KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 11 - Keep dreaming...

Previously:
Elevernas blickar bränner från alla håll och kanter men något som verkligen irriterar mig plötsligt är när jag ser hur Bree kollar med svarta ögon på mig. Har hon en crush på alla killar eller?
Hon sitter vid en bänk med några andra elever, men ärligt talat så ser det ut som om hon bara sitter där för att inte verka ensam. Jag himlar med ögonen. ”Vad tänker du på?” viskar Justin i mitt öra och slänger cigaretten på marken och stampar på den. ”Elevernas stirrande.” mumlar jag med en aning svårighet, av att hans läppar precis är vid min öra. Hans andetag känns så varma mot min hud. ”De är inte vana att se mig hålla på med bara en tjej.” mumlar han och börjar lämna små kyssar på min kind innan han biter mig försiktigt biter mig i örsnibben. Han höjer handen för att flytta mitt hår innan han börjar lämna mer blötare kyssar längst min käke. Jag böjer huvudet åt sidan för att ge honom bättre utrymme samtidigt som ett tyst stön lämnar min mun och jag känner hans stolta flin i nacken.

Scarletts perspektiv:

Musiken dunkade högt när vi steg ut ur Range Rovern. Min blick drog genast ut på stranden som var täckt med svettiga ungdomar som dansade och drack. Stranden lyste i skenet av dom olika färggladalamporna som var lite här och där. Det hela kändes som en film. Eleverna flyttade sig åt sidan direkt vi kom i närheten. Jag kände en smäll på min rumpa helt plötsligt och med ett ryck vänder jag mig om och blänger på surt på Justin. ”Dafuq?” säger jag och himlar med ögonen. ”Sorry babe men det såg inbjudande ut.” ännu en gång himlar jag med ögonen och snart kände jag hans arm på mina axlar. ”Vad sägs om vi tar något och dricka?” mumlar han och jag vrider huvudet mot honom, för att märka att han befinner sig ännu närmre än vad jag förväntat mig. Jag biter mig i läppen och nickar. Han styr stegen mot vänster och jag ser hur Bruce och Caroline följer våran exempel medans Matt, Carlos och Damon står och pratar med några tjejer med miniklänningar och skyhöga pumps. Slampa står märkt i deras pannor. Jag himlar med ögonen och drar tillbaka blicken på kärleksparet bredvid oss. Caroline stod precis i samma position som mig med Bruce arm över sin axel. Jag skakar på huvudet och börjar le samtidigt som jag vänder tillbaka blicken framåt. Jag måste hitta ett tillfälle och prata med henne om det är någonting mellan dom, men inte ikväll. Ikväll skulle jag njuta och ha roligt.
För att samtidigt göra någonting åt uppdraget som jag hade över mig så tar tag i Justin hand som han har över min axel, och flätar ihop våra fingrar. Hans blick bränner på mig men jag struntar i det och fortsätter gå framåt. Jag var tvungen att få saker att snabba på, vi hade inte mycket tid. Just nu var allt detta ett lek för mig, men jag var rädd att om vi fortsatte hålla på som vi gör, det vill säga ta allting i lugnt tempo, så kommer jag bara tillslut få känslor för honom och jag behöver varken mer drama eller fiender i mitt liv än vad jag redan har.
Jag kanske kan droga i honom någonting för att få ut sanningen och slippa hela förhållandeprocessen. Snabbt himlar med ögonen åt min korkade tanke, det skulle aldrig funka. Det enda sättet var att försöka få honom att finna känslor för mig men att jag själv inte skulle göra det för honom. ”Här.” sa Justin och avbröt mina tankar. Jag hade inte ens märkt att vi kommit fram till baren. Min blick drog sig ner mot den ljusblåa drycken Justin hade utsträckt mot mig. Redbullvodka. ”Tack.” log jag och tog emot glaset och förde sugröret mot munnen. ”Kom igen Scar vi dansar.” tjöt Caroline bredvid mig och hade en exakt lika drink i sin hand som jag. Jag nickade hysteriskt åt henne när ”Play Hard” började spelas ut över stranden och vi styrde stegen snabbt till dansgolvet.  ”Said it's the only thing we know how to do…” sjöng vi i mun på varandra samtidigt som vi dansade. Jag hade saknat att kunna släppa loss och inte bry mig om morgondagen, saknat hur alkoholen sakta tog över kroppen och man glömde omgivningen. Detta hade varit som vardagsmat för mig innan jag hade blivit fighter.
”Keep shaking that ass baby.” hörde jag Justins hesa stämma bakom mig. Han pressade sin kropp mot min från baksidan och hans händer fann snabbt mina höfter. Hans varma, tunga andetag krockade med min kind och gav mig rysningar längst min ryggrad. Min hand letade sin väg uppåt och jag slingrade den snabbt runt hans hals bakifrån. ”Fuck baby.” mumlar han när jag trycker min bakdel mot hans skrev. Stunden hettades upp i samma sekund som han tryckte sina läppar mot min kind. Han stönade i mitt öra när jag tryckte mig hårdare mot honom. ”Vad sägs om att vi fortsätter vid bilen?” säger han tungt vid min öra och släpper mina höfter. Jag kan inte säga att jag inte njöt för det gjorde jag, men jag hade inga idéer på att gå hela vägen ikväll även om det var frestande. Jag var tvungen att hålla honom kvar på något sätt, och om han fick vad han ville redan efter några dagar så skulle hela uppdraget gå åt helvetet. ”Inte hela vägen.” mumlar jag med mitt ansikte knappt några centimeter från hans. Han ger mig ett leende tillsammans med en nick och tar tag i min hand för att gå upp till bilen. Luften runt om oss blev plötsligt elektrisk och jag var säker på att jag inte var den enda som kände det.
Mina ben värkte av dansandet och jag ångrade snabbt valet av sandaletterna jag bar just nu. Jag gick fram till motorhuvet med Justin några centimeter bakom mig, och lutade mig mot den samtidigt som jag studerade  Justins ansikte, dom skarpa käkbenen, dom hjärtformade läpparna, hans karamellbruna ögon och det bruna håret. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev tänd på honom men jag var tvungen att hålla mig till uppdraget. Inget fick gå fel. Han släppte långsamt min hand och la händerna på baksidan av mina lår. Hans ögon höll stadig ögonkontakt med mig. Jag bet mig i läppen samtidigt som mina ögon pendlade fram och tillbaka mellan hans läppar och gnistrande ögon. Han lutar sitt ansikte närmre mitt, och denna gång hann ingen förstöra stunden innan hans läppar trycktes mot mina. Kyssen var försiktigt och långsam precis som alla våra rörelser vid denna stund. Han lyfte upp mig och la mig på rygg på motorhuven med sin överkropp på min samtidigt som våra läppar fortsatte röra sig i synk. Jag slingrade benen runt hans midja och började dra händerna genom hans hår och dra i ändarna. Han stönade tyst mot mina läppar och jag gjorde mitt bästa för att inte le men misslyckades sekunden efter. Våra läppar släppte och vi båda andades tungt. Vi sa ingenting utan lät musiken fylla tomrummen. Hans blick brände in i min och han bet sig löst i läppen. Försiktigt tog jag tag i hans guldkedja som han hade kring halsen och närmade hans läppar mina ännu en gång.

Denna gång var kyssen mer kraftfull och passionerad. Han drog sin tunga över min underläpp och bad om inträdde. Bara för att reta honom så höll jag min mun stängd och han stönade tyst mot mina läppar. Hans händer släppte mina lår och gick upp till min midja och han började sakta smeka upp min tröja så min mage blev synlig för hans händer. Sakta började han dra sina händer längst sidorna och ett tyst stön lämnade min mun. Han tog tillfället i akt och tryckte in sin tunga i mun och genast började vi brottas. Det ryckte till smått i mina mungipor men denna gång lät jag inte leende förstöra våran kyss.
 ”Vi kanske borde gå tillbaka.” viskar jag mot hans läppar när vi släppt varandra för andra gången. Utan att yttra flera ord nuddar han med sina läppar mot mina en sista gång och hjälper mig sedan ner på marken igen och slingrade sin arm kring min midja och vi började gå tillbaka till stranden. Vi fann snabbt killarna sitta vid baren med en bricka med shots framför sig och varsin tjej bredvid sig. Justin satte sig snabbt på barstolen jag tänkt sitta på och innan jag han protestera hade han dragit ner mig i sitt knä. ”Guys, vilka är tjejerna?” frågar Justin direkt och jag biter mig i läppen. En främmande känsla bubblar smått i min mage men jag ignorerar den och kollar på de två brunetterna och blondinen. ”Samantha.” säger blondinen som stod bredvid Damon. Hon hade en kort, tajt klänning i färgen svart som satt som smäck över hennes rumpa och bröst tillsammans med ett par svarta pumps. Hon såg normalast ut av alla tre tjejerna, om jag ska vara ärlig. Justin skakade hennes utsträckta hand och hon bländade av ett leende åt honom som han besvarade. Den där främmande känslan började bubbla inom mig ännu en gång men innan jag hann reagera steg brunetten som tidigare stått bredvid Carlos och sträckte fram sin hans mot Justin. ”Ashley.” hon stod knappt en trettio centimeter från Justin. Jag himlade med ögonen av att han inte rörde sig någon millimeter bakåt eller verkade ha någonting emot det. Tjejen ska man inte ens prata om, skulle inte förvåna mig om hon var någon hora. Den sista tjejen steg fram med någon klänning som hon lika gärna kunde ha lämnat hemma. Urringningen såg ut att vara nere i magen och längden visade hälften av rumpan. Jag började hosta tyst för att inte börja skratta och tjejen bitchblickade mig snabbt. Jag bet mig i läppen för att inte börja skratta men det stoppade inte att ett flin skulle tona fram på mina läppar. Killarnas roade blickar vilade på mig och jag kände hur Justins arm hårdnade kring mig. ”Haley.” sa tjejen efter ännu en bitchblick mot mig. ”Hej.” sa Justin och jag såg ur ögonvrån hur han bet sig i läppen. Det såg inte ut som om han gjorde det för att inte skratta utan för att han tyckte tjejen var het. Jag himlade med ögonen och armbågade honom i revbenen. ”Babe take it easy. Jag hälsade bara.” viskade han i mitt öra och jag grymtade till och vände huvudet framåt med blicken vilandes på shotsglasen. ”Hey.” sa Justin och tog försiktigt tag i min haka med sin pekfinger och tumme för att sedan sekunden efter vända mitt ansikte mot sin. ”Jag hälsade bara.” mumlar han ännu en gång men skillnaden denna gång var att han tryckte sina läppar mot mina. Jag glömde alla tankar i samma sekund som jag besvarade hans kyss. Känslan som tidigare bubblat i mig var nu borta och hade ersatts av lycka. Fuck, jag får inte falla för honom. Hans tittade med ett leende som nådde ögonen, ner på mig och jag besvarade den likaså. Killarnas visslingar bröt våra blickar ifrån varandra och jag började rodna. ”Good job Bieber.” skrek Carlos och la armen kring brunetten jag glömt namnet på. För att försöka dölja mina varma kinder begravde jag huvudet vid Justins hals och kände hur hans bröstkorg vibrerade till av att han skrattade.

”Ett, två…tre!” räknade Matt in och alla höjde glasen till munnen för att svälja den brännande vodkan

"One, two...three!"

”Jag är inte på humör att bli nedslagen av Bieber, annars skulle jag ta dig här och nu.” sa Damon och blinkade flörtig mot mig. Justin blev stel av meningen Damon nyss uttalat. Jag lutade min rygg mot hans bröstkorg för att få honom att inte resa sig upp innan jag öppnade munnen. ”Dröm vidare och håll dig till…?” min blick flyttade sig till tjejen som stod bredvid honom. ”Samantha.” sa hon med ett leende. ”…Samantha.” avslutade jag min mening och besvarade hennes leende. Justin slappnade av och lämnade en blöt kyss på min hals. Genast ville ja ha mer och var påväg att vända mig till honom för att få min plan i verklighet när min mobil vibrerade i fickan på mina shorts. Med rynkad panna tog jag upp den och var noga med att inte ha sms:et synlig för Justin.

Från Kevin:
Fightern är på festen, möt mig på parkeringen.

Fuck!”  Jag var på väg att kasta min mobil ner i sanden när jag kom på vilken omgivning jag befann mig på. Detta var ingen ställe att bli arg på. Jag stängde mina ögon och räknade tyst till tio i mitt huvud och drog ett djupt andetag innan jag öppnade ögonen igen. Allas blick var fasklistrade på mig. ”Babe är du okej?” frågade Justin och slingrade sin arm kring mig. ”Jag… jag kommer snart.” sa jag stelt och drog bort hans arm och reste mig upp för att sedan försöka snabbt knuffa mig fram till parkeringen. Det tog all min viljestyrka att inte börja springa. Samtidigt som jag försökte gå i normal takt så sökte min blick över ungdomare efter något ovanligt tecken. Varför måste allt dåligt hända när jag för en gång skull har roligt och mår bra? När jag kom upp till parkeringen så var det bara bilar som befann sig där, min panna rynkades och jag vred på huvudet från sida till sida, tills min blick fastnade på en gestalt stå några meter in i skogen. Jag styrde mina steg åt det hållet och möttes av Kevins stela ansikte. Jag sa ingenting utan stod där tyst i väntan på en förklaring. Han snappade åt sig mina tankar som vanligt och öppnade sekunden efter munnen för att börja berätta. ”Jag var ute och körde runt med bilen när jag såg hur någon stod mitt i vägen helt plötsligt. Jag skulle ha trott det var en vanlig människa om det inte var för att det lyste runt omkring henne.” han pausade och drog ett djupt, väsande andetag innan han fortsatte. ”Jag steg ut ur bilen i samma sekund som hon började springa ifrån mig, jag jagade henne fem kilometer norrut alltså hitåt, men tappade bort henne när jag knappt var en meter ifrån och hon försvann in i folksamlingen.” väste han och knep ihop ögonen för att försöka lugna ner sig. ”Fucking shit!” mumlar jag och drog frustrerat handen genom håret. ”Jag ska döda den jäveln, när jag får tag i henne.” andades jag ilsket fram och sparkade till en sten som flög säkert femtio meter bort. Hur svårt kunde det vara att fånga en enda person i lilla Stratford? Min ilska ökade samtidigt som jag började lysa. Detta måste vara någon sjukt skämt. ”Något annat jag märkte var att hennes tankar var inte inom räckhåll för mig. Hennes extrakraft gör att hon håller sina tankar hemliga och alla omkring henne, det vill säga Five.” mumlar han och jag slog mentalt till mig själv. Hon har killarna virade kring sin lillfinger och dom visste inte ens om det. Vi måste fånga henne och det är snart. ”Justin är påväg upp till parkeringen.” sa han och knep ihop ögonen för att få bort ljuset från sig själv. ”Fan.” mumlar jag och kniper likaså ögonen och drar djupa andetag genom munnen. ”Jag går tillbaka nu.” sa jag till honom när jag lugnat ner mig tillräckligt. Jag hann se Kevins nick innan jag vände mig om för att gå tillbaka och möta upp Justin på parkeringen. Han hade ryggen emot mig när jag steg ut ur skogen. Snabbt drog jag ännu ett andetag och klistrade på ett leende. ”Du oroar dig för mycket.” sa jag och slog mentalt till mig själv när det inte hade låtit normalt. Utan mer spänd och irriterad. Han vände sig med en ryck mot mig och studerade mig från topp till tå. ”Vart var du?” frågade han och struntade helt i vad jag nyss hade sagt. Jag öppnade munnen men stängde den lika snabbt. Vad skulle jag svara? ”Jag var och gjorde mina behov.” sa jag tillslut och kliade mig nervöst i nacken. Jag hoppades han inte skulle bry sig om en fortsättning utan bara lät ämnet vara och att han inte skulle bli arg. Jag hade inte känt honom tillräckligt men jag visste att han hade skarpa humörsvängningar. ”Säg till nästa gång. Skogen är ingen plats att leka på, speciellt inte på nätterna.” sa han och jag himlade med ögonen, men lugnade genast ner mig av att han hade gjort som jag ville. Släppa ämnet och inte bli arg. Jag visste att det var ett farligt ställe men jag kan ta hand om mig själv. Skogen var min trygghetszon. ”Okej pappa.” sa jag retsamt. ”Jag är seriös.” sa han och var påväg att bli irriterad. ”Okej okej, jag ska inte gå in till skogen själv på nätterna.” log jag och styrde stegen fram till honom. ”Good girl.” sa han och slingrade armarna kring min midja och jag flätade ihop mina händer bakom hans nacke och lutade mitt huvud mot hans bröstkorg och kände hur hans hjärta slog lite fortare än vanligt. Bingo.


 

Jag skrev om detta kapitel säkert tre gånger innan jag kände mig nöjd. Jag hoppas iallafall ni gillar det och slänger in en kommentar! :)♥

Fråga: Vilket namn tycker ni Justin och Scarlett ska ha? Behöver verkligen hjälp att bestämma mig:)
Förslag: Jarlin - Scarlin - Julett - Jarlett - Jusett - Scustin?
På denna fråga tänker jag inte svara för jag vill inte påverka era beslut! ♥

Tror det är få som har missat denna video men jag lägger upp den här ändå! Ni måste hålla med om att Justin ser perfekt ut i denna video. ♥ #*_*#


Comments
POSTAT AV: Michelle

Jag älskar det! Jag tycker dom ska ha namnet Jarlett :)

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 10:29:43 /



POSTAT AV: camilla

Super super kapitel!!! Han ser perfekt ut hela tiden, men lite extra på videon då ;) :Dad

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 10:35:41 /



POSTAT AV: Biebzstoory

sjukt bra <3

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 11:20:37 / URL: http://biebzstoory.blogg.se



POSTAT AV: Emelie

åhh sjukt bra! :)
Tycker om Jarlett. :)

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 11:24:36 /



POSTAT AV: Victoria

Tycker dom ska ha Jarlett :)

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 11:50:26 /



POSTAT AV: Amanda

Sjukt bra! Jag tycker Jarlett!

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 14:09:47 /



POSTAT AV: Aya

Sjukt bra!!

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 14:34:10 /



POSTAT AV: Ranna

Älskar denna novell, den är såå annorlunda, på ett bra sätt.. Älskar att det är mer fantasi än verklighet ! Love it ! Tycker Jarlett passar de bäst...<3:*

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 15:18:36 /



POSTAT AV: Maria :*

Sjukt bra! Jag tycker om Julett är finast :)

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 16:00:39 /



POSTAT AV: Anonym

Jarlett :) Sjukt bra btw :)

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 16:06:54 /



POSTAT AV: Anna

Sjukt bra som vanligt !!! Jarlett tycker jag !!!

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 17:00:15 /



POSTAT AV: Ebba

Sötisar :))

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 17:50:55 /



POSTAT AV: Tina

jag tycker om Jarlett, asså när du skrev om fightern så tänkte jag på en person i novellen ;) sjukt bra önskar att nästa kapitel redan var uppe.

POSTAT: 2013-07-16 / KLOCKAN: 19:22:10 /



POSTAT AV: Jennifer

Hej,super fin blogg! Jag har en nystartad blogg och en nystartad Justin novell som jag vill veta vad folk tycker om den. Så det skulle vara jätte gulligt om du ville kika in lite snabbt och lämna en liten kommentar :)
Ha det bra!

POSTAT: 2013-07-17 / KLOCKAN: 00:06:08 / URL: http://www.justinochlea.bloggplatsen.se



POSTAT AV: Natasha

Kommer nästa kapitel idag eller när kommer det? :) tacksamför ett svar, kram!❤

Svar: Nästa kapitel kommer imorgon! :)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-17 / KLOCKAN: 11:54:20 /



POSTAT AV: Jasmine

Jättebra:) jag tycker jarlett. Du hade inte behövt skriva om tre gånger för det hade säkert ändå varit jättebra:) favoriiiitnovellll:) kram:*

POSTAT: 2013-07-17 / KLOCKAN: 13:20:19 /



POSTAT AV: Maddo <3

Jätte bra skrivet! Älskar denna novell den är så unik, på ett mycket bra sätt då :)
Jag tycker Jarlett passar bra in :)

POSTAT: 2013-07-17 / KLOCKAN: 15:18:58 /



POSTAT AV: Anonym

Jarlett!!! MEEEER

POSTAT: 2013-07-17 / KLOCKAN: 18:26:40 /



POSTAT AV: JustDrew

gör du designs till andra? tacksam för svar :)

POSTAT: 2013-07-17 / KLOCKAN: 22:54:35 / URL: http://justdrew.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Skulle vi kunna göra länkbyte som inlägg? :)

Svar: Skulle gärna vilja veta vem du är och vad din blogg heter först. :P
Celebnovell

POSTAT: 2013-07-18 / KLOCKAN: 09:13:28 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback