KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 32 - Stop teasing (Part 2)

Previously:
”Oh really?” jag höjer ögonbrynen retsamt åt honom. Våra läppar var millimeter ifrån varandra. Han börjar pendla med blicken mellan mina ögon och läppar, samtidigt som han slickade sina egna. ”Really.” svarar han, böjde sig fram mot mitt ansikte och trycker ihop våra läppar mjukt,  samtidigt som pariserhjulet nådde toppen.
Det kändes verkligen som en romantisk film för efter några sekunder hörde jag avlägsna ljud av fyrverkerier som sköts upp, lyste upp den svarta natthimlen. Vi båda avbröt kyssen och skrattandes lutade pannorna mot varandra. 
”Det här är perfekt.” mumlade jag och smekte honom över kinden.
”Inte lika perfekt som du.” viskar han och lägger sin hand på min nacke för att inleda ännu en kyss.

Scarletts perspektiv:
”Vad säger ni? Ska vi åka hem?” en gäsp slank ut ur min mun vilket var svar nog för Justin. Alla brast ut i skratt, små irriterat skakade jag på huvudet och korsade armarna.
Det var inte värt att förstöra hela kvällen för något så litet så jag lät ett leende höja sig till ytan på mina läppar, sekunden efter.
”Jag är inte den enda som är trött, så visst.” Damon slängde en menande blick på mig. Alla dom instämde och tillsammans började vi gå till parkeringen.
”Damerna först.” Justin öppnade dörren till sin Batmobile för mig. Med ett leende satte jag mig tillrätta och han stängde dörren efter mig för att skynda sig till förarsätet.
Killarna plus Caroline satt i Mercedes och jag kunde se genom fönsterrutan hur Damon trummade rastlöst på ratten.
Dörren till min andra sida öppnade och Justin satte sig bakom raten. Innan han startade bilen drog han av sig sin jacka och la den i baksätet. Min ögon fastnade på hans biceps som flexade till när han startade bilen. Motorn gav ifrån sig ett fräsande ljud och han flätade ihop våra fingrar.
”Är du redo?”
”Du får det att låta som om vi ska rymma, men ja jag är redo.” log jag och lämnade en puss i hans mungipa. Han gav mig en trumpen min när jag satte mig tillrätta igen och jag visste genast att han ville ha mer, men retsam som jag är så skakade jag på huvudet. ”När vi kommer hem.”
Han suckade över mitt svar men började köra ut ur den överfulla parkeringen med Damon och companiet efter oss.
Bekvämt lutade jag mig bakåt i sätet och tittade ut på människorna som glatt gick framochtillbaka mellan dom olika attraktionerna och stånden. Någonting jag viljat slippa se trängde sig ändå in i min näthinna.
Min kropp stelnade till och jag blinkade flera gånger för att se om jag drömde.
Men det var där. Dom välkända ansiktena jag hatade. Vad gör dom här?
-

När vi kom hem, försvann alla in på respektive rum, medans jag och Justin gick in till vardagsrummet och satte oss ner på soffan. Jag vilade mitt huvud på hans ben medans hans händer började leka med mitt hår. Den lilla gesten fick mig att slappna av och sakta slöt jag ögonen.
Jag var trött men inte så att jag skulle kunna somna nu. Det som jag såg tidigare slängde jag in i en kista och låste den för att ta hand om det senare. Nu ville jag endast slappna av och fokusera på Justin. Ingen och inget annat.
”Du gillar att leka med mitt hår.” påpekade jag med ett leende och öppnade ögonen för att möta hans mjuka blick.
”Jag leker hellre med tjejers hår än hjärtan.” viskade han. Hela jag smälte av den lilla meningen.
Varenda en tjej på jorden ville höra det, men endast få gjorde det. Och jag var en av dom.
”Jag älskar dig.” mumlade jag och la min hand på hans varma kind.
”Jag älskar dig också baby, så mycket.” jag hasade mig upp för att nå hans perfekt, hjärtformade läppar. Dom var min enda svaghet här på jorden.
”Ska vi gå och lägga oss?” frågade han med ett leende. Jag förmådde mig själv att endast nicka under hans genomträngande blick. Det kändes som om han tittade ända in i min själ på ett ögonblick. Tillsammans reste vi oss upp från soffan och började gå mot trappan som skulle ta oss till övervåningen
Ett omtumlande elektricitet la sig som ett tjock täcke över oss. Det var inte som det var igår. Lugn, romantisk och känsloladdad. Denna var lustfylld.
Jag kände lust efter honom. Att känna hans magiska beröringar mot varje millimeter av min hud.
Vi hade dejtat i några veckor men aldrig varit intima med varandra.
Det hade varit som vardagsmat för mig att bara gå till en klubb och hitta en kille förut. Bara sådär. Men efter att jag mötte Justin så kunde jag inte det.

 ”Kul att jag roar er, men jag har en tid att passa.” säger jag och är precis på väg att vända mig om ännu en gång, när Justin sträcker fram handen. ”Bieber.” 
Jag börjar skaka hans hand. ”Har möjligtvis denna Bieber ett förnamn?” frågar jag och spelar oförståendet. Jag vet detaljer in och ut om alla dessa fem - och hans namn är inget undantag - men jag spelar med för säkerhetsskull. 
”Du kommer nog få reda på det förr eller senare.” säger han och jag nickar. ”Själv då?” frågar han och ger mig ett litet leende. ” Du kommer nog få reda på det förr eller senare.” imiterar jag honom och vänder ryggen åt innan han hinner säga något mer.
 

Ända sedan den första minuten så kunde jag inte förmå mig själv att ligga med någon. Vi var inte ens tillsammans men jag visste att när jag väl låg med en kille, så skulle jag endast känna skuld.
Jag kom tillbaka till verkligheten med en enkel huvudskakning och fångade Justin där han stod och tittade, nej stryk det, stirrade, på mig.
Jag la en hand på trappräcket bredvid för att inte falla ihop. Det sprakade omkring oss, en blind man skulle se det.
Med ett djupt andetag lyckades jag ta första steget av trappan innan han stoppade mig genom att lägga sin hand på min. Hans fria arm slingrade sig kring min midja och vände min kropp mot hans. När han fångat min uppmärksamhet så greppade han omsorgsfullt mitt ansikte och tryckte sina läppar mot mina.
Det var perfekt, hur hans läppar rörde sig i samband med mina. Det var rätt, och på något sätt, bland all yrsel och att jag klamrade mig fast vid honom som om han var den enda livlinan på jorden, så förändrades någonting inom mig, och det skulle aldrig bli detsamma igen. Han skulle bli min på ännu ett sätt om vi fortsatte och jag ville ingenting annat. Jag ville inte ha sex, jag ville ha love-making. Att han visade hur mycket han älskade mig. Hur mycket jag betydde. Hur mycket han behövde mig.
Snart, alldeles för snart backade han undan från mina läppar men behöll sina händer på mina kinder.
”Du vet att jag älskar dig, och skulle aldrig byta dig mot någonting. Jag vill visa min kärlek till dig, jag vill visa hur mycket jag bryr mig om dig, jag vill visa att jag är endast din och att du är endast min. Jag älskar dig Scarlett. Till stjärnorna och tillbaka.
Jag behövde inte tänka två gånger eller en gång, för att ge honom en bekräftelse. Han betydde så mycket till mig och genom att fortsätta så skulle våra band bli ännu starkare.
Våra läppar fångade varandra i ännu en kyss, en mer hungrigare kyss. Jag behövde, krävde hans beröringar.
Hans händer gled längst min midja ner till mina lår. Jag flätade händerna kring hans nacke och hoppade upp i hans famn. Jag korsade benen bakom honom samtidigt som han tog försiktiga steg uppför trappan för att komma till vårt rum.
Luften mellan oss blev mindre och mindre. Långsamt släppte han mina läppar och tog ett löst tag om min underläpp innan han släppte den. Ett tyst stön lämnade min strupe när hans varma läppar vandrade över min hals och hittade den känsliga huden under mitt öra. Han började kyssa och nafsa.
Han sparkade upp dörren, hårt, men inte tillräckligt för att orsaka en bankning som skulle väcka dom andra. Hans mjuka rörelser blev allt mer hungrigare och hans grepp om mina lår blev hårdare. Min kropp skrek efter honom, trots att vi var så nära att ett pappersark inte ens skulle kunna platsa mellan oss.
Han läppar drogs upp över min käkben tills den fann mina. Jag besvarade snabbt hans kyss samtidigt som han la mig i dubbelsängen. Mitt huvud begravdes mellan kuddarna.
Hans kropp pressades mot min när han la sig över mig, men behöll sin vikt på sina armbågar som vilade på varsin sida av mitt huvud. Jag drog mina händer genom hans hår, i mjuka rörelsen.
Hur hans händer sökte sig runt på min kropp, hur hans läppar masserade mina, sättet han behandlade mig, det fick mig endast att vilja ha honom ännu mer.
Jag fann hans T-shirt fåll och med ena handen drog jag upp den samtidigt som jag drog mina naglar löst över hans magmuskler. Han förstod vad jag ville och stoppade det vi höll på med i några sekunder för att dra av sig sin T-shirt. Jag la mina händer på hans bröstkorg och tryckte ner hans rygg i madrassen för att kunna gränsla honom, innan han hann trycka sina läppar mot mina igen. Jag kände hans flin i min nacke samtidigt som jag tryckte mina läppar på den varma huden på hans hals. Våra andetag var tunga och anstängda.
Jag började nafsa och suga, precis som han gjort tidigare. Han grymtade frustrerat och greppade hårt om mina bara lår.
Kjolen jag haft på mig hade åkt upp och avslöjade mina underkläder.
”Sluta retas babe.” stönade han anstängt i mitt öra. Han varma andetag träffade mig och fick gåshuden att spridas på min kropp. Jag lyfte upp huvudet smått för att kunna nå hans läppar.

Sakta började jag röra mina höfter framochtillbaka och kände hur någonting hårt tog emot, den ena gången mer än den andra. Justin stönade gång på gång och drog ner blixtlåset på min kjol för att dra av mig den i en enkel svep. Min självkontroll började förvinna och jag behövde honom mer än någonsin.
Mina händer började fumla med hans bälte. Snabbt knäppte jag upp knappen och drog ner blixtlåstet för att kunna dra jeansen så långt ner som möjligt. Den sista biten sparkade han av sig dom själv.
Hans rörelser blev allt hastigare och han drog genast av mig den vita linnet som täckte överdelen av min kropp.
Han rullade oss runt och stannade upp i sina rörelsen för att kunna titta ner på min kropp. ”Du är jävla vacker Scar.” viskade han hest och sände rysningar längst min ryggrad.
Jag rodnade under hans blick men tillät honom inte att se det, utan tryckte ihop våra läppar igen. Jag kände hur hans händer vandrade över mina bröst och greppade båda.
”B-babe jag vet inte om jag kan kontrollera mig själv om vi fortsätter.” jag visste att han ville ha en bekräftelse i ord och inte i handlingar nu.
”Jag vill inget hellre Justin.” sa jag så övertygande jag förmådde mig själv i stundens hetta. Hans blick mötte min och stannade där i några få sekunder.
Hans rörelser fortsatte och jag visste att han hade fått den bekräftelse han velat ha.
Han förflyttade sin ena hand till min rygg och jag lyfte upp min överkropp så han skulle nå spännet till min BH. Försiktigt hasade han ner dom vita banden nerför mina axlar och studerade mig med en blick som fick mitt mod att sjunka. Tänk om jag inte var tillräcklig?
Han kände stelnaden i min kropp och mötte än en gång min blick.
”Du är perfekt baby.” viskade han och lämnade en kärleksfull kyss på mina läppar.Jag tillät mig själv att slappna av och lita på honom när han sa det. Det var det enda som betydde någonting.
Jag drog med naglarna över hans rygg, ända ner till hans kalsongkant. Jag hjälpte honom att dra dom. Det enda som skilde oss åt nu var mina tunna spetstrosor.
Hans hand som förut vilat på min mage fortsatte längre ner tills den nuddade min troskant. I ett enkelt ryck drog han dom av mig och började smeka mitt underliv, som dunkade efter honom.
En flämtning lämnade min mun när jag kände två finger inuti mig. ”Fuck baby, you’re so wet.”
Han började pumpa sina fingrar in och ut samtidigt som stön efter stön lämnade min strupe. I ett försök att tystna mig så tryckte han hårt sina läppar mot mina men ändå passionerat. Min kropp formades till en brygga och började skaka. 
Jag var på kanten till att komma när han drog ut sina fingrar. ”Jag vill att du kommer när jag är inne i dig.” viskade han och bet löst i min örsnibb.
Jag tittade frustrerat på honom när han sträckte sig efter sina jeans och började gräva i fickan.
Han började sakta öppna den lilla förpackningen han höll i handen. Jag bet mig i läppen av frustation över hans långsamma rörelsen.
”Justin!” stönade jag och drog kondompaketet ur hans hand och öppnade den på mindre än en sekund. Hans hesa skratt studsade mellan väggarna omkring oss.
Snabbt drog han på kondomen jag hade utsträckt mot honom och slängde paketet bredvid sängen för att kunna placera sig mellan mina ben. ”Är du säker?” mumlade han än gång.
Jag fårmådde mig själv att endast nicka. Det var ingenting hellre jag ville.
Mina tankar överröstes av stönen som lämnade bådas strupe när han var inuti mig. En liten smärta bildades inom mig men den försvann efter några sekunder. En stor njutning spred sig och mina stön blev enbart högre.
 ”Jag älskar dig Scarlett.” stönade han i mitt öra och stötte sig hårdare inuti mig. Jag korsade benen bakom hans rygg och tryckta mina naglar in i hans hud av känslan.
Min kropp hade inte lyckats sjunka ända till botten av hans tidigare handlingar, vilket gjorde att jag balanserade på kanten av att komma eller att hålla det inom mig. Mina inre väggar spände sig kring honom.
”Babe släpp det.” hans hesa röst i mitt öra fick mig att gå in i väggen och med ett högt stön lät jag mig själv att släppa kontrollen och rann över honom.
”Fuck baby.” stönade han och stötte några gånger till innan vi båda kom tillsammans.
Han rullade av mig. Båda andades i höga och hastiga andetag.
”Jag älskar dig.” mumlade han och slingrade sina armar kring min midja. Jag log brett av det som nyss hänt och la mig på hans bröstkorg.
”Jag älskar dig också Justin.”


Tro inte att novellen kommer bli fri och fröjd bara för att den är det nu. ;)
Jag har mycket kvar att skriva - ni skulle döda mig om ni visste bara vad det var. xD♥
Anyway vilka tror ni Scarlett såg? Någon vild gissning? 
THEY DID IT! Jag suger på dom intima scenerna, Don't hate me! Jag försökte. ♥
-
Fick en fråga om Scar kommer berätta för Justin om hon är en fighter...
Sv: Så småning om så kommer hon berätta, men inte än på ett litet tag. :)

Fråga: Gillar ni att läsa?
+ vill ni att jag ska varna när det kommer sexscener i kapitlet eller inte? 
Mitt svar: Noveller om Justin: JA! Böcker: Ibland. xD
GE MIG TIPS PÅ FRÅGOR - MIN FANTASI RÄCKER INTE TILL! O.o


Comments
POSTAT AV: Elin

mer,du är bra:)

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 16:26:03 /



POSTAT AV: Biebstoory

Svar; Ja, haha gör gärna länk länkbyte haha. Alltså bland ''länkar'' ;D Btw, SÅ GRYYYYMT BRA!

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 17:09:32 / URL: http://biebstoory.blogg.se



POSTAT AV: Thilda

grymt bra kapitel! :),Jag tycker du skriver dom intima delarna bra! so I don´t hate, längtar till nästa kapitel.
btw mig kvittar det om du varnar inför en sexscen eller inte men kan ju vara en bra grej för dom som inte tycker om att läsa om det. :)

svar: jag tror Scar såg Slyders, bara en vild gissning.. Jag gillar läsa men mest bara Noveller om justin, är inte så mycket för böker.

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 17:53:05 /



POSTAT AV: Vicky

Skiiiit bra!!

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 17:58:14 /



POSTAT AV: Anonym

Haha bara noveller om Justin ;)

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 18:18:06 /



POSTAT AV: Lmssy

Jag brukar läsa böcker och Justin bieber noveller ;) + grymt bra !! :)

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 18:42:35 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Josefin

Tänkte väll att Justin blev lite för smörig av sig för att vara badboy x)
Svar;Min bokhylla är inte full men jag läser böcker när jag inte har något att göra som på bussen annars så läser jag hellre Jb novellerna som jag följer.
Kommer inte på några frågor till mig just nu ;).

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 19:32:14 /



POSTAT AV: Anonym

Loove it!
Svar: aa jag gillar att läsa läskiga böcker som man ryser av och vill bara slänga iväg boken för att man blir så rädd ;) men jb noveller kommer jag alltid att älska!! <3

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 19:49:17 /



POSTAT AV: Anonym

ÅHHHH SÅ FUCKING BRA!!!!!:) Du är så duktigt!!:)

Sv: Jag gillar att läsa böcker ibland men jag läser mest Justin noveller. Det är som en drog ;) MER!!:)

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 19:59:35 /



POSTAT AV: Anonym

Adsfjk *-*

Finns inga ord för hur grynt det där var asså.. Mer NuuNuuuuuNuuuuuuuuu

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 20:40:03 /



POSTAT AV: Emelie

jätte bra :)

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 20:41:05 /



POSTAT AV: Maria :*

Sjukt bra!!

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 20:59:05 /



POSTAT AV: Rebecca ツ

GRYYYMT!

Svar : Justin bieber noveller läser jag, älskar det liksom!
För annars läser jag nog bara i skolan , haha (:

POSTAT: 2013-08-29 / KLOCKAN: 23:27:35 /



POSTAT AV: camilla

Jag är kräsen på böcker men noveller som dessa läser jag o älskar dom! fråga vad deras sämsta köp någosin varit, vilket lanskap vi bor i, om vi varit i stockholm, om vi har varit utomlands mågon gång, i sånt fall vart

POSTAT: 2013-08-30 / KLOCKAN: 07:03:10 /



POSTAT AV: Erica

Så jävla bra älskar denna novellen! Älskar dig!!

Svar: Love u to bebe! ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-08-30 / KLOCKAN: 20:23:16 /



POSTAT AV: jasmina

JB noveller älskar jag att läsa böcker läser jag ba i skolan :) SKitbra meeeeeeeeeeeeeer

POSTAT: 2013-08-30 / KLOCKAN: 20:45:31 / URL: http://justindrewnovell.bloggplatsen.se



POSTAT AV: amanda

Du är jätte duktig på att skriva :)

POSTAT: 2013-08-31 / KLOCKAN: 11:43:43 / URL: http://liindstrand.blogg.se



POSTAT AV: Amanda

Så sjukt bra! U rock guuurl

POSTAT: 2013-08-31 / KLOCKAN: 13:35:14 /



POSTAT AV: Maja

GRYMT BRA JÄVLA STAR

POSTAT: 2013-08-31 / KLOCKAN: 15:22:57 /



POSTAT AV: Anonym

Över bra kapitel! Vill ha mer nu! :)
svar: Jag läser typ 10 st Justin noveller och jag ÄLSKAR att läsa de!
I vanliga fall läser jag lite böcker, men annars läser jag bara i skolan.. :p

POSTAT: 2013-09-01 / KLOCKAN: 09:21:23 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback