POSTAT AV: Biebertimez

OMG JÄTTE BRA SNÄLLA MEEER!!!!❤❤❤

POSTAT: 2013-06-30 / KLOCKAN: 21:48:07 / URL: http://biebertimez.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

ASKJKSPANDASKL SÅ FUCKING JÄVLA BRA ASIDOFQ

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 00:45:47 /



POSTAT AV: Fanny

Guuud så bra :)

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 10:42:51 /



POSTAT AV: Anonym

Me!!
Super bra kapitel:)
Längtar skit mycket till nästa<3

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 14:44:23 /



POSTAT AV: .

AAAAAAAs bra !!

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 15:09:55 /



POSTAT AV: LMSSY

As bra!!

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 15:21:14 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Esanna

Awsome!!

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 15:26:21 /



POSTAT AV: Mig

You are Awesomeeeeee. Bäst :)

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 15:38:56 /



POSTAT AV: jennifer

jag älskar verkligen dina noveller den här är skit bra och du har bra uppdatering det är inte många novellbloggar som har det, hoppas du fortsätter skriva jätte bra <3 :)

Svar: Aww, du vet nog inte hur glad din kommentar gjorde mig! ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 16:15:19 /



POSTAT AV: Vickan

FÖÖÖÖR BRAA!

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 17:39:27 /



POSTAT AV: Victoria

MEEEEEEEER!!!!!! <3

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 18:34:22 /



POSTAT AV: Anonym

ok eftersom jag känner mig på humör idag så ska ge dig lite synpunkter :P

1.Du skriver jätte bra, bra uppdatering :D
2.Alltid lika spännande ;)
3.Ibland så ser jag några stavfel men det är inte så att det stör mig
4.Jag kommer inte på fler :P ♥

Svar: Oj vad glad jag blev! ♥Det där med stavfel ska jag verkligen ändra på, och försöka läsa om kapitlet flera gånger innan jag publicerar det - dock blir det rätt jobbigt tillslut av att läsa samma kapitel x antal gånger om. :P
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 21:32:41 /



POSTAT AV: Anonym chey ♥

Jätte bra, du får mig verkligen intresserad :D Jag brukar vanligtvis inte bli så intresserad av noveller med såkallad fantasy i men denna gör migverkligen intresserad C:

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 21:56:18 /



POSTAT AV: Thea

Hittade hit via bieb.se, din facficction verkar grym..ska fortsätta läsa..spännande
xxx

Svar: Åh vad roligt med nya läsare! :)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-01 / KLOCKAN: 23:03:06 /



POSTAT AV: Alexandra

Åhhh såååå braaaa

POSTAT: 2013-07-02 / KLOCKAN: 01:11:30 / URL: http://www.jdbstorys.blogg.se



POSTAT AV: Karro

Sååå grymm du är! När kommer nästa kapitel?! Jag är ju fan beroende:o

POSTAT: 2013-07-02 / KLOCKAN: 12:40:31 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback