KATEGORI: ✔ 2.Blue Moon

Chapter 19 - It would be suicide.

Previously:
”Är du inte trött?” andades Justin mot min käke när vi stod på balkongen. Sakta skakade jag på huvudet och tillät mig själv att njuta av hans läppar som vandrade ner över min hals till min nyckelben och lämnade små fjäderlätta kyssar efter sig. Klockan hade närmat sig halv två på morgonen och vi hade fortfarande inte lagt oss, trots att det var skola imorgon. Det var tyst på nedervåningen vilket betydde att killarna hade redan somnat.  
Jag vinklade huvudet åt sidan för att ge Justin bättre utrymme. Hans armar vilade kring min midja och jag smekte dom sakta med mina fingrar. ”En vecka tillsammans.” viskade han och jag tittade oförståendet upp på hans ansikte som pryddes av ett brett leende som avslöjade hans vita, raka tänder. ”En vecka tillsammans?” 
”Det är allt det tog. En vecka för mig att falla för dig.”

Scarletts perspektiv:
Onsdag 1 augusti
Jag fladdrar upp ögonen av den okända, irriterande ljudet. Min blick drogs sig runt och jag möttes snabbt av de vita väggarna i Justins rum. Jag gäspar till och slänger blicken åt sidan för att möta Justin sovandes på magen med en arm kring min midja som jag inte märkte förut. Hans hår låg rufsigt på huvudet och lätta snarkningar lämnade hans mun. Klockan fortsatte pipa och Justin rörde inte en muskel, ett flin spred sig på mina läppar och jag skyndade mig att trycka på knappen och snart fyllde tystnad arean omkring oss. Jag var utvilad och pigg vilket var konstigt för mig klockan sju på morgonen. Jag log en sista gång mot Justin innan jag reste mig försiktigt och steg in till duschen.
Jag sköljde ut den sista balsamet och stängde av duschen för att sträcka mig efter handduken som låg på bänken. Jag virrade den kring kroppen och steg ut ur duschkabinen. Min hand flög till hjärtat när jag upptäckte Justin sitta på kanten på badkaret i bara boxers och titta på mig med ett flin. ”God morgon babe.” sa han och kysste mig på läpparna. ”Sluta skrämma mig.” viskade jag mot hans läppar och höll ett järngrepp om handdukskanten. ”Det var inte det som var min avskilt.” sa han och lät sina läppar leta sin väg ner för min käke till min hals, hans händer fann mina och han försökte lossna mitt grepp om handduken. Jag stönade tyst mot hans axel och slöt ögonen. Jag kände hans flin mot min hals. Han lämnade en sista blöt kyss efter sig innan han gick förbi mig mot duschen utan en blick tillbaka.
”Din retsticka.” mumlade jag och började borsta tänderna med tandborsten jag fick av Justin igår kväll. ”Jag hörde dig.” småskrek han för att överrösta duschens strålar. ”Det var det som var meningen.” sa jag med munnen fylld med tandkräm.
”Babe?” sa han när jag var påväg att gå ut ur badrummet. Jag mm-ade och väntade på fortsättningen. ”Det ligger kläder på sängen till dig.” jag sprack upp i ett leende och sa ett glatt tack innan jag steg ut och fann ett par jeansshorts och en mörkbeige stickad tröja. Jag satte på mig gårdagens underkläder och drog på mig kläderna. Jag stoppade framkanten av tröjan in i shortsen.

Jag skyndade mig att dra på mig mina sandaler och småspringa över till Carolines hus så länge Justin var och duschade.
”Du är verkligen räddaren i nöden.” utbrast jag och drog några drag med mascaran över mina ögonfransar. Tanken om smink hade slagit mig när jag hade upptäckt dom mörka ringarna under ögonen.
”Det är lugnt, ser även att kläderna passar.” jag rynkade pannan och vände mig mot henne. ”Är det dig dom lånar kläderna ifrån? Eller ska jag säga jag lånar.” hon nickade med ett leende och jag började skratta. ”Det förklarar saken. Jag hade varit på gränsen till att tro att någon tjej bodde i deras hus också.” hon log.
”Vi syns sen.” kramade jag om henne och skyndade mig tillbaka till killarnas hus där de redan stod utanför vid Range Rovern. ”Det gör vi.” ropade hon bakom mig och steg in till sin egen bil. Till min lycka höll Justin i min väska och jag skyndade mig fram till honom. Jag drar in den lite svalare augustiluften och hoppar sedan upp på Justins knä i Mercedesen. Hösten var nära, men inte tillräckligt för att löven skulle hinna byta färger. Hösten hade alltid varit min favoritårstid trots den lilla kylan den drar med sig. Alla färgglada löv som föll ner från träden, prasslandet på marken. Regnet som smattrade mot fönstret. Man kunde gräva ner sig under flera filtar och titta på Tv:n med en kopp te i handen. Det var mysigt.
Jag steg ut ur bilen när vi var framme vid skolan med Justins hand ihop flätad med min. Jag förstod inte längre varför eleverna stirrade. Visst det hade bara gått en vecka, men det är en lång tid. Dom borde bli vana nu vid att jag och Justin har någonting på g, men deras blickar skickades fortfarande mot oss var och varannan sekund.
Jag söker runt med blicken efter Caroline och finner henne snart under ett träd med mobilen i högsta hugg. Fast jag ska väl egentligen inte säga någonting, jag var värre med mitt sms-skickande. ”Killar vi syns sen.” säger jag snabbt och var på väg att dra ut min hand från Justin men han drar enbart mig mot sig själv och lägger sin fria hand på min korsrygg. ”Vart tror du att du är påväg?” säger han retsamt och jag himlar med ögonen. ”Caroline.” säger jag och försöker nicka bakåt för att förtydliga mitt budskap. Han slänger en snabb blick bakom mig och skakar sedan på huvudet. ”Utan en kyss?” jag rodnar starkt och ställer mig snabbt på tå för att möta hans läppar. Han höjer sina händer och börjar smeka mina varma kinder. ”Du är söt när du rodnar.” viskade han och jag blev omöjligt ännu rödare om kinderna. ”Hejdå Justin.” mumlar jag och vände mig om för att gå till Caroline som nu hade blicken fixerad på mig med överlyckliga ögon. ”Hejdå babe.” skrattade han bakom mig och jag slog mentalt till honom när jag kände hur varje person jag passerade stirrade på mig.
”Ni är så söta.” tjöt Caroline och klappade exalterad med händerna framför sig som ett barn som fått allt den önskat sig på julafton. Jag kollade på henne med höjda ögonbryn men kunde inte låta bli leendet att tona fram på mina läppar.
”Har ni haft det än?” frågade hon lite tystare och jag spärrade upp ögonen. Hon började genast skratta. ”Caro!” tjuter jag och slår henne på överarmen. Lite hårdare än menat för hon började sekunden efter massera sin arm men skrattar fortfarande. ”Jag hatar dig.” sa jag och blängde på henne. ”Du hatar mig inte alls.” sa hon högt och drog in mig in i en kram. Sakta himlar jag med ögonen och besvarar hennes kram kort och drar mig sedan ur. ”Du är konstig.”  vi båda kan inte hålla oss längre innan vi börjar skratta.
”Nej men seriöst har ni haft det?” frågade hon när skrattsalvorna hade lagt sig. Jag drar på munnen i en ledsen min och skakade på huvudet. Jag ska inte neka, jag vill ha det. Men inte nu.
”Scarlett you totally want it!” skriker hon och jag hyschar henne genast men kan inte låta bli att flina.
”Scarlett?” hör jag en välkänd röst bakom mig. Jag vänder mig om och möter Brees blåa ögon samtidigt som nervositeten sprider sig ända ut till tårna och fingertopparna. Tänk om hon minns. ”Bree.” säger jag en aning för glatt och drar in henne i en kram som hon dock besvarar utan några misstankar. ”Kan jag bara få två minuter själv...?” frågandes tittar hon på Caro som tydligen nickat för snart börjar Bree dra mig lite längre bort. ”Jag går på rakt på sak.” säger hon nervöst och kollar nästan bedjande på mig. ”Förlåt.” jag rynkar på pannan och undrar vad hon ber om ursäkt för. Visst vi kanske inte klickat så jättebra men något elakt har vi i alla fall inte gjort än. ”Ehm… förlåt för hur jag bettet mig mot dig. Jag ska inte ljuga men jag var avundsjuk och lät det få det bästa av mig.” jag blev bara ännu mer förvirrad av hennes sista mening och undrade vart hon ville komma. ”Va?”
”Jag var avundsjuk på att Justin fick intresse för dig och inte mig, men igår såg jag hur glad du såg i hans närhet. Jag kanske verkar känslolös men du såg lycklig ut. Ni båda såg lyckliga ut i varandras sällskap.” mumlar hon och kollar full med skam ner i grässtråna under oss. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag hade inte ens en aning om att hon hade en crush på Justin. Någonting i hennes ord får mig tro att jag och Justin verkat vara ihop en längre tid. Jag skakar av mig tanken med ett leende.
”Det är okej. Jag förstår dig.” sa jag tillslut när min hjärna verkade få stopp och slut på betänketid. Hon kollade nervöst men förvånat upp på mig som om hon inte trodde på orden som lämnade min mun. ”Säkert?”
”Säkert.” bekräftar jag och drar in henne in i ännu en kram. Vad var det med mig och kramar idag?
Jag mötte Justins ryggtavla en kort sekund över hennes axel. där han stod med en cigarett i handen och satt vid samma bänk som igår. Den enda skillnaden nu var att Cassandra och blondiner som sprang efter henne satt med dom också nu. Jag himlade med ögonen och släppte sakta omfamningen. ”Klockan ringer snart så ska vi bege oss mot klassrummet?” frågar Carolines röst och jag vänder blicken mot henne. ”Jag hoppas ni är klara, eller jag vet att ni är klara. För ni kramar varandra.” säger hon stolt och jag börjar skratta. ”Du är verkligen konstig idag Caro.”
”Jag vet.” säger hon och lägger handen för hjärtat. Ur ögonvrån ser jag hur Kevins Fisker Karma åker upp på parkeringen och dom parkerar genast på vårt gamla vanliga plats. Bredvid Five. Kevin stiger ut ur bilen och genast möts våra blickar. Hon kommer inte ihåg någonting. Jag ser genast hur han slappnar av och nickar löst med ett leende mot mig.

”Jag vill shoppa efter skolan.” säger Caroline glatt och jag och Bree börjar genast utbyta blickar. ”Go for it.” sa jag och såg hur Justin och killarna kom in till matsalen. Jag bet genast ihop käkarna när jag såg Cassandras händer klängdepå Justins bröstkorg. Den tjejen kommer dö innan hon hinner reagera. Sakta men försiktigt kände jag hur jag blev lugn och började leta efter källan vilken jag snabbt fann. Cody stod med blicken fastklistrad på mig och jag gav honom ett tacksamt nick som han besvarade med ett leende.
”Jag vill färga mitt hår.” sa jag apropå ingenting. Bree och Carolines samtal dog ut och de båda vände sig med stora leende mot mig. ”Vilken färg.” undrar jag och de båda får en rynka mellan ögonbrynen som bevisar att de funderar. ”Rött.” säger dom i mun på varandra och alla tre brister ut i skratt. Jag tar en blond slinga mellan tummen och pekfingret samtidigt som jag studerar den. ”Skadar inte att prova.” ler jag och tar ännu en tugga av spaghettin som låg på min tallrik. Förengångsskull var maten ätbart och god.
”Tja.” min blick fastnade på dom välkända Nikeskorna som verkat ha smittat av sig innan jag mötte Codys ansikte. ”Hej.” log jag och Caroline och Bree följde mitt exempel. Kevin och Lucas stod bakom Cody men dom steg snabbt fram. ”Hej sis.” sa Lucas och jag log enbart mot honom. Cody satte sig på stolen bredvid mig, och med Lucas på sin andra sida. Kevin satte sig mellan mig och Caroline. ”Så vad ska ni göra sen?” frågade Kevin och började snurra sin gaffel i spaghettin. ”Shoppa.” tjöt Caroline och både jag och Bree började skratta över hennes stora entusiasm. Kevin nickade och visade sig inte ett dugg intresserad i ämnet. ”Aj!” tjöt han när jag boxat honom väl vid medvetet över hur hårt det egentligen var. ”Någon som har gått runt och blivit klen?” jag höjde retsamt med ögonbrynen och han höjde gaffeln mot mig. ”Ska jag bli rädd för en gaffel?” frågar jag och trycker ihop läpparna till ett sträck för att inte skratta.
”Mhm.” säger han och närmar den mitt ansikte. ”Så du ska tagga henne till döds?” frågar jag Cody och där går det inte längre. Jag brister ut i skratt, detsamma med alla andra runt bordet, alla förutom Kevin. Jag gjorde en high five med Cody och började skratta ännu mer när jag såg hur Kevin uttryckslöst fortsatte äta.
”Kom igen, lektionen börjar om en kvart och jag vill hinna få en kort rast innan jag behöver titta på Henriks sexiga ansikte.” säger jag och tjejerna stämmer genast in i min beskrivning av våran NO lärare.
-

Jag drar ut min väska och skyndar mig sedan till glasdörrarna för att komma fram till Carolines bil. Mina steg snabbas omöjligt på när tanken om att jag snart kommer få en ny frisyr slår mig och ett leende speglar sig på mina läppar. ”Scar?” jag vänder mig genast om och möter Justin som småspringer mot mig. ”Hej babe.” säger jag och trycker mina läppar mot hans. Trots att han hade tillbringat skoldagen tillsammans med Cassandra och dom så kan jag inte låta avundsjukan få den bästa av mig. Jag hade väl inte heller direkt försökt få hans uppmärksamhet. Han avbryter kyssen och kollar bestämt ner på mig. Jag blir genast orolig över hans beteende. ”Det där är mitt smeknamn till dig. Du får hitta på ett eget till mig.” jag skrattar lätt och slår honom löst på axeln. ”Du skrämde livet ur mig men visst…” jag funderade en stund innan den briljanten namnet slog som en blixt från himlen ner på mig. ”baby.” han blinkar med ena ögat mot mig och öppnar munnen för att säga någonting, när jag stoppar honom. ”Spara orden tills senare och kyss mig.” med ett skratt återförenade han våra läppar och jag kände hur hans tunga drogs över min underläpp efter några få sekunden. Jag öppnade munnen smått för att låta honom trycka in sin tunga och genast började vi brottas. ”Skaffa ett rum.” den rösten kände jag mycket väl igen och genast himlade jag med ögonen. Jag kollade med svarta ögon på Damon. ”Skaffa en tjej.” killarna började oo-a och Justins bröstkorg vibrerade till av hans skratt. ”Måste gå nu. Vi syns sen.” sa jag till killarna och gav Justin en puss rakt på munnen och vände mig om för att gå ut men även denna gång stoppade han mig. ”Vart ska du? Med vem ska du åka?”
”Jag ska på shopping med Caroline och Bree, pappa.” han himlade med ögonen men nickade med ett leende sedan. ”Ses sen babe.” han pussade mig på kinden.

"See you later, babe."

Jag vänder mig om och skyndar mig till bilen där Caroline kollade med en road blick på mig medans Bree höll på att knappa in någonting på sin mobil. Jag la väskan bredvid mig i baksätet. ”Justin?” jag nickar åt Carolines fråga och hon började sedan köra med ett leende.
-

”Men den här då?” frågar jag och håller upp ett blått, lössittande linne. Caroline biter sig i läppen men skakar på huvudet. Med ett suck lägger jag tillbaka plagget på sin ursprungliga plats. Vi hade sökt igenom nästan alla affärer och hon hade fortfarande inte hittat sitt ”drömlinne” som hon så vackert uttalat. Jag himlade med ögonen. ”Kan vi inte gå till frisören?” frågar jag och lägger huvudet på sned. ”Jo, jag hittar ändå ingenting här.” jag vrider blicken mot Bree som nickar med ett leende.

”Då var det klart.” sa tjejen som färgade mitt hår glatt. Ett lättad suck lämnade min mun av att jag äntligen fick se min nya hårfärg. Caroline och Bree hade båda envisats om att jag inte fick se mig själv i spegeln förrän det var klart och efter mycket övertalning från deras sida så gick jag med på det. Den svarthåriga tjejen framför mig snurrade runt stolen och jag blev snabbt chockad av min nya hårfärg i spegeln men sprack upp i ett leende. Jag drog handen genom den mjuka håret och fascinerades över hur varje röd hårstrå la sig tillbaka på samma plats sekunden efter. ”Det är perfekt.” log jag mot tjejen och hon besvarade den. Bree hade varit klar för länge sen, hon hade ångrat sig i sista sekund över att korta ner sin frisyr och klippte bara topparna.
”Välkommen åter.” sa kvinnan och vi nickade glatt mot henne och steg sedan ut i den lite svalare kvällsluften. Gatorna var inte överfyllda med människor men det var inte heller tomt.
”Kan vi gå in till Victoria Secret?” jag sprack upp i ett brett leende över Brees fråga och utan att svara krokade jag min arm med både hennes och Carolines och bokstavligt talat drog dom mot affären.
Direkt vi steg in möttes vi av dom söta dofterna från alla parfymer. Denna affär var nog den enda affären jag tyckte om här i Stratford, resten sålde bara skräp. Med ett leende på läpparna börjar jag gå igenom varje underklädesplagg och det slutar med att jag hade två Bh:ar jag vill prova. Jag visslar åt Caroline vilket drar med sig inte bara hennes blick utan några andra också. Jag rodnar smått men nickar mot omklädningsrummet för att visa att jag ska prova. Hon nickar och gör tummen upp.
Jag börjar med att prova den beigea jag hade valt först. Den hade svarta sicksacksömmar längst kuporna och en spetskant längst upp. Jag biter mig i läppen men bestämmer mig för att prova den babyrosa också. Den hade en vit spetskant längst upp med små rosa stenar i olika nyanser under. Jag bet mig än en gång i läppen.
Jag var på väg att dra ner BH-banden över axlarna och ta av den när gardinen till omklädningsrummet slogs åt sidan. Med uppspärrade ögon tittade jag å Justin som stod där i en egen hög person. ”Vad fan gör du här?” viskar jag och drar med honom in. Snabbt sträcker jag ut armen för att dra för gardinen igen, vilket gör att min bröstkorg som bara täcktes av den rosa BH:n trycks mot hans vita T-shirt. ”Damn babe, jag visste inte att du var så tänd på mig.” säger han och knäpper händerna bakom min korsrygg. Jag himlade med ögonen men lägger armarna kring hans nacke. ”Vad gör du här?”
”Cassandra lyckades dra med alla killar hit och jag var påväg att neka när tanken om att du skulle befinna dig på shopping slog mig och jag tackade genast ja.” jag fnittrar och nickar sakta. ”Jag gillar din nya hårfärg.” viskar han och trycker sina läppar mot den varma huden mo min nyckelben. Jag blev genast överlycklig över att ha märkte det, även om det är svårt att missa den. ”Gör du?” viskar jag och stänger ögonen för att endast fokusera på hans läppar som vandrar på min hud. ”Mhm, du är vacker.” ett leende sprider sig genast på mina läppar och mina armar hårdnar kring hans hals. Jag skulle göra vad som helst för att ha honom såhär nära mig varje dag, varje timme, varje minut. Inte en pappersbit fick plats mellan våra hård sammanpressade kroppar.
Ibland önskade jag bara att vi var två vanliga ungdomar som inte hotades av någon eller något. Men varje gång övertalar jag mig själv med att vi kan skydda varandra.
-

Jag gäspade och la mig med en duns i sängen och slängde Victoria Secret påsen vid sängbordet. Med övertalning från Justins sida så köpte jag båda Bh:arna och matchande trosor. 
Shoppingen hade tagit mina krafter och jag ville inget annat än att krypa in i Justins famn med hans starka trygga armar kring mig. Men han hade tvingat mig upp hit för att han och killarna skulle prata affärer, dock så hade jag inte någonting emot lite ensamhet. Det gav mig tid att tänka och slappna av. Jag gick fram till Justins garderob och drog ut en stor T-shirt och gick sedan in i badrummet och var noga med att låsa efter mig denna gång så jag skulle slippa ännu en av Justins överraskningar som skrämde livet ur mig varenda gång.

Justins perspektiv:
”Slyders har lämnat stan.” Bruce gick rakt på sak. ”Vad menar du?”
”Jag menar exakt vad jag sa.” fräser han mot Matt som himlar med ögonen men nickar. Precis som mig så har Bruce ett hett temperament vilket bevisades av hans ilskna blick som han sköt mot Matt över hans gester. Jag stödjer mina armbågar på mina knän och stirrar rakt in i bordet framför mig. ”Kayla då?” jag märker hur killarna stelnar till av min fråga, men svarar mig inte.
Jag tittar rakt upp mot Bruce och ser hur han tvekar. ”Vi tror det bara var en fälla. De ville få annat på dina tankar så att du inte skulle kunna koncentrera dig på det viktigaste. Hon befann sig inte med den kvällen.” säger han och kliar sig nervöst i håret. ”Bullshit.” jag lutar mig med en duns tillbaka i soffan och blänger på Bruce. Den där drömmen jag haft som hon var med i kändes så verkligt. Skulle jag berätta om den för killarna? Jag strök den tanken i samma sekund som jag tänkte den. Dom skulle tro att jag var någon jävla pussy. Frustrerat grymtar jag till och ställer mig upp och knäppte händerna bakom nacken. Jag började vandra runt i rummet samtidigt som jag pratade. ”Vi tar ingenting för givet. Håll alla sinnen på helspänn, det kan vara en fälla.” Jag stannade upp för att se att de förstått. När de nickade så lät jag mig själv slappna av en aning. ”Bra.” det var mitt sista ord innan jag försvann upp till övervåningen. Jag stoppade mig själv halvvägs från att sparka upp dörren när tanken på att Scarlett var därinne slog mig. Försiktigt öppnade jag dörren med ett djupt andetag och började le av synen. Scarlett låg i sängen med slutna ögon. Hennes nu röda lockar omringade hennes ansikte och jag kände själv hur ännu ett band från henne fäste sig i mitt hjärta.
Med ett ryck drog jag av mig T-shirten och jeansen och la mig bredvid henne i sängen. Jag lindade min arm kring hennes midja och drog henne några millimeter närmre mig och slöt ögonen. Det skulle vara självmord att lämna henne nu.

Justin är så söt. UGH önskade mig en sån pojkvän!
Jag skulle få en hjärtattack om min pojkvän bara kom in sådär in till omklädningsrummet. xD 
Hm... Slyders har lämnat stan. Vad tror ni det ligger bakom hela fasaden?
Mitt ego har blivit större haha, blev så nöjd med kollaget! :P♥
Kommentera 26+

Fråga: Vilken låt var den sista ni lyssnade på?
Mitt svar: Naiv - Dani M, Jacco.
-

Gör även två länkbyten här nedan:

 
Handling: Detta är en roman som handlar om förbjuden kärlek. Melanie - en 17årig tjej med en död mamma och en pappa som misshandlat henne och druckit för mycket sedan mammans död - blir adopterad av Patricia Mallette som är känd som Justin Biebers mamma. Melanie blir Justins syster, men alltsom tiden går utvecklas deras relation till något mer än en vanlig syskonrelation. De känner starkt för varandra men kan knappt erkänna det för sig själva eftersom det vore att ge efter.

Inledning:
 Melanie Wilson är inte som alla andra tonåringar. Hon har aldrig levt ett normalt liv med en normal familj. Hon har aldrig haft en normal familj. För den mesta tiden har hon inte haft någon familj alls. När Melanie var 10 år fick hennes mamma cancer. Till en början var det bara i njuren, men det spred sig rätt så snabbt till lungorna, blodet och tillslut till hjärnan. Ett år senare dog hon. Melanie och hennes pappa Tom fick tillsammans försöka kämpa igenom den svåraste tiden. Ett år till gick och Melanie hade slutat sörja sin mammas död för ett par månader sedan. Tom däremot hade det fortfarande som svårast. Han var full varje dag när Melanie kom hem från skolan och hon fick laga sin egen middag trots sina unga 12 år. Hon åt bara pasta och bröd eftersom det var det ända hon kunde fixa själv. Detta ledde till att hon blev tunnare och tunnare utan all viktig näring. En dag när Melanie kom hem från skolan var hennes pappa på riktigt dåligt humör. Han var dyngfull och det första han gjorde när Melanie kom in genom dörren var att ge henne ett rejält slag i ansiktet. Därefter blev Melanie slagen varje dag när hon kom hem från skolan i en månads tid innan folk började reagera. Efter ett tag började personalen i skolan märka hennes stora slagmärken. Lärarna kontaktade socialen som sedan kom oväntat hem till Melanie och Tom en tisdagseftermiddag. Efter en snabb vandring runt i det lilla skitiga huset beslutade de att ta med Melanie till ett av stadens barnhem. Melanie är nu 16 år och har tröttnat att sitta inne på ett barnhem utan att någon familj vill ta hem henne. Efter sena nätter och mycket tänkande har hon nu börjat planera att rymma därifrån.
Klicka här för att komma till bloggen eller på bilden.
-

 
Detta är en novell om en tjej vid namn Molly Winden som bor själv med sin dotter som är 3år och hon själv 19år.
 
Att inte kunna göra vad man vill eller att alltid bete sig som en vuxen är inte så lätt då jag bara var sjutton år när jag fick Angelica. Om man är en tjej som festar nästan varje dag och plötsligt ska bli en mamma är ännu jobbigare men jag gör allt i min makt för att Angelica ska trivas och bo bra. Jag och Angelica bor i Toronto som ligger i Canada men mina föräldrar och lillebror bor i Stratford som ligger en bit från Toronto. Jag har gått ut skolan och jobbar hemma då jag designar hus, kläder och olika hemsidor. Jag gör mitt bästa för att vara en bra mamma och uppfostra Angelica för hon har det svårt då hon inte har en pappa. Själv minns jag inte vad han hette men jag kommer ihåg att han hade hasselbruna ögon. Resten minns jag inte då det var så mörkt.

Klicka här för att komma till bloggen eller på bilden.

Comments
POSTAT AV: Amanda

ASSÅÅ DU ÄR SÅ HIMLA BRAA! älskar verkligen din novell.

Svar: come and get it - selena gomez

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 01:04:00 /



POSTAT AV: Ebba

JAG ÄLSKAR JUSTIN!!!! Haha jag hade skitit ner mig om min kille helt plötsligt hade kommit in i omklädningsrummet ;)

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 01:30:33 /



POSTAT AV: Maria :*

Sjukt BRA!! Det var rkt gulligt!
Svar: DJ Pauly D - back to love ft Jay Sean <3

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 10:19:51 /



POSTAT AV: Anonym

ÄLSKAR DIN NOVELL,men seriöst du är sjukt duktig!!

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 11:36:02 /



POSTAT AV: Fanny

Forever young - Alphaville. Super bra :)

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 11:37:47 /



POSTAT AV: Emelie

Albatraoz med SAS :)
As bra :D

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 12:11:59 /



POSTAT AV: Michelle

Jag älskar det :)

om min pojkvän hade kommit in i omklädnings rummet så som Justin gjorde hade jag fått panik haha

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 12:13:55 /



POSTAT AV: Anonym

Impossible

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 12:22:18 /



POSTAT AV: Anonym

All about us - He is me ft. Owl City

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 12:33:30 /



POSTAT AV: Esanna

Min kille kom in sådär när jag provade... Dock va det inte under kläder jag provade men hade precis dragit av tröjan o så bara stog han där... Shit va rädd jag blev! Haha

Svar: Nej gud vad pinsamt! #^_^#
Celebnovell

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 12:36:05 /



POSTAT AV: Esanna

O senaste låten äe Niello - Legenden! :)

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 12:37:15 /



POSTAT AV: Lmssy

Åhh, så sjukt bra!

Mitt Svar: Jag lyssnade senast på We can't
stop - Miley Cyrus

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 12:40:13 / URL: http://lmssy.blogg.se



POSTAT AV: Emmy<3

Love it!! <3

Svar: Who says, (cover) Megan Nicole, Tiffany Alvord

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 12:52:01 /



POSTAT AV: Adina

Gryyymt ^^

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 16:11:56 /



POSTAT AV: Anonym

Grymt kapitel!! Det gör du ju jämt men what ever, man får såna höga förväntningar på sina kommande förhållande när man läser såna här noveller!! Älskar Justin o "scar" moments!

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 17:27:26 /



POSTAT AV: Agnes

Åh så gullig han är, den senaste låten jag lyssnade på var Best Friends av The Janoskians :*

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 19:19:42 / URL: http://justinbdrew.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

Jag älskar din novell min kompis sa att jag ska läsa den och att den var bästa och jag håller med henne, jag är så stolt att en tjej som du kan skriva så där äskar dig<3
Nät kommer bäst kapitel upp

Svar: "jag är så stolt att en tjej som du kan skriva så där" hm.. jag undrar om du menade en bra sak eller dålig. Men tack antar jag... :P
Celebnovell

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 20:01:43 /



POSTAT AV: Josefin

Damon igen :3
Svar; minns faktist inte vilken låt senast jag lyssnade på, kanske Avicii-wake me up elle Mange makers-mange för en dag.

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 23:05:33 /



POSTAT AV: Anonym

Nej det klart att jag menar att du skriver bra jag menar inte nåt dåligt :)

Svar: Haha, tack! :P♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-08-01 / KLOCKAN: 23:37:44 /



POSTAT AV: Elin

mer

POSTAT: 2013-08-02 / KLOCKAN: 00:28:18 /



POSTAT AV: Anonym

Jag vill också ha en sån pojkvän :(( skit bra kapitel, älskar det!
Jag lyssna på kartellen ft Dani M mina områden :)

POSTAT: 2013-08-02 / KLOCKAN: 12:07:03 /



POSTAT AV: Anonym

JÄTTEBRA KAPITEL!! älskar det:D

POSTAT: 2013-08-02 / KLOCKAN: 12:41:32 /



POSTAT AV: Anonym chey ♥

Senaste låten jag lyssnade på var Guessing - av Against the current

Du skriver jätte bra och Justin är verkligen perfection. c:

POSTAT: 2013-08-02 / KLOCKAN: 14:44:50 /



POSTAT AV: swaggielicious

okej, jag har inte en aning vart jag ska börja men hela kapitlet är ren perfektion. Ska jag vara helt ärlig så känner jag mig sämst på att skriva om jag ska jämföra oss. För du kan utveckla dina ideér bättre än vad jag kan & jag är fett avundsjuk, vill med kunna skriva så bra :( Alla dessa ''Jarlett'' bitarna är så sinnessjukt bra, när jag läser din novell får jag uppfattningen om att trots man är 'kriminell' så finns det alltid plats för kärlek trots man har låst ut allting & tack vare dig så vill jag ha en kriminell till pojkvän som med kan behandla mig så gulligt ;)
Du är helgrym tjejen & fortsätt, du kan verkligen din grej & din fantasi är ett stort plus i hörnet. Så länge du ger mig dessa perfekta kapitlen så tänker jag läsa, eller allting du gör är perfekt.
DU ÄR GRYM TJEJEN, FORTSÄTT SÅ! :D ♥

Svar: Åh vet inte ens vart jag ska börja med att svara på din underbara kommentar. Först av allt tack! Tack till att du tog dig tid att skriva en lång och betydelsefull kommentar och sedan tack till att du tycker om det jag skriver. Om det är någon som ska vara avundsjuk så är det jag. Trodde aldrig att någon som jag såg upp till skulle börja läsa min novell. Detta känns mer som en dröm än verklighet att just DU läser min blogg och jag skulle kunna aldrig kunna beskriva i ord hur mycket det betyder. Men som Justin alltid har lärt oss - Never Say Never & Believe, right? Än en gång vill jag säga tack! ♥
Celebnovell

POSTAT: 2013-08-02 / KLOCKAN: 15:03:14 / URL: http://swaggielicious.blogg.se



POSTAT AV: bbieberstory

Länkbyte? :)

POSTAT: 2013-08-02 / KLOCKAN: 16:24:55 / URL: http://bbieberstory.blogg.se



POSTAT AV: Anonym

du är grym <3

POSTAT: 2013-08-02 / KLOCKAN: 17:44:53 /



POSTAT AV: Anonym

Så fin är han!! Den senaste låten jag lyssnade på var Love will remember för att min ponny åkte till sin nya ägare i onsdags och jag saknar henne så så så så mycket :'( Min prinsessa <3

POSTAT: 2013-08-03 / KLOCKAN: 01:28:34 /



POSTAT AV: Johanna

Mitt svar: Michael Jackson feat Justin Bieber- SLAVE 2 the RHYTHM

POSTAT: 2013-08-18 / KLOCKAN: 13:40:10 / URL: http://www.biebsssnoveller.blogg.se



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback