KATEGORI: ✎ 4.For Richer Or Poorer

CHAPTER 15

Justin skakade på huvudet. ”Sov Saige.”
Jag pussade hans läppar en sista gång. ”God natt Justin.”
”Night Saige.”

Saige Cameron’s POV
Nästa morgon satt jag ensam på kyrkogården. Den gröna färgen på gräset syntes mycket mindre här än vad det gjorde i de andra delarna av Bronx. Bruna fläckar täckte slumpmässiga platser runt gravstenarna. De som var vid min fars grav var dock fortfarande någorlunda livliga; topparna hade tonat lite men bortsett från det var de i gott skick.
Toppen av hans gravsten hade lite smuts på sig, men det var inget ett drag med handen inte skulle få bort.
Jag passade inte in här, min far passade inte in här.
Jag sträckte mig efter väskan jag tagit med mig och drog ut flaskan med Vodka som jag hade tagit från min mors byrå. Hon kunde inte döma mig för hon hade varit full hela tiden sedan min fars död, enda undantaget var hans begravning. Jag drog av locket och pressade den svala flaskan mot mina läppar innan jag tiltade huvud bakåt och tog ett stort klunk. Utan att vara noga satte jag tillbaka locket och slängde flaskan bredvid mig.

”Jag gillar inte att du är här.” mina fingrar gled över den sträva ytan på gravstenen. ”Det är inte rättvist pappa. Inget av detta var ditt fel. Jag kommer sätta personerna som gjorde detta på plats, hör du mig?”

Jag kände hur en kall vind drog in och fick allt mitt hår att flyga runt samtidigt som en rysning for längst min rygg. Jag visste att det var ett tecken. Ett leende lekte på mina läppar och jag fann mig själv krama gravstenen.

”Jag älskar dig pappa.” viskade jag och såg hur tårarna från mina kinder droppade ner på gravstenen och vidare till gräset.

“Saige?”

Jag hoppade genast upp på mina fötterna och lämnade flaskan synlig på marken och började stirra på Justin som stod några steg ifrån mig. Han var klädd i ett par skinny jeans tillsammans med en svart T-shirt, och därmed såg mycket snyggare ut än mig i mina gråa pyjamasshorts och vita långärmade tröja tillsammans med mina Uggs.

”Oh uh… hej Justin.” jag bet mig i läppen nervöst.

”Vad gör du här Saige?”
Frågade han verkligen mig det? Vad fan skulle jag göra på en kyrkogård?

”Besöker min far.”
”Oh, right.” han gick över till mig innan han hukade sig ner och tog upp Vodkaflaskan. ”Och vad gör du med detta… Saige?”
Jag slet den från honom och pressade den mot mitt bröst. ”Varför bryr du dig? Du går runt och håller på med droger Justin, du har inte rätt att döma mig.” morrade jag.

”Woah.” han höll upp sina händer i försvar. ”Jag dömde dig inte Saige. Jag frågade bara en simpel fråga.”
Jag himlade med ögonen och tog en stor klunk innan jag släppte den till marken och lät allt innehåll rinna ut till jorden.

”Du behöver ha lite kul och glömma allt för några timmar.”
”Och hur ska jag göra det föreslår du?” frågade jag och höjde på ena ögonbrynet.

”Det är en fest ikväll på klubben, var min dejt.”
”Och vad får dig att tro att jag är på festhumör?”
”Saige.” han gav mig en menande blick. ”Du behöver ha kul, din pappa skulle vilja att hade det.”
”Min far skulle inte vilja att jag gick till någon klubb, han skulle vilja att jag-”
”Oh sluta.” avbröt Justin. ”Följ med och bara ha lite roligt, bli full och glöm alla dina problem även om det är för en kväll. Kom igen Saige. Jag frågar JT om han kan bjuda med Willow så har du henne där, och så frågar jag också mina syskon så får du träffa dem.”
”Justin-”
”Snälla.” han gav mig valpögonen. ”Jag får Seneca och Toby att gå.”
”Visst!” fnös jag. ”Jag går.”
”Yay!” log han och drog in mig i en kram. ”Jag lovar att du inte kommer ångra dig. Klubben är den bästa-”
”Okej, okej, låt mig bara gå hem så jag kan byta om och du hämtar mig senare… antar jag?”
”Jag kommer vid åtta. Ät middag.” han kysste min kind innan han började gå iväg. Den pirrande känslan fanns kvar efter hans läppar.

”Vänta!” ropade jag.

Han stannade och vände sig om. ”Ja..?”
Jag ville berätta mina känslor för honom men fegade ur. ”Vad ska jag ha på mig?”

”Har inte alla tjejer den lilla svarta eller något? Ha det.”

Jag gjorde precis det Justin sa åt mig att göra. Jag stod framför spegeln klädd i en enkel, svart klänning som hade svarta spetsärmar som precis nådde under mina armbågar. Jag satte på mig en dekorativt halsband tillsammans med mitt favoritarmband som min pappa gett mig på min sextonde födelsedag innan jag gick ut till köket. Toby sa att han skulle möta mig på klubben innan han lämnade huset för att hämta upp Seneca.

En knackning på dörren började eka mellan väggarna. Jag kände hur min insida hoppade till i samband med att jag gick mot dörren. Jag tog ett djupt andetag och satte på mina klackskor innan jag öppnade dörren, och därmed avslöjade troligen den mest attraktiva killen i Bronx.

”Hej Justin.” log jag.

Han bar en simpel, vit T-shirt tillsammans med en skinnjacka och mörka skinny jeans. Svarta high top skor täckte hans fötter medan en dyr klocka prydde hans handled. En klocka jag kunde satsa mitt liv på, och vinna, att han inte betalat för.

”Damn, du ser bra ut.” han gav mig en glans från huvud till tå.

En rodnad gjorde sig troligen synlig på mina kinder nu. ”Tack Justin, du ser ganska bra ut själv.” försökte jag flörta, men pinsamt nog misslyckades.

”Tack sweet thing. Kom igen nu så startar vi partyt.”

Justin och jag gick ut ur min lägenhet och jag låste innan vi sprang ner för trapporna och ut, där en jag möttes av en vit Porsche med blåa detaljer på sidorna.

”Holy shit.” mina ögon vidgades. ”Hur-”
”Jag tog Jazmyn och Jaxon till Brooklyn för några dagar sedan och gjorde lite... uh… shopping i ett garage.
”Det är inte shopping Justin.” jag gav honom en menande blick. ”Det är stöld. Vet du vem som bodde i huset… eller mansionen antar jag.”
”Jag är inte dum nog att stjäla från någon jag känner Saige. Jag vet inte, bara någon stor tegelmansion.” ryckte han på axlarna.

”Det är inte till någon hjälp; nästan alla av dem är byggda med tegel.”
Justin ryckte igen på axlarna och skrockade i samband med att vi satte oss i bilen.

”Jag har aldrig varit i en stulen bil.” mumlade jag och satte försiktigt på mig bältet.

"Det finns en första gång för allt babe.” blinkade han.

”Hur kommer någon inte stjäla den från dig nu då?”
”Om de ser mig i bilen, så kommer de veta att inte göra det.” flinade han. ”Människor får en iskall känsla när mitt namn nämns. Ingen bråkar med Bieber familjen.”
”Bra att veta.” skrattade jag i samband med att Justin parkerade och stängde av bilen.

”Kom igen.” han stoppade in nycklarna i sin ficka och gick ut. Jag följde hans exempel och smällde igen dörren efter mig.

”Watch it babe, den är ny.”
”Oh snälla,” fnös jag. ”du betalade inte ens för den.”
Justin skrockade och vi gick ut från parkeringen och in till klubben.

Chris Browns gamla låt, Run It fyllde genast mina öron.

Is your man on the floor? If he ain’t, let me know. Let me see if you can run it, run it. Girl indeed I can run it, run it.”

”Den här låten brukade vara min jam.” jag började pumpa upp mina nävar i luften precis som killarna från Jersey Shore gjort; ett program jag sett mer än jag ville erkänna.

Justin greppade mina händer och skakade på huvudet. ”Människor dansar inte sådär i Bronx Saige.”
”Hur dansar ni då?” bestämde jag mig att fråga. Justin pekade på något bakom mig; jag vände mig om för att mötas av en tjej med blond pixie frisyr, klädd i ett par short som visade mer än hälften av hennes rumpa tillsammans med en svart magtröja som avslöjade nederdelen av hennes bröst. Hon höll på att twerka på en mörkhyad kille som hade ett par ljusa, skinny jeans på sig som hängde nedanför hans rumpa, tillsammans med en röd T-shirt och en svart snapback.

Mina ögon vidgades vid synen a paret innan jag snabbt vände mig bort ”What the fuck… jag kommer inte göra det där.”
Justin skrockade åt min oskyldighet. ”Oh du är i Bronx nu Saige, och efter att du har fått i dig några drinkar kommer du inte vara medveten om vad du gör.
Jag gav honom en känslolösblick innan jag upptäckte Willow och JT i ett hörn.

Willow var klädd i ett par guldiga, högmidjade, paljettshorts tillsammans med ett löst, vit linne. Hon bar vita sandaler och hennes hår flöt ur runt hennes ansikte medan hennes lugg var flätad åt sidan. Hon höll på att göra precis samma sak som tjejen innan, men du kunde inte se hennes privata delar med den outfiten. Mina ögon växte till dubbelt storlek när jag tittade på min oskyldiga, blonda bästa vän från Bronx som höll på att twerka på en kille från Bronx som hon endast känt i några veckor.

”Oh my God…” flämtade jag.

”Damn.” Justin slickade sig om läpparna. ”Vem visste att lilla Willow kunde dansa sådär? JT är en lycklig fucker, slår vad om att han kommer få något ikväll.
”Sluta!” jag slog till hans arm försiktigt. ”Det är min bästa vän vi snackar om!”
”Yeah, min bästa vän också... so what? Vi borde vara glada att de håller på att känna varandra… väldigt väl, om du fattar vad jag menar.”
Jag himlade med ögonen och gick bort från Justin och vidare till baren. Jag visste att han följde efter mig då jag hörde hans steg bakom mig trots den höga musiken.

Jag ploppade ner på en stol och genast var bartendern framför mig. Hon bar en alldeles för liten svart bikiniöverdel tillsammans med ett par short som endast var några centimeter från att klassificerande som en bikiniunderdel.

”Hur kan jag hjälpa er?” log hon alldeles för brett och fick sig själv att se creepy ut med sitt platinablonda hår som studsade runt hennes ansikte.

”Ge mig något fruktigt.” ryckte jag på axlarna. ”Vad som helst antar jag, bryr mig inte.”
”Och du?” hon skickade flörtiga vibbar till Justin.

”Jag tar vanlig whisky.” muttrade han och gav henne inte mycket uppmärksamhet. Hon nickade och vände sig mot hyllan som täcktes av alla möjliga alkoholflaskor i samband med att Justin satte sig bredvid mig, och vi började titta runt.

”Justin!” ropade en feminin röst, vilket fick både mig och Justin att vända oss mot brunetten som gick mot oss. Hon bar en röd, tight klänning som stoppade i mitten av hennes lår. Hennes hår var i mjuka lockar och hennes smink var simpelt, men det fick henne bara att se ut som om hon hade hoppat ut från ett tidningsomslag.

”Hej.” log Justin mot henne i samband med att hon satte sig bekvämt bredvid honom.

”Saige, det här är min syster Jazmyn.”
All avundsjuka försvann genast. ”Trevligt att träffas.” log jag.

”Ahh, du är tjejen Justin inte håller käften om. ”log hon tillbaka. ”Det är ett nöja att äntligen träffa dig. Jag heter Jazmyn, men du kan kalla mig Jaz.”

”Hej.”
”Vart är Jaxon.”

”Jag hörde mitt namn, vem sa det?” En kille som var lik Justin, men självklart yngre kom fram till oss.
”Jaxon, det här Saige.” Justin gesterade med sin hand. ”Saige, det här är min lillebror Jaxon.”
”Hej.” log jag.

”Oh… Saige.” flinade Jaxon. ”Hur länge har du och Justin knullat?”

”Han skojar bara.” himlade Justin med ögonen.

Jazmyn brast ut i skratt i samband med att de beställde varsin drink.

”Du vet att jag hatar när du dricker Jazmyn.” Justin gav henne en broderlig blick.

Hon gesterade mot Justins whiskyglas. ”Du dricker också Justin. Sluta vara en hycklare.”
”Jag är äldre än dig.” påpekade han.

Jazmyn himlade med ögonen och svalde sin shot av tequila. ”Okej.”
harklade hon sig innan hon svalde ännu en.

”Försök att inte bli lika full som alltid Jazmyn.” skrockade Jaxon och tog en klunk från sin öl.

”Oh, det är lugnt.” hennes ord hade redan börjat flätas samman.

”Vill du gå och dansa?” Justin tittade ner på mig.

”Måste jag göra det där?” jag pekade på ännu ett twerkande par.

Justin ryckte på axlarna. ”Bara om du vill. Om inte, så har jag några andra dansmoves i rockärmen.”

Jag ställde mig upp efter att ha druckit det sista i glaset, och Justin greppade min hand och ledde mig till dansgolvet, i samband med att Blurred Lines började spelas.

If you can’t hear what I’m trying to say, If you can’t read from the same page. Maybe I’m going deaf, maybe I’m going blind, maybe I’m out of my mind. Okay now he was close, tried to domesticate ya. But you’re an animal, baby it’s in your nature.”

Jag tittade runt med vida ögon utan att veta vad jag skulle göra. Justin som också upptäckt min situation skrockade.

”Flyt med musiken.” viskade han och la varsin hand på mina höfter och drog mig närmare.

”Skaka dina höfter.” instruerade han.

”Typ… svänga dem?” undrade jag. Jag lät säkert som en idiot på grund av den frågan.

”Ja.” skrockade han. ”Sväng dem.”
Jag började göra precis som han sa och kände hur hela nederdelen av min kropp följde rörelserna.

”Sådär ja, precis så.” nickade Justin och började röra sig i takt med mig och flyttade sina händer till min midja. ”Det här är naturligt för dig Saige.” viskade han imponerad.
”Tack.” rodnaden jag.

”Ursäkta mig, stjäl bara min main bitch.” Willow kom från ingenstans och greppade min handled innan hon drog mig mot badrummet och fick mig att snubbla flera gånger på vägen.

”Varför drar du mig hit?” gnällde jag och gick in. Till min förvåning var det tomt. Brukadeinte de flesta tjejer stå i millånga köer på vanliga klubbar?

”Jag tror JT vill ha sex och jag… jag vill också.” hon bet sig i läppen nervöst. Willow var fortfarande oskuld och pratade hela tiden om hur viktigt det hela var, och ville vänta. Så hade jag också känt innan jag mötte min lärare.

”Well, well, well.” flinade jag. ”Drottning jag-vill-vänta vill ha sex.”
”Håll käften.” hon gav mig en blick och hoppade upp på kanten till handfatet. ”Jag vet inte vad jag vill göra…”
”Well, du visste rätt väl hur du skulle twerka.”
”Oh det är enkelt… men tänk om jag inte är bra och han inte vill prata med mig längre eller om jag inte gillar det?”
”Tro mig, du kommer gilla det.” fnittrade jag.

”Ew Saige, jag hoppas du inte tänker tillbaka på din lärare.”
”Det finns egentligen inget sätt att instruera någon om hur man ska ha sex. Bara slappna av och följ det han gör.” ryckte jag på axlarna.

”Saige.” väste hon. ”Du ska försöka få mig att stanna oskuld.”

”Oh babe, bli av med den där jävla V-kortet.”
Hon himlade med ögonen. ”Jag vet inte om jag är redo.
”Okej, om du inte är det gör det inte. Du vill inte ångra din första gång.”

”Jag vill inte svika JT.”
”Willow, du behöver vara hundra procent säker innan du har sex, okej?”
”Okej.” mumlade hon. ”Jag är bara nervös…”
”Jag tror alla är nervösa den första gången. Det är helt normalt.”
Hon tog ett djupt andetag och hoppade ner från kanten. ”Okej, jag tror jag kommer göra det.”
”Okej, men snälla berätta inte om ditt sexliv för mig, där går gränsen.”
”Nu vet du hur jag kände när du höll på att knulla Mr. Sexy teacher i vaktmästarens rum.”
Jag fnittrade och viftade bort minnet innan jag gick ut och tillbaka till JT och Justin.

”Hej babe.” hälsade JT och slängde en arm runt Willows axlar. Det var just då allt kom ner på mig att jag nyss pratat med Willow om att hon och JT skulle knulla, och jag visste inte ens att det hela var romantiskt.

”Vänta…” mina ögon smalnade. ”Holy fuck… varför sa inte någon nått till mig?”
”Överraskning.” skrattade Willow.

”Du kan inte ignorera att berätta för mig att ni dejtar!” flämtade jag. ”Hur länge?”
”Några veckor.” ryckte JT på axlarna.

Jag slog dem båda på armarna. ”Varna en tjej.”
”Vi gjorde det precis.” påpekade Willow.

”När det händer.” himlade jag med ögonen.

”Men hemligheter är roliga.” blinkade JT.

”Hemligheter får inte vänner.” slängde Justin in.

”Tack Justin.” skrattade jag och kände hans arm runt min midja som drog mig närmare.

”Och ni två då?” Willow gick fullt in i fråga-allt-läge. ”Ni två håller på att bli väldigt nära och jag har inte hört något om dejting än.”
”Det är för att vi inte gör det.” skakade Justin på huvudet.

”Vi är vänner.”
”Vänner som kysser varandra? Jag såg er kyssa varandra för någon vecka sen. Du hade henne tryckt mot en tegelvägg och hon verkade inte ha något emot det.” flinade JT.

”Oh uh… vi är uhm…” tvekade jag.

”Vi är lip-locking kompisar.” svarade Justin.

”Lip-locking kompisar huh?” Willow korsade armarna över sitt bröst. ”Jag tror det är något ni inte berättar.”
”Vi dejtar seriöst inte.” jag höll upp mina händer i försvar. ”Jag skulle ha berättat det Willow.”
”Men du brydde dig inte om att berätta om han hade tryckt dig mot någon tegelvägg och hånglat livet ur dig eller något liknande kinky shit.” skrattade hon.

”Sluta.” mina kinder började hetta upp och genast gömde jag ansiktet i Justins bröst; han i sin tur slingrade sina armar runt mig och pressade mig omöjligt närmare.

”Oh yeah, ni två dejtar inte.” Willows röst droppade med sarkasm. ”Jag var inte född igår Saige.”
”Det sa jag aldrig.” fnittrade jag och vände bak mitt huvud för att få ögonkontakt med henne.

”Yeah, yeah, JT och jag ska till hans hus.” hon skickade mig en blinkning när ingen annan såg.

Jag flinade och mimade ett ’lycka till´ innan hon och JT flätade händer och gick ut ur klubben.

”Han kommer få något ikväll.” repeterade Justin.

Jag nickade. ”Absolut.”
”Vill du ha något mer att dricka?”

”Ja tack.” log jag glatt innan vi gick tillbaka till baren. Jag satte mig mellan Jazmyn och Justin medan Jaxon satt på Jazmyns andra sida. Justin började beställa oss fler drinkar medan de två yngre syskonen höll på att prata om en av Jazmyns ex som Jaxon ville ’slå till döds’ – hans ord, inte mina – men Jazmyn vägrade låta honom.

”Han försöker i alla fall skydda henne.” log jag åt Justin.

Han nickade. ”Jag har försök att slå den här killen som heter Clark som hon brukade dejta, men hon sa att om jag ens la ett finger på honom så skulle hon sluta prata med mig. Jag tvekar på att hon skulle göra det men jag tänker inte testa min lycka.”
”Smart move brother.” Jazmyn som hade tjuvlyssnat klappade Justins huvud.

Justin började blänga på henne. ”Jag är inte en hund Jazmyn.”
Hon i sin tur gav honom en axelryckning och vände sig tillbaka till Jaxon.

”Dina syskon är coola.” log jag.

”Oh babe, du håller bara på att känna en liten del av den riktiga Bieber familjen.” skrockade Justin.


Detta kapitlet var segare än väntat att översätta, idk. =/


Comments
POSTAT AV: Anonym

Sååå bra

POSTAT: 2014-09-02 / KLOCKAN: 19:43:53 /POSTAT AV: Jen

It's like Always, perfection! ❤️

POSTAT: 2014-09-02 / KLOCKAN: 20:22:06 /POSTAT AV: Ebba

Alltid lika bra😚

POSTAT: 2014-09-02 / KLOCKAN: 20:37:57 /POSTAT AV: Frida

Så jävla bra.. Vill bara ha meerrrr❤️😘😍

POSTAT: 2014-09-02 / KLOCKAN: 20:43:42 /POSTAT AV: Ida

Det var precis vad jag behövde efter att ha varit sjuk i två dagar. You light up my world like always :))
Du är urgrym på att översätt:*
Loooove.
Puss&kram :*

Svar:
Celebnovell

POSTAT: 2014-09-02 / KLOCKAN: 20:55:31 /POSTAT AV: Ebba

Såååå braa!!

POSTAT: 2014-09-02 / KLOCKAN: 22:09:18 /POSTAT AV: Ebba

Såååå braa!!

POSTAT: 2014-09-02 / KLOCKAN: 22:09:18 /POSTAT AV: Emelie

Riktigt bra!! :)

POSTAT: 2014-09-03 / KLOCKAN: 16:24:45 /Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:


Trackback