KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 58 - Blue moon

Previously:
”Han fick ner dig kanske men jag fick ner dina fem hundvalpar som jag nu märker är tillbaka.” flinade jag och såg hur hennes ögon blixtrade till av ilska.
”Du vet… om du aldrig hade gjort slut med Justin igår så hade han inte behövt komma till ditt tomma hus idag och ni kunde undvika att allt detta skulle hända. Men å andra sidan så var jag källan till det hela.” hennes äckliga leende kom tillbaka i samband med att min försvann.
”Bree är en söt tjej. Tråkigt att hon accepterade min lilla deal med att droga ner Justin så han var omedveten vid otroheten och sedan få pengar. Något hon inte fick. Undrar vart hon är nu?” hennes röst tonade till några grader mörkare och jag knöt mina nävar ilsket.
Innan jag återfann kontrollen över min kropp så var jag framme vid henne och kastade iväg det första slaget mot hennes ansikte.

Justins perspektiv:
Jag stängde ögonen och öppnade dom sekunden efter. Stängde, öppnade. Stängde, öppnade. Processen var detsamma. Min puls hotade med att göra hål i min hals.
Min kropp kallsvettades men ändå skakade jag hela tiden. Men det var inte kyla, utan skräck.
Saker som detta händer aldrig. Inte i böcker, inte i filmer och absolut inte i verkligheten.
En grymtning ekade plötsligt i hela rummet och fick mitt huvud att slängas mot dörren. Hela hennes familj stod där och lyste lika klart som solen på dagen och månen på natten.
Precis det ljus jag sett mer än en gång.

Ur ögonvrån ser jag något ljus och vände snabbt huvudet dit för att finna det svart. ”Guys, såg ni ljuset?” mumlar jag förbryllat fram och vänder blicken tillbaka mot killarna. Alla fyra skakar på huvudet och kollar konstigt på mig, jag grymtar till. Antar att jag blivit paranoid av allt detta skitjobb. Jag kände hur en vindpust drog på mig bakifrån och killarna spärrar ögonen och jag stelnar till. ”Nu gjorde jag.” mumlar Matt och jag trycker ner handen ner i fickan och tar upp pistolen

-

”Ljug inte för mig. Minns du förra gången när du kom till vårt hus och ditt sår var ett knivhugg trots att du inte erkände det? Detta är liknande eller hur? För ett blåmärke kan inte göra så ont.” orden flög ut ur min mun trots att jag försökte få dom att stanna. 
Genast ångrade jag mig när jag såg ur ögonvrån hur hon vände blicken ifrån mig mot fönstret. ”Scarlett.” bad jag med en mjuk röst.
”Det har du inte med att göra. Vi båda har hemligheter som kommer komma upp till ytan någon gång, men just nu är inte den tillfället.” andades Scar fram tillslut och jag tystnar chockat.

Jag hade aldrig förstått innebörden i den sista meningen förrän nu.

-

”Vi delade på ordet kärlek Justin. Du tog kär jag tog lek.”

”Det här är ett skämt. Eller hur?” mumlade jag och höll mig fast vid mina tankar. Jag lämnade dosan med blicken och lyfte det på hennes ansikte. I en millisekund kunde jag tillochmed skymma spår av uppgivenhet, men dom var borta efter en blinkning. Hon skakade på huvudet och gav mig en mening jag kunde tolka på en gång.
”Justin, vi var inte menande. Den tid jag fick ifrån dig visade hur det var att leva normalt.” 
”Vi lever normalt.” försökte jag och vägrade fortfarande ta in hennes ord.
Den sekund som hon väljer att resa sig och gå ut genom ytterdörren, kommer allting smälta för mig. Men innan dess. Ingenting.
”Kallar du vad vi har normalt? Att du bär med dig pistol dygnet runt är inte normalt. Att du planerar att bombardera en byggnad är inte normalt. Att jag behöver titta mig bakom ryggen varje gång jag är utan dig är inte normalt. Vi är allt annat än normalt Justin!” all ton av lugn hade försvunnit och lämnat ett tjockt täcke av ilska och irritation efter sig inne i hennes kropp. 
Jag kände alla nerver stelna till och pulsen börja bulta hårdare mot den tunna huden. Allt hon sa var sant. Varenda ett av orden hennes läppar målade upp var sant. Men ingenting av det hade kommit från mig. Jag hade inte avslöjat någonting av vad vi höll på med. Jag hade inte avslöjat någonting av vad jag höll på med. ”Vart har du fått reda på allt det där?” 
”Det har ingen betydelse i sammanhanget.” svarade hon och drog handen genom sitt hår. 
Det kändes töntigt att jag såg dom smådetaljerna hos henne fortfarande och kände glädjen över att hon satt framför mig trots situationen. 
”Du ljuger.” 
Trots dom två orden började hennes ord snurra likt ett kretslopp i min kropp. Den stund jag fruktat var framför mig. Hon skulle lämna mig på grund av den jag är. Den jag blivit. Jag skrämde iväg henne.
Jag kände mig kall och ensam – precis som innan jag mötte henne. Precis som med Kayla kändes det som om både mitt hjärta och själv hade slitits ut från mig. Den enda skillnaden var att detta var dubbelt så hårt. En tom känsla spred sig i min mage, och den lyckliga känslan jag brukade hade inom mig vid synen av Scarlett var borta på mindre än en sekund. Jag började känna mig skyldig. 
”Varför försöker du säga hejdå? Jag vill inte höra det.” mumlade jag och ställde mig upp från soffan. Jag knäppte händerna bakom nacken och stirrade tomt i golvet, samtidigt som jag började varsamt gå runt. Det var som om hon inte hörde mina ord eller mina böner efter att hon inte skulle göra detta.
”Jag vill inte leva i fara Justin.” hennes röst lät hånande. Inte åt mig utan åt sig själv. Som om hon tyckte att hon satte sig själv i fara.

Alla dom orden hade bara varit skådespel. För att undvika detta.
Men det värsta var att jag hade gått på dom.
-

”Men jag är säker på att jag skulle vara den sista du skulle tänka på om du gjorde slut med Bruce av en anledning som inte gick att berätta Caro. Jag skulle vara den sista du tänkte på om Bruce hamnade i sjukhus någon vecka senare. Och jag skulle absolut vara den sista du tänkte på när din andra hälft fick diagnosen Alzheimers” 

Mina andetag var tunga och snabba. Min kropp skakade häftigare och gjorde så att repet runt mina handleder skar genom min hud. Det sved men jag hade värre saker som utspelade sig framför mig för att ens kunna tänka på fysisk smärta.
”Scarlett!? Killarna!”
Jag ryckte genast till och kunde svära på att allting och alla stelnade i just den sekunden som den okända rösten ekade genom rummet.
Precis som på beställning kastades hennes huvud upp och mötte mina ögon i allt kaos som tagit plats igen. Jag hann se spår av känslor innan hon stängde in allt igen och blev uttrycklös. Hennes läppar var smått separerade som om hon ville säga någonting men sedan gick emot det.
Allting gick så fort – ena sekunden stirrade vi på varandra medan andra så var hon bakom mig och började knyta upp repen.
Hennes hastiga beröringar gjorde att jag ryckte till gång på gång, men innan jag visste ordet av det stod jag utanför rummet med killarna bredvid mig.
Skräcken plågade min kropp och tillät mig inte att röra mig. Allt och alla skrämde mig.

Scarletts perspektiv:
”Fucking rör på er eller så lovar jag att jag bär ut er en efter en.”
Ilskan och rädslan kokade inom mig. Ilskan var inte mot någon annan utan mot mig själv.
Jag hade glömt bort Justin, jag hade blottat allt han inte borde ha sett. Men värst av allt – jag hade inte skyddat honom ordentligt. Han hade blivit skadad både psykiskt och fysiskt på grund av mig. Att varje gång upptäcka det röda märket på hans arm så fort jag stirrade på honom fick mig ur balans. Jag ville inte vara anledningen till det.
Jag var som en skräckslagen, femårig flicka intryckt i ett litet hörn. Jag vågade knappt närma mig deras kroppar men visste att jag var tvungen. Detta skulle enbart bli värre annars.
En irriterad fnysning for ut ur min mun och genast spände jag hela kroppen. Jag hade varken kontroll eller kunde ha kontroll över min kropp. Jag var mer än ilsken och det gjorde att mitt inre fighter fick övertaget på min kropp. Allt jag gjorde och sade var inte i mina händer. En annan person levde i min kropp.

Jag visste inte hur jag – vi – lyckades men på något sätt kom vi ut ur huset och ut till den mörka natten. Trots den dunkla färgen skymde jag Ricks bil på samma ställe som han hade parkerat den förut. Skenet på min kropp vägrade lägga sig men jag den var inte lika stark som förut.
Osäkert började jag vandra till bilen med långsamma steg samtidigt som jag spänt lyssnade på killarnas minimala steg.
Jag skulle aldrig lyckas hålla dom i säkerhet om det fortsatte såhär.
Känslorna överväldigade mig inombords men jag var noga med att låsa in dom innan jag vände mig mot killarna. Jag mötte inte deras ögon utan stirrade ner i marken i några få sekunder innan jag slöt ögonen för att lugna mig tillräckligt och få bort skenet. En liten anledning mindre till deras panik.
Sakta men säkert försvann det och genast kände jag mig utmattad.
Men att höra ljud av lättnad från framför mig fick mig någorlunda att rycka till och få min styrka tillbaka.
Allt detta hade hänt under omloppet av några få sekunder så killarna hade omöjligt märkt alla mina känslobyten.
”Kom igen.”
Min röst var nästan ohörbar i den svarta natten men dom måste ha hört det för i nästa sekund stelnade deras kroppar till och ögonen spärrades upp.
”Jag kommer inte skada er.” fortsatte jag lika lugnt och backade lite för att verkligen försäkra dom.
”S-säker?” frågade Matt plötsligt och såg lika liten ut som jag kände mig.
Smärtsamt slöt jag ögonen och nickade långsamt. ”Jag lovar.”
Jag hörde gruset knastra i tecken på att någon av dom tog ett steg framåt.
Ett lättat andetag jag inte visste jag hållit for ut ur min mun och genast vände jag mig om.
Mina steg till bilen var varken snabba eller långsamma, men dom hade tillräckligt snabbt tempo för att ta mig fram innan killarna och öppna dörren till baksätet och framsätet.
Bilen hade tillräckligt med utrymme för att rymma oss alla så den punkten behövde jag inte oroa mig för.
Utan ett ord satte sig alla förutom Justin i bilen.
Jag trodde han skulle protestera men snart fann jag befrielse från den mörka platsen jag var på när jag såg honom gå mot passagerarsätet. Jag slog mjukt igen båda dörrarna innan jag gick runt och drog upp bilnycklarna.
Med en sista blick på den skräckinjagande huset körde jag ut från parkeringen och mot motorvägen.

För varje sekund som tickade iväg fann jag mig själv trycka hårdare på gasen. Det skulle ta mycket kraft från mig att radera alla killarnas minne från situationen då det inte var lite som hänt, men jag fann inte styrkan.
Hastigt svängde jag åt höger och såg ur ögonvrån hur Justin greppade hårt i bilhandtaget.
”Förlåt.” viskade jag – alldeles för tyst för att han skulle höra. Det var inte bara den skarpa svängningen jag bad om ursäkt för utan allt annat. Alla hemligheter, alla lögner, alla handlingar. Allt.
Jag fann mig själv att rycka till tillsammans med killarna när min mobil började ringa och fylla den tysta arean omkring oss.
Utan att titta på vem det var så gled jag med tummen över skärmen och la den mot örat. Personen på andra sidan väntade inte på svar innan han började prata.
”Scar du måste få hem dom och radera deras minne innan klockan slår midnatt! Det kommer inte funka annars!” skrek Rick i luren och genast tappade jag kontrollen över bilen i några sekunder innan jag började köra stadigt igen.
”Fan!” utbrast jag och slängde mobilen bredvid mig.
Svordom efter svordom lämnade mina läppar samtidigt som jag började pendla med ögonen mellan vägen och klockan bakom ratten. 23.54
Det tar bara fem minuter att komma till huset och jag kommer inte hinna röra dom ens innan det står fyra nollor.
Min blick flög till backspegeln och jag fann killarna alldeles tillbaka ryckta. Allt jag gör skrämmer dom.
Plötsligt hade jag ett mentalt krig i mitt huvud och tappade allt som gjorde att jag fortsatte kämpa. Jag var trött. Utmattad. Done. Finito
Detta skulle inte funka och dom skulle föralltid hata mig och känna rädsla. Dom skulle alltid vara ett lockbete för fighters nu när Kayla upptäckt banden mellan mig och Justin. En vet, alla vet.

Omförmögen att röra mig snabbare gick jag efter killarna då jag inte ville att dom skulle vara oskyddade. Lamporna i deras hus lyste fortfarande och drog med sig smärta till min kropp då jag tänkte på hur killarna blivit kidnappade. Lucas hade sett det men han hade inte nämnt det i första hand.
”Vart är Cody när man behöver honom?” viskade jag och visste att killarna hörde mig men inte förstod innerbörden i mina ord.
Plågat flög mina händer till mitt ansikte efter att mina ögon mött klockan på vägen i samma sekund som vi steg in genom dörren. 00.05.
”Gå och lägg er och låtsats som om denna mardröm aldrig hände.” mumlade jag och grävde ansiktet djupare i mina händer. Den varma vätskan som även kallas tårar börjar bildas i mina ögon och genast vänder jag mig om och går till köket utan att förklara vidare eller vänta på svar.
Tyst snyftar jag samtidigt som jag sträcker mig efter ett glas för att sedan sekunden efter fylla den med iskallt vatten.
”Det är försent.”
Min röst lät så skör och tårarna blev endast fler av dom tre små orden.
Inte sugen längre på vatten hällde jag tillbaka det och la glaset i diskon. Välkända steg fick mig att rycka till och hastigt torka tårarna.
”Min dröm var sann eller hur?” stammar Justin med rädsla och jag suckar innan jag vänder mig om för att kunna möta hans blick.
”Gå och lägg dig Justin.”
”Svara på min fråga Scarlett.” beordrar han och låter plötsligt mycket bestämmare.
”Drömmen var sann eller hur?”
Jag visste att han menade den första gången han blivit fången av Kayla och Slyders. Saker hade inte gått lik långt då som det gjort nu.
Tillbaka till saken - då hade jag hunnit radera killarnas minne men Justin verkade fortfarande ha haft suddiga minnen kvar av stunden – något som fortfarande var sig likt.
Utan att låta honom vänta längre, nickar jag och tar ett djupt andetag.
”Varför ljög du då?”
För att skydda dig, för att inte skrämma bort dig, för att jag är en egoistisk bitch.
”Detta är ingen rättegång Justin.” muttrar jag vasst och ser hur rädslan övertar den lilla mod han tidigare lyckats bygga upp.
”Jag ljög för att undvika situationen från ikväll. Något som ändå inte funkade. Men vet du vad?” säger jag lugnt och tar några steg framåt. Jag ser hans huvudskakning.
”Du behöver inte oroa dig för att jag kommer göra det igen Justin.” jag bryter blicken från honom och stirrar på kakelgolvet innan jag fortsätter.
”Vill du veta varför?”
Jag tar några steg närmre honom tills det knappt var tio centimeter mellan oss.
Jag såg hans rädsla, men jag skulle aldrig i mitt liv lägga en hand på honom. Han nickade och jag kände en klump i magen under tiden jag sa den sista meningen han skulle höra från mig.
”För du behöver aldrig se mig igen.”
Långsamt ställde jag mig på tå för att nå hans kind och lämna en lätt kyss på den samtidigt som jag drog in hans doft för en sista gång innan jag försvann med en enda tanke…
Once in a Blue moon someone like your soulmate comes along


Blue moon is over. Done. Finito.
OH gosh mina känslor är överallt. Denna resa har varit underbar och att göra den med mina underbara läsare gjorde den endast perfektare.
Jag kanske inte säger och visar det tillräckligt ofta men jag älskar er verkligen. Era gulliga kommentarer och kritik är det som fortsätter få mig att skriva.
-
Nu kommer jag ta en liten paus (några dagar- en vecka) för att hinna skriva färdigt några kapitel på New Moon - yup, där har ni namnet. ;) Gosh längtar verkligen.
Jag kan förstå att ni hatar den långa väntan så i mitten av min paus kommer jag publicera en "One Shot Novell" (endast ett kapitel) som behåller erat intresse tills New Moon är publicerat - den jag skrev till skolan. :)♥ (One Shot novellen kommer inte ha någonting med New Moon att göra)
-

Fråga:
-Nu ska jag inte komma med någon random fråga utan jag vill verkligen veta vad ni har tyckt om Blue Moon.
-Vad var bra och vad var mindre bra?
 
-
Någonting jag kan förbättra?
-Era favoritstunder/favoritkapitel?
 


VILL HA ALLAS ÅSIKTER SÅ GLÖM INTE ATT KOMMENTERA! xD♥


Comments
POSTAT AV: Anonym

ååååh herre guuuud 😭😭du vet nt hur bra du är😭seriöst jag älskar deeet😊😊😊😊längtar sååå mkt till new moon för det är väll en del 2 till blue moon right? 😊asså dehär är nog den bästa novellen jag läst asså så mycket känslor inblandat ilyyyyy

Svar: New Moon är del två! ;)♥ Hahah aww, tack.
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 00:22:03 /POSTAT AV: Lmssy

Jag vet för det första inte vart jag ska börja.. WOW! Kapitlet var, nej vänta.. Novellen var wow! Hur en sådan novell kan komma från en 15 åring är helt sjukt, jag skulle aldrig kunna -hur mycket jag än försökte- skriva såhär bra som du har skrivit på Blue moon, jag till och med grät i slutet. Tar din fantasi aldrig slut babe?! Jag är helt mållös om jag ska vara ärlig..

Jag tror att Blue Moon är en av de bästa novellerna jag någonsin har läst, liksom ditt sätt att uttrycka dig, det känns precis som att man är en del av novellen när man läser. Helt enkelt, Blue Moon var perfekt och jag ser verkligen fram emot New Moon Romina!

Mitt i novellen blev jag lite lätt förvirrad, men sedan efteråt så fattade jag tillslut. Jag kan inte komma på någonting som var dåligt eftersom hela novellen var bra. Jag kan inte heller välja ut någonting speciellt i novellen som jag gillade mest eftersom allt var ren perfektion. Haha, nu har jag fått ur mig allt.. Älskar dig sååå mycket babe!! :*

Svar: Du skriver 15 åring som om det är en dålig sak -.- HAHAH just messing with you babe. Precis som jag skrev på KIK igår så behöver inte du skriva som mig för det sätt du redan gör det på är ren perfektion.
Kan erkänna att jag själv fick tårar i ögonen vid slutet - hur ego det är låter haha.

Tack så mycket babe för allt! ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 00:25:22 / URL: http://lmssy.blogg.sePOSTAT AV: Karolina

Jag finner inga ord. Och det menar jag på ett bra sätt, alltså gud jag kommer börja grina. Hahah, jag grät under hela kapitlet och nu tror jag att jag gråter för att novellen är slut. Det är bara sorgligt men samtidigt så har jag typ längtat efter slutet för att jag har typ aldrig kunna föreställt mig hur du skulle avsluta novellen men du gjorde det jäkligt bra. Åh herregud jag vet seriöst inte vad jag ska säga förutom typ att jag älskar dig och novellen så mycket och allt du gör är bara perfektion. Du måste lära mig att skriva sådär bra, jag är seriös.

Det är svårt att välja en favorit av alla 58 eftersom alla har varit så fantastiskt bra och så. Jag kan verkligen inte välja men jag älskar kapitel som har sånna här riktiga Jarlett stunder, haha! :')

Så himla underbar är du, det måste jag säga. Och dina kapitel är typ så bra att det går inte att beskriva. Känns som att jag bara har sagt ett enda ord under hela den här kommentaren och det är perfektion men det är ju så, haha. Jag kan seriöst inte komma på ord för att säga vad jag tycker därför ska jag hitta på ett nytt ord som du och jag kommer att dela på, okej?

Bobo
Det är vårat ord. Och vill du veta vad det betyder? Det betyder: perfekt, bäst, amazing, underbar, fantastisk, awesome, härlig, sagolik, ljuvlig, makalös, gudomlig, otrolig, toppen, himmelsk, strålande, förtjusande, förbluffande, paradisisk, mirakulös, overkligt bra, fenomenal, enastående, fabulös, lysande, obeskrivlig, magnifik, felfri, utmärkt, mästerlig, finemang, tipptopp, hundraprocentig, mästerlig, super, kanonbra ja du förstår nog.

Aja, god jul och glöm aldrig att du är helt enkelt bobo! ❤

Svar: Kollade kommentarerna till bloggen det första jag gjorde i morse och mötte direkt av din. Fick tårar i ögonen av hur underbar gullig du är. Känns hemskt att inte kunna skriva en lika lång kommentar tillbaka till dig men jag ska verkligen försöka. ♥
Detta var absolut inte det sista ni - du - ser av Jarlett. New Moon kommer komma och ta med sig Jarlett.


Aldrig någonsin skulle jag tro att jag kunde påverka en person såhär genom att endast skriva. Helt ärligt känner jag mig inte ens värd din kommentar. Älskar verkligen mina läsare och dig extra för just att du tog din tid och skrev alla ord fyllda med perfektion.


God Jul Bobo. Hoppas verkligen du får allt du vill ha i julklapp för jag fick det - där bland annat din kommentar- ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 00:53:49 /POSTAT AV: Anonym

så jävla fucking bra!! <3 måste du sluta på detta sättet? kommer new moon vara en fortsättning?

svar: 1. jag verkligen älskar den! sättet du beskriver allt som har händer, det käns som att man verkligen är där och får uppleva allt detta!

Svar: New Moon kommer vara fortsättningen. :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 01:05:29 /POSTAT AV: Anonym

Så bra !! Jag vill aldrig sluta läsa den och den är over tråkigt me n samtidigt bra för då kommer jag läsa en ny Nobell som är säkert skit bra, längtar redan kan inte vänta hahah:)
Svar : allt var bra novellen var en av de bästa novellerna jag har läst ! Bra börja och bra slut så att man dör !
Jag tycker värkligen sättet du skriver på och bilderna som passar till kapitelt inte alla som har . Inget var dåligt !! Allt va bara för bra<3

Svar: Förstod inte riktigt vad du menade i början - är novellen övertråkig? O.o Anyway så kommer nästa novell - New Moon - vara en fortsättning på denna så den är inte helt "Slut" :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 01:06:30 /POSTAT AV: camilla

Alla noveller har börjat sluta med att dom gör slut, t.ex Smilingbieber.blogg.se eller vad den heter, novellen heter iaf....någonting miles from happines eller något sånt, där lämna han henne, ååå jag dör, det här var en av dom första novellerna jag började följa, och det har hänt så mycket i den, och du har varit så duktig att skriva den, jag slår vad om att New moon kommer vara minst lika bra! :D

Svar: Håller med dig med det första du skrev men ibland är det bara så enformigt med att sluta "levde lyckliga i alla sina dagar" - det kanske kommer någon gång men just Blue Moon fick vara såhär. :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 08:22:06 /POSTAT AV: ..

Asså jag gråter den är så sjukt bra vet inte vad jag ska göra nu det känns typ helt tomt! KOmmer det komma en fortsättning snälla asså jag klarar inte av det här om det inte kommer det!

Svar: Det kommer komma en fortsättning - New Moon! ^^
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 10:22:06 /POSTAT AV: Anonym

OMG OMG OMG OMG FKGYJKYFVLHGB

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 10:30:42 /POSTAT AV: Melissa

Jag har inga ord.. Shit detta kapitel.. Din novell.. IM DONE! DIN NOVELL ÄR NÅG DEN BÄSTA JAG LÄSER! kan verkligen inte vänta till part 2 kommer ut omfg. Love yaa

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 11:05:09 /POSTAT AV: Emelie

skiiiit bra :)

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 11:57:16 / URL: http://emelajzaan.blogg.sePOSTAT AV: Julia

Alltså jag måste ju bara skriva något till dig, jag har velat göra det fett länge och jag vet inte varför jag har låtit bli, inte ok från min sida.
Men alltså dina kommentarer dödar mig varje gång, alltså på riktigt, vissa kommentarer sticker liksom ut och LÄTT dina, blir så löjligt glad så fort jag bara ser att det står "Celebnovell" innan jag ens läst själva kommentaren för jag vet att det kommer vara något awesome. Det känns som att du bara ger och ger och ger utan att jag någonsin svarar och för det är du så underbart underbar, seriöst, och jag hoppas att du har världens bästa jul och till månen och tillbaka bra nyår och 2014 och att allt bara kommer att gå bra för dig för det förtjänar du, okej?
Pussar och kramar och julklappar i massor!

Svar: Wow. Trodde aldrig i hela mitt liv att just du Julia skulle kika in på min blogg och skriva denna underbara kommentar. Har alltid sett upp till dig under tiden jag skrivit noveller. Minns tidigare idag när jag fick Karolines kommentar (lite längre upp) och skrev till Emily (LMSSY) på kik att jag fått världens sötaste kommentar. Hon i sin tur kikade på bloggen och sa "Såg Julias kommentar." - jag förstod ingenting och frågade bara "Julia?" och så började hon berätta att det var du och jag freakade ut direkt. Sjukt töntigt hur överlycklig jag blev. Önskar dig endast detsamma och hoppas verkligen du når alla mål i livet. ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 12:32:40 / URL: http://bieb.blogg.se/POSTAT AV: josefin

Synd att novellen var slut, men det är en sak jag itne gillade med den, det var i slutet,haha. Det var sådant dåligt slut,jag vill ju att dem ska leva lyckliga i alla sina dar <3 :).

Svar: Hahah aww. Har skrivit det förut och gör det igen - detta var ju inte riktigt slutet då det kommer en del två. ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 12:52:09 /POSTAT AV: M.M

Varför ska alla helt plötsligt sluta med att dom skils åt??? :(((
Jag älskar denna novellen den var och är helt perfekt, jag lovar allt var bra med den. Jag kan iallafall inte komma på något som du kan förbättra! :)
Meeeen slutet?? :( jag vill att dom ska bli tillsammans, att Justin verkligen älskar henne och inte lämnar henne för dom "lite" omänskliga krafter hon har <3

Svar: Justin lämnade henne inte precis utan det var hon som gjorde det för hans säkerhet (igen.) Men man kan inte säga att det är slut än - har en del två att skriva. ;)♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 13:27:11 /POSTAT AV: Sarah

Sjukt bra!!
Synd att det är slut nu :( Men ser fram emot new moon :)

Svar: New Moon kommer vara en del två så det är inte helt slut. ;)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 15:43:53 /POSTAT AV: Anonym

Svar:

Jag älskade alla kap! Alla var LIKA grymma! Verkligen.
Du är den bästa novellbloggaren någonsin! Jag kan verkligen inte skriva mina känslor😶. Jag suger på att göra den men jag verkligen ÄLSKDE novellen. Du kanske tror nu att jag överdriver men...nej det gör jag faktiskt INTE och jag längtar SÖNDER till del 2 NEW MOON🌃

Svar: Aww! Ord som detta får verkligen mig att tro att novellen var bra. Jag var alltid osäker då det är någonting utanför det vanliga jag skriver om men era respons får mig bara att fortsätta. Blev sjukt överlycklig när jag läste dom två sista meningarna ^^♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 16:04:52 /POSTAT AV: Anonym

Ylva*

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 16:22:21 /POSTAT AV: Vicky

OMG JAG KAN INTE FATTA ATT DEN ÄR SLUT. EN AV DOM BÄSTA NOVELLEN JAG LÄST SÅ HIMLA BRA PERFEKT AWESOME ALLT IHOP ASSÅ FINNER INGA ORD HUR DUKIG DU ÄR ASSÅ KOMMER VÄNTA TILLS DU SKRIVER EN BOK OXÅ OCH KOMMER VARA DEN FÖRSTA SOM KÖPER DEN ASSÅ DU ÄR SÅ JÄVLA FUCKING DUKTIG URSÄKTA SPRÅKET MEN DET ÄR SANT, ALLA KAPITLAR VAR SÅ HIMLA BRA ASSÅ I GOT NO WORDS FÖRUTOM PERFEKT FÖR DEN HÄR NOVELLEN WOOW ASSÅ!!:)❤️❤️

Svar: Satt och log som en fucking idiot under tiden jag läste HAHA!Dina kommentarer får mig att alltid känna glädje och lycka och sedan när jag ser hur du "flippar" ut gör det hela bara ännu bättre. ♥
Måste även säga att jag lägger märket till dina kommentarer varje gång då dom alltid är udda - på ett bra sätt.
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 17:05:26 /POSTAT AV: Thelovestory

Kan du kolla in min blogg och skriva vad du tycker om den?
Kan inte det bli min julklapp?
Här är en länk

http://thelovestory.blogg.se

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 18:30:42 / URL: http://thelovestory.blogg.sePOSTAT AV: Aaanonym

Älskar seriöst novellen!
Grät nästan när jag fick reda på att detta var det sista.
Men sedan fick jag ju reda på att det fanns en del två också. God Jul!

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 19:33:14 /POSTAT AV: Michelle

Jag älskar hela novellen. Jag ser fram emot all läsa New Moon. God Jul på dig :)

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 19:40:54 /POSTAT AV: Ida

Vet du att jag sitter och gråter. På fucking julafton. Du kunde ju inte sluta såhär sorgligt. Jag som hoppades på att det skulle sluta lyckligt. Sen ba nae. Usch, tårarnas bara rinner. Det här har varit en av de bästa novellerna jag någonsin läst. Och jag har läst ett 60-tal? 70-tal noveller? Helt ärligt, jag vet inte. Som jag suttit och väntat på alla kapitel. Du skulle bara veta. Jag har suttit och gråtit, skrattat och dött. Hoppar runt som en galning hemma och skrikit: OH MY GOD. DET HAR KOMMIT ETT NYTT KAPITEL.
Hoppas verkligen att new moon slutar bra. För annars kommer jag att äta upp dig.
Du ska veta att du är en otroligt grym skrivare. Om du skulle sluta skriva på blogg, då vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Allt som jag har skrivit i den här kommentaren kommer direkt ifrån hjärtat. Å jag har ändå inte fått ner allt. Blir bara så sjukt jäkla ordlös. New moon kommer nog bli minst lika bra som Blue Moon. Puss & kram från mig till dig.

Svar: Ugh känner för att äta upp dig för att du är så enormt gullig!

Även om det är tårar du har så känns det på något konstigt sätt underbart för mig att påverka någon på det sättet. Detta låter helt fucked upp men jag vet inte. Att något så litet som min fantasi kan dra fram humörsvängningar från en person är WOW.
Vill även säga tack att du men också alla andra har stått ut men den dåliga uppdateringen som hade plats ett tag. =/

Skrivandet har alldeles för stor plats i mig så du behöver nog inte ångra dig än på några/många månader. ;)

Kramar Ida och god jul på dig! ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 19:51:50 / URL: http://Idabergstedt.horseworld.sePOSTAT AV: Anonym

Ååh allt är ju bara så sjukt perfekt. Du får det kännas som om man är där i novellen ju. Nästan som om det skulle vara verkligt. Att helt plötsligt så kan man radera folks minnen & det finns fighters osv.
Man kan inte sluta läsa heller, om jag fick bestämma så skulle det helst vara 100 kapitel till med Justin och Scarlet ahaha.. Man är helt fast.
& jag som egentligen inte ens gillar Justin Bieber hahaha

Önskar att jag också hade sån talang som du har :( Men aja alla är väl duktiga på olika saker I guess

Men nu ska jag ta och läsa om hela novellen igen för att den var perfekt som sagt : )
Så värt att stanna uppe halva natten för det!

Förlåt för en rörig kommentar heuhe

Svar: Åh blev så himla löjligt glad när jag läste "Nästan som om det skulle vara verkligt. Att helt plötsligt så kan man radera folks minnen & det finns fighters osv." - du förstår nog inte hur överlycklig din kommentar gjorde mig. ^^Och sedan att läsa att du inte gillar Justin men är helt fast vid Jarlett OMFG! <3

Kommentaren var absolut inte rörig - den var perfekt. :')
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 22:35:25 /POSTAT AV: amanda

Så himla bra och jag är mer än taggad på nästa del. Du har gjort ett jätte bra jobb och en jätte bra novell. Åh så spännande det ska bli att se hur det här leder nu när han vet sanningen om henne, hoppas hon får förklara och så. Grymt fin design också :D

POSTAT: 2013-12-24 / KLOCKAN: 23:04:32 / URL: http://liindstrand.blogg.sePOSTAT AV: Becca

Perfektion till tusen. Finns inga ord för hur bra det är, och jag fattar verkligen inte hur man kan vara så duktig. Kommer ihåg första gången jag klickade in här och började läsa på Blue Moon. Jag blev helt förtrollad, och tänkte "varför hittade jag inte hit förut? Den här novellen är ju helt grym". Finns inte ord för hur perfekt den här novellen är, och hur perfekt du är. Skulle inte kunna tänka mig ett bättre slut på den här novellen, då du har gjort den så himla grym. Kan knappt vänta på att få börja läsa New Moon, då jag vet att den kommer bli minst lika bra som den här.
Nu tänker jag sno dina ord, men jag tror inte att jag skulle kunna klara mig en dag utan den här novellen, helt ärligt. Det är som en drog, och älskar verkligen hur du bygger varje kapitel. Det är liksom så målande, och varje gång jag har läst ett kapitel tänker jag "wow, tänk om jag också kunde skriva så där bra."

"Once in a blue moon someone like your soulmate comes along…"

Du anar inte hur jag reagerade när jag läste det där. Hela min värld stannade för en sekund, bokstavligt talat, och något med den meningen fick mitt hjärta att smälta. Det kändes verkligen ända in i hjärtat och jag tror aldrig jag känt så från en endaste mening förut, och jag kommer minnas den meningen livet ut.

Måste även nämna hur otroligt glad jag blir varje gång du kommenterar på ett kapitel. Den glädjen kan inte många slå (typ bara Justin).

Det här kanske är lite försent, men god jul. Jag hoppas du fick allt du önskade dig, även fast du förtjänar mycket mer än så. Om jag kunde skulle jag ge dig alla stjärnor, men tyvärr är det omöjligt (haha, vadå kärleksbrev?). Skulle även vilja ge dig en stor bamsekram, men kan inte göra det i verkligheten så jag gör det över internet. *BAMSEKRAAAAAAM*

Och sen vill jag be om ursäkt för att jag inte kommenterat på alla dina kapitel då du förtjänar det, men ibland står min hjärna på noll när jag läst dina kapitel för det är så otroligt bra skrivet att jag bli ordlös.

Kan med handen över hjärtat säga att det här är skrivet direkt från hjärtat♡

Svar: Min hjärna står på noll och mitt hjärta på 100. Min skriv- & talförmåga? -100.

Du är fantastisk Becca - din kommentar kunde mer eller mindre vara en av mina topp julklappar.

Det är nästan löjligt hur känslosam jag blev helt plötsligt - men det var vad dina meningar gjorde med mig. Jag vet varken om jag ska skratta eller gråta av lycka.

Du skriver perfekt på det sätt du redan gör - älskade din novell från början och är verkligen stolt över det faktum att jag var med från kapitel 1. Du är duktig precis som du är så försök inte jämför dig med någon annan.

Om vi bodde i USA/Canada så skulle detta ha haft rätt timing men nu när vi är i Sverige så är det försent men jag önskar dig en god jul också. Hoppas du fick allt du ville ha. ^^

*BAMSEKRAM SENDING* ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-25 / KLOCKAN: 00:20:06 / URL: http://bieberheaven.blogg.sePOSTAT AV: Jasmine

ALLT har varit bra med den här novellen , finns ingenting dåligt med den. Alla stunder och kapitel har varit mina favoriter. Jag gillar att läsa många noveller samtidigt, och jag gjorde det fram till förra månader då jag bestämde mig för att läsa mindre. Så jag valde ut fem noveller av mina 27 jag läste. Din var mitt första val att fortsätta läsa. Det finns iga ordnar beskriva hur mycket jag älskar din underbara novell. Jag skulle kunna läsa den här novellen om och om igen utan att bli trött på den.
Jag längtar verkligen till new moon!! Omggg

Puss:*

Svar: Wow.Har aldrig fått såhär mycket positivt slängt på mig. Alla ord för att förklara hur glad och tacksam jag är, dom är... borta.

Din kommentar - precis som många andra - fick mig helt mållös och jag kan med handen på hjärtat säga att jag vissa gånger fick tårar, började hyperventilera eller skrek när jag läste.

Ren perfektion är ni alla - hur cheesy det än låter. ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-25 / KLOCKAN: 11:30:44 /POSTAT AV: Jasmine

" Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur mycket jag älskar din underbara novell" jag råkade skriva fel i min förra kommentar.. Oops:)

POSTAT: 2013-12-25 / KLOCKAN: 11:33:23 /POSTAT AV: johanna

jävligt bra !! älskar det !!!

POSTAT: 2013-12-25 / KLOCKAN: 21:56:03 / URL: http://biebertimezstories.blogg.se/?tmp=60541POSTAT AV: priya

Omfg allting har varit så jävla bra med novellen! Älskar alla speciella stunder mellan scar och justin. Men gillade inte slutet. Blev fett ledsen trodde de skulle vara ihop för alltid elr ngt sånt. Men utöver det älskar jag allt med din blogg och dina noveller. Du gör oss en skit stor tjänst genom dina jävligt bra noveller. Man får försvinna frpn sitt skitjobbiga liv ibland och hamna i världen man älskat. Tycker det är riktigg skönt om livet är fucked up, som mitt e just nu. ♡♡♡ älskar dig

Svar: Så himla söt. ^^ Detta var inte denna officiella slutet så Jarlett maybe har en chans..? ;)Blev ledsen när jag läste det sista men sedan glad att jag kunde hjälpa dig utan att tänka på det. Vet att vi inte känner varandra men jag hoppas verkligen allting ordnar sig för dig. <3 Älskar dig också!
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-25 / KLOCKAN: 23:37:06 / URL: http://elevate.blogg.sePOSTAT AV: Linda

Min kommentar kommer verkligen inte bli lika lång eller bra som de ovanför, eftersom jag verkligen inte kan ta ut favoritkapitel eller händelser och därför kommer jag inte heller göra det.
Men jag måste berätta att jag har älskat att läsa din novell och spänningen har varit på topp genom (nästan) hela novellen!
Är New Moon fortsättningen på denna novellen, så ser jag fram emot den väldigt mycket eftersom slutet gjorde mig frustrerad! Hur kan han låta henne gå?!

Svar: Din kommentar behöver verkligen inte vara lika dom andra för att betyda mycket för mig. <3 Vill bara säga ett stort tack och sedan som svar på di fråga... New Moon är en fortsättning på denna. ;)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-26 / KLOCKAN: 09:35:48 / URL: http://Thesecretbehindme.blogg.sePOSTAT AV: 👍❤️

När kommer del 2? ❤️

Svar: Har en kort paus just nu för att hinna skriva klart några kapitel men någon gång nästa vecka maybe? :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-26 / KLOCKAN: 13:42:57 /POSTAT AV: Erica

Denna novellen var helt amazing asså det finns inte ord som kan förklara hur bra den var! Jag kommer ihåg när jag läste första kapitlet jag var som ett barn på julafton med min längtan efter nästa kapitel asså du borde fan få Nobel priset eller något seriöst bästa novellen , vill inte att den ska vara slut!!!! Älskar dig

Svar: HAHAHA aww... nobelpriset vet jag inte om det är en bra ide. xDBara er läsare är ett nobelpris i sig. <3 Love u too babe.
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-26 / KLOCKAN: 20:52:16 /POSTAT AV: Engla

Den är så bra!
Det ända jag skulle kunna tänka mig annorlunda är nog att alla kapitel där Scarlett bara tänker. Det blir lite långtråkigt :/ förstår att novell var mycket tankar från hennes sida osv. Men aa. Hoppas du förstår vad jag menar. Ta inte bort de helt. Men kanske skulle de gå att dra ner lite ? Annars är allt galet bra !
Älskar den och längtar till nästa börjar, kram dig finaste(:

Svar: Ska verkligen ta till mig din kritik - förstår dig nu när du berättar. :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-27 / KLOCKAN: 14:04:09 /POSTAT AV: en trogen läsare

Asså oh my god! finns inga ord som beskriver hur jag känner! du är så begåvad och talangfull! asså shit är det här äns möjligt att det finns människor som är så talangfulla som du är! jag älskar hur du beskriver allt så det känns som om man är där i berättelsen! du är su sjukt duktig. Asså det här är ju författare nivå du skriver på! det finns inga ord som beskriver hur duktig du är! asså efter att ha läst den sista meningen kändes det som om jag skulle dö! asså på riktigt det var så himla perfekt, du är så himla perfekt. längtar redan till New Moon! som vanligt längtar jag till allt du gör!! så sjukt duktig!!!:)

Svar: "En trogen läsare" - fick rysningar i kroppen av att bara läsa det. Du förstår nog inte hur mycket det där betyder. <3Det finns många som är talangfulla på hög nivå och jag är inte en av dom men att ändå höra dom ungefära orden från dig fick mig helt tårögd.
Extra pinsamt är det nu då vi inte är hemma, utan hos mammas kusin. Här sitter jag med röda ögon. <3
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-27 / KLOCKAN: 16:27:30 /POSTAT AV: MBS

Hej! Jag har skapat ett projekt på tumblr för alla beliebers som har en "story" om hur Justin har hjälpt dem, räddat dem eller hur det blev så att de blev just beliebers och nu behöver jag DIN hjälp för att få det här projektet att lyckas. Jag skulle verkligen verkligen älska om du skulle kunna dela detta vidare på twitter, instagram eller facebook för jag tror att om många får veta om det här projektet så kan det bli riktigt bra! Om du bestämmer dig för att hjälpa dig så sänder jag dig nu tusen tack, detta betyder mycket!

http://projectmbs.tumblr.com

POSTAT: 2013-12-27 / KLOCKAN: 20:16:07 / URL: http://projectmbs.tumblr.comPOSTAT AV: Smilingbieber

Kommer sakna den här novellen så mycket! 😔❤️

POSTAT: 2013-12-29 / KLOCKAN: 17:31:03 /POSTAT AV: Julia ♡

Gud du skriver så himla bra att jag dör, vill inte att det ska vara slut!!! Du får aldrig sluta skriva, never! Jag tycker allting var skit bra, men blev lite ledsen över att hon lämnade honom:'(
Älskar dig skit mycket puss ♡♡♡

POSTAT: 2013-12-30 / KLOCKAN: 13:36:48 /POSTAT AV: Thea

Vad använder du för program/app när du gör dina bilder? Dom är så sjukt fina!

Svar: Jag använder Photshop CS6. :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-30 / KLOCKAN: 22:40:44 /POSTAT AV: Anonym

Är photoshop cs6 gratis?

Svar: Tyvärr så kostar det pengar men prova http://pixlr.com/ - det är nästan som Photoshop. :)
Celebnovell

POSTAT: 2013-12-31 / KLOCKAN: 23:13:56 /POSTAT AV: Anonym

Kan man göra sånna bilder som du gör? Som smälter in i varandra typ haha

Svar: Jag använder Photshop CS6 till det. :)
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-01 / KLOCKAN: 21:43:25 /POSTAT AV: Rebecka

Ahh, jag älskade din novell så mkt!! Det ända som jag störde mig på var att du förkorta scarlett till scar för då tänker jag på han den onda i lejonkungen hela tiden, haha

Svar: HAHAHA xD ♥
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-02 / KLOCKAN: 13:45:28 /POSTAT AV: Maria :*

För det första vill jag bara säga förlåt för att jag inte kommentera på de senaste kapitlen. Jag har läst de men hade inte tid att kommentera. men du ska vet att jag älskar de, de är bara för perfekta.

Hela novellen är bara FÖR perfekt. Älskar hur du skriver dina kapitel, när man läser dina kapitel känns det som om att det är verkligt. Man lever in i dina kapitel.
Varje gång jag läser dina kapitel tänker jag bara WOW, Shit vad den här tjejen är duktig!

Hela din novell är perfektion!
Dina ord, dina kapitel, hela din novell är bara för perfekt. Du behöver inte ändra på något, för jag älskar din blogg, dina ord, dina kapitel, dina noveller som de är! <3

Du är både talangfull och begåvad tjejen. Du ska bara veta hur mycket du gör min dag när du lägger upp ett nytt kapitel. Jag blir över lycklig och helt glad. När jag har en dåligt dag går jag direkt till din blogg och läser dina kapitel.

Det finns inga ord som kan beskriva hur BRA du och dina noveller är. Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag ÄLSKAR dina noveller. Längtar ÖVER mycket till New Moon!


Svar: Det gör absolut ingenting gumman - nu när jag vet anledningen. ^^Visst blev jag lite fundersam för jag brukar alltid lägga märket till dina kommentarer, men som jag sa så gör det ingenting. ♥
Jag har fått den kommentaren om att man kan leva sig in i novellen förut och nu får jag den igen, det är helt sjukt hur glad jag blir av just den meningen. Jag menar jag skriver en fantasinovell, och sen kan mina underbara läsare kan leva sig in i den. Det är verkligen toppen av berget. ♥

Vill bara säga att jag älskar dig för denna kommentar - hur cheesy det än låter. :')♥
Celebnovell

POSTAT: 2014-01-03 / KLOCKAN: 19:48:06 /Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:


Trackback