KATEGORI: Länkbyten

Länkbyten med OnlyBiebz & BiebzStoory


Skyler Jones är 17 år. Hon lever i Stockholm med sin pappa, och hans nya fru, Claire, som också har två tvilling söner på 18 år, Jack och Finn. De flyttade till Sverige från England några månader efter deras föräldrar hade mötts. Skylers mamma dog i en olycklig flygplanskrasch när hon var 5 år gammal. Skylers bästa vän Brooklyn, hjälper henne när hon är nere, vilket är tur, då hon inte brukar ta upp sin mammas död hemma, det är alldeles för känsligt för både Skyler och hennes pappa. Skylers stora passion är sång, och hon är duktig på det. En dag tar hennes styvmamma med henne till en studio för att sjunga in en låt. Det är några där, med det lägger inte Skyler tid att tänka på, så hon sjunger direkt från hjärtat. En av de få personer i studion visade sig vara Justin Bieber. Skyler blir utvald att följa med honom på turné över hela världen. Vad händer här näst?  
Tycker ni det låter spännande - klicka på bilden eller här för att komma till novellen som heter Two different worlds.
-
 

 
Detta är en novell om en tjej vid namn Molly Winden som bor själv med sin dotter som är 3år och hon själv 19år.
 
Att inte kunna göra vad man vill eller att alltid bete sig som en vuxen är inte så lätt då jag bara var sjutton år när jag fick Angelica. Om man är en tjej som festar nästan varje dag och plötsligt ska bli en mamma är ännu jobbigare men jag gör allt i min makt för att Angelica ska trivas och bo bra. Jag och Angelica bor i Toronto som ligger i Canada men mina föräldrar och lillebror bor i Stratford som ligger en bit från Toronto. Jag har gått ut skolan och jobbar hemma då jag designar hus, kläder och olika hemsidor. Jag gör mitt bästa för att vara en bra mamma och uppfostra Angelica för hon har det svårt då hon inte har en pappa. Själv minns jag inte vad han hette men jag kommer ihåg att han hade hasselbruna ögon. Resten minns jag inte då det var så mörkt.
Verkar som en bra story. Klicka här eller på bilden för att komma till bloggen.
-
 
Kapitel 1 här nedanför!

Comments
POSTAT AV: Nattis

Varför krävs lösenord och användar namn på only biebz novellen? Den verkar rikig bra och jag vill jätte gärna läsa den men kmr inte in hur ska jag göra vet du lösenordet eller avvändarnamnet?'!! Plus din novell som du skriver nu är grymt bra!!!!

Svar: Faktiskt så vet jag inte - hon kanske håller på att fixa något med designen. :) Tack sötnos! ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-06-26 / KLOCKAN: 23:03:08 /



POSTAT AV: Our Moments

Kan vi göra ett länkbyte? :)

POSTAT: 2013-06-27 / KLOCKAN: 18:33:47 / URL: http://ourmoments.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Måste bara fråga om du gör designer till novellbloggar? För din design var så sjukt snygg och jag behöver en ny då jag tröttnat på den jag har nu.

kram

Svar: Nej, tyvärr jag gör inga designer! =/
Celebnovell

POSTAT: 2013-06-27 / KLOCKAN: 21:00:34 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback