KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 45 - Hoes before bros

Previously: 
Det fick skuldkänslorna att minska men allt kom ändå till ytan. Min bättre röst sa att det var mitt fel att han börjat igen, men ändå kunde jag inte låta bli att stöna när jag kände Mates tunga på min varma hals. ”Ska vi gå till någon mer privat ställe?” hans röst vibrerade mot den känsliga huden på min hals och fick lusten att sprida sig i min mage. ”Det beror på vad du ska göra…” min röst kvävdes i ett stön men han hörde mig ändå, för snart fick jag ett acceptabelt svar.
”Allting förutom kyss på läpparna.”

Ingens perspektiv:
Hon var inte alls den som klarade sådana här ’områden’ bäst. Hon försvann i stundens hetta precis som Rick trodde att Kevin och Cody skulle göra.

Uppdraget gled likt sand genom hennes fingrar… någonting hon inte tänkte på.

Justins perspektiv:
Lamporna ändrade arbete och började blinka istället för att bara röra sig runt i den dunkla salen. Rök föll ut mot marken och gav atmosfären en mystisk stämning. Ljudvågorna skickades hårt mot mina trumhinnor av den pumpande basen i musiken. Precis som om det ljudet inte var nog, skrek och skrattade folkmassan samtidigt som dom dansade.
Jag satt ensam vid en av dom få soffgrupperna med shotsglas och flaskor framför mig. Ölburkar låg även utspridda här och där. Killarna hade snabbt försvunnit efter att dom fått i sig några klunkar alkohol, i jakt på någon som skulle sätta fart på kvällens aktiviteter. Sex.
Citaten bros before hoes gällde inte längre hos oss. Det kändes snarare tvärtemot. Hoes before bros. Men brydde jag mig? Nej.
Så deprimerad och tankspridd jag var, hade jag suttit kvar och slängt i mig flera mängder dricka. Den ena starkare än den andra. Trots det var jag inte ett dugg full.
Tystnaden hade blivit min attityd. Jag pratade inte längre och slängde inte ur mig det första som kom upp när vi var på affärer, när vi var hemma eller ens i skolan. Mina handlingar gjorde allt lika bra som orden tidigare hade gjort.
Jag rullade in läpparna och vände bort blicken från dansgolvet när jag såg hur hororna tryckte deras bakdel mot någon random kille. Deras klänningar var minimala och man såg snabbt hur dom inte ens försökte dra ner den. Om sanningen ska fram så var jag inte äcklad – det var sexigt. Och det var just det som var problemet. Det var sexigt. Det fick mina jeans att bli snäppet tightare och lusten att byggas upp i mig. Jag behövde någon att ta hand om det problemet, och hur gärna jag än ville dra ut någon random tjej – hora – från dansgolvet och få henne att arbeta med min kropp, så kunde jag inte. Inte när jag visste att Scar var i samma club och kanske kunde se varenda en av mina handlingar. Hur lite jag än ville erkänna det så kändes det som om jag skulle vara otrogen mot henne, även om jag gjort det flera gånger sedan vårat uppbrott. Vid stunderna då hade det känts rätt men inte nu.
På sätt och vis hade jag gått vidare men samtidigt inte. Jag var lika fast vid henne som första veckan i vårat förhållande, men jag kunde inte bara sitta tillbaka som om ingenting hade hänt. Jag var född till att vara en player och hur kontrollerad jag än verkade vara så gällde det bara när jag hade haft Scarlett vid min sida.
Hennes namn sved i halsen – värre än vad vodkan hade gjort. Hon hade ingen aning om hur värdelös hon fick mig att känna mig.
Jag behövde en smärtlindring – hur kort eller lång som helst. Spelade ingen roll. Jag levde i stunden och inte en minut bakåt i tiden eller en minut framåt.
Jag orkade inte längre, jag var ett litet snäpp från att totalt kvalificeras som en deprimerad person. Inte att jag skulle skära mig och bullshit like that, men att jag isolerade mig och pratade endast när det var nödvändigt.
Jag blev förvånad för första gången på länge när mina tankar bara la av med en enkel skakning på huvudet. Jag hade alltid behövt dränka mig i droger, tjejer och alkohol för att få en stunds ro. Ett lättad suck lämnade min strupe och jag slöt ögonen i några sekunder och lät mig själv att njuta av tystnaden i huvudet. Jag visste inte vad som hade hänt för att jag skulle slippa tankarna såhär enkelt. Var det att jag såg hennes utanför?
Var det hur jag hörde hennes röst?
Var det musiken kring mig som hade lyckats tränga in?
Vad det än var så var det bra.
Jag öppnade ögonen snabbt igen då det aldrig kändes rätt att inte se den fulla allmänheten. Men det skulle ha varit någonting jag inte gjort. För i samma sekund som mina ögon drog in omgivningen så drog dom även in den lila klänningen när spotlighten landade mot baren. Det var inte vilken lila klänning som helst – utan Scarletts. Och hon var inte själv.
Allt lugn inom mig vart som bortblåst. Mina tankar började skölja över mig likt rinnande vatten. Fast denna gång var dom dubbelt så många – dubbelt så kraftiga.
Hela kvällen hade jag letat efter henne, varit orolig att någonting skulle hända henne. Men det hade bara varit i onödan. Hon hade varit upptagen med att ha tungan nere i halsen på någon okänd kille, för att ens bry sig om mig eller ens lägga en tanke på mig.
Bilden på hur hon  och den svarthåriga killen delat en kraftig kyss åkte runt likt et trasigt bandspelare framför mina ögon.
Min kropp reagerade annorlunda på det jag nyss sett. Jag var inte van vid att känna denna smärta. Det här var dubbelt så värre än att höra och se när hon gjorde slut med mig.
Hur mycket jag än respekterade hennes så kunde jag inte stoppa tanken att flasha förbi min hjärna. Hade hon sexaffärer? Var hon otrogen?
Det hela skulle falla på plats då. Hennes konstiga beteende, hennes frånvaro, scenen utanför klubben… varför hon gjorde slut med mig. Allt.

Vakten släppte in killarna vi låtit gå före efter ett snabbt ”Namn?” utan att ifrågasätta om varför vi flyttade oss bakåt i kön. Min uppmärksamhet släppte vakten och jag vände mig om men blev snabbt besviken när hon inte längre var kvar. Snabbt började jag pendla med ögonen mellan alla möjliga ställen men slutade genast när jag hörde hennes ängel lika röst, närmare än väntat.
”Finns allting där inne?” Hon mumlade någonting otydbart innan det.
”Allt är klart Scar. Gör det fort bara.”
Jag mötte hennes rygg knappt en meter ifrån mig och hann se hennes nickning innan hon gick in genom ingången.

Blodet började snabbt cirkulera inuti min kropp och mina andetag började lämna min strupe likt väsningen.
Justin, du äger henne inte.
Låt henne göra vad hon vill.
Jävla bitch gjorde bara slut med dig för att hon varit otrogen.
”Håll käften.” muttrade jag och begravde huvudet i mina händer. Precis som allt annat i min kropp var rösterna inte heller överens. Dom röster jag inte haft på länge. Dom röster som fått mig i trubbel varje gång. Men värst av allt med dom rösterna var att dom var mina egna tankar.
Av ren frustration böjde jag mig framåt och tog upp ett shotglas som var fylld till toppen och hällde det i mig. Jag kände inte när den egentligen starka vätskan rann ner genom min strupe.
Det behövdes mer än två vodkaflaskor för att göra mig full nuförtiden. Min kropp hade vant sig vid mängden alkohol jag hällt i mig varje dag i veckor. Det skadade mig inte fysiskt men psykiskt . Min lever tog stryk vid varje mäng gift – så kallad alkohol jag hällde i mig. Men än en gång - brydde jag mig? Nej.
Jag behövde en tankedämpare som inte gav mig en hög skuldkänslor dagen efter.
Jag kunde inte längre hålla koll på mängden droger jag slängde i mig. En överdos och jag skulle vara död. Fast det är troligare att jag skulle få en kula genom bröstet än att jag råkar röka på.
Frustrerat drog jag handen genom håret och tog upp ännu ett glas med genomskinlig vätska.
Jag la tillbaka den tomma glaset efter två sekunder med en hård smäll på bordet. Det var som pricket över i:et för att jag skulle stelna till och börja tänka osammanhängande igen.
Jag trodde det hade varit riktigt. Jag och hon. Det hade varit riktigt för mig. Hur töntigt den än klingade i mina öron just nu så älskade jag henne. Jag gör det fortfarande.
Höga skratt och rop som skiljde sig från mängden drog mig tacksamt tillbaka och jag fann genast killarna vid bordet med fem tjejer bredvid sig. Två blondiner och tre brunetter.
Alla tio verkade skratta åt någonting Damon hade sagt för killarna slog till honom i bakhuvudet och tjejerna klängde på honom.
Alla började snabbt fylla den halvmåne-formade soffan som jag endast suttit på tidigare, när skrattsalvorna lagt sig. En av blondinerna satte sig oblygt ner i mitt knä och utan att bry mig ett skit över vad som skulle hända nu, la jag armarna vid hennes höfter och särade på benen för att kunna känna hennes bakdel vid mitt paket.
Jag brydde mig inte om att fånga upp hennes namn eller dom andra tjejernas när Carlos började presentera mig för dom. Ilskan över bilden med Scarlett och killen jag tidigare sett – hade bildat en stark eldslåga – även kallad ilska – inom mig som inte skulle släckas inom dom närmaste timmarna. Just nu behövde jag bara någon som raderade mina tankar för en stund – men min plan skulle bli verklig senare.
”Man, har du druckit allt?” skrek Damon besviket och vände dom tomma vodka flaskorna upp och ner. Några få droppar lämnade glasstrupen innan han slängde flaskorna tillbaka på brickan. Jag behöll min mun stängd och lutade mig bakåt i soffan med en enkel axelryckning och försvann än en gång in i mina tankar som inte ens hade en röd tråd.

Sekunderna tickade vidare och blev minuter.
Tjejen i mitt knä som tidigare visats självsäker började bli en bitch och jag var inte på humör att behöva handskas med henne. Hon skulle ha varit rejält bra i sängen, då hon klart och tydligt visat det när hon gång på gång hade rört sina höfter i cirkelrörelsen tidigare. Men lusten hade släckts precis som ilskan och ersätts med en känsla jag känt många gånger dom senaste veckorna. Sorg.
Damn it! Jag är en jävla pussy.
Instinkterna tog över och genast fnös jag högt. Jag drog ner blondinen från mitt knä och började röra mig mot utgången utan att bry mig om killarnas rop plus blondinens efter mig. Jag började gräva efter cigarettpaketen jag visste fanns i min ficka och lirkade upp den sekunden efter.
Med en enkel rörelse stoppade jag en cylinderformad cigaretten mellan mina läppar och tände på den när jag stod i den svala morgonsluften. Röken började snabbt pysa ut från mellan mina läppar.
Ett tunt lager som tidigare bildats på min panna av värmen raderades snabbt och jag drog et ett djupt andetag från näsan.
Jag skulle klara mig i max tjugofyra timmar till innan helvetet bröt ut och allting jag hade och jobbat för skulle sättas på en tunn linje. Jag hade fucking litat på henne. Jag hade älskat henne. Jag hade blivit en människa för henne. Och allt det gav ändå ingenting i slutändan.
Jag skulle ställa henne mot väggen. Och denna gång skulle jag inte fega ur.

CLIFFHANGER! Lol maybe. 
Jag hoppas ni gillade det. Det skulle egentligen ha blivit längre men jag kände att jag kunde pausa där då jag har en hel hög med läxor att ta hand om.
Mitt samvete spelade spratt med mig och varje gång fick jag skuldkänslor över att låta er vänta så länge inför varje kapitel. Den "bra" uppdatering jag haft under sommarlovet har försvunnit men jag hoppas verkligen jag ska kunna fånga upp den under höstlovet men det kommer inte bli enkelt då vi ska byta hus då... =/
Anyway- vi får hoppas på det bästa och jag tackar er tusen gånger om för dom fina kommentarerna för varje kapitel jag får. Kommer vara lika tacksam nu. ♥
-
Jag fick lite kritik inför att jag valt Scarlett Johansson som just spelar Scarlett. Jag förstår att ni kanske tycker att hon ser lite gammal ut och så för Justin men jag valde henne inte av ren slump. Hon har varit med i filmen "The Avengers" där det finns mycket bra bilder till denna novell som jag blev inspirerad av.
Men med tiden så tror jag ni ändå kommer få en egen bild av Scarlett och inte just den Scarlett jag har i header. :)
-
Svar till Felizia: Scarlett spelas av Scarlett Johansson i verkligheten. :)
-

Fråga: Vilken/Vilka är era favoritserier?
Mitt svar: Jag är ingen serie-människa och kommer aldrig bli det. Men "Awkward" är en serie jag sett några gånger och tycker om. :P

Comments
POSTAT AV: Erica

Grymt juuuu! Älskar denna novellen

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 20:38:32 /



POSTAT AV: Vicky

OMG VA BRAAA SHIEET DU ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG ASSÅ BRYR MIG INTE OM DET TAR TID FÖR ETT KAPITEL SÅ LÄNGE VI FÅR ETT,GOOOSH I MISS JARLETT SO FREAKING MUCH MÅSTE BLI DOM SNART,puss och kramis❤❤

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 20:48:19 /



POSTAT AV: Engla

Bra(:
Tycker dock de börjar bli liiiiiiiite lång tråkigt med vara tänkar-inlägg. Men förstår att du vill ha med de.
Du skriver dom galet bra dock(:

Svar: Kan säga att detta var den sista - då jag har spänning till toppen i nästa! :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 20:49:04 /



POSTAT AV: @MyCanadian_Bieber || IG

Fyfaan så jävla bra!! Jag längtar tills nästa as mycket!❤
Svar: Pretty Little Liars så klaart xD
Awkward tycker jag också om, den är rolig hahah❤

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 20:51:43 /



POSTAT AV: Ida

Grymt bra kapitel! Du är så duktig.
Svar; jag kollar på Gossip Girl och pretty little liars :p

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 21:02:52 / URL: http://Idabergstedt.horseworld.se



POSTAT AV: Thea

Omg.. Så j"vla bra! Kommer dom bli tsm igen? Måste bah veta haha

Svar: Du får vänta och se! :)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 21:14:12 /



POSTAT AV: amanda

stackars justin! han borde verkligen få svar på allt. men det är jätte svårt att skapa sig en egen bild när man redan ser en bild på henne framför sig, tycker att det är kul att du valt någon annan än standard personerna som alla andra använder :D

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 21:20:10 / URL: http://liindstrand.blogg.se



POSTAT AV: Hanna

Pretty Little Liars är en serie jag äslkar och tittar på den så fort jag får möjlighet!
Gillar det? jag älskar kapitlet! :)

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 21:23:38 /



POSTAT AV: Josefin

Älskar verkligen din novell! <3
Svar; Det är nog Glee och typ The walking dead

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 21:41:52 /



POSTAT AV: Frida

Så grymt <3 Jag bara älskar din novell :*

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 21:57:11 /



POSTAT AV: Rebecka

Gud så bra och hur du utrycker känslorna i kapitlerna, det finns inte för bra!!

Svar. Jag är verkligen en serie människa kollar typ alltid på serier så om du inte vill ha min lista på typ 100 olika serier så tror jag att vi skippar det. Men några favoriter är desperate housewives, top model, pll, glee, vampire diaries & project runway

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 22:12:50 /



POSTAT AV: Anonym

Så himla bra!!

Svar: Pretty Little Liars är en serie som jag verkligen älskar! finns ingen bättre, men har också börjat kolla på awkward och älskar den med!! <3

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 22:16:06 /



POSTAT AV: Ebba

GRYMT BRA!! Men jag är lite trött på att dom inte har blivit tsm igen -.-

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 22:40:17 /



POSTAT AV: Anonym

Grymt bra som vanligt! Åh, låter som att det kommer bli spännande nu :D

Svar; Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, The Originals och typ Teen Wolf :)

POSTAT: 2013-10-22 / KLOCKAN: 23:47:52 /



POSTAT AV: Anonym

Awesome

POSTAT: 2013-10-23 / KLOCKAN: 06:45:21 /



POSTAT AV: camilla

Du är grym och har en bra uppdatering,du väntar ju inte i veckor o sen lägger upp ett kapitel o tror det är okej som vissa andra gör o tror

POSTAT: 2013-10-23 / KLOCKAN: 06:47:07 /



POSTAT AV: Lmssy

Åhhh! SÅ bra!!
Sv: The Vampire Diaries and Teen Wolf ;)

POSTAT: 2013-10-23 / KLOCKAN: 09:59:59 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Michelle

Jag gillar det :)

POSTAT: 2013-10-23 / KLOCKAN: 11:13:59 /



POSTAT AV: Maria :*

Kapitlet var lite tråkig. Men annars var den sjukt bra! Längtar till nästa! Kan inte Scarlett bara berätta sanningen så allt är löst?? Vill att de ska vara tillsammans nu samtidigt som jag vill ha mer drama. Haha nej men sjukt bra skrivet!

Svar: Jag förstår att du tycker så och jag har en hel hög drama planerad i nästa kapitel! ♥Det där om att Scarlett ska berätta får vi se. ;)
Celebnovell

POSTAT: 2013-10-23 / KLOCKAN: 19:40:44 /



POSTAT AV: Anonym

Men jag vill att dom ska få till det igen, dom
Va så lyckliga och perfekta för varann!:):)

POSTAT: 2013-10-23 / KLOCKAN: 22:03:10 /



POSTAT AV: lisa

älskade det så sjukt bra.
jag är verkligen en serie människa ser på hur många som helst men den jag tycker nog mest om är the vampire diaries :)

POSTAT: 2013-10-24 / KLOCKAN: 04:29:18 /



POSTAT AV: Väggblomman

Kul att du också skriver fanfiction!
Kika gärna in på min du med! :)

POSTAT: 2013-10-24 / KLOCKAN: 13:44:00 / URL: http://believethis.blogg.se



POSTAT AV: Ebba

Bra !
Svar: Jag kollar på många serier men dom tre bästa är Pretty Little Liars, Goosip Girl och Teen Wolf :)

POSTAT: 2013-10-24 / KLOCKAN: 21:11:40 /



POSTAT AV: Anonym

as grym!!

POSTAT: 2013-10-24 / KLOCKAN: 21:15:42 /



POSTAT AV: Sandra

Sjukt bra!!! Som vanligt!
Svar: pretty little liars och gossip girl

POSTAT: 2013-10-25 / KLOCKAN: 15:28:05 / URL: http://www.nattstad.se/justinlover



POSTAT AV: jasmina

jättebra meeeeeer, Menade inget elakt när jag skrev att scarlett var lite för gammal för Justin. Men de va ju jättekul att du hade insperation ch att de finns bilder som kan va med i novellen. :) <3 svar: De är nog pretty Little Liars jättebra serie du bordde kolla på den :) puss och kram <3

Svar: Det är lugnt gumman! Blir glad för kritiken - det ger mig chansen att bli i bättre, i detta fall välja "bättre" personer. :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-10-25 / KLOCKAN: 23:02:50 /



POSTAT AV: Emmy

Grymt bra älskar denna novellen :)
Vill bara ha mer :)

POSTAT: 2013-10-27 / KLOCKAN: 00:56:45 / URL: http://justindrewnovell.blogg.se



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback