KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 33 - Bad memories

Previously:
Min kropp hade inte lyckats sjunka ända till botten av hans tidigare handlingar, vilket gjorde att jag balanserade på kanten av att komma eller att hålla det inom mig. Mina inre väggar spände sig kring honom. 
”Babe släpp det.” hans hesa röst i mitt öra fick mig att gå in i väggen och med ett högt stön lät jag mig själv att släppa kontrollen och rann över honom.
”Fuck baby.” stönade han och stötte några gånger till innan vi båda kom tillsammans.
Han rullade av mig. Båda andades i höga och hastiga andetag. 
”Jag älskar dig.” mumlade han och slingrade sina armar kring min midja. Jag log brett av det som nyss hänt och la mig på hans bröstkorg.
”Jag älskar dig också Justin.”

Justins perspektiv:
Lördag 14:e Augusti
Jag sträcker ut min vänstra arm i hopp att finna Scar bredvid mig, men det var tomt. Istället bemöttes jag av en kall plats. För att försäkra mig om att jag inte drömde så slog jag upp ögonen. Men det var precis som det kändes. Tomt och kallt.
Min panna rynkades och jag började lyssna noga efter vatten som rann ner från duschen, men ingenting. Förbryllad och orolig på samma gång, hasade jag mig upp på mina armbågar och började yrvaket söka  runt i rummet. Våra kläder låg precis på samma ställe som vi slängt dom på igår. Ett flin spred sig på mina läppar av tanken. Hennes njutning, stön, kyssar och beröringar. Jag trodde aldrig jag skulle känna känslan av kärlek igen efter… mitt förflutna, men Scar fanns där. Hon fick mig att känna igen och bli en människa istället för en blodtörstig vampyr.  Det var precis allting mitt liv handlade om förut, döda, blod, pengar.
Gardinerna som täckte balkongen började röra sig inåt av vinden som drog in över rummet. Om gardinerna rörde sig, så betydde det att balkongdörrarna var öppna, och att någon befann sig där ute. Någon i detta fall var Scarlett.
Jag sköt snabbt bort täcket från min kropp, som endast täcktes av mina boxers, och la fötterna på dom svala träplankorna, som täckte golvet. Jag lät mitt huvud vänja sig vid den hastiga rörelsen innan jag reste mig upp helt och började gå mot balkongen.
Precis som jag hade tänkt så stod Scarlett ute på balkongen. Mina ögon studerade hennes perfekta kropp. Hon hade endast linnet från igår på sig och ett par svarta spetstrosor som gjorde henne ännu sexigare. Min blick drogs uppåt. Hennes ansikte var bortvänt och jag möttes istället av hennes röda hår som hängde rufsigt längst hennes rygg.
Hon var vacker och min. Jag gillande inte att dela.

Scarletts perspektiv:
Jag fortsatte studera den vackra utsikten. Palmerna  var planterade med jämna mellanrum längst med sidorna av vägen som ledde ner till stranden. Himlen var klarblå och solen var halvvägs uppe. Det var fortfarande en ganska tidig morgon. Trottoarerna var inte överfylla av människor som det vanligtvis skulle ha varit.
Dom träningsinrikta ungdomarna som tog morgonens joggning pass, gamla par gick på promenader och dom få familjer som gick till stranden för att få en bra plats inför dagen. Jag suckade lyckligt när jag såg ett äldre par gå hand i hand. En dag skulle det vara jag och Justin.
Minnena från gårdagen flöda fritt framför min näthinna och gjorde att min koncentration låg plötsligt nere på minus tio.
Hans händer som tog på min kropp, hans läppar som masserade mina, hans kropp som var pressad mot min.
Även om han inte hade tagit min oskuld så hade det känts som det. Alla jag varit med innan honom kändes endast som ett bittra misstag jag aldrig önskat hända. Jag var dum och ung – är en av mina vettiga anledning. Den andra är… att jag behövde någonting som fick mig att glömma mina föräldrars död. Det stack till av minnet.

Hur den stora lastbilen i all fart glidit över isen mot mor- och fars bil, som stod vid trottoaren i väntan på mig och Lucas, som hade gnällt hela kvällen efter en påse godis till julfirandet. Våran vilja hade gått igenom tillslut, men detsamma gjorde oturen.

Jag stirrade ut i tomma intet när jag kände två stora, starka armar runt min midja. Jag behövde inte titta för att veta att det var Justin. Hans armar passade som två pusselbitar runt min midja. ”Jag älskar dig.”jag rös av hans hesa morgonröst.
Jag undrade hur länge han hade varit närvarande medans jag varit i min lilla bubbla om allt och inget.
Hans varma andetag träffade min nacke med jämna mellanrum och gjorde så att gåshuden spred sig på min kropp.
Jag älskade ha honom såhär nära, ingenting kunde placeras mellan oss.
Som vanligt skulle livet spela mig ett spratt vid varje stund jag var lycklig och påminna mig om hur mycket jag undanhöll för honom och få mig olycklig.
En klump bildades i min mage vid tanken av att har ljugit för honom exakt från den första sekund. Vi hade båda hemligheter för varandra men skillnaden mellan oss var att jag visste vart hans hemligheter ledde till, kriminalitet, medans han inte hade aningar om vart mina ledde till. Han visste inte ens att jag hade hemligheter för honom.
Någonting jag ville behålla så, men samtidigt inte.
Jag hade försökt övertala mig själv flera gånger till att berätta för honom när rädslan över att han skulle få reda det på ett annat sätt eller av någon annan slog mig. Fast jag fegade ut, varje gång. Jag var självisk och ville inte att han skulle springa ifrån mig med svansen mellan benen. Han var orädd men inte när det skulle komma till mig.
Känslan över att han skulle lämna mig om jag berättade, att han skulle känna skräck för mig, inte vilja ha någonting med mig att göra. Det skrämde livet ur mig.
Jag kunde sätta honom som mitt första och enda prioritet genom att lämna honom och flytta ifrån Stratford och endast bli ett minne. Men det var där käppen i hjulet kom. Jag ville inte vara ett minne, jag ville vara en framtid…
”Babe vad tänker du på?” hans röst drog mig tillbaka till verkligheten och jag skakade lätt på huvudet. ”Ingenting.”
Jag var förvånad över att han inte ställde några följdfrågor men samtidigt glad. Jag ville inte slänga fler lögner än vad jag redan gjort.
”Ska vi gå in?” jag vände mig mot honom och la mina armar kring hans nacke för att minimalisera avståndet mellan oss. ”Mhm…” han röst dog ut i samband med att våra läppar trycktes mot varandra.
”Justin.” mumlade jag och la mina händer på hans bröstkorg för att putta bort honom. ”Senare.”
Jag blev chockad över min rörelse men samtidigt stolt. Det var en början på att klara mig utan honom när den stunden väl kom och han lämnade mig.
”Hur kan du motstå mina perfekta läppar som rör sig mot dina i mjuka röre…-”
”Sluta manipulera mig. Du fick tillräckligt igår.” någonting klickade i hans blick.
”På tal om igår…” jag rodnade genast men behåll ögonkontakten med honom. ”Har du ont?” jag svalde hårt men ryckte smått på axlarna. ”Lite.” erkände jag.
”Du har gjort det förut.” påpekade han och jag slog förbryllat ner blicken på våra fötter. Hur visste han?
”Den lilla motstånd man känner första gången, fanns inte där. Och du gjorde också det ganska tydligt i mitt kök.” förklarade han som om han läst mina tankar.

”Så du är inte oskuld?” flinade Damon och jag huden kring mina ögon spändes samtidigt som jag höjde på ögonbrynen. ”Vart vill du komma?” väste jag och kände hur jag blev irriterad av hans fråga. 

Jag hade verkligen inte kunnat kontrollera min ilska efteråt.
Försiktigt nickade jag och kände hur det var min tur att säga någonting.
”Du har rätt…” började jag tyst. ”det var inte min första gång.”
”Vill du prata om det?” viskade han och drog med sina fingrar längst min kind. Jag var glad att han förstod min situation. Det var någonting jag inte velat skulle hända egentligen, men samtidigt inte stoppat det. Jag drog in ett djupt andetag och tittade över hans axel. Skämdes inför hans blick.
”Jag var dum och ung.”
Utan att jag hann reagera var min kind hårt pressad mot hans brötskorg och hans armar var spända kring mig. ”Du kan inte ändra på det som hänt.” viskade han stöttande.
Ett leende målades på mina läppar. Han visste exakt när han skulle släppa ämnet, inte pressa mig ytterligare. ”Jag älskar dig.”
-

”Eyy, det ligger en nattklubb i närheten. Någon som hänger på?” Damon som uttalat frågan var redan påklädd och hade håret perfekt stylat på huvudet.
Jag himlade med ögonen och satte mig upp från soffan. Caroline följde mitt exempel.
Vi båda hade lagt oss nästintill medvetslösa på soffan för några timmar sen. Vi hade bestämt oss för att gå ut och jogga men det blev mer tävla-mot-varandra-joggning.
Mina ben kändes som gelé, och jag skulle få sota enormt för detta imorgon då jag inte stretchat. Hade varken ork eller lust.
”Jag sover hellre.” mumlade jag och lutade huvudet mot nackstödet samtidigt som jag slöt ögonen. Mitt hår som fortfarande var fuktig efter duschen ramlade för mitt ansikte men jag hade inte kraft att ta bort det.
”Påminn mig att aldrig låta dig springa tillsammans med Caroline igen.” Justins varma fingrar smekte bort hårslingorna från mitt ansikte. Jag mumlade något ohörbart.
”Vi följer med.” jag spärrade upp ögonen när jag kände hur jag inte plötsligt hade soffan under mig. Av rädsla att ramla så slängde jag armarna kring Justins hals och kände hans vibrerande bröstkorg mot min sida. Jag hörde även dom andra skratta bakom oss.
Han gick upp till vårat sovrum och la ner mig i sängen. Jag lossnade mitt grepp om honom och var beredd på att somna men han hade andra planer.
”Justin, vad gör du?” jag slingrade mina händer i hans hår.
Utan att svara mig så började han lämna blöta kyssar på min nacke och la sig halvt över mig. Ett tyst stön lämnade mina läppar.
”Hjälper dig att piggna upp.” jag tittade trumpet på honom när han satte sig på sängkanten med en hand på min mage, under tröjan. Våra roller var ombytta. Jag var den som ville ha honom mest och han var den som ville retas och vänta.
”Klä på dig så ska vi ha roligt sen.” han blinkade med ögat och försvann ut genom sovrumsdörren och lämnade mig ensam. Jag himlade med ögonen men reste mig upp och började gå mot garderoben.
Nu när jag tänkte efter så var Justin redan tillfixad… förutom hans frisyr som jag drog mina händer genom flera gånger och förstörde. Jag log lite men började sedan titta igenom  dom klänningar jag tagit med.
Efter många tvekande stunder kände jag mig någorlunda klar.
”Scarlett kommer du?!” nästan alla hade ropat på mig den närmaste kvarten. Människor hade ingen tålamod nuförtiden, speciellt inte killar då jag hört dom ropa Carolines namn också ett antal gånger. ”Ja!” istället för att gå ut genom dörren på en gång så ställde jag mig framför spegeln. Jag vred och vände mig.
En vit kort klänning satt som smäck längst min kropp. Små hål formades till olika mönster på framsidan, men inte så att det skulle avslöja för mycket hud. Jag bar ett par beigea klackar och hade håret lockigt längst mina axlar. Min sminkning matchade med mina skor och klänning. Beige och vit.
Med ett leende vände jag mig om och gick ut ur rummet. Rädd för att ramla tog jag ett steg i taget och tittade inte upp förrän jag stod stadigt på båda fötterna på platt golv. Alla stod och stirrade på mig och jag rodnade.
”Damn…” jag himlade med ögonen åt Damons kommentar.
Jag mötte Justin blick. Han ögon var uppspärrade och han öppnade och stängde munnen flera gånger, vilket fick mig att fnittra till och generat vända bort blicken.
”Du kommer inte få släppa henne ur siktet ikväll.” skrockade Carlos och boxade till Justin på axeln. Han ignorerade det och steg fram och la armarna kring min midja.
”Hey beautiful.” jag rodnade och begravde huvudet i hans nacke.
”Hej.” andades jag fram och lämnade en kyss på hans nacke.
Jag tittade över hans axel på dom andra som tyst började gå ut genom den öppna ytterdörren. Caroline vred huvudet mot mig och blinkade med ögat snabbt.
”Jag har en bättre idé än att gå ut nu…” viskade Justin hest och började leka med blixtlåsen till min klänning. Jag backade från hans omfamning och skakade retsamt på huvudet.
”Glöm det Bieber, det var du som ville gå ut, remember?” han suckade men flätade ihop våra fingrar. ”Du ser så jävla vacker ut babe.” han tryckte sina läppar mot mina. Precis som alla andra gånger tog han andan ur mig.

Dom neonfärgade lamporna och den snabba musiken lyfte upp en livlig atmosfär kring oss.
Justin hade ett hårt grepp om min midja med båda händerna och knuffade mig försiktigt framåt igenom folkmassan. Jag kände mig hemma. Det var länge sen jag varit på en riktig nattklubb. Ärligt talat saknade jag det ansvarslösa livet men samtidigt ville jag inte byta ut det mot vad jag hade nu.
Vi fann en soffa som vi direkt satte oss på. Damon, Carlos och Matt försvann direkt mot baren för att beställa drinkar till alla.
Jag följde dom onyktra ungdomarna med blicken medans jag kändes Justins läppar mot min hals. Rihannas röst pumpade ut genom dom stora högtalarna som var placerade vid DJ-båset.
Då jag inte orkade med Justins rethumör vände jag ansiktet mot honom och fångade hans läppar med mina egna. Kyssen gick genast över till grovhångel och jag tryckte min rygg mot soffan igen och hans kropp följde efter så han i stort sätt täckte hela min överkropp för allmänheten. Han stödde sig på sina händer som låg på varsin sida av mina lår. När jag kände Damons välkända röst igen så avbröt jag kyssen och backade undan.
”Easy tiger.” jag blinkade mot Justin och sträckte mig efter en av drinkarna som Damon hade i handen. Justin muttrade något ohörbart men sträckte sig efter ett whiskyglas.
”Move your little white ass.” jag himlade åt Carlos kommentar men satte mig i Justins knä. Killar hade en tendens att bredda ut sig på sittplatsen.
Jag förde den svarta sugröret mot munnen och tog en klunk av jordgubbsdrinken. Justin la sitt glas på bordet och la båda sina händer på mina lår, högt upp.
”Du fick tydligen inte nog igår kväll.” viskade jag i hans öra och bet honom i örsnibben. Han stönade tyst och skakade med ett flin på huvudet. ”Något jag kommer ta igen ikväll.”

Jag skratta högt när Caroline lyckade för tredje gången knuffa till samma kille på armen. Hon fnittrade ut ett förlåt och vi båda började skrattades gå av dansgolvet mot baren. Justin och Bruce hade dansat med oss men tröttnat och gått tillbaka till soffan.
Jag hade fått i mig ett antal många drinkar men det stoppade mig inte ifrån att dricka flera. Jag vinglade till men tog snabbt ett grepp om närmaste människa jag trodde var Caroline, men den tanken suddades ut när jag kände ett muskulöst arm under mitt grepp. ”F-förlåt.” muttrade jag och kände två stadiga armar kring min midja.
”Scarlett?” jag tittade förvånat upp på killen och brast upp i ett leende.

Jag kände hur jag krockade i någon eller något och tappade glassen jag höll i på marken.
Jag lyfte huvudet och mötte en kille kanske ett eller två år äldre än mig själv stå med skuldmedvetande ögon framför mig. Hans blonda hår var snyggt stylat. Han var lång och den muskolösa kroppen täcktes av ett par svarta jeans och en svart T-shirt. Runt hans hals hängde en guldkedja som fick honom att se dubbelt snyggare ut. 
”Förlåt mig, min idiot till bror här” han slog ut med handen till killen bredvid sig. ”puttade mig.” avslutade han med ett blängande på killen. 
Jag tappade fattningen för en sekund när jag mötte hans blåa ögon som lyste klart i hans solbrända ansikte. 
”Det är lugnt, jag behöver inte veta hela historien.” stammar jag och skratta nervöst för att låtsats att jag inte nyss kollat in honom. Han skrattade sträckte sedan ut sin hand. ”Jack.”


Minnet flödade snabbt förbi mina ögon och jag kramade genast om honom. Jag mötte honom samma dag som killarna inte ville följa med till parken och det hade slutat med att jag och Justin hade haft ett argument. ”Hej Jack!”
”Någon som har fått för mycket att dricka?” skrockade han och hjälpte mig fram till barstolen. Jag skakade på huvudet, men slutade direkt när jag kände spår av yrsel. Caroline som jag tidigare haft med mig satt i nästa sekund bredvid mig och hade ett hårt grepp om killen som var en exakt kopia av Jake.
”Dave!” tjöt jag och han kramade skrattades om mig. ”Hej Scarlett.”
Vi började prata om allt och inget medans dom båda tvingad i mig och Caroline varsin flaska vatten.
”Så är ni här själva?” jag skakade på huvudet åt Daves fråga och lyfte blicken smått över hans axel för att söka till soffan jag visste killarna satt vid.
Huden kring mina ögon spändes när jag såg hur dom pratade med några tjejer. Jag såg hur Justin skrattade och bet jag ilsket ihop.
”Vi är själva.” Dave blev små ställd av mina skarpa röst men nickade sedan med ett leende. Jag orkade plötsligt inte med Justin. Med en lätt suck lutade jag mig bakåt och korsade benen.
”Caroline jag är fortfarande öm efter dina slag på dansgolvet.” jag brast ut i skratt sekunden efter och glömde bort det dåliga.
”Herregud så det var du. Förlåt.” mumlade hon generat och begravde huvudet i händerna. Killarna skrattade lika väl. Jake förflyttade sig närmre mig när en tjej med en bricka full med tomma glas gick bakom honom. Hans skrev trycks mot min knä och det störde mig smått att han inte flyttade sig bakåt igen, men jag var för onykter för att påpeka det.
”Scarlett?” jag slängde upp huvudet åt det håll den alldeles för välkända rösten kom ifrån. Genast himlade jag med ögonen när jag såg Justins svarta ögon och spända käkar.
Hans blick började pendla mellan mitt ansikte och ben som var hårt tryckta mot Jakes. Dom andra som nu också hade märkt Justin stod tysta.
Jake harklade sig och backade undan från sin position. Jag trodde Justin skulle bli lugn av den lilla gesten men det blev endast värre.
”Fucking rör min tjej en gång till och jag slår skiten ur dig.” gift i varje ord han talade. Än en gång himlade jag med ögonen och skickade en ursäktande blick på Jake som nickade löst mot mig.
Jag fattade att detta inte skulle sluta bra om jag fortsatte trycka och leka med Justins knappar ännu mer, så utan ett ord tog jag tag i Carolines arm och gick förbi Justin mot soffan och satte mig med ned. Han satte sig sekunden efter bredvid mig och drack ilsket upp hela allt innehållet i sitt whiskyglas. Jag himlade med ögonen. Det borde vara jag som var mest arg i denna situation över att han förstört det roliga. Men det var jag inte. Inte ett dugg. Snarare… glad, lycklig? Mina hormoner spelade spratt med mig idag.
Jag orkade verkligen inte med en Justin på dålig humör. Speciellt inte ikväll, så istället för att sitta tyst bredvid honom tog jag ett fast grepp om hans T-shirt och vände hans ansikte mot mig, så jag kunde trycka ihop våra läppar. Hans händer fann genast min rumpa och han lyfte upp mig så jag gränslade honom.
Jag tryckte in min runga in i hans mun och kände hur han blev chockad över min plötsliga initiativ.
När jag släppt hans läppar så var alla ilskna drag i hans ansikte borta. ”Nöjd?” flinade jag och han himlade med ögonen men nickade och pussade mig snabbt på kinden.
”Gör inte om det.” jag förstod inte vad han menade, vi bara pratade och Jake var den som var närgången. Jag kunde ha sagt ifrån men i detta fall skyllde jag på alkoholen som täckte mer än femtio procent av mina handlingar. Men istället för att säga allt det där så nickade jag bara och satte mig bredvid honom igen.
Jag hade mina aningar på att Bruce också visste vad som hade hänt men det var förmodligen bortglömt nu då han hade läpparna hårt tryckta mot Carolines.

”Caroline?!” skrek jag över bordet och genast for hennes blick till mig. Jag nickade löst mot Jake och Daves soffgrupp där dom satt med några andra okända tjejer och killar.
Caroline rynkade på pannan men fattade sedan vart jag ville komma och vi båda slängde fram räddare-i-nöden-repliken. ”Vi ska på toa.” Justin och Bruce nickade och vi vände oss om.
Jag ville be om ursäkt till Jake och Dave om vad som hänt tidigare. Men om jag skulle ha sagt det till Justin så skulle han ha flippat ut.
För att inte verka misstänksam så gick vi in i toan en snabbis och väntade några sekunder innan vi steg ut igen.
Killarna hade fått i sig några flera whiskyglas medans jag och Caroline nöjdes oss med vatten. Hur frestande det än var att dricka så orkade jag inte med en rejäl baksmälla imorgon.
Jag tittade genast åt Justins håll och såg hur alla killarna var i en högljudd konversation blandat med skratt. Jag log smått men gjorde sedan armkrok med Caro och började röra oss mot Jake och Dave.
”Någon som är någorlunda nykter?” jag skrattade bara och satte mig bredvid Jake. Caro satte sig bredvid Dave och skulle antagligen säga samma sak som mig.
”Förlåt för det där.” jag nickade åt Justins håll trots att jag inte såg honom genom folkmassorna.
”Det är lugnt, jag skulle antagligen reagera likadant… vilket leder oss till min ursäkt till dig.” jag rynkade på pannan men sen klickade det och jag skakade på huvudet.
”Det är lugnt, det var säkert inte med medvetenhet.” han log endast och det blev några tysta sekunder mellan oss innan han tog till orda igen.
”Kan jag få ditt nummer?” jag kände mig en aning tveksam men nickade sedan och knappade in mitt nummer in i hans mobil.
Jag ville inte väcka misstankar så vi sa snabbt hejdå. För att vara ännu mer på den säkra sidan tog jag och Caroline en omväg för att komma tillbaka till Justin och killarna.
Knappt några meter ifrån dom stannade jag upp, vilket orsakade att Caroline också gjorde det då jag höll ett hjärngrepp om  hennes arm.
Min blick pendlade mellan dom bekanta blondinerna som stod vid vårat bord. Ilskan kokar inom mig när jag såg hur Justin flinade åt tjejen i mitten. Jag störde mig på att det inte var ett vanligt flin utan mer åt du-är-sexig-flin.
Ilsket börjar jag klampa dit.
För första gången förstod jag Justins ilska över Jakes tidigare handlingar och då hade Jake rört mig. Nu flinade endast Justin och jag var dubbelt så förbannad som han varit.
Jag satte mig i Justins knä och hann se hans retsamma flin innan jag tryckte mina läppar mot hans. Han blev småchockad av kraften jag använde men besvarade snabbt kyssen. Hans händer sökte på min kropp tills dom nådde min rumpa och han klämde till. En flämtning lämnade min mun och han tryckte genast in sin tunga och vi började utforska varandra.
”Jealous baby?” viskar han andfått när vi släppt varandra. Jag himlade med ögonen och vände mig om så jag var ansikte mot ansikte med den största bitchen på jorden.
Hon såg ut att vilja klösa mig här och nu, vilket roade mig bara.
”Hej Cassandra.”


DUN DUN. The bitch is back! Vad tror ni kommer hända?
Vad tycker ni Om Jake och Dave? Misstankar eller är dom bara vanliga killar?
Minst 25 kommentarer för nästa - jag vet att ni kan.
:D


Fråga: I vilket landskap bor ni?
Mitt svar: Västra Götaland, flyttade hit i början av Juli från Värmland. :)
FORTSÄTT GE MIG TIPS PÅ FRÅGOR!


Comments
POSTAT AV: Erica

Lika bra som alltid, tycker det är kul när dom blir avensjuka på varandra, bara dom inte börjar bråka dock

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 14:46:57 /



POSTAT AV: Josefin

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro här .
svar; Bor inte i Sverige men när jag är i Sverige så brukar jag vara i Västergötland.

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 15:39:38 /



POSTAT AV: Rebecca ツ

Jätte bra!
Som alltid då c:

Svar: Haha , vart bor man om man bor i Stockholm? Haha.

Svar: Det är nog Stockholm då. :P
Celebnovell

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 15:49:23 /



POSTAT AV: Svea

AHAHAHAHA VAD BRA KAPITEL!!! Älskar det, hehe

Svar: i västra götaland :)

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 15:57:28 /



POSTAT AV: Michelle

Jag älskar det men vem är bitchen? :S

Svar: Cassandra, lol. En tjej från skolan. ;)
Celebnovell

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 16:19:48 /



POSTAT AV: Maria :*

Sjukt braa! Men menar du inte Cassandra??

Svar: Jag suger verkligen =/ Självklart ska det stå Cassandra.
Celebnovell

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 16:30:48 /



POSTAT AV: Becca

Skitbra, älskar hela den här novellen! Du skriver så bra<3

Svar: Bor i Uppland!

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 16:36:45 /



POSTAT AV: Thilda

grymt kapitel like always! det blir lite extra spännade när dom blir Avundsjuka på varann,Dave och Jack verkar som ett par schyssta killar men det kan ju ändras väldigt snabbt, antar att det återstår att se :).

Svar Jag bor i blekinge :)

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 16:39:05 /



POSTAT AV: Ida

Grymt! :D

Svar: jag bor i Västerbotten :)

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 16:46:07 /



POSTAT AV: Anonym

Så sjuukt bra ^^ <3 Vill aldrig sluta läsa :o

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 18:49:34 /



POSTAT AV: Vicky

Asså är det okej om jag förlovar mig med din novell den e så sjuuuukt bra älskar den,bor i närke❤

Svar: Aw. ;)
Celebnovell

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 19:10:45 /



POSTAT AV: Anonym

I Stockholm, vad än de är för landskap haha ;)

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 19:32:17 /



POSTAT AV: Anonym

Förlåt men vem är Caroline? kommer inte ihåg.. förlåt ännu en gång! Du är gryym!

Svar: Caroline är hennes bästa vän! :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 19:32:29 /



POSTAT AV: Aya

Såå bra!! Bor i Stockholm! Jack o Dave kanske är fighters? Haha det e vad jag tror

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 19:50:33 /



POSTAT AV: Maddo <3

OMG! Spännande!! :) längtar tills nästa :)
Jag bor i Västerås :)

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 20:13:09 /



POSTAT AV: Maddo <3

OMG! Spännande!! :) längtar tills nästa :)
Jag bor i Västerås :)

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 20:13:10 /



POSTAT AV: Anonym

Loove it! <3
Vem är Cassandra?

Svar: Bor i Malmö så i Skåne :)

Svar: Bitchen i skolan, lol. :P♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 21:01:39 /



POSTAT AV: Tilda

Jaaag äääääälskar denna novellwn :o du är bäst på att skriva och allt! - love<3

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 21:33:49 /



POSTAT AV: CelineBieber_Belieber

Jag bor också i Värmland, fast du bor ju inte här längre men iallafall, alltid lika kul när dom bli avundsjuka på varandra, det leder till bråk, och det leder till drama! Asså jag älskar verkligen dina noveller, di ä fan as bra, hur kommer du på allt?

Muchlove💕

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 21:48:06 /



POSTAT AV: jasmina

sjuktbra meeeeeeeeer, svar:Väsrta Götaland
Fråga? vart i västra götaland bor du ???

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 22:44:31 / URL: http://justindrewnovell.bloggplatsen.se



POSTAT AV: :)

Skit braaaa!❤

Stockholm

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 22:45:12 /



POSTAT AV: ifrah

skit bra som vanlig jag bor stockhollm

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 22:48:45 /



POSTAT AV: Anonym

Fan vad jag älskar dina texter !

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 23:48:04 /



POSTAT AV: Maja

Din texterr sjukt bra !:)

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 23:48:58 /



POSTAT AV: Moa

Hoppas du skriver fler än 100 kapitel på denna novellen nu för jag kommer fan inte kunna sluta läsa dom

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 23:49:43 /



POSTAT AV: Jasmine

Dom borde köra sanningen eller Jonna också borde det hetta till lite

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 23:51:20 /



POSTAT AV: camilla

Jag bor i Dalarna, jag satt på hel spänd hela kapitlet! Det kändes som något skulle hända när som helst...

POSTAT: 2013-09-02 / KLOCKAN: 15:15:40 /



POSTAT AV: Sandra

Hej, jag älskar din blogg och skulle uppskatta om någon skulle vilja kolla in min novellblogg www.novella.blogg.se
Jag älskar verkligen att skriva så snälla kika in och säg vad du tycker!<3 Tack!^^

POSTAT: 2013-09-02 / KLOCKAN: 19:35:46 / URL: http://www.novella.blogg.se



POSTAT AV: Lmssy

Hur orkar du skriva så långa kapitel?! Du är grym!

Sv: Tror jag bor i västernorrland eller vad det heter. Bor iallafall långt upp i Sverige ;)<3

POSTAT: 2013-09-02 / KLOCKAN: 20:51:26 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Emelie

jätte bra :)

POSTAT: 2013-09-03 / KLOCKAN: 20:06:11 /



POSTAT AV: Anonym

Du är verkligen bra på att skriva jag har aldrig läst så bra novell som den här och jag säger bara att du är så grym och plus att du skriver långa kapitel och det är inte i alla noveller, när du lägger upp en kapitel så börjar jag hoppa typ hihihihi :) men när den är slut så blir jag ledsen och kollar varje timme om du har lagt upp en ny kapitel:)

Kan inte vänta till nästa kommer upp !!! Omg
När kommer du lägga upp nästa kapitel ?
Love you !!!!! :) <3

Svar: Aww tack sötnos. Jag vet inte, kanske idag (onsdag) eller så kommer det definitivt på torsdag. :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-09-03 / KLOCKAN: 22:16:53 /



POSTAT AV: Anonym

men nu är det fredag.. :)

POSTAT: 2013-09-06 / KLOCKAN: 22:31:04 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback