KATEGORI: ✎ 4.For Richer Or Poorer

CHAPTER 2

”Fuck you.” väste tjejen argt.
”Du verkade njuta av det igår kväll.” svarade killen.
”Jag hatar dig!” skrek hon och knuffade till honom. Han i sin tur sträckte sig efter sin ficka och drog ut en pistol som han siktade mot tjejen.
”Vad sa du?”
Mina ögon vidgades och jag stängde snabbt igen fönstret. Jag vill bara hem.


Justin Bieber’s POV
Jag vände upp och ner på glaset i min hand och lät de sista dropparna rinna in i min mun. Den söta känslan av brännan som jag älskade varade i några sekunder innan jag svalde och la det tomma glaset på bardisken.

”Aye JB”, Min bästa vän, JT Withers kom mot mig med en röd mugg i handen. ”ska du dansa, man?” Han höjde på ena ögonbrynet innan han halsade i sig det sista som fanns i hans mugg.

Jag nickade. ”Väntar bara på att en bra låt ska komma på, damn Miley Cyrus don’t put me in the mood, man.” Jag himlade med ögonen och noterade den överskattade We Can’t Stop i bakgrunden.

JT ryckte på axlarna. ”Vet inte riktigt man, jag gillar faktiskt denna.”
Jag himlade med ögonen igen. ”Jag gillar bara rap, inget av det där topp fyrtio pop listan, skiten.”
”Du säger det nu, men om Miley Cyrus kom hit med den där outfiten hon bär i videon, så skulle du tigga om tillgång till hennes byxor.”
”Kanske, kanske inte.” skrockade jag när låten slutade. 

Booty, booty, booty, booty rocking everywhere. Booty, booty, booty, booty rocking everywhere.”

Jag flinade och stod upp. ”Detta är vad jag snackar om.” jag fortsatte flina i samband med att Ms. New Booty började spela. Jag följde JT till dansgolvet där snabbt två tjejer kom fram till oss. Jag kände igen dem båda omedelbart.
Candy Alexander började twerka mot JT som den hora hon ryktades vara, medan Seneca Deets gjorde sin väg till mig och tryckte sin rygg mot min bröstkorg i en grinding position.

I found you, Ms. New Booty, get it together and bring it back to me.”

Seneca och jag var verkligen inne i dansen när jag kände svetten börja bildas på min nacke och panna.

”God, du är så het Justin.” viskade hon och vände sig snabbt om så hon kunde trycka sina läppar mot min nacke.

”Mm baby, that’s the spot.” jag fortsatte hålla hennes höfter stadigt med mina händer under tiden hon märkte upp min hals med kärleksbett, eller mer känd som ”knullkompis bett” i vår umgängeskrets, eftersom ingen av oss någonsin gick med i förhållanden, endast sex. 

”Ditt hus eller mitt?” hon flinade med en lustfylld blick.

”Du vet att jag har två yngre syskon hemma, medan du lever själv, så…” jag avslutade inte meningen utan lät henne själv lista ut vad som gick genom mitt huvud.

Hon nickade. ”Mitt hus blir det då.” hon flätade ihop våra fingrar och ledde mig genom folkmassan.

”Get it JB!” hörde jag JT skrika från bakom mig.

”Du är en lycklig bitch Seneca!” en feminin röst som jag inte kunde placera skrek efter henne.

”Jag vet!” skrek hon tillbaka till den okända rösten innan vi kom ut till den varma sommarkvällen, eller morgonen, där hon dock stannade upp och började stirra på mig.

”Vad är det?” undrade jag och blickade henne från huvud till tå i förvirring.

”Du har en kondom, right? Jag har inte pengar att ta hand om barn Bieber.”
Jag sträckte mig efter min jackficka och drog fram en perfekt inslagen kondom. ”Alltid förberedd babe, du har inget att oroa dig för.”
Ett leende spred sig på hennes läppar innan hon fortsatte gå några kvarterer bort från klubben utan att svara.

Saige Cameron’s POV
Ljudet av bråk väckte mig nästa morgon. Överraskande så var det inne i mitt eget hus denna gång istället för ute på de skräckfyllda gatorna.

”Vi kan inte bara bo så här Charlie!” tjöt min mor.
”Vi måste Betty, det är vårt enda val.”
Perfekt, som om att se en tjej nästan bli skjuten inte var tillräckligt så argumenterar nu mina föräldrar.

”Vårt enda val?” hörde jag min mor säga sarkastiskt. ”Du agerar som om det inte finns flera hus i världen förutom denna här i Bronx Charlie!”
”De andra husen är inte gratis! Detta gavs till oss Betty, du kan i alla fall vara lite tacksam!”
”Tacksam? Hur kan jag vara tacksam när vi lever i en stad fyllt med droger, våld, våldtäkt och mord? Detta är den sista platsen jag vill att mina barn ska växa upp på!”
Våra barn.” rättade pappa henne.

”Oh håll käften, du vet att de två inte passar in här. De har bott hela sina liv i ett lugnt, rikt område och nu har du dragit in dem i det absolut motsatsa.”
”Jag kan inte hjälpa att jag blev sparkad!” skrek han åt henne.

Jag täckte mina öron med min kudde i ett försök att få deras skrik att dö ut. Det hjälpte inte helt men jag hörde iallafall inte varje ord längre.
Jag sträckte mig efter min mobilladdare och drog ut den från det enda som höll mig kopplad till mitt sociala liv. Jag hade fem sms som väntade på mig, och några Facebook notifikationer. Jag bestämde mig för att kolla på sms:en först.

Willow: Saknar dig boojank! xx Det är inte detsamma utan dig!

Willow: Uhm… May Day, May Day, Hanna har redan berättat för alla att ni blev utkickade från ert hus och nu bor i Bronx.

Jag stönade och såg att de andra tre sms:en var från olika personer från skolan. De undrade säker om det Hanna har sagt.

Josh: Är det sant? Bor du verkligen i Bronx nu?
Adam: Holy shit, bor du i Bronx? Ledsen men vi kan inte prata mer om du gör det. Lycka till och hoppas du inte blir mördad.
Crystal: Dude, Bronx? Haha! Loser, dö inte.


Jag suckade och gömde mitt ansikte i mina händer samtidigt som jag lät ut ett skrik av rent ångest innan jag kollade in Facebook. Lyckligtvis var det bara normala notifikationer av personer som gillat min profilbild eller kommenterat gamla statusar.

När jag var klar med att kolla allting, så stoppade jag mobilen i fickan av mina pyjamas shorts och började gå genom den smala hallen, där jag fann ett litet badrum. Den hade bara ett badkar tillsammans med dusch, en toalett och ett litet handfat. Spegeln ovanför handfatet hade en spricka i vänstra hörnet.
Jag suckade och satte på det iskalla vattnet som jag stack händerna under innan jag skvätte det mot mitt ansikte och torkade dem. Jag drog fingrarna genom mitt toviga hår innan jag satte upp det i en bulle med hjälp av snodden jag haft runt min vänstra handled.

Jag stirrade på min spegelbild samtidigt som jag försökte övertyga mig själv om detta. ”Du kan göra det.” mumlade jag innan jag öppnade dörren.
Två kvinnliga röster från vardagsrummet nådde mina öron innan jag upptäckte min mor i soffan och kvinnan från receptionen, Pattie. Hon var klädd i en elegant, färgglad tröja som flöt ut omkring henne. Tillsammans med det bar hon ett par jeans som var tighta upptill men svängde ut vid hennes fotledar.

”Oh, hej.” jag skämdes över att stå framför henne i samma kläder jag sovit i.

”Hur var din första natt?” log hon.

Jag ryckte på axlarna. ”Jag önskade jag var tillbaka i Brooklyn, de första nätterna är alltid de värsta.”
”Du kommer vänja dig vid att bo här snart.” försäkrade hon.

Vem fan skulle någonsin vara bekväm med att bo i Bronx?  ”Det kommer jag säkert.” ljög jag.

”Vet du någonting om den kommunala skolan som jag ska börja i?” undrade jag.

Pattie nickade. ”Min son tog nyss studenten därifrån förra året, det är inte en dålig skola. Jag är säker på att det inte är någonting jämfört med den privata skolan du brukade gå i, men de har faktiskt bra program. Du kommer säkert hitta vänner där.”
Perfekt, med ’inte en dålig skola’ menade hon att det var hemskt. ”Oh, låter bra.”

Hon nickade. ”Jag kan skicka min son hit så han kan prata med dig om skolan om du vill.”
”Det skulle vara jättebra.” svarade min mor. ”Saige kan behöva några vänner.”
Jag himlade med ögonen. ”Mamma, jag är säker på att jag kan hitta mina egna vänner, du behöver inte göra det åt mig.”
”Oh, jag försöker bara hjälpa till.” hon sände mig en blick. ”Säg till honom att komma över i eftermiddag Pattie, vi skulle mer än gärna vilja träffa din väluppfostrade pojke.”
Pattie rodnade. ”Oh tack Betty, skulle klockan två passa?”
”Perfekt.” log min mor.

”Perfekt.” muttrade jag sarkastiskt och återvände till mitt garderobstora rum. Jag gick fram till garderoben för att hitta en outfit, så jag i alla fall skulle se någorlunda presentabel ut för den här okända killen som nu var välkommen in i mitt hus.

Den vita, pösiga linnet jag tidigare burit lämnade jag kvar och istället bytte ut min zebra shorts mot ett par mörka, tighta jeans.  Jag gjorde min vanliga dans för att få upp dem. Det berodde inte på att de var för små utan för att skinny jeans alltid var svåra att få på. Jag knäppte dem och drog upp gylfen innan jag började leta efter något jag kunde ha över mitt linne.
Snabbt hittade jag en vit stickad tröja som jag drog på mig och som värmde upp mina gåshudtäckta armar. Över det slängde jag en pälsväst och lyckligtvis såg det inte dumt ut. Ett fjäderhalsband åkte på och landade perfekt över min tröja.
Min blick mötte spegeln som var fast på baksidan av min dörr, och jag nickade gillandes. Jag antar om jag skulle imponera på en kille som bodde i ghettovärlden, så skulle detta vara en bra outfit.

”Saige?” hörde jag min mor ropa.
Med en suck öppnade jag dörren och gick tillbaka dit hon fortfarande satt med Pattie.

”Ja?” jag skiftade min vikt till vänstra sidan.

”Kan du fixa frukost till dig och Toby? Jag skulle gärna göra det, men Pattie vet en perfekt plats där jag kan skicka in en ansökan till ett jobb och de är desperata så jag behöver gå nu.”
Jags suckade igen. ”Det kan jag göra.”

Hon stod upp och lämnade en puss på min panna. ”Tack gumman!”

”Ja, ja.” jag schasade ut henne. ”gå och ansök för ditt nya jobb nu.”
”Tack raring.” hon vände sig mot Pattie. ”redo att gå?”
”Självklart.” hon nickade och de båda lämnade huset fnittrande.

Jag gungade fram och tillbaka på mina fötter samtidigt som jag funderade på vart i helvete köket var. Men istället för att söka upp det så valde jag att hämta min plånbok från där jag lämnat det bredvid bordet i vardagsrummet. Det var dagsljus så förhoppningsvis så skulle jag inte bli attackerad när jag gick ensam på trottoaren.
Jag dubbelkollade att jag hade husnycklarna innan jag började gå ner för alla trappor och lyckligtvis hittade min väg ut.
På en bänk utanför märkte jag en tjej i min egen ålder sitta. Hon hade grävt sitt ansikte i sina händer samtidigt som hennes kropp skakade för varje snyftning hon lät ut. Förvirrat kollade jag på henne, och undrade om jag skulle gå fram och fråga om allt var okej eller helt enkelt ignorera henne och fortsätta min jakt på frukost till mig och Toby.

”Uh…” var allt som lämnade min mun samtidigt som jag stirrade på henne som en idiot. Tjejen satte sig rakt upp och stirrade på mig.
Hennes hudfärg var lika ljust som mitt, något som var sällsynt i ghettot. Hon hade mörkt, chokladfärgat hår som satt upp i en slarvig hästsvans tillsammans med en svart bandana runt det.
Hon bar en sliten, oversize tröja som såg ut att tillhöra en kille. Som underdel bar hon ett par yoga byxor som kramade om hennes ben tight och ett par slitna Converse som hade smutsfläckar över hela dem täckte hennes fötter.

”Kan jag hjälpa dig?” utbrast hon och försökte få sig själv att sluta gråta genom att våldsamt torka bort alla spår av tårar.
”Oh…” flämtade jag. ”Jag är ledsen, jag menade inte att stirra. Jag flyttade hit-”
”Det är en självklarhet.” fnös hos. ”Sättet du klär dig!”

Jag sneglade ner på min outfit. Jag tyckte det såg okej ut. ”Vad är felet med mina kläder?”
”Du klär dig som en white-y!”
Jag rynkade på pannan. ”Som en white-y? Du är vit också.” påpekade jag.

”Du tror inte jag vet min egen hudfärg, tjejen? Jag må ha färgen av en white-y, men jag varken klär mig eller beter mig som en.”

”Oh… uhm.” stammade jag. ”Okej?”
Hon rullade med ögonen. ”Bara fortsätt med vad du höll på med innan jag ringer några som kan stoppa din andning innan du hinner blinka.”
Mina ögon vidgades, innan jag snabbt vände mig om och började gå ifrån tjejen som jag hörde börja skratta bakom mig. Jag skakade på huvudet och förbannade den här staden i samband med att jag hittade en fallfärdig McDonalds. En lättad suck lämnade min strupe innan jag gick in och fram till kassan.

Tjejen flinade mot mig. ”Vad vill du ha white-y?”
Jag svär till gud, om ytterligare en person ger mig ett smeknamn baserat på min hudfärg…

Jag gav henne en äcklad blick. ”Två bacon, ost och ägg mcmuffins, tack.”
Hon gav mig samma blick tillbaka. ”Coming right up.” hon berättade priset som jag snabbt betalade. Maten kom snabbt och i samma tempo lämnade jag restaurangen, men till min olycka sprang med full kraft in i något.

”Fan.” svor jag och masserade mitt huvud som lätt dunkade från vad jag än hade gått in i.

”Kolla vart du går.” fräste en manlig röst. Jag tittade upp och mötte ännu en ”white-y.”
Hans hår var uppspikat på ett dramatisk sätt. Han var klädd i ett simpelt, svart T-shirt, tillsammans med ett par röda jeans och det hela kompletterades av high top sneakers som var täckta med en krona och ordet ’SUPRA.’ Jag hade aldrig hört talas om märket, men jag antar att det var mer populärt i Bronx än vad det var i Brooklyn.

”Ja… Jag… Jag är… ledsen.” stammade jag nervöst. På grund av någon okänd anledning så kände jag mig rädd för denna kille.

Han flinade när han upptäckte rädslan i mina ögon. ”Hur låter det med att du nu försvinner härifrån och åker tillbaka till vart du än kommer ifrån. Rika tjejer som du kan enkelt skadas här i Bronx.”

Jag svalde. ”Jag bor här sir.” Kallade jag nyss honom sir? Jag slog mentalt till mig själv.

Han kollade överraskande på mig. ”Är du en Bronx tjej, eh?”
”Jag…” jag bet min läpp nervöst. ”Jag flyttade nyss hit.”
”Välkommen till staden då.” han flinade. ”Försök att inte bli gravid.”
Och med det knuffade han till min axel med sin egen och gick in i McDonalds. Mina ögon växte till dubbel storlek när jag såg honom gå upp till kassan där tjejen genast gav honom ett flörtigt leende tillsammans med en blinkning.
Jag suckade och började gå hem samtidigt som jag bad till gud att den där tjejen inte fortfarande satt vid ingången.

Lyckligtvis var hon borta när jag var tillbaka. Jag gick in i byggnaden och hastigt tog mig upp för trapporna, utan att vilja något annat än att sätta mig på min säng och äta den ohälsosamma frukosten.

”Toby!” ropade jag med andan i halsen och såg hur han öppnade dörren till sitt rum minimalt och stack ut huvudet.

”Ja?” han höjde på ena ögonbrynet.

Jag viftade med McDonalds påsen. ”Jag har frukost till dig.”
”Sweet.” han öppnade dörren helt och började gå mot mig. Jag gav honom hans smörgås innan jag tog med mig en vattenflaska från kylen och gick till mitt eget rum. Jag satte på den lilla radion och lyssnade på Fun som började studsa mellan tegelväggarna.
Well, I woke up to the sound of silence and cries were cutting like knives in a fist fight,” deras sång, Carry On spelades. Jag sjöng med i samband med att jag öppnade fönstret och välkomnade sommarbrisen.

And I found you with a bottle of wine, your head in the curtains and heart like the Fourth of July. You swore and said ‘we are not, we are not shining stars.’ This I know, I never said we are. Though I’ve been through Hell like that, I’ve closed enough windows to know you can never look back,” fortsatte jag tyst under tiden jag åt.


”Käften!” Toby smällde till den tunna väggen mellan våra rum.

”Låt mig vara!” skrek jag och slog till dubbelt så hårt som han gjort.

Jag la mig ner och stängde mina ögon hårt samtidigt som jag åt klart. Påsen la jag på sängbordet innan jag la mig tillbaka i samma position och lyssnade på ljuden av staden.

”Flytta ur vägen asshole!” morrade en man och tutade flera gånger.

”Fuck you bro, det finns en stopskylt!”

”Kan ni två bara hålla käften och köra?”

Jag suckade och öppnade mina ögon. ”Är inte det här avslappnande?” muttrade jag sarkastiskt till ingen speciell. Jag tog mig upp ur sängen och tog med McDonalds påsen som jag slängde i soptunnan innan jag hörde hur min ringsignal, Pinks låt True Love började spelas.

But I hate you, I really hate you so much it must be true love, true love. Nothing else can break my heart like true love, true love-“

Sången avbröts när jag lät min tumme möta den gröna knappen.

”Hallå?” jag la mig tillbaka på sängen.

”Saige.” det var Willows glada och ivriga röst.

”Oh tack gud.” andades jag ut. ”Du har ingen aning hur bra det känns att höra din röst.”
Hon fnittrade. ”Har du saknat mig Saigey?”
Jag nickade men kom sedan på att hon inte kan se det. ”Ja.” mentalt skrattade jag åt mig själv.

”Hur är det i Bronx?”
Jag rullade med ögonen. ”Sucks ass. Främlingar kallar mig white-y, like what the fuck? Tillochmed en vit tjej kallade mig det, och jag sa ’du är vit också’ och så sa hon ’men jag beter mig inte som en white-y’ och sen hotade hon med att hennes vänner skulle döda mig.”
”What the fuck.” flämtade Willow. ”Jag önskade att du kunde bo i mitt hus.”
”Samma här.” jag suckade. ”Jag hatar att vara här.”

Justin Bieber’s POV
Jag kom hem efter att ha ätit på McDonalds med JT i samband med att vi retat Candy som jobbat bakom kassan idag. Det första jag såg var min mamma som satt på soffan och tittade på den lilla Tv:n.

”Hej ma.” jag log och kysste hennes panna. Stackars kvinna hade ingen aning om vad som hände när hon vände ryggen mot sin äldste son.

”Justin.” log hon. ”Jag har ett förslag till dig.”
Jag stönade. ”Vad har du nu gjort mig volontär till?”
Hon skrattade. ”Det är faktiskt ingen dåligt raring, jag lovar.”
”Vad är det?”
”Det finns en söt tjej…”

Oh here we go, tänkte jag för mig själv.

”Hon har nyss flyttat till Bronx och kan behöva en vän.”
Jag korsade armarna över bröstet, försökte min mamma leka matchmaker med en ny tjej?

”Hur gammal är hon, mamma?” Jag höjde på ögonbrynen.

”Väl, hon ska bli senior så jag tror hon är runt sjutton eller arton.”
Gammal nog att knulla om hon var snygg, jag log. ”Okej, när ska jag möta den här tjejen?”
”Jag berättade för hennes mor att du skulle vara där vid två. Jag kommer tillsammans med dig, låter det bra?”
”Ja.” jag slängde en blick på klockan och såg hur den precis slog tolv. ”Fråga, hur träffade du den här tjejen?”

”De flyttade in till hyreshuset där jag jobbar i receptionen.”
Jag nickade. ”Alright, cool.”

”Det finns lunch i mikron om du vill ha, Jaxon, Jazmyn, din far och jag har redan ätit.”
”Okej, tack.”

Jag gav henne ännu en puss, denna gång på kinden innan jag gick in till köket. Jag öppnade mikron och upptäckte en Hot Pocket med pizzasmak. Lyckligtvist var den redan varm och behövde inte värmas igen. Jag tog ut den och började ta tuggor samtidigt som jag gick till mitt rum.
Mitt rum var i en hygglig storlek och ingenting som de garderobsstora rummen jag tillbringat tillsammans med tjejer i på klubbar, men inte heller som något du kunde finna i Brooklyn villor. En av väggarna var tegel medan de andra tre var målade med en kungsblå färg.
Jag hade en signerad tröja som var inramat och hängde på väggen från The Toronto Maple Leafs hockey team, som jag fått när jag varit yngre. Bredvid det fanns det en bild från när jag var tio år och var med spelarna.
På de andra väggarna fanns det posters av tjejer med alldeles för små bikinisar som låg i bagageluckan av dyra bilar.
Sedan var mitt sängöverkast i samma blåa färg som väggarna medan min kudde var i en gråvit nyans.

Jag suckade och la mig på sängen i hopp om att fånga några Z’s under tiden jag fortfarande hade en och en halvtimma innan jag skulle gå till den här tjejens hus. Jag slöt ögonen och började föreställa mig vad hon skulle se ut som.
Kanske skulle hon vara solbränd som om hon nyss kommit från California Beach. Hon skulle ha sandblont hår som flöt ut i vågor. Stora hjärtformade läppar som skulle vara i en perfekt rosaröd färg som skulle skrika för mig att kyssa dem. Och låt oss inte glömma sexiga kurvor för mina händer att glida över.
Min mun vattnades av tanken samtidigt som jag kände hur jag föll i en lätt sömn.


Han kan fantasiera iallafall ;)
Gissningar på hur det kommer gå när de träffas?
-
Måste som vanligt tacka er för tålamodet. ♥


Comments
POSTAT AV: Anonym

Helt perfekt!

POSTAT: 2014-07-13 / KLOCKAN: 16:49:05 /POSTAT AV: camilla

Dom kommr känna igen varandra, wow sherlock liksom, haha, det var ett jätte bra kapitel! :)

POSTAT: 2014-07-13 / KLOCKAN: 17:14:03 /POSTAT AV: Anonym

Åhh såå braaa, det som kanske är
mindre bra är väll att det är selena gomez som spelar saige älskar selena men gillar inte henne som huvudroll i en novell men whatever, har en fråga oxå hur utalar man namnet saige?

Svar: Det är inte jag som valt huvudpersonerna så kan tyvärr inte göra något åt det. =/ (Svarar på din fråga angående Saige i nästa kapitel)
Celebnovell

POSTAT: 2014-07-13 / KLOCKAN: 18:13:42 /POSTAT AV: Anonym

Kände precis igen novellen, har redan läst den :( men ska fortfarande läsa den såklart

Svar:
Celebnovell

POSTAT: 2014-07-13 / KLOCKAN: 21:47:08 /POSTAT AV: Oline

Jag har redan läst den här novellen men tycker att den är så mycket bättre än den tjejen som skrev den för hon hade så många gramatiska fel i texten och ibland såg det ut som att hon inte visste hur man kunde stava vissa ord <3 :) Så gillar den här mer försöker jag säga hah :p

Svar: Aww... själv brydde jag mig inte om felen (som jag dock märkte) avgudade hennes noveller HAHA. Anyway glad att du gillar "min" version. :P♥
Celebnovell

POSTAT: 2014-07-14 / KLOCKAN: 22:52:27 /POSTAT AV: Anonym

Otroligt bra!! :)

POSTAT: 2014-07-15 / KLOCKAN: 20:06:06 /POSTAT AV: Foreverbiebs

Men oh my god lämna mig inte med en cliffhanger... Jag kommer döööö. Asså jag måste bara veta vad som kommer hända när dom träffas. Asså collaget är perfektion kapitlet är perfektion och gramatiken en helt annan nivå av perfektion! Allt är perfektion!!

luv ya beeeejb

POSTAT: 2014-07-16 / KLOCKAN: 14:43:24 / URL: http://foreverbiebs.blogg.seDitt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:


Trackback