KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 7 - Let's just go away from here.

Previously:
”Jag bär dig.” säger han och lägger ena armen i min knäveck och den andra under mitt huvud för att sedan lyfta mig. ”Vi som skulle spela hjältar.” skämtar han och jag skrattar smått. ”Du är min hjälte.” mumlar jag och lutar huvudet mot hans bröstkorg. Med en viss svårighet kysser han mig mjukt på pannan. ”Hur kan du kontrollera ditt glödande?” frågar jag efter en liten stunds behaglig tystnad, och syftar på att han knappt lyste ett dugg när vi sprang förut. ”Man lär sig kontrollera det.” flinar han och jag nickar imponerat. ”Hur lång tid tog det för dig?” 
”Runt ett år.” mumlar han. ”Du måste lära mig. Det är irriterande att bara börja glöda vartsomhelst när man är irriterad.” insisterar jag. ”Självklart sötnos.” Han kallade mig sötnos. Fjärilarna var ingenting vid detta tillfälle. Det var ett helt zoo som befann sig i min mage.

Justins perspektiv:

Scarlett… Scarlett och ännu mer Scarlett. Fuck! Hon hade satt beslag på mina tankar och jag förbannade både henne och min hjärna som var helt fucked up. Med ett ryck tar jag upp mobilen och slår in Cass nummer. Jag behöver ett ligg och det är nu.
Skolan hade jag hoppat över idag, av lathet och att jag inte ville möta Scarlett. Känner mig som en fucking pussy, av att inte vilja möta en tjej, men hon använder allt som jag säger tillbaka mot mig själv… och jag fucking hatar det. Jag drar en frustrerade hand genom håret och väntar på att Cass ska svara.
”Saknat mig?” frågar hennes ljusa stämma och jag biter mig i läppen. Jag blir bara kåt av att höra en tjej nu.
”Är du ensam?” frågar jag snabbt och inväntar hennes svar.
”Självklart. När kommer du?” frågar hon sexigt och jag spänner hela min kropp för att inte låta ett stön komma ut. Sex över telefon är inget jag är intresserad av för tillfället. Hon hade redan förespått min plan om varför jag ringde denna samtal. ”Om 5.” säger jag och lägger på innan hon hunnit svara. Jag reser mig och skyndar mig ner till hallen där jag drar på mig mina supras och öppnar dörren men blir avbruten av Carlos röst. ”Glöm inte att vi har en träff med anonym ikväll.” Fuck. Jag slänger en blick på klockan och ser att den är nio och ”träffen” som han uttryckt det är klockan elva. ”Jag kommer tillbaka en kvart innan.” säger jag och han nickar. Snabbt sätter jag kurs mot Mercedesen vid trottoaren och börjar köra mot Cassandras hus. Jag bryr mig inte ett skit om hur många regler jag bryter genom att köra som jag gör, utan bara trycker ner gaspedalen ännu mer tills huset tonar upp sig framför mig.
Utan att knacka går jag direkt in och hon möter mig i hallen med ett par minishorts och ett linne som knappt täcker någonting – vilket gör allt lättare för mig bara. Jag trycker upp henne mot väggen och hon lägger benen i kors bakom min rygg. Utan att yttra några ord, trycker jag in min tunga in i hennes mun och börjar gå uppför trapporna in till hennes gigantiska rum.

Cassandras perspektiv:
SEXSCEN – LÄS INTE OM DU TYCKER DET ÄR OBEHAGLIGT

Mina händer börjar röra sig neråt från hans hår, till hans muskolösa armar och vidare till hans T-shirtkant, som jag börjar oförsiktigt dra i. Han förstår vad jag vill och avbryter kyssen för att med ett ryck dra T-shirten över huvudet, och trycka våra läppar mot varandra igen. 
Detta händer nästan varje kväll, inga känslor från någon av oss, bara sex. Första gången han hade ringt, hade jag blivit förvånat att skolans badboy ringer mig, men kommenterade inte saken utan lät honom göra som han ville. Jag ska inte ljuga han är sexig, och känsla när jag är den personen som får allt det är fantastisk. Alla avundsjuka blickar från tjejerna i skolan, och killarnas suktande blickar efter mig är underhållande.
Mina händer trevar över hans magrutor och jag drar löst mina naglar över hans hud. Han stönar högt och oblygt, och började röra sig baklänges mot sängen. Han hade bråttom i sina rörelser – vilket han aldrig har haft förut. ”Varför så bråttom?” viskar jag mot hans läppar när jag låg över honom på sängen. ”Strunta i det och fortsätt.” mumlar han och börjar lämna blöta kysser på min hals, nertill nyckelbenet och samtidigt tar tag i kanten av mitt linne, och drar den över mitt huvud innan han fortsätter med sitt "jobb" på min hals.

 

Mina händer började fumla med hans bälte, snabbt drar jag ner blixtlåset och drar av honom byxorna medans han gjorde samma sak med mina short. Snabbt rullade vi runt, och han tryckte ihop våra läppar i en passionerad kyss. Mina händer drar sig ännu en gång upp till hans hår samtidigt som hans händer började massera mina lår. Han börjar röra ner läpparna över mina bröst som bara täcktes av en leopardmönstrad spetsbehå. Han knäppte snabbt upp den med en hand innan han började massera min ena bröst och samtidigt suga på den andra. Höga stön lämnade en efter en min mun, samtidigt som han släppte mina bröst och letade sig vidare till mina genomskinliga stringtrosor. Med ett ryck drar han av dom, och gör snart samma sak med sina kalsonger, så att vi båda låg helt blotta får varandra. Men det var inget som störde oss förut eller nu. Min högra hand släpper hans hår för en sekund för att ta ut en kondom från den lilla byrålådan bredvid sängen, och ge den till honom. Han öppnade snabbt asken och trädde på den snabbt innan han tränger in sig i mig.

SEXSCEN AVLSUTAD

Justins perspektiv:
Klockan hade slagit halv elva och Cass hade somnat för kanske tio minuter sen, efter vårt vilda sex. Eller vild och vild var det inte, men hon är den bästa jag kan komma till snabbt, istället för att leta efter en sexig hora i timmar. Jag drog försiktigt ut min arm, som låg under hennes huvud, för att inte väcka henne och började snabbt sätta på mig kläderna igen. 
Jag styrde stegen mot hennes spegel och började rätta till mitt rufsiga hår innan jag steg ut ur rummet och stängde tyst dörren efter mig. Hennes föräldrar hade som tur inte kommit hem, så jag kunde gå fram och tillbaka precis som jag ville för tillfället. Men bara för att jag kan betyder det inte att jag har tid. Jag skyndade mig ut genom ytterdörren och fram till min Mercedes och börjar köra tillbaka till min och killarnas hus.

”Har ni pengarna med er?” mumlar jag fram när killarna stiger in i bilen. Bruce tar upp en svart säck, som för att visa att pengarna ligger i den. Jag nickar bara och fokuserar tillbaka på vägen. Detta var en av våra många träffar med anonym – och vi hade flera på lager. Personen jag varken hade en aning om var en hon eller han, gjorde alltid våra beställningar på pricken, fast det negativa var att anonym tog en rejäl summa för varje beställning. Dock var det inget vi störde oss på än så länge. Mötena med personen var alltid mystiska. Alltid på någon mörk plats, långt borta från staden, och han eller hon dolde sig alltid i skuggan. Alltid någon svart mask och svart heldräkt var även på. Måste säga att han eller hon var skicklig för dräkten satt lös så det inte visade några former, och gav oss därför inte några ledtrådar om det var just en han eller hon. Och varje gång försvann gestalten lika fort som man vände ryggen åt. Om jag inte visste bättre, så skulle jag tro att det var någon tönt-twilight liknande historia. 
”Ey Justin. Vakna, du körde förbi!” utbrister Carlos från baksätet och jag grymtar irriterat till och gör snabbt ett U-sväng. Tur för människorna att dom inte är ute så ofta vid denna tid, vid denna plats, annars kunde dom räkna med ett sjukhusbesök. ”Fem meter fram och sedan så svänger du till vänster.” säger Damon från sätet bredvid mig, med blicken fäst på kartan han hade i knät. Jag nickar även om han inte såg det, och körde vidare på den kolsvarta ödevägen, snabbt gjorde jag en skarp sväng till vänster precis som han hade sagt. Bilen körde upp på en grusväg, och lugnet som vi tidigare hade haft försvann och ersattes av grusets knastrande under däcken. ”Hur långt?” frågar jag mumlandes. ”En kilometer, och stanna vid den röda trähuset på slutet av grusvägen.” Jag struntar i att svara och gör bara som han säger. Killarna i baksätet är helt tysta, av rastlöshet antar jag, fast vi har väl egentligen ingenting att prata om heller. Det enda vi fokuserade på var att få drogerna från anonym och åka hem igen för att få något sömn till morgondagen. Imorgon tänker inte jag vara någon pussy, utan ska ignorera Scarlett totalt och gå till skolan. Inte för att jag saknar skolan efter en dag, men det är skönt ibland att försvinna ut ur huset och gå någon annanstans. Inte för att skolan är så fucking kul, men det är alltid något, och brudarna där är inte heller så dåliga. ”Ta drogerna, betala, försvinn.” säger Bruce från baksätet, och öppnar munnen för första gången under hela denna tjugo minuters resa. Killarna, även jag, mm-ar innan jag parkerar bilen – vid den röda stugan, som såg fallfärdig ut. Jag stänger av bilen innan vi börjar röra på oss och stiger ut ur bilen. ”Vart exakt skulle vi möta anonym?” frågar Matt och sluter upp bredvid min och Damons sida. ”Här.” mumlar en förvrängd röst och jag rycker till. Jävla pussy jag blivit, fast jag kan glädja mig att de andra killarna också blev rädda. ”Kul att göra affärer med er ännu en gång, Five.” fortsätter rösten och räcker fram en brun säck som jag är påväg att ta emot när personen drar tillbaka den. ”Pengarna först.” säger den förvrängda rösten spänt och jag tar säcken ifrån Bruce med den summan som behövdes och räcker fram den. Anonym sträckte ut en hand, klädd med en svart handske och tar emot säcken med pengarna. ”Få vi vårat?” säger Carlos bakom mig och jag stelnar till och slår mentalt till honom. Om det är någonting alla vi har lärt oss under denna tid med affärer med anonym är att inte förhasta allting. Någon Carlos verkar ha glömt vid detta tillfälle. Vi står alla tysta och väntar på vad som ska hända. ”Ni vill väl inte att någon ska råka illa ut. Eller hur Carlos?” Rösten blir mörk och skrämmande på slutet. 
Hur i fucking världen vet anonym hans namn? Detta måste vara ett skämt. ”Förlåt.” piper Carlos och jag har lust att brista ut i skratt. Han lät så hjälplös, rädd, skräckslagen, liten.
 ”Här har ni drogerna.” fortsätter rösten innan någon hinner reagera och räcker fram än en gång den bruna säcken till oss. Denna gång tar jag emot den och anonym drar inte tillbaka den. 
Vi har gjort detta många gånger förut så det var bara att vända ryggen åt och börja gå tillbaka till bilen när affären var klar, och denna gång var det ingen undantag. Jag hör ett knastrande ljud bakom oss efter någon sekund och vänder bak huvudet för att finna den tomt. Samma visa, varje gång. 

Ur ögonvrån ser jag något ljus och vände snabbt huvudet dit för att finna det svart. ”Guys, såg ni ljuset?” mumlar jag förbryllat fram och vänder blicken tillbaka mot killarna. Alla fyra skakar på huvudet och kollar konstigt på mig,  jag grymtar till. Antar att jag blivit paranoid av allt detta skitjobb. Jag kände hur en vindpust drog på mig bakifrån och killarna spärrar ögonen och jag stelnar till. ”Nu gjorde jag.” mumlar Matt och jag trycker ner handen ner i fickan och tar upp pistolen, innan jag snabbt vänder mig bakåt för att ännu en gång finna det tomt. ”Låt oss bara komma ut härifrån.” mumlar Carlos skräckslaget och jag nickar instämmande. Jag må vara orädd men detta var utanför min trygghetzon. Jag vänder mig lika snabbt framåt och vi skyndar på stegen för att så fort som möjligt komma in till bilen och köra härifrån. 
Jag slänger väskan i baksätet där Matt - som redan satt i bilen - snabbt tar emot den, och sedan skyndar jag mig till framsätet. Precis innan jag hinner stänga dörren hör jag ett öronbedövande skrik och jag stelnar till. ”Hörde ni det där?” viskar jag och förväntar mig ett nej, så att jag tror att allt detta är bara skit min hjärna får för sig men istället får jag ett annat svar. ”Ja…” mumlar Damon och drar upp sin pistol för att rikta den mot min öppna dörren. ”Låt oss bara försvinna härifrån.” säger jag och stängde dörren med en smäll och startar bilen snabbt innan jag trycker gasen i botten för att komma tillbaka på asfaltvägen. Detta var den värsta mardröm jag varit med om…


Justin rädd? Det kan inte stämma?
Fast hans tanke om twilight-liknande historia stämmer ganska bra, eller tycker ni inte det?
Anyway - fick en kommentar om att ni vill ha mer Justin i det hela så nu fick ni ett kapitel i bara Justins perspektiv.
Vill verkligen ha alla åsikter på denna kapitel - alltid lika pinsamt att skriva sexscener och jag vill gärna veta vad ni tycker. Love you guys - remember that! ♥


Comments
POSTAT AV: Maria :*

Sjukt bra! Älskade slutet. Du skriver jätte bra! <3

POSTAT: 2013-07-08 / KLOCKAN: 14:56:10 /



POSTAT AV: camilla

Asså vad awesome kapitel!! Det var jätte bra!

POSTAT: 2013-07-08 / KLOCKAN: 14:57:36 /



POSTAT AV: Emelie

As bra! :)

POSTAT: 2013-07-08 / KLOCKAN: 15:33:54 /



POSTAT AV: Ebba

OMG AS BRA!!! Dom hörde Scarlett i slutet va? SNÄLLA ETT TILL SNART!!!

Svar: Hehe aa! ;)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-08 / KLOCKAN: 16:24:16 /



POSTAT AV: Julie

Love! Love! Love!!

Älskar att du har en annorlunda story! För de flesta JBFF är ofta ganska lika, men denna storyn sticker liksom ut! Det är så grymt!

Du skriver riktigt bra också, inte massa stavfel eller liknande och bra grammatik. Der märks att du har lagt ner mycket tid på din kapitel!

Du är grym!! Glöm inte det!

Svar: Åh herregud vad glad jag blir! Det är personer som dig som gör att jag får inspiration till mina kapitel och fortsätter att skriva. Självklart skriver jag för att det är kul men när man får något tillbaka känns det som om man befinner sig i sjunde himlen. :)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-08 / KLOCKAN: 17:10:03 /



POSTAT AV: Anonym

Jättebra! Älskade Justin persiktiv!

POSTAT: 2013-07-08 / KLOCKAN: 17:33:40 /



POSTAT AV: Nelly

Jätte bra! Du behöver inte vaa nervös när du skriver en sex screen dem är bara bra och det tror jg nästan alla tycker så fler sådana! Fortsätt så och hoppas det kommer ett till snart! Puss älskar dig!

Svar: Aw, tack babe! ♥ Love you too!
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-08 / KLOCKAN: 17:48:29 /



POSTAT AV: Agnes

Så bra, gillar att det är med lite läskigt! :)

POSTAT: 2013-07-08 / KLOCKAN: 22:21:50 / URL: http://justinbdrew.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Grym!!!! Vad hände i slutet? Förstod inte

Svar: I kapitel 6 så började Scarlett och Cody jaga fightern - vilket orsakade att de började lysa. Det var det Justin menade i kapitel 7 med "Guys såg ni ljuset?" Scarlett, Cody eller den andra fighter - jag säger inte vem - hade råkat springa för nära Five vilket hade gjort så att de hade märkt skenet på fighternas kropp. Och skriket de hörde var Scarletts när hon blev skadad i armen av "black fightern." Hoppas du förstod! :)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-08 / KLOCKAN: 22:59:17 /



POSTAT AV: LMSSY

GRYMTTTTT!!!!!!!!!!!!

POSTAT: 2013-07-09 / KLOCKAN: 00:13:23 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Sååå braaa mera!! And wee love you!

POSTAT: 2013-07-09 / KLOCKAN: 01:06:31 /



POSTAT AV: Erika

Så himla sjukt bra! Längtar tills nästa kapitel :D

POSTAT: 2013-07-09 / KLOCKAN: 11:55:57 / URL: http://erikaaskebjers.blogg.se



POSTAT AV: Maddo <3

Skiiiiiit bra kapitel! Gillade att Justin vart lite "hur ska man säga det" rädd? Det visar bara att han inte är så bad som man tror ;) men iallafall längtar tills nästa kapitel :)

POSTAT: 2013-07-09 / KLOCKAN: 14:42:50 /



POSTAT AV: Svea

JÄÄÄÄÄTTTTTTEEEEEBRAAAAAAA!!!
Längtar tills nästa kapitel! Tycker att det bara blir bättre och bättre för varje kapitel! Tycker inte du gör något fel!!

POSTAT: 2013-07-09 / KLOCKAN: 15:48:48 /



POSTAT AV: Emma :)

Jättebra! Fortsätt du är skit duktig :)

POSTAT: 2013-07-09 / KLOCKAN: 18:46:34 /



POSTAT AV: Ellen

Åhhhh SÅÅ bra😍👏

POSTAT: 2013-07-09 / KLOCKAN: 18:57:59 /



POSTAT AV: camilla

Så bra!! Snälla kom med kapitel snart!

POSTAT: 2013-07-09 / KLOCKAN: 20:00:38 /



POSTAT AV: Victoria

OMB, så himla bra novell!!!

POSTAT: 2013-07-09 / KLOCKAN: 23:39:01 /



POSTAT AV: Anonym

ÅHH VILKET SLUT GAAAAH *EXALTERAD*

POSTAT: 2013-07-10 / KLOCKAN: 00:10:30 /



POSTAT AV: Nelly

Merrr !! Du äger

POSTAT: 2013-07-10 / KLOCKAN: 00:16:55 /



POSTAT AV: Tina

Deana gången orkade ja iallafall skriva dit mitt namn istället för anonym. Ja älskar din fantasynovell den liksom har fått nya karaktärer, det jag menar är jag har aldrig läst om Moon fighters, för det mesta läser man om änglar, vampyrer, häxor och massa sånt men nu ska ja tydligen läsa om Moon fighters som väg inte läst om tidigare. Det kanske finn en bok som handlar om Moon fighters bara det att jag har aldrig läst den.

Svar: Haha, annars kan du bara klicka på "kom ihåg" - knappen så behöver du inte skriva ditt namn något mer utan det kommer upp direkt. Fast jag tror du redan vet det! :) Angående att du inte har läst om Moon fighters så kan jag väl säga att jag är personen som hittade på dom, och nej det finns inget bok. Tro mig det tog ganska långt tid att hitta på ett passande namn och krafter osv - men tillbaka till ämnet, jag är glad att du tycker om det och tar några sekunder att skriva en kommentar också. Puss och kram! :)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-10 / KLOCKAN: 10:10:02 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback