KATEGORI: ✔ 1.Love never dies

Kapitel 59 - Justin's birthday (Part 1)

Previously:
”Vill du flytta in med mig när vi är tillbaka i New York?”

Jag tittar på honom och tänker noga över frågan.
”Huset har jag redan köpt – bara för oss två. Själva, kunna göra vad vi vill.” säger Justin förföriskt med en djup och hes röst. 
Jag ryser till innan jag svarar på hans fråga. Någonstans måste man börja.
”Ja, jag vill flytta in med dig.” säger jag och ler.

Han besvarar mitt leende och kramar om mig ännu en gång. Jag börjar skrika när han ställer sig upp och börjar snurra oss runt något varv innan han sätter sig ner igen. Hans blick borrar sig in i min.
”Den här gången kommer det bli enklare. Jag lovar. Något eller någon kommer inte separera oss igen.” säger han och jag ler och lindar mina armar tajtare runt hans hals.

 

1 mars – Justins födelsedag
”Vakna upp, babe.” säger jag och kysser Justin läppar med ett leende.
Plötsligt känner jag honom kyssa tillbaka så jag puttar bort honom.
”Heey.” säger han förolämpad av min lilla gest.
”Vadå?” säger jag och kollar på honom med mitt leende som aldrig tycks försvinna idag.
”Du tryckte bort mig från dina läppar.” tjurade han.
”Du måste gå upp, jag tror verkligen att din mobil snart går sönder från alla samtal, sms och mentions på Twitter.”
”Jag är födelsedagskillen så kan jag få en kyss först? En riktigt kyss.” säger han med betoning på den sista meningen.”
”Visst.” säger jag och han börjar le brett.
Jag trycker mina läppar mot hans och han drar ner mig över sig. Ett litet leende börjar leta sig upp på hans läppar.
Hans händer höjs upp till mina kinder där han börjar smeka. Jag vinklar huvudet åt sidan för att fördjupa kyssen. Mina händer har ingenstans att ta vägen – dom rör överallt på hans barbrösta överkropp. Justin tar tillfället i akt och trycker sin tunga i min mun när ett litet stön lämnar den.
”Kom igen Juju, gå och duscha så hämtar jag din födelsedagsfrukost.” säger jag efter att ännu en gång avbrytit kyssen.
”Swag. Frukost i sängen.”


”Precis så njut av tillfället för det blir nog inte många av sådana här stunder i framtiden.” säger jag och skrattar.
Han såg trumpen ut men sprack snart upp i ett flin och kysste mig snabbt innan han reste sig från sängen. Synen av honom i bara kalsonger fick mig att bita tag i min läpp.
När han stängt badrumsdörren skyndade jag mig nerför trapporna i vårat hus och gick snabbt till köket där jag började tillaga bacon, ägg, toast samt hälla upp juice till båda.
Vi hade fått ledigt nu –tills första April - , men några intervjuer här och där kunde vi tyvärr inte slippa.
-

”Baby, jag har en fundering…”
”Visst. Vad är det?” säger jag och stoppar in den sista toastbiten i munnen innan jag lutar mig bak mot sängavel, bredvid Justin – som varit klar ett bra tag.
”Du vet. Jag tänkte att vi kanske kunde spendera denna dag ensam i sängen, vara slöa, se filmer, mysa, kyssas, prata, skapa kärlek?”
”Vill du inte fira din dag med din familj och vänner?”
”Jag vill fira min födelsedag med dom, men imorgon. Babe, vi har inte haft någon ensam tid på sistone och jag saknar det.  Kan vi snälla bara stanna inne och bara vara vi två?”
”Om du vill det. Ring bara dina föräldrar och vänner så att dom inte hoppas för någonting.”
Hans ögon mjuknade när han hörde mitt svar och han lutade sig mot mig och tryckte sina läppar mot mina i en snabb kyss.
”Tack Lina.” viskade han.
”Det är din födelsedag, du får göra vad du vill. Förresten har vi ingen födelsedagstårta. Vad sägs om att baka en? Juste en sak till, jag har glömt ge dig din present.”
”Babe, jag sa att jag inte vill ha någon present överhuvudtaget. Du är min present, du är den vackraste och viktigaste presenten i mitt liv.” säger han och kysser mig en gång till.
”Jag vet, men jag trodde du ville se din nya bil som står utanför.” sa jag och snörpte på munnen.
”Du köpte en bil till mig?!” utbrister han chockad men samtidigt exalterad.
”Kanske…” mumlar jag för att retas smått med honom.
”Oh my god!!”
Han reser sig fort och springer fort nerför trapporna och jag hör hur han öppnar dörren med en sån kraft att det lät i hela huset. Hoppas det inte blev någon märke på väggen.
Jag kravlar mig försiktigt ut ur sängen och kollar på honom genom sovrumsfönstret, där han står vid sin nya Mercedes-Benz SLR Stirling Moss.
Hur jag har lärt mig det namnet? Säljaren fick repetera det för mig hundra gånger om innan det fastnade.


Jag är och kommer aldrig bli någon expert på bilar. Jag skakade av mig tankarna och fortsätta studera Justin som nästan stod och hoppade runt bilen.
Till slut gick jag ut ur sovrummet, nerför trapporna och ut till honom. Direkt han fick syn på mig sprang han fram till mig och kramade hårt om mig och snurrade oss runt flera varv.
”Vet du att den här bilen är så exklusiv att endast 75 exemplar någonsin har tillverkats.” utbrister han samtidigt som han släppt ner mig.
Jag nickar och ger honom ett flin. Säljaren hade berättat det också.
”Vad sägs om att checka in insidan också?”
Han gör ifrån sig något glatt läte innan han går fram till bilen och står och betraktar den innan en tanke slår honom.
”Vart är…-”
”Den här?” fortsätter jag hans mening och håller fram fjärkontrollen till bilen i min högra hand.
Han nickar glatt och joggar fram till mig, kysser min hand mjukt innan han tar fjärkontrollen ifrån mig och låser upp bilen. Hans tumme åker över nån annan knapp som gör att bildörren på höger sida – framför honom – åker uppåt och han skyndar sig att sätta sig i den.
”OH MY GOD! Du har låtit broderat mina initialer i de röda sätena!” utbrister han och jag bara skrattar åt honom.
-

”Men ska man inte hälla det här i den här skålen?” frågar Justin och håller fram en deciliter mjöl och skålen vi har gjort glasyren i.
”Nej Justin, det där är glasyren som redan är färdig, mjölet ska vara…” säger jag och funderar.
”…här.” säger jag och ger honom skålen där man ska blanda torringredienserna.
Han nickar och häller det försiktigt i skålen innan han lutar sig bakåt mot diskbänken med händerna i slappt hängandes parallellt med sidorna, samtidigt som han studerar hur jag blandar allting.
”Då var det klart.” säger jag när jag stoppat in formen fylld med tårtsmeten in i ugnen.
”Bra, kan du komma hit lite? Jag vill krama om dig.” säger han och jag tvekar inte en sekund innan jag ställer mig i hans famn med armarna slingrade runt hans midja. Hans händer dras över min rygg upp till håret där han börjar leka med den… vänta lite.
”JUSTIN JAG BOKSTAVLIGT TALAT JAGAR DIG RUNT HELA HUSET OM DU JUST BLANDADE IN EN MASSA MJÖL IN I MITT HÅR.”
”Ojdå, bäst att sätta fart att springa.” säger han och puttar bort mig smått innan han börjar springa till andra sidan köksön.
Jag ställer på motsatsa sidan och ser säkert hämndlysten ut. Så känns det i alla fall.

Hon bokstavligt talat jagar mig verkligen – precis som hon sa.
”Aj fan.” säger hon och jag stannar genast upp i mitt springande och kollar bak på henne. Hon tittar på sin arm innan hon lägger sin motsatta hand över det och går tillbaka till köket. Vi befann oss vi vardagsrummet.
Vad hände? Jag blir genast orolig och börjar gå efter henne. Hon står med ryggen emot mig.
”Lina? Babe? Vad hände? Hur gick det?” frågorna sprutar ur min mun och jag går fort till henne för att kolla på hennes arm. Men när jag tittar där så är det inget fel med den och jag rynkar pannan.
”Hämnden är ljuv, babe.” säger hon, vänder sig om och höjer händerna till mitt hår där jag snart känner något klippigt rinna ner. Ägg.
”NEJ! INTE ÄGG I HÅRET! utbrister jag och ser säkert ut som en diva där jag försöker ta bort ägget, men till min olycka blir det bara värre.
Ugnen plingar till precis när jag tänkt kleta lite ägg på Lina, men det hinner jag inte med förrän hon slinker undan.
”Nej du. Det står 1-1 vilket betyder att vi ska duscha och sedan komma och dekorera tårtan.” säger hon när jag ännu en gång försöker kleta sörja på henne.
Jag suckar men ger mig innan en brilliant idé slår mig.
”Jag slutar om vi duschar tillsammans.”
Hennes blick möter min och hon tar ett löst tag om sin underläpp.
”Vem har sagt att jag ska duscha själv?”
”Perfekt.” säger jag och lyfter upp henne i brudstil och trycker mina läppar hungrigt mot henne, samtidigt som jag börjar gå ut från köket, uppför trapporna och in till badrumet.

SEXSCEN – Läs inte om du tycker det blir obehagligt!
Jag släpper ner henne och börjar kyssa nerför hennes hals samtidigt som jag sträcker ut handen för att sätta på duschen. Hennes händer flyttas till mjukbyxor och försiktigt lossnar hon på snöret, innan hon tar av dom halva biten och jag sparkar av mig dom själv den sista biten. Jag tar tag i kanten på hennes linne och drar snabbt den och slänger iväg den bakåt innan jag försiktigt börjar smeka BH-banden nerför hennes axlar. Ett stön lämnar hennes mun och jag börjar le samtidigt som jag kysser henne på axlarna nertill brösten. Jag knäpper upp Bh:n med en hand och jag tar tag i hennes vänstra bröst. Snabbt börjar jag massera den samtidigt som jag börjar nafsa och suga på den andra. Stön för stön lämnar hennes mun.

Jag länger händerna på hans hår och trycker honom närmre min kropp. Hans händertar grepp om mina mjukisbyxor och han börjar dra ner dom sakta.
”Sluta retas Justin.” stönar jag fram och känner hur han skrockar men drar ner mina byxor i ett ryck. Mitt underliv börjar dunka efter honom. Hans linne åker av innan han hinner reagera, och han kollar smått chockad på mig.
”Två kan spela spelet, Bieber.” säger jag och vikar på ögonbrynen.
Han biter sig i läppen och det får mig att bli galen av hunger efter honom. Mina trosor och hans kalsonger åker av snabbt och han lyfter mig i famnen och går in under de varma strålarna från duschen. Min rygg trycks snabbt mot väggen och jag ryser till men hinner inte reagera innan Justin tränger in i mig.
SEXSCEN ÖVER.
-
Resten av kvällen spenderades framför TV med mys och Justins favoritfilmer. Tårtan hade nog blivit den bästa jag bakat men det måste nog varit för att jag följ recepten till punkt och pricka – vilket inte är vanligt annars. När det var dags för middag beställde vi kinamat – mest för att Justin var för lat för någonting annat.
”Tack.” viskar Justin vid mitt öra när den andra filmens eftertext börjar rulla.
”För vad?” frågar jag förbryllat.
”För att du gjorde den här födelsedagen perfekt. Jag älskar dig.”
”Jag älskar dig också.” viskar jag tillbaka och vänder på huvudet för att ge honom en mjuk och kärleksfylld kyss.
-


True love never dies. It only gets stronger with time <3

DEL 1 är ute! - vad tycker ni hittills om Justins födelsedag?
Måste säga att jag är så avundsjuk över deras föhållande - önskar jag hade en sån! Nu ska jag sluta deppa och istället tänka ut vad som ska hända i nästa. :P
En fråga till: Vad tycker ni om längden på kapitlarna? :)
LOVE YOU BABES! Kommentera så mycket ni orkar! ♥♥


Comments
POSTAT AV: Emelie

Jätte bra! :)

POSTAT: 2013-05-30 / KLOCKAN: 14:54:05 /



POSTAT AV: Maddo <3

Jätte bra skrivet, längtar tills nästa del :)

POSTAT: 2013-05-30 / KLOCKAN: 22:02:30 /



POSTAT AV: Sandrizo

Dom har ett fiiint förhållande!<3 bra!

POSTAT: 2013-05-31 / KLOCKAN: 06:52:56 / URL: http://www.novella.blogg.se



POSTAT AV: FurBieber

så jävla bra! (ursäkta språket)
can inte vänta till kapitel 60!

POSTAT: 2013-05-31 / KLOCKAN: 07:16:22 /



POSTAT AV: Anonym

Meer snälla den e så jävla bra!!!

POSTAT: 2013-05-31 / KLOCKAN: 08:51:13 /



POSTAT AV: Anonym

more

POSTAT: 2013-05-31 / KLOCKAN: 21:47:04 /



POSTAT AV: cici

alltså vill bara ha mer den är så grymt bra! :)

POSTAT: 2013-05-31 / KLOCKAN: 22:01:06 /



POSTAT AV: Anonym

BÄST!!

POSTAT: 2013-05-31 / KLOCKAN: 23:44:32 /



POSTAT AV: Fanny

Guuuud det var braaaa :D

POSTAT: 2013-06-02 / KLOCKAN: 00:05:25 /



POSTAT AV: biebersfru

skitbra meeeeeeeer

POSTAT: 2013-06-02 / KLOCKAN: 12:07:07 / URL: http://justinnovell.devote.se



POSTAT AV: vickan

jätte bra och länden var perfekt :)

POSTAT: 2013-06-19 / KLOCKAN: 22:06:48 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback