KATEGORI: ✔ 3.New Moon

Chapter 3 - How can something feel so wrong

Previously:
”Jag är utmattad.” muttrar jag och Kevin skrockade i samband med att vi gjorde vår väg till ytterdörren. Han gick före mig och jag var hack i häl.
”Då är vi två.” jag skymde hans flin ur ögonvrån och himlade med ögonen.
Jag var beredd på att glömma allting för ikväll och låsa upp kistan jag gömt allting i imorgon.
”Jag går och lägger mig.” muttrade jag trött och började gå framåt i hallen utan att sparka av mig skorna. Tändaren höll jag fortfarande i min hand så innan jag gick upp för trapporna till sovrummen så vände mig snabbt mot vardagsrummet för att kunna ge den till Rick på vägen, men chockat stannade jag upp och mötte dom välkända men ändå okända ögonen.

Justins perspektiv:
Allting var storslaget. Det kändes som om jag gick på glas, som i verkligheten var trägolv. En dörr bredvid, var identiskt till min egen men jag la inte vidare uppmärksamhet till den innan jag steg i det rum som skulle vara min för den närmaste tiden. Min blick som varit fastklistrad på golvet de sista sekunderna, lyftes äntligen i samband med att jag långsamt slöt dörren bakom mig innan jag tryckte ryggen mot den och blickade ut på det rymliga rummet som fälldes ut framför mig likt en röd matta.
Väggarna var i en mjuk brun färg tillsammans med taket, medan dörrarna var vita och stack ut från mängden. En fönsterbräda var inbyggd i väggen under fönstret, som för övrigt var den enda ljuskällan ännu, då jag aldrig brytt mig om att tända lampan. Utsikten vette ut mot uppfarten till huset, bara med att stå i mitten av rummet kunde jag se alla bilar som var parkerade. Extra dröjde sig mina ögon vid det området innan de föll mot sängen och drog in bilden av sängkläderna som var i olika toner av brun.
Omedvetet började mina steg röra sig framåt, runt mattan då jag fortfarande hade skorna på. Mina fingrar svävade lätt över de objekt som var placerade på bland annat nattduksbordet, men jag höll distans – rädd för att göra sönder någonting. Dröjande satte jag mig på sängen och tog in ljudet av den okända fjädringen. Rummet kändes så främmande men ändå så kunde jag inte trycka bort den gnutta hem jag såg i det hela, som om jag hade bott här längre än bara några timmar.
Om jag hade haft någonting med mig så skulle jag bara skjutit upp det, men nu önskade jag inget mer än att ha någonting att packa upp eller något som kunde sysselsätta mig för stunden.
Två knackningar på dörren fick mig att släppa tanken och ropa en lätt ”kom in.”
Victoria steg in med ett vänligt leende och jag började hata mig själv ännu mer, inte henne. Om sanningen ska fram så hade jag gillat henne sen den sekund jag la foten i det här huset, inte på ett kärleksfullt sett utan mer att jag visste att hon fanns där om jag behövde hjälp eller stöttning. Hon skulle precis säga någonting men min mobil pep till och genast drog jag ut den för att möta det röda batteriet. Jag förbannade mig själv flera gånger om och greppade hårdare om mobilen, nästan som om jag skulle krossa den av ilska. Hur ovanlig jag än inte verkade så var jag fortfarande en av de där tonåringarna som inte klarade sig utan sin mobil.
”Fan.” muttrade jag innan jag låste hela skiten och slängde den bredvid mig på sängen.
”Laddare?”
Jag höjde blicken och kunde inte låta bli att skämmas åt min reaktion när jag märkte hur Victoria hade sett det hela.
Nervöst rullade jag in läpparna i munnen innan jag nickade och hon besvarade den detsamma och försvann ut ur rummet innan jag hann reagera men var tillbaka endast några sekunder senare med en vit iphone laddare i handen. Hur mycket det än tog på krafterna lät jag inte frågan om hur hon gjorde det där rinna ut ur min mun. Det skulle komma på tal någon gång fick jag endast hoppas på.
”Det är Scarletts men du det skulle vara det sista hon tänkte eller brydde sig om nu.”
Jag kunde inte låta bli att rycka undan när hennes namn blev uttalat, jag var inte rädd… det kändes bara obehagligt.
Än en gång rullade jag in läpparna in i munnen och nickade tacksamt, oförmögen att använda ord. Laddaren låg bredvid mig innan jag hann reagera och denna gång stirrade jag skräckslaget på henne men hon skakade bara på huvudet och gav mig ett lugnande leende, som till min fasa funkade.
Skakigt förmådde jag mig själv att sträcka mig efter laddaren och stoppa in ena änden i kontaktuttaget som fanns bredvid sängen, medan jag stoppade in den andra änden i min mobil och såg hur skärmen lyste till liv och började laddas. Med ett vant rörelse tryckte jag på avstängningsknappen och la mobilen bredvid mig.
Ur ögonvrån såg jag hur Victoria studerade mig bekymrat och genast vred jag blicken mot henne för att endast bli bemött av hennes leende.
”Hur mår du?” log hon och jag rynkade genast pannan och muttrade ut ett ”bra.”
”Hur mår du verkligen Justin?”
Jag suckade tungt och begravde huvudet i händerna i.
”Jag vet inte. Allting är fucked up och-”
”Språket!”
Jag kunde inte låta bli att skrocka innan jag tog om meningen.
”Allting är kaos och jag vet inte längre vad som är verkligt och vad som inte är det.” hon log lite innan hon tog några steg framåt och stannade upp. Jag rörde inte en fena utan fortsatte stirra nyfiket på henne. När hon märkte detta tog hon de tre sista stegen som behövdes innan hon satt bredvid mig, och hade armarna hårt slagna runt om min kropp.
Jag borde känna skräck och obehaglighet, men jag kunde inte. Allt blev motsatsen, jag kände mig själv slappna av i hennes omfamning och långsamt linda armarna kring henne också samtidigt som jag lutade min kind mot hennes axel och stirrade ut mot fönstret bredvid sängen. Den positionen stannade vi en bra stund innan jag hörde henne harkla sig och börja prata.
”Du vet att vi endast försöker hjälpa er?” långsamt nickade jag och hon smekte mig på ryggen, nästan moderligt. Tanken var hårdare än väntat och jag fann mig själv skruva besvärat i hennes omfamning, hon fattade vinkeln och släppte mig.
”Varken jag eller Rick försöker ta dina föräldrars plats men du måste veta att vi finns här. Okej?”
Hennes mening skrämde mig mer än vad jag var beredd på. Det var som om hon läste mina tankar, men det skulle inte vara omöjligt vid detta lag. Men istället för att säga något av det där nickade jag än en gång och hon besvarade det med ett litet leende och reste sig upp. Hennes steg rörde sig mot garderoben jag visste skulle visa sig tom och hon öppnade den. Mina läppar separerades i chock när båda dörrarna var öppna helt. Mina ögon drog in varje bit av plaggen, T-shirt, långärmade tröjor, jeans, kepsar, skor och lådor jag förmodade det fanns underkläder i.
”Scarlett valde ut allting så det borde passa då hon vet din storlek och vad du gillar. Badrummet är även fyllt med schampo, rakblad, parfymer och allt annat ni killar behöver.” hon himlade med ögonen åt det sista men fortsatte behålla leendet på sina läppar.
”V-va? Ne-ej, alltså va?” hennes leende blev roat och hon skakade långsamt på huvudet.
”Det är inget ide att säga emot eller fråga varför. Ni bor här och ni måste ha allt ni behöver. Detta gäller resten av killarna också.”
Hennes mening sjönk in i mitt huvud och hon gav mig en bestämd blick när jag försökte göra ett nytt försök till att säga emot. ”Justin.” mumlade hon och jag bröt blicken från garderoben för att kunna möta hennes ögon.
”Vad hade du egentligen föreställt dig? Att komma hit men inte få kläder och eget rum?”
Jag stängde munnen innan jag öppnade den, men stängde den snabbt igen. Processen upprepades flera gånger innan jag endast förmådde mig själv till en nickning, men ångrade mig snabbt när ett smärtsamt skynke föll framför hennes ögon.
”Det är det sista vi skulle göra. Och även om den tanken skulle finnas så skulle varken jag eller Scarlett tillåta det. Så säg endast ett tack eller inget alls, men försök inte att fråga varför eller säga emot för det kommer inte funka.”
Hela den här familjen hade gjort mer åt mig på några få timmar än vad jag själv gjort åt mig själv på hela min livstid.
Min kropp gjorde en 360 och började fyllas med panik när jag såg Victoria stänga garderoben och börja gå mot sovrumsdörren, innan mina tankar hunnit tömma mitt huvud och ge mig talförmågan tillbaka. Jag vet inte hur jag gjorde, men jag lyckades uttala ett ord och det var det ordet hon ville höra.
”Tack.” hon stannade genast upp av min röst och vände sig om.
Någonting jag lärt mig var att hon alltid log – precis som nu-, hon skulle alltid vara den personen som fyllde de andra med lycka och hopp om någonting hände. Hon skulle vara klippan alla behövde någon gång i livet.
”Inga problem.” hon vänder sig om men min röst stoppade henne än en gång.
”Victoria?”
Hon höjde på ögonbrynen i en gest att jag ska fortsätta. Nervöst slickade jag mig om läpparna och började dra av mig skinjackar som avslöjade min askklädda tröja. Hon märkte också det och började gå tillbaka mot min garderob i samband med att jag började prata.
”Vet hon… att jag är här?” jag visste inte vad det var men hennes namn ville bara inte lämna mina läppar.
”Scarlett?”
Det namnet.
Jag mm-ade endast och studerade henne när hon tog ut en vit frottéhandduk, samt en T-shirt och jeans. Hon började sträcka sig efter lådorna men jag var snabb med att stoppa henne.
”Jag kan… hämta en själv.”
Hon vände sig mot mig igen och himlade med ögonen men log sedan och la kläderna samt handduken på sängen bredvid mig.
”Hon vet inte… och kan reagera annorlunda.” mumlade hon och drog en hand genom sitt hår innan hon korsade armarna framför sin bröstkorg.
”Vad menar du?”
”Hon kan gå överstyr med det hela. Hon vet att ni killar skulle komma, men inte idag…” det lät som om hon skulle säga mer men hon stoppade sig själv och jag gjorde ingen ansats till att få henne att fortsätta.
”Okej.”

Jag drog på mig de rena jeansen och slängde alla smutskläder i den mörkbruna korgen bredvid handfatet som varit det första jag märkt när jag stigit in.
Mina fötter lämnade blöta fotavtryck på det mörkgråa kakelgolvet när jag gjorde min väg mot silverkroken vid handfatet för att kunna hänga upp handduken. Väggarna gick i beigea toner tills de möttes vid duschkabinen som var gjord av glas. Toaletten var närmast dörren och handfatet låg i mitten och följdes tätt av duschen.
När jag öppnade dörren kändes det som om jag äntligen kunde andas på riktigt sen igår kväll. Att inte känna eldlukten vart jag än luktade eller andades var befriande, och doften av mitt vanliga schampo gav mig en behagligare känsla. Jag var tvungen att påminna mig själv att tacka henne för allting, hur mycket alla känslorna än överväldigade mig. Att veta att hon inte var hemma än var också befriande på något sätt men ändå fängslande. Jag ville inte veta hur jag skulle reagera när jag träffade henne igen, men min kropp ville annat och kunde knappt vänta.
Utan att tänka på det stod jag vid trappan som skulle ta mig till nedervåningen, där alla andra killar befann sig då jag hörde deras röster i låga samtal. Jag drog ett djupt andetag innan jag tillslut bet i det sura äpplet och tog första steget, tätt följt av en till och en till…
Två steg från golvet möttes jag av Victorias leende som jag nu kunde utan till, men jag klagade inte. Det var skönt att se någon med glädje när man själv var uttorkad.
”Hungrig?”
Den där nervösa känslan var på väg att kicka in men jag sprang ifrån den i sista sekund och drog en hand genom mitt fuktiga hår.
”En macka blir bra.” jag försökte matcha hennes leende men visste att det endast såg ledsamt ut. Händelsen från igår och att en omänsklig varelse stod framför mig överväldigade mig och denna gång lyckades jag inte lägga det bakom mig. Mina händer började skaka och Victoria märkte det för snabbt drog hon mig i en kram som var lika behaglig som den föregående.
”Vi försöker endast hjälpa er Justin.” mumlade hon och spände sina armar kring mig samtidigt som jag nickade och kramade henne tillbaka.
Jag var en pussy för att reagera såhär men fann ingen annan väg till att bli normal igen. Det fann ingen genväg till att bli den killen jag var en gång, men jag visste att jag skulle komma dit förr eller senare.
Med ett djupt andetag från bådas sida, drog vi oss från omfamningen och jag försökte mig än en gång på ett leende, denna gång mer lyckat.
”Gå till vardagsrummet så fixar jag mackorna. Jag är säker på att de andra killarna också är hungriga.”
Precis som om jag inte kunde svara henne med ord så nickade jag som många gånger förr och fann min väg till vardagsrummet. Bruce röst jag tidigare hört var inte längre tillgänglig och det blev endast mer bekräftande när jag upptäckte honom sitta med huvudet i händerna ensam i en tresitssoffa. De andra killarna satt och mumlade tyst med varandra så det enda ord jag lyckades dra ut var ”och.”
Bruce som hört mina steg närma sig lyfte strax huvudet och gav mig ett leende som endast såg ut som den jag försökt ge Victoria tidigare. Krossat, sorgset, ilsken, rädd.
”Hur mår du?” mumlade jag i ett viskande läte och satte mig bredvid honom med vänstra armbågen på ryggstödet medan jag drog handen genom håret, min fria arm låg lätt på mina lår.
”Skuldmedveten.”
”Varför?”
”Caro ringde och var helt hysterisk över att inga av våra namn fanns på sjukhuset.”
”Vad sa du till henne?”
”Att vi var på något hotell. Jag fucking ljög för min egen flickvän.” – han drog in ett skakigt andetag och fortsatte – ”Men det värsta var när hon frågade vilket hotell och jag la endast på i brist på något att säga.” smärtan i hans röst var tydlig och precis som han varit i brist på något att säga förut, var jag nu.
Men jag visste att han inte ville ha tystnade. Det var som om personen ignorerade honom hade han sagt många gånger förut.
”Vi hittar på något.” mumlade jag och drog handen upp och ner på ansiktet i tron på att vårt samtal nått slut. Men fel hade jag.
”Hur kan något kännas så fel men ändå så rätt?” om samtalet inte hade tagit slut så hade mina ord definitivt gjort det tack vare hans fråga. Jag skulle ha varit den sista personen han frågat för ärligt talat visste jag inte själv. Innan min hjärnkapacitet nått längre så hördes en annan röst som inte var min, i samband med klackar som klickade i golvet.
”Jag visste inte vad ni gillade så jag tog lite blandat.” log Victoria, nästan sorgset och något sa mig genast att hon hört vårt samtal trots att våra röster knappt varit hörbara.
”Tack.” sa Damon och satte sig bredvid mig från ingenstans samtidigt som han tog en baguette som såg ut att ha kyckling som fyllning och någonting annat.
Tröttsamt lutade jag mig fram och tog en av de andra baguetterna som innehöll tunna biff skivor tillsammans med grönsaker efter att ha gett ett tacksamt leende till Victoria.
”Bro ger du oss två?” undrade Carlos och sträckte sig från andra sidan bordet.
”Latmask.” himlade jag med ögonen och gav honom två baguetter – en till Matt också.
Utan att säga tack tog han emot dem och började äta på den ena medan han oförsiktigt gav den andra till Matt som boxade honom på axeln.
”Pussy-”
”Matt!” tjöt Victoria och Matt drog genast upp händerna i försvar framför sig.
”Sor-” han stoppade sig själv när Rick och Lucas steg in i rummet och satte sig på de två lediga fåtöljerna, båda två medvetna om att den stela tystnaden lagt sig på grund av dem. Victoria suckade och drog en försiktig hand genom sitt hår samtidigt som hon satte sig ner i Ricks knä som i sin tur la armarna kring henne.
”När kommer hon?”
”Snart.”
”Vem?” frågan lämnade min mun innan jag hann reagera och genast bet jag mig skamset i tungan.
”Scarlett.” jag fann mig själv i chock innan jag hörde hur ytterdörren öppnades och rösten jag inte hört på mer än en vecka uppenbara sig.
”Jag går och lägger mig.” Jag måste bort härifrån.
Hastigt gjorde jag en ansats till att ställa mig upp men blev snabbt nerdragen av… ingen? Min blick höjdes omedvetet och jag fann mig själv stirra in i Ricks ögon i få sekunder. I ögonvrån såg jag en gestalt med svarta kläder som var mer än bekant. Mitt hjärta hotade med att göra hål i min kropp när jag vred huvudet mot henne – än en gång helt omedveten – och mötte hennes gröna ögon.


Kommentera. 35+

Bara för att reta er så skrev jag inte längre än förra gången - alltså att endast deras ögon möts. :P
Ville ha med hur Justin framförallt trivdes i hela huset den första dagen och så vidare.
Hur tror ni det kommer gå mellan Bruce och Caroline?
:)

Fråga: Är ni duktiga på att måla/teckna/rita?
Mitt svar: Jättedålig är jag inte om jag verkligen tvingar mig själv att teckna något men skulle inte säga att jag typ lyckas måla ett helt ansikte och vara pro på det. xD (Nöjer mig med streckgubbar.)
-
Länkbyte:
 

Jenna Sam Marshall Darkshadow är en snäll tjej med mycket framtidsplaner och ett roligt jobb.

Justin Drew Bieber är en flykting som flyr sitt förflutna.

Vad händer när deras vägar korsas? Vad för vägar kommer de korsa, tillsammans? Hur kommer deras liv bli, efter att de träffats?

Läs vidare på ”My Runaway Love” för att få reda på svaren! 


Inte mycket sägs i handlingen men kan garanterat säga att varje kapitel är motsatsen. Absolut en av mina favoritbloggar som ni måste kolla in. :)♥


Comments
POSTAT AV: Anonym

Suger på att rita hahah

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 20:40:47 /POSTAT AV: Ida

Askdjaktrak. Äter upp någon snart. Du ba sluta där, igeeen. Gahh. Måste ju få veta hur de reagerar och vad som händer.
Svar: nej, jag är urusel på det.

Svar: HAHAH... oppsi? ;)
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 20:53:51 / URL: http://Idabergstedt.horseworld.sePOSTAT AV: Karolina

Du gör det igen. Du får mig glad och ledsen på samma gång. Och det är bra, haha! :)
Jag vet inte hur det är med dina andra läsare men mina känslor väcks typ upp jätteenkelt så fort jag läst första meningen. Och det är också bra! ;)

Ännu en kommentar har jag ingen aning om hur jag ska förklara din fantastiska egenskap att skriva som du vet att jag är obeskrivligt avundsjuk på. Så dela med dig av din perfektionen, kvinna! xD

Bobo, bobo, bobo du är bättre än bäst och likaså var det här kapitlet. Asså asdfghjkl-bra! Seriöst, jag kan inte vänta till nästa och jag är så glad att jag hittade dig och bloggen. Skit kul att jag får snacka med dig på kik också för du är en sån stor inspiration för mig att det är helt sjukt. Och även fast jag aldrig kommer att bli lika fantastisk som du är så betyder det sjukt mycket och du ger mig tips och hjälper mig! Du förstår inte hur tacksam jag är :**********
Jag älskade verkligen det här kapitlet för jag gillade att du skrev ur Justin's POV för liksom i Blue Moon upplevde jag Justin som du vet gangster och asså hård även fast han var jättegullig med Scarlett. Men i det här kapitlet har du verkligen beskrivit att han faktiskt har känslor utöver Scarlett som är typ gulliga och så, haha. Suger på att förklara men jag hoppas du förstår!

Love you, Bobo ♥

Svar: Du får mig levande och död på samma gång - ta det lugnt, det är bra xD HAHA men alltså du är så grymt underbar att det inte finns. Varje gång så älskar jag dina kommentarer. Dom får mig att gråta av lycka och skratta samtidigt.
Att höra att jag är någons inspiration är bara för overkligt, sånt hände inte för mig. Detta var bara någon random fritidsintresse jag började på. Jag trodde aldrig jag skulle träffa så fantastiska personer - speciellt dig Bobo. ♥♥♥ :*
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 21:06:29 /POSTAT AV: Sarah

Sjukt bra gillar verkligen kapitlet!
Svar Jag tänker alltid såhär idag ska jag rita en sjukt snygg bild på Justin Bieber men det blir alltid så fult! Aja jag är sjukt dålig på att rita!

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 21:08:13 / URL: http://mybiebslovestorys.blogg.sePOSTAT AV: Rebecka

Så sjukt bra du skirver asså. Men när det kommer till mig och rita är det nog inte lika bra, så länge det inte handlar om nagellack, men jag har ju B i bild i alla fall

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 21:14:46 /POSTAT AV: amanda

så himla bra! du är verkligen bäst :D älskar hans perspektiv!

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 21:14:53 / URL: http://liindstrand.blogg.sePOSTAT AV: Wilma

Verkligen jätte duktig är du på skriva. Undra hur det kommer bli när dom ser varandra? Längtar så! När kommer nästa?<3333

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 21:18:04 /POSTAT AV: Anonym

Så jävla bra! älskar verkligen Victoria, hur mycket hon verkar bry sig om alla och att hon alltid är glad!<3

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 21:23:37 /POSTAT AV: Anonym

Finaste paret!!;)

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 22:09:04 /POSTAT AV: Lmssy

Så sjukt bra!!
Sv: Jag suger bokstavligen på att rita.. Du ska vara glad att du iallafall kan göra sträckgubbar, jag kan inte ens de. '-'

Svar: HAHAHAH. xD♥ NSN
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 22:18:47 / URL: http://lmssy.blogg.sePOSTAT AV: Anonym

$$$$juuuukt braaaaa!!!

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 22:24:57 /POSTAT AV: Michelle

Jag älskar det :)

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 22:32:03 /POSTAT AV: Viki

Älskar verkligen denna novell. Den ger en inblick på så många olika sätt och vis, och det är tack vare din skrivtalang. Makalöst bra som vanligt, ser fram emot nästa kap. ännu mer nu! Kramis

Svar: Blev alldeles löjligt glad för din kommentar måste jag bara säga. ^^
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 23:06:36 /POSTAT AV: Anonym

Bra men vill ja nästa kap nuuu

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 23:16:12 /POSTAT AV: Anonym

Jätte bra som vanligt dååå :)))
Svar: jag är väl helt okej haha
Men jag har en fråga och skulle vara tacksam för svar, vad har Scarlett för krafter?? Har glömt bort det haha

Svar: Hon kan göra så att personer "glömmer bort" någonting som hänt. :)
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-10 / KLOCKAN: 23:37:12 /POSTAT AV: Sara

:)

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 00:19:29 /POSTAT AV: Ariana

As grym👌

Jag visste att du kommer sluta med det..✋
Jag tror att det blir DRAMA mellan de🙌

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 00:30:40 /POSTAT AV: Justin Drew Bieber - It´s all about Justin

Okej, nu retade du upp mig totalt i slutet xD Men men, nu ser jag fram emot nästa i allafall =3 vet du ungefär när det kommer om det är efter helgen? DÖR, jag kan inte vänta, by the way--> Mybieberlovestorys är en favoritnovell, älskar den enormt mycket som din. Kom ihåg när jag började läsa din novell för 2 månader sedan. Slutade med att jag somnade halv två på natten till skola bara för jag ville läsa XD Som sagt, I love this story

Svar: Är det fel att jag känner mig skyldig för att min blogg fick dig att vara vaken så länge? xD Usch... kan inte föreställa mig hur trött du förmodligen var nästa dag, haha. ♥Nästa kapitel kommer... jag vet inte, men efter helgen förmodligen. :P
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 03:22:33 / URL: http://jusdrewbieber.blogg.se/POSTAT AV: jujustory

sååå bra!
sv: nepp suger
snälla kolla in min nya novell, första kapitlet ute nu! :)

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 12:22:09 / URL: http://jujustory.blogg.sePOSTAT AV: Hanna

omg sååå braa! :)

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 13:30:36 /POSTAT AV: Alexandra

hej! Tänkte först och främst säga, älskar verkligen din blogg!

Sen till min fråga: Gör du gratis bloggdesigner ? :) Jag älskar verkligen din!

ha en bra helg!! Svara gärna på bloggen så jag ser :)

Svar: Hej Alexandra. Jag gör gratis bloggdesigner till blogg.se - men mitt schema är lite tight just nu så det kan dröja 1-2 veckor för att få klart designen. :)
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 13:41:57 / URL: http://reachabledreams.blogg.sePOSTAT AV: Alexandra

jaha, okej.. Men om du har någon dag som du kanske har tid så är jag intresserad av en hihi :) isåfall är de en Justin novellblogg och du har fria händer :)

Men de är bara om du vill och har tid! :)

Svar: Jo det kan jag nog göra... men har du en mail jag kan kontakta dig på? Föredrar att prata om designer där än här i kommentarerna. :3
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 13:48:53 / URL: http://reachabledreams.blogg.sePOSTAT AV: Anonym

Var gör du dina bloggdesigner? :)

Svar: Jag gör dom i Photoshop. :)
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 13:49:29 /POSTAT AV: Alexandra

Haha jo förstår de!

Min mail är: alexandra.7@hotmail.com :3

Svar: Har skickat mail men du svarar inte. =/
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 13:51:59 / URL: http://reachabledreams.blogg.sePOSTAT AV: Ebba

Har gjort länkbyte nu C:

Svar: Såg det! Thank u. ;)♥
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 13:54:31 / URL: http://mybieberlovestorys.blogg.sePOSTAT AV: Camilla

P.E.R.F.E.K.T <3 ååååå den kommer bli AWESOME!!

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 17:51:02 /POSTAT AV: Elin

Bästa!👏

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 21:22:38 /POSTAT AV: Maria :*

Som vanligt är kapitlet makalöst! Älskar kapitlet. Jag gillar Justin perspektiv, jag trodde att han skulle vara hård och sån gangsta som i de flesta noveller som jag läst/läser. Men du överraska mig verkligen när du började skriva på Justins perspektiv.

var du verkligen tvungen att sluta så? Jag vill ju veta vad som händer efter deras ögon möttes! Nu kommer jag bara tänka på vad som kommer hända, jag kommer bara dagdrömma om det haha xD

Aja nog om vad jag kommer göra.
Jag vet att jag har sagt det typ hundra gånger eller något sånt. MEN jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR verkligen din blogg. Det ä absolut en av de bästa jag någonsin läst. Jag vet att jag har sagt det många gånger, men jag kommer nog aldrig sluta säga det <3

Svar: Jag är ganska bra på att rita och teckna.Om jag verkligen vill så kan jag.Men måla vet jag faktiskt inte om. Men jag ritar mest graffiti och street art, älskar det! Du borde testa. Bara man testar en gång fastnar man i det.
jag har faktiskt gjort det i ett år nu :D

Svar: HAHAHA trodde jag också innan jag började planera New Moon. Men rollerna är mer eller mindre ombytta så Scarlett är katten och Justin är musen - om man kan beskriva det så. :P
Jag kommer aldrig bli trött på att höra dom fyra orden - cheesy I know, men det är sant. Orden betyder verkligen mycket för mig och att höra just "jag älskar din blogg" får mig på rosa moln. ^^

Graffiti? STREETART!? Kvinna det är ju assvårt - du får lära mig... på något sätt HAHAH. ♥
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-11 / KLOCKAN: 22:11:33 /POSTAT AV: Emma

Jag vet verkligen inte om du har tid, men märkt lite överallt att du gör designer, stämmer det? Om det är så får du jättegärna maila mig. Har förmodligen kommenterat redan på kapitlet, men kan säga det tusen gånger om att det var superbra! :)

Svar: Svarar dig på mail. :)
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-12 / KLOCKAN: 13:38:04 / URL: http://jdbstoory.blogg.sePOSTAT AV: jbiebznovell

hej, vi har gjort länkbyte förut men skulle du vilja göra ett igen? :)

POSTAT: 2014-01-12 / KLOCKAN: 14:11:10 / URL: http://jbiebznovell.blogg.sePOSTAT AV: Maria :*

HAHAHAH det är inte så svårt som det låter ;)

Svar: xD
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-12 / KLOCKAN: 14:26:23 /POSTAT AV: jbiebznovell

svar: okej det blir jättebra! jag kommer länka dig alldeles strax dock :)

POSTAT: 2014-01-12 / KLOCKAN: 19:18:27 / URL: http://jbiebznovell.blogg.sePOSTAT AV: Anonym

OMG G U V A B R A K O M M E R I N T E S T Å U T M E D L Ä N G T A N T I L L N Ä S T A K A P I T E L!!
Jag är typ överlycklig över att jag hittade din novell. Och jag älskar Justins POV och hur han känner för Scarlett. Om jag ska räkna upp allt som jag älskar med din novell så kommer det ta låång tid för jag älskar allt med din novell! Kan inte skriva så mkt för alla andra har redan skrivit det..

Svar: AAAWWWW BOO!Jag är överlycklig över att jag såg din kommentar för jag kan med handen på hjärtat säga att den fick mig att le ett fånigt leende som inte går att sudda bort. ♥
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-12 / KLOCKAN: 20:45:26 /POSTAT AV: Becca

Stop it. Du kommer bli min död, för mitt hjärta kommer inte klara med allt du skriver. Liksom, det är ju helt jävla AWESOME, no words. Helt perfekt.

Gillar du att retas eller? Fast dock älskade jag att läsa i Justins POV, och se hur han tänkte om det hela.
Gotta love you♡

Svar: HHAHA aww babe! ♥
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-12 / KLOCKAN: 22:26:04 / URL: http://bieberheaven.blogg.sePOSTAT AV: Lilla jag

Jag kan inte längta

POSTAT: 2014-01-13 / KLOCKAN: 15:44:58 /POSTAT AV: biebsdrew

Sv; hon heter Holland Roden tjejen i min header. Btw grymt kapitel :))

POSTAT: 2014-01-14 / KLOCKAN: 00:54:33 / URL: http://Biebsdrew.blogg.sePOSTAT AV: Amina

Hej jag såg att du hade länkat bloggen http://biebzstoory.blogg.se/ . Och nu när jag skulle in och läsa står det att man måste ha användarnamn och lösenord. Vet du omhon har bytt namn på bloggen eller bytt till en annan webbplats. Tacksam för svar och tack i förhand❤

Svar: Jag vet tyvärr inte. Det kan vara så för stunden eller så har hon helt enkelt slutat. Länkbytet i sig var för väldigt länge sen så mycket kan ha ändrats sen dess.
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-14 / KLOCKAN: 13:51:33 /Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:


Trackback